מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז יש פה התבלטות רצינית... הHANNS-G שהוא 28 אינץ בעל פאנל TN עולה 2500 בערך ועם תוספת של 450 שקל למכשיר LCD TV BOX כזה שנותן את כל החיבורים הדרושים כדי לחבר ממיר YES שזה מה שאני רוצה כדי לראות טלויזיה ויש את האפשרות השניה שהיא DELL בגודל 24" עם כל החיבורים הדרושים מהקופסא..... אני מתלבט אם שווה לאבד 4 אינץ אבל להרוויח איכות תצוגה ואם זה יספק אותי למשחקים שזה התפקיד העיקרי וגם טלויזיה כמובן.... תודה לעוזרים !
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האם שווה לקנות מסך רחב? אני יכול לקנות 20 לא רחב ו20 רחב מה עדיף? מבחינת הרחב האם הוא טוב? משחקים יפעלו טוב עם הרוזולוציות שלו? סרטים רגילים ירצו עליו טוב? *ואני רואה מלא סרטים
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קורא כבר מזה זמן את ההודעות בפורום. אין ספק שהרמה המקצועית פה גבוהה ביותר. רציתי להפנות שאלה שאני מתחבט בה - מדובר בבעיית הפיקסלים המתים. :s05: אם לוקחים בחשבון את מדיניות החלפת מסכי ה-LCD של מרבית היבואנים ו/או היצרנים, נראה שרמת השירות והאחריות שאנו כלקוחות מקבלים היא לא גבוהה במיוחד. הדבר נכון בין אם מדובר במסך פשוט וזול בעל פאנל TN ובין אם מדובר במסכים יותר איכותיים ויקרים בעלי פאנל P-MVA ,IPS או אחרים. שאלתי לחברי הפורום היא, האם הגיוני בעיניכם שגם עבור מסכים יקרים אנו מקבלים את אותה רמת השירות של המסכים הזולים יותר? או במונחים אחרים, האם הגיוני שרמת השירות שמקבל אדם שקנה אאודי A6 תהיה זהה לרמת השירות שמקבל אדם שקנה פיאט פונטו. האם הדבר נובע מכ…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי! אני צריך המלצה למסך עד 1500 ש"ח, השיקולים המרכזיים הם גודל ועיצוב - מאוד חשוב לי שיהיה לו פיווט, מאוד חשוב לי שלא יהיה לו עיצוב מאסיבי (מאוד אהבתי את העיצובים של DELL אבל לא ראיתי משהוא שווה בתקציב הזה...) ראיתי למשל את ה2253BW של סמסונג אבל אני לא סגור אם יש לו פיווט או לא. כרגע יש לי 930B של סמסונג ישן ובאמת אין לי דרישות יותר גבוההות ממה שיש לי כרגע (מבחינת צבעים\זמן תגובה וכ"ו..) (אני מחליף אותו רק בגלל שהוא מראה סימני גסיסה) ככה שביצועים לא צריכים להיות שיקול. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היום קניתי שני מסכי Samsung SyncMaster 2443BW כביכול. אבל, כשפתחתי את אחד כדי לבדוק אם יש פיקסלים שרופים, גיליתי: 1) בצד השמאלי בעליון איפה שכתוב דגם המסך במקום שיהיה כתוב 2443BW, היה כתוב רק 2443. 2) בצד בימני העליון כתוב לי 50000:1 Dynamic Contrast שלא כמו ב-2443BW הראשון שיש לי, עליו כתוב 20000:1. 3) התפריטים שונים במראה. 4) הדלקתי את המסך החדש וגיליתי גם שהבהירות באותו מצב צפייה (Internet) הינו יותר בהיר, משמע הלבן נראה באמת כמו לבן שלא כמו במסך הישן. תמונות(מסך ישן): מסך חדש: זה בסדר? האם זה דגם כמעט אותו אחד אבל יותר טוב/רע? מה אני עושה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי היום מסך 24 אינצ' של סמסונג מדגם syncmaster 2494 (יש לו רזולוציה של 1920 על 1080), המסך עוד מעט בן 4. אני רואה שיש מבצע ב TMS על המסך U2312HM של דל עם פאנל IPS שראיתי בפורום שאומרים שהוא מסך מאוד טוב. עד כמה משמעותי הפאנל IPS בשביל משחקים וסרטים? יהיה שיפור לעומת המסך הקיים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מנהלים נא למחוק את הפוסט . הופסט התברר כטעות , בדיעבד .
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך גודל 23 אפשרות ל4K היה לי את המסך הזה : dell LCD 23 U2312HM והוא נשרף בהפסקת חשמל ובנתיים עד שאני ישבור תראש עם חברת חשמל אני צריך לקנות מסך. אשמח להמלצות חשוב מאוד IPS! FHD 4K 1080 הכל הולך אין בעייה. הכרטיס מסך הוא 7870 BOOST מהקנייה הקבוצתית מזמן. הטלווזיה היא 4K . עכשיו חניות מממ TMS KSP IVORY לא מעניין אותי איפה אני פשוט רוצה לקנות עוד היום ועוד חניות שיש באיזור נתניה כפר יונה פרדסיה אבן יהודה פולג צור משה צורן בני דרור כפר סבא. אשמח לעזרה כל חנות אפשרית כמובן שתהיה זולה ואמינות לגבי אחריות חשוב זול וטוב ולא תמחור של 700 שקל מעל כולם . תקציב 1500 שקל או פחות או יותר מה שנראה לכם אשמח להצעות תודה לעוזרים אני תקו…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
- אחרי תקופה ממושכת של אגירת "הון" למען פרוייקט שידרוג המחשב שלי אני מעוניין להיסגר סופית על צג המחשב אז: ה-EIZO 24" http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E680163-BK&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE או ה-Dell 24" http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-de90&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=33&aff=zap - המסך יהיה גם למשחקי מחשב+רשת,וסרטים כמובן. - תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי כבר על שני אלה אך אשמח לשמוע הכרעה בינהם והמלצות אחרות אם יש Samsung 2243WM http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1519 benq e2200hd http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=E2200HD&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he תודה !
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המסך LG L1970HR אחלה מסך נהנתי ממנו מכל רגע אבל אני חושב עכשיו לקנות מסך מחשב גדול יותר... אני חושב על מסך מחשב בגודל של 22'... השימושים שלי הם בעיקרון משחקים, עבודות רגילות ופוטושופ.... יש לי GTX285 וזיכרון של 2GB (אם זה עוזר במשהו) איזה מסך מחשב אתם ממליצים לי במחיר של 1500 ש"ח?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לרכוש שני 22 לצורכי גרפיקה ותלת מימד אני מעוניין בפאנל איכותי IPS ושיהיה ברצולוציה של 1920X1080 - בגלל זה אני לא יכול לקנות את הDELL ULTRASHARP 22 יש לכם המלצות ? תקציב 2600 שח
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי את המסך כבר כמעט שנתיים, והייתי די מרוצה ממנו. תמיד השתמשתי בו על NATIVE ב1280*1024 עם 75 הרץ או 60 הרץ - לא הרגשתי בהבדל, ובכל מקרה זה לא הכי רלוונטי במסכי LCD. לאחרונה חיברתי אותו לכ.מסך לא O/B(מה שהיה לי עד עכשיו). החיבור של המסך הוא VGA רגיל בלבד(לא DVI) ולכ. המסך יש גם חיבור DVI וגם חיבור VGA רגיל. חיבור הVGA הוא לא מחובר ישירות ללוח של הכרטיס אלא עובר בחוט מעפן של כמה גידים. בזמן האחרון, *לי* יש תחושה שהמסך מרצד, בערך כמו מסך CRT על 60 הרץ ואני מרגיש שהוא גורם לי לכאבי ראש, עייפות בעיניים ולפעמים דמעות. מדובר במסך LCD - ואני לא מבין מדוע זה קורה. האם יכול להיות שהבעיה היא בכרטיס? למרות שהתופעה חזרה בכל כרטיס שיש לי חיבור VGA כמו שיש לכרטיס הנוכחי. האם להשתמש ב…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קניתי כבל HDMI-DVI וחיברתי את הממיר שלי למסך המחשב. כשאני משנה במסך שיציג לי את הDVI (הממיר), עולה הודעה: DVI-d out of range 15.6khz / 25hz עזרה מישהו? אני כבר משתגע.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה פורמט מסך הכי מתאים לגלישה כרגע אני עם 19 אינץ בפורמט 3:4 השמח גם להמלצה למסך שמתאים שיהיה הכי טוב מבחינת עלות תועלת
