מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש מסך מחשב "27 לעבודות גרפיות (אינטרנט ופרינט) + עריכת וידאו (פוטושופ, אילוסטרייטור, פרמייר וכו) חשוב לי מאוד נושא איכות הצבעים של המסך (צבעים אמיתיים) וכמובן שהתאורה תהיה אחידה על גבי המסך וזוית הצפיה שלו תהיה רחבה 180 מעלות (IPS או מקביל לו) בחיפושי קראתי על מסך ה- DELL U2713H אך הבנתי מהפוסטים שהצבעים שלו בוהקים מדי, יותר מדי אדומים והקליברציה שלו לא ממש פותרת את נושא בוהק הצבעים (אשמח לשמוע אחרת אם למישהו יש נסיון עם המסך הזה) קישור לסרטון YOUTUBE (החל מדקה 10:40 בסרטון) מצאתי בפורום של הבחור שהעלה את הסרטון דרוג שלו למסכי מחשב (אשמח לשמוע האם למשהו יש רשימה אחרת או האם הוא מכיר את המסכים האלו).... 1.) Viewsonic VP2770 2.) CrossOver 2720MD…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב ללכת על 2333t בגלל המחיר (כמעט 500 שח הפרש) ההתלבטות העיקרית שלי היא בעניין הארגונומיה של המסך אני רוצה מסך שאני יוכל לשים איזה סרט ולכוון אותו כך שאני יוכל לצפות בו גם מהמיטה ואני לא יודע אם 2333t יסתדר עם זה אז השאלה שלי היא כמה אפשר להטות אותו למטה למעלה ולצדדים ??
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי מחשב נייד מסוג XPS 15. אני מעוניין לחבר אליו מסך חיצוני שבו אני אעבוד/אשחק בזמן שאהיה בבית. ככל הנראה בעתיד המסך יחובר למחשב נייח. הדרישות הן מעל 21 אינץ (כולל), ועד 1500 ש"ח. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי את המסך AOC U2777PQU ומשום מה כשאני מגדיר אותו על רזולוציה מקסימלית- 3840x2160, קצב הרענון הגבוה ביותר שאני יכול לבחור הוא 30Hz. אם אני מוריד את הרזולוציה ל 1920x1080, אני יכול לבחור 60. יכול להיות שזה קשור בזה שהמחשב כבר ישן? Intel i7 2600k Nvidia Quadro 2000 לא מצאתי תשובה במסמכים הרשמיים של AOC.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מטרה: בהייה ארוכה במסך. אני תוכניתן. אני קורא המון מהמסך ובוהה בו במשך שעות כל יום. אני משנה זוויות תוך כדי (נשען לאחור, כסא זז וכו') ורוצה לצמצם את העייפות לעין כתוצאה מכך. היום יש לי מסך "22 של דל עם פנל eips (מחובר לנייד) ואני מאוד מרוצה. בהחלט שדרוג לעומת המסך של המחשב הנייד. אבל החלטתי לקנות שני מסכי "24 חדשים. עוד משהו חשוב זה ארגונומיה. גם אפשרות למשחק עם גובה המסך, גם אפשרות למסחק עם הזווית וגם אפשרות ל pivot. המסך יכל להיות hdmi או dvi, לא משנה מבחינתי. בנוסף יכולת ל mount על זרוע תיהיה ייתרון, אבל זה פחות חשוב מכל השאר ואני לא מוכן להוסיף הרבה למחיר בשביל הפיצ'ר הזה. לעומת זאת כל שאר הדרישות שציינתי הן חובה מבחינתי. דבר נוסף שבהחלט יהווה יתרון בבחירה בין מ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
[table][tr][td][/td][/tr][tr][td]קיבלתי היום תמסך הזה. ורואים בו במצב לא של תלת מימד רואי ם כזה מטושטש לא כמו שאמורים לראות ממסך 23 led 1080p .ועוד דבר כשאני רואה תלת מימד ב bsplayer או מדיה פלייר clasic אז בוחר במצב side by side אבל אז התרגום מגיע לא טוב ורואים אותו בצדדים וגם הסרט נתקע כל הזמן.יש לי כרטיס מסך 9500gt 1gb ומעבד e8400 ליבה כפולה בגלל הכרטיס מסך הישן הזה נתקע לי התכני תלת מימד כן או לא? ועוד שאלה אמרו לי בתמיכה של lg להשתמש בTriDef 3D אבל הבעיה שבתוכנה זה מציג לי תתרגום הפוך מה עושים כדי לראות טוב בתוכנה הזאת ולא לראות כתוביות הפוך אלא רגיל? ועוד משהו איך עושים בתוכנות מדיה פלייר והשניהה עושים שבמצב שבחרתי יראו תכתוביות נורמאלח באמצע כמו שצריך? וגם איזה מצב…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי כרגע לוותר על קניית 2209WA משיקולי תקציב ואני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל (תקציב נע באיזור ה1000 ש"ח) קראתי ביקורות על שניהם אבל להחליט זה לא עזר לי בינתיים. הייתי שמח לשמוע דעות חברי הפורום אשר יש להם נסיון עם אחד משני המסכים או שניהם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חג שמח , http://www.skypc.co.il/pl_products~9~0~6-178.htm הנה הקישור לרשימת המסכים של מססונג שהבנתי מכאן שהם מומלצים. קראתי וקראתי כאן ביקורות ויצאתי די מבולבלת.. איזה מסך מומלץ בטווח המחיר של 900 שקל מתוך כל המסים הראשונים בקישור ביחס עלות\תועלת ומי צורך חשמל יותר והאם איכות הניגודיות חשובה . ההבדלים במפרט הטכני לא גבוהים אבל לא יודעת אם זה חשוב) מה לגבי המעמד PIVOT וכיוון צידי , האם אלה לא פיצ'רים שבעצם גימיק שיווק ובכלל שימושיים . הבנתי ש-PIVOT זה להפוך את המסך על צידו ..