מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש את ה -LG L1732TQ שהוא אותו דבר כמו ה- L1770HQ רק שהוא 1:1400 והשני הוא 1:1600 והם אותו מחיר. השאלה אם אני יראה הבדל משמעותי ביניהם (אני רוצה תראשון בגלל העיצוב הנוראי של השני)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל, שמבחינת רמת המחיר הם כמעט זהים לחלוטין וההבדלים הם כמובן בגודל המסך, תוך התפשרות על איכות הפאנל והתמונה בגרסת ה-22 אינץ'. אני לא מומחה במסכים והיום אני עובד על 971P שקניתי בזמנו. השאלה הנשאלת היא, עד כמה אבחין בהבדל מבחינת איכות התמונה, במעבר ל-2208WFP? האם מדובר בנפילה גדולה עד כדי כך ששווה לסגור עניין וללכת על ה-2007WFP? (למי שתוהה, את ה-2007FP פסלתי על ההתחלה כי למרות שרוב העבודות שלי הן משרדיות וכו", אני רוצה להתכונן לעידן של ויסטה שתומכת בצורה מאוד מאוד טובה במסכים רחבים.)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי כרגע לוותר על קניית 2209WA משיקולי תקציב ואני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל (תקציב נע באיזור ה1000 ש"ח) קראתי ביקורות על שניהם אבל להחליט זה לא עזר לי בינתיים. הייתי שמח לשמוע דעות חברי הפורום אשר יש להם נסיון עם אחד משני המסכים או שניהם.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
תקיצב:800 גודל:22/23 יש לי הצעה למסך הזה צרייך חוות דעת:http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6021&CatCode=398
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מחפש מסך גיימינג בגודל 24 אינץ ומעלה. תקציב עד 900 ש"ח, גג 1000 אם יש שדרוג משמעותי. מה שצריך לדעת זה שהמסך מיועד לשימוש עם לפטופ Acer Predator Helios 300 2019 עם כרטיס מסך 1060TI ועד כמה שידוע לי יש לו חיבורי HDMI 2.0 ו-mini DisplayPort לא יודע איזו גירסא. כרגע אני משחק ועובר את ה100 FPS על המסך של הלפטופ (144Hz 3ms) שהוא מעולה אז חשוב לי שזה ישמר ואני לא ארגיש דיליי או ירידה מסוימת בFPS או זמן התגובה. לגבי רזולוציה לא אכפת לי שהיא תהיה 1080P אם 4K בא על חשבון זמן תגובה וקצב רענון.. אני מאמין שיש פה אנשים עם יותר ניסיון ממני אז סומך עליכם תודה ושבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב החלטתי שאני הולך על קניית המסך הנ"ל ואני אקח את הסיכון. דיברתי אם מוכר חנות שאני מכיר והוא אמר לי שהוא יכול לנסות אולי לארגן לי את ה S-IPS אבל הוא ביקש ממני להגיד לו איזה REVISION המסך. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי מהו ה - REVISION של הדל בעל פאנל ה - S-IPS. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה אתם אומרים עליו? טוב? הוא יהיה בסדר על משחקי FPS? אם יש מסכים אחרים מומלצים בתקציב של עד 1700 ש"ח (מסכי 19 אינץ') גג אז תמליצו בבקשה... לא מסך רחב.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://tms.co.il/product/6598 מסך שמיועד לעבודה באופן שוטף, מסך רחב וגדול שנראה טוב חזותית,מסך מתכוונן מבחינה טכנית איך המסך ? האם יהיה טוב למשחקים (יש \אין מריחות) אני לא כל כך מבין במסכים והייתי שמח שמישהו יכתוב לי חוות דעת על המסך הנ"ל ואם יש אופציות עדיפות עליו .
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שלושה שאלות בנוגע למסך Dell 2007WFP: 1. קראתי באיזשהו אתר שמישהו כתב שיש לו בעיות עיניים לאחר כמה ימים עם השימוש במסך, ועוד מישהו הסכים איתו. האם זה נכון? 2. האם במשחקים המסך יכול לעשות לי בעיות? למשל מריחות? 3. קראתי הרבה מאוד אשכולות בפורום הזה, ופתחתי בעצמי, ולא קיבלתי אף פעם תשובה חד משמעית: איזה מסך יותר טוב לסרטים ומשחקים, Dell 2007WFP, או LG 1970HR. תודה מראש על העזרה, והמשך ערב מעולה.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אין לי כוח כבר לחכות ל דל 2408 ראיתי את המסך הזה ראית שיש גם שתי גירסות TN\SPVA http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=10710 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=589636 משהו מכיר יודע ?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהתחשב בכרטיס מסך video : Asus GeForce 8800GTS 320mb ובתקציב של תקרת 1000 איזה מסך 21" הכי כדאי?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש המלצה למסך פאנל IPS עם המקסימום התאמה במחיר שנקבתי עבור הצרכים שלי - רק שלא יהיה בגודל מתחת ל24 אינץ'. בגלל שמדובר בתחביב אצלי אבל עדיין חשוב לי שהצבעים אצלי יהיו יחסית מדוייקים לפחות עד כמה שניתן בתקציב שנתתי. אני עוסק בcolor grading, עריכת בלייטרום ופוטושופ, ואציין שוב שמדובר בתחביב לכן התקציב נמוך יחסית. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רכשתי את המסך הזה ואף התקנתי את הדרייברים מסמסונג. השימושים שלי הם בעיקר תוכנות אופיס וגלישה באינטרנט. כששמתי את הרזולוציה המומלצת, 1920X1200, הטקסט נראה מצוין באופיס, אבל באינטרנט הוא קטנטן ובלתי קריא. כשניסיתי לשנות את הרזולוציה, אז הטקסט גדל, רק שבוורד הוא יצא מרוח ובלתי קריא. מה עושים? איזו רזולוציה נכונה, איך אפשר לפתור את זה? איל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, הגיע הזמן להתחדש. אני מעוניין לרכוש מסך 24'' שישמש אותי כמסך עיקרי למטרות משחקים אשמח להמלצות, כולל חנויות מהן ניתן להזמין. רב תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב מתכוון לרכוש מסך 23" IPS שמיועד בעיקר לאינטרנט, מישחקים וצפייה בסרטים וסדרות. מתלבט קשות בין LED ל- CCFL . אשמח לקבל המלצות מבעלי ניסיון - מה עדיף. החשש שלי מה- LED הוא בעיקר מזליגת אור שהבנתי שהיא תופעה די שכיחה במסכים מסוג זה כמו גם בהירות חזקה מידי. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מסך מצוין שמספק אותי לגלישה, לעבודה, ולמשחקים. מחפש המלצה למסך '22 שישמש אותי לסרטים ולטלויזיה בלבד. תודה מראש על ההמלצות!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זו המלצה בשביל חבר. למשחקים ולקריאת מסמכים באינטרנט. בגודל 22-23 אינץ.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי בחדר ממיר כבלים של HOT (לא HD - ישן) ומסך דק 22" של AOC. רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הממיר ישירות למסך שמחב במקום טלוויזיה. אם כן איזה כבלים אני צריך? האם ממיר VGA ל- RGB/RCA יספיק? האם זה יעבוד גם עם קול? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מטרה: בהייה ארוכה במסך. אני תוכניתן. אני קורא המון מהמסך ובוהה בו במשך שעות כל יום. אני משנה זוויות תוך כדי (נשען לאחור, כסא זז וכו') ורוצה לצמצם את העייפות לעין כתוצאה מכך. היום יש לי מסך "22 של דל עם פנל eips (מחובר לנייד) ואני מאוד מרוצה. בהחלט שדרוג לעומת המסך של המחשב הנייד. אבל החלטתי לקנות שני מסכי "24 חדשים. עוד משהו חשוב זה ארגונומיה. גם אפשרות למשחק עם גובה המסך, גם אפשרות למסחק עם הזווית וגם אפשרות ל pivot. המסך יכל להיות hdmi או dvi, לא משנה מבחינתי. בנוסף יכולת ל mount על זרוע תיהיה ייתרון, אבל זה פחות חשוב מכל השאר ואני לא מוכן להוסיף הרבה למחיר בשביל הפיצ'ר הזה. לעומת זאת כל שאר הדרישות שציינתי הן חובה מבחינתי. דבר נוסף שבהחלט יהווה יתרון בבחירה בין מ…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברת דל מרעננת את סדרת המסכים שלה, ה-Ultrasharp, עם מסך בגודל 27 אינץ' ובטכנולוגיית ה-InfinityEdge בעל גבולות דקים ביותר מי שקנה בשנתיים האחרונות מסך דל Ultrasharp בגודל של 24 אינץ', מכיר את טכנולוגית עיצוב הגבולות של החברה, לה היא קוראת InfinityEdge – טכנולוגית עיצוב בה המסך מתוכנן עם גבולות דקים במיוחד, לעיתים דקים כל כך שקשה לשים לב אליהם, בעיקר בחושך. כעת, עם הטכנולוגיה החדשה מגיע סוף סוף גם מסך Ultrasharp בגודל פיזי של 27 אינץ', אשר נחשף לראשונה בתערוכת CES 2016 וכעת באופן רשמי. המסך נושא רזולוציה של 2,560×1,440 (ובעל קנה מידה של 16:9), תדר רענון של 60Hz ומהירות תגובה של 8 מילי-שניות, בדומה לשאר המסכים בסדרה זו. ה-UltraSharp U2717D החדש של דל. גב…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן חברה, אתמול התחדשתי במסך טלווזיה\מחשב סמסונג 2333HD,וישנה בעיה: חיברתי את ממיר היס לטלווזיה,אדום ולבן לאודיו,ותצהוב חיברתי לירוק כי אין צהוב בטלווזיה ורק שם רואים תמונה,הבכעיה שאני רואה בשחור לבן. מה עושים? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת איפה עדיין מוכרים תמסך הזה ? עדיף באזור חיפה יש לי אחד כזה ואני צריך עוד אחד לקיובס...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום , לאחרונה רכשתי מחשב חדש .יש לי 2 מסכים ,אחד מחובר בDP (עובד תקין ) השני דרך DVI (crossover ישן ), בכרטיס מסך החדש אין לי DVI אז קניתי מתאם DVI ל HDMI . המסך מזוהה אבל אין תמונה . האם אני צריך כבל מיוחד ? DVI-D ל HDMI ? חשוב לציין שהפינים במחבר שונים מהDVI שהיה לי .לא יודע אם זה קשור.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , רציתי לדעת קצת איך המסך LCD הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824006121 דגם sdms95drb של סוני אם מישהו מכיר את המסך וניסה אותו אני אשמח לשמוע .. בעיקרון מה שאני צריך זה מסך טוב לקריאה של כתב , משחקים אני משחק אז צריך גם שלא יהיו מריחות וכו' וכנ"ל לגבי סרטים . תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-