מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש מסך בסביבות 1400 שקלים לעבודה משרדית על מסמכים, לעיתים ממושכת. חשוב יל שיהיה חד וממותג אמין. תודה לכל עוזר.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך ''24 (ניתן גם ''23) לעבודה משרדית ממושכת לאורך יום שלם. חשוב שיהיה נוח לקריאה, שלא יעייף את העיניים וכו'. רזולוציה FHD, תקציב - עד 1000 ש"ח, אם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני מצטער שאין לי מצלמה ואני לא יכול לצלם אבל תדעו לכם שהמסך מדהים ביופיו. המסך מגיע עם CABLE MANAGEMENT שזה פצצה, כל הכבלים(DVI,USB HUB,POWER) עוברים בפנים ויוצאים ככבל 1. השליטה על כיונון המסך מצויינת ונעשית בעזרת ג'ויסטיק מגניב כזה בקדמת המסך, ויש גם מצבים קבועים מראש. (אבל בעזרת התוכנה של המסך אני לא צריך להשתמש בהם) מבחינת ביצועים, אין פיקסלים שרופים, ותצוגת הDVM מעולה!! (לא מפוצצת מדי כמו של הASUS אבל תורמת המון למסך, הבהירות והCONTRAST מצויינים) גם בווינדוס וגם במשחקים - יש לציין במיוחד במשחקים, איזה צבעים איזה קצב (בעיקר משחק UT, NFSMW וAOE3) אין מריחות בכלל(4MS), הזוויות צפייה מעולות אין מצב שאני לא רואה את המסך מהצד. בקשר לכתב, הכתב ברור …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב טאבלט WIN 7 של DELL עם תחנת עגינה של JBL. לצערי בתחנה אין חיבור לתצוגה חיצונית. לכן אני מבקש המלצה למסך לא יקר מדי שיתמוך בחיבור USB 2.0 לא אכפת לי אם אצטרך לספק לו חשמל נפרד. לשימוש משרדי בסיסי ביותר. (עבור משתמש בארגון).
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
מה לקנות את הDELL U2311G או LG W2362TQ חלק אומרים לי ככה וחלק אומרים לי ככה אז מה יותר טוב בשביל 80%-משחקים 20%-סרטים ?!!??? תודה בכל מקרה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש לביתי מסך מחשב איכותי לעבודה יומית ממשוכת [b]בעיקר[/b] לאופיס (אקסלים, מסדי נתונים ) אח"כ צפייה בסרטים , משחקים. גודל מ-27 אינץ וצפונה 32 מקסימום - על מנת לראות מספר קבצים במסך אחד תקציב - עד 2000 ש"ח. טכנולגיית פנל - האם אני טועה ש IPS עבור אופיס עדיף על טכנולגיות אחרות נא עזרתכם המהירה תודה צביקה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי מסך LCD של סוני שהוא מחובר למחשב בכבל VGA רגיל, בנוסף יש לי בחדר טלויזיה שאני רוצה לחבר אותה כמסך שני למחשב (אקסטנד). בטלויזיה יש רק חיבור AV/קומופוזיסט רגיל. יש לי במחשב רק יציאה אחת של מסך, ה-VGA. בנוסף יש לי כרטיס עריכת וידאו ובו יש כניסות של קומפוזיסט ו-SVIDEO השאלה שלי היא האם אני יכול לעשות דבר הפוך? במקום שהכרטיס עריכה רק יקבל וידאו, האם הוא גם יכול להוציא וידאו? ובכך לחבר אותו לטלוזייה כמסך שני? תודה מראש לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה.. האם זה משנה באיזה סוג חיבור אני מחבר את המסך למחשב ולמה? ואם כן ,מה היתרונות והחסרונות של כל חיבור . תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ותודה מראש! קיבלתי המלצה על מסך 22 אינטש של פוג'י במחירון חשכ"ל, 444 ש"ח ליחידה, האם יש מי שמכיר את האיכות של המוצר הזה, ואשמח על פרוט הפרמטרים הבעייתיים אם ישנם, כדי לשכנע את הבוס לבחור במשהו טוב יותר לעריכת וידאו וגרפיקה. תצורה מספר 3:[/r] FUJICOM 22"- FHD מחיר ללא טרייד אין 444 שקלים חדשים מחיר כולל טרייד אין 415 שקלים חדשים דגם FJ-2200 FULL HD גודל 21.6" יחס מסך 16:9 רזולוציה מקסימלית 1920x1080 זמן תגובת נקודה 5ms ניגודיות סטטית 1:1000 בהירות ²CD/m350 זווית צפייה 170/170 רמקולים מובנים כן חיבורים DVI, VGA כיוון גובה המסך דינאמי (עולה-יורד) אודה מאוד על תגובה מקצועית ומהירה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר שלי צריך מסך LCD 22" עד 1000 הוא מצא את זה במחיר די זול http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000wWQCPRIVmE1l83WMiDXMkrt:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31512+30598&pr=QJ5&id=4138442 חיפשתי באינטרנט ביקורות עליו לא מצאתי גם את סוג הפאנל שלו לא מצאתי אפשר עוד המלצות על מסכים?