עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ilanb0,

האם העובדה שהרמקולים מובנים במסך בגודל 19-20 או "22 היא כלל אצבע מראש שהמסך באיכות נמוכה? זו הדרישה המקדמית של הבן שלי מהמסך שהוא רוצה למחשב שלו, על מנת לחסוך במקום של הרמקולים וכל החוטים שלהם.

• 5 תגובות
    • 920 צפיות
  2. Started by arik100,

אין לי מושג מה לקחת המחירים E228WFP 1750 226BW 1850 2007WFP 2150 מה ההבדלים מה מומלץ שימושים : קריאה משחקים סרטים ( סדר לא מהחשוב לפחות וההפך אלא שווה בשווה ) 2000 בעיקרון זה התקציב אבל אם תגידו שה 2007WFP מציג יתרון משמעותי אז יש אפשרות ללכת עליו תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני מעוניין לקנות מסך טוב למשחקים ועריכת וידאו ולכן אני מעדיף מסך רחב כדי שיהיה לי יותר שטח עבודה האם מסך רחב טוב למשחקים באותה המידה כמו מסך רגיל? או שיש באגים, מתיחות וכאלה? יש לי תקציב עד 3300 שקל. יש לי כרטיס מסך 8800 GTS. אם אני קונה מסך גדול האם אפשר לשחק עליו ברזולוציות יותר נמוכות ולראות עדיין טוב כי הכרטיס מסך לא סוחב מעל 1200X1600 בצורה חלקה. תודה

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  4. Started by mr_gilad,

שלום לכולם, חיפשתי בפורום, וגם בגוגל ולא מצאתי ביקורות מקצועיות על מסכי דייהו. אני מניח שזה סימן לא טוב אבל האם יש אפשרות שזהו מסך סביר? אני עובד הרבה עם גרפיקה, מעט מאוד משחקים אבל הרבה שעות מול המחשב, מה אתם חושבים? הערה, אני לא בטוח שזה בדיוק הדגם, ראיתי שיש גם דגם L2200md תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tov_Tov,

אח שלי רוצה לקנות מסך LCD בטווח מחירים של עד 2400 שקל המטרה של המסך הוא סרטים וסרטים בלבד ללא משחקים.. הוא ראה את המסך 226W sumsung בחנות והתלהב, בגלל שהמסך TN ועדיף ISP-S בעיקר בגלל רמת הצבעים המלצתי לו לקנות את ה2007WFP ! עכשיו יש לי שתי שאלות: 1) האם אני צודק בקשר לsumsung VS DELL ? 2) ישנה בעיה נוספת, רציתי לדעת איך מסך LCD רחב יעבוד עם כרטיס מסך ישן וכנראה אפילו אונבורד בלי DVI? תזכרו שהמטרה של המסף היא לסרטים לא משחקים. תודה מראש בן.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  6. שלום לכולם, ברשותי כיום מסך LCD של חברת PROVIEW המסך באיכות ממש נמוכה (הוא ממש מהראשונים שיצאו לפני כ3 שנים +-). המסך הוא 15 אינטש. אני מחפש מסך טוב למשחקים בתקציב נמוך (1000 ש"ח נחשב נמוך?) העניין הוא כזה - קראתי וראיתי שכולם ממליצים על מסך 19 אינטש. אבל בעצם מה מרחק הישיבה המומלץ ממסך כזה??? הרי זה מסך באמת גדול, ואם אני יושב 60 ס"מ מהמסך אז זה קרוב מידי לא? הרזי זה כמו לשבת מול טלויזיה 21 אינט ממרחק של 60 ס"מ וזה קרוב ממש!. אז מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mikilz,

שלום, איזה מבין שני המסכים עדיף עבור משחקים סרטים ותוכנות cad? תודה.

