מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב ואחת התכונות החשובות לי ביותר היא האפשרות לחברו גם כטלוויזיה. בכל אופן, אין לי ממיר והטלוויזיה מתחבר ישירות לקיר (חיבור של כבלים). על החיבור כתוב 75ohm Ant . (אני מבין מפה שזה חיבור של אנטנה ?) בכל מקרה, ערכתי חיפוש בפורום והבנתי שמסך שיכול להתחבר גם כטלוויזיה ומומלץ הוא Chimei CMV-222H האם אכן אצליח לחברו. החיבור נראה כך: זה מחובר לקיר: וזה לטלוויזיה: האם אכן ישנו חיבור מתאים במסך הנ"ל או במסך אחר שאתם מכירים ואם לא אשמח לשמוע פתרון חלופי. תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא מעוניין לפתוח פה דיון בנושא GLOSS בעד או נגד. המסך היחיד שנראה לי טוב הוא ה- LG L227WTG , מעבר לזה עוד לא ראיתי משהו טוב. אשמח לקבל המלצות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל מאחר וזו הרכישה הראשונה שלי למסך LCD אני חושב שהם גם מתאימים לצרכי שזה אינטרנט משחקים וסרטים בקרוב אני גם ישדרג את המערכת שלי אז חשבתי להתחיל בזה אשמח לשמוע את המלצתכם גם אם יש לכם המלצה על מסכים טובים יותר באותה מסגרת המסגרת שלי 1200 ש"ח +\- 150
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שמעו, אני קונה מסך חדש ! כרגע יש לי 17" ישן (לפני 4 שנים) ואת האמת, פרט לגודל הוא דיי מספק אותי, אבל אני חייב להחליף כי אחותי לוקחת אותו. המסך הוא L1730B. לפני הבעיה, תיראו את המפרט שלי. הנה הבעיה : כשאמרו לי שאנחנו קונים מסך חדש שמחתי וזה ואמרתי סוף סוף אני אתפנק ואראה סרטים מהמיטה (בערך 2 מטר רוחק) עם 22" סבבה כמו שראיתי אצל דוד שלי (יש לו 2243BW), אבל אז נזכרתי, יש לי כ.מ ישן ואין סיכוי שאני אצליח לשחק ברזו' כזאת ! אז ניראה לי שאני " מתפשר" על 19". בו אני אסביר לכם את השימושים שלי שתבינו את הראש : 20% טקסט (הפורום ולימודים) 30% סרטים וסדרות ב HD ועוד 50% משחקים. חיפשתי קצת בפורום הבנתי שאם אני קונה 22" אני קונה 2243BW, גם ראיתי אותו אצל דוד שלי וממש ממש אהבתי וגם הביק…
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
הנתונים הטכניים כמו זמן תגובה 5 או 2 כך או כך לא ממש מובנים לי מה שקורץ לי ב- 2253 הוא שיש פונקציה לעבור מפורמט 16:9 ל- 4:3 (רוחב מסך 51 ס"מ) אבל אין הרבה אפשרויות כיוונון ב- 2243 יש כיוונון לגובה HAS שנראה לי נוח, אבל לא כתוב אם יש את הפונקציה הנ"ל, והפורמט הוא 16:10 רוחב 58 ס"מ (נשמע ענק) אני פשוט קצת חוששת לעבור ממסך צר למסך רחב. משתמשת במחשב בעיקר לצרכי עבודה, אבל חשבתי על אפשרות שהוא ישמש גם כמסך טלוויזיה בחדר. קראתי גם תגובות שיש באחד הדגמים משהו עם הבזקי אור או בריחות אור לא זוכרת את המינוח המדוייק (משהו בפינות של המסך) בקיצור, אודה על עזרתכם, איזה מסך יכול לתת שירות טוב יותר לדעתכם? המון תודות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ראיתי היום בתצוגה את הסמסונג טי240 שרציתי לקנות ואני חייב להודות שהוא היה נראה לי טיפה גדול מידיי וזה דיי מפחיד אותי לקחת מסך שבעבודה יום יומית של אינטרנט , תיכנות וישומי אופיס עלול להיות גדול מידיי.. מה אתם אומרים האם 24 באמת גדול מידיי וכדאי לקחת 22? ואם כן אז איזה 22 אינץ כדי לקחת בתקציב הזה של סביבות ה1800 שקל? או שאולי בכל זאת לקחת את הטי240 ולא לדאוג?
