עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני מדבר על מסך בגודל 19 אינץ'... אני חושב שהמסך של LG עם ה-2MS והקוטרסט 1:1600 הוא המוביל, לא? מה אתם אומרים? תודה לעוזרים מראש

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המסך הנוכחי שלי (22" 1680*1050) גוסס והגיע זמן להתקדם, לגבי גודל נראה לי ש27" יתאים לשולחן שלי ויהיה שידרוג נחמד. 1. האם בגודל הזה FHD מספיק או שללכת על QHD ? 2. איזה מסך מומלץ בגודל הזה ?

3. Started by warllock,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי מניופאן טלוויזיה גרונדינג 32". כאשר פתחתי את הטלוויזיה גיליתי שבר במסך. יצרתי קשר עם השירות של ניופאן ובאופן מפתיע הם מסרבים לקחת אחריות על כך. לא עברו 14 יום ממעמד הרכישה והקרטון בו הגיע הטלוויזיה היה ממש קרוע ומלוכלך. כרגע נשארתי עם חור בכיס ומסך שלא עובד \: שלחתי תלונה לפניות הציבור אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור. הצעות למישהו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. מסך שהיה איתי המון זמן, 17 אינץ' פשוט נישרף היום יש ריח מסריח הוא עשה "טזזזז" ובום כזה ונשרף ריח ממש מסריח. יש לי כרטיס מסך 8500GT אני יודע שיש בו כניסה כחולה ולבנה מרובעת אפשר בבקשה המלצות למסך הכי זול והכי טוב שיכנס לי בתקציב הדל שלי? מקסימום 400 אם אפשר ב 300 בבקשה אני גר ליד אשקלון במושבים ואני יכול להגיע לאיבורי חשוב לי גם אחריות שלא ישרף או משהו שוב המסך ישמש לגלישה אינטרנט סרטים 720P לפעמים אני רואה 1080P לא תמיד אבל מאוד חשוב שלא יזיק ממש לעיניים ושלא יהיה ממש גרוע תעזרו בבקשה אם תהיה עזרה כבר מחר ארכוש או אמתין שיהיה תגובות עד יום ראשון תודה רבה לכם עריכה: מה ההיתם בוחרים מ 2 אלה? אחד זה חברה שני לא מוכר אבל סמסונג שנה אחריות השנ 3 שנים אם היתה לי עכשיו אחריו…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני מתלבטת בשאלה כבר כמה שבועות וחורשת את הפורום הזה(כניראה הבחורה היחידה פה....) אני יכולה בעיקרון להשקיע 3000 ש"ח אבל השאלה אם כדאי.... המסך ישמר בעיקר כטלויזיה עם TV BOX,לצפייה בסרטים ולשיטוט באינ'. אני עכשיו גם בענין של תמונות(מהמצלמה החדשה ושווה ביותר שלי) אז גם אולי קצת עריכה של תמונות בהמשך. האם יהיה הבדל משמעותי אם אקנה T240 של סמסונג או מסך עם פאנל טוב יותר בפונקציות הנ"ל אם הבנתי נכון, זה בעיקר משמעותי לסרטים? האם בתור מי שלא מתמחה במסכים או משחקת משחקים עם גרפיקה מורכבת יהיה באמת יתרון מאוד משמעותי למסך יקר(כמו ה-DELL 24 שמומלץ פה כל הזמן)? אם יש המלצות למסכים אחרים גם הם יתקבלו בברכה. תודה, הילה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by EagleX2,

שינוי בנושא הדיון: החלטתי ללכת על מסך בגודל 27. נשארתי עם שתי אפשרויות: 2713HM וVP2770. קודם כל, האם הVP2770 משווק בארץ בכלל? לא ראיתי בחנויות ה"מובילות". האם למישהו יש ניסיון עם ה2770? לפי הדיווחים באינטרנט, אמנם לא כמו ה2713 הנהדר עם בעיות איכות, הוא גם סובל מבקלייט בלידינג. אשמח לתגובות, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Globalization,

מתבלבט לגבי המסך הנ״ל, והאם פנאל VA הוא בסדר למשחקים? פעם אחת התפשרתי ולקחתי TN במקום IPS ולא אהבתי, עכשיו אני מתבלט שנית.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נראה לי צבעוני מדיי מה שמוזר שבמסך הקודם שהיה לי (אותו סוג... שהחליפו בעלל בעיית backlight bleed) הצבעים היו יותר יפים אשמח לעזרה או עצה ממי שמבין תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום לחברי הפורוםz ברשותי מסך מחשב ישן יחסית של Benq צג LCD 20' שנשרף לו ברצוני להתייעץ אתכם לגבי רכישה של מסך מחשב תקציב כ1000 +\- יעוד של המסך לצורכי מולטימדיה ומשחקים 23-24 אינצ׳ עכשיו אני כבר הייתי סגור על לקנות מסך Dell 23 Led u2312hm אשמח להמלצות נוספות

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by tomer1818,

יש לי בעבודה את המחשב הזה http://www.dell.com/us/en/slgov/desktops/optiplex-780/pd.aspx?refid=optiplex-780&cs=RC957163&s=slg אני מעוניין לחבר אליו שני מסכים בעזרת כבל מתאם הבנתי שצריך לבדוק שהכרטיס מסך תומך בזה ומבירור שעשיתי הבנתי שהוא לא תומך , האם יש דרך אחרת שניתן בעזרתה לחבר שני מסכים ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by shlomosk,

מד הבהירות תקוע על צג המחשה ואינו זז לחצני הצג תקועים תכנת הפעלה ויסטה כיצד ניתן לפתור זאת תודה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. מוצרי הדגל של אייסר ואסוס בעולם המסכים השולחניים יתעכבו בהגעתם לכתבה

13. Started by eyal00,

אני קונה השבוע מסך ואני מתבלט בין: XEROX XG-91D SONY X95F (יש מצב שאני יוותר כי המחיר שלו עלה) LENOVO L192P BENQ FP91GP איזה מהמסכים הכי מומלץ? המסך מיועד בעיקר למשחקים אגב,הגיוני שהמסך BENQ 91GP עולה בחנות אחת 1168 ובחנות אחרת 1760?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. ברשותי מסך מחשב ואני רוצה לחבר לאינטרקום בבית הבעיה היא שהחיבור ודיאו של האינטרקום הוא RCA ולמסך יש יציאה רגילה VGA. האם קיימת דרך להמיר את האות כך שהמסך מחשב יוכל להציג את התמונה של האינטרקום ? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by daniel1saida,

בס"ד שלום W2254TQ אך המסך הזה בבקשה? זה דחוף איזה מסכים מתחרים באותו מחיר? ואיזה פורמט מתהים למשחקים 16:10 או 16:9 (פחות חשוב יותר חשוב הראשון) ? תודה רבה לעוזרים

16. Started by oren,

גלישה באינטרנט בעיקר צפיה בתמונות כתיבת מסמכים וסרטים משחקים - נדיר איזה מסך מומלץ במחיר הנ"ל?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. יש פס כזה שמתחיל למעלה כסנטימטר אחד מהקצה ומצד שמאל.. עד אמצע המסך הוא נעלם לאט לאט.. מזה? עוד דבר.. הוא מופיע רק אחרי פעילות ממושכת של המסך.. כשרק מפעילים את המסך אין את הפס.. מזה? תודה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום אני זקוקה לטלויזיה לסלון, עד 40" , שמסוגלת לשדר את המחשב דרך VGA ברזולוציה של FHD 1920X1080. אני בטוחה שיש מי שיש לו בבית כזה דבר. רצוי מחיר עד 1800ש"ח תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by oren12,

שימושו בעיקר למשחקים וסרטים.. אני צריך מסך שיהייה 20'' או 22'' תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by matan147,

שלום רב לאחי יש תמסך הזה של TEAC יש להם מסכי FULL HD זה הדגם שלו אני חושב זה נראה אותו דבר וזה מ2008 יוצר http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=9619 כתוב שהרולציה המקסמלית שאני מעלה זה 1050-1650 זה נחשב FULL HD או HDR

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. צרכים אופיס, אינטרנט ומעט משחקים. ושאלה נוספת - מה ההבדל בין הסמסונג שרשמתי לבין אחד דומה רק עם B בסוף? תודה לעונים

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. יש לי שני מכשירים שאני רוצה לחבר לאותו מסך מבלי לסובב אותו כל רגע והאם הכבל הפשוט מספיק טוב

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by The_Israeli,

הפלסמה 42' בת שלוש השנים + שלנו נפטרה בשיבה טובה, ונאמר לנו שיעלה הרבה מאוד כסף לתקנה. החלטנו לקנות במקום LCD חדש. התקציב הוא עד 10,000 ש"ח. בעיקרון מדובר במסך שישמש אותנו בסלון הבית. לא צריך רמקולים מובנים למסך - יש מערכת 5.1 מאוד איכותית. אולי בעתיד מתישהו נחבר למחשב, אבל זה לא צריך להיות שיקול... זקוק להמלצה למסך שהוא הכי משתלם בסכום המדובר ביחס של עלות-גודל-איכות, וגם המלצה למקום לקנות בו את המסך המדובר. אנחנו גרים בר"ג ככה שעדיף משהו בסביבה של ת"א-ר"ג-גבעתיים. תודה רבה מראש חברה! באתי לכאן לשאול כי אני יודע שפה אנשים מבינים עניין.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Mor_S,

כרגע יש לי את המסך 190V של חברת PHILIPS, וכל רגע הוא עושה ריענון למסך. וזה חירפן אותי לאללה, אז הבאתי מכה לפאנל [כפתורים] ומהסך נסדק למטה קצת . אז אני כרגע רוצה לקנות מסך מחשב בגודל 22'-24' עד 1500 ש"ח, אבל הבעיה היחידה שלי היא שאין הרבה מרחק ביני לבין השולחן. בתודה אהה ושחכתי לציין שאני צריך עם חיבור HDmi וגם שהמסך יהיה FullHD אם אפשר.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.