עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. לאחר כמה שנים עם מסך crt הוחלט לקנות מסך חדש התקציב עומד על על כ1500 ש"ח. יש 2 דגמים שהמליצו לי עליהם הdell u2312hm והdell u2412m ultra sharp האם הם שווים את הפרש המחירירם ביניהם? עריכה: ראיתי עכשיו גם את ה23 LG, IP-S236V LED איך הוא לעומת הdell? והאם יש משהו יותר מומלץ בתקציב הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. יש לי מחשב ישן מאוד וכרטיס מסך מאוד חלש [מחשב מלפני 6 שנים]. האם אני יוכל לקנות מסך מחשב ( Saumsung 2333SW) ולחבר אותו למחשב ועדיין לראות ב 1080*1920 ? או שבגלל שהכרטיס ישן מאוד הוא לא יוכל להריץ רזולוציה כזאת ? השימוש של המסך יהיה לסרטים וגלישה באינטרנט דרך המחשב בחיבור VGA.

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  3. Started by gggil,

צריך המלצה למסך מחשב, עדיף מיד שניה (שיהיה זול), שיש בו את הדברים הבאים: תמיכה בFULL HD חשוב מאוד לא HD READY. 3MS ומטה ניגודיות יחסית גבוהה חברה אמינה (לא כמו ITT או משהו כזה :-X) וזהו ;D אגב, אמרו לי שיש שינוי עצום בין 5-4-3MS. האם הוא באמת שינוי חשוב? אני רוצה מסך שיחזיק כמה שנים טובות ורציתי לדעת אם זה תלוי גם במהירות תגובה עריכה: חבר שלי הציע לי DELL E228WFP SAMSUNG 2253BW 3 DELL 2007WFP אבל הבנתי שלא כל הדגמים האלו תומכים בFULL HD, יש להם MS גבוה והניגודיות די נמוכה. תודה רבה על העזרה מראש, גיל

• 5 תגובות
    • 836 צפיות
  4. Started by X-Style,

כרגע יש ברשותי מסך של סאמסונג 22" דגם - 2243BW עם פאנל TN ואני מחפש מסך 24" עד 27" עם פאנל איכותי יותר. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים ואינטרנט, ומדי פעם גם סרטים. עכשיו, הדגש במסך הוא ללא ספק הפאנל.. אני מעוניין לקנות את המסך עם הפאנל האיכותי ביותר, ואם אין מסכים גדולים מ24" עם פאנלים כאלו אז אני אסתפק גם בגודל הזה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. נראה לי ש90 אחוז מהפורום מחפשים את מה שאני מציע עכשיו...אז אם מישהו מכיר...אפילו באזור רמת גן או גבעתיים או חולוןן אני ישמחח כי האמת, אין כמו לראות את הדבר האמיתי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Omer DA,

לא לשימוש משחקים..אולי פה ושם משחקים לא רציניים,עדיף מסך 22 אבל אם אין בתקציב אז מסך 20 לא ישמש לעריכה גרפית וכו'

• 5 תגובות
    • 782 צפיות
  7. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב ואחת התכונות החשובות לי ביותר היא האפשרות לחברו גם כטלוויזיה. בכל אופן, אין לי ממיר והטלוויזיה מתחבר ישירות לקיר (חיבור של כבלים). על החיבור כתוב 75ohm Ant . (אני מבין מפה שזה חיבור של אנטנה ?) בכל מקרה, ערכתי חיפוש בפורום והבנתי שמסך שיכול להתחבר גם כטלוויזיה ומומלץ הוא Chimei CMV-222H האם אכן אצליח לחברו. החיבור נראה כך: זה מחובר לקיר: וזה לטלוויזיה: האם אכן ישנו חיבור מתאים במסך הנ"ל או במסך אחר שאתם מכירים ואם לא אשמח לשמוע פתרון חלופי. תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני קונה מחשב עם HD 5850. עכשיו אמרו לי שLG W2220P וה DELL 2209WA לא ינצלו את הכרטיס מסך בגלל הרזולוציה היחסית נמוכה של המסכים. אני לא רוצה להגזים במחיר של המסך כי אני קונה גם מחשב. האם יש המלצה למסך טוב בסביבות המחיר הזה שיוכל לנצל את הכרטיס מסך במלואו? מצאתי מספר מסכי סמסונג בעלי רזולוציה גבוהה יותר במחיר הזה. אבל אשמח אם תמליצו על מסך טוב התואם את הדרישות. שני מסכים שהמליצו לי עליהם: LG 24" W2486L LED 1920x1080 Full HD 2ms 1:2,000,000 – 1,299 ש"ח כולל מע"מ LG 22" W2243T 1920x1080 Full HD 5ms 1:30,000 – 889 ש"ח כולל מע"מ

• 5 תגובות
    • 2.7k צפיות
  9. שאאאאאאאאאאאאלוווום תיראה אמא שלי רוצה שאני יקליט לה מהטלויזיה תוכנית שאין באינטרנט אז אני קונה כ טלויזיה ב312 שקל : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_282_525&products_id=6518 עכשיו נידפקה לי הטלויזיה בחדר חחחח אז למה לא נביא את הטלויזיה למחשב?!?!? יש לי מסך 17 CRT רגיל כזה אז חשבתי ליקנות 19 אינץ משהו חמוד לא משהו רציני הוא בעיקר לעבודה בתוכנת קיוביס (לא צריך משהו רציני זה תוכנה ליצירת מוזיקה ו2 מסכים זה באמת יתרון) ולהיות TV רגילה אז לא איכפט לי האיכות רק שיהיה אמין ושישרוד אבנתם אותי? חחח תודה רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני משתמשת במחשב כ - 4 שעות בכל יום לקריאת מסמכים וגלישה באינטרנט. קראתי את כתבות הסקר על מסכי 20" ו24" איכותיים שפורסמו באתר ואת הפוסטים בנושא מסכים טובים לקריאת טקסט, שבהם תופעת הפיקסליזציה אינה בולטת גם ברזולוציות מסך נמוכות ולא טבעיות. 1. אשמח לשמוע עצת מומחים על המסכים הבאים, או מסכים מודרניים אחרים, שיתאימו לקריאת טקסט ממסמכי PS או PDF, ומדפדפן ללא צורך במשחק עם גלגלת העכבר לצורך הגדלה: Philips 20 LCD 200P7ES UXGA - 50 W Dell 24 LCD 2407WFP HC Ultrasharp - 110 W 2. האם המסכים המומלצים על ידיכם מוחלפים עבור כל פיקסל מושבת? ומהי תקופת האחריות? האם קיים יבואן הנותן שירות מסודר למסך המומלץ על ידיכם? 3. בנוסף , האם הצפיה דפי אינטרנט ממוטבת עבור מסכים ביחס 3:4? 4.…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by b127,

מחפש מסך עד 2500 ש"ח. עדיף כמה שיותר גדול, ושיתמוך ברזולוציות גבוהות, להצגת מסמכים גדולים. ושיהיה איכות תמונה טובה. אני לא משחק, ולא משקיע בסרטים. כרגע אני עם CRT, ואין לי שום מושג ירוק בLCD, אז אני סומך עליכם. הייתי מעדיף לשמוע מבעלי נסיון, שעובדים בגרפיקה על LCD, איך זה?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. חחח טוב הפעם זה ברצינות... שתי הבקשות היחידות שלי זה שהמסך יהיה עד 1900 ש"ח ושיוכל להריץ משחקים ב1600X1200. זה נראה לי כאילו אני לא מנצל את הכרטיס מסך שלי תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 763 צפיות
  13. רכשתי אתמול מסך חדש, סה"כ שלושה שמחוברים - רק 2 מהם מציגים, השלישי מזוהה ע"י מערכת ההפעלה אבל נמצא במצב של Disconnected, ברגע שאני מנסה להגדיר אותו מתקבלת שגיאה. http://i.imgur.com/3Egv602.png http://i.imgur.com/2Z4mBSs.png ניסיתי גם דרך eye infinity אבל שם בכלל אני לא רואה את המסך השלישי... WIN8 דרייברים מעודכנים כרטיס המסך הוא ATI AMD R9 280X המסכים הם: DELL U2312HM - מתחבר לכרטיס ישירות עם DVI ללא מפצלים PHILIPS 223V5 מתחבר לכרטיס עם HDMI ולמסך לכניסת DVI עם מפצל HDMI DVI DELL E197FP מתחבר לכרטיס עם DVI ולמסך לכניסת DVI עם מפצל DVI VGA אשמח לעזרה חברים ניסיתי מלא דברים ללא הצלחה, הכרטיס כן תומך ב 3 מסכים בו זמנית ע"פ המפרט...

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by matan2411,

מה ההבדל בין חיבור DISPLAYPORY לחיבור HDMI? ואיזה חיבור יותר עדיף

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. קניתי היום דרך וואלה שופס את המסך הנ"ל ב1160 ש"ח אבל שכחתי לבדוק אם הוא מתאים לי למחשב. אז יש לי ג'יפורס 6600 האם הוא יכול להריץ אותו? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  16. בוקר טוב :-) בעבר הרחוק נעזרתי בכמה מהאנשים פה על מנת לקנות מסך - ולבסוף קניתי את ה VP930 (ואין מאושר ממני). אבקש את עזרתכם שוב. אני מחפש מסך מחשב לאבא שלי. הוא לומד עכשיו - ורוב השימוש במסך יהיה לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות וקריאה. אני יודע שבתקציב שכזה ניתן לקנות רק מסך TN שלא משתווה לשאר האלטרנטיבות בשוק מבחינת זוויות וכו - אולם הוא לא מעוניין להוציא יותר מהסכום הנ"ל. קראתי כמובן את הביקורת על ה L1690TR וה - 932B, אולם לא מצאתי מי מבינהם יהיה קצת יותר נוח לעבודה עם טקסט (בזאפ התלוננו על טקסט גם על הסמסונג וגם על ה LG). או אולי אלה מסכים שיותר יתאימו למשחקים ותוכלו להמליץ על משהו אחר לטקסט? (אף אחד לא ישחק על המחשב הזה סביר להניח). תודה רבה :-)

• 5 תגובות
    • 874 צפיות
  17. אהלן, אני מתכנן לקנות מחשב בעתיד הקרוב כבר יצא לי להציץ במספר מפרטי מחשב שמאוד התחברתי ומצאו חן בעייני אך קצת קשה לי להתקדם כרגע מכיוון שאני לא מצליח להגיע להחלטה לגביי המסך, אשמח לשמוע את הצעתכם ולהתקדם עם זה. אני כרגע סטודנט לאנימציה ומתעסק עם תוכנות גרפיות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR ZBRUSH MAYA , בזמן הקרוב אצטרך להשתמש אך ורק במאיה ומפה החלטתי לשדרג את הציוד. הבעיה שניתקלתי בבחירת המסך היא מה יותר שווה לרכישה פאנל IPS או פאנל TN 4K מעולם לא התנסתי בIPS ומכל התגובות השונות שקראתי ביומיים האחרונים אנשים אומרים שזאת חווית צפייה וצבעים חדים הרבה יותר שקרובים לדפוס הרבה יותר ממה שניתן למצוא בTN(אין לי הרבה שימוש ביצוא קבצים לדפוס כך שזה לא קריטי בשבילי) בעיקרון שני המסכים שאנ…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אז ככה קניתי לפני שבועיים את הU2311H מי RSM ויש לי בעיות מעצבנות שפשוט משגעות אותי: 1- כל הכפתורים נעולים חוץ מי כפתור ההפעלה\כיבוי, ממש מצויר על המסך מנעול. 2- כשאני מדליק את המחשב אין תגובה ורק אחרי שאני מנתק ומחבר את כבל הUSB של המסך, רק אז הוא עולה. 3- לפעמים באמצע משחק או המתנה של כ5-10 דקות המסך פשוט נכבה וצריך עוד פעם לשחק עם הUSB. למישהו זה קרה הדברים האלו ? כי אני כבר חושב להחליף אותו בגלל שכבר נמאס ואין איך לסדר את זה, אולי יש תוכנה למסך הזה או משהו שמסדר את זה ? תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by tascam,