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
הסבר לבקשה: אני צריך מסך עד 1500 ש"ח. (גודל 22 או 24 או כמה שהתקציב מאפשר). המסך ישמש 80% לאינטרנט וקריאת מסמכים. 10% משחקים קלים. 10% טלויזיה: אני רוצה לחבר למסך שידור טלויזיה של ממיר הוט (בלי כרטיס טלויזיה- ישירות מהממיר למסך ע"י כבל קומפוזיט אנאלוגי) חשוב מאוד שאוכל לראות טלויזיה עם מחשב מכובה- ישירות מהממיר כמו מסך טלויזיה רגיל. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מה הכי משתלם : SAMSUNG 2243 DELL 20" SP2008WFP DELL 22" E228WFP DELL 20" E207WFP *אני יודע ששניים מהם 22 אינץ והאחרים 20 אינץ, לא אכפת לי , העיקר שיהיה הטוב מביניהם, הגודל מבין שניהם לא משנה לי... מטרות : סרטים (רצוי שיריץ גם סרטי HD) , משחקים ואינטנרט... עוד שאלה : מה זה G2G ? זה טוב?
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי הם: גלישה באינטרנט משחקים ואחרי זה סרטים המפרט שלי זה מעבד 6750 כרטיס מסך 2600xt (עם רכישת המסך אני מחליף ל-9800gt) זיכרון 2 גיגה
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אז ככה...יש לי 2 מסכים ואני רוצה לעשות שהם יציגו אותו הדבר...רק רזולוציה שונה וכיוון צבעים שונה... מסך אחד זה 32 רחב והשני זה 19 רגיל... איך אני יכול לעשות את זה???..
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בעיקרון המסך יהיה שייך לילדתי הקטנה (4) אך עדיין אני רוצה מסך שאפשר יהיה לעבד בו תמונות בפוטושופ מה הכי מומלץ עם תקציב של בסביבות 1000 ש"ח תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מלפני כ-6 שנים (P4-2.4G) עם כרטיס מסך MX440 (סדרת Geforce 4). האם המחשב/הכרטיס מסך יעבוד עם מסכי ה- LCD הרחבים החדשים (למשל '22 עם 2ms)? חג שמח, טל
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/shop/Templates/enterpricesaleproduct.aspx?came=685&AuctionId=7713129 יש שם מסך 22 אינץ ב מתחת ל 700 שקל... זה הגיוני או שזה מסך ממש ממש גרוע או.... מה הסיפור פה מישהו יודע? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
עשיתי טעות וקניתי את המסך 2009WFPוDell בניסיון להתמודד עם המסך הזה אני חייבת להוריד את הבהירות הבעיה שבתפריט של הכפתורים שעל המסך יש אומנם דירוג של בהירות אבל האפשרות הזו לא זמינה(באפור) ואי אפשר לשנות את הרמה. בנוסף ניסיתי לשנות בהירות דרך ati control center אבל בניסיון לשנות אני מקבלת שגיאה שיש בתמונה והתקנתי את הדרייבר מחדש וזה לא עזר,יש את אותה שגיאה. הדרך היחידה לא להסתנוור היא להוריד את הניגודיות דרך הכפתורים שעל המסך אבל זה מוריד את איכות הצפיה וזה לא נראה לי פתרון. בבקשה עזרה, למה בכפתורי המסך האפשרות של הבהירות מופיעה (ברמת "75")אבל לא זמינה? נ.ב יש לי כרטיס מסך Radeon HD4870 [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 994 צפיות
-
-
אני מנסה לסובב את המסך ב90 מעלות (שיהיה לגובה ולא לרוחב), והתחתית של המסך נתקעת לי בבסיס שלו.(למרות שהמסך מוגבה עד הסוף). האם צריך לפרק את הבסיס כדי לסובב אותו ב90 מעלות ? למישהו יש את המסך הזה ומצליח לסובב ב90 מעלות?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , לפני חודשיים קניתי מחשב מאוד חזק אותו אווסף תכף עם המפרט. יחד איתו נרכש ה DELL ה 2408fwp , עם ה input lag הגבוה, המסך המדהים לא כל כך היה לי נוח במשחקים בזמן אמת ברשת ,ולכן נתתי אותו כרגע לאבא שלי. השאלה העומדת בפניי כרגע , האם ללכת על מסך CRT בכדי להנות מאיכות תמונה טובה , יחד עם 100 HERZ , או לפי השמועות של היום האם יש מסכי LCD שמספקים 100 HERZ? ואם כן ,איזהו דגמים? אערוך את ההודעה עוד מעט עם עוד פרטים, להד.[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 15:25:59 המפרט שנקנה לפני חודשיים.http://tms.co.il/preview/spec/y8hpcd4w
