מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
טוב, החלטתי להפרע קצת ולהחליף את המסך LCD 19 שלי למסך רחב של 26 אינטש. עכשיו, בגלל שולחן מוזר שבניתי, אני רוצה מסך עם אפשרות לתלייה - ראיתי שהסמסונג T260 לא מתאים לזה מצאתי את המסך הזה במקרה http://www.lge.com/products/model/detail/w2600h.jhtml - מישהו מכיר אותו? האם יתאים לי? יש לכם המלצות אחרות? תודה!
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
מחכה כבר חודש למסך החדש שלי Samsung 245T וסוף סוף אתמול הוא הגיע לארץ ונחשו מה? המסך הגיע דפוק ליבואן... עכשיו צריך לחכות לעוד מסך לא מבין למה הם מזמינים רק אחד, גם כן היבואנים הקמצנים האלה... :'( עוד מישהו הזמין את המסך הזה וצריך לקבל אותו?
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
-
תקציב בסביבות 1000 שקל. רזולוציה 1080p, כרטיס 1070. 144hz לא כל כך מדבר אליי כי אני לא יודע אם זה שווה את המחיר הגבוה. מה שכן חשוב לי זה זמן תגובה נמוך ואיכות תמונה טובה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי הם: גלישה באינטרנט משחקים ואחרי זה סרטים המפרט שלי זה מעבד 6750 כרטיס מסך 2600xt (עם רכישת המסך אני מחליף ל-9800gt) זיכרון 2 גיגה
-
- 5 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולם, כרגע אני משתמש מספר שנים (לדעתי כחמש שנים, משהו בסגנון) במסך samsung syncmaster 730B. אין לי בעיות מיוחדות עם המסך, יש מצב שאולי הוא מרצד אבל לא משהו רואים בעין, די מצויין- גם כאשר אני עובד עם המחשב שעות. למרות שהמסך, לעולם לא עשה לי בעיות, חשבתי שאולי כדאי להחליף אותו (האם זה נכון שחובה להחליף את המסך לאחר כמה שנים של שימוש למרות שהוא עדיין תקין ?..) בכל מקרה, קיבלתי הצעה על המסכים של סמסונג 22" : P2250 T220P P2370- האחרון 23" אפשר גם יותר, ההבדל לא גדול במחיר (150 ש"ח). אני מחפש מסך טוב שאוכל בעיקר לצפות בהנאה באינטרנט, שהתצוגה תהיה מקסימלית ונוחה במקום להתאמץ עם המסך של ה-17" שיש ברשותי. כמובן, הרבה זמן לא צפיתי בסרטים במחשב כי העדפתי את הTV 26" שי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר את ה-227WT ויכול להמליץ (או לא להמליץ) עליו? האם הוא עדיף על ה-2253BW?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך עם פאנל IPS, וכזה שהדליפה לא נראת או לא רצינית. יש לי את האפשרות לבדוק את המסך לפני הקניה, השאלה היא 1) איך עושים את זה בתנאים של חנות ( תאורה, נגישות מוגבלת לתוכנות מקצועיות וכו') 2) האם ישנה אפשרות כי הזליגה תחמיר עם השימוש או תשאר כפי שהיא בזמן הקניה ? תודה לכולם מראש, ובבקשה תענו מהר, או תשלחו קישורים, אני יודע לקרוא אנגלית.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה קנו לי את המסך הבא: L1970HR של LG אממ.. אני בטוח שכל המחומחים כבר מכירים אותו אבל למי שלא הוא "2ms, 19 ניגודיות 1:1600 שטוח לחלוטין.. איך הוא? היה שווה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח להמלצה על מסך 24"-27" לצורך סרטים וקצת גיימינג. תקציב 1500-2000 (גמיש גם מעבר אם כדאי). האם רזולוציה של 1080 תספיק? או שיש טעם להשקיע ב1440? תודה למגיבים!
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם וחג שמח! קרוב משפחה שלי נמצא כרגע בחו''ל ובקשתי ממנו שיקנה לי את אחד המסכים. שאלה ראשונה. מאיזה סכום משלמים מכס היום על מוצרים. וכמה משלמים מכס על המוצרים הספציפיים האלה אם בכלל. שאלה שנייה. איזה מסך מבין שניהם הכי כדאי לקנות? במידה ולא משלמים אליו מכס כמובן.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472107 מה אתם אומרים? :
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, רוב הסיכויים שאני הולך על הסמסונג ורציתי לשאול כמה שאלות: 1. איך השרות והאחריות של היבואן "חיון הפצה" לעומת חברות אחרות, במיוחד LG ? 2. מה דעתכם ומניסיונכם על המסך 940BX ו 960BF, אלו הדגמים שנראים לי הכי, למרות שה960BF בעל ניגודיות של 1:700 בלבד, הוא יקר יותר. 3. מה עוד תוכלו להוסיף לי על המסכים של סמסונג. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המסך הבא: https://www.asus.com/displays-desktops/monitors/eye-care/vp228he/ אני רוצה לשדרג למסך-QHD 165HZ האם כדאי?
