מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה עם הטקסט הקטן ברזולוציה המקסימלית של המסך למרות הגדלת ה DPI ב WINDOWS. האם כדאי לי להוריד רזולוציה בדרגה אחת כי הבעיה היותר רצינית זה דווקא פה באתר שמותאם לרזולוציה נמוכה יותר. כשאני מנסה להגדיל בתוך ה IE זה לא נראה טוב. תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
דגם העילית העסקי של לנובו מאבד את טכנולוגיית התצוגה הייחודית מהדור הקודם - אך מקבל פאנל תצוגה מתקדם אחר, עם תמיכה בתקן HDR מתקדם של חברת דולבי לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בס"ד שלום לכולם השגתי מסך יד שניה מדגם DELL 2007WFP . אני הבנתי שהמסך מגיע עם פאנל IPS ולכן קניתי אותו. אח"כ סופר לי שחלקם מגיעים עם פאנל PVA (או משהו כזה) שאלתי : 1. כיצד אני יכול לדעת אם יש לי פאנל IPS ? כתוב על המסך 2007WFPb REV A02 2. האם יש דרך לכייל את המסך לצורה טובה יותר ? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יחס הניגודיות במסך LG 19" 1953 LCD 1:200 זה טוב? (במיוחד למשחקים)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף את 2 מסכי הדל שלי (u2312hm) המטרה, 2 מסכי IPS 27 inch ברזולוציה 2560x1440. שימוש, תכנות ועבודה ממושכת מול המסך ומשחקים בערבים ובסופ"ש 3 דגמים נוספים שלגביהם התלבטתי היו, והסיבות שמנעו ממני לרכוש gigabyte m27q מסך מרשים כמעט רכשתי אבל שללתי בגלל מבנה הפיקסלים (BGR), הבנתי שהטקסט יוצא מטושטש (בדקתי את הנושא בכך שהפכתי את המסך שלי וזה אכן מורגש ומפריע) DELL s2721dgf LG 27gl850-b בשני המסכים הללו יחס הניגודיות נמוך MSI mag274qrf-qd אין לי היכרות עם המסכים של MSI (גם קצת מצועצע) האם יחס ניגודיות נמוך הוא אכן פקטור ומה לגבי BGR, יש פתרון …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האופציות שמצאתי הן: 958DוChimei AOC 916VWA 19'' LCD 5ms DVI WideScreen ACER X193WBD LCD 19 Inch 5ms DVI WideScreen לא למטרות משחקים, סרטים, או כל דבר "תובעני" אחר. רק מסך לאחותי לבית, הCRT תופס לה יותר מדי מקום. אם יש אפשרויות אחרות עדיפות, אני אשמח לשמוע. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך חדש אבל אני לא יודע מה לבחור .... זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15217 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=15088 מה שמצא חן בעיני בראשון זה שהוא רחב כזה מה דעתכם הם טובים??? או יש סוג אחר?? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מדובר מסמכים החדשים של LG, המרחק הוא בערך חצי מטר, ולשחק NFS CARBON או BF2 על הגדרות גבוהות עם מערכת 5.1 זה פשוט חוויה מטורפת...רוב המשחקים הם די חשוכים, ככה שהעיינים לא ממש מתעייפות לי אבל.. השאלה עם זה מסוכן ואם כן אז כמה... (לגלישה וטקסטים אני משתמש במסך קטן) מה אתם אומרים? תודה...
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נשבר לי המסך במחשב הנייד והמחשב ממש חדש משהו כמו חודשיים מהחברה אמרו לי שעל שבר אין אחריות רציתי לדעת אם אפשר לקנות מסך כזה אבל רק מסך אפילו יד שניה לא משנה לי ואם כן מאיפה ? תודה לכל העונים נ.ב הדגם הוא ממס6110 HP
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני רוכש מחשב חדש שישמש עבור משחקים כבדים ועריכת 2D (פוטושופ למיניהם וכן עריכת וידאו) ואני מעונין כמובן לרכוש עבורו מסך בגודל 23"/24" בטווח מחירים של עד 1,500 ש"ח (אם צריך לחרוג אשמח שיצוין שקיימת אפשרות). ראיתי המלצות רבות על Dell, אם מדובר בדגם ה-2410 והדגמים החדשים 2312hm וכן 2412hm, שניהם עם תאורת LED. אני מבין שמסכי IPS מעניקים איכות תמונה וצבעים טובים יותר, אולם זמן התגובה שלהם גבוה יותר (מפאנל TN, למשל) ופחות מותאמים עבור משחקים? עד כמה זה קריטי? דבר נוסף, הבנתי שה-2312hm בעל זמן שהות (delay time) נמוך ביותר, עד כמה זה משמעותי? ודבר אחרון ומאוד חשוב לי, למי שמכיר את המסכים באופן קצת יותר אישי ומעמיק, עד כמה הצבעים במסך מדוייקים וניטרילים? זה חשו…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם לפטופ של דל (רק יציאת VGA) ואני רוצה לקנות מסך שאליו אני אחבר את הלפטופ כשאני נמצא בבית. כרטיס מסך: Intel hd graphics, הכרטיס מסך המובנה של מעבדי ה icore5 חשבתי לקנות בהתחלה טלויזיה 32 אינץ' אבל ירדתי מזה בגלל שהבנתי שטלויזיות מפיצות יותר מדי אור ואי אפשר לעבוד עליהן מקרוב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה2200 שקל כאשר אפשר לחרוג אבל מומלץ לחסוך (סטודנט) אני מעוניין במסך 24 אינץ' לפחות , יכול להגיע ל 27 אם יש איכותיים כאלו במחיר. השימוש של המסך הוא בעיקר עבודה משרדית: אינטרנט, סביבות תכנות וצפייה בסרטים FULL HD. חשוב לי שהמסך לא יוציא את העיניים כשעובדים עליו, יציג טקסט בצורה מעולה ויהיה אפשר להסתכל עליו מזויות. תודה לעונים! איתמר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. סוף סוף קיבלתי אותו, ממש לפני חצי שעה, מנחם מIQPC הביא לי אותו, בנאדם מאוד נחמד. המסך - מעולה!!!!!!! תמונה: http://www.2send.us/uploads/1137799f99.jpg http://www.2send.us/uploads/51d3919064.jpg זה פיווט יואואו איזה כיייייייייף
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, הזמנתי מסך LCD 19 אינצ' - LG L1932TQ. ובגלל שאמרו לי שהמסך הזה בכלל לא מומלץ, רציתי את דעתכם בנושא (יש לי יום-יומיים לשנות את ההזמנה). אני מחפש מסך שיהיה מתאים לגלישה באינטרנט, OFFICE, וגרפיקה (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), למרות שאם אפשר, שיהיה גם מתאים למשחקים. תוכלו להציע לי על מסך מתאים? תודה נ.ב: מה רע במסך שהזמנתי?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Flatron w1943e של LG. הוא אצלי כשנתיים ואין לו אחריות. מידי כמה ימים המסך מתחיל להבהב. לעיתים זה מסתדר בעצמו ולפעמים רק כיבוי והדלקה של המסך מרובים עוזרים. אשמח לעצות ותודה מראש, ליעד.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
2707WFP. http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246 המחיר שלו לא ממש משתלם, עדיף כבר את ה3007 אבל הוא הוריד את מחיר ה2407 משמעותית. מי שהתלבט עשה בחוכמה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! האמת אני לא בטוח שזה קשור לפורום הזה אבל לא מצאתי מקום יותר קשור.. ברשותי טלוויזית LED של SAMSUNG UA32EH5000 32 אינץ' וקניתי כבל HDMI שמתחבר מהPC שלי (מפרט בצד) מהכ.מ msi gtx 680 lightning לטלויזיה. עכשיו אני שעה כבר מנסה להתעסק עם ההגדרות של הרזולוציה ואני פשוט לא מצליח להגיע לתוצאה רצויה! כל הרזולוציות שהמסך טלויזיה יחסית מלא הם נמוכות וכשאני מעלה את הרזולוציה המסך בטלויזיה נעשה קטן ולא מציג את כל התוכן שעל הדסקטופ. יש למישהו פתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מחפש לקנות מסך מחשב עד 24' בתקציב של עד 2000 ש"ח. הרעיון הוא לחבר אותו גם למחשב נייד וגם לממיר יס מקס hd. נועד לשימושי מחשב כללים (קריאה,גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) וצפייה בטלויזיה. אשמח להמלצות בתחום מכיוון שאני הלכתי לאיבוד. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, לא מצאתי בנעוצים מסכים מומלצים, אז החלטתי לשאול.. איזה מסך בגודל של 21" בערך מומלץ לשימוש בעבודה משרדית ופוטושופ? אני מחפש משהו שיתן איכות טובה ביחס למחיר, ומחיר- כמה שיותר נמוך תודה נ.ב.- אם מישהו רוצה למכור יד שניה/מכיר מקום טוב שאני יכול לחפש יד שניה, אשמח להצעה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם באיכות הצפיה בסרטים? במשחקים? ועיצוב אתרים? קריאת טקסט באינטרנט חשוב ובכללי? בזמנו לפני (3 שנים בערך) קניתי את ה-2007WFP גם דרך הפורום שלכם במחיר 2350 ש"ח מ-nextop לאלה מכם שמכירים.. בכל אופן היום מסך 23 עם אותו פאנל במחיר של 1600 (או 1400 דרך הפורום מהדובים), האם השידרוג יהווה שינוי חוץ מהגודל והfhd?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך הזה, 19 אינץ', וכאשר אני מפעיל סרטים האיכות ממש גרועה. כשראיתי את אותם הסרטים על מסך ה CRT הקודם שלי הם נראו הרבה יותר טוב.. אני לא מבין מה הבעיה. התקנתי את הדרייברים של המסך והכרטיס מסך (ASUS 8400GS). וניסיתי לשחק עם כל מיני הגדרות, אך ללא הצלחה. מישהו יודע אם ככה זה במסכי LCD, או שמשהו דפוק אצלי? אולי צריך להחליף את המסך??? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך מחשב שהוא טלוויזה כמו ה-T260 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710852 או אים אני יקח טלוויזה 26 רגילה שיש בה חיבור של מחשב מה ההבדלים בשנהים אני יכול ליראות טלוויזה וגם לחבר את המחשב תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 14:30:03 וגם מה עדיף ולמה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
השאלה בכותרת! אני גם מנחש שזה קשור לאיכות או מה? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.getit.co.il/Tender/1283689/297 משום מה בזאפ המחיר הכי נמוך זה רק 1884 ש"ח , זה הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין LCD ל PLASMA ומה יותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-