עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by dviralush,

מה שלומכם שוב? 10 שנים יש לי את הdell 2408wfp שחוץ מהלאג הקטן שלו היה מושלם. אתמול נראה לי שהוא מת. הייתי רוצה לקנות מסך uhd 24 איכותי, שאפשר יהיה לחבר אליו ps4 בהמשך חוץ מהמחשב. התקציב עד 2200. לגיימינג פחות מהיר יותר דגש על מרהיב גרפית. אין עוד דרישות, אבל הבונוס הכי גדול אם הוא תומך תלת מימד. אבל אם חלום לא נורא. תודה רבה על העזרה תמיד !

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by g2505,

דרישות: 1. מחיר עד 2000 ש"ח אפשרות חריגה עבור מסך טוב במיוחד. 2. גודל 19-22. עד עכשיו עבדתי עם VP930 של View Sonic ששבק באופן פתאומי (ניתן לתקן מסכים?) בתודה מראש גל

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לחברי הפורוםz ברשותי מסך מחשב ישן יחסית של Benq צג LCD 20' שנשרף לו ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישה של מסך מחשב תקציב כ1000 +\- יעוד של המסך לצורכי מולטימדיה ומשחקים 23-24 אינצ׳ עכשיו אני כבר הייתי סגור על לקנות מסך Dell 23 Led u2312hm אשמח להמלצות נוספות

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום חברים יקרים, אנא עזרו לי. יש לי כרטיס מסך מסוג Gigabyte Radeon HD 5830 ואני מעוניין לרכוש מסך 3D על מנת לקבל תצוגה עם קצב רענון של 120MHZ - במטרה לא לעייף את העיניים. שמתי עין על Samsung T27A950 אך אני פתוח לעוד הצעות. השאלה המרכזית היא, מה צריך בכדי שיהיה קצב רענון 120 MHZ ? האם הכרטיס מסך שלי תומך בכזה קצב? במידה והכרטיס מחובר לעוד מסכים, האם זה משפיע? ובמידה והוא לא תומך, אילו כרטיסים כן? בקיצור מה הקונפיגורציה הכי טובה? בהנחה ויש להחליף כרטיס, האם יש כרטיס שתומך בקצב רענון גבוה - 120MHZ ובמקביל יכול להציג תצוגה בשני מסכים?(לא מאסט אבל נחמד) בתודה, ליאור

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by omermiz,

אני מתלבט בין שני מסכים 1. LG 22EA53T 2. Dell UltraSharp U2312HM [h=1] לא יודע איזה אחד עדיף, ומה היתרונות והחסרונות של המסכים אחד על השני, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.[/h]

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by kaywolfson,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, רוב השימוש בו יעשה לגיימינג ושאר העבודה תיהיה באינטרנט אשר כוללת קריאה מרובה של טקסטים. אני מתלבט בין שני הדגמים הללו: LG W2486L Samsung BX2450 אמרו לי שהצבעים של SAMSUNG הם לא קבועים בין מסכים ויכולים להראות לא חיים ושידרש כיוונון שלהם. אשמח לשמוע דעות וחוות דעת שלכם לגבי מסכים אלו, ואם יש לכם הצעות כלשהן אחרות למסכים 24" (לא בהכרח 24, אבל זהו המינימום )

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. אני בהתלבטות לגבי קניית מסך עבור גיימינג ו צפית סרטים אני רואה שיש הרבה פידבקים על מסכים כמו asus pg-279q ו- acer 27xbh samasung cfg70 בעיקר רעים. אני מוכן להשקיע את הסכום שרשמתי השאלה עם זה שווה את השקעה וכמובן עם ההבדל בסוג הפנאל הוא כל כך מורגש עבור השימושים שציינתי. דבר נוסף למיטב הבנתי רזולציית 4K פחות רלוונטית במסך בגודל הזה תקנו אותי עם אני וטועה. אני משחק ב wow,whtw2,diablo3.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. Started by esaly,

היי לכולם, אודה מאד להמלצה על מסך 23\24 LED IPS וחשוב לי מאד שיהיה לו בורר מצבי תאורה בלחיצת כפתור. הכוונה היא שאני עובד על המחשב הרבה בלילה ושתהיה לי אפשרות להוריד את הבהירות בצורה די מהירה ע"י לחצן פריסט יעודי. בעבר נכוותי ממסכי דל כך שאני מעדיף חברות אחרות. בתודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by oren12,

שימושו בעיקר למשחקים וסרטים.. אני צריך מסך שיהייה 20'' או 22'' תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by noamv,

הי, יש לי אפשרות לקנות מחבר את הדל 2407 חדש מקופסא ב 2500 שקל. הקטע הוא שהמסך הוא גירסה A01. הבנתי שבעיית ה banding תוקנה רק בגירסה 02. האם המחיר הזול שווה את ההקרבה? מישהו יודע על בעיות נוספות שיש עם הגירסה הזו? ??? תודה

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by mystikal,

שלום ברשותי 2 מסכי VP930 של ויסוניק שקניתי לפני משהו כמו שנה וחצי והיום שמתי לב שבשניהם יש סימנים , כאלו שנצרבו בגלל חוסר בשומר מסך והשאלה שלי האם זה אפשרי בכלל במסכים של היום וגם שאני בטוח לחלוטין שלא ראיתי את הסימנים האלו אתמול והיום הם צצו לי פתאום כמו כן כבר חודש שיש לי כמה פיקסלים לבנים בודדים מהבהבים על המסך בעיקר כשאני צופה בסרטים (הם במקומות לא קבועים וגם אין אותם תמיד)

