מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי, המסך CRT של ההורים שלי התקלקל אתמול ... פשוט לא נדלק! הבעיה אצלי יש בחדר פאנל PVA בעבודה יש 24 של DELL עם פאנל איכותי לא זוכר את שמו... ול CRT היתה איכות מסך די בסדר. הקטע עכשיו אני לא רוצה להיכנס להוצאות של יותר מ 1100 1200 שקל למסך והם רגילים למסכים באיכות .. הסברתי להם שאני לא יוכל להביא עוד מסך בכזאת איכות אבל לא רוצה לרדת יותר מידי ברמה... איזה מסך אפשר להביא בסביבות ה 1100 שקל לאינטרנט ווורד שיהיה שווה קניה? שוב לא צריך משהו מפוצץ רק דגם מחברה אמינה אחריות טובה לפיקסלים שרופים וחנות אמינה...
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במסך 19 לגיימינג. ראיתי מספר הודעות בנושא, אך כמעט כולם חרגו מן התקציב של ה-2000. עדיף (מאוד מאוד) מסך איכותי במחיר -1900-1800. את המסך אני מעוניין לקנות מנועה מחשבים NOACOMP.CO.IL מה דעתכם על המסך הזה ב-1800 של MAC: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1140 או זה של LG גם ב-1800: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4411
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לא מעוניין לפתוח פה דיון בנושא GLOSS בעד או נגד. המסך היחיד שנראה לי טוב הוא ה- LG L227WTG , מעבר לזה עוד לא ראיתי משהו טוב. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום כולםת היום קבלתי בדואר דף בוא מצוין האחריות על המסך שרכשתי דרכם. בדף מצוין כי לאור העובדה ש DELL שינו את מדיוניות ה פיקסלים השרופים גם NEXTOP שינו את זה ל 6 פיקסלים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשל http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=798&AuctionId=7719596 לא מצויין הדגם (ומי שיודע שיגיד). אני מחפש כרגע מסך סביר, לא משהו יקר מדי - מה אתם חושבים עליו?
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
-
את המסך אני קונה בארה"ב דרך האינטרנט רצוי שיהיה מnewegg אבל אפשר גם מאתרים אחרים לגבי הגודל 19 אינטש לא רחב, יש פשוט ים של דגמים ואני פשוט לא ממש מתמצא בעניין שימושים בעיקר אופיס אינטרנט ואולי משחק מדי פעם... תודה לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 998 צפיות
-
-
שלום. בקרוב, יחסית, אני רוכש מחשב חדש, ואיתו גם מסך. ההתלבטות שלי היא בין 2 מסכי ASUS, Asus 22" LCD MW221C Wide 2MS 1:3000 DVI, או Asus 22" LCD VK222U Wide 2MS 1:5000 1.3MP Camera DVI. הפרש המחירים בין השניים הוא כ-200 שקלים, כאשר ה-VK הוא הזול יותר, ואני מנסה להבין למה. אותו זמן תגובה, אותה רזולוציה, ב-VK יש מצלמת אינטרנט נוספת, ובנוסף - יחס הניגודיות בו 1:5000 לעומת 1:3000 ב-MW (או שמא זה פחות טוב?). בגדול - העיצוב של ה-MW בעיניי יפה יותר, אבל אשקר אם אומר שהעיצוב של ה-VK נוראי, כי הוא ממש לא, ולכן זו לא נקודה לשיקול. אז בעצם אני שואל, איזה מבין שני המסכים עדיף? התקציב לא משנה פה. כלומר, אעדיף את הזול, אבל אם היקר יותר מצדיק את המחיר - אקח אותו בלי בעיה. המחשב…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני במצב של להחליף מסך. אני מתעסק בעיקר עם הרבה מסמכים (לימודים), אבל לפעמים גם סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו אחרי שעשיתי קצת בירורים, נראה לי הכי טוב בתקציב של עד 1500 ש"ח הדגם שרשמתי בכותרת. אשמח אם תתנו חוות דעת עליו ואני גם פתוח להמלצות טובות יותר אם יש לכם. תודה מראש! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפס לקנות מסך LG או SAMSUNG תקציב של בערך 1300 ש"ח מה עדיף ? האם יש פיתרון לאיוות התמונות ( נעשים שמנים ) במסכים רחבים ?? מה דעתכם .. יעוד ---- > לעבודה ממושכת וסרטים ולפמעים משחקים ... אני יודע יש את SAMSUNG T200 מה דעתכם על זה ?
