עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Shasoosh,

https://www.samsung.com/us/computing/monitors/gaming/49-crg9-dual-qhd-curved-qled-gaming-monitor-lc49rg90ssnxza/ האם ידוע למישהו אם המסך הזה נמכר בארץ? המסך יצא לפני מספר חודשים (תחילת מאי - אם אני זוכר נכון) ולא מצאתי שום איזכור שלו בארץ. לא בצורה רשמית ולא מיבואנים מקבילים. האם יש למישהו מידע בנושא? תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by חני10,

אני מתלבטת בין מסך מחשב Samsung BX2450 LED לבין LG W2486L LED. ממה שקראתי המפרטים שלהם זהים חוץ מהניגודיות שבסמסונג יותר נמוכה. אני חייבת לסגור את זה היום גג מחר!!!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך lcd led dell 30 ניקיתי אבק מהמסך באמצעות מטלית לניקוי מסכים והוא משאיר לי סימני מריחה למרות שאני מנקה עם מטלית יבשה ולא עם חומר מה הסיבה?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. Started by daviditzhaky,

אין חריגה... יש לי עכשיו מסך 22'' 1680*1050 של lg, אז בפורום מפרט מחשב אמרו לי שיהיה לי overkill עם המסך הזה. אז רציתי חדש אבל אני צריך חיבור hdmi לps3 ואם יש עוד חיבור לטלויזיה יהיה יותר טוב.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by SHELA,

:s05:שילוב של מסך מחשב עם טיונר לטלוויזיה. הסברים בעברית עממית בבקשה מכם ולא דרך אתרים צפופים. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by giloman,

מסך טוב למשחקים תקציב - 1500 תתפרעו חשבתי על הAOC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_102&products_id=4509

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Zeev86,

קניתי היום מסך מחשב/טלוויזיה 24" (XL2370HD). בקבלה וטופס אחריות רשום דגם מסוג LED, אבל בחוברת של המוצר רשום LCD. משיחות עם כמה אנשים התברר לי שיש הבדל באיכות התמונה וגם באורך החיים של הדגמים (לטובת LED). האם זה נכון ואני צריך לדאוג להחלפה, או שזה לא קריטי ואין הבדל משמעותי?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. נראה לי צבעוני מדיי מה שמוזר שבמסך הקודם שהיה לי (אותו סוג... שהחליפו בעלל בעיית backlight bleed) הצבעים היו יותר יפים אשמח לעזרה או עצה ממי שמבין תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Lumber Jack,

לאינטרנט וסרטים. עד 1,500 שקל. תודה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by oren12,

שימושו בעיקר למשחקים וסרטים.. אני צריך מסך שיהייה 20'' או 22'' תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. החברה האמריקאית ניצלה את CES 2018 על מנת להוסיף עוד זוג מסכים למבחר המכובד שלה לכתבה

12. http://www.hye.co.il/ לינק למבצע. הבנתי שבסמסונג (חיון) זה רק 4 פיקסלים ומעלה. האם עכשיו שווה ללכת על דגם של LG שמקביל ל2243?

13. Started by SuperAssHole,

חבר שלי קנה היום מסך אחרי שהוא חיבר אותו הופיעה לו ההודעה: the current input timing is not supported by the monitor display Please change your input timong to 1920X1080@60Hz or any other monitor listed timing as per the monitor specifactions יש לו כרטיס מסך ישן geforce fx5200 מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  14. Started by efimz5201,

שלום לכולם, מבקש המלצות על מסך מחשביזיה של סמסונג 27'' דגם T27B300MA. לצורך חיבורו למחשב ובנוסף לממיר של יס לצפיה בטלויזיה. ראיתי אותו כרגע הכי זול ב- 1500 ש"ח. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=824439 תודה ושבת שלום.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by TheDiesel,

לא מזמן קניתי את המסך הבא: asus 21.5 fhd wide monitor gaming vp228he האם זה מסך גיימינג כמו שהוא שוווק?

16. Started by amitaihasnes7,

שלום. יש לי מסך LCD והוא כבר דיי מלוכלך. יש עליו הרבה דברים מגעילים וזה (זה לא פיקסלים שרופים). עכשיו השאלה שלי היא אם אני יכול לנקות מסך שכזה כמו שניקיתי את מסך ה-CRT הישן שלי (מים+ניגוב במגבת נייר). האם זה טוב למסך. אם לא איך כן ניתן לנקות אותו. שאלה נוספת שלי היא שכשאני לוחץ טיפה על המסך עצמו (החלק השחור) אז יש קצת גלים קטנים כאלה וטיפה טיפונת איוות של צבעים. למה זה קורה והאם זה בריא לסמך שלי

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by tiger2014,

קניתי את המסך הזה: http://www.aocmonitorap.com/root/my/product_display.php?id=279 ואני לא מצליח להתקין לו דריבר : http://up406.siz.co.il/up3/jmvimijm3djt.jpg מה אפשר לעשות?

18. Started by kfirbep,

יש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. Started by aleXtazi,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת מה זה בדיוק הMS של המסך והניגודיות שלו? ומה נחשב איכותי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. samsung p2350 FHD 23 INCH המפרט הטכני שלו מעולה עם 2MS וגם יחס ניגודיות מעולה, הרבה חוות דעות טובות עליהם הוא יושב לי בול על התקציב שלי (900-950 שקל) וכן, לא יכול לחרוג, בבקשה לא לדחוף, חבל על העבודה הנוספת לאצבעות שלכם, בקיצור רציתי לדעת במחיר הזה ושוב אני אומר רק במחיר הזה, הוא בסדר למטרות גיימר וגלישה באינטרנט וכאלה? סרטים פעם ב אני רואה תודה רבה חברים! אתם הפורום השני שאני משגע לו תשכל על זה =]

22. Started by ofir_16,

היי ברשותי מחשב נייד של דל עם חיבור VGA (בלי DVI או HDMI) ורכשתי מסך LCD 22 חדש עם חיבורים גם VGA וגם DVI. הבנתי שחיבור ה DVI יותר מומלץ וראיתי שיש כבל VGA TO DVI אז עדיף לי לחבר את הלפטופ עם הכבל הזה לחיבור ה DVI במסך או להשתמש בכבל VGA פשוט שיתחבר לחיבור ה VGA בנייד ובמסך? מה יתן את התמונה היותר איכותית?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. מנסה לעזור לחבר אבל מבולבל בעצמי בעצם ! עכשיו נמכרים יותר המסכי LED אני רואה הבעיה שלא בכולם רשום LED ! אז אני לא בטוח בקיצור מה אתם ממליצים ? צפיה בתמונות , קריאת טקסטים זה העיקר וכמובן קצת צפיה בסרטים ואינטרנט עד 900 ...1000 עדיף באיזור ה 800 עד 23 אינצ תודה ! ;D

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מתלבט בין 2 מסכים הפאנל והחברה שונים מה יותר מומלץ ? אם יש לכם המלצות המלצות על מסכים אחרים אשמח לשמוע מסך מס' 1 מסך מס' 2 תודה לעוזרים

25. Started by primo,

שלום לכולם, אני מתלבט בין DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR לבין SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כל אחד אומר לי שהשני איכותי יותר.. מה אתם אומרים? *המטרות שלי מהמסך הם בעיקר משחקים וגלישה באינטרנט.. תקציב 2400 שקל.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים