מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין LCD ל PLASMA ומה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שלא פיספסתי ת'רד של מישהו בנושא, אבל פעם ראשונה שאני רואה את ה-2711 בארץ: http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-u2711.htm כרגע מתומחר ב-4900, כ-600-700 שקל יותר מה-2709. אני מקווה שיקרה מה שקרה עם ה-u2410, שקצת אחרי ההשקה המחיר התחיל להידרדר במהירות מסחררת...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שעוברים לרוחב המסך שלי 2 פסים לבנים בתחתית המסך. מה שמוזר לי פה שהפסים נראים דווקא כשברקע יש צבעים בהירים (תכלת, צהוב בהיר, ורוד ובעיקר אפור) ובצבעים כהים הפסים לא נראים כלל. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר לסדר את זה? אחריות תעזור אולי? צירפתי תמונה, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול לאיזה פרופיל ICC כדאי להגדיר את המסך? ו
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש אותו גם לפרגולה והוא אמר שהוא מצויין... זה במיוחד למשחקים וקריאת טקסטים. הכרטיס מסך יהיה או DX10 או 1950pro
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לנו פורום טלוויזיות, ותמיכה טכנית למחשבים לא נראה שיתאים, אז באתי לפה. יש לי מסך טלוויזיה סמסונג 40" שמחובר למחשב, ולאחרונה כל פעם כשאני מציג תוכן 1080P הטלוויזיה מתחילה לרצד ברצף של מסכים שחורים ואז מתאפסת על עצמה. זה קורה רק כשאני מציג וידאו 1080, אם אני מפעיל משחקים\אינטרנט\תוכן 720P אז לא קורה כלום. אשמח לרעיונות למה זה קורה. הדרייברים של הכרטיס מסך מן הסתם מעודכנים, לא יצא לי להחליף את הכבל HDMI כדי לבדוק את הנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מבחינת הנתונים זה נראה מסך מאוד מרשים! מבחינת המחיר 1800 בזאפ, זה נראה מאוד תמוה, איך מסך עם נתונים כ"כ טובים יכול להיות כ"כ זול. (אפילו רק בחנות אחת) מה אתם אומרים על המסך הזה? ולמה אני קורא כאן בכל מקום שהBF לא מומלצים, מאיזה סיבה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי תכננתי לקנות מסך 27 אינץ'. קראתי כרגע באיזה מקום שיתכן שזו לא רזולוציה מספיק טובה לגודל כזה. אם אני לוקח FHD, האם עדיף 24 אינץ' או 27?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ברשותי את המסך NU LCD L922A 19". המסך התלכלך כעבור חודש-חודש וחצי~ של שימוש ורציתי לדעת אם יש איזו דרך טובה לנקות אותו שלא תפגע בו. ממה שאני יודע ובשביל מה שזה חשוב, המסך בעל פאנל TN. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך המיועד בעיקר למשחקים אבל גם לצפיה בסרטים(לא קריטי אבל שיראו נורמלי) תקציב 1500 גמיש עד 1600 לא רחב העדפה 22 אינצ' תודה. עריכה : 22 אינצ' זה העדפה אם אין רחבים אפשר גם 21 או 24..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני החלטתי לשדרג את המחשב והובכן..... אולי גם את המסך בכל מקרה... איזה מסך הכי מומלץ (יחס מחיר : מוצר שלא תחשבו שאני עומד לבזבז 3000 על מסך) לגיימינג 23 אינצ' יעשה את העבודה העיקר שיהיה זמן תגובה טוב ו-color correction טוב תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
המסך יתחבר לati 5770 לכן רצוי מאד חיבור hd ורזולוציה גבוהה ככל האפשר! תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך מחשב הנוכחי שלי מת כבר ואני מחפש לקנות מסך חדש. השימושים: גלישה, צפיה בסרטים (720p/1080i) חיבורים נדרשים: VGA, DVI, וחיבור HDMI שאינו חובה במקרה והוא מייקר את העלות כרטיס המסך שיש לי זה 9800GT של NVIDIA הגודל שאני מחפש הוא 23-24.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, המסך של ההורים שלי הלך לעולמו אתמול, ואני מחפשת להם מסך חדש. המסך הקודם היה "19 של סמסונג אני מחפשת מסך טוב גדול יותר "22, אשר ישמש בעיקר לאינטרנט, משחקים ואופיס התקציב שלהם הוא כ-900 ש"ח (גם פחות זה טוב ) (אנחנו גרים בחולון אז שהחנויות יהיו בסביבה) תודה מורן
