מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
יש פה מלא חסרונות במסך הזה... 1) שמסתכלים מהצדדים או שמשחקים במשחקים השחור לא שחור... הוא אפור! 2) לא שמתי לב להבדל מפאנל TN הקודם שהיה לי 226BW..
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המסך הזה למשחקים כבדים?MW2 לדוגמא, כרטיס מסך 4850. המסך עולה 800 ש"ח, זה סביר, נראה ממש זול ל22 אינץ? אפשר להוציא מסך יותר טוב בתקציב הזה? המסך איכותי?המשחקים ירוצו עליו חלק וללא מריחות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את ה-Dell 2407 WFP לצורך עבודה, סרטים ומשחקים (בסדר חשיבות הזה) ורציתי לוודא שרוחב השולחן שלי (73 ס"מ) לא קצר מדי עבור המסך הזה (24 אינץ'). בקיצור, האם המסך לא גדול מדי בשביל שולחן כזה קטן. ועוד משהו, איפה אתם ממליצים לי לקנות אותו ועל מה להקפיד טרם הקניה? תודה !!!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי באיזה פורום לשים את זה כול כך אבל שמתי בסוף פה.. אז אם זה לא מתאים מצטער... :-\ אני רוצה לקנות טלויזיה לחדר אבל אין לי ממש מקום, אז אבא שלי הציע הצעה "לזרוק" תמסך של המחשב ובמקום לשים טלויזית lcd שהיא תיהיה גם טלויזיה בעצמה וגם לחבר אותה למחשב כמסך רגיל(שאני יראה בה טלויזיה וגם שאני יוכל להשתמש בה כמסך למחשב) עכשיו כמה שאלות אני יושב קרוב למסך זה יכול להרוס לי תעיניים(שבעתיד אולי יהיה לי משקפיים וכ''ו חס וחלילה) או שאם יראו בכלל טוב במסך? או שיראו מגעיל? התקציב הוא בערך 2000 שקל +- שווה לקנות או לוותר על זה? תודה לעוזרים!!!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השימושים - צפייה בערוצים מדי פעם, משחקים קלים. אני גם רוצה לברר אם הצ'יפסט nForce 405 תומך ברזולוציה שלו. אגב אם יש לי ממיר HD זה משנה אם אני צריך כבל HDMI? נכון לעכשיו אני בכיוון של U2311H - לא מצאתי את ה-U2211H בשום חנות בגוש דן לצערי (skypc, zigzag וכו') אפשר עצות\הצעות? בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המסך בגל ציפוי (מגן) זכוכית?? מיועד לחדר ילדים האם יש עוד משהו מומלץ בקטגוריה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מסך 20 אינץ' אפשר לקנות בפחות מ-1500 ש"ח אגב, קיימת חברה בשם yakumo וזאת לא מדבקה... http://www.yakumo.com/ האם מישהו מכיר את המסך הזה? למישהו היה ניסיון איתו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד עכשיו הייתי מבסוט עד הגג מהמסך אם זה בתמונה שהוא מציג עבודה בקבצי אופיס סרטים ואפילו משחקים! לאחרונה התחלתי לשחק COD4 באון-לין וה-INPUT LAG ממש גרועה!!! אני מרגיש שאני משחק שנייה אחרי כולם, יורה על מישהו ירייה קלה ומפספס ובקרב של פנים מול פנים בכלל אין לי סיכוי! אז מי שמשחק הרבה באון ליין לא ממולץ לרכוש את המסך כרגע עד שיתבהר כל הנושא בגירסה A01. בעסה!!! :'(
