עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Murmur,

שלום, אני משתמש בסדרת ה-IPS של דל כבר שנים., החל מה-2209 המופלא. אני צריך להכין מפרט לרכישה של כמות מסכים גדולה ומחפש מסך מקביל באיכות הפאנל ל-U2414 להכניס כחלופה. כלומר - מסך שהייתם לוקחים אם לא היה אפשר להשיג את הדל בשום אופן. אשמח לעזרתכם.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by ilanb0,

אני צריך מסך שני לצפייה בגרפים ו/או בנתוני מסחר של מניות כשזה במקביל למידע שמוצג במסך הראשי. אז יש לי אפשרות לרכוש באתר פלייסטור את המסך Dell SE2722H Full HD ב-299 ש"ח (בתוספת נקודות כמובן שיש לי בשפע). כדאי? או שיש מסך אחר שיענה על הדרישות שאני יכול למצוא בסכום נמוך יותר?

3. שלום, כמעט כל החיים שלי הייתי עם מסך 17 אינץ' CRT ולאחרונה קניתי מסך 20 אינץ' LCD רחב (Dell 2007 WFP). אני כבר קצת יותר משבוע עם המסך ואני פשוט לא יכול להתרגל לטקסט הקטן שברזולוציה 1680 על 1050. תמיד הייתי על 1024 על 768. והעיניים שלי פשוט כואבות ושורפות לי מזה כי הטקסט נורא קטן ואני צריך להתאמץ יתר על מידה כל הזמן כדי לקרוא ולהשתמש במסך. מה אתם חושבים על זה ? כדאי להחליף את המסך אז למסך יותר קטן ? ואם כבר, ב 19 אינץ' רגיל נגיד, הטקסט יהיה יותר גדול מ 20 אינץ' רחב ? יש לציין גם שאני נמצא כרגע עם כרטיס מסך די גרוע Radeon 9800 XT, האם יש קשר בין הדברים ? הזמנתי 8800GT אבל הוא יגיע רק בסוף השבוע \ שבוע הבא. תודה !

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by avitene,

אודה על המלצה למסך איכותי בגודל 23" או 24" עם פנל מעטפת בצבע לבן. תודה, אבי

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Gal&Gal,

מעניין לדעת האם מישהו מכיר מסך רחב ברזולוציה הזו , משהוא בגודל 27 + נראה לי שאני יורד מ3 מסכים , אבל אני עדיין חושב שתצוגה רחבה IS THE WAY TO GO

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ולא החלטתי איזה מסך לקנות אני רוצה מסך 22 אינטש עד 32 אינטש משהו ביניהם עד 6000 שקל.. המחשב בעיקר למשחקים והרבה סרטים.. לא משנה לי עם יהיה רחב או לא בכלל הציעו לי לקנות טלוויזית LCD אז אני לא ידוע אם לקנות מסך מחשב רגיל גדול LCD או טלווזית LCD יש את הבעיה שאי אפשר לשנות מרזולוציה טבעית ככה שאם הרזולוציה של המסך גבוהה אני לא אראה טוב בווינדוס אז מה אתם ממליצים לעשות?! מה לקנות?!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום, יש באפשרותי לקנות טלוויזית LCD "26 במחיר כמעט זהה למסך מחשב איכותי. האם מסך מחשב יהיה יותר טוב משמעותית (למשחקים וסרטים בעיקר), ואם לא על אילו נתונים כדאי לי להקפיד שיהיו לטלוויזיה.

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום רב ברשותי מסך 22 אינץ' של חברת סמסונג. אני מאוד מרוצה מהמסך אך הענין הוא שלאחרונה התחלתי יותר ויותר לשחק במחשב ואני למעשה שם לב שרזולצית ברירת המחדל של המסך גבוהה מאוד ומכבידה לי על המחשב.ברשותי כמו כן כרטיס מסך GEFORCE 9800. גם כשאני מנסה לשחק עם הרזולוציה במשחקים ולשחק על רזולוציה נמוכה יותר אני מקבל חצאי מסך וכדומה ולא ניתן לשחק כך. השאלה שלי אם פשוט זה המצב הכללי כשמדובר ב 22 אינץ' והאם רק כרטיס מסך איכותי יותר ויקר יותר פותר את הנושא או שיש אפשרות לשחק ברזולוציה נמוכה יותר אך בצורה שהמשחק נפרס סימטרית על המסך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. מה לקנות את הDELL U2311G או LG W2362TQ חלק אומרים לי ככה וחלק אומרים לי ככה אז מה יותר טוב בשביל 80%-משחקים 20%-סרטים ?!!??? תודה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. היי, אני מחפש לקנות מסך טוב לעבודה עם טקסטים. אני מפתח ולא משחק כמעט משחקים. התקציב שלי הוא עד 2000 שח. לא ברור לי האם כדאי לי ללכת על מסך 2MS בשביל טקסט. הייתי מעדיף מסך רחב אבל זה לא מאד חשוב לי. האם יש לכם המלצות? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. היי, אני רוצה לרכוש מסך גיימינג (כרגע כנראה את זה https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=945020) הבעייה שבפאנלי IPS ודומיו יש סיכוי לא זניח לפיקסלים שרופים\זליגות אור כאלה ואחרות. לא הצלחתי למצוא חנות שמבהירה מה בדיוק הפוליסי שלה (למעט פיקסלים שרופים) ואני דואג שאקנה מסך שעולה המון ופשוט יגיע דפוק. יש איזה המלצות בנושא? חנויות מומלצות? חנויות שאפשר לבדוק את המסך בעת הרכישה? דבר נוסף, מישהו יודע האם בדגם שציינתי יש תמיכה ב USB C כמו ששיש בדל DC? תודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by bezadesign,

שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב "27 לעבודות גרפיות (אינטרנט ופרינט) + עריכת וידאו (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמייר וכו) חשוב לי מאוד נושא איכות הצבעים של המסך (צבעים אמיתיים) וכמובן שהתאורה תהיה אחידה על גבי המסך וזוית הצפיה שלו תהיה רחבה 180 מעלות (IPS או מקביל לו) בחיפושי קראתי על מסך ה- DELL U2713H אך הבנתי מהפוסטים שהצבעים שלו בוהקים מדי, יותר מדי אדומים והקליברציה שלו לא ממש פותרת את נושא בוהק הצבעים (אשמח לשמוע אחרת אם למישהו יש נסיון עם המסך הזה) קישור לסרטון YOUTUBE (החל מדקה 10:40 בסרטון) מצאתי בפורום של הבחור שהעלה את הסרטון דרוג שלו למסכי מחשב (אשמח לשמוע האם למשהו יש רשימה אחרת או האם הוא מכיר את המסכים האלו).... 1.) Viewsonic VP2770 2.) CrossOver 2720MD…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by darking,

שלום לכם =) החלטתי בסוף לקנות את המסך של סמסונג 2243BW. אם דעתכם היא שעשיתי בחירה נכונה לתקציב שלי (כ-1200 או 1300 שקל בערך), אז בבקשה תמליצו לי על חנות טובה שכדאי לקנות בה. חנות שאפשר לסמוך עליה שתביא לי מסך חדש (ולא אחד שהחזירו לה) ושיש לה אחריות טובה ושירות טוב. אל תשכחו שגם המחיר חשוב! תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. אהלן יש לי בעיה מציקה שהתחילה לא מזמן. קבעתי בעבר שהמסך (ולא המחשב עצמו, אלא רק המסך) יכנס למצב חסכון לאחר דקה ללא שימוש, ועד עכשיו זה פעל כמו שצריך. לאחרונה, לוקח למסך זמן עד שהוא חוזר, כלומר אני יכול להזיז את העכבר ולהקיש על המקלדת, אבל לוקח למסך מספר דקות לחזור. המסך של דל, דגם 2311 אני חושב, ממה יכולה לנבוע הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. כרגע אני מחבר בדרך כלל את המחשב לטלויזיה LCD ע"י כבל VGA. השאלה היא במידה ואני רוצה לראות סרט HD מהמחשב לטלויזיה האם יהיה ניתן להרגיש בהבדל כשהטלויזיה מחבורת ע"י כבל DVI TO HDMI מאשר כבל הVGA? (סרט HD 720P). תודה. ומקווה שזה הפורום המתאים, לא הייתי בטוח לאן לשייך את השאלה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. הביעו דעתכם.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. היום קניתי שני מסכי Samsung SyncMaster 2443BW כביכול. אבל, כשפתחתי את אחד כדי לבדוק אם יש פיקסלים שרופים, גיליתי: 1) בצד השמאלי בעליון איפה שכתוב דגם המסך במקום שיהיה כתוב 2443BW, היה כתוב רק 2443. 2) בצד בימני העליון כתוב לי 50000:1 Dynamic Contrast שלא כמו ב-2443BW הראשון שיש לי, עליו כתוב 20000:1. 3) התפריטים שונים במראה. 4) הדלקתי את המסך החדש וגיליתי גם שהבהירות באותו מצב צפייה (Internet) הינו יותר בהיר, משמע הלבן נראה באמת כמו לבן שלא כמו במסך הישן. תמונות(מסך ישן): מסך חדש: זה בסדר? האם זה דגם כמעט אותו אחד אבל יותר טוב/רע? מה אני עושה? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ziko,

