מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=FJ-2240&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0 מה אתם חושבים על המסך?....עוברות בי כרגע הרבה חארטות כי הפאנל הוא לא IPS האם העובדה שהוא LED זה ישפר את האיכות שלו במשחקים וסרטים? וגם העובדה שהוא 2MS גרמה לי להעדיף אותו ...האם במסך IPS ההבדל הוא כזה קריטי??? אין לי תקציב ל- IPS והייתי חייב להתפשר...האם במחיר הקניה שהוא 780 אני יכול להביא משהו אחר כי אני עדיין יכול לבטל את העיסקה ומה דעתכם על FUJICOM בכול מה שנוגע במסכים... תודה רבה ...מחכה לתגובות כמה שיותר מהר כי אני עוד יכול לשנות את ההזמנה...
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אהלן, במשך 3 שנים היה לי את ה-240PW של פיליפס שאני מ-א-ו-ד מרוצה ממנו. לאחרונה התקלקל לו ה-DVI וחשבתי שהגיע הזמן לשדרג. המסך מיועד בעיקר למשחקים ויש גם שני 7970 לייטנינג שיתמכו בו. הדבר הראשון שהמליצו לי עליו הוא DELL U2713 שלפי האתר של DELL ראיתי שהוחלף ב-U2713H. מבחינת ביקורות הוא נשמע ונראה מעולה. מישהו מכיר ויכול להמליץ או אולי על מסך אחר? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מסך HD , לא חשוב LED או LCD . אין יעוד אחד למסך (כמו רק גיימינג או רק צפייה בסרטים) או אמור לשמש להכל , תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 987 צפיות
-
-
מסך ה- CRT שלי עומד להחזיק נשמתו לבורא. מבקש עצתכם למסך LCD 17 (לא שולל גם 19). המסך מיועד בעיקר למשחקים ומעט עבודה. כרטיס המסך שלי הינו 7600GT EXTREME. הבעייה היחידה שלי היא התקציב, לא יותר מ- 1600 ש"ח. תודה
-
- 5 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הי, קניתי אתמול מסך והוא מזמזם. זה רעש רקע כזה שממש מפריע. הזמזום נעלם שאני קצת מטה אותו או לוחץ עליו עם היד, ואז הוא חוזר אחרי כמה זמן. הזמזום הוא לא אחיד, קצת נשמע כמו זרם חשמלי לא יציב. האם זה משהו בכבל חשמל, או אולי זה עניין של הארקה, או פשוט הצג מקולקל? אגב, אין קשר בין הזמזום לתצוגה. יש זמזום, אין זמזום - התצוגה לא נפגעת. אשמח לקבל עזרה, נמרוד.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המסך הזה של סמסונג SAMSUNG 932B http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502049 או המסך הזה של benq fp93gx http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=410907 שימוש לאינטרנט בעיקר..
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כיצד ניתן להכנס לתפריט ה"טכנאים" של מסך זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי היי אחרי 4 שנים המאג CRT 996 גסס ומת עכשיו צריך מסך חדש ומבקש המלצות הכי חשוב לי שזה יהיה 2MS ולא יותר וגם וככל שהפקסל יותר קטן יותר טוב " לי " ( אל תשכנעו אותי אחרת ) כל הזמן אני משחק על 1024-768 , השאלה על מסכי 22LCD מה היא הרזלוציה המינמלית וכמה זה ישפיע על פרימיים במשחקים ? למי יש את המסך הזהW2261V ? גודל נקודה 4.48 (כרטיס מסך 260-216 )
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את אחד מהמסכים הבאים http://skypc.co.il/pl_product~OP-RC03-1213~9~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~L1953S~9~0.htm אשמח לקבל הצעות נוספות בטווח מחירים הזה 1200~ שקל למסך 19 אינץ , תודה.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