-
- 5 תגובות
- 921 צפיות
- 1 follower
-
-
-
-
שלום לכולם, רכשתי את הדל 2029WA כמו שהמלצתם לי. שוב תודה רבה לכולם על העזרה. חיפשתי מדריך טוס שיציג לי את עולם הHD בכלל ובמסכי מחשב בפרט בצורה ברורה ויסודית, אך לא מצאתי אחד שכזה. אשמח אם תוכלו להשיב לי על מספר קטן של שאלות בסיסיות: 1) שמתי את הרזולוציה על הרמה הגבוהה ביותר, ככה צריך כן? 2) 1050 כל 1680- להבנתי זו לא רזולוציה של HD, אם כן מהי נחשבת? 3)להבנתי אני צריך גם סרט בפורמט HD מסך שתומך בHD וכן מכשיר שתומך HD שיתאם בינהם.ז"א אני צריך כרטיס מסך שתומך HD? יש לי חיבור DVI בכ"מ, כיצד אוכל לבדוק האם הכרטיס מסך תומך בHD? 4) אם הכ"מ לא תומך אז מה קורה ? מועברת תמונה באיכות פחותה ? 5) כשאני צופה בסרטים ביוטוב על בסרטונים שרשום שהם HD יש כל מני מספרים 720P כאלה מה זה או…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברצוני לקנות מסך מחשב, רצוי 23" ומעלה. יעודו העיקרי יהיה למשחקים, וחלק קטן לגלישה באינטרנט. לפני מה שקראתי פאנלים IPS הם הכי טובים כיום למטרות שלי. כמו שהבנתי רוב האנשים ממליצים פה את הU2311H, אבל רציתי לדעת אם יש מסכים אחרים שיכולים לשמש למטרות אלו. גם כן, רציתי לשאול לגבי המסך הזה: BX2450 הפאנל שלו הוא DLP. לא מצאתי עליו מידע ואני לא יודע לחלוטין האם הוא טוב או לא לצרכים שלי. אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למסך טוב שיהיה FULL HD גודל 21" תקציב עד 1200 שקל המסך מיועד גם למשחקים אז חשוב שיהיה לו תגובה נמוכה תודה מראש לעוזרים !
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מבקש הצעה למסך 19" LCD אשמח לקבל הצעות למסכים טובים בטווח תקציב של 1500-1800 שח . אני לא משתמש כבד של משחקים אבל אולי בעתיד כן כך שרצוי שאופציה זו תיכלל בביצועי המסך ..לא הכרחי . מה שחשוב לי זה הוידאו שיוכל להיראות בזוויות חדות ככל האפשר , עם איכות תצוגה טובה . אם יש כאלה שמאפשרים חיבור ממיר , מה טוב . תודה .
-
- 5 תגובות
- 824 צפיות
-
-
מחפש לקנות מסך עד 750 ש"ח בעיקר לסרטים ולימודים. כרגע מתלבט בין 3 מסכים שכל אחד עם היתרונות שלו - אשמח לדעות והמלצות אחרות: 1. SAMSUNG S24R650FDM - יש לו את כל הפונקציות שסמסונג מציע, אפשרות לתלות על הקיר וחיבורי USB 2. Lenovo L24Q-10 - עיצוב מאוד יפה ורזולוצית 2K במחיר יחסית זול 3. Dell S2419H - רמקולים מובנים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המסך למחשב וקיבלתי רק כבל VGA אבל יש לי מתאמים ל - DVI. השאלה אם יש הבדל בין שיטת חיבור זו, לבין כבל DVI מלא....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את ה-VX2235 שלי למחשב משרדי שמבוסס על 915GAV וגיליתי שהכרטיס הגרפי המובנה (GMA900) פשוט לא תומך ברזולוציות הנפוצות למסכי LCD רחבים (1440X900 ו- 1680X1050). באתר של אינטל זה גם כתוב במפורש בטבלת הרזולוציות הנתמכות... משמע, או לקנות כרטיס מסך זול או לסבול איכות תמונה מזעזעת ב-1400X1050. ראו הוזהרתם.
-
- 5 תגובות
- 892 צפיות
-
-
אני מעוניין לפנות את חיבור הDVI שלי למתאם HDMI to DVI (חיבור קונסולה) ורציתי לדעת אם המתאם הבא יעשה את שלו http://www.tms.co.il/product/10260 הכוונה היא ,כמובן, לחבר את הכרטיס מסך לשקע הDP במסך. (כן זה כרטיס ישן ללא DP). שאלה נוספת היא : האם באמת צריך מתאם אקטיבי ע"מ לקבל שידור?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי XBOX360 וכפי שידוע לי אפשר לחבר אותו ל dell 2407wfp hc ו ל20 אינץ, מישהו ניסה? האם זה עדיף מטלוויזיה? האם זה בכלל עובד? וסתם שאלה מי שרוצה יענה, מה כדאי? 1) לקנות DELL 20 אינץ וטלוויזיה לחדר 2) לקנות ת 24 אינץ ולהשתמש בו גם כמסך מחשב וגם ל XBOX360, בעקרון יש לי כבר טלוויזיה 21 אינץ.
-
- 5 תגובות
- 872 צפיות
-