מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום. בשעה טובה אני עובר דירה (לחתיכת חור נידח).. קיצר סיכמתי עם אבא שלי על LCD לחדר שלי התקציב הוא 2500 שקל 3000 מקסימום (באמת מקסימום!) במחיר כזה אפשר לקנות LCD טוב שיראו בו טוב..? רוב הזמן זו צפייה בטלוויזיה בכבלים (HOT) אבל אני גם רוצה שתהיינה האפשרות לחבר את המחשב הנייד שלי לטלוויזיה ולראות סרטים כמו שצריך. רמקולים ממש לא פקטור בקנייה הזאת, אני מתכוון לחבר את הטלוויזיה לרמקולים הקיימים שלי. עדיף חברה מוכרת ואמינה אבל אם אתם חושבים שיש איזו טלוויזיה מחברה קצת פחות מוכרת אבל מתעלה על האחרות גם זה טוב =] תודה רבה מראש {:
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אחרי הוצאות אטומיות החודש אני מרגיש צורך להדק את החגורה,ובכל זאת צריך מסך נורמלי לעבודה ומעט משחקים. האם יש איזשהו מקבילה באיכות לDell U2414M שעליו אני מתענג בעבודה במחיר קצת יותר סימפטי? (כן, נדהמתי לגלות שלוקחים 190 פאונד על מסך מסדרה בת אלף שנים)
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו רוב האנשים כאן גם אני קראתי את הביקורות על הדגם המוצלח של DELL והתלהבתי. עד שנתקלתי בקטע הבא: Several manufacturers, including Dell and Samsung, have played the panel "bait and switch" game thinking no one would notice. A controversial practice called a "panel lottery" by others, they will originally release a good panel (for reviewers) and switch to an inferior one later on (probably to make some more money). Dell first put an S-IPS in their 2007WFP and later switched to an S-PVA, whose performance was deemed very low compared to the S-IPS. Samsung originally was making "S" (Samsung) TN panels for their 226BW, until they outsourced their production to A…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי המסכים והייתי שמח אם למישהו יש המלצה חמה למסך, ששימושיו הם לעבודה רבה מולו והרבה תיכנות חשוב שלא יכאבו העיניים משעות רבות של עבודה תודה רבה על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 850 צפיות
-
-
2707WFP. http://lcdtv.co.il/zoom.php?ln=en&item_id=246 המחיר שלו לא ממש משתלם, עדיף כבר את ה3007 אבל הוא הוריד את מחיר ה2407 משמעותית. מי שהתלבט עשה בחוכמה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המליצו לי על שניים: LG L1752TQ 17'' 4MS DVI ו VIEWSONIC VP720 4ms DVI
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
משיטוט מתיש בדפי הפורום עדיין לא הבנתי איזה מהמסכים עדיף: BENQ FP91GP LENOVO L192P ??? הBENQ גם זול בצורה משמעותית מהLENOVO המסך הוא לצרכי משחקים וגם לצרכים משרדיים(internet,office,execl( ושאלה נוספת: מאוד התרשמתי בחנות מהמסכי WIDE שראיתי. אבל מצד שני לא ראיתי אותם בפעולה בעבודה משרדית. אז מה עדיף? הבנתי שלמשחקים הWIDE עדיף אבל מה קורה בעבודה משרדית? אני לא מבין למה נאמר פה שבמקרים מסוימים זה פחות נוח?? נראה לי הגיוני שהמסך יותר רחב אז פחות צריך לגלול לצדדים לא???
-
- 5 תגובות
- 852 צפיות
-
-
אני החלטתי לקנות את מסך מחו"ל עכשיו מה אני צריך לדעת בדיוק כאשר המחיר הוא באיזור ה1100-1200 שקלים לא כולל משלוח. מכס,מע"מ וכל העיניינים האלה והאם כדי לעשות אחריות? אשמח מאוד לעזרתכם, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום, לפני מספר ימים הגיעה אליי קופסה הבייתה עם מסך DELL U2713HM והמון ניירת. רציתי לשאול - היכן מופיע המספר הסידורי של המסך ואילו מסמכים כדאי לשמור למימוש עתידי של אחריות? כמו כן, האם כדאי לשמור את הקופסה או שאין צורך? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין הקידומת P לH ולS ובכלל על שאר ההרכב של הקוד דגם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך שישמש בעיקר למשחקים ולעריכת טקסט (תכנות). אני רואה סרטים בטלויזיה המחוברת למחשב ולכן אין משמעות לאיכות הצגת סרטים במסך. התקציב הוא גמיש סביב 2000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 951 צפיות
-
-
היום הלכתי לקנות את המחשב, קניתי גם מסך 740B של סאמסונג, המוכר גם הציע לי לקנות את ה 730BF שעולה כ 100 שקל יותר, שהוא 4MS, ואין בכלל מריחות במסך (לפי מה שהוא אומר), אמרתי לו שאני יבדוק את זה ובנתיים בהזמנה הוא רשם את ה 740B, אני צריך את עזרתכם שתעזרו לי להחליט אם ה 730BF שווה כ 100 שקל יותר מה 740B. תודה לכל מי שעוזר לי
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם בהתלבטות שלי. 2408WFP עולה 3400 2007WFP עולה 2000 ואז עלה לי רעיון . ה 24 הוא כמעט כפול במחיר... אולי שווה לי לקנות זוג? מה דעתכם ? אשמח לשמוע תגובות לחיוב או לשלילה .
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחנות מחשבים לרכוש מסך מחשב חדש במחיר זול בכמעט 50% מהמחיר בזאפ. למרות שכל החנויות האחרות מספקות 3 שנים אחריות לאותו מסך, החנות הזאת נותנת רק שנה אחת, 3 שנים אחריות עולה עוד כסף. - זה הגיוני? יתכן שחנויות יתנו אחריות שונה (הרי כולם נותנים לי אחריות מהיבואן). האם בד"כ מקבלים טופס אחריות רשמי של היבואן או שמספיק להגיע ליבואן עם החשבונית מהחנות? חוץ מזה, כמה חשובה האחריות במסכי LCD?
-
- 5 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום מקצוענים ! אני שואל בשביל ידידה. היא רוצה מסך LCD באזור ה-1500 ש"ח. (17 או 19 אינטש). צרכים : * בשביל ילדים מגיל 8 עד 20 שנוהגים לשחק במחשב. * הוא צריך להיות יפה ואסטתי. (מאוד חשוב). * שאפשר לראות אותו גם מזווית רחבה יחסית בצורה טובה. תודה מראש, מנטי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ה CRT שלי נגמר הוא איבד גוונים וחדות, מדי פעם לא נדלק והגיע הזמן להחליף אותו. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא עיבוד תמלילים וקריאת טקסט במשך פרקי זמן ארוכים, מדי פעם עיבוד תמונות וגרפיקה, ומעט סרטים. המחשב לא משמש למשחקים. חשובה לי נוחות הקריאה ואיכות הגוונים. המסך שלי כרגע הוא 17" וזה די מספיק לי. התקציב מינימאלי, אין לי סכום ספציפי, רוצה להוציא כמה שפחות. מתוך קריאה בפורום אני מבינה שעדיף שלא לקנות מסכי TN. אלו פאנלים יכולים להתאים ? האם לצרכים שלי בתקציב מינימאלי עדיף לקנות CRT או LCD ? אשמח אם תוכלו לעזור לי, תודה ושבוע טוב עדי
-
- 5 תגובות
- 791 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לרכוש מסך מסוג Lgl194Wt שהרזולוציה שלו היא 900*1440. ברשותי כרטיס מסך מסוג GetForce 6600GT. בכרטיס מסך שלי אין אפשרות לרזולוציה כזו. האם יכולה להיות לי בעייה של התאמת הרזולוציה?
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן. עד לפני כמה ימים הייתי נעול על האולטראשארפ 23 של דל. אחרי זה חשבתי למה לא לקחת את האולטראשארפ 24 שעולה היום 1150 ? יש מסכים אחרים ב-1150 ש"ח שטובים ממנו ? כמו כן, איך הוא בהשוואה לפיליפס 247E4LHSB שזול ממנו בהרבה (790 ש"ח) ? אני יודע שהרזולציה של הדל היא 1200 ושל הפיליפס "רק" 1080, אבל איך הם בשאר הפרמטרים ? הצרכים שלי הם צפייה בסרטים וסדרות, אינטרנט ומשחקי באטלפילד. תודה. - - - תגובה אוחדה: - - - תוספת, המפרט שלי בצד ואני משחק היום באטלפילד עם FPS קבוע של בערך 60-100 עם נפילות מדי פעם לכיוון ה-45 על מסך מותג מדבקה 1440X900. עדיף לי לקחת מסך ברזולוציה FHD או 1200 ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למסכים עבור צפיה ועיבוד של תמונות סטילס . גודל 20-22 אינץ תודה. המאמר "המדריך השלם.." של ארז ורבר מצויין !!! אך נכתב לפני כשנה וחצי. גיל.
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
לשם הבהרה זה מסך full hd 1920X1080, המרחק צפיה עליו מדובר הוא כמטר - מטר וחצי. האם משחקי המחשב יראו טוב(עם ה ps3 הבנתי שהוא מתפקד מצוין), כי כל הבנצ'מרקים הם עם רזולוציה של 1920x1200, כלומר הוא יצטרך לבצע scaling כלשהו, או שאתם יודעים כי משחקי המחשב החדשים תומכים ברזולוציה הזאת? והאם אני אוכל לעבוד עליו בoffice, בגלישה באינטרנט מהמרחק הזה? ואחרון חביב, אבל אולי זה לא לפורום הזה, איזה כרטיס גרפי מומלץ לי? האם זאת נחשבת רזולוציה גבוהה כך שצריך כרטיס מסך חזק כמו ה radeon 4870 x2 או מספיק ה 9800 gtx ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך המלצה למסך LCD המשתלם בתקציב שלי והמתאים ביותר לצרכי. יש לי כרטיס מסך 9600XT (ישן, אבל סוחב) ככה שDVI אפשרי בהחלט. השימושים שלי במחשב הם משחקים, עבודות משרדיות, קצת סרטים (הרוב בטלויזיה שמחוברת למחשב), אינטרנט וכו'.. אני יושב שעות מרובות מול המחשב ואני רוצה מסך שיהיה לי נוח לעבוד איתו במשך השעות האלה (אני מאמין שמכל מסך אקבל שיפור משמעותי מהמאג XJ700T שלי : ) אני מעדיף שהמסך החדש יהיה מסך 19" אבל רק אם זה לא יהווה התפשרות על דברים משמעותים אחרים במסגרת התקציב. אם החריגה מהתקציב בשביל מסך 19" איכותי לא תהיה משמעותית אשמח לקבל הצעות לחריגה. מכאן והלאה אשאיר את העבודה לכם המומחים שתעזרו לי לבחור את מסך הLCD הטוב ביותר בשבילי. תודה רבה לכל העוזרים אשר יהיו.
-
- 5 תגובות
- 923 צפיות
-
-
לאחר שבוע של מחשבה כולל צפיה ב PHILIPS 200W6CS בתצוגה הבנתי שאני צריך לעלות בתקציב שלי. הפיליפס נראה לי מעט דלוח וחסר עומק בגוונים הכהים. בקיצור חסר קונטרסט גם לאחר העלאת קונטרסט ל 100 והורדת בהירות לסביבות 30+/- 1. מהו הפאנל שהכי מתאים לעיבוד תמונה S-IPS ,PVA ,MVA? איזה מהם נותן סביבת עבודה ב 8 ביט ולא 6 ביט וקונטרסט ראוי? 2. האם האפשרויות שלי הן: PHILIPS 200P7ES ל DELL 2007FP/WFP או שיש NEC או EIZO טובים במחירים סבירים? 3. האם למישהו יש ניסיון עבודה של כמה חודשים עם ה PHILIPS 200P7ES וה DELL 2007FP/WFP? האם יש חנות שמוכרת את ה DELL2007FP עם פאנל S-IPS? 3. האם מסך 19 רגיל זול יותר כגון SAMSUNG 971P או Viewsonic VP930B ( קראתי שאמור להגיע דגם חדש 950B? ) מספק מבחינת ה…
-
- 5 תגובות
- 905 צפיות
-
-
מחפש מסך טוב בנתיים המחיר שלי זה 1XXXX בקיצר הכי טוב למשחקים הTOP של הTOP וגם מה הכי טוב בלא זוכר איך קוראים לזה נו יש את הHD TV וכול אלה אז בקיצר מה הכי טוב והמקסנימום של הרזולציה זה 2500X1600[ ותודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לכנות מסח בגודל 22" וחשבתי ללחת על המסח של קזירוקס מצופה זרוכית http://zap.co.il/model.aspx?modelid=599110 האם כדי לי לכנות אותו ? נ.ב הוא לצורחי משחקים וסרטים עם יש לכם משהוא אחר באותו תקציב אני ישמח מאוד רק חשוב שהיה את המסח בשקפ אלטריק תודה מראוש וסליחה על שגיות הכתיב מקוה שלא עברתי על החוקים אני חדש פה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב חדש. השימוש הוא בעיקר ביתי, גלישה מסמכים וכו׳, גיימינג קל פה ושם. האם מקובל היום לקנות מסכים 4k לשימושים האלה? איזה יתרונות / חסרונות לעומת hd רגיל? והאם הבחירה במסך 4k תחייב כרטיס מסך חיצוני או שהליבה המובנית כמו ryzen vega 11 מספיקה לשימוש השוטף? (בהנחה שאין ציפיות לביצועים מרשימים במשחקים, הגדרות נמוכות יספיקו ואפילו רזולציית hd זה לא נורא אם למסך יהיו יתרונות בשימוש השוטף). אודה לדעתכם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-