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני רוצה להחליף את 2 מסכי הדל שלי (u2312hm) המטרה, 2 מסכי IPS 27 inch ברזולוציה 2560x1440. שימוש, תכנות ועבודה ממושכת מול המסך ומשחקים בערבים ובסופ"ש 3 דגמים נוספים שלגביהם התלבטתי היו, והסיבות שמנעו ממני לרכוש gigabyte m27q מסך מרשים כמעט רכשתי אבל שללתי בגלל מבנה הפיקסלים (BGR), הבנתי שהטקסט יוצא מטושטש (בדקתי את הנושא בכך שהפכתי את המסך שלי וזה אכן מורגש ומפריע) DELL s2721dgf LG 27gl850-b בשני המסכים הללו יחס הניגודיות נמוך MSI mag274qrf-qd אין לי היכרות עם המסכים של MSI (גם קצת מצועצע) האם יחס ניגודיות נמוך הוא אכן פקטור ומה לגבי BGR, יש פתרון …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב ללכת על 2333t בגלל המחיר (כמעט 500 שח הפרש) ההתלבטות העיקרית שלי היא בעניין הארגונומיה של המסך אני רוצה מסך שאני יוכל לשים איזה סרט ולכוון אותו כך שאני יוכל לצפות בו גם מהמיטה ואני לא יודע אם 2333t יסתדר עם זה אז השאלה שלי היא כמה אפשר להטות אותו למטה למעלה ולצדדים ??
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בקרוב מאוד קונה מסך LCD,אני מוכן להשקיע כסף בשביל לקבל מוצר טוב ואיכותי של חברה טובה,עם נתונים עכשווים ולא נתונים של לפני 5 שנים, אחד שיודע להציג גרפיקות כמו שצריך,שהטקסט יראה נורמלי וטוב,ושאני מסתכל עליו אני יזכר בCRT האיכותי שהיה לי. אז היום יש הרבה רעש על מהירות המסך, מהי המהירות המקובלת היום למסכי LCD עכשויים, במעבר משחור ללבן,מלבן לשחור,ובתחום האפור שהוא בעייתי לפי מה שהבנתי. וגם מהו יחס הניגודיות המקובל היום,ולפי מה שהבנתי,ככל שהיחס יותר גדול אז שהתמונה יותר טובה ואיכותית,זה נכון? בבקשה,תענו בהקדם, תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, התחלתי להתעניין במסך הזה, יש למישהו מושג איזה סוג פאנל יש בו? אני לא מצליח למצוא תשובה..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, אשמח לעזרתכם בבחירת מסך 27 אינטש שתומך ברזלוציית 4K עבור מחשב PC. חשוב לי שהמסך יהיה עם פאנל IPS בגלל שאני צלם סטילס ועובד עם תמונות ועריכת תמונות. לצערי, ישנם מעט מאד דגמים בשוק שמתאימים לדרישות שלי והיחידי שכרגע מועמד הוא ה Dell P2715q מבחינת תקציב אני דיי גמיש. אשמח לעזרתכם. תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סיימתי לקנות ולהרכיב את המחשב שלי לא מזמן ועכשיו אני מחפש מסך ואשמח להמלצות על דגמים מתאימים מה שאני עושה על המחשב זה בעיקר משחקים כבדים על הגדרות מקסימליות ואשמח שהם יראו כמה שיותר טוב. אם זה משנה המחשב הוא בעל כרטיס מסך gtx 780 OC, מעבד i5 4670k 3.4ghz. אני לא יודע אם זה פקטור בשיקול או לא, אבל אני בדר"כ מאוד רגיש לתזוזות קטנות, דיליים , לאגים, FPS וחולי ובדרך כלל מפריע לי מאוד בעין אם אחד מהם פחות ממושלם, ולכן אני אעדיף מסך מהיר.(זמן תגובה קצר או כל פרמטר שמשפיע על זה) כמובן שאם תגידו לי שזה לא משנה ובן אדם לא יכול להבחין בהבדלים בין זמני תגובה של מסכים אני אאמין לכם. גודל מועדף עלי הוא 22-24 אינץ. תקציב יכול להתגמש באיזה 100 שקל אם זה שווה את זה. רזולוציה לא צריך יו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית היפנית Iiyama משיקה דגם קעור ראשון משלה, שעשוי להיות רלוונטי במיוחד לגיימרים תקציביים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ולא החלטתי איזה מסך לקנות אני רוצה מסך 22 אינטש עד 32 אינטש משהו ביניהם עד 6000 שקל.. המחשב בעיקר למשחקים והרבה סרטים.. לא משנה לי עם יהיה רחב או לא בכלל הציעו לי לקנות טלוויזית LCD אז אני לא ידוע אם לקנות מסך מחשב רגיל גדול LCD או טלווזית LCD יש את הבעיה שאי אפשר לשנות מרזולוציה טבעית ככה שאם הרזולוציה של המסך גבוהה אני לא אראה טוב בווינדוס אז מה אתם ממליצים לעשות?! מה לקנות?!