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב שהוא גם יכול לתפקד כמסך טלויזיה אבל שבא עם שלט. מישהו מכיר משהו כזה? או דרך לשים שלט? כלומר לחבר איזה אינפרא רד או משהו... תודה מראש... צח

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Yaron-Cohen,

ככה יש לי 5K ואני רוצה LCD TV...ראיתי של 32 של מץ....M3211... מה אתם אומרים?...בטלויזיה יהיה קצת מחשב והרבה PS2... בעיקרון אפשר TV בפחות כסף....וגם פחות אינצים...נגיד 27....אני יושב במרחק של 2 מטר מהTV....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. יש לי מסך מצוין שמספק אותי לגלישה, לעבודה, ולמשחקים. מחפש המלצה למסך '22 שישמש אותי לסרטים ולטלויזיה בלבד. תודה מראש על ההמלצות!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מישהו מכיר חנויות עם תצוגה גדולה של מסכים, שאפשר לראות בעיניים את ההבדלים בין המסכים?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by wncrazy,

lg27mp35hq lg27mp55hq מתלבט בין שני המסכים ולא מצליח להבין מה ההבדל ביניהם שניהם IPS וההפרש במחיר הוא סביב ה200 שח

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by elad18,

שלום, כחלק ממחשב חדש שאני עומד לקנות, אני קונה גם מסך ולאחר קריאה בפורומים ראיתי המלצות חמות על ה2312, אבל מחיפוש בגוגל עולה שהרבה משתמשים מתלוננים על רעש זמזום שנובע מהמסך כאשר הבהירות נמוכה מ99%. http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19409537/19959352.aspx#19959352 http://en.community.dell.com/support-forums/peripherals/f/3529/p/19425593/20005609.aspx#20005609 אז רציתי לשאול מחבר'ה שיש להם את המסך פה בפורום האם גם אתם נתקלתם בתופעה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אז ככה , בשולחן עבודה אני רואה רגיל , אבל למשל בסרטים על האיכות הכי גבוהה , אני עדיין רואה פסים שחורים בצדדים וזה מאוד מפריע , כי לא סתם בחרתי תמסך הזה כדי לראות סרטים וכאלה על כך המסך בלי פסים שחורים , חיפשתי איפה להגדיר יחס תצוגה אבל לא מצאתי .. כאילו 6:9 או משהו כזה. המסך הוא : LG Electronis Flatron W2042T הכרטיס מסך הוא : Inno3D Nvidia Geforce 9400 GT

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by dominic16,

חבר שלי צריך מסך LCD 22" עד 1000 הוא מצא את זה במחיר די זול http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000wWQCPRIVmE1l83WMiDXMkrt:12bbi68k5?sgID=10&N=2+31512+30598&pr=QJ5&id=4138442 חיפשתי באינטרנט ביקורות עליו לא מצאתי גם את סוג הפאנל שלו לא מצאתי אפשר עוד המלצות על מסכים?

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by steam5,

שלום, לאחרונה התחדשנו במסך חדש החלטתי לקנות את ה U2415 ללכת על הדגם החדש. אשתי מרוצה מחברת את המחשב נייד שלה דרך חיבור HDMI ועובדת. הבעיה היא של PC שלנו אין חיבור HDMI אלא כניסת VGA פשוטה בלוח אם ולמסך אין חיבור שכזה. המחשב לא הכי חדש אבל עושה את העבודה שלו ואני לא רואה צורך להעיף אותו. האם יש איזה פתרון כך שאוכל לחבר את המחשב למסך ולהנות גם מהאיכות של מסך זה ? מפרט המחשב: AMD Athlon 64 X2 Dual Core Processor 3800+ 4 GB זכרון Socket AM2 (940) מה אני צריך על מנת שאוכל לחבר את המסך מבלי לקרוע את הכיס ? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yuval48,

23 אני חושב.. למטרת לימודים וגם סרטים וסדרות מחיר: 800 הנייד: asus zenbook ux31a אם זה רלוונטי תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by KF,

היי אשמח לקבל עצות איך לכייל מסך של מחשב נייד כראוי. lenovo e330 . תודה

23. Started by shlooks,

שלום, למישהו במקרה יש המלצה לחנות שיש בה מגוון רחב יחסית של מסכים שאפשר להתרשם מהם לפני שקונים ? אני כרגע מתלבט בין הדגמים הבאים: Asus VH242H LG W2453V DELL U2311H תודה לקוראים ולעונים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yotamavi,

אז הלכתי לבדוק מסכים וראיתי את המסך הזה ונדלקתי עליו רואים בו מדהים-מדהים-מדהים אז רק רציתי לשאול איך תתבטא הבעיה במשחקים בגלל שהוא רחב....יש מצב שמשחקים ממש לא ייעבדו? וגם רציתי לדעת באיזה דרך אני אוכל לחבר אותו כמסך טלוויזיה רגיל לממיר ? אגב, אני חדש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by AmosC,

יש לי בעייה עם המסך הזה, אותו קניתי לפני 4 ימים: בחלק האחורי של המסך יש רגלית עם מעין ציר שמאפשר את הטיית המסך (מ"שוכב" ל"עומד"). במסך שלי, בציר הזה היה מין סדק מכוסה במדבקה שקופה. נראה לי שהפלסטיק היה שבור שם כבר כשקבלתי את המסך (וסומן כנראה במדבקה), וגם גורם לקושי מסויים בהטיית המסך בציר זה - אבל לפני שאני חוזר אתו לחנות, אני רוצה להיות בטוח שזה לא כך בכל המסכים מאותו דגם. האם מישהו מהבעלים הגאים של 1970 מוכן לומר לי אם אצלם יש סדק דומה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים