עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. http://www.imshops.co.il/Product.asp?Pid=1999&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=〈=HE או שעדיף עליו ה226BW? http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=576847 או הSamsung 2253BW LCD 22 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1210

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. ז"א כמו בטלביזיה, שלא ימרח משחק שעובד רק ברזולוציה ביחס של 3:4 ל 9:16 אלא יציג אותם כמו שהם עם שחור בצדדים. (בעיקר עקב התמכרות קשה לסטארקראפט, אני לא רוצה לראותו אותו מרוח לכל ה22 אינץ'..) המסך מיועד למשחקים וסרטים

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  3. כרגע יש לי מסך 22" LG, ומהיום אני יעבוד שעות רבות על המחשב, ורוצה לקנות מסך נוסף לDUAL SCREEN. אז אני רוצה שהLG העכשווי יהיה המסך השני ולהביא מסך איכותי יותר כמסך ראשי. 95% מהזמן השימוש הוא טקסטים. לא רוצה קטן יותר מ22", ומוכן לשלם עד 3K ש"ח אבל רצוי פחות... ראיתי את הDELL 2408 שהוא נשמע מעולה. אבל האם יש אלטרנטיבות בגודל 22" ולא 24"? או המלצות אחרות? תודות עריכה: יש הבדל גדול בטקסטים בין ה248WFP ל 2408WFP? הראשון זול בכ-1000 ש"ח (מאמין שהוא TN...)

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  4. Started by Yoniplt,

בעיקר לעבודה משרדית וגלישה באינטרנט וסרטים.... אולי איזה משחק פה ושם, אך שני השימושים הראשונים חשובים יותר... עברתי על כמה מסכים בעיקר על Samsung Syncmaster 226BW DELL E228WFP LG L226WTQ ועוד כמה מסכים דומים, אך התבלבלתי מכל ההגדרות ומזה שכל יצרן מודד אותן אחרת אם יש מישהו שניסה אחד מהמסכים הנ"ל או כל מסך אחר שמתאים לשימושים האלה ויכול להמליץ אודה לו מאוד

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by natu,

עד עכשיו הייתי מבסוט עד הגג מהמסך אם זה בתמונה שהוא מציג עבודה בקבצי אופיס סרטים ואפילו משחקים! לאחרונה התחלתי לשחק COD4 באון-לין וה-INPUT LAG ממש גרועה!!! אני מרגיש שאני משחק שנייה אחרי כולם, יורה על מישהו ירייה קלה ומפספס ובקרב של פנים מול פנים בכלל אין לי סיכוי! אז מי שמשחק הרבה באון ליין לא ממולץ לרכוש את המסך כרגע עד שיתבהר כל הנושא בגירסה A01. בעסה!!! :'(

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם.... יש לי מסך LCD של LG 17 הוא מחובר לכרטיס מסך 9600GT VGA TO VGA . הוא מחובר לVGA כי הDVI בכרטיס תפוס לטובת בLCD32-R81B של סמסונג . השאלה אם זה ישנה משהו אם אני אקנה מתאם DVI-VGA ולחבר אותו בין הLG למחשב ? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 11:02:50 הכוונה למשהו שכזה :http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVI2VGA&cart=1214222934151311〈=heb

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  7. Ok, עד לעכשיו הייתי די סגור על ה-2253BW של סאמסונג. אך לאחר צפייה במסך באופיס דיפו, החדות שלו הייתה ניראת לי על הפנים... אך לעומת זאת ראיתי בחנות מסך של LG, דגם: L226, אשר החדות שלו הייתה בהרבה יותר טובה, אך יכול להיות שזהו רק איזה שהוא שינוי בהגדרות, ואפשר להגיע לאותה רמת חדות עם הסאמסונג גם. עכשיו בחזרה לנושא, אני מחפש מסך שיתאים לשימושים שלי: משחקים,תיכנות וסרטים. שיהיה לו זמן תגובה טוב, חדות, וכיול צבעים שבהחלט יהיה מסוגל לספק(יותר מדי דרישות לתקציב הזה, אני יודע... אבל אני מחפש את המסך הכי טוב לתקציב בדברים הללו). ראיתי פה הרבה תגובות בנושא, אך שום דבר לא היה חד משמעי, לכן אני לא יודע מה להחליט. בבקשה בבקשה תעזרו לי בבחירת מסך, ואם אתם יכולים גם תנמקו למה בחרתם להמלי…

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  8. שלום לכולם, האם תוכלו להמליץ לי על מסך שטוח טוב, 17 אינטש למטרות משחקים וגם גלישה באינטרנט? מה שמאוד חשוב לי זה שהמסך יראה צבעים טובים ואמיתיים ולא יהיה חשוך מדי (יש לי נסיון מר עם מסכים חשוכים) התקציב שלי הוא עד 1500 ש"ח... תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  9. מצ"ב קישור בענין ירידות מחירים משמעותיות למסכי LCD לקראת סוף השנה וב-2009. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000359047&fid=821

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  10. בוקר טוב :-) בעבר הרחוק נעזרתי בכמה מהאנשים פה על מנת לקנות מסך - ולבסוף קניתי את ה VP930 (ואין מאושר ממני). אבקש את עזרתכם שוב. אני מחפש מסך מחשב לאבא שלי. הוא לומד עכשיו - ורוב השימוש במסך יהיה לגלישה באינטרנט, כתיבת עבודות וקריאה. אני יודע שבתקציב שכזה ניתן לקנות רק מסך TN שלא משתווה לשאר האלטרנטיבות בשוק מבחינת זוויות וכו - אולם הוא לא מעוניין להוציא יותר מהסכום הנ"ל. קראתי כמובן את הביקורת על ה L1690TR וה - 932B, אולם לא מצאתי מי מבינהם יהיה קצת יותר נוח לעבודה עם טקסט (בזאפ התלוננו על טקסט גם על הסמסונג וגם על ה LG). או אולי אלה מסכים שיותר יתאימו למשחקים ותוכלו להמליץ על משהו אחר לטקסט? (אף אחד לא ישחק על המחשב הזה סביר להניח). תודה רבה :-)

• 5 תגובות
    • 870 צפיות
  11. שלום לכולם מכל מה שרשום בפורומים לא מצאתי המלצה מלאה ומנומקת על מסך 22 אינטץ אופטימלי בתקציב של עד 1800 שח שנותן את התמורה הטובה ביותר לכסף. אני מלבט בין סמסונג 2253 ל- LG 2253 וגם ראיתי משהו מענין של דל. אינני מצליח למצוא משהו חד שיבהיר את הכדאיות עם נמוקים ופירוט כמו שצריך . חשוב לי דיוק של צבעים, מהירות במשחקים ומסך בעקרון איכותי שישמש לגרפיקה ועריכת סרטים חובבנית, מיגוון שמושי אופיס וסרטים והכל בעבודה אינטנסיבית מודה למי שיוכל להבהיר את הבלגן שקיים בנושא

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. התקציב הוא כ- 2000 ש"ח פלוס-מינוס. מראה אסטטי יתקבל בברכה תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 846 צפיות
  13. Started by gman_il,

אוקי , אז אני יודע שה- Samsung הוא הבחירה המעודפת על הרבה אנשים פה. הלכתי לחנות לנסות להתרשם בעצמי ואני חייב לציין שהוא בהחלט מעולה. באותה חנות היה גם הדגם הנ"ל של LG שפשוט היה נראה הרבה יותר טוב. מבחינת הצבעים , זמני תגובה וכו'. 1. האם למישהו של את ה-LG הנ"ל או יכול לחוות דעתו עליו? 2. מה ההבדלים המשמעותיים בניהם? האם ה-SAMSUNG עדיף עדיין? תודה.

14. לאחראי הפורום - אין מקום לשמות הדגמים בכותרת ראשית, להבהרות: מקריאה ארוכה (ומעשירה ביותר!) של המבוא לLCD וקריאת 10 העמודים הראשונים בפורום, הסקתי מס' מסקנות, אנא תקנו אותי אם הן שגויות: ישנה חלוקה די ברורה: פאנל TN מיועד למשחקים (בשל מהירות תגובתו) ולאנשים שלא חשובה להם איכות התמונה וזויות הצפיה. S-IPS הוא הפאנל הטוב ביותר מבחינת איכות תצוגה (טקסט וסרטים) והS-PVA מתקרב אליו. המון אנשים שואלים לגבי מסכי 22" עד 1500 ש"ח ולרוב מוצע המסך 2243BW samsung כאופציה הטובה ביותר למשחקים, כמו גם Asus MW221C וASUS VK222H, כולם בעלי פאנל TN. זכור לי שראיתי תגובה בה הוזכר מסך P-MVA , אך צויין שכמעט לא ניתן להשיגו. עד כאן הכל נחמד, אך כשאני מנסה לחשוב על איזה מסך עדיף לי, אני ניצ…

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  15. היי אני מתלבט בין הדגמים הנ"ל של אסוס לצורך מחשב וקונסולה. אשמח לשמוע את דעתכם בהקדם (מה ההבדלים בינם, איזה עדיף לשימושים הנ"ל וכו'). תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  16. אהלן, מדובר במסך לחבר, הוא יקנה בקרוב מחשב (שאת המפרט שלו אני מכין) והוא צריך מסך בגודל כלשהו (גדול?) הוא בעיקר מתכנת, הרבה מאוד שעות ביום, לרוב מעל 5. עורך קצת גראפיקה דו ותלת מימדתית לא מסובכת מדי. יחסית מעט משחקים וסרטים. מישהו מוכן לעזור? (הגודל מ19-22 נראה לי הגיוני, תלוי מה נכנס בתקציב) מישהו מוכן לעזור? תודה!

• 5 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by talcohn1,

הבאתי היום את המחשב החדש עם 4850 של ג'יגה בייט חיברתי את המחשב, עכשיו אני לא רואה שום דבר על המסך, כתוב no signal ואז הנורה הופכת לכתום. לכרטיס יש שני יציאות DVI ולמסך שלי יש כבל VGA. עם הכרטיס קיבלתי מעביר מ VGA ל DVI חיברתי אותו כמו שכתוב בחוברת הוראות של הכרטיס וזה לא עובד. את כל הדברים האלה נסיתי על המחשב החדש: ניסיתי עם מעביר אחר מ VGA ל DVI שהיה לי בבית וגם זה לא עובד. ניסיתי שבשני הצדדים של הכבל יש מעבירים ל DVI וזה לא עובד במסך שלי יש אופציה להעביר אותו מאנאלוגי לדיגיטלי ניסיתי תוך כדי שאני מנסה כל קומבינציה וכל אפשרות על המעבירים VGA ל DVI וזה לא עזה למחשב הנוכחי שאני כרגע משתמש בו יש גם יציאת DVI ברגע שהחלפתי מ VGA ל DVI קיבלתי את אותה הבעייה כמו שניסיתי ב…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  18. Started by Morfium,

סוף סוף קניתי את ה Dell 2408 !!! הוא פשוט מדהים אין מילים בכלל ! עכשיו אני מעוניין לכייל אותו כמו שצריך ולהפיק ממנו את המקסימיום ( כמובן שרכשתי גם כרטיס תואם בדמותו של ה HD 4870 )

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Omri643,

הבנתי שיש בעייה עם מסכי 17-19 שהרז' הטבעית שלהם היא 1280X1024 עם יחס 5:4, אז אם מציגים רז' כלשהי 4:3 התמונה מתעוותת. אז עכשיו יש מסכים רחבים, שכולם פועלים עם רז' ויחס של 16:10. אז כעיקרון, לא אמורה להיות שום בעייה להציג רזולוציה שמתחת למקסימלית, לא? ז"א אם אני עם מסך של 1200P, אז אני יכול לראות 1050P בלי בעייה... בלי שום עיוותים וכו'. זה נכון? כי זה מה שההיגיון אומר... ואם לא, מה ההבדל בין CRT ל LCD שגורם לכך שב LCD חייב רז' טבעית וב CRT לא?

• 5 תגובות
    • 855 צפיות
  20. Started by moonger,

אני רוצה ליקנות מסך חדש ואני לא מיצד אחד שי את SAMSUNG T220 Rose או LG 2252T OK והיום יש לי 1780Q של LG !!!! תודה מרואש ??? ??? :nixweiss:

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מחפש מסך עד 2000 שח 22 למיגוון שמושים. ראיתי המון מידע ואיני יכול להחליט חשוב לי חשוב שיהיה עם תמונה וצבעים טובים ומדויקים ככל שאפשר למסכים מסוג זה ברמות המחיר הללו. יש לי מיגוון שמושים החל מגרפיקה ביתית סרטים ואופי ועבוד תמונה חובבני ראיתי את הדגמים הנל ושם אני מתלבט מאד בחנות לא רואים ממש הבדלים. מי יכול להושיע כולל הסבר מפורט Samsung 2253BW LCD 22'' Wide 2ms ASUS LCD 22" - MW221C WIDE 2ms + DVI-D - Black צבעים טובים יותר ומדויק, מדיניות פיקסלים טובה יותר 1500 Dell 22" 2208WFP Wide UltraSharp תודה רבה

• 5 תגובות
    • 895 צפיות
  22. אני צריך מסך שיעבוד טוב במשחקים עם הכרטיס מסך 4850hd חשבתי על 2253bw או וSyncMaster 226BWוSamsung או וVW222UוAsus או L226WTQוLG או ו2208WFPוDell * אם אני יחרוג מהתקציב 1400 התקציבב אם אתם ממליצים על משו אחר בכיף שמח לשמוע רק שלא יהיה בהיר מידי ויעשה לי כאבי עיניים זה מעיקקקקקקק.

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  23. Started by s0d,

אני רוצה 2MS ו22" וזה בערך המחיר שאני מוכן לשלם על מסך, זה המסך הכי טוב שאני יוכל להוציא ? תודה.

• 5 תגובות
    • 809 צפיות
  24. אהלן, נשרף לי המסך IIyama VisionMaster 413 Pro. המסך הזה היה מסך מעולה למי שמכיר את הדגם. נכון לעכשיו אני עם ה SAMSUNG 730B 17' ואני לא מרוצה ממנו בלשון המאטה. כמה חסרונות : 1. הוא מואר לא בצורה אחידה (בצדדים נראה חום יותר) 2. מעייף לי את העיניים. 3. הצבע הלבן של המסך מציק בעיין. (איך לעזאזל אתם שורדים עם המסכים הדקים האלה ?!?!) עברתי קצת בחנויות וראיתי את הסמסונג 2253 המהולל בפורום ולא אהבתי אותו. לכן הבנתי שכנראה פאנל TN זה לא בשבילי. (הוא ממש ממש ממש ממש ממש ממש גרוע) האם ניתן להשיג מסך LCD טוב בימינו בגודל 19 אינץ' במחיר 1500 שח ושלא יציק לי בעיין ?! אשמח לשמוע המלצות...

• 5 תגובות
    • 921 צפיות
  25. שלום, המפרט שלי בצד, יש לי כרגע מסך ישן IBM P260 שהוא 21" הוא התחיל לעשות כל מיניי דאווינים, אז אני חושב שהגיע הזמן לשדרג... התקציב הוא סביבות 1500 שקל, לגודל 22" ( אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ) ומה עדיף ולמה, WIDE או רגיל...? תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.