עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ilstockman,

מה דעתכם על המסך הזה? 2350 ש"ח למסך 22 אינץ... :s05: נכון של חברה לא מוכרת אבל 22 אניץ במחיר כזה... רוב העבודה שלי מול המחשב היא גלישה באינטרנט + צפיה בסרטים+סדרות, ומידי פעם משחק או 2 ?Model? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by yair71,

מה דעתכם על מסך זה? האם למישהו יש? במבצע לעובדי מפעל מסויים מוכרת חברה ידועה ביותר את המסך ב-1000 שקל ב-10 תשלומים. ומקבלים מייד

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by zeev256,

יש לי VX922 עד עכשיו לא היו לי שום בעיות איתו, ומאוד נהניתי ממנו. פתאום היום, הופיע לי פס ורוד בצד שמאל של המסך, ולא רוצה להעלם, מה לא עשיתי, חיברתי מחדש את הכבלים, התקנתי מחדש את הדרייברים, כלום לא עוזר. החיבור הוא DVI. אם מישהו נתקל בתופעה כזאת, או יודע מה לעשות, (חוץ מלממש אחריות.) אשמח מאוד לעזרה.

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  4. שלום האם יש מסך של LG בגודל 19 שמגיע בצבע שחור?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by kuBBia,

המסך מיועד לסבא שלי שיש לו בעיות ראיה ולכן עדיף ,אם יש כזה, מסך שעובד טוב ברזולוציה של 800X600 לא צריך את המסך הכי חדש מספיק זמן תגובה של 16-8 כי זה מיועד רק לצורך גלישה באינטרנט אבל כמובן שיהיה מסך טוב וברור. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Wheel,

המסך הוא Samsung 731B מחובר בכבל DVI קיבלתי אותו לפני שבוע אני לא יודע עם זה אמור להיות ככה אבל הבהירות של המסך משתנה באופן קיצוני שמסתכלים מגובה שונה אם מלמטה המסך נהיה הרבה יותר קהה (יותר בחלק העליון) ועם מלעלמה יותר בהיר אבל מה שנכון תמיד זה שבחלק העליון המסך יותר כהה, ניסיתי לשחק עם ההגדרות של המסך וכלום לא עוזר יש למישהו עוד את הבעייה הזאת? יכול להיות שהמסך