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברים יקרים, בוקר טוב. (לפני הכל הייתי רוצה להגיד אסירות תודה לHWZONE על כל מה שהאתר מביא לנו, אני ממש אוהבת את האתר, אז המון תודה וכל הכבוד.) - לענינינו, המחשב הישן שלי היה E6300 + 9500GT + מסך 19" 1280x1024 אז במחשב הישן שלי המחשקים היו נראים אחרת, הגראפיקה הייתה נראת אחרת. היה נראה לי שהתמונה מכילה המון מידע, התמונה היית ניראת קטנה ודחוסה ב...פרטים וטקסטורות....לא יודעת איך להסביר זאת אבל הייתה מוצגת ממש טוב. ומנגד: במחשב שלי היום, I5-2500K + GTX460 + LG E2241T 1920X1080 - התמונה לא נראת משהו מיוחד. לדוגמא במשחקים, נראה לי שבכל פעם שאני בוחרת הרזולוציה המקסימלית של 1920X1080, אני לא מקבלת את כל התמונה! אני מתכוונת שיש לי הרגשה (וסליחה זו כבר לא הרגשה אלא זו מציאות) ש…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בכללי אני מרוצה מהמסך החדש, זהו מסך ה-LCD הראשון שלי והתרשמתי לטובה. סרטים אני רואה בצורה מאוד טובה על המסך הבהירות בסדר גמור גם טקסט רואים טוב. אבל... במשחקים יש לי מריחה או מה שזה לא יהיה מופיעה לי הילה אדומה סביב דמויות שנעלמת מהר אבל מעצבנת. הכרטיס מסך שלי הוא x1950xt 512mb רציתי לדעת מהו סוג הפאנל שיש במסך הספציפי שלי איך אני מברר את זה בדיוק. בכללי אמרו לי PVA איך אני נפטר מהמריחה או מקטין אותה בזמן המשחק? תודה רבה לעונים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עברתי כבר דיי הרבה כאב ראש בגלל זה אני צריך שנאי שיתאים למסך E2343F של AOC אם אפשר לינקים לחנויות ישראליות או אמזון בלבד תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב לאחר שרכשתי את המוצר גיליתי להפתעתי שהמסך אינו מסופק עם כבל DVI. המסך עצמו די מרשים ולאחר ההתקנה אני די מרוצה למעט "נזילות" של אור שרואים בעיקר בתחתית המסך כאשר מוצג רקע שחור בעיקר. לעניות דעתי, חברת "פיליפס" טועה כאשר אינה מצרפת למסך כזה כבל DVI. היה עדיף כבר לעלות בכמה שקלים את מחיר המסך ולצרף את הכבל מאשר המצב הקיים שגורם לדעתי נזק תדמיתי לחברה. אין לי ספק שבארה"ב, אירופה ועוד מדינות המסך נימכר עם הכבל. חוץ מעניין הכבל- מסך בהחלט מומלץ.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות נייד חדש. 1080P נראה לי לא מספיק שטח עבודה. חשבתי לעבור ל 4K. האם זה כדאי? (לצורך העניין IDE ודפדפן על אותו שטח מסך ע"מ שאוכל לעבוד עם שניהם). (מודע לזה שהטקסט קטן, אבל זה פתיר). והאם זה אפשרי לשחק מדי פעם על 1080P בלי שזה יראה נורא? תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך 24'' למידול בתוכנות גרפיות, עדיפות למסכי asus (או שלא?) כמה דברים חשובים לי במסך 1) פנל IPS (או פנל ברמה גבוהה ולא מהדורות הישנים) 2) מהירות מינימאלית 5ms (עדיף 2) 3) כניסה לרמקולים חיצוניים (בלי רמקולים במסך עצמו) 4) מעוצב טוב (אני יודע שזה בדרך כלל בסמכים מקצועים זה לא קורה) שורה תחתונה, המסך יהווה כלי להדמיות ורינדורים בתחום האדריכליות (ומשחקים, אין מה לעשות), מה שאומר שצבע צריך להיות אמיתי גם עם מזיזים את המסך בזווית. בנוסף, לא רוצה לחבר כל יום את הרמקולים החיצונים ללפטופ, שיהיה תקוע במסך (-: לא מחפש בדיוק, כמה שיותר קרוב יהיה אחלה חשבתי בתחילה על המסך הזה, אבל הפאנל של מיושן, והמחיר לא שווה את זה לדעתי: http://www.asus.com/Display/LCD_Monito…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-