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב http://tms.co.il/preview/spec/rl8v41ht המסך בעיקר למשחקים ולסרטים. תודה
-
- 5 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום... אני חושב לקנות מסך LCD שישמש אותי עם למחשב וגם כטלוויזיה... רציתי לשאול אם זה אפשרי ואם כן איזה מסך אתם מציעים עד 3,000 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג תודה רבה ^^
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בוקר טוב, בעבר שאלתי, לגבי בעיה לאחר התקנת ה Driver של כרטיס המסך (8500GT) באמצעות חיבור DVI. מאז ניסיתי גם במחשב אחר וכו', כמתואר בהמשך. בסיום שלב טעינת ה Windows, המסך עובר למצב Power Saving Mode. נאמר לי על ידי נציגת LG (יצרנית המסך), שכיוון שעד טעינת ה Windows המסך מציג, סימן שמקור הבעיה לא במסך. ניסיתי להתקין את הגירסה האחרונה וזאת שלפניה של ה Driver, מהאתר של Asus (יצרן הכרטיס). ניסיתי להתקין את ה Driver שמופיע באתר של Nvidia. ניסיתי לעבוד עם ה DVI תחת Windows XP ולא Vista. שום ניסיון לא הועיל. אך מה שהפתיע אותי, שכאשר חיברתי את הכרטיס במחשב אחר, דרך ה DVI, לא היתה בעיה. כאשר חיבתי דרך VGA, הופיעה הודעה לגבי ה Hz, ולא היתה תצוגה במסך. אצלי תחת XP, כמו שניתן להבין, …
-
- 5 תגובות
- 937 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך שהשימוש העיקרי שלו מעבר לעבודה רגילה על המחשב (אקספלורר ואופיס וכו') הוא לסרטים... חשבתי על 22"אבל אני פוחד שהוא גדול מידי ולא יהיה נוח לעבוד איתו קראתי קצת ביקורות והבנתי שה-22" הכי טוב זה ה- MW221C של Asus אבל איפשהו היה כתוב שהוא טוב בעיקר למשחקים ואני בכלל לא מתכוון להשתמש בו בשביל זה... על מה אתם ממליצים?.. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות בקרוב DELL 2408WFP במיוחד בשביל ה XBOX360 ובשביל סרטים וסדרות שאני רואה ב HD אבל הבנתי שיש לו LAG ממש רציני ( ) וזה ממש יפריע בכל הקטע של המשחקיםיש לזה פתרון ? או דגם דומה אחר ?
-
- 5 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך DELL 2007WFP ואני רוצה לדעת איך מנקים אותו ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רכשתי את המסך Samsung 2043BW ואני מנסה למצוא רזולוציה שהיא לא קטנה מדי אבל שתהיה גם ברורה לקריאה של טקסט... על איזה רזולוציה מומלץ ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם האם במסכים רחבים כגון 22 צריך להשתמש ברזולוציה המקסימלית שלהם כדי לראות חד וברור? או שאפשר להסתדר גם בפחות? יש לבן שלי מסך סמסונג 19 אינץ והרזולוציה המיטבית היא 1280X1024 ,הבעיה שבגודל הזה הטקסט נורא קטן לטעמי.מה עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המסך למחשב וקיבלתי רק כבל VGA אבל יש לי מתאמים ל - DVI. השאלה אם יש הבדל בין שיטת חיבור זו, לבין כבל DVI מלא....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-