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום אני מחפשת מסך איכותי עד 3500 ש"ח השימושים הם: עיצוב גרפי לאינטרנט, עיצוב גרפי לדפוס, עריכת טקסטים במעבד תמלילים, קריאה באינטרנט, צפיה בסרטים חשוב לי מסך כמה שפחות מעייף לעיניים לעבודה ממושכת, חשוב לי הדיוק של הצבעים לעבודות דפוס, שהתוצאה תהיה דומה כמה שאפשר למסך גם בלי כיול מקצועי. אני לא עושה הרבה עבודות לדפוס אבל מה שאני כן עושה הוא ברמה מקצועית לגמרי. כרגע מדובר על ספר שיש בו הרבה צילומים, וממילא לפני ההדפסה אני מוציאה אייריס בבית הדפוס. מתלבטת בין הדגמים הזולים יותר של eizo, לבין Dell U2410 קראתי הרבה בפורום ולא הצלחתי להחליט מה הכי מתאים לצרכים שלי. אשמח אם מישהו יכול להאיר את עיניי תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני זקוק להמלצה למסך עד 1000ש"ח. הנה הנקודות שחשוב לי שהמסך יקיים: השימושים העיקריים יהיו לצפיה בסרטים וסדרות חשוב שיהיה בעל זווית צפיה טובה/אפשרות לסיבוב המסך (לעיתים מארח חברים ואנו יושבים פרוסים בחדר וכולם צריכים לראות) שיהיה מדגם זמין שאפשר להשיג בגוש-דן מחנות אמינה (אני חייל ובנוסף עובד, אין לי זמן ומשאבים לצאת מאיזור ת"א) אם יש מסך שמקיים את כל אלו בפחות מ-1000ש"ח - עדיף. חריגה מהתקציב לא אפשרית. תודה רבה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? 2350 ש"ח למסך 22 אינץ... :s05: נכון של חברה לא מוכרת אבל 22 אניץ במחיר כזה... רוב העבודה שלי מול המחשב היא גלישה באינטרנט + צפיה בסרטים+סדרות, ומידי פעם משחק או 2 ?Model? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי היום בתצוגה את הסמסונג טי240 שרציתי לקנות ואני חייב להודות שהוא היה נראה לי טיפה גדול מידיי וזה דיי מפחיד אותי לקחת מסך שבעבודה יום יומית של אינטרנט , תיכנות וישומי אופיס עלול להיות גדול מידיי.. מה אתם אומרים האם 24 באמת גדול מידיי וכדאי לקחת 22? ואם כן אז איזה 22 אינץ כדי לקחת בתקציב הזה של סביבות ה1800 שקל? או שאולי בכל זאת לקחת את הטי240 ולא לדאוג?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלומות, בדקתי עד כמה כל מה שאומרים על TN נכון, ונחרדתי עד כמה שהמצב מזוויע(דעתכם לא חשובה לי אם הוא מזוויע או לא, תחסכו ממני תגובות נאצה). אני מחפש מסך LCD רחב, ברשותי מחשב ישן מיושן(P4 HT עם כרטיס מסך Radeon 9600p, יש לו כניסת DVI), ואני רוצה צג איכותי, 20 אינטצ' מפנל טוב. הדגש הוא על איכות, ואני כן אצטרך זווית צפייה רחבה שלא ישתנו בה הצבעים יותר מדי(בניגוד למה שקורה ב-TN). שימושים עיקריים: אינטרנט, עבודה באינטרנט כסטודנט, סרטים וסדרות. תקציב: עד 2000 ש"ח. גודל צג: 20 אינטצ' או יותר. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 867 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך חדש, 24" אינצ' למטרות כלליות (לא חובה סרטי HD) ובעיקר גרפיקה (פוטושופ ודומיו) עלות מסכי EIZO היא יקרה מדי לכן העדפותיי הם HP W2448HC או Dell U2410 מי משניהם עדיף? אני משער לעצמי כי התקציב ינוע בין 2500 ל3500 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. אני מתעניין ברכישת מסך מסוג Lg l194wt. מסך רחב, יחס ניגודיות של 1:2000, זמן תגובה של 5 מיל בשנייה. המסך משמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט. הבנתי שהמסך הזה יענה לי על כל הציפיות. יחד עם זאת הבנתי שאין לו חיבור DVI. דווקא בכרטיס מסך שלי - כן יש יציאת ל- DVI. האם המשמעות היא להתפשר ? האם אני אשים לב להבדל בין חיבור DVI ליבור VGA רגיל ?? מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 941 צפיות
-
-
מחפש מסך LCD, שימוש עיקרי גלישה, קריאת מסמכים, סרטים ועיצוב גרפי (לצערי הרב אין זמן למשחקים). מחפש מחיר של 1700 (אפשר קצת לחרוג אם יש סיבה טובה). רק חברות מוכרות ולא של לייבלים לא מוכרים. לא בטוח אם אני רוצה מסך רחב או רגיל, מבחינת גודל המסך יכול להיות או 19' או 22' (אם רחב אז אני כנראה מעדיף 22' במרובה פחות משנה). אני מעוניין שיהיה במסך חיבור DVI חוץ מהחיבור הסטנדרטי לפחות ושיהיה יציב. נתונים טכניים נוספים שהייתי שמח שיהיו במסך: refresh rate: 2-5ms וכמובן קונטרסט טוב וזווית צפייה כמה שיותר קרובה ל 180 מעלות.
-
- 5 תגובות
- 780 צפיות
-
-
היי חברה למה חברת LG samsung רק מייצרים פאנלים כמו S-IPS וכו' לשאר חברות ולא מייצרות מסכים כאלה עם אף פאנל איכותי אחד הכל TN מעפן.רק חברות כמו DELL ועוד כמה משתמשים עם סוגי פאנלים וגם נורא בצימצום מה יכול להיות שהם ועוד חברות רוצים להיתמקד על מסכים פשוטים שזה רוב השוק היום כי אם הם ייצרו עם פאנלים איכותיים שעלות הייצור נורא יקרה אז לא יהיה שווה להם,יכול להיות שלאנשים זה לא ממש מפריע והם לא רוצים להשקיע(!?) כל מרכיבי החומרה מתקדמים מדי חודש בחודשו רק מסכי LCD נשארים אותו דבר קיצר פתחתי בעבר נושא לגבי קנית מסך עם פאנל אייכותי (בשביל משחקים וסרטים) הוצע לי על PHILPS וכאלה או NEC או DELL שלהם יש פאנל S-IPS אבל זה רק 20" ורחב כך שזה נראה קצת קטן עכשיו 22" אין סיכוי לפאנל א…
-
- 5 תגובות
- 829 צפיות
-
-
הי, אני מחפש מסך בתקציב של עד 3,000 שקל המטרות: משחקים\ סרטים \ קריאת טקסט הדגמים שחשבתי: 1.U2311H 2. PHILIPS 240PW9EB 3. EIZO LCD 23 Foris FS2331 לפני משהבנתי ה U2410 לא ממולץ , לכן לא הכנסתי אתו לרשימה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ATI RADEON 9600 תומך ברזולוציה של 1680X1050? אחרי שכבר השתכנעתי ללכת על 2007WFP, גיליתי שאולי הוא לא מתאים לכרטיס המסך שלי.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי מה נותן לי הדברים שבכותרת? אם אני רוכש מסך מסוים שתומך רק באחד מהם, האם אני צריך גם כרטיס מסך מחברה מסוימת? (סתם לדוגמה שאני משער שאינה נכונה - אם g-sync אז רק כרטיס מסך של ג'יגהבייט)
-
- 5 תגובות
- 509 צפיות
- 1 follower
-
-
מבקש את עזרת המומחים ובעלי הנסיון. אני צריך מסך 19 אינץ' LCD שישמש לעריכת וידאו, מצגות, משחקים. בקיצור קצת מכל דבר. התקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח, רצוי כמה שיותר נמוך. מצד שני אני לא אתפשר על איכות בשביל 50 או 100 ש"ח. אה כן, אם אפשר גם יחד עם ההמלצה, היכן ניתן לקנות אותו באזור המרכז. תודה.
-
- 5 תגובות
- 834 צפיות
-
-
איך המסך של LG דגם W2271 1:20000 1680X1050 איך המסך חברים? והאם יש עוד מסכים טובים בטווח מחירים שלו(1000-1200 שקל)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-