עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Radeon38,

לאחרונה אני רואה יותר יותר מכשירי טלויזיה LCD גדולים 32 26 24 במחירים טובים עם VGA HDMI אבל עם רזולוציה 1200 על 768 האם כדאי לקנות יחידה כזו להתפשר על רזולוציה נמוכה אבל לקבל גודל משמעותי??? אני מתלבט כי זה מאד מאד מפתה. דעות בבקשה.

• 5 תגובות
    • 959 צפיות
  2. Started by redead,

זה התשובה שקיבלתי מחיון במייל.. כמה עצוב וחובבני זה.. עכשיו אני צריך לחכות עוד חודש מינימום למסך החדש.. יש אולי דגם אחר שכדאי לי לבדוק במצב שנוצר?

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  3. Started by אלון פ,

איזה רזולוציה זה FHD? ואיזה רזולוציה זה HD ready?

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. מה הולך קראתי עיינתי וחרשתי על הפורום... לפני שאני מחליט דבר ראשון - יש לי מה לעשות עם מסך 24 אינצ' שיושב -50 סנטימטר ממני? או שאני יכול להסתפק ב-22 אינצ' וזהו? דבר שני, איזה מסך יותר איכותי ויותר עדיף? ה 2243 או ה T220? אני ראיתי וקראתי את הביקורות על שניהם אבל אני לא יודע במה לבחור. (המחיר לא משחק תפקיד)

5. Started by ilanb0,

ראיתי באנר של LG על המסך הנ"ל הכולל רמקולים+מיקרופון+מצלמה. שווה משהו? האמת, המחיר זול... הנה הקישור: http://www.hye.co.il/news/news.aspx?newid=184

• 5 תגובות
    • 861 צפיות
  6. Started by Suliman,

שלום לכולם, קניתי לפני זמן מה מסך Philips מדגם Brilliance 190CW. כאשר חיברתי את המסך (בחיבור VGA) שמתי לב לרעש (מאין רעש שלג) בעיקר במעברי צבע ובאיזורים אפורים. הרעשים אינם מופיעים ב-3 מסכי הLCD האחרים שיש לי (מסכים ישנים יחסית) שגם הם מחוברים בVGA אחרי הרבה משחקים עם ההגדרות פשוט חיברתי אותו בDVI והרעשים נחלשו משמעותית - עד כדי כך שצריך להתבונן במסך ממרחק של 15 ס"מ על מנת להבחין ברעשים. שמתי לב שכשאני מדליק את המסך אחרי שהיה כבוי הרבה זמן הרעשים בולטים לעין וכעבור זמן מה (סביבות הכמה דקות) הרעשים מתחילים להיחלש עד הרמה שציינתי קודם. דבר אופייני למסכים חדשים או שהמסך תקול? נ.ב. חוץ מזה המסך עצמו פועל מצויין והצבעים עשירים ומדוייקים.. בתודה מראש..

• 5 תגובות
    • 891 צפיות
  7. Started by Cha0stAlker,

האם לאחר שהשתמשתי בו שבועים הערך שלו ירד? או שאני אוכל למכור אותו מאותו מכיר שהחנות מוכרת? הוא אחלה מסך אבל קצת קטן לי.. יכול להיות שאפרסם אותו בTrade Zone.

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  8. http://tms.co.il/product/6598 מסך שמיועד לעבודה באופן שוטף, מסך רחב וגדול שנראה טוב חזותית,מסך מתכוונן מבחינה טכנית איך המסך ? האם יהיה טוב למשחקים (יש \אין מריחות) אני לא כל כך מבין במסכים והייתי שמח שמישהו יכתוב לי חוות דעת על המסך הנ"ל ואם יש אופציות עדיפות עליו .

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by joniar,

יש לי מסך 24" של סמסונג T240 והכרטיס מסך שבמפרט ויש לו 2 יציאות DVI ולמסך יש DVI וHDMI ויש לי כונברטר מDVI ל-HDMI השאלה היא כזאת האם עדיף לחבר HD ל-HD עם הכונברטר או DVI ל-DVI ישר...

• 5 תגובות
    • 837 צפיות
  10. היי, אני רוצה לקנות את המסך הזה - LG W2261V-PF הוא אם המפרט שלו נראה לי מסך דיי נחמד והמחיר שלו טוב. רציתי לדעת אם זה מסך טוב או שיש מסכים אחרים באותו מחיר שמביאים יותר דברים אני מעוניין להריץ עליו סרטי בלוריי ומשחקים באיכות 1920X1080 מתוך קונסולת משחקים, כמו כן רציתי לדעת אם הוא גם טוב בתור מסך מחשב לכל דבר... ( אני קונה אותו בתור מסך טלוויזיה לשימוש לPS3 ולXBOX360

• 5 תגובות
    • 838 צפיות
  11. חג שמח השאלה בכותרת ונובעת מכך שאני כבר שלוש שנים עם CRT 17 (של AOC ) וראיתי שאחי שדירג ל-19 LCD של LG .אצלו תצוגת דפי אינטרנט בסדר . [ השאלה איך זה נראה במסכי 22 שהבנתי שהם מיועדים בעיקר לסרטים וגם משחקים . האם התמונה בדפי אינטרנט לא "מרוחה" מדי לצדדים או שזה פונקציה של רזולוציה של המסך שניתן לתקן בהגדרות ? ובכלל לא עדיף מסכים מרובעים שכבר אין בשוק לאחר כניסה של כל סוגי ה-WIDE למיניהם (שוב לשימוש בדפדפן . לגבי סרטים אני מבין שזה חיוני כדי לא לראות את הפסים השחורים מעלה\מטה) . הרי אם היו נוחים לצפייה בדפי אינטרנט לא היו ממציאים בעצם את -PIVOT שיש לחלקם .

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by DrStyle,

אוקיי יש לי את המסך חודש הכל טוב ויפה היום פתאם אני סתם על המחשב ופתאם אני רואה נקודה פצפונת אדומה על הרקע.. התעלמתי שכחתי ואז אני עוד פעם רואה אותה מהבהבת היא ממש בגודל הזה "." אפילו פחות אבל זה מוזר.. מישהו יודע מה זה ומה הפתרון?

• 5 תגובות
    • 778 צפיות
  13. שלום! קניתי את המסך הזה: LG WT2242T ונראה לי שבשימוש הרגיל הוא בהיר מידי אבל בסרטים כשיש סצינה שהיא אפילו מעט חשוכה אז כל מה שבגוון של שחור לא נראה הכי ברור השאלה שלי היא אם זה בגלל שהמסך פשוט או שזה עניין של לשחק עם ההגדרות? ואם זה הגדרות אז את מה אני צריך לשנות? יש סיכוי שזה בגלל שלא התקנתי את הדרייבר שבא עם המסך?

• 5 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by BlackSheep,

אחרי שלוש שנים שיש לי אותו, החלטתי סוף סוף להעיף את ה"19 CRT שלי אחרי החג ולהחליף אותו ב"22 LCD. פשוט כי זה המסך הכי גרוע שקניתי בחיים. עכשיו התקציב הוא 1000, אבל אם חורגים ב200 שקל זה לא נורא. אני משתמש במחשב לכל מיני מטרות, בעיקר שילוב של משחקים & סרטים. על איזה מהמסכים אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  15. Started by stropic,

כותרת יש לי 19" של LG עם פאנל TN ועכשיו החלפתי לHD4870 עם 1GB ונראה לי הגיע הזמן לנצל אותו עם רזולוציות גבוהות יותר

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Player32,

איך המסך של LG דגם W2271 1:20000 1680X1050 איך המסך חברים? והאם יש עוד מסכים טובים בטווח מחירים שלו(1000-1200 שקל)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Drek Boy,

אני מתלבט בין 2 מסכי IPS הדל שקיים ונמכר בהצלחה ומחירו ירד לאחרונה או הLG שיצא ביולי... מחירם אמור להיות זהה ככה שהשאלה היא האם יש יצרון לאחד מהצדדים או שהמסכים יהיו שקולים? כי אז אני יכול לקנות עכשיו את הדל ולא לחכות עוד כמה חודשים עד שיגיע...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום לכולם. אני רוצה לעשות שינוי "קל" בחדר שלי ואחד הדברים שאני רוצה לעשות זה לקנות מסך טלויזיה 32" HDR (זה מה שהכיס מאפשר) ולחבר לו גם את הטלויזיה וגם את המחשב. עכשיו השאלה שלי היא כזאת יותר נכון כמה שאלון, האם אני יראה טוב ממרחק של שתי מטר אני מדבר על המחשב כי טלויזיה לא בעיה לראות מהמרחק הזה אבל האם אני יצליח להסתדר עם המחשב מהמרחק הזה? עוד דבר מה עדיף לי, לחבר ישירות את המחשב והממיר למסך או לחבר את הממיר למחשב(לקנות כרטיס מתאים) ורק את המחשב למסך הכוונה היא מבחינת נוחות. ודבר שלישי זה אם אני צריך חיבור מיוחד מהמחשב לטלויזה כדאי לראות סרטים ולשחק משחקים באיכות HD. תודה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  19. Started by AloNs01,

אני רוצה לקנות מסך למחשב שלי אבל אני בהתלבטות... העניין הוא שאני קונה גם טלויזיה 26' ומחבר אותה למחשב, אז הדבר היחיד שהמסך יעשה יהיה להריץ משחקים. עכשיו אני לא יודע אם זה נכון, אבל שמעתי שעדיף מסך רגיל מאשר רחב למשחקים, וב22' רוב המסכים רחבים, ואם לא הם נהיים לא נוחים לעין (תקנו אותי אם אני טועה). אז האם עדיף 20' או 22' ??? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  20. היי לאחר קריאת כל ההמלצות באתר וכל הביקורות עדיין לא ברור לי איזה מסך כדאי לקנות. הבנתי שכדאי להתרחק מ- T220 של סמסונג אבל איזה כן כדאי לקנות? ה-DELL 2209wa מעט יקר לטעמי ולפי מה שקראתי לא חף מחסרונות ולא בטוח שאין מסך זול יותר שיכול להניח את הדעת. התקציב שלי יכול להגיע למחיר שלו, אבל השאלה האם אין מסך זול יותר שיכול לעשות את העבודה בצורה טובה? אני צריך מסך למטרת קריאה רבה, אינטרנט ומשחקים. על אילו מסכים הייתם ממליצים עד למחיר ה- 2209wa ?

• 5 תגובות
    • 808 צפיות
  21. היי היי אחרי 4 שנים המאג CRT 996 גסס ומת עכשיו צריך מסך חדש ומבקש המלצות הכי חשוב לי שזה יהיה 2MS ולא יותר וגם וככל שהפקסל יותר קטן יותר טוב " לי " ( אל תשכנעו אותי אחרת ) כל הזמן אני משחק על 1024-768 , השאלה על מסכי 22LCD מה היא הרזלוציה המינמלית וכמה זה ישפיע על פרימיים במשחקים ? למי יש את המסך הזהW2261V ? גודל נקודה 4.48 (כרטיס מסך 260-216 )

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  22. שלום אני עובד במעבדה באוניברסיטה המריצה ניסויים הקשורים לתפיסה וקוגניציה בהם יש צורך בחשיפה לגירויים וויזואליים אשר לעיתים מתחלפים מאוד מהר (תוך מדידה של זמני תגובה ופרמטרים שונים אחרים במהלך הביצוע של הנבדק). מאז הקמת המעבדה אנחנו משתמשים במסכי CRT מאחר ויש להם קצבי רענון מהימנים ומדויקים. לצורך העניין ברוב המקרים אנחנו צריכים שהמסך יוכל לעבוד בקצב רענון של 100hz אך בניסויים מסוימים השתמשנו גם בקצבי רענון גבוהים יותר (ברזולוציה מתאימה כמובן). מאחר והמסכים שברשותנו כבר מיושנים למדי והם דועכים בהדרגה וכבר לא ניתן לרכוש מסכי CRT אנחנו בתהליך של בדיקה האם ניתן למצוא מסכי LCD אשר יהוו פתרון הולם לצרכים שלנו. הבעיה כמובן תמונה בכך שלמסכי LCD יש Rise Times גבוהים למדי, לצורך ה…

• 5 תגובות
    • 840 צפיות
  23. Started by pergola,

הבנתי מאנשים שמבינים פה - שהמסך הכי מומלץ ב1300 שקל הוא ה245BW.. לצערי איני מוצא אותו בשום חנות, וגם ראיתי שרשמו פה שהוא אזל מהמלאי כיוון שהוא ירד מפס הייצור. לכן האופציה השניה שלי היא המסך 2443. הוא ניראה פחות או יותר כמו ה245BW חוץ מכפתורי המגע. יש לו אותו ארגונומיה מעולה, ואותו עיצוב פחות או יותר. האם איכות הצפייה בו גם דומה? מה לגבי כפתורי המגע? זה לא סיכון? כיוון שיש סיכוי גדול יותר שהם יתקלקלו. אשמח גם לשמוע חוות דעת של אנשים שהם בעלי המסך הזה.

• 5 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by id3232,

מחפש מסך LCD טוב למשחקים וסרטים בתקציב של 800 שקל (אפשרות לחריגה קטנה אם ממש משמעותי). תודה

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  25. Started by ariel-ro,

אני מחפש בשביל חבר שלי מסך 22' למשחקים עד תקציב 1.1K. השימוש הוא משחקים וסרטים, חשוב שיהיה אפשר להטות אותו, לא יותר מזה. חשבתי על הT220. איך הוא מול הASUS MW221C? אריאל

• 5 תגובות
    • 848 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.