מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
אהלן אנשים.. אני מעוניין שתמליצו לי לקנות מסך LCD 20INCH למחשב.. בארץ.. התקציב שלי הוא פחות או יותר 4 אלפים שח.. המסך הוא לגלישה, אך אני מחבר אליו בVGA גם את הXbox 360, אז אפשר להגיד שגם למשחקים.. תודה לעוזרים..
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות הנפילה של הקנייה הקבוציתית של מסכי DELL בה השתתפתי אשמח לקבל המלצות מחברי הפורום על חנות אמינה וזולה מאזור המרכז בעלת מדיניות החלפה של פיקסל אחד שרוף בטווח זמן סביר ממועד הקניה. מבירורים שעשיתי SKYPC נותנים כמה ימים להחליף את המסך במידה ויש פיקסל שרוף אך לא נותנים לראות את המסך לפני הקנייה. אשמח להמלצות מחברי הפורום.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המסך ששירת אותי בנאמנה 4 שנים עד עכשיו - samsung 2333T כבר מלא בפיקסלים שרופים . אני מחפש לכן מסך חדש. התקציב הוא עד 800 ש"ח. המטרות הן הקלדה וקריאה ממושכת, גלישה ומשחקי מחשב. עלתה לי פרסומת של TMS למסך "במחיר חיסול" - LG E2381VR - ב748 ש"ח. מה דעתכם? http://www.tms.co.il/product/11075 אשמח להמלצות אחרות באותו טווח מחירים, אם יש
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן (סוף סוף) לקנות תוך כשבועיים U2410 של DELL הבעיה שלי היא בדיקת פיקסלים. יתכן שאאלץ לעשות אותה על מחשב עם כרטיס גרפי ישן GYGABYTE GF7300 שבו הרזולוציה נמוכה מהרזולוציה הטבעית של U2410 ידוע לי שאת בדיקת הפיקסלים המתים-פגועים צריך לבצע מייד לאחר הקניה, כדי שתחול עליהם אחריות. השאלות שלי הן: 1) האם יש תוכנה שבודקת פיקסלים מתים-פגועים בעזרת כרטיס מסך "נחות" כמו זה שלי. אני מעדיף בהרבה הרצת תוכנה שמותקנת על המחשב על פני הרצת תוכנה שמותקנת על אתר אינטרנט מרוחק. 2) האם יש משהו נוסף שחשוב לבדוק מייד מלבד פיקסלים מתים-פגועים ? ("מייד" פה הכוונה מבחינת תחולת האחריות שכפופה לבדיקה מיידית).
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מחפש המלצה למסך 22" בתקציב של עד 1000 ש"ח עם עדיפוף כמה שיותר קרוב ל 800 ש"ח. המסך מיועד לעבודה משרדית בלבד. תודה מראש וסופש נעים
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך המיועד בעיקר למשחקים אבל גם לצפיה בסרטים(לא קריטי אבל שיראו נורמלי) תקציב 1500 גמיש עד 1600 לא רחב העדפה 22 אינצ' תודה. עריכה : 22 אינצ' זה העדפה אם אין רחבים אפשר גם 21 או 24..
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין מסך מחשב שהוא טלוויזה כמו ה-T260 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=710852 או אים אני יקח טלוויזה 26 רגילה שיש בה חיבור של מחשב מה ההבדלים בשנהים אני יכול ליראות טלוויזה וגם לחבר את המחשב תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 11.01.2010 בשעה 14:30:03 וגם מה עדיף ולמה?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, המסך של אח שלי הלך אחרי כמה חודשים עם בעיה, ואני צריך לקנות לו מסך LCD חדש. אני צריך מסך זול, כי אין לי כסף מיותר כרגע (בגלל זה לא טיפלנו בבעיה הקודמת). יש לנועה מחשבים מבצע על המסך הזה: AOC 19" WIDE 916SWA 5MS עולה שם 699 ש"ח. למישהו יש מושג אם שווה להתקרב אליו? הציעו לי גם בחנות מחשבים מסך 19" של חברת CHIMEI, אבל אני לא יודע את הדגם - עולה 900 ש"ח. אם מישהו יוכל לכוון אותי איזה מסך עדיף, ואם ה-AOC או CHIMEI שווים משהו, אני אשמח אם מישהו מכיר מסך פשוט שגם עולה אותו דבר אבל אפשר לסמוך עליו, אתם מוזמנים להציע תודה רבה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=11816 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12106 המסך משמש למשחקים בעיקר ,(לא לעריכה ודברים כאלה) איזה מסך יהיה לי יותר איכותי ומהיר , המחיר פחות משנה מה שחשוב זה האיכות וגם עוד שאלה ל-LG יש חיבור HDMI שזה חיבור איכותי יותר , עכשיו אם אני רוצה לחבר את ה-DELL בחיבור איכותי? איך אני בכלל מחבר אותו למחשב? דרך USB? ועוד שאלה, זה באמת סוג של יתרון שה-DELL הוא ארגונומי וה-LG לא? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני נפגשתי עם הרבה מסכים אלב מקרה כזה לא קרה לי! עכשיו אני רוצה לעשות משהו בכפתורים בצד בDELL U2311H והם לא מגיבים,כלום! בכלל! וכיאלו האור הכחול פועל,מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע ברשותי DELL U2410 ואני מתעתד לעבור למסך 27... מתלבט בין ה NEC PA271W לבין DELL 2711 ואו EIZO.... כרגע נושא המחיר לא רלוונטי וחשוב לציין שהמטרה הינה בעיקר לצורך הצגת תמונות (אני צלם בין יתר עיסוקיי...תחביב,אבל בתחום המושקע... ) אודה מאוד לתשובתכם ועזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב ! לא חדש פה , מ2006 כבר פה עם שמות שונים :-) מחפש מסך TV 55 אינץ' שיתאים לי לקונסולה , שיספק כמה שנים טובות של תצוגה מבקש את עזרתכם , תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם באיכות הצפיה בסרטים? במשחקים? ועיצוב אתרים? קריאת טקסט באינטרנט חשוב ובכללי? בזמנו לפני (3 שנים בערך) קניתי את ה-2007WFP גם דרך הפורום שלכם במחיר 2350 ש"ח מ-nextop לאלה מכם שמכירים.. בכל אופן היום מסך 23 עם אותו פאנל במחיר של 1600 (או 1400 דרך הפורום מהדובים), האם השידרוג יהווה שינוי חוץ מהגודל והfhd?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי תמסך הנ"ל מעל לשנתיים ואף פעם לא היו לי בעיות איתו. לאחרונה אחרי שאני הולך והמסך נכנס למצב לילה כזה ואני חוזר המסך מופיע עם נקודות כאלו וכל נגיעה שלי בעכבר מעבירה אותו למסך שחור וחוזר חלילה. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך לא עובד, הפתרון היחיד שאני יכול לעשות זה כל פעם שזה קורה ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש ברשותי את המסך NU LCD L922A 19". המסך התלכלך כעבור חודש-חודש וחצי~ של שימוש ורציתי לדעת אם יש איזו דרך טובה לנקות אותו שלא תפגע בו. ממה שאני יודע ובשביל מה שזה חשוב, המסך בעל פאנל TN. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי על(א') - Samsung 226BW וחבר שלי המליץ לי על Dell E228WFP איזה מסך עדיף? (ואיזה פאנל עדיף?) נ.ב. אם יש מסך יותר טוב תמליצו, תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקשות: שניהם 19INCH אחד למשחקים ולראות סרטים (עד 2.5K) והשני בעיקר לעבודה מרובה על המחשב וגם סרטים אבל בעיקר עבודה(עד 2K) אם אפשר אז גם ביקורות. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב לעבודה שוטפת באוטוקד ,צפיה בסרטים וכמובן משחקים תודה הבדל של כ-200 שקלים בינהם לטובת eizo
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את ה -LG L1732TQ שהוא אותו דבר כמו ה- L1770HQ רק שהוא 1:1400 והשני הוא 1:1600 והם אותו מחיר. השאלה אם אני יראה הבדל משמעותי ביניהם (אני רוצה תראשון בגלל העיצוב הנוראי של השני)
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
נקנה ב קוסמוס ב 1250 אני יודע שאין לא חיבור DVI אבל אני לא צריך זה רק למי שעוסק בצילום מקצועי בעיקר .... המסך נירא בן זונה עובד חבל על הזמן אני מרוצה . מה דעתכם אליו ?בדקתי גם LG ו BENQ ה BENQ ישר ניפסל למרות שעלה רק 990 ה LG היה גם טוב וגם בלי DVI אותו מחיר 1732 עם אני לא טועה אבל העדפתי SANSUNG .