סוף סוף קיבלתי את EIZO 1931S ורואים בו נהדר אבל שמתי לב לדבר משונה שמישתמשים ב DVI חלק גדול מאוד כמו גמא וקונטרסט לא ניתנים לכיוון (לא שהכיוון הכרחי רואים מצויין גם בלי כיוןן) ושימשתמשים באנלוגי כבל רגיל כל אפשריות הכיוון פעילות האים כך צריך להיות ? למה הם תיכננו את זה כך ? נ.ב. המסך באמת מעולה והמחמאה הכי גדולה שאני יכול לתת לא שהוא כמעט ואינו נופל מ IBM CP 220 שלי בן השנתיים שהוא דימטרון 22" CRT..... וזו באמת מחמאה ענקית. TASCAM

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by galai198777,

זה מסך טוב למשחקים ולסרטים ? http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=G2460PF כדאי 27 ?

21. Started by asaf_azar,

השימשוים שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט ושימוש באופיס וכו'. התקציב שלי בעיקרון עד 2000 אבל אני מעוניין לקנות דווקא מסך 226BW מכיוון שגודל הנקודה אצלו יותר גדול לדוגמא מה2007 או מה206. עכשיו האם המסך הזה טוב לשימושים הנ"ל? אה וזה לא לסרטים!. איפה ניתן להשיג את המסך הזה במחיר זול כי ראיתי כל מיני כאלה שקנו אתו בסביבות ה1500. תודה מראש נ.ב. כן אני יודע על סוגי הפאנלים...

• 5 תגובות
    • 753 צפיות
  22. Started by amit14,

שלום חברים, יש לי מסך aoc 24g2u ובמהלך ולפעמים במהלך משחקים וסרטים יש מעיין מריחות/פיקסלים מרובעים כהים בסצנות חשוכות..צללים וכדומה..זה מאוד בולט בעיקר בסרטים. מצורפת תמונה להמחשה זה לא קורה דווקא בסצינות שיש תנועות מהירות או חדות..גם כשהכל סטטי.. האם יש הגדרות ספציפיות במסך או בתצוגת המחשב שיכולות לפתור את זה? זה לא קרה במסך הדל הישן שלי.. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by 00Amir,

האם קיים מסך LED טוב בגדלים מ 26" עד 28" ?

• 5 תגובות
    • 970 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחפש מסך לעבודות גרפיקה (אינטרנט) וטקסט. כעקרון, אני לא יודע האם כדאי לרכוש 22" או 24". הבדל המחירים קטן יחסית, אך אין לי מושג מה ההבדל באיכות והאם כדאי בכלל ללכת על 24" כיום. המסך לא אמור להיות (כמעט) למשחקים. אני לא כלכך מבין בתחום חומרת המסכים ולכן אשמח לשמוע המלצות למסכים המומלצים בטווח מחירים זה. תודה!

• 5 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by AVROMROTH,

אני רואה הרבה סרטים במחשב עם משפחה או הרבה חברים לכן חשוב שהמסך יהיה כמה שיותר גדול 24 אינץ' ומעלה ... זוויות צפיה ואיכות צבעים במסך חשובות מאד , מדי פעם אני גם חורש על משחקי מחשב ... תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 836 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.