מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
מסך 17" נועד למשחקים, כך שהניגודיות, קצב רענון, וכו' ממש חשובים לי. מסך 19" נועד לעבודה משרדית, אבל חשוב שיהיה איכותי. תודה!
-
- 5 תגובות
- 784 צפיות
-
-
התקציב הוא 1300 ש"ח. אני ממש אשמח על כל המלצה טובה.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו רוב האנשים כאן גם אני קראתי את הביקורות על הדגם המוצלח של DELL והתלהבתי. עד שנתקלתי בקטע הבא: Several manufacturers, including Dell and Samsung, have played the panel "bait and switch" game thinking no one would notice. A controversial practice called a "panel lottery" by others, they will originally release a good panel (for reviewers) and switch to an inferior one later on (probably to make some more money). Dell first put an S-IPS in their 2007WFP and later switched to an S-PVA, whose performance was deemed very low compared to the S-IPS. Samsung originally was making "S" (Samsung) TN panels for their 226BW, until they outsourced their production to A…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
במקום להיות חכמים גדולים ולהגיד לי להשתמש בחיפוש (השתמשתי בו כבר הרבה בשביל זה), תנסו לעזור לי ולייעץ לי. סיבות להעדיף את הרחב: -חוויה בצפיית סרטים/משחקים צריכה להיות מהנה יותר -ביצועים גבוהים יותר במשחקים -סיכויים גבוהיים יותר לקבל פאנל S-IPS (?) סיבות להעדיף את הרגיל: -תאימות כמעט לכל המשחקים/אפליקציות -יותר נוח לגלישה באינטרנט ועבודה עם ווינדוס -פחות מאמץ את העיניים לגבי הסעיף האחרון ברגיל, אני עוד לא בטוח, אבל יכול להיות שהWFP יותר מאמץ את העיניים בגלל שצריך "להזיז את העיניים מצד לצד"? יש פה מישהו שמשתמש בWFP ויכול להגיד לי איך זה? אה ואגב יש מרחק של חצי מטר ביני לבין המסך לגבי הסעיף האחרון ברחב: רזולוציה של 1680X1050 תתן יותר FPS מאשר 1600X1200, לא? עריכה: כמובן, שכח…
-
- 5 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שידור בפרוטוקול 1.3 HDMI ועיבוד צבע xvYCC הסבר שידור בפרוטוקול 1.3 HDMI ועיבוד צבע xvYCC את המאמר הזה עזר לי אדם בת"א לכתוב המאמר אמור לעזור לאנשים לנצל את האלמנטים שמסך שלהם מציע . להבין מה זה תקן HDMI 1.3 , להבין מה נותן מעבד צבע 16 BIT ונגזרות נמוכות יותר למסך LCD . המאמר מתייחס בעיקר לטלוויזיות מסוג סמסונג דגם 4661 או המקבילים שלה שישנם בארץ M81 וכן חלק מדגמי R81 (בחלק מהאלמנטים ) יתכן שגם דגמי סוני חדשים תומכים באלמנט זה . במאמר זה תלמדו לבדוק באופן כללי מה צריך לברר כדי לקבל טלוויזיה שתומכת ב- xvYCC ואגע בקצרה כיצד ליעל פעולת xvYCC לפני כמה ימים העליתי שאלה באתר זה ,מה זה 16 BIT שמוציאה טלויזיה סמסונג 4661 http://www.crutchfield.com/S-aU9mNATrXt ... NT4661#Tab ? לא …
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. כהמשך לדיון הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=278590.10 , שבו ביקשתי מפרט מחשב לחבר, אני גם צריך מסך LCD. הוצעו לי בדיון שני מסכים - LG 1953TR Samsung 931BW התקציב הוא עד 1200 ¤. המסך לא ישמש למשחקים כבדים או דברים כאלה, עבודה משרדית ומדי פעם סרט או משחק פיפא וכו'. מי מבין המסכים האלו עדיף במחיר הזה? האם יש מסכים עדיפים באותו תקציב? תודה מראש, אמיר.
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
מדובר במסך L1953TR LG, האם הוא טוב למשחקים, לסרטים ולעבודה בוורד (בעיקר למשחקים וסרטים) אם לא, איזה מסך באותו תקציב בערך יותר טוב ממנו בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, השימושים העיקריים שלי במסך הם 50% משחקים 50% עבודה רגילה (אינטרנט קריאת מאמרים ושות') לאחר קריאה מעמיקה בביקורות ומבחני ביצוע של מסך VP930, טרם הצלחתי להבין האם הוא טוב למשחקים כמו שהוא טוב לשאר עבודה משרדית. אשמח עם מישהו יוכל להפנות אותי למאמר שיעזור לי בדילמה. או המלצה למסך אחר שיתן לי מענה הולם עבור הנאה ממשחקים וכן ישיבה ב"עבודה משרדית רגילה". כ. מסך שיש לי הוא Nvidia 7600GT תודה מראש לכולם.
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך טוב שיתאים לי למשחקים וסרטים ברמה גבוהה , חשבתי על המסך הרחב 20 אינצ' של דל, אבל השאלה היא עד כמה הוא טוב ואם הוא מספיק איכותי ומומלץ?. חוץ ממנו יש מסכים טובים יותר ?. הכרטיס מסך שלי הוא MSI 8800 GTS התקציב: עד 2500 שקל
-
- 5 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום, צריך לקנות שני מסכי LCD 19" לאנשים שבעיקר גולשים באינטרנט ורואים סרטים. כמעט לא משחקים. לאחד תקציב של 1,500 ש"ח ולשני 2,000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות.
-
- 5 תגובות
- 807 צפיות
-
-
היי אני רוצה קנות מסך מסך 24 אינטש אז קראתי את הביקורת 24 אינץ' של אושר ואני נוטה לכיוון הDell UltraSharp 2407WFP אבל בגלל שעברו ארבעה חודשים מפרסום הביקורת אז רציתי לדעת אם יש משהו שאתם ממליצים עליו. אני רוצה שזה ישמש אותי גם כטלוייזיה ולכן אעדיף שיהיה לזה גם אפשרות חיבור לממיר דיגיטאלי ולא דרך המחשב, כלומר שלמטרה זו לא אצטרך להדליק את המחשב. יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 MX 440 ואני לא בטוחה שהוא תומך ברזולוציות הגבוהות שמגיעות למסך הזה, וגם לא בטוחה שהוא תומך בHD. עזרה בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
מבקש המלצות למסך LCD 19-21'' לאינטרנט תיכנות וקצת משחקים ב- 1600 ש"ח. שהיה איכותי ושיתאים למשחקים ( לא רחב ) ניתן קצת לחרוג מהתקציב. הכי חשוב שלא יסנוור ושלא יהבהב. תודה לכל העוזרים.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
מעוניין לקבל המלצות על מסך שיהיה גם באיכות טובה לצפייה בסרטים [לא מיועד למשחקים] וגם רחב ונוח לעימוד. האם הDELL 2007WFP יתאים? האם הוא רחב מספיק? [אין לי מקום לרחב מידי] אשמח להמלצותייכם!
-
- 5 תגובות
- 938 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני צריך מסך רק למשחקים עדיף ללכת על מסך 22 TN שגם ככה יותר זול.... או על הדל 20" שעולה יותר אבל עם IPS מה מומלץ? קחו בחשבון שזה רק למשחקים.... האם האיכות בIPS תהיה יותר טובה במשחקים או שתהיה אותו הדבר ואז עדיף להנות מ22" ענק מול הפנים... תודההה ד"א אני קונה מ skypc מישהו מכיר?? זה חשוב לי לדעת איך הם כי אף פעם לא קניתי שם וזה באזור שלי...
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
-
את המסך אני קונה בארה"ב דרך האינטרנט רצוי שיהיה מnewegg אבל אפשר גם מאתרים אחרים לגבי הגודל 19 אינטש לא רחב, יש פשוט ים של דגמים ואני פשוט לא ממש מתמצא בעניין שימושים בעיקר אופיס אינטרנט ואולי משחק מדי פעם... תודה לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
1. איך בודקים בדיוק אם המסך בעל פנל הרצוי S-IPS. 2. איזה הגדרות כדאי לכייל. 3. איך בודקים עם פיקסלים מתים. 4. האם ניתן לחבר PS2 למסך? 5. האם יש כניסה ליס מקס במסך? 6.כמה אתם מרוצים ממנו?