• 5 תגובות
    • 801 צפיות
  8. Started by Kodak997,

החלטתי ללכת על מסך 19" בגלל גודל הנקודה שמאוד קריטי לי (מסתבר) והעובדה שהפנל של ה-22 נשמע זוועה ולא בריא. ממה שאני רואה פה בפורום שולט ללא עוררין ה-vp930. נשמע שהוא הכי איכותי. האם יש יתרון כלשהו למסכים היותר יקרים באותו גודל (eizo, nec)?? או שאפשר בביטחה להסתפק בvp? (הרבה קריאה וטלויזיה, קצת משחקים/סרטים) אגב, תודה לכל מי שענה לי בשרשור הקודם.. פשוט קצת השתנה הנושא אז העדפתי לפתוח שרשור חדש.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  9. הייתי מעוניין לדעת איך המסך הבא: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_44_2207&products_id=17095 מרבית השימושים היא במשחקים, אינטרנט,מדי פעם סרטים ועבודה שוטפת נ.ב אם למישהו פה יש את המסך הזה שיירשום בבקשה איך הוא תודה

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  10. Started by asaf_azar,

השימשוים שלי הם משחקים כבדים,גלישה באינטרנט ושימוש באופיס וכו'. התקציב שלי בעיקרון עד 2000 אבל אני מעוניין לקנות דווקא מסך 226BW מכיוון שגודל הנקודה אצלו יותר גדול לדוגמא מה2007 או מה206. עכשיו האם המסך הזה טוב לשימושים הנ"ל? אה וזה לא לסרטים!. איפה ניתן להשיג את המסך הזה במחיר זול כי ראיתי כל מיני כאלה שקנו אתו בסביבות ה1500. תודה מראש נ.ב. כן אני יודע על סוגי הפאנלים...

• 5 תגובות
    • 746 צפיות
  11. Started by 1900GT,

שלום, קיבלתי את המסך Dell 22" E228WFP ורציתי לדעת איך? הוא נחשב טוב ? ומה החיסרונות שלו? http://zap.co.il/model.asp?model_id=502783

• 5 תגובות
    • 903 צפיות
  12. מחפש מסך שיש גם למחשב וגם לטלוויזיה 22 אינץ. אני יקנה כרטיס טלוויזיה ויחבר לו, איזה מסך הכי מומלץ לזה עד 1500 שקל פחות או יותר חשבתי על הcmv 22 אינץ מקספ, האם הם נותנים לבדוק את תקינות המסך ואשאין פיקסלים סרופים?והאם יש מסך טוב יותר, והאם יראו טוב טלוויזיה עם מסך 22 אינץ שמיועבד למחשב תודה

13. Started by Black_Citadel,

יש לי התלבטות בין שלושת אלה - http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1469&category_id=cfc0c3954c65485748478e28deb1db33& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1434&category_id=76cc4303509288b0e1e64cdf445233d0& http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1418&category_id=9618eba332cd3187523f7822702b8b56& הנטייה היא ללכת על הסמסונג, השמועות אומרות שהוא אדיר למסך TN מצד שני, אפשר לקנות את הDELL 20" הפופולארי 2007WFP, שעולה 200 שקל יותר, אבל עם פאנל S-IPS. עד כמה גדולים ההבדלים והאם כמשתמש משחקים וסרטים, עדיף לי ללכת על הTN ? גודל חשוב מאוד.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. היי אנשים מצטער על ההקפצה אבל החלטתי ללכת על ה סמסונג.. אז חקרתי עוד עליו ותראו מה מצאתי שאנשים בחול אמרו עליו If ur going for a samsung choose the 226CW.. but watch out for the 226BW they use cheap panels on some of the versions.. S version is Samsung orginal and the best. A version is the AU Optronics and its ok! CMO is the C version and it sux ass! כלומר יש 3 גרסאות s- הכי טוב a- בסדר c- גרוע שאלה שלי אליכם אם אפשר לדעת איזה גירסא אני קונה? או איך אני מזהה איזו גרסא? ומצטער אם זאת שאלה טיפשית פשוט לא מתמצא בזה

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by naba,

הCHIMEI עולה 1340 ש"ח ויש לו זוית צפיה של 170 מעלות, לעומת הDELL שעולה 1460 ויש לו זוית צפיה של 160 מעלות. מה עדיף ? ועוד משהו, כמה עולה הדל הזה בנקסטופ והאם אני יכול לקנות משם לבד (משהו עם HWZONE, לא זוכר....) ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by tintin,

היום קיבלתי את ה2407 שלי גרסת REV04 צ'כיה אחרי שהתעקשתי ואמרתי שאני מבטל את ההזמנה כי רצו להביא לי את ה HC על האריזה היה כתוב REV04 צ'כיה. יש דרך לבדוק איזה פאנל זה? והאם זה באמת REV04? המסך מדהים ואני ממש מרוצה רק יש לי בעיה עם הכיול אני רוצה שיהיה לי יותר קונטרסט ושהשחור יהיה יותר שחור כי הוא נראה אפור עכשיו. איך אני מגדיר את זה לתוצאות אופטימליות במשחקים וסרטים? תודה רבה לכל העוזרים!

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by shibie,

תודה לכל העוזרים..

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  18. Started by eegg,

מה דעתכם על המסך הזה השימוש הוא בעיקר למשחקים

• 5 תגובות
    • 785 צפיות
  19. קונה מחשב חדש בקרוב, רציתי גם מסך חדש.. תקציב עד 2000 ש"ח , אני מעדיף 20 ומעלה שממוצב במקום טוב באמצע, על פני איזה 17 או 19 יקר.. מספר שאלות : 1. האם עדיף מסך רחב או רגיל? וכן אני מודע לזה שזה לפי הטעם האישי אך בכל זאת, מה הייתם ממליצים למשחקים? (בעיקר רשת) 2. האם כדאי לקנות מסך מחברה אלמוניות? ראיתי מסף 22 ב 1300 שקל בערך, אני מודע לזה שזה לא איכותי בלשון המעטה.. אך עדיין, האם איכשהוא זה שווה ? אשמח למספר המלצות ודגמים (אם יש קישורים , בכלל יותר טוב) תודה רבה וחג שמח לכולם

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by ori-silver,

אני מחפש מסך בעיקר למשחקים גלישה באינטרנט וגם קצת סרטים,התקציב הוא עד 2200 ש"ח גג איזה מסך יהיה הכי טוב בתקציב הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by giloman,

המון זמן לא התעסקתי במסכים ואני מעוניין בהמלצה למסך חדש התקציב הוא 2000 ש''ח אני רוצה מסך בראש ובראשונה לסרטים בHD וחשוב לי שיתמוך 1080 בקיצור מסך הכי טוב לסרטים וHD עד 2000 ש''ח תודה

• 5 תגובות
    • 875 צפיות
  22. Started by shdor,

צריך עזרה בבחירת מסך למחשב שישמש גם לטלויזיה.... תקציב 4K. והאם המסך שהבאתם לי מתאים למפרט שלי? והאם הרזולוציות של המשחקים תומכות באותו מסך?

• 5 תגובות
    • 650 צפיות
  23. חבר אתמול אמר לי קניתי מחשב שאלתי כמובן מאיפה וכמה ומה ומי ואני משוטט בחנות של OMC אני רואה את ה226BW במחיר של 1679 עשיתי קצת סקר וזה באמת זול או 357.02 שהם שווים 1428.08 שקל אחלה מחיר עכשיו מה שנשאר זה לבדוק אם איזה פאנלים המסכים של OMC באים http://www.omc.co.il/view.product.php3?ProdID=14995&Count=0702151833

24. Started by danielzxc11,

שלום, קניתי מסך LCD סמסונג 226BW ואני לא יודע איזה חיבור לחבר למחשב... קיבלתי DVI וגם RGB ויש לי אפשרות לחבר את שניהם למחשב כמובן.. עכשיו מה אני צריך לחבר?DVI או RGB או את שניהם???(הלבן או הכחול?) תודה וחג שמח, דניאל.

• 5 תגובות
    • 664 צפיות
  25. Started by qwerty1987,

קניתי היום את המסך הנ"ל, ובתנאי חושך כאשר המסך שחור לגמרי, ניתן להבחין שהרקע השחור אינו לגמרי אחיד. נראה בעיקר מעט ימינה מהפינה השמאלית העליונה. האם זוהי תופעה אופיינית לכל מסכי ה-LCD או שנפלתי על אחד תקול? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.