מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
מסך טוב למשחקים תקציב - 1500 תתפרעו חשבתי על הAOC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_102&products_id=4509
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מבין 3 המסכים עדיף ? W2662TQ 21.5" של LG (ש''ח 880) 2243WX PLUS 21.5" של סמסונג (ש''ח 865) 2333SWPLUS 23" של סמסונג (ש''ח 880)
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החברה האמריקאית ניצלה את CES 2018 על מנת להוסיף עוד זוג מסכים למבחר המכובד שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים חפרתי דיי הרבה באתר בקשר לאיזה מסך לקנות ונראה שה DELL 2209WA שהוא גם זול וגם טוב לפי כל הביקורות בארץ ובחול ,הוא הבחירה הנכונה. הבעיה שממנה אני מפחד היא פיקסלים שרופים ,בעיה שכבר ראיתי שדובר עליה הרבה. מדיניות של דל היא 5 פיקסלים ומעלה ,ולי ממש לא בא לקבל מסך עם אפילו פיקסל אחד שרוף. דיברתי עם נציג מכירות בפנדה והוא אמר שהם (פנדה) נותנים התחיבות שאם יש פיקסל שרוף בשבוע הראשון אז היבואן (דל) יחליף לי את המסך. הבעיה היא שאני לא כל כך סומך אליהם , הביקורות באינטרנט עליהם לא הכי טובות וזה מוזר שהם שולחים ליבואן להחלפה עם התחיבות שלהם ולא מחליפים את המסך בעצמם ,ולבסוף מה שיקרה הוא שהיבואן לא יכיר באחריות\התחיבות ולא יחליף את המסך הייתי מעוניין לקבל רעיונות/תגובות/ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בגלל קוטן האותיות ברזולוציה 1650 על 1050, התפשרתי על 1280 על 800. כעת אני חושב שהן גם לא שחורות מספיק בהשוואה למסכי LCD אחרים. שיניתי את הבהירות ל 5 ואת הניגודיות ל60. מה עוד אפשר לעשות כדי להשחיר ולהבליט יותר את הטקסט?? בברכה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כרגע את המס L1960TR של LG 19 Inch ואני מעוניין להגדיל קצת ולשדרג אני זקוק למסך גדול יותר Wide לשימושים כללים במחשב במיוחד לסרטים משחקים בקטנה...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חבר רוצה למכור לי את המסך ב400 האם שווה? במידה ולא מאיזה מחיר שווה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הינה המפרט כיצד הוא נראה לכם? רזולוציה מקסימלית: 1280x 1024 גודל נקודה: 0.294 חיבוריות: VGA+DVI בהירות BrightNess: 300cd נגידות Contrast: 1:2000 זמן תגובה: 2ms זוית ראיה: 160X 160 רמקולים: לא צבע: לבן שנהב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי שמעוניין לקנות את המסך ועדיין 2500(כולל משלוח) יקר לו אולי בעזרת קניה קבוצתית נצליח להשיג מחיר טוב יותר תכתבו פה שאתם מעוניינים ומי שמוכן להרים את הכפפה ולארגן קניה קבוצתית זה יעזור, היו כאן כבר כמה בעבר של דנדן ואחרים שמן הסתם מבינים בזה יותר מאתנו.. כמה שיותר אנשים זה יותר יעזור
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מפרט למחשב חדש ובין השאר מתכנן לקנות מסך 22" במחיר שהוא בסביבות ה-1300-1400 ש"ח. קראתי את הכתבה הארוכה (והמצויינת) העושה השוואה בין מסכי 22" (מסכי 22 אינץ' - המחירים צונחים, והאיכות?) וההמלצה הייתה ללכת על ה-asus. השאלה היא האם מאז שנכתבה הכתבה אתם ממליצים על מסכים אחרים שעולים עליו (אני לא מדבר על פרמטר ספציפי אלא כמובן על התרשמות כוללת), שוב, בהנחה ותג המחיר שלי הוא 1300-1400 ש"ח. נוסף לכך, בהנחה וה-MW221C הוא עדיין הכי מומלץ, עד כמה מורגשת העובדה שהמסך עצמו "מבריק"? האם העובדה שקיים חלון באחד הקירות שמצדדיו או מאחוריו תרגום לסנוור בגלל האור האחורי/צדדי, או שזה פרט זניח? תודה רבה על העזרה והייעוץ. דימה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גלישה באינטרנט בעיקר צפיה בתמונות כתיבת מסמכים וסרטים משחקים - נדיר איזה מסך מומלץ במחיר הנ"ל?