עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. המסך העיקרי שלי הוא 47 אינץ 3D...ואני משתמש בו ב90 אחוז מהזמן. המסך המשני הנוכחי שלי 19 אינץ מאוד ישן שאינו תומך ב1080 ואני רוצה להחליף אותו. אני מחפש מסך שיתמוך לי בFHD ... גודל 21-24 המסך שאני מחפש צריך להיות ממש זול וסביר בלבד. מה האופציות שלי ? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. אני מחפש מסך LCD 19'' עד 1400 שקל, עדיפות רבה ל WS שלא מורח את התמונה, לאפשרות לסובב את המסך, ולזמן תגובה נמוך. המחשב יריץ משחקים כבדים וחשוב לי שהמסך יוכל לתמוך בהם. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by Cynicoren,

שלום, מחשב עם כרטיס 7850HD מעבד E8400 ולוח [h=2]GA-X48-DS4.[/h]האם כדאי להשקיע במסך כזה עבור המחשב הנ"ל ? האם חוויות הצפיה שווה את ההשקעה, או שמדובר ב OVERKILL כיוון שמדובר במחשב ישן מדי. תודה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by kokos1,

קניתי מסך 19 LG איך הוא? שילמתי עליו 1150

• 5 תגובות
    • 869 צפיות
  5. בזמן האחרון אני יוש מול המחשב ואני מרגיש שנאי רואה פחות טוב היתה לי ראייה 6 6 אבל רק מהזמן האחרון אני מתחיל להשתמש במשקפיים ואני מפחד שזה בגלל המסך

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by maxwell10,

ברשותי מסך 3:4 בעל רזלוציה 1280x1024 וחיבור AVG, כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200. האם ניתן לצפות בתכני FHD עם המסך שלי?

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  7. Started by guyku,

לאחרונה קניתי מסך DELL 2007WFP, כפי שכתבתי בנושא קודם, הוא מהבהב לי מאד בחיבור VGA ואני הולך להחזיר אותו בקרוב. נראה שאני אקנה את ה- 226BW והייתי שמח לדעת האם מישהו חיבר אותו ל-VGA ואם כן האם ישנו הבהוב כלשהו במסך? תודה!

• 5 תגובות
    • 793 צפיות
  8. איך אתם רואים את הסרגל העליון של האתר (לדוגמא פה בפורום רואים את הראשי עם קוביה צהובה, מדוריפ, ביקורות, כתבות, פורומים ואודות עם i בתוך עיגול כחול. האם הוא יושב לכם בדיוק בפס של ה"באנר" למעלה ושל המשבצות של הפורום (אווטר+חדשות נעות), או שגם אצלכם הוא נוטה חזק לצד ויוצא מהמסגרת? תודה. נ.ב, אני על 1680x1050 אם זה משנה.

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by Bagheera,

לפחות לפי המאמר כאן נראה שיש עיקוב בהצגת התמונה על מסך LCD שיכול להגיע למספר מילישניות בחלק מהמסכים. למרות שישנם מסכים שמצטיינים כמו ה VX922. מסכי הLCD כמעט תמיד פיגרו טיפה אחרי מסך CRT ואף פעם לא עברו אותו. אין קשר בין זה לבין זמן התגובה של הפיקסלים אלו שתי נתונים שונים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by rollita,

ידידים וידידות מעונין במסך 17'' ב-1000 עד 1250 שקל לעבודה משרדית יש הרבה מסכים בסכום הזה בזאפ חלקם גם זולים מאלף רק שאני לא יודע לעמוד מהו מסך איכותי אשמח להצעות בטווח הנמוך של התקציב שלי THX

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. נכון לעכשיו זה מסך החלומות https://www.amazon.com/gp/product/B01A3N60A2/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER אני סתם מידי פעם מוסיף אותו לעגלה באמאזון אבל כמובן שאני לוחץ DELETE מהעגלה בשלב האחרון לפחות אמאזון באמת שולחים את המסך לארץ יש עוד דרכים לרכוש אותו? אולי בארץ במחיר באמאזון הוא 1200 דולר יוצא מתחת ל 5000 שקל ללא המשלוח אם היה לי אותו במחיר הזה בחנות פה הייתי קונה היום כנראה האמת לא בטוח מחיר עדיין מטורף להוציא על מסך אבל זה מתקדם כל כך לאט כבר שנים אני מחכה שמסכי 4K יהיו יותר מיינסטרים וזה קורה לאט מהמצופה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by יוסףש,