-
- 5 תגובות
- 797 צפיות
-
-
בעזרתכם החלטתי לקנות את המסך - VP930 , האים יש כמה דגמים בזאפ מופיע VP930B זה הדגם המומלץ או שיש דגם אחר? מה אני צריך לבדוק בקניה? תודה לכל העוזרים. אופיר.
-
- 5 תגובות
- 974 צפיות
-
-
נתונים נוספים: P4-2.8G 512MB RAM
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
האם ATI RADEON 9600 תומך ברזולוציה של 1680X1050? אחרי שכבר השתכנעתי ללכת על 2007WFP, גיליתי שאולי הוא לא מתאים לכרטיס המסך שלי.
-
- 5 תגובות
- 706 צפיות
-
-
נסעתי היום לראות מסכים ולהבין בעיניים על מה כולם מדברים. ראיתי DELL (בLCDTV בפ"ת) LG, SAMSUNG (אופיס דיפו), ועוד כמה ASUS וDAEWOO וACTIVA זולים שעדיף לא לדבר עליהם... בחנתי עד כמה שיכולתי: DELL - קטע מסרט ב YOUTUBE, ובכל השאר מצגת תצוגה של החנות (שזזה ממש לאט כמובן) ואח"כ (כשביקשתי במיוחד) איזה סרטון קטן ודי כהה. קודם כל באופיס דיפו בכלל לא יודעים מה זה פאנלים ולא ידעו בכלל מה לענות לי. למזלי, ממה שלמדתי פה, כבר די זיהיתי לבד. ממצאי התחקיר: בDELL המסכים די יקרים, גם הפשוטים (מתחיל מ1500 למסך TN). השוותי בין TN ל S-IPS (מסך DELL S-IPS של 20 אינץ' ב2000 שח למי שמעוניין, לי קצת יקר) מבין 2 החברות הראשונות, היו כמובן הרבה זבל, צבעים מוזרים וכתב של פוזלים... הפיינלי…
-
- 5 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לבחור מסך בסביבות ה-1300ש"ח מלמיר. ראיתי את ה-LG הרחב הזה שנראה סבבה במחיר טוב: http://lamir.co.il/product.asp?product=12437 אני יודע שיש את ה-VS V930 בחריגה של 350 שקל ואני אשקול את זה.. רציתי לדעת אם יש אצלהם עוד מסכים טובים בסביבת המחיר שציינתי, ראיתי את המסך הזה של סמסונג: http://lamir.co.il/product.asp?product=11135 האם במקומות אחרים באינטרנט יש תמורה טובה יותר לכסף באופן משמעותי, אני יודע שהם לא הכי זולים.. תודה רבה על התגובות, אדם
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
דיברתי עם החנות LCDTV, כרגע אין להם במלאי, אך יכול להיות שיביאו אותה בשבוע/יים הקרובים (בזכות זה שהסברתי לו שהרבה רוצים לראות את הדגם הזה). ככל שיתקשרו יותר אנשים בימים הבאים הם יביאו את הדגם לתצוגה יותר מהר!! המספר שלהם 1800303050, ותבקשו את ברק (כתובת: הלפיד 15 ק.מטלון פ"ת)
-
- 5 תגובות
- 828 צפיות
-
-
יש לי XBOX360 וכפי שידוע לי אפשר לחבר אותו ל dell 2407wfp hc ו ל20 אינץ, מישהו ניסה? האם זה עדיף מטלוויזיה? האם זה בכלל עובד? וסתם שאלה מי שרוצה יענה, מה כדאי? 1) לקנות DELL 20 אינץ וטלוויזיה לחדר 2) לקנות ת 24 אינץ ולהשתמש בו גם כמסך מחשב וגם ל XBOX360, בעקרון יש לי כבר טלוויזיה 21 אינץ.
-
- 5 תגובות
- 865 צפיות
-