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתלבט קשות בין מספר מסכים בגדלים ומחירים שונים, וה-Dell 2007WFP הוא אחד מהם. הבנתי שדל, בצעד חצוף ומרגיז, מייצרת מס' גרסאות של הדגם הזה בטכנולוגיות שונות ועם פאנלים שונים, לפי מה שמתאים לה באותה תקופה, ושהדבר היחידי שנשאר אותו דבר הוא העיצוב והחיבורים. האם יש למישהו מידע על כמה גרסאות יש למסך הזה ומה ההבדלים ביניהם? אשמח אם מישהו יוכל גם לקשר אותי לביקורות שכוללות את הגרסא של המסך הנבדק. ושאלות חשובות מאד נוספות: איך אני מבדיל בין הגרסאות בבואי להתרשם מהמסך או לקנות אותו, והאם יש דרך לדעת איזה מסך אני הולך לקבל אם אני מזמין אותו? אשמח מאד לתשובות מהירות - המחשב יושב אצלי כבר שבועיים מיותם ממסך ובלי שאני משתמש בו, ואני משתגע כבר מהתלבטויות (קניתי אותו עם מסך NU W921A, …
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות דל 2407, בגלל ששמעתי שבחו"ל זה זול משמעותית אני חושב להביא את זה משם. השאלה שלי איפה הכי זול או איפה בכלל יש ??? אם תוכלו להביא לי חנויות שמוכרות את המסך בחו"ל זה יעזור לי מאוד. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה למסך 19 בעיקר לקריאה ממושכת של טקסטים שיתאים גם למשחקים וסרטים עד 2000ש"ח אפשרי גם 20 אם בקטגוריה יש מסכים טובים יותר. אפשרות לחריגה מהתקציב אם ממש מומלץ
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד עם לפטופ של דל (רק יציאת VGA) ואני רוצה לקנות מסך שאליו אני אחבר את הלפטופ כשאני נמצא בבית. כרטיס מסך: Intel hd graphics, הכרטיס מסך המובנה של מעבדי ה icore5 חשבתי לקנות בהתחלה טלויזיה 32 אינץ' אבל ירדתי מזה בגלל שהבנתי שטלויזיות מפיצות יותר מדי אור ואי אפשר לעבוד עליהן מקרוב. טווח המחירים שלי הוא בסביבות ה2200 שקל כאשר אפשר לחרוג אבל מומלץ לחסוך (סטודנט) אני מעוניין במסך 24 אינץ' לפחות , יכול להגיע ל 27 אם יש איכותיים כאלו במחיר. השימוש של המסך הוא בעיקר עבודה משרדית: אינטרנט, סביבות תכנות וצפייה בסרטים FULL HD. חשוב לי שהמסך לא יוציא את העיניים כשעובדים עליו, יציג טקסט בצורה מעולה ויהיה אפשר להסתכל עליו מזויות. תודה לעונים! איתמר
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-