שלום לכולם מחפש לביתי מסך מחשב איכותי לעבודה יומית ממשוכת [b]בעיקר[/b] לאופיס (אקסלים, מסדי נתונים ) אח"כ צפייה בסרטים , משחקים. גודל מ-27 אינץ וצפונה 32 מקסימום - על מנת לראות מספר קבצים במסך אחד תקציב - עד 2000 ש"ח. טכנולגיית פנל - האם אני טועה ש IPS עבור אופיס עדיף על טכנולגיות אחרות נא עזרתכם המהירה תודה צביקה

19. אני מחפש מסך בנרות... אבל ה DELL יקר לי נורא... ולכן אני מחפש מסך אחר שיהיה איכותי אולי לא כמו הDELL אבל איכותי ושיהיה מינימום 20 אינץ תודה רבה לעוזרים ד"א התקציב עד 1700 אבל יחסית גמיש מה שחשוב שיהיה הרבה יותר זול מהדך למה להוציא כמעט 2500 שקל על מסך זה יותר מידי בשבילי....

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by asaf20,

בדבר כזה לא נתקלתי אף פעם אולי מישהו יודע אחרי כמה זמן שהמחשב לא עובד הוא נכנס למצב שינה ואז בדרך כלל מוזיזים את העכבר או לוחצים על המקלדת והמסך חוזר קרה אצלי בעיה שהמסך התחיל להבהב ולהשמיע קליקים כיביתי הדלקתי עדיין אותו דבר אח"כ שמתי לב שגם שהמחשב מכובה והמסך בחשמל הוא משמיע את הקליקים שלחנו אותו לתיקון הוא חזר, ואחרי 3 ימים שוב המסך חזר להבהב חיברתי מסך חילופי אתמול באמצע סרט הלכתי כמה דקות חזרתי הוזזתי את העכבר/לחצתי על המקלדת המסך לא נדלק כיביתי הדלקתי עדיין אין מסך כיבתי והדלקתי רק את המסך מהכפתור היה תמונה לכמה שניות ושוב נעלם עכשיו כבר אפי' זה לא קורה כרגע אני עם מסך שלישי שאיתו עבדתי בכל ה-3 שבועות של התיקון הראשון והכל היה בסדר נראה לי שאולי יש לי בעיה כל שהיא…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by YK24,

היי כולם U2410 מתאים גם לגרפיקה וגם לראות איתו טלויזיה ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. באחת המערכות עריכה שלי, עובדת חברה שלי. כרגע יש לה LCD של VIEWCOM 19 , ומוצמד אליו MAG17 אינצ CRT . נכון זה לא נוח ולכן אני רוצה לקנות מסך נוסך, 19 LCD ולהצמיד ל VIEWCOM. זה המסך : http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=453281 אני לא מעוניין במסך יקר, משהו בסיסי, כי גם ה VIEWCOM מספק את הרצון. (אני עובד עם 2 מסכים יקרים של ויוסוניק). מה שכן חשוב לי -שאני יוכל להצמיד את 2 המסכים יחד והם ישתלבו היטב במימדים של הגובה- שכמה שיותר ייצרו שולחן עבודה רחב ומדוייק בגבהים. לכן חשבתי לקנות עוד VIEWCOM, או את המסך הזה , של NU TECH : http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=19 http://www.nu-global.com/1_english/3_products/01_ide.php?pID=61 הם יהיו טובים יותר מ…

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by kisin,

החלטתי לקנות לי את המסך 226BW. אני לא משחק במחשב, אלא רק משתמש בו לצרכי עבודה (המון טקסט) ומעט סרטים. הדבר הכי חשוב לי הוא שאני אוכל להשתמש הרבה שעות במסך בלי "לעייף" את העיניים שלי. במסך CRT שיש לי היום, אם אני יושב כמה שעות מולו אז אני כבר מרגיש עייף. האם המסך 226BW הוא בחירה טובה? או שיש מסך אחר שיותר מקל על העיניים ממנו?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. יש חיה כזאת? התקציב הוא 1500-2000 שקל אנא עיזרו לי למצוא את הדגם המתאים. תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by KoM,

יש לי חבר שרוצה להחליף את ה-17" LCD שלו באיזה 22" רחב... עיקר השימוש שלו הוא סרטים וגלישה ברשת. מבדיקה מהירה ראיתי שכולם בעלי נתונים כמעט זהים, ופנלי TN פשוטים... האם יש המצלמה מיוחדת ? הוא מעדיף לשמור את זה על הצד הזול של הסקאלה, האם למישהו יש ניסיון עם ה- 22" של פרוויו בנמכר במחיר נמוך במיוחד ? איך ה-CMV ? (ראיתי ביקורות דיי נלהבות), האם יש סיבה לשלם עוד 500 שקל לערך ל-DELL 22" ? אשמח לכל עזרה ועצה...

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים