מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
תופעה מוזרה ביותר, המסך של חברת Chimei בן שנה+ (אולי אפילו שנתיים אני לא זוכר בדיוק). הדגם זה CMV T39D בגודל 20" אשר נרכש בגאון אצל KSP. עכשיו למרות שיש לו רמקולים מובנים אני לא משתמש בהם הם על MUTE ועוצמת הווליום של המסך הונמכה ל0 בהתאמה. התופעה שהחלה לפני מספר ימים היא במהלך הדלקת המסך, החלפת מצב התצוגה (בין מסך הPOST לחלונות למשל) וכולי המסך עושה זמזום מוזר וחזק מין BUZZZZ שכזה. ממה שחקרתי בגוגל בואכה פורומים של אמריקאים חובבי אתגרים הבנתי שיכול להיות שהקבלים במסך "מרקדים" והומלץ לנסות לשחק בהגדרות של הבהירות וכולי אבל זה לא עוזר. עצות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי מספר הזדמניות לקנות אותו בe-bay בסביבות 3500 ש"ח בנוסף אני עומד לקנות מחשב בסביבות 13K ורציתי לדעת האם מסך זה מתאים (שימושים Gameing וסרטים)
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן קניתי מחשב גיימינג חזק (נייח). כרגע אני משתמש במסך יחסית ישן שקניתי לפני כמה שנים. אני רוצה להחליף אותו במסך ברזולוצית full hd (אם יש לכם המלצות לרזולוציה שונה כתבו מדוע לדעתכם רזולוציה זו עדיפה לגיימינג על פני full hd. ההעדפות שלי הן חברות ידועות כמו:Samsung, LG וכו.... בנוסף אומרים שככל שקצב הרענון של המסך גבוה יותר כך זה יותר טוב ובנוסף גם רואים יותר fps (פריימים) האם זה נכון ואם כן מומלץ לקנות מסך תלת מימד (קצב רענון 120). בנוסף אני רוצה מסך עם חיבור hdmi דרך אגב כרטיס המסך שלי תומך בתלת מימד). סליחה על החפירה. ותודה רבה לעוזרים!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, איזה מסך 22' עדיף? lg w2284f או dell sp2208wfp? תודה רבה,
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של LG ויש בו פיקסל אדום תקוע משום מה רואים אותו כמעט בכל מצב חוץ מאשר המסך לבן לא הצלחתי לשחרר אותו ע"י כל הפתרונות שהוצעו כאן בסטיקי. רכשתי את המסך לפני יומיים האם יחליפו לי אותו? מה התחייבות החנות לגבי פיקסל כזה והאם אני יכול להחליף את המסך או לבטל את העסקה? מה המלצותיכם...?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי היום את המסך מטים מחשבים, פאנל S-IPS. יש לי כמה שאלות שקשורות אליו. 1. יש לי סרטים על המחשב שהם בפורמט רחב, עכשיו כשאני מריץ אותם ב-BSPLAYER או ב-WMP הוא לא על כל המסך (יש מן ריבוע מסביב לסרט - תמונה להמחשה - השחור מסביב לכחול זה השוליים) 2. דבר שני אני לא יודע למה האפשרות של fill/1:1/aspect היא על disabled, זתומרת שאני לא יכול לשנות אותן, זה קופץ לי מעליהן. 3. כשאני מסובב את המסך ל-PIVOT (פורטרייט) למה הכרטיס מסך לא הופך לי אותו אוטו' ואני צריך להכנס להגדרות ושלות את זה לפורטרייט? תודה, דור לוי [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכל מסכי הLCD שלהם הם מפרטים בנתונים את הניגודיות הדינאמית (והמפוצצת) כמו 1:3000, ובסוגריים את הניגודיות האמיתית והדי נמוכה. למשל כאן http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEWSFV/XAA ב226 הנפוץ שלהם הם מפרסמים את הניגודיות הדינמית 1:3000, והניגודיות הרגילה שהיא בעצם 1:700. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 16:26:53 או כאן-http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEBSFV/XAA
