עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. יש חיה כזאת? התקציב הוא 1500-2000 שקל אנא עיזרו לי למצוא את הדגם המתאים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by romanklein,

שלום לכולם, אני צריך המלצה למסך LCD שישמש לעבודה משרדית במרפאה. התקציב הוא 1200 שח וכמה שפחות יותר טוב. המסך צריך להיות אמין ושיעבוד מספר רב של שעות. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום חברים, אני מחפש המלצה למסך פאנל IPS עם המקסימום התאמה במחיר שנקבתי עבור הצרכים שלי - רק שלא יהיה בגודל מתחת ל24 אינץ'. בגלל שמדובר בתחביב אצלי אבל עדיין חשוב לי שהצבעים אצלי יהיו יחסית מדוייקים לפחות עד כמה שניתן בתקציב שנתתי. אני עוסק בcolor grading, עריכת בלייטרום ופוטושופ, ואציין שוב שמדובר בתחביב לכן התקציב נמוך יחסית. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום לכולם, כרגע יש לי מסך 19 אינץ של LG מספר שנים אצלי עשה את העבודה בצורה מעולה והגיע הזמן להחליף אותו למשהו מתקדם יותר. החלטתי לקחת 24 אינץ למרות הפחד שהגודל יהיה בעייתי לעבודה עם מערכת ההפעלה אבל כנראה שזה רק בראש. יש לי שלושה אופציות לקחת, נתחיל מהטוב ויורד בסדר עד לטוב פחות.. 1: W2486L מסך הLED החדש שלצערי לא יצא לי לראות אין אותו בתצוגה לאף אחד (כנראה חדש מדי..) http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=110&subcatid=240&prodid=682&keySearch 2: W2453V גם מסך טוב נכון לא LED אבל עדיין... לצערי היה קצת קשה למצוא אותו כי טוענים שהוא ישן וירד מהמדפים. http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodi…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Booobb,

בוקר טוב, אני מחפש המלצה למסך 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח עם עדיפוף כמה שיותר קרוב ל 800 ש"ח. המסך מיועד לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש וסופש נעים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tidan31,

שלום! אני מעוניין לרכוש מסך lcd של dell ואני מיתלבט בין שני דגמים dell u3014 או u3214q המסך יהיה מיועד בעיקר לצפייה בסרטים ופחות למשחקים על מה אתם ממליצים לי ללכת ביחס לתמורה למחיר כי ה-3214q עולה כפול מה-3014.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by shaib1,

בס"ד שלום לכולם חיפשתי מסך , בעיקר לאינטרנט , טקסטים + סרטים עד שננעלתי על ה - DELL 2007WFP הבנתי שאין אפשרות להשיגו. ניסיתי לעשות הזמנה מחו"ל , אבל המסך כחדש עולה לפחות 400 דולר + 200 דולר משלוח וזה לא כולל מיסים. אז חשבתי לשאול אותכם על המלצה למסך רחב , 20 אינץ עם פאנל S-IPS שקרוב באיכותו ל - DELL 2007WFP אני גם פתוח לגדלים יותר גדולים אם המחיר באיזור השפיות . דבר נוסף , מסך של ASUS כמו PW201 עם פאנל MVA מה איכותו לעומת ה - IPS ולעומת ה - TN ? תודה רבה לכולם שי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Integer,

קניתי מסך חדש של LG ויש בו פיקסל אדום תקוע משום מה רואים אותו כמעט בכל מצב חוץ מאשר המסך לבן לא הצלחתי לשחרר אותו ע"י כל הפתרונות שהוצעו כאן בסטיקי. רכשתי את המסך לפני יומיים האם יחליפו לי אותו? מה התחייבות החנות לגבי פיקסל כזה והאם אני יכול להחליף את המסך או לבטל את העסקה? מה המלצותיכם...?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by Nasok,

בקשות: שניהם 19INCH אחד למשחקים ולראות סרטים (עד 2.5K) והשני בעיקר לעבודה מרובה על המחשב וגם סרטים אבל בעיקר עבודה(עד 2K) אם אפשר אז גם ביקורות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by MasterPit,

אני רוצה לרכוש מסך, בסדר גודל של עד - 1,000-1150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא עבודה מול מסמכים, צפייה בסרטים ובשידורי TV (ואולי בהמשך גם משחקים). על פי מה שהסתכלתי כללית במס' מקומות, הגעתי להתלבטות בין כמה מסכים..: 1. מסך led של חברת asus 24אינץ' דגם המסך ASUS VE248H LED נתונים כלליים: גודל 24.0" 16:9 Wide Screen מהירות תגובה 2ms קונטרסט 10000000:1 . וכו' וכו'.. 2. מסך מחשב Dell U2311H LCD. אין צורך להוסיף עליו, כבר 'נחפר' עליו הרבה. יש לציין שלכאורה הוא "נותן" פחות מהאסוס, אבל הוא כמובן IPS, מה שמשנה את התמונה.. - עד כמה ההבדל בין 23 ל 24 אינצ' משמעותי לטובת האסוס, אם בכלל? ושאר הפרמטרים (מהירות, ניגודיות) לעומת ה IPS..? 3. ישנו מסך נוסף, samsung bx2440, איך הו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by almor12,