דבר ראשון, שמתי לב לאחרונה שיש לי בעיה בסדרות שאני רואה שיש שבירה כזאת של הסרט כאילו עובר כזה פס מלמטה למעלה של שבירת סצינה זה קורה בדרך כלל בסצינות מהירות כאלו וזה מטריף אותי וזה לא היה פעם ובזמן האחרון זה קורה לי הרבה. ממה נובאת הבעיה ? יש מצב שזה בגלל פעולה נוספת שאני עושה במחשב ? כמו צריבה או טורנט או משהו כזה ? (כל הסדרות שאני רואה באיכות של 720P...) דבר שני ראיתי שיש לי אפשרות בדריברים ל lcd overdrive לא ממש הבנתי מה זה, יש מצב שמישהו פה יסביר לי מה זה עושה ואם אני צריך את זה? ועל כמה להגדיר את זה ? עריכה: טוב עברתי על זה וזה כנראה בעיה הקידוד של הסדרות וזה לגמרי הורס לי את כל הכייף בבצפיה כי זה מציק יש מצב לסדר את זה ? אולי יש נגן שמתקן את זה ? אני משתמש בVLC כעיקר…
-
- 5 תגובות
- 817 צפיות
-
-
-
שלום, אני בחור שמעביר הרבה זמן ברשת, צופה בהמון סדרות וסרטים דרך המחשב ולפעמים משחק קצת במשחקים ישנים(heroes 4 וכו'). המערכת שיש לי היא ישנה, אבל אני רוצה לשדרג את ה-MAG CRT השמן והישן שלי כדי שאני אוכל להנות מהדברים בהם אני צופה. אני לא בטוח אם יש לי כניסת DVI, אז קחו זאת בחשבון.(ואם זה באמת חשוב, תציעו לי אלטרנטיבות בהנחה ויש לי DVI ובהנחה ואין לי DVI). עריכה: ושיהיה רחב תודה רבה לעוזרים, גיל.
-
- 5 תגובות
- 794 צפיות
-
-
בירושלים. האם להזמין דרך הנט מפנדה, או לקנות ב ivory שיש להם סניף לידי? יש גם את אדס מחשבים האם היא חנות אמינה?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
היו כאן כמה שמועות על ה - DELL 2707wfp שהולך לצאת, ושאולי כדאי לחכות לו ... אם אפשר לקבל עליו עוד פרטים ..? כגון תאריך יציאה משוהר, מחיר, גודל, רזולוציה, מפרט טכני ועוד כל מיני ..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות מסך עבור סרטים ומשחקים (כולל תכני HD) אבל בתקציב של עד 700-800 ש"ח. ממה שראיתי בחיפוש בפורום ה-Samsung 2333T הוא המסך שנותן את היחס עלות/איכות הטוב ביותר (ע"פ תגובות של חברי הפורום). הבעיה היא שאני מוצא בעיקר דברים שנכתבו בסוף 2010 .. מאז עברה לה חצי שנה. השאלה היא האם משהו השתנה? המסך הזה עדיין המשתלם ביותר למחירו, או שאולי קם לו מתחרה שעדיין לא שמעתי אליו ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, המפרט שלי בצד, יש לי כרגע מסך ישן IBM P260 שהוא 21" הוא התחיל לעשות כל מיניי דאווינים, אז אני חושב שהגיע הזמן לשדרג... התקציב הוא סביבות 1500 שקל, לגודל 22" ( אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע ) ומה עדיף ולמה, WIDE או רגיל...? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלומות, ראשית ברכות לכל העושים במלאכה על האתר המרשים והידע הרב בו ולחברים בפורם על התשובות והעזרה. אשמח להמלצות למסכי LCD 19 שישמש בעיקר לגרפיקה (פוטושופ, אילוסטרייטור), טקסט וקצת 3D - הכוונה שיהיה טוב לגרפיקה אבל גם לטקסט ואינטרנט כי בסוף זה גם דברים שיושבים מולם הרבה זמן. המסך לא יצטרך להתמודד בסביבה מוארת מאד ולא עם משחקים וסרטים. לא פאנל TN ועד כ- 2,000 ש"ח (רצוי פחות). אם יש המלצות על LG זה יהיה טוב כי יש לי סיכוי להנחה. ראיתי המלצות ל971P ומנגד גם חוסר שביעות רצון מהיכולת לשנות הגדרות (התוכנה) והביצועים - האם הוא בעיקר בעייתי במשחקים? לא ראיתי התייחסות לגרפיקה. והאם אין חדשים וטובים ממנו ברמת המחיר שלו? תודה רבה נעם