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך שיותאם הכי טוב למשחקים, מומלץ כמה שפחות ms, עם 16.7m צבעים ושיהיה 17-19", יש הצעות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך Dell u2312hm - מסך טוב מאוד! אין מילים יותר מזה. לפני הקנייה פתחתי פה פוסט אם כדאי לי לקנות אותו [מחשש לקצב רענון נמוך] נכון קצב הרענון נמוך, וזה לא כמו לשחק על 85Hz אבל באמת שלמסך יש את היתרונות שלו והם עולים על החסרונות. לשאלה - המסך בצורה טובה מאוד על כל המשחקים שאני משחק [1980X1080 widescreen 16:9] במשחק אחד שאני משחק [CS 1.6, אני יודע שהוא ענתיקה וחלף מהעולם ] לשים widescreen לא הולך [קשה להסביר, עושה איזה מרחק מהתצוגה ומשנה את כל המשחק]. -האופציה השנייה היא normal, הכוונה נראה לי זה תצוגה 4:3, שאני שם את זה אז המסך כאילו מדמה מסך 4:3, ובצדדים [בצודה שווה] יש אזור מת שחור, שזה בסדר[למרות שהייתי מעדיף שייתפרס על כל המסך, כמו שהמסך עושה במשחקים …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז ככה, אני השבוע הולך לרכוש מסך חדש ואני רוצה לדעת מה המסך הטוב ביותר שאפשר להוציא בתחום התקציב הזה, הכי טוב שאפשר, אני מעוניין לעשות קנייה טובה. אוקיי, אז ראיתי שהמסכים שבעיקר מומלצים אלו LG 1970HR והViewSonic NX922 - אני טועה? האם יש עוד מסכים שעדיפים בתקציב הזה? מה עדיף מבין שני אלו לדעתכם? אני דווקא אהבתי יותר את העיצוב של הLG, מה דעתכם? תודה, זה חשוב לי - אני רוצה לעשות קנייה חכמה, תודה לכל המגיבים..
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי מסך של סאמסונג 27' 1080p המסך טוב אבל אני יושב יחסית קרוב והתצוגה נראת לי גדולה מדי ולא חדה מספיק לטעמי. אני מעוניין במסך באותו סדר גודל רק עם צפיפות פיקסלים גבוהה יותר כמו 1440p או 4k, התקציב הוא 800 דולר מחול כמובן, אני גר בניו זילנד אבל יכול להזמין מארהב אם צריך. ראיתי הרבה מסכים שהם אולטרה רחבים כמו שני 17' מחוברים יחד וזה נותן שטח עבודה גדול, מה שמאוד קורץ לי. שימושים: קצת משחקים פה ושם לא על הגדרות הכי גבוהות, בעיקר עבודה עם תוכנות 3D ועריכה, יעזור לי מאוד עבודה עם שני חלונות במקביל. הכרטיס מסך שלי הוא 7970 3gb. תודה. עריכה: חשוב לי שהמסך יהיה מט ובהירות גבוהה יחסית 300 ניטים ומעלה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך המסך הבא עד 1500? "LCD LG 2242WT 1:8000 + DVI 22 מתאים לגרפיקה?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היום אני סוף סוף אלך לקנות את המסך. אבל צצה במוחי שאלה, האם המסך החדש שגדול מהמסך הקודם שלי ( samsung 2253BW) ובעל רזולוציה גדולה יותר יעבוד חלק על המחשב שלי? יש לי כרטיס מסך GeForce GT220 והמחשב הוא ליבה כפולה שנקנה לפני שנתיים + ואם כבר שאלות, בשבועיים האחרונים בזמן שהתלבטתי לגבי המסך, היו מקרים בהם צפיתי בסרטים או סדרות והמסך פתאום השחיר ורץ עליו לוגו שאמר "דיגיטל" ו"אנלוג" והכתוב השתנה הלוך חזור בין השניים. הסאונד ברקע המשיך לעבוד. אבל המסך היה שחור לגמרי ולא הגיב. ריסט למחשב החזיר את המצב לקדמותו. חשוב לציין שזה קורה רק בסרטים/סדרות אונליין. האם משהו לא בסדר במסך הנוכחי שלי או שהבעיה לא קשורה וזה יקרה גם עם המסך החדש ואני צריך לפנות לפורום אחר עם השאלה? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם..אני צריך מסך למשחקים וסרטים נטו,ולכן חשבתי על CRT.. הכי חשוב שיהיה לו REFRESH RATE גבוהה,ושיהיה 19".. אני חשבתי על המסך : Viewsonic CRT 19 GF90 מה דעתכם ?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט עם לקנות אותו בכלל התקציב 1200 ש"ח כל המלצה ודעה יתקבלו בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך בזמן הקרוב בעלות של בערך 1000 שח, למסך בנוסף למחשב מחובר גם ממיר של יס ככה שצריך שיהיה גם חיבור hdmi, א 70% מהזמן על המסך זה סתם גלישה באינטרנט ושאר זה צפייה בסדרות ובתדירות מאוד נמוכה גם משחקים. חשבתי על המסך הבא, מה אתם אומרים? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16730 תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רשותי מלאי של מסכי מגע סימנס משומשים כמו כן רכיבי בקרה למכירה. מתאים ללימוד או הרכבה ושדרוג מי שמעוניין ליצור קשר אלי 052-2461657
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
קניתי מסך LCD NEC 70GX2 כאשר אני מפעיל סרטים במצב שדומה ל256 צבעים{קצת יותר איכותי} הבעיה קיימת בכל נגן כאשר אני מחבר את מסך הCRT הישן רואים את הסרטים כמו שצריך. החלפתי 3 פעמים את הדרייברים של כרטיס המסך וזה לא עזר. חיפשתי בכל הנגנים אפשרויות כיוון התצוגה ולא מצאתי פתרון. אולי זה מפני חיבור הDVI? נואש אני מכל החיפושים... עזרו לי !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! לתחנת עבודה, במקום שני מסכים אני מעוניין במסך אחד גדול, 34", שאינו קעור. עבודה משרדית בעיקר שכוללת הרבה חלונות וטאבים ולכן דורשת שטח עבודה רחב. עדיפות למסכים שנמכרים בארץ. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבינים תעזרו לי בקשה אוקי אז ככה אני מתבלט בין המסכים האלה http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=785 http://www.karish.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=1564&catId=185 מי שמבין באמת במסכים בבקשה עזרה.. אני לא יודע מה יותר טוב כי ב-LG יש ניגודיות 1600 ו4MS בסוני יש 1500 ו-8 אמרו לי שבסוני יש גודל נקודה יותר טוב...בכל זאת מה כדאי לבחור מה יותר עדיף גודל נקודה טוב? ניגודיות? אני לא ממש מבין בזה לא יודע מה יותר כדאי תודה רבה לעוזרים ! נ.ב שניהם עולים באותו כסף בערך..אז ככה שזה לא משנה פירסמתי את אותה הודעה בפורום הראשי גם בטעות אז מנהלים אם זה לא טוב תורידו תסדרו תעשו מה שבאלכם
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בזאפ את המסך הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=891262 מדובר על מסך IPS של LG 21.5 אינץ' . תג המחיר שלו הוא בין הזולים ל IPS ולגודל שלו. אני מתלבט האם לרכוש אותו או ללכת על מסך אחר (פאנל TN) שמן הסתם זול יותר. האם זוהי קנייה כדאית לדעתכם? התקציב הוא עד 750 800 שח 20-22 אינץ' עבודה רציפה מול המסך 15 שעות ביום (לא משחקים). תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב מסתבר שגם התחום הזה כבר מזמן עבר את תחום הבחירה הברורה והקלה. אני מחפש מסך מחשב בעל התכונות הבאות: 1. כניסת HDMI 2. FULL HD 3. 23-24" 4. פאנל IPS כרטיס המסך הינו
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למרות שניסיתי לשכנע אותו שזה לא תקציב ושמסך הוא השקעה לטווח ארוך מאוד (מדבר בעלים גאה של Philips Brilliance 200P7ES), הוא מתעקש שאני אמצא לו מסך בתקציב הזה. הוא רוצה גג 19 אינצ', למשחקים בעיקר, אבל אני יודע שהוא גם גולש. יש מסך שמתאים, אפילו בקושי, לדרישות?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-