מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
יש חיה כזאת? התקציב הוא 1500-2000 שקל אנא עיזרו לי למצוא את הדגם המתאים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה מאוד בין 2 מסכים :s05: 1.acer עלות 599 led דגם:a221hql יחס ניקודי 1-1200000 זמן תגובה 5 או 2 לא זוכר המסך השני של סמסונג 2333 שמבחינת ביצועים יותר גרוע+ מסך lcd ויותר יקר בעוד 200 שקל בערך אבל עדין סמסונג מול acer נישמע מצחיק אני רוצה כבר היום לרכוש את אחד המסכים אני משתשמש בcrt והוא עושה לי כאב עינים ואני צריך ללמוד מהמסך
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות אחד מהמסכים האלה לשימוש ביתי. מכיוון שזה על חשבון העבודה, אין לי אפשרות לבחור את ה- U2410 של דל. איזה דגם עדיף מביניהם? אני יודע שהסמסונג הוא TN, אבל יש שיקול נוסף. בגדול, יש לי תקציב של 860$ לקניית ציוד מחשוב שאני יכול לבזבז הדל עולה לי 645$ הפיליפס עולה לי 769$ והסמסונג 478$ ... ככה שנשאר לי עוד כסף לקנות כרטיס מסך (כרגע יש לי כרטיס ישן x600 של ATI) או משהו אחר. עדיין עדיף להתרחק כ"כ מפאנל TN?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך של ACER. הדגם הוא X223w. קניתי אותו לא מזמן, אפשר להגיד שהוא דיי חדש... אבל שמתי לב מההתחלה שקניתי אותו שיש לי הבהובים כל דברים שהם כהים... וזה מציק, בהתחלה לא ייחסתי לזה חשיבות, אבל עכשיו זה התחיל לעצבן, זה לא החריף או משהו כזה, פשוט התחיל לעצבן... שאלתי חבר הוא אמר לי אולי לנסות להרים את ההרץ ל-75, ההרץ שלי עומד כיום על 60. ברגע שהרמתי אותו ל-70 ההבהובים נעלמו לי אבל אני לא יכול להשתמש ברזולוציה שאני רוצה... יש לי כרטיס מסך READON 9600, המסך הוא מסך רחב, הוא לא מסך רחב רגיל, הוא לא 16:9 הוא 16:10, והרזולוציה המקסימלית שלו היא 1680 על 1050 אבל אני לא יכול להשתמש בה אם אני שם את ההרץ על 75... אני משתמש במצב של "כפיה" דרך ההגדרות של הכרטיס הגרפי שלי, יש שם …
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות את המסך הבא - DELL U2412M. השימושים הם לגרפיקה ועיבוד תמונות (כתחביב). אני כנראה קונה אותו מחר, או מקסימום שבוע הבא. הסתכלתי גם על ה-U2713HM אך הוא כבר מעבר לתקציב. כל שאר המסכים שהסתכלתי עליהם היו עם רזולוציה נמוכה יותר. לפני הקניה, יש המלצות למשהו אחר ואיכותי עד ~2000?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין בהמלצה למסך בגודל של בין 20-24'. המסך יתחבר למחשב נייד וישמש בעיקר ללימודים (ישומי אופיס), קריאה וסרטים. התקציב הוא סביב ה500 ש"ח, מקווה להוציא משמעותית פחות (לכיוון ה300) אך מוכן להוציא גם יותר אם ההבדל משמעותי. לפני כ5 שנים הומלץ לי בפורום על DELL 2007WFP, המלצה מעולה שאני נהנה ממנה מאז.. (המסך עדיין מעולה מבחינתי, פשוט הרכישה עכשיו היא למעונות ולא לבית..) המחשב נייד הינו lenovo think pad e330 בעל כ.מסך intel hd graphics 4000 ורזולוציה מקסימלית של 1366x768. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הנפילה של הקנייה הקבוציתית של מסכי DELL בה השתתפתי אשמח לקבל המלצות מחברי הפורום על חנות אמינה וזולה מאזור המרכז בעלת מדיניות החלפה של פיקסל אחד שרוף בטווח זמן סביר ממועד הקניה. מבירורים שעשיתי SKYPC נותנים כמה ימים להחליף את המסך במידה ויש פיקסל שרוף אך לא נותנים לראות את המסך לפני הקנייה. אשמח להמלצות מחברי הפורום.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך של דל 2408WFP A01 וביצעתי לו בדיקת לאג מול מסך TN פשוט של מאג. סרטון הבדיקה: כפי שניתן לראות הלאג נע בין 2-5 מאיות השניה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש המלצה למסך 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח עם עדיפוף כמה שיותר קרוב ל 800 ש"ח. המסך מיועד לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש וסופש נעים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! האמת אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי מקום יותר קשור.. ברשותי טלוויזית LED של SAMSUNG UA32EH5000 32 אינץ' וקניתי כבל HDMI שמתחבר מהPC שלי (מפרט בצד) מהכ.מ msi gtx 680 lightning לטלויזיה. עכשיו אני שעה כבר מנסה להתעסק עם ההגדרות של הרזולוציה ואני פשוט לא מצליח להגיע לתוצאה רצויה! כל הרזולוציות שהמסך טלויזיה יחסית מלא הם נמוכות וכשאני מעלה את הרזולוציה המסך בטלויזיה נעשה קטן ולא מציג את כל התוכן שעל הדסקטופ. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מסך lcd של dell ואני מיתלבט בין שני דגמים dell u3014 או u3214q המסך יהיה מיועד בעיקר לצפייה בסרטים ופחות למשחקים על מה אתם ממליצים לי ללכת ביחס לתמורה למחיר כי ה-3214q עולה כפול מה-3014.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני פונה בשם חבר שהמסך שלו התקלקל. המלצתי על Dell U2312HM אבל הוא מעדיף לקנות מ- LG כי הוא מאמין שיוכל לקבל הנחה דרך בן משפחה שעובד שם. מחפש דגמים בגודל 22-24 בין 600-1000 ש"ח. השימוש - גלישה. ראיתי את הדגם IPS231P (גודל 23, פאנל IPS) ב-1040 ש"ח. ראיתי גם את E23EN43T (גודל 23, פאנל TN) ב-800 ש"ח שנראה בסדר. עוד דגם שכדאי להזכיר? גם זול יותר (גודל 22). הנה קישור לרשימה באתר אייבורי.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה דעתכם על ה-P2350 של סמסונג? אני מחפש מסך טוב, לשימוש כללי: משחקים, סרטים, וכד'... מצאתי את ה-P2350 של סמסונג, מה אתם אומרים עליו? אשמח לקבל ממכם שמות של מסכים שיתאימו לי(משחקים, סרטים)...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, לצערי אחרי שהספק משך אותי חודש אני חושש שאני לא יקבל את הDELL 2007 FP שלי . בגלל שאני חייב מסך ונשבר לי לחכות, אני מבקש את עזרתכם בלבחור אחד. התקציב הוא עד 2300 (המחיר של ה2007 FP). המועמדים: Dell 22" LCD E228WFP שנמכר ב1700 ש"ח במגה CHIMEI 221d 22 שנמכר בKSP ב1390 ש"ח יש חנות אחרת חוץ מKSP שמוכרת אותו? Samsung 226BW 22 אשר מחירו התחלתי הוא כ2000 ש"ח. יש ביותר זול? אני מודע לכך שהמסכים לא משתווים לאיכות של ה2007FP (שאני לא הולך לקבל) ושהפנל הוא TN הנחות. אם מישהו יודע איפה בצפון ניתן לרכוש את ה2007FO במחיר סביר עד 2400 אשמח לשמוע, לפנדה אין במלאי ולא יהייה בקרוב. שימושו של המסך: הם אינטרנט, אופיס וקצת גראפיקה לא משהו שמחייב מסך CRT טוב. תודה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם האם במסכים רחבים כגון 22 צריך להשתמש ברזולוציה המקסימלית שלהם כדי לראות חד וברור? או שאפשר להסתדר גם בפחות? יש לבן שלי מסך סמסונג 19 אינץ והרזולוציה המיטבית היא 1280X1024 ,הבעיה שבגודל הזה הטקסט נורא קטן לטעמי.מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע יש לי מסך 19 אינץ של LG מספר שנים אצלי עשה את העבודה בצורה מעולה והגיע הזמן להחליף אותו למשהו מתקדם יותר. החלטתי לקחת 24 אינץ למרות הפחד שהגודל יהיה בעייתי לעבודה עם מערכת ההפעלה אבל כנראה שזה רק בראש. יש לי שלושה אופציות לקחת, נתחיל מהטוב ויורד בסדר עד לטוב פחות.. 1: W2486L מסך הLED החדש שלצערי לא יצא לי לראות אין אותו בתצוגה לאף אחד (כנראה חדש מדי..) http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=240&prodid=682&keySearch 2: W2453V גם מסך טוב נכון לא LED אבל עדיין... לצערי היה קצת קשה למצוא אותו כי טוענים שהוא ישן וירד מהמדפים. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodi…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים הנמצאים בכותרת ולא יודע על מה מהם ללכת - אני מקווה שתעזרו לי.. אני מתלבט בין המסך u2410 לבין המסך u2311 הבדל האינץ' בינהם לא משנה לי בכלל.. אני מניח שהראשון טוב יותר אבל הוא גם יקר בכ-1,000 שקלים ויש לי כמובן עדיפות לחסוך כסף.. מה היתרון הגדול של u2410 על פני u2311 שגורם לו להיות יקר בכ"כ הרבה? על מה אתם יכולים להמליץ לי?? בבקשה תעזרו לי!!! כי כולי ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרנות מסך חדש ואני לא יודע האם לקנות את הDell 2209WA או הSamsung 2243BW/EW או בכלל אחד אחר. התקציב שלי מאפשר את שניהם. השימוש העיקרי שלי הוא סרטים ומשחקים. עכשיו השאלה היא האם אני אהנה מהאיכויות הנוספות שיש לDELL להציע. המפרט שלי הוא: C2Q Q9550 EP-43-DS3L 2X2GB DDR2 800MHZ HD4870 תודה
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תמסך הנ"ל מעל לשנתיים ואף פעם לא היו לי בעיות איתו. לאחרונה אחרי שאני הולך והמסך נכנס למצב לילה כזה ואני חוזר המסך מופיע עם נקודות כאלו וכל נגיעה שלי בעכבר מעבירה אותו למסך שחור וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך לא עובד, הפתרון היחיד שאני יכול לעשות זה כל פעם שזה קורה ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לנו פורום טלוויזיות, ותמיכה טכנית למחשבים לא נראה שיתאים, אז באתי לפה. יש לי מסך טלוויזיה סמסונג 40" שמחובר למחשב, ולאחרונה כל פעם כשאני מציג תוכן 1080P הטלוויזיה מתחילה לרצד ברצף של מסכים שחורים ואז מתאפסת על עצמה. זה קורה רק כשאני מציג וידאו 1080, אם אני מפעיל משחקים\אינטרנט\תוכן 720P אז לא קורה כלום. אשמח לרעיונות למה זה קורה. הדרייברים של הכרטיס מסך מן הסתם מעודכנים, לא יצא לי להחליף את הכבל HDMI כדי לבדוק את הנושא.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחר קריאה של כמעט 40 ע''מ משעות הצהריים יצאתי מבולבל לחלוטין ולא הצלחתי להגיע למסקנה באיזה מסך לבחור, מהו הפאנל האופטימלי, מהי רמת הניגודיות וזמן התגובה שכדאי לי לבחור ומהי החברה הטובה ביותר לקניית מסך LCD.. חיפשתי שעות רבות מסך שיתאים לצרכים שלי: גלישה באינטרנט, איסיקיו, מסמכי וורד, סרטים ומעט יותר משחקים, והאם הצרכים האלו יתאימו לכרטיס מסך הקיים אצלי כיום והוא FX 5200 או שכדאי לי גם אותו לשדרג. התקציב שלי הוא כ2000 שקל. הדבר החשוב לי ביותר הוא מסך אופטימלי לעיינים והאמת שחיפשתי על זה חומר ולא ממש מצאתי. האם מישהו יכול לעזור לי במציאת מסך וחנות מתאימה באזור הדרום ויותר צפונה עד המרכז? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קראתי את כל המאמרים בנושא, אך אינני חש כי יש המלצה חד משמעית למסך 22 אינטש אשר יוכל לשמש גם למשחקים וגם לטסקט ותכנות. כמובן שאעדיף שיהיה 1:1000 ו- 2MS. האם מישהו יודע להמליץ על אחד שבוודאות יענה על התנאים הנ"ל? תודה על העזרה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שציינתי בפוסט הקודם קניתי אתמול לבסוף את ה- dell לאחר שהיו לי לא מעט לבטים לגבי צבע המסגרת של המסך, אך סוף טוב הכל טוב. הגדרתי במחשב לרזולוציה הטבעית של המסך 1050*1680 אך שולחן העבודה וגם דפי האינטרנט אינם מוצגים במלואם על גבי הצג, כלומר חלק גדול מהטקסט יוצא מגבולות הצג ימינה ושמאלה.וכדי לראות את מה שלא מוצג עליי להדביק את העכבר לצלע הימנית או השמאלית של הצג ואז הכל רץ לאחד הצדדים. ברזולוציה 1024*1280 אין את התופעה הזו וכל המידע מוצג במלואו על גבי הצג. כרטיס המסך NVIDIA FX5200 - ישן אך הדרייבר מעודכן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה- dell וגם בלוח הבקרה של NVIDIA וזה לא עוזר.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-