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי תהיתי אם ניתן וראוי לנקות מסך באמצעות ג'ל אלכוהולי לחיטוי ידיים היתרונות שהוא מנקה באמת, ומתנדף מהר. חשבתי לנקות כך את המסך ע"י הג'ל + מטלית רכה מבד. האם לא יזיק למסך בצורה כל שהיא?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך של אח שלי הלך אחרי כמה חודשים עם בעיה, ואני צריך לקנות לו מסך LCD חדש. אני צריך מסך זול, כי אין לי כסף מיותר כרגע (בגלל זה לא טיפלנו בבעיה הקודמת). יש לנועה מחשבים מבצע על המסך הזה: AOC 19" WIDE 916SWA 5MS עולה שם 699 ש"ח. למישהו יש מושג אם שווה להתקרב אליו? הציעו לי גם בחנות מחשבים מסך 19" של חברת CHIMEI, אבל אני לא יודע את הדגם - עולה 900 ש"ח. אם מישהו יוכל לכוון אותי איזה מסך עדיף, ואם ה-AOC או CHIMEI שווים משהו, אני אשמח אם מישהו מכיר מסך פשוט שגם עולה אותו דבר אבל אפשר לסמוך עליו, אתם מוזמנים להציע תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה אני רואה מסכי מחשב שמודגש שהם בפורמט הנ"ל. אשמח להסבר קצר מה היתרונות/חסרונות של המסכים האלו ומה ההבדל בינם לבין 16:10. האם קיימים מסכי 23 בפורמט 16:10 או שזה לפי ההידיון והחישוב רק 16:9?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. אני רוצה לקנות מסך דל dell u2312hm שהומלץ פה. התקשרתי לחנות שנמצאת לידי לברר אם המסך במלאי. הם אמרו שכרגע לא במלאי אבל יש להם דגם זהה אך חדיש יותר, 2314, שימכרו באותו מחיר. כמעט לא מצאתי מידע ברשת על המסך הזה. יש דבר כזה? זה באמת יותר חדש וטוב? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תיכננתי בעיקרון לקנות את הDELL בקניה הקבוצתית אבל יש לי כרגע אפשרות לקנות את המסך של Eizo יד שניה במצב חדש לגמרי עם אחריות לעוד 4 שנים ב1200 ש"ח(המחיר הזול ביותר שניתן לקנות אותו כיום הוא 2700 ש"ח) אני מתכנן לקנות בקרוב מחשב חדש אז אני מעדיף לחסוך בהוצאה על המסך אבל אני לא מוכן להתפשר על האיכות! הDELL עולה 1000 שקל יותר מהEizo השאלה היא אם זה שווה את זה... הבנתי שהEizo מסך מקצועי מאוד ושבמחיר הזה אין לי מה לחשוב בכלל. מה אתם אומרים???
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, לפני כשבועיים רכשתי שני מסכי Dell 2312HM(t). גרסת אוגוסט, כיתוב ברוסית. אחד תקין (מחובר כרגע בVGA). בשני, המחובר לgtx660 בחיבור DVI (מחשב אחר), מופיעות שתי נקודות של זליגת אור כאשר התצוגה כהה, העיקרית מביניהן בחלק התחתון במרכז, המשנית בפינה הימנית למטה. בנוסף יש זליגות אור פחות משמעותיות מסביב לכל המסגרת, וחוזקן תלוי בזווית הצפיה. רוב הזמן אני על Preset: Game אבל חד משמעית מופיע גם בPresets אחרים. המסך בעל 3 שנים אחריות ונמצא פחות משבוע אצלי. מה אתם ממליצים לעשות? תודה, b-or.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 והמליצו לי על המסך הזה... יש למישהו ראיות למה שהוא שווה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד בוקר אור לכולם המסך המשולב "Samsung SyncMaster T260HD" ראיתי עליו סרטון ביוטיוב, פשוט הייתי 8 דקות עם פה פתוח לא יכלתי לנשום מרוב התפאלות ! יש דברים שאני צריך לדעת חוץ מה10 שניות של ההשהיה ? תודה רבה לכולכם תבורכו
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה עדיף לגיימינג וסרטים? יש עוד אופציות? אפשר גם מחול..
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכוונה מבחינת פיקסלים שרופים ובנוסף מבחינה של ארטיפקטים ועוד? אני מתכוון למצב שבו אני הולך לחנות, איך אני יכול לבדוק אם המסך תקין באותו רגע? איזה בדיקות עליי לבצע?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לרכוש מסך גיימינג (כרגע כנראה את זה https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945020) הבעייה שבפאנלי IPS ודומיו יש סיכוי לא זניח לפיקסלים שרופים\זליגות אור כאלה ואחרות. לא הצלחתי למצוא חנות שמבהירה מה בדיוק הפוליסי שלה (למעט פיקסלים שרופים) ואני דואג שאקנה מסך שעולה המון ופשוט יגיע דפוק. יש איזה המלצות בנושא? חנויות מומלצות? חנויות שאפשר לבדוק את המסך בעת הרכישה? דבר נוסף, מישהו יודע האם בדגם שציינתי יש תמיכה ב USB C כמו ששיש בדל DC? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-