אשמח לעזרתכם בנוגע לשני המסכים האלה. חוץ מהמחיר של שנייהם איזה יותר חדש,יותר איכותי,עם ביקורות טובות יותר,אני חייב לציין שלפני כמה שנים רכשתי את ה LG 2220 ואני ממש מרוצה ממנו עד הגג,אבל בא לי להחליף ל 24 אינצ' וחשבתי שלפני שאני הולך על ה LG 24 כדאי לברר על הדל ועל האיכות שלו. אשמח לעזרה,תודה רבה http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=19097&cf=zap http://www.hye.co.il/siteFiles/13/55/7528.asp

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Erans10,

היי כולם! אני בקרוב מתחדש במחשב חזק, i7, 760GTX, 16GB RAM ואני גם רוצה להינות ממנו במשחקים מבחינת מסך. היום אני משתמש במסך 22" עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050 אשמח לקבל עצות על השאלות הבאות: 1. האם אתם ממליצים לי לקנות מסך חדש בגודל 30/32"? 2. האם זה לא יהרוס לי את העיניים/את הצוואר/את החיים? (הישיבה יכולה להיות יחסית מרוחקת, אבל עדיין המסך ישב על שולחן..) 3. איזה מסך כדאי לקנות? LED? מסך שמוגדר כמסך מחשב? טלויזיה..? אודה לכם על כל תשובה, המון תודה! ערן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. כל הפרטים בכותרת , אני מזמין את זה דרך אמאזון ומביאים לי את זה מארה"ב . חשבתי על ה226BW , יש המלצות אחרות ? עד 300 דולר , העדפה ל22" אלא אם כן זה פוגע באיכות ממש , הקטע הוא האם במשחקים יש הבדל ? אני לא רואה כל כך הרבה סרטים במחשב .. www.amazon.com

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  15. Started by mtn9,

יש לי קשרים ואני יכול להשיג את המסך הזה במחיר יותר זול מהחנויות... הוא מסך מומלץ? ראיתי אותו בבאג ליד ה226BW ולא ראיתי כמעט שום הבדל, שנייהם עם איכות מדהימה (לא ראיתי טקסטים או משהו רק את השולחן עבודה) יש לו יחסית נתונים מרשימים.. 2MS 1:10000 יש עליו חוות דעת? ומה ההבדל בינו לבין הLG W2242T? (לו יש ניגודיות 1:8000)

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by urilotan,

שלום לכם. כבר הרבה זמן אני מחפש מסך גדול במחיר סביר, לאחרונה נתקלתי בשניים, ב-סמסונג וב-CMV CMV : ?CMV 221D 22'' LCD 5ms DVI? Samsung 225bw: http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=829 עכשיו לצורך העניין, בשניהם יש בעיה של Light bleed למעלה ולמטה.. שקצת גורעים מהמסך אבל אני מאמין שאני יוכל להסתדר כי אני לא משחק יותר מדי משחקים (אם בכלל). מבחינת נתותנים הם די דומים, היתרוונת של הסמסונג, הם אחד ארוגונמית, סטאנד יותר אמין ושימושי (אפשרות לשנות גובה, זווית צד וכדומה.. זה חשוב לי כי אני צריך להתאים את זה למסך 19" הנוכחי שיש לי שיעבדו במקביל). והיתרון היותר בולט שלו הוא פשוט החברה, שפשוט יהיה לי יותר קל לסמוך עליה אבל אולי אני טועה. החסרון, והוא בולט כמובן…

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by a-gold,

רכשתי את המסך Samsung 2043BW ואני מנסה למצוא רזולוציה שהיא לא קטנה מדי אבל שתהיה גם ברורה לקריאה של טקסט... על איזה רזולוציה מומלץ ? תודה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by Gadgets4all,

הי, אני לפני קנייה של מסך DELL U2711. במחשב יש לי 2 כרטיסי מסך 6950 CROSSFIRE. האם אני יקבל תמונה איכותית וברורה ברזולוציה המקסימלית של המסך? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. היי, אני מתלבט בבחירת מסך, עברתי על כל ה10 עמודים האחרונים בפורום ועדיין אני לא מצליח להחליט, בעיקרון המסך צריך לשמש לעבודה גרפית, וטקסטים, תוכנות אדובי למינהן, אילוסטרייטור פוטושופ אינדיזיין פרימייר אפטר.. המסך צריך להיות נוח לעבודה שעות מרובות שיציג את התכנים בבירור ובאמינות בצבעים. ועדיף בעלות כמה שיותר נמוכה בין שני המסכים של dell אני לא כל כך מצליח להבין את ההבדל, חוץ מזה שה u2414h עובר כיול צבע במפעל? עד כמה זה קריטי והאם הצבעים שלו באמת הרבה יותר טובים מהp2414? או שכדאי אולי ללכת על ה p2414? לגבי המסך של האינוויזן יש לו מפרט טכני מעולה, ניגודיות גבוה, 5ms, אבל החברה פחות מוכרת.. האם מישהו התנסה עם המסך הזה? יש אותו לחבר שלי והוא דיי מרוצה ממנו, השאלה אם כדאי ללכת ע…

• 5 תגובות
    • 7.5k צפיות
  20. טוב חבר'ה אני עכשיו לפני קניית מסך למפרט שלי... ומסך 24'' זה הכיוון שלי... אני לא מפונק ומוכן גם להתפשר בהגדרות במשחקים אז לא להעיר לי על זה. יש רק בעיה אחת... אני קונה את המסך מKSP... כן :-\ אז האם הT240 למשל יהיה בחירה טובה? יותר מיתרונות אשמח לשמוע את החסרונות של המסך והצעות למסכים אחרים מהחנות. עוד משהו, עד כמה מסוכן שאני אקנה מסך כזה מ... חנות כזאת, מבחינת אחריות ואיכות כמובן? תודה. (נ.ב יש בעיות עם הויזה, גר באיזור ירושלים, משלם במזומן, זה קצת יעזור לכם להבין למה)

• 5 תגובות
    • 982 צפיות
  21. Started by psybrain,

רציתי לדעת מה היתרון של מסך U2311H על מסכים שיש היום בשוק כמו LED ומהירות תגובה טובה וכו.. אני מחפש מסך למשחקים לסרטים באיכות גבוהה מאוד ושהמסך יהיה בלי מריחות ותגובה איטית במשחקים קצת פרטים לגבי U2311H לבין המסכים היום בשוק מה ההבדל ומה היתרונות/חסרונות!? לגבי ה DELL U2410 האם כדאי להשקיע במסך הזה .. ומה ההבדל בין ה 23 ל 24 של DELL שרשמתי פה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by gperry,

בלית ברירה לאחר שלא מצאתי מסך 20" במלאי שמתי לב שיש מבצע ב PANDA של 2408. הבנתי מחבר שיש למסך זה בעייה עם הקושחה. אם אני לא ממש משחק ויותר עובד עם טקסטים וגלישה באינטרנט האם ארגיש בבעייה? האם ניתן פשוט לעדכן את התוכנה באינטרנט? המבצע הוא די אטרקטיבי - 2850 ש"ח ! האם כל מסך שאקנה בארץ יש לו את הבעייה הזו? איך ניתן לזהות את גירסת הקושחה הבעיתית? באזור מחירים הזה האם יש עוד מסכים 24" עם פאנל איכותי ?

• 5 תגובות
    • 880 צפיות
  23. Started by shay-h,

שלום .. הציעו לי את המסך של Xerox בגודל 22' במחיר של 1500 ואמרו שהוא בין הטובים שקיימים בטווח מחירים הזה .. מישהו התנסה עם המסך הזה ? מכיר ? ראה ? המלצות ? חסרונות/יתרונות ?? אני לפני קניה ואשמח לעזרה בנושא ! תודה!!!!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום יש לי מסך DELL 2007WFP ואני רוצה לדעת איך מנקים אותו ? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by sun_light,

היי... אני יודע שהמסך פצצה וכו... דיברתי עם חנות מחשבים מאוד אמינה והמוכר אמר לי כמה דברים, בניהם שיש הקפאה ביבוא שלו... אז רק מי שקנה את המסך או ראה אצל חבר שיש לו שיגיב פה! בלי למרוח יותר מידי את השרשור... נא להתיחס לשאלות הבאות ובבקשה תענו על כולם! א.המסך מתחמם יותר מידי? ב.המסך עושה ריסטרט לעצמו? כל כמה זמן? ג.יש זליגות אור למעלה ולמטה? וכמה הם רציניות? זהו. 3 שאלות פשוטות. רצוי לפרט כמה שיותר! כמובן שאם אין את הבעיות האלה, אז לכתוב שאין אותם והמסך תקין! דבר אחרון, אבקש ממנהלי הפורום לנעוץ את השרשור ליום יומיים כדי שכמה שיותר אנשים יראו את זה... תודה על העזרה זה ממש חשוב!

• 5 תגובות
    • 918 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.