זה בכלל שימושי..כל פעם להפוך ולהחזיר חזרה והכיוון הצידי כנ"ל שימושי ? לא יותר פשוט להזיז את המסך כולו על הצד . השאלות באות כי אולי הבלבול שלי מיותר ואפשר לקחת משהו פשוט בהנחה שאני לא צריכה …
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מסך ''24 (ניתן גם ''23) לעבודה משרדית ממושכת לאורך יום שלם. חשוב שיהיה נוח לקריאה, שלא יעייף את העיניים וכו'. רזולוציה FHD, תקציב - עד 1000 ש"ח, אם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, מעוניין בהמלצה למסך בגודל של בין 20-24'. המסך יתחבר למחשב נייד וישמש בעיקר ללימודים (ישומי אופיס), קריאה וסרטים. התקציב הוא סביב ה500 ש"ח, מקווה להוציא משמעותית פחות (לכיוון ה300) אך מוכן להוציא גם יותר אם ההבדל משמעותי. לפני כ5 שנים הומלץ לי בפורום על DELL 2007WFP, המלצה מעולה שאני נהנה ממנה מאז.. (המסך עדיין מעולה מבחינתי, פשוט הרכישה עכשיו היא למעונות ולא לבית..) המחשב נייד הינו lenovo think pad e330 בעל כ.מסך intel hd graphics 4000 ורזולוציה מקסימלית של 1366x768. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חברה, אתמול התחדשתי במסך טלווזיה\מחשב סמסונג 2333HD,וישנה בעיה: חיברתי את ממיר היס לטלווזיה,אדום ולבן לאודיו,ותצהוב חיברתי לירוק כי אין צהוב בטלווזיה ורק שם רואים תמונה,הבכעיה שאני רואה בשחור לבן. מה עושים? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש חיה כזאת? התקציב הוא 1500-2000 שקל אנא עיזרו לי למצוא את הדגם המתאים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין שני הדגמים הנמצאים בכותרת ולא יודע על מה מהם ללכת - אני מקווה שתעזרו לי.. אני מתלבט בין המסך u2410 לבין המסך u2311 הבדל האינץ' בינהם לא משנה לי בכלל.. אני מניח שהראשון טוב יותר אבל הוא גם יקר בכ-1,000 שקלים ויש לי כמובן עדיפות לחסוך כסף.. מה היתרון הגדול של u2410 על פני u2311 שגורם לו להיות יקר בכ"כ הרבה? על מה אתם יכולים להמליץ לי?? בבקשה תעזרו לי!!! כי כולי ???
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש מסך, בסדר גודל של עד - 1,000-1150 ש"ח. השימוש העיקרי הוא עבודה מול מסמכים, צפייה בסרטים ובשידורי TV (ואולי בהמשך גם משחקים). על פי מה שהסתכלתי כללית במס' מקומות, הגעתי להתלבטות בין כמה מסכים..: 1. מסך led של חברת asus 24אינץ' דגם המסך ASUS VE248H LED נתונים כלליים: גודל 24.0" 16:9 Wide Screen מהירות תגובה 2ms קונטרסט 10000000:1 . וכו' וכו'.. 2. מסך מחשב Dell U2311H LCD. אין צורך להוסיף עליו, כבר 'נחפר' עליו הרבה. יש לציין שלכאורה הוא "נותן" פחות מהאסוס, אבל הוא כמובן IPS, מה שמשנה את התמונה.. - עד כמה ההבדל בין 23 ל 24 אינצ' משמעותי לטובת האסוס, אם בכלל? ושאר הפרמטרים (מהירות, ניגודיות) לעומת ה IPS..? 3. ישנו מסך נוסף, samsung bx2440, איך הו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, אני מעוניין לקנות מסך בגודל 23" עד 1000 ש"ח. אני יודע שהמסך המומלץ במחיר הזה הוא ה DELL U2311H אבל מפריע לי מאוד העיצוב (או יותר נכון החוסר עיצוב) שלו. שמתי עין על ה Samsung BX2335 שבסך הכל אני מרוצה מהמסכים שלהם (עד היו עברו אצלי 3 מסכים שלהם), אך אני מתקשה למצוא סיקור עליו באינטרנט. מישהו התנסה/יודע איפה אפשר להשיג סיקור? אשמח לחוות דעת. דרך אגב מישהו יכול להסביר למה המסכים היום דיי יקרים? תודה ושבוע טוב (:
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... אני חושב לקנות מסך LCD שישמש אותי עם למחשב וגם כטלוויזיה... רציתי לשאול אם זה אפשרי ואם כן איזה מסך אתם מציעים עד 3,000 ש"ח... אפשר טיפה לחרוג תודה רבה ^^
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חדש פו,המליצו לי מאוד על הפורום למה ב FXP אן המון עזרה, תודה לכל מי שיעזור. שלום אתמול היתחדשתי ה מסך 22 אינץ של חברת LG הW2252TQ, חיברתי הכל כמו שצריך הפעלתי את הדריברים שלו, והגדרתי את ההגדרות הבאות: brightness = 90 Contrast = 20 Sharpness = 3 Resolution =1680 - 1050 Color TEMP = 6500K RGB = R-55,G-55,B-55 Gamma = 0 אחרי שסימתי להגדיר הפעלתי את המשחקים CRYSIS ו FAR CRY 2 בהגדרות האלו: 1680-1050, ULTRA HIGH או ב CRYSIS VH, וVSYNC ENABLE ,וAAX8 להלן התמונות מהמשחקים: CRYSIS http://www.zix.co.il/viewer.php?id=351779852.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1186488425.jpg http://www.zix.co.il/viewer.php?id=1293263634.jpg FAR CRY 2 http://www.zix.co.il/viewer.php?id=537…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני חדש (: צריך עזרה קטנה פה מהמומחים: ביום ראשון אני קונה אחד מהם. לשתיהם יש אותו פאנל, ל VIEWSONIC הוא 19" ויש לו PIVOT ועולה 1600 הPHILIPS הוא 20.1" וככל הנראה אין PIVOT. עולה 1500 ש"ח ויש לו גם USB HUB ורמקולים מובנים. הוא מסך רחב. כעקרון שתיהם מסכים דומים מאוד מבחינת איכות... האם עדיף לי מסך רחב או מסך רגיל? מצד אחד הVIEWSONIC יקר יותר ב100 שקל והוא מסך רגיל ואני חושש קצת ממסך רחב אבל גם אף פעם לא ניסיתי אחד במשחק. מה דעתכם?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, כמעט כל החיים שלי הייתי עם מסך 17 אינץ' CRT ולאחרונה קניתי מסך 20 אינץ' LCD רחב (Dell 2007 WFP). אני כבר קצת יותר משבוע עם המסך ואני פשוט לא יכול להתרגל לטקסט הקטן שברזולוציה 1680 על 1050. תמיד הייתי על 1024 על 768. והעיניים שלי פשוט כואבות ושורפות לי מזה כי הטקסט נורא קטן ואני צריך להתאמץ יתר על מידה כל הזמן כדי לקרוא ולהשתמש במסך. מה אתם חושבים על זה ? כדאי להחליף את המסך אז למסך יותר קטן ? ואם כבר, ב 19 אינץ' רגיל נגיד, הטקסט יהיה יותר גדול מ 20 אינץ' רחב ? יש לציין גם שאני נמצא כרגע עם כרטיס מסך די גרוע Radeon 9800 XT, האם יש קשר בין הדברים ? הזמנתי 8800GT אבל הוא יגיע רק בסוף השבוע \ שבוע הבא. תודה !
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של LG ויש בו פיקסל אדום תקוע משום מה רואים אותו כמעט בכל מצב חוץ מאשר המסך לבן לא הצלחתי לשחרר אותו ע"י כל הפתרונות שהוצעו כאן בסטיקי. רכשתי את המסך לפני יומיים האם יחליפו לי אותו? מה התחייבות החנות לגבי פיקסל כזה והאם אני יכול להחליף את המסך או לבטל את העסקה? מה המלצותיכם...?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם אני יכול לראות במסך הזה סרטי HD באיכות של HD מהמחשב? ושמעתי שאפשר לחבר את הממיר של יס\הוט ישר למסך ולראות איתו טלויזיה תוך כדי עבודה על המחשב בעזרת אפשרות הPIP זה באמת אפשרי לחבר את הממיר והמחשב ביחד ולראות את שניהם?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המסך הבא יוכל לעבוד טוב עם הכרטיס HD4870? http://www.ixbt.com/monitor/nec1980sxi.shtmlמצטער שהאתר ברוסית
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של DELL U2311H ויש לו כבל שמחבר אותו בUSB מהמסך למחשב ,הכבל הזה התעקם והיציאת USB שלו דפוקה כרגע ,איפה ניתן להשיג כזה כבל באיזור המרכז? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש מסכים שאתם יכולים להמליץ עליהם? תקציב זה לא בעיה במקרה הזה ויש לי SLI של 2 TITAN האם יש צורך בשלישי? (לא החדשים)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש מסך lcd של dell ואני מיתלבט בין שני דגמים dell u3014 או u3214q המסך יהיה מיועד בעיקר לצפייה בסרטים ופחות למשחקים על מה אתם ממליצים לי ללכת ביחס לתמורה למחיר כי ה-3214q עולה כפול מה-3014.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-