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש בגודל של לפחות 23" ומעוניין שיהיה ברזולוציה של 1920*1200 המסך ישמש לתכנות ומשחקים. יש את המסך של דל U2412M אבל מביקורות שראיתי ביוטיוב אומרים שיש לו לאגים במשחקי גוף ראשון על מה אתם עוד יכולים להמליץ לי? סביבות 1500 ש"ח אני חושב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך לגימיני ושהיה בלי מריחות 23 אינץ תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקציב לא כ"כ מוגדר.. אז אשמח לקבל המלצה על כל מה שנע בין 22 או אפילו 21 ועד 24 אינץ ככה שזה ינוע קצת במחיר.. אין לי ממש מושג באיזור המחיר, אבל כמובן שאני לא אשקיע מתחת ל2500.. ואם זה משנה.. אני בעיקר צופה בסרטים.. משחק ממש קצת במחשב.. וזה הכל. נ.ב.- העדפה למשהו באיזור נתניה והסביבה.. למשל www.ksp.co.il או http://www.aluf.co.il/ כי אני מגיע לקחת ולא מזמין הביתה.. ואני לא מתכוון למחוץ לנתניה, כי אם יהיו תקלות כלשהן אז זה כאב ראש אחר כך.. תודה מראש ;D עריכה: אה כן.. שאלה חשובה: מה ההבדל בין טלויזית LCD למסך LCD למחשב?? בחיבורים/בביצועים..?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי. קיבלתי. פתחתי. הפעלתי. נראה אחלה. אמה-מה, אני לא מאושר. אני עובד היום עם שני מסכים 20" של סמסונג (פורמט ישן - 4:3 או מה שזה לא יהיה) באוריינטצית Portrait - עומדים. המסכים עומדים בזווית וקצת מסובבים, ליצירת תחושה "פנורמית" כך שכל מסך יהיה "מאונך" לקו העין שלי לאמצע המסך. המסכים ברזולוציה טבעית של 1050 רוחב על 1400 גובה, כך שאפקטיבית אני עובד על 2100 על 1400. אני עובד עם DPI של 120, ועם פונטים Extra Large. זה אומר שעכשיו אני יורד בגודל האפקטיבי של המסך בכ-20%! פתרון של לשים שני מסכים כאלו שוכבים לא יעבוד כי הם רחבים מדי. לשים שני מסכים כאלו עומדים גם כן לא נראה לי טוב. בדקתי את זה, וכשהמסך עומד הוא מרגיש כמו "נקניק" - צר וארוך. אני קצת מצטער שלא חיכיתי למסכים של ה-27…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם מדויק: lg206wtq-wf אז ככה בעיקרון אני בדירה של חבר עכשיו ומשתמש לו במסך(עברתי לגור אצלו כי הוא טס) ובהתחלה המסך עבד בלי בעיה וגם סך הכל עכשיו הוא עובד מעולה אין בעיה בצבעים או שום דבר אחר רק הבעיה היחידה זה כשאני מדליק את המחשב אז המסך פשוט לא נדלק אני צריך לנתק לו את הכבל חשמל ולחבר שוב ואז הוא תופס ועובד ואותו דבר כשהוא חוזר ממצב שינה זה התחיל ככה פתאום בלי שום חבלה/נפילה או איזה עדכון חומרה/תוכנה תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחיין שלי יש מחשב עם המסך הבא: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=425551כשהוא מחבר את המסך ומדליק את המחשב, המסך נדלק לו ל-1-2 שניות ונכבה. יש לו את המסך כ-5 שנים. ניסיתי לחבר לו את המסך גם עם כבל DVI וגם עם כבל VGA ובשניהם אותה בעיה. מסך אחר שמחובר למחשב עובד פיקס. כך שהבעיה היא לא בכבל הנתונים ולא בחשמל. המסך הבעייתי מקבל חשמל. אין גם בעיה בכרטיס מסך, אחרת המסך השני גם לא היה עובד, ועובדה שהוא כן עובד. ייתכן שהמסך נדפק??? הערה למנהלים: אם טעיתי ולא פרסמתי את האשכול בפורום המתאים, נא להעביר לפורום המתאים ולעדכן אותי על כך בפרטי. תודה תודה על העזרה ושבוע טוב, dr70
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את המסך הבא: asus 21.5 fhd wide monitor gaming vp228he האם זה מסך גיימינג כמו שהוא שוווק?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
ובכן, השאלה בכותרת. מבחינת נתונים טכניים ההבדל היחיד הוא ברזולוציה ואלי עוד כמה הבדלים זערוריים, אך מבחינת ביצועים ואיכות, האם יש הבדל?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך Flatron w1943e של LG. הוא אצלי כשנתיים ואין לו אחריות. מידי כמה ימים המסך מתחיל להבהב. לעיתים זה מסתדר בעצמו ולפעמים רק כיבוי והדלקה של המסך מרובים עוזרים. אשמח לעצות ותודה מראש, ליעד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם. אני בקרוב קונה מחשב למטרות משחקים ועבודות, חשוב לי שאני אוכל להנות ממשחקים ברזולוציה גבוהה וגם שלא יכאבו לי העיניים והראש אחרי עבודה ממושכת על המחשב (בעיקר ב WORD). המסך יהיה מיועד גם למחשב וגם לראות טלויזיה. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך HD5850 שאלה ראשונה היא, מה עדיף, מסך מחשב, או מסך טלויזיה ? חשוב לי שהמסך יהיה FULL HD, עדיפות שזה לא יהיה פאנל של TN (הבנתי שהוא הכי גרוע), הסתכלתי קצת על הגדלים של המסכים, לפי דעתי הגודל האידיאלי הוא 27 אינץ, שיתאים לי גם למחשב וגם לראות טלויזיה, אם אתם חושבים אחרת אז למה? השאלה השנייה היא, התקציב שלי למסך הוא בסדר גודל של 2.5K, האם זה סביר ? או שזה לא מספיק למסך שאני רוצה ? אולי אני בכלל טועה, ולא הולך בכיוון הנכון, אז תקנו אותי…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
[move][move]שלום,[/move][/move] אני צריכה עזרה דחופה לגבי בחירת מסך LCD(באופן זמני אני נאלצת לעבוד כרגע עם CRT) אני מעונינת במסך 24 שישמש אותי לגלישה +מעבדי תמלילים בעיקר ולצפיה בסרטים(חיבור HDMI ל-DVD) וטלויזיה. המסך מיועד לחדר לא גדול ולכן צריך לשמש לשני הפונקציות. לפי תחקיר שעשיתי אין יותר מדי מסכים שמשמשים כטלויזיה כולל שלט. אני רוצה לחבר אנטנה ישרות למחשב ללא צורך בממיר. אשמח להמלצות כולל אופציה של מסך ללא חיבור לטלויזיה ותוספת של טיונר שיכלול שלט ואפשרות להתחבר לאנטנה תודה, הילה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הדרישות שלי מהמסך: שיהיה של חברה אמינה ומוכרת שיהיה כמה שיותר זול שיתאים לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט,פתיחת מסמכים וכו'..) שיהיה מספיק גדול ונוח לקריאת טקסט אבל לא גדול מדי (נראה לי 19 אינץ' זה מה שאני צריך..) תקציב: עד 740 ש"ח מצאתי כמה מסכים בזאפ, תגידו לי אם הם טובים לדרישות שלי ואם כן אז איזה מהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719117 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590766 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726429 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696224
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מצא משהו מעניין איפשהו? חיפשתי קצת באמזון ולא מצאתי משהו בינתיים ולצערי המסך שלי מראה סימני גסיסה מתקדמים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-