אני מעוניין להחליף את המסך שיש לי כרגע. המסך שיש לי כרגע הוא של סמסונג בגודל של 21" וברזולוציה של 1920x1080 בן כ3 שנים. בזמן האחרון המסך עושה מספר בעיות כגון שינוי הצבע שלו לגוונים של ירוק וורוד במיוחד בזמן שימוש יחסית ארוך. יצא לי לקרוא על מספר מסכים של חברות קוריאניות שנמכרים באיביי. אז כרגע אני מחפש מסך חדש בתקציב של עד 1800₪, במקרה שזה בחו''ל אז כולל משלוח ומיסים. אני מחפש מסך בגודל שלפחות 27" אבל עדיפות לגדול יותר, אני עובד המון עם סוני וגאס,פוטושופ וmaya 3d ומדי פעם בid tech4. עדיפות לרזולוציה שגדולה מ1920x1080. ראיתי מספר מסכים דרך אייבי שאפשר לדעת אם מישהו מכיר/רכש אותם: http://www.ebay.com/itm/CrossOver-290M-LG-IPS-LED-2560x1080-QHD-DVI-D-21-9-cineview-29-Compu…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. ??

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by rtirti,

שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים הנמצאים בכותרת ולא יודע על מה מהם ללכת - אני מקווה שתעזרו לי.. אני מתלבט בין המסך u2410 לבין המסך u2311 הבדל האינץ' בינהם לא משנה לי בכלל.. אני מניח שהראשון טוב יותר אבל הוא גם יקר בכ-1,000 שקלים ויש לי כמובן עדיפות לחסוך כסף.. מה היתרון הגדול של u2410 על פני u2311 שגורם לו להיות יקר בכ"כ הרבה? על מה אתם יכולים להמליץ לי?? בבקשה תעזרו לי!!! כי כולי ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by nim901,

יש לי מחשב נייד מסויים ויש בו פיקסל מעצבן בטירוף שנתקע או משהו - כשיש רקע שחור או ורוד ואולי עוד כמה צבעים הוא מופיע בצבע אדום [על רקע שחור זה ממש בולט] אבל אם אני שם את העכבר מתחתיו או שיש צבע לבן מתחת, הוא פתאום נעלם - אני מניח שהוא כן משתנה ללבן. ניסיתי להריץ את http://www.jscreenfix.com/basic.php במשך כמה דקות ועכשיו אני אתן לזה להמשיך כל הלילה אבל לצערי, לא נראה לי שזה יעזור. יש עוד דרכים שאתם מכירים ושיוכלו לעזור לי לשחרר את המעצבן הזה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Lioriiii,

שלום חברים, איזה מסך 22' עדיף? lg w2284f או dell sp2208wfp? תודה רבה,

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by -sHUz-,

יש את ה -LG L1732TQ שהוא אותו דבר כמו ה- L1770HQ רק שהוא 1:1400 והשני הוא 1:1600 והם אותו מחיר. השאלה אם אני יראה הבדל משמעותי ביניהם (אני רוצה תראשון בגלל העיצוב הנוראי של השני)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. Started by es88,

רציתי לדעת האם יש הבדל בין דגם 2209WA לבין E2209WA, כי ראיתי שיש חנויות שהוא עם E ויש בלי, האם יש הבדל בין הדגמים ? (המחיר זהה בכל החנויות פחות או יותר). האם המסך הזה, הוא 16:9 או 16:10, כי שמעתי גם ככה וגם ככה, מה ההבדלים ביניהם בכלל? ויש הרבה מאוד רזולוציות במשחקים שהם 4:3, על איזה מסך יראו את זה טוב יותר ? לי כרגע יש מסך SamsungP2350 23' WIDE, אם אני משחק על רזולוציה שהיא מובנת 16:9 (1280X720, 1360X768, 1920X1080) אלא הם בעצם הרזולוציות היחידות במשחק הזה ספציפית (PRO EVOLUTION) שאני רואה בעצם את המשחק הכי טוב, ואני לא מדבר על איכות, אני מדבר על זווית צפיה, שאני רואה את הכל מלמעלה, אם אני משחק על רזולוציות אחרות (שהם 4:3 במקור) אז אני רואה את המשחק מהצד, ומתוח יותר. (אנ…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by kub,

שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער שאין לי מצלמה ואני לא יכול לצלם אבל תדעו לכם שהמסך מדהים ביופיו. המסך מגיע עם CABLE MANAGEMENT שזה פצצה, כל הכבלים(DVI,USB HUB,POWER) עוברים בפנים ויוצאים ככבל 1. השליטה על כיונון המסך מצויינת ונעשית בעזרת ג'ויסטיק מגניב כזה בקדמת המסך, ויש גם מצבים קבועים מראש. (אבל בעזרת התוכנה של המסך אני לא צריך להשתמש בהם) מבחינת ביצועים, אין פיקסלים שרופים, ותצוגת הDVM מעולה!! (לא מפוצצת מדי כמו של הASUS אבל תורמת המון למסך, הבהירות והCONTRAST מצויינים) גם בווינדוס וגם במשחקים - יש לציין במיוחד במשחקים, איזה צבעים איזה קצב (בעיקר משחק UT, NFSMW וAOE3) אין מריחות בכלל(4MS), הזוויות צפייה מעולות אין מצב שאני לא רואה את המסך מהצד. בקשר לכתב, הכתב ברור …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. היי חבר שלי רוצה למכור לי את מסך מחשב AOC 24''. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=804534 המסך בין 5 שנים ומצבו כמו חדש, ללא שריטות, גם לא נעשה בו שימוש מרובה. בזאפ יש על המסך 2 ביקורות טובות. כמה צריך לעלות מסך כזה עם הנתונים שציינתי. האם המסך איכותי למשחקים וצפייה בסרטים? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  20. Started by RGod,

נקנה ב קוסמוס ב 1250 אני יודע שאין לא חיבור DVI אבל אני לא צריך זה רק למי שעוסק בצילום מקצועי בעיקר .... המסך נירא בן זונה עובד חבל על הזמן אני מרוצה . מה דעתכם אליו ?בדקתי גם LG ו BENQ ה BENQ ישר ניפסל למרות שעלה רק 990 ה LG היה גם טוב וגם בלי DVI אותו מחיר 1732 עם אני לא טועה אבל העדפתי SANSUNG .

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by online,

שלום, אני פונה בשם חבר שהמסך שלו התקלקל. המלצתי על Dell U2312HM אבל הוא מעדיף לקנות מ- LG כי הוא מאמין שיוכל לקבל הנחה דרך בן משפחה שעובד שם. מחפש דגמים בגודל 22-24 בין 600-1000 ש"ח. השימוש - גלישה. ראיתי את הדגם IPS231P (גודל 23, פאנל IPS) ב-1040 ש"ח. ראיתי גם את E23EN43T (גודל 23, פאנל TN) ב-800 ש"ח שנראה בסדר. עוד דגם שכדאי להזכיר? גם זול יותר (גודל 22). הנה קישור לרשימה באתר אייבורי.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Yakim Peled,

קניתי את המסך הזה לפני כשנתיים ואני מרוצה ממנו מאד אבל לפני כמה שבועות התחילה תופעה מעצבנת מאד. משום מה, המגע בין הכבל החשמלי לתקע במסך נהיה רופף. מדי פעם - ללא שום התגרות - הוא מתנתק וצריך לשחק עם הכבל מאחורה עד שהוא מואיל בטובו לספק מגע רציף. כמו כן, כל מגע בשולחן עליו הוא מונח שאינו קל מאד מנתק אותו גם כן ושוב מתחילה הסאגה. ניסיתי לקבע את הכבל למקומו אך ללא הצלחה. האם זו תופעה ידועה? חיפוש שערכתי לא העלה דבר אז אני מניח שהתשובה לשאלה הזו היא שלילית. מישהו יודע מה פה קורה פה? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. מה דעתכם על ה-P2350 של סמסונג? אני מחפש מסך טוב, לשימוש כללי: משחקים, סרטים, וכד'... מצאתי את ה-P2350 של סמסונג, מה אתם אומרים עליו? אשמח לקבל ממכם שמות של מסכים שיתאימו לי(משחקים, סרטים)...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by leahd3,

סקירה על מסך חדש מבית AOC תיהנו.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Frequency,

הי, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" עד 1000 ש"ח. אני יודע שהמסך המומלץ במחיר הזה הוא ה DELL U2311H אבל מפריע לי מאוד העיצוב (או יותר נכון החוסר עיצוב) שלו. שמתי עין על ה Samsung BX2335 שבסך הכל אני מרוצה מהמסכים שלהם (עד היו עברו אצלי 3 מסכים שלהם), אך אני מתקשה למצוא סיקור עליו באינטרנט. מישהו התנסה/יודע איפה אפשר להשיג סיקור? אשמח לחוות דעת. דרך אגב מישהו יכול להסביר למה המסכים היום דיי יקרים? תודה ושבוע טוב (:

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.