עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Screw_Master,

למרות שניסיתי לשכנע אותו שזה לא תקציב ושמסך הוא השקעה לטווח ארוך מאוד (מדבר בעלים גאה של Philips Brilliance 200P7ES), הוא מתעקש שאני אמצא לו מסך בתקציב הזה. הוא רוצה גג 19 אינצ', למשחקים בעיקר, אבל אני יודע שהוא גם גולש. יש מסך שמתאים, אפילו בקושי, לדרישות?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by starnet,

חוות דעת על מסך''20 SAMSUNG 206BW הייתי מעוניין בחוות דעת על המסך עם הנתונים הנ"ל !!!! samsung 20'' 206BW 20" Widescreen Display מהירות תגובה : 2ms יחס ניגודיות : 3000:1 בהירותה : 300cd/m2 רזולוציה : 1680X1050 dpi זהו הלינק הישיר למפרט http://www.samsung.com/Products/Monitor/LCD_Digital/LS20MEWSFVXAA.asp?page=Features

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by kobi_sion,

הדרישות: עבודה ממושכת על מסמכים בעיקר אקסלים, PDF, ותוכנות לעריכת דוחות כספיים חשוב שהמסך יהיה 20- 24 שלא ישרוף לי את העיניים טווח מחירים 1,000 + בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by MaC_MaN,

שלום אני מעוניין לקנות מסך בתקציב של עד 1200 ש"ח... תאכלס היעוד שלו זה כמעט נטו לעבודה (טיפה משחקים, הרבה סרטים ולימודים ). רציתי לדעת מה כדי יותר לקנות LCD 17\CRT 17? של איזה חברה? כמה MS? ד.א: אני לא יודע כמה רלוונטי זה אבל הכרטיס מסך הוא NVIDA GEFORCE FX 5200

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by BlackSheep,

אחרי שלוש שנים שיש לי אותו, החלטתי סוף סוף להעיף את ה"19 CRT שלי אחרי החג ולהחליף אותו ב"22 LCD. פשוט כי זה המסך הכי גרוע שקניתי בחיים. עכשיו התקציב הוא 1000, אבל אם חורגים ב200 שקל זה לא נורא. אני משתמש במחשב לכל מיני מטרות, בעיקר שילוב של משחקים & סרטים. על איזה מהמסכים אתם ממליצים? תודה.

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  6. Started by cold fire,

המחירים ירדו פלאים, מצאתי מסך 19 אינטש של חברת apex עם חיבור DVI 8 מילישניות לריענון וכל זה במחיר מצחיק של 1250 ש"ח האם החברה או ליתר דיוק המסך שווה את הכסף ליתר הפרטים (בהירות ניגודיות וכ"ו באתר http://2buy.yad2.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=9014747)

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by vmaddog,

היי היות והמסך שלי גוסס (syncmaster 913N) עם תופעות מוזרות מריחות טקסט חוסר פוקוס כאילו מנסה להציג רזולציה לא טבעית בכוח) אני צריך מסך חדש לעבודה וסרטים (מעדיף עם יכולת PIVIOT) מחשב בסיסי עם כרטיס מסף OB אבל כנראה אני יוסיף לו איזה כרטיס מסך כדי שיתמודד יותר בקלות עם הרזולוציות הגבוהות) מצאתי כמה דגמים אבל לא החלטתי סופית יש את ה U2410 שהטוב מכולם אבל היקר מכולם (מחפש משהו דומה אני לא רוצה להשקיע 2300 על מסך מחשב שאחרים לא הרבה פחות טובים עולים חצי יש את U2311H למרות שלא 1200 במחיר של כ 1600 יש את Samsung 2433BW אבל לצערי TN וזה חשש ב1350 מה כדאי? אולי יש עוד אפשרויות שפיספסתי?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Ghosthunter,

עובדים עם המסך בפוטושופ ותוכנות גרפיות אחרות, לכן חייב שיהייה דיוק. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. היי אני מחפש מסך חדש שיתאים ל GTX980. מצאתי המלצות טובות על המסך AOC G2770PQU שגם תומך ב GSYNC. חשבתי להזמין אותו מאיביי AOC G2770PKU יוצא טיפה יותר מ 1700 ללא מע"מ\מכס. ראיתי פה בעבר אנשים שהזמינו מסכי ענק מאיביי מעניין אותי לדעת אם העסקה הזו שווה. או שיש אופציות עדיפות

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. קניתי לא מזמן מסך LG 19' L196WTQ . הרזולוציה הטבעית 1440*990 אני שם אותו ברזולוציה אבל יש לי כזה גליל במסך כלומר אני זז עם העכבר ימינה... איך אני מסדר שזה יהיה קבוע?! עם צריך כ.מסך: GIGABYTE GEFORCE 7600GT עדכנתי את הדריבר הכי חדש!

• 5 תגובות
    • 807 צפיות
  11. אני ממש שוברת את הראש פה. קראתי ועברתי על 2 העמודים האחרונים של הפורום ורק נהייתי יותר מבולבלת. אני משחקת, רואה סרטים ועובדת על המחשב (טקסט וגרפיקה) - מה עושים? אני מול המחשב המון המווווווווון שעות ביום אז אני חייבת מסך שלא יעשה לי כאבי ראש. כיום יש לי מסך שקניתי לפני כ-5 שנים של סמסונג (730bf) ובאמת הגיע הזמן להחליף... לא קבעתי לנושא תקציב עדיין, חשבתי על סביבות 2000 שקל, אבל תכלס אין לי מושג אם זה ריאלי, יותר מדי או מה? לגבי הגודל - אני עובדת המון עם טקסט, ואני ממש לא רוצה מסך ענק שאני אזדקק למשקפת כדי לקרוא. אם זה משנה, אני יושבת במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. בנוסף, כרגע יש לי כרטיס מסך 8800GT - ואני רוצה לדעת אם אצטרך להחליף אותו.

12. שלום, האם LG L2000CP יציג משחקים ברמה טובה (מהירות תגובה 8ms GTG)? ומה לגבי יחס הניגודיות הנמוך ביותר 1:800 ?? האם הוא יפריע?? תודה רבה לעונים.

• 5 תגובות
    • 830 צפיות
  13. Started by Eparon,

שלום יש לי כיום מסך מדגם u2312hm אני מרוצה מאוד מהמסך ואני רוצה להוסיף עוד מסך ראיתי שיש את הדגם החדש s2316h לא מצאתי באינטרנט אם מישהו יוכל לעזור לי בלתת לי מידע אם יש הבדלים בדגמים ואם אפשר לחבר אותם בייחד תודה !

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. Started by boim,

אהלן אני מחפש כבל DVI-DVI באורך 5 מטר. בשום חנות אני לא מוצא. מישהו יודע היכן אני יכול להשיג?

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by roadrunner,

או L1919S ב-1020 ש"ח ,אני יכול לרכוש עד 2 מסכים לא התכוונתי בכלל להחליף אבל אחרי שיטוט בזאפ המחירים נראים כמציאה, (מדובר במסכים חדשים לחלוטין+אחריות ל-3 שנים) המחשב משמש ל 60% גלישה ו-40% משחקים אני משתמש ב CTX 711F כבר כ-5 שנים ומאוד מרוצה ממנו, האם כדאי או שבהתחשב בדרישותי זה מיותר ? יש לציין שעד היום לא התלהבתי משום LCD שראיתי.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני מחפש מסך איכותי (תקציב עד 2500) למחשב שמשמש למשחקי מחשב "כבדים" - FPS, מרוצים וכו', וכן לגלישה באינטרנט ושימוש כללי. המסך ישמש את המחשב הבא שלי, כך אני יכול "לתפור" את כרטיסי המסך ע"פ דרישות המסך, אם יש צורך כזה. כניראה הכרטיס מסך יהיה במחשב הוא GTX 960/970... ישמח תגובות כי הקניה זה לשבוע הזה ממש זקוק לעזרה.. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by ovadia10,

מישהוא יודע משהוא על החנות נקסטופ כלומר, על האמינות שלהם במסכים...וכו'... מי שיודע משהוא בבקשה להגיב....

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  18. Started by DUDEnamE,

ועדיף כמה שיותר זול , שיהיה לפחות 1600X900 וכמה LED עדיף על LCD? בטלוויזיות LED לדעתי רואים הרבה פחות טוב מLCD . זה הולך להיות מסך שני שרץ על רזולצייה מקסימלית של 1680X1050 איך זה משפיע ? הם צריכים להיות על אותו רזולוציה? כרטיס מסך GF7600GT

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היום בדרך לעבודה אני קופץ לKSP נשר לקנות מסך אני מחפש מסך שיתן לי תמורה הכי טובה למחיר - ויהיה בשימוש בעיקר בגיימינג, צפייה בסרטים\סדרות וגם מידי פעם פוטושופ וגם חשוב מאוד שיהיה מסך שלא יעייף את העיניים.. אני עובד ביס ואני כל היום מול מסך - עכשיו המסכים בעבודה מעולים (גם של DELL) רק שיהיה גם בבית משהו איכותי עכשיו יש מסך שהמליצו לי פה בפורום שזהו ה DELL P2414H ויש את הגדם U2414H (ושני המסכים זמינים במלאי נכון להרגע) עכשיו לפי השם של הדגם, Ultrasharp אז אני מבין שהמסך השני יותר איכותי השאלה אם זה שווה את ה200 שקלים הפרש בינהם ראיתי גם שלשני יש חיבורי USB 3 שזה פיצ'ר נחמד אבל לא קריטי, גם הבדל החיבורים בינהם לא קריטי לי, שוב - אני קמצן ותפרן וא…

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by ConRoe X Fire,

בסרט יהיה פס קטן כמו במסך לא wide? במשחק אין לי מושג איך זה יהיה. מישהו יכול לסובב שניה את המסך שלו ב-90 מעלות ולהריץ סרט ו\או משחק ולצלם? או פשוט להסביר, זה נורא מעניין אותי.

• 5 תגובות
    • 802 צפיות
  21. שלום קניתי לפני כחודש מסך נוסף VP191b של Viewsonic. (יד שנייה, עדיין באחריות) כששמתי את שני המסכים אחד ליד השני, ראיתי שיש בינהם הבדלי צבעים וקונטרסט. הראשון (זה שאני רכשתי מהחנות) מראה תמונה יפה וחדה, בעלת צבעים חדים וברורים. השני (זה שקניתי יד שניה) מראה תמונה צהובה, הלבן הוא לא לבן, והצבעים הם לא טבעיים. למרות ששיחקתי עם ההגדרות, צבעים, וכל מה שאפשר (כולל חזרה לתכונות שמורות מהמפעל) המסכים לא זהים. לקחתי את המסך השני לאומניטק, למימוש אחריות, יחד עם המסך הראשון. כדי שראו את הבדלים. לאחר שעתיים של הסברים הם הסכימו שיש הבדל בין המסכים. אך הם רוצים לבדוק האם זה נובע מפאנלים שונים (כלומר שיש לשני המסכים פאנלים לא זהים) ... הסכמתי שהם יפרקו את המסך השני (זה שיש לו ב…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בראשתי מסך EIZO S2431W לשם נוחות בתלת דרוש מסך 24 אינץ איכותי משלים, כדי להריץ בו חולונות ותפריטי משנה ע"מ להגדיל את שטח העבודה. רצוי מסך עם פאנל איכותי IPS ושיהיה טוב להצגת וידאו וסרטים, שיהיה הכי זול שאפשר למצוא ביחס עלות למחיר גבוה מאוד. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by _Daniel_,

אני רוצה לקנות מסך 17 אינץ' או 19 אינץ' לא רחב עד 1300 ש"ח או פחות. ראיתי מסך של סמסונג SAMSUNG 931BF שעולה 1298 ש"ח. ש גם של LG 1760TR שעולה 1159 ש"ח שהוא נראה לי אופציה די טובה ויש L1732TQ של LG שעולה 998 ש"ח. יש עוד המלצות, ומה הכי כדאי???

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  24. Started by s0d,

אני רוצה 2MS ו22" וזה בערך המחיר שאני מוכן לשלם על מסך, זה המסך הכי טוב שאני יוכל להוציא ? תודה.

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  25. שלום, צריך לקנות שני מסכי LCD 19" לאנשים שבעיקר גולשים באינטרנט ורואים סרטים. כמעט לא משחקים. לאחד תקציב של 1,500 ש"ח ולשני 2,000 ש"ח. אשמח לקבל המלצות.

• 5 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.