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
פתחתי נושא בתמיכה טכנית, אבל אולי השאלה מתאימה יותר לפורום פה. רכשתי לפני כמה ימים את המסך DELL2311 שמומלץ בפורום שלכם, ושמתי לב לפס דק ומקווקו בצבע שחור/אפור שנראה לעין בעיקר כשהצבע אדום והבהירות נמוכה. האם מדובר בנורות אדומות שרופות (פיקסלים מתים)? צירפתי 2 תמונות, זה נראה כמובן טיפה שונה בעין מאשר דרך מצלמה: המסך עדיין תחת אחראיות, כך שאני יכול להחליף אותו אם מדובר בפיקסלים שרופים בכמות כזאת.. תודה רבה לכל מי שיכול לעזור!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך 22 והמליצו לי על המסך הזה... יש למישהו ראיות למה שהוא שווה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם לפטופ של דל (רק יציאת VGA) ואני רוצה לקנות מסך שאליו אני אחבר את הלפטופ כשאני נמצא בבית. כרטיס מסך: Intel hd graphics, הכרטיס מסך המובנה של מעבדי ה icore5 חשבתי לקנות בהתחלה טלויזיה 32 אינץ' אבל ירדתי מזה בגלל שהבנתי שטלויזיות מפיצות יותר מדי אור ואי אפשר לעבוד עליהן מקרוב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה2200 שקל כאשר אפשר לחרוג אבל מומלץ לחסוך (סטודנט) אני מעוניין במסך 24 אינץ' לפחות , יכול להגיע ל 27 אם יש איכותיים כאלו במחיר. השימוש של המסך הוא בעיקר עבודה משרדית: אינטרנט, סביבות תכנות וצפייה בסרטים FULL HD. חשוב לי שהמסך לא יוציא את העיניים כשעובדים עליו, יציג טקסט בצורה מעולה ויהיה אפשר להסתכל עליו מזויות. תודה לעונים! איתמר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה.. בעיקרון במחשב אני רואה סרטים... אני משחק במשחקים ואני מתכנת.. בתאכלס כרגע לאחר סיום תואר ראשון הכי חשוב לי זה התיכנות.. אבל גם הדברים האחרים חשובים אחרי ביקור אצל חבר שיש לו 2 מסכי 19' שמחוברים ביחד ראיתי כמה נוח זה... ממש מקל ללמוד לעבוד ולקרוא במקביל ככה כרגע יש לי מסך 19' אחד וחשבתי אולי לקנות אחד נוסף.. מן הסתם בזמן משחקים/סרטים רק מסך אחד יעבוד.. אין צורך ב2 (ואם יש דרך להפעיל על 2 זה בטח דורש כרטיס מסך חזק יותר ממה שיש לי עכשיו... ואני מעדיף לחכות לסידרה החדשה של NVIDIA בשביל לשדרג... לא יודע אם אני יקנה NVIDIA אבל זה בטח גם יוריד את המחירים של ATI ואני כרגע מסתדר יופי עם הHD 4850 GDDR5.. גירסא מיוחדת של GAINWARD שנקראת GTH - GOES TO HELL משו כזה..) …
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
האילוץ התקציבי שלי הוא עד 3000 ש"ח. אני נעול על LCD. אני יודע ש LCD 17 איכותי אמור לעלות הרבה יותר, אבל הדקויות לא מזיזות לי יותר מידי . אני זקוק למחשב בעיקר לעבודה פחות למשחקים. אשמח אם תאמרו לי מה עדיף מבין אלה : ______________________ Benq FP767 17" LCD Monitor מפרט טכני : http://www.benq.co.ae/Products/lcd/fp767.htm#2 _____________________ CTX LCD 17 700S מפרט טכני : http://www.ctx.com.tw/Frame-product-S.htm (לגלול קצת למטה, לא להתבלבל עם ה "15 שכתוב ראשון בעמוד) _____________________ VIEWSONIC 17 LCD VG700 מפרט טכני : http://www.viewsonic.com/products/lcd_vg700.htm#specs ___________________ תודה רבה !
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" עד 1000 ש"ח. אני יודע שהמסך המומלץ במחיר הזה הוא ה DELL U2311H אבל מפריע לי מאוד העיצוב (או יותר נכון החוסר עיצוב) שלו. שמתי עין על ה Samsung BX2335 שבסך הכל אני מרוצה מהמסכים שלהם (עד היו עברו אצלי 3 מסכים שלהם), אך אני מתקשה למצוא סיקור עליו באינטרנט. מישהו התנסה/יודע איפה אפשר להשיג סיקור? אשמח לחוות דעת. דרך אגב מישהו יכול להסביר למה המסכים היום דיי יקרים? תודה ושבוע טוב (:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם חיפשתי מסך , בעיקר לאינטרנט , טקסטים + סרטים עד שננעלתי על ה - DELL 2007WFP הבנתי שאין אפשרות להשיגו. ניסיתי לעשות הזמנה מחו"ל , אבל המסך כחדש עולה לפחות 400 דולר + 200 דולר משלוח וזה לא כולל מיסים. אז חשבתי לשאול אותכם על המלצה למסך רחב , 20 אינץ עם פאנל S-IPS שקרוב באיכותו ל - DELL 2007WFP אני גם פתוח לגדלים יותר גדולים אם המחיר באיזור השפיות . דבר נוסף , מסך של ASUS כמו PW201 עם פאנל MVA מה איכותו לעומת ה - IPS ולעומת ה - TN ? תודה רבה לכולם שי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קראתי כאן בפורום שמסכי 20 אינץ המומלצים הם מתוצרת Dell או LG. רציתי לקבל את חוות דעת חברי הפורום על מסך של חברת viewsonic מדגם vx2025wm , שעל פי המפרט שלו מגיע לזווית צפיה של176 מעלות, מה שמרמז על פאנל איכותי. http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx2025wm/ http://www.viewsoniceurope.com/UK/Products/LCDX/VX2025wm.htm#specs באתר viewsonic הבריטי נכתב כי הפאנל הוא מסוג MVA מבדיקה שערכתי באתר http://www.flatpanels.dk/panels.php , מצאתי כי הפאנל הוא מסוג P-MVA ViewSonic VX2025wm (widescreen) has a 20 inch 8 ms (g2g) P-MVA (AUO M201EW01 V0) panel האם המסך מומלץ ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, שאלה למומחים. מה דעתכם האם המפצל הנ"ל נותן פתרון לבעיית חוסר בכניסת HDMI במסך? למישהו יש נסיון עם מפצל כזה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש מסך שיודע לעבוד ברזולוציה של 4K (באופן מלא)???? FireFlash
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות את המסך הבא - DELL U2412M. השימושים הם לגרפיקה ועיבוד תמונות (כתחביב). אני כנראה קונה אותו מחר, או מקסימום שבוע הבא. הסתכלתי גם על ה-U2713HM אך הוא כבר מעבר לתקציב. כל שאר המסכים שהסתכלתי עליהם היו עם רזולוציה נמוכה יותר. לפני הקניה, יש המלצות למשהו אחר ואיכותי עד ~2000?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מסך 1 קניתי את הסמסונג 2243 EWX. שבעיקרון אין לי בעיה איתו אלא יש לי שאלה, יש לי כרטיס GF 7900GS, האם הוא תומך בWIDE של המסך? במסך השני הבעיה גדולה יותר מכיוון שסך הכול אני רואה טוב בEWX. קניתי את המסך: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814 כרטיס המסך שאמור לעבוד עם המסך הנ"ל הוא GF 6600. רואים את הטקסט על המסך בצורה ברורה רק כאשר רזולציית המסך היא על מקסימום 1920X1080, בכול רזולוציה אחרת לא רואים טוב. אני לא מעוניין לעבוד ברזולוציה המקסימלית כי זה ממש לא נוח. אני די עובד עצות, כי לפי מיטב הבנתי כנראה הכרטיס מסך שלי לא מספיק למסך הזה. העצוב שלא רציתי לקנות בכלל את המסך הזה אלא מסך אחר, ולאחר התעקשות מצד המוכר שהמסך iiYAMA דגם 2407HDSB2, יהיה לי הרבה יותר טוב ל…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שעוברים לרוחב המסך שלי 2 פסים לבנים בתחתית המסך. מה שמוזר לי פה שהפסים נראים דווקא כשברקע יש צבעים בהירים (תכלת, צהוב בהיר, ורוד ובעיקר אפור) ובצבעים כהים הפסים לא נראים כלל. מה יכולה להיות הבעיה? אפשר לסדר את זה? אחריות תעזור אולי? צירפתי תמונה, תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי תמסך הנ"ל מעל לשנתיים ואף פעם לא היו לי בעיות איתו. לאחרונה אחרי שאני הולך והמסך נכנס למצב לילה כזה ואני חוזר המסך מופיע עם נקודות כאלו וכל נגיעה שלי בעכבר מעבירה אותו למסך שחור וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך לא עובד, הפתרון היחיד שאני יכול לעשות זה כל פעם שזה קורה ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-