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפני כן היו לי מסך עם תאורת LCD ,ועכשיו זה LED והצבעים עם גוונים די שונים וצריך להתרגל . הלבן של המסך יותר מדי קר ונוטה לגוון כחול . שלזה בעיקר מה שצריך להתרגל . 1.הייתי שמח אם מישהו יכתוב לי הגדרות לכיול איכותי של המסך . 2.אני רוצה להתקין דרייברים מהדיסק שהיה מצורך למסך אבל בהתקנה זה רושם שזה לא מזהה חיבורים משהו כזה ולא נותן לי להמשיך צירפתי תמונה מה שזה רושם ,למה זה ואיך מסדרים את זה? נ.ב: המסך מחובר עם כבל חשמל +DVI-DVI + כבל USB שהיה מצורף. 3.כמו שאתם רואים לפי התמונה יש לי שני סוגי התקנות התקנה רגילה של monitor drivers (כשאני לוחץ על זה מופיע לי חלון בתמונה שלא מזהה חיבור) והתקנה שניה שנקראת PowerNap software מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סקרן אותי לדעת מה איתם וlg למה אין עליו מידע ב tft central? איפה pls נמצא ביחס לסוגי ה ips? והאם יש כמה סוגי pls? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
תמיד רציתי לקנות מסך 19 אינץ' 4:3 בנוסף לרגיל בשביל כול המשחקים שלא תומכים במסך רחב, למשל PSX או DIABLO 2 וישנים למיניהם (כן זה העמודות השחורות שמפריעות לי) ועכשיו אחרי שהחלפתי לכרטיס מסך חלש מאוד (נהרס הקודם) ואני באמת משחק לרוב בכאלה חשבתי שהגיע הזמן. למשחקים בקיצור. לדעתי 1K אמור להספיק לאחד מכובד, יש המלצות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הייתי רוצה המלצה על מסך 22" במחיר שעד 1000 שח' לשימושים הבאים: אני די הרבה על המחשב, אז צריך משהו שלא יכאיב לעיניים (קריאה מרובה-אינט' + אופיס) משחקים - יש לי כ.מסך 4850, אז אני משחק על רזולוציה גבוה. סרטים - רואה, אך בתדירות נמוכה מאוד (לא כזה קריטי לי) * לא ממש איכפת לי איזה חנות לקנות, העיקר הדגם שנותן את התמורה הטובה ביותר למחיר הזה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בבית שהמסך או הכרטיס מסך נהרס (המסך מהבהב נכבה ונדלק) כשניסיתי לחבר אליו את המסך 2209WA אני לא רואה כלום האם יכול להיות שזה בגלל שהכרטיס מסך ישן geforce 2 mx משהו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה ובחנות הכל היה סבבה... הבאתי אותו הביתה ובבית בכל הסרטים יש מריחות צבע (פיקסלים נראים בבירור) ואפילו בתמונות רואים אזורים מפוקסלים... במסך הישן שלי CRT Sony G200 הכל רץ טוב... האם הבעיה היא במסך ? או שאולי בכרטיס מסך ? יש לי כרטיס מסך מובנה על לוח של Gigabyte ... אולי בגלל החיבור ? (החיבור הוא חיבור אנאלוגי) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המסך מטים מחשבים, פאנל S-IPS. יש לי כמה שאלות שקשורות אליו. 1. יש לי סרטים על המחשב שהם בפורמט רחב, עכשיו כשאני מריץ אותם ב-BSPLAYER או ב-WMP הוא לא על כל המסך (יש מן ריבוע מסביב לסרט - תמונה להמחשה - השחור מסביב לכחול זה השוליים) 2. דבר שני אני לא יודע למה האפשרות של fill/1:1/aspect היא על disabled, זתומרת שאני לא יכול לשנות אותן, זה קופץ לי מעליהן. 3. כשאני מסובב את המסך ל-PIVOT (פורטרייט) למה הכרטיס מסך לא הופך לי אותו אוטו' ואני צריך להכנס להגדרות ושלות את זה לפורטרייט? תודה, דור לוי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לחבר את ה- PS2 שלי (SLIM) למסך החדש שלי DELL 2407 24 אינצ'.. הבעיה היא כשאני מחבר את הקונקטור הצהוב (component) למסך אני רואה את הלוגו של ה- PLAYSTATION אבל כשהוא מנסה להעלות את המשחק אני רואה מסך שחור ... מה הבעיה ואיך אני יכול לתקן את זה תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יחס הניגודיות במסך LG 19" 1953 LCD 1:200 זה טוב? (במיוחד למשחקים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-