עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by matanya,

קניתי מסך עם חיבור HDMI , ויש לי כרטיס ASUS EAH4350 עם כל היציאות. קניתי קבל 5 מטר מ HDMI ל DVI וחיברתי. קיבלתי מידי פעם פליקרים, וכן מסך שחור לכמה שניות. חבר הציע שאחבר עם קבל רגיל DVI-DVI ואכן הכל בסדר. האם יש למשהוא ניסיון? האם הבעיה בקבל? במסך? בכרטיס מסך? באורך של הקבל? או בצירוף DVI HDMI ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Ronenosh8,

אני מחפש בסביבות ה- 1,000 שקל מסך שמעתי על ה Samsung P2250 שהוא מסך מעולה וגם על DELL 2209WA שלא נופל ממנו. החשש שלי מהדל הוא שאני רואה המון אנשים שקונים את המסך הזה וצריכים להשתמש בכלים כדי לתקן פיקסלים תקועים, ואין לי כח לעשות את זה. השימושים שלי הם: שימושים: עבודה משרדית/גיימינג/צפייה בסרטים מה יש לכם להציע ח'ברה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Moon-Mage,

מישהו מצא משהו מעניין איפשהו? חיפשתי קצת באמזון ולא מצאתי משהו בינתיים ולצערי המסך שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by shlosi,

שלום לכולם, קניתי את המסך AOC U2777PQU ומשום מה כשאני מגדיר אותו על רזולוציה מקסימלית- 3840x2160, קצב הרענון הגבוה ביותר שאני יכול לבחור הוא 30Hz. אם אני מוריד את הרזולוציה ל 1920x1080, אני יכול לבחור 60. יכול להיות שזה קשור בזה שהמחשב כבר ישן? Intel i7 2600k Nvidia Quadro 2000 לא מצאתי תשובה במסמכים הרשמיים של AOC.

5. היי, אם הייתם במקומי, הייתם משלמים 250שח לתקן מסך LCD של סמסונג 22אינץ ב 250שח או קונים כבר חדש ב 700-800שח?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  6. Started by noazz,

היי, אני מתכנן לקנות 2 מסכים למחשב 1. תקציב 3000+- לשניהם. חשוב מאוד שהרזולוציה תהיה 16:10 מומלץ 1920X1200 אבל גם 1600X1200 יהיה בסדר. 21" + הפנאל לא הכי חשוב אבל אם יהיה עם פנאל יותר טוב משמעותית בתוספת של 100-200 שקל אז זה בסדר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Danniel,

יש לי מסך 60HZ האם יש לי מגבלת FPS במשחקים? כלומר, האם כדי לגדול מעבר ל-60, אני צריך להחליף מסך? לדוגמא פורטנייט תודה

8. Started by JBar,

שלום לחברי הפורום, בשעה טובה ומוצלחת אני מתעד לקנות מחשב חדש. הצרכים: גיימינג הארד-קורי בעיקר, חלקית גם לצפייה בסרטים, כרגע DVD. יחד איתו, אני מתלבט האם לקנות מסך חדש, שיירש את הנוכחי: VP930 - בגודל 19", בן כמעט שלוש. לכן, אני מעוניין במסך איכותי, בגודל של 22" או 24" (עדיף 24, מן הסתם), בטווח המחירים 3-5K. השימוש העיקרי הוא גיימינג. אני יכול לחכות כחודש, פלוס מינוס, אם אמור להגיע בטווח זמנים זה "דגם חדש ומשופר" של משהו. תודה! ~ יונתן

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אם מישהו יוכל לעשות לי סדר: אם יש חיבור HDMI זה מחייב שיהיה רמקולים מובנים מהמסך ? במידה והתשובה היא לא, מה שווה ה-HDMI במסך הזה? במידה ויש רמקולים מובנים במסך ואני מחברת רמקולים חיצוניים למחשב אז אקבל קול במקביל גם מהרמקולים של המחשב וגם מהמסך?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by zxcdsaqwe12345,

רכשתי לא מזמן את המסך הזה . אני על windows 7 . לאחרונה שמתי לב שכאשר אני קורא טקסט שחור על גבי רקע לבן , לדוגמא ב-google , יש צבע אדום וגם קצת ירוק מסביב לאותיות . האם למישהו יש גם כזאת בעיה ?

11. Started by bilbo,

אני זקוק לעזרה לגבי כיול הצבעים ב 2408 יש איזו תוכנה שיכולה לעזור בכיול הצבעים ? [br]פורסם בתאריך: 1.06.2008 בשעה 11:59:15 אני מנסה לכייל את המסך לפי הכתבה הזאת:http://monitortest.blogspot.com/ מה בכוונה ב ~ 140cd/m2 מה הביטוי הזה אומר ? לא מצליח להבין אם יש שם עוד אופציה לכיול .. אשמח אם משהוא יכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Erans10,

היי כולם! אני בקרוב מתחדש במחשב חזק, i7, 760GTX, 16GB RAM ואני גם רוצה להינות ממנו במשחקים מבחינת מסך. היום אני משתמש במסך 22" עם רזולוציה מקסימלית של 1680X1050 אשמח לקבל עצות על השאלות הבאות: 1. האם אתם ממליצים לי לקנות מסך חדש בגודל 30/32"? 2. האם זה לא יהרוס לי את העיניים/את הצוואר/את החיים? (הישיבה יכולה להיות יחסית מרוחקת, אבל עדיין המסך ישב על שולחן..) 3. איזה מסך כדאי לקנות? LED? מסך שמוגדר כמסך מחשב? טלויזיה..? אודה לכם על כל תשובה, המון תודה! ערן.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Dj Tal Doek,

אני רוצה שתמליצו לי על מסך ... עד 750 שקל .. שלא יהיה מסך רחב... (wide) 19' .. ושיהיה משהו טוב..

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by manticore,

האם אני יכול לראות במסך הזה סרטי HD באיכות של HD מהמחשב? ושמעתי שאפשר לחבר את הממיר של יס\הוט ישר למסך ולראות איתו טלויזיה תוך כדי עבודה על המחשב בעזרת אפשרות הPIP זה באמת אפשרי לחבר את הממיר והמחשב ביחד ולראות את שניהם?

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by 3pac,

ראיתי שיש מבצע על מסך MAG HV724AW ב500 ש"ח. אני צריך מסך בעיקר לאינטרנט וקצת למשחקים קטנים (משחקי רשת,ומשחקי איתמר וכו') המסך הזה שווה משהו ?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by I7210I,

שלום יש לי חלל שבו אני רוצה לשים מסך בשביל סרטים בעיקר! המידות שלו הם רוחב90 גובה 64.5 עומק31.5 אני רוצה לשים בחלל הזה מסך ואולי מארז של מחשב אבל ברעיון זה המקום שיש לי בשביל מסך לסרטים שיחובר למחשב..על מה אתם ממליצים? התקציב הוא לא ידוע אבל אני רוצה משהו לא יקר אבל שהאיכות שלו תהיה טובה ...שוב ..בשביל סרטים בעיקר! תודה

17. Started by Yaron-Cohen,

ככה יש לי 5K ואני רוצה LCD TV...ראיתי של 32 של מץ....M3211... מה אתם אומרים?...בטלויזיה יהיה קצת מחשב והרבה PS2... בעיקרון אפשר TV בפחות כסף....וגם פחות אינצים...נגיד 27....אני יושב במרחק של 2 מטר מהTV....

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by radar,

בדיקה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by pening6,

שלום אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב שלי כרגע יש לי מסך שטוח 17 אינץ' של LG מלפני 7-8 שנים אני רוצה מסך בגודל שנע בין 21 ל-24 אינץ' השימושיים העיקריים יהיו לסרטים וסדרות באיכות HD, עבודה מישרדית, וגם משחקים כבדים התקציב עומד על 1-1.5K

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by ConRoe X Fire,

שלום לכולם אני רוצה להתקדם סוף סוף לטלוויזיה חכמה, בעיקר כדי לצפות בנטפליקס במסך גדול ולא בנייד, יוטיוב ושידורי ספורט וכו' בגדול יותר. כיום יש לי טלוויזיה של סמסונג 40" שהיא די סבבה אבל כמו שאמרתי, רוב הצפיה שלי כיום זה נטפליקס ויוטיוב והיא גם די קטנה בבית החדש שלי. הגעת לשלוש אופציות (צירפתי תמונה), שתיים מהן 49" ואחת 50". *הערה - את הנורמנדי מצאתי בחנות בת"א במחיר של 1400, וה-LG באתר גרופון ב-1890. האם יש אחת שהיא מומלצת יותר מהאחרות? אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by eliko78,

יש על המסך הזה כל מיני תגובות ברשת ואני רגע לפני קניית מסך אז מה אתם אומרים יש מריחות או אין?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by YairZ,

הייצור של מסכים ברזולוציית UHD 4K מתגבר, וכעת גם מסכי 5K נכנסים לייצור המוני עבור פלח שוק עליון לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-4k-%d7%9b%d7%a1%d7%98%d7%a0%d7%93%d7%a8%d7%98/

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Shasoosh,

https://www.samsung.com/us/computing/monitors/gaming/49-crg9-dual-qhd-curved-qled-gaming-monitor-lc49rg90ssnxza/ האם ידוע למישהו אם המסך הזה נמכר בארץ? המסך יצא לפני מספר חודשים (תחילת מאי - אם אני זוכר נכון) ולא מצאתי שום איזכור שלו בארץ. לא בצורה רשמית ולא מיבואנים מקבילים. האם יש למישהו מידע בנושא? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Knopix,

מה זה עושה? כדאי להפעיל את זה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. אהלן! אני מחפש לקרוב משפחה מסך 22" זול יחסית (=TN), עדיפות גבוהה ל16:10, בעדיפות טיפה יותר נמוכה יכולות PIVOT למיניהן, כמו ה2243BW של סמסונג שכבר לא נמכר בחנויות. עד 800-900 ש"ח. יש חיה כזו? לא, אל תמליצו לי על מסכים של דל כמו שאתם אוהבים לעשות, אני יודע שהם מעולים אבל יוצאים מהתקציב בהרבה, זו לא הכוונה. תודה מראש, יונתן

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.