-
- 5 תגובות
- 734 צפיות
-
-
חיברתי שני מסכים למחשב עם כרטיס ATI. בתוכנה של ATI בחרתי באפשרות שהתצוגה תמתחת על שני המסכים ועכשיו יש לי כאילו מסך אחד ברזולוציה 2560*1024. מה המפריע לי זה שאם יש חלון או כל דבר אחר שפרוש על שני המסכים, הוא נקטע בקצה המסך הראשון וממשיך בדיוק מאותה נקודה במסך השני. מה שאני רוצה שיהיה זה שהמחשב יתחשב ברוחב של המסגרות של שני המסכים ויעשה "חור" בתצוגה במסגרת במקום למתוח את התמונה. האם יש תוכנה כזאת שאני יכול להכניס לה את הרוחב של המסגרות ביחד (לדוגמא 2 ס"מ) והיא תדע לעשות "חור" בתצוגה? בתמונות... נגיד שהחלון שפתוח במסכים הוא ריבוע כתום כמו זה: ככה נראת התצוגה עכשיו: וככה אני רוצה שזה יראה:
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לא מזמן רכשתי את המסך הנהדר הזה ה-REVISION הוא A3... עכשיו יש קבצי ווידאו שהוא לא מראה על מסך מלא אלא על שלושת רבעי המסך.... איך אני מסדר את זה ?? אני משתמש ב- VLC וגם ב- CLASSIC MEDIA PLAYER
-
- 5 תגובות
- 804 צפיות
-
-
היי. אני מחפש מסך מחשב עם רזולוציית 4K. פאנל IPS. אני עדיין לא סגור על רזולוציה אבל כנראה מ-24 עד 27. מה מתאים יותר ל4K? תודה. כרטיס מסך: GTX1080 אם זה משנה.
-
- 5 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.... יש לי מסך LCD של LG 17 הוא מחובר לכרטיס מסך 9600GT VGA TO VGA . הוא מחובר לVGA כי הDVI בכרטיס תפוס לטובת בLCD32-R81B של סמסונג . השאלה אם זה ישנה משהו אם אני אקנה מתאם DVI-VGA ולחבר אותו בין הLG למחשב ? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 30.06.2008 בשעה 11:02:50 הכוונה למשהו שכזה :http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=DVI2VGA&cart=1214222934151311〈=heb
-
- 5 תגובות
- 995 צפיות
-
-
שלום לחבריי הפורום סליחה מראש שאני מחזיר אתכם קצת אחורה אבל יש לי מסך CRT 17 בכל מקרה אתמול המסך פשוט התכווץ לי ברוחב ואני רואה רק שליש מסך (אני מצרף תמונה) לא יודע אם זה קשור אבל הכנסתי אתמול דיסק למחשב שקיבלתי עם כל מני קבצים של פיינט שופ (בזמן העתקת הקבצים זה מה שקרה) אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין ממה נובעת הבעיה האם המסך מת או האם זו יכול להיות בעיית תוכנה או רכיב במחשב שגרמה לדבר. או שיכול להיות שזו הבעייה עם הדיסק שהשתמשתי. שימו לב כי בתמונה הגדרת הרוחב היא על 100% . תודה לעוזרים , מושון כך נראה המסך [ http://img852.imageshack.us/i/img0006ji.jpg/
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אלן אלן למרות שאני רשום פה הרבה זמן זה פוסט ראשון. ברוך הבא לי. אני עובד על שני מסכים תקופה ארוכה כך שאני כבר לא יכול אחרת. יש לי כרגע מסך 17" דק (1280/1024) ולידו 19 CRT גוסס. חשבתי שבמקום לקנות שטוח נוסף - לקנות שטוח שהוא גם wide. כרטיס המסך שלי - GIGABYTE RADEON 9600 PRO. יציאה רגילה + DVI לפני שאבצע את ההחלטה (אני קשה בקטעים האלו) אני רוצה לברר מספר דברים. 1 - האם יש בעיות בהינתן כרטיס המסך הזה, להניח את 2 המסכים אחד ליד השני ? האם יכול להיות מצב שאני לא מצליח להגיע עם ה wide לרזולוציה הטבעית שלו ? 2 - בהנחה שה wide הולך להיות המסך הראשי - עד כמה זה מציק (אם בכלל) בסרטים לראות גם סרטים בפורמט wide וגם רגילים ? האם בכל הרצה של פורמט שונה מההרצה האחרונה יש …
-
- 5 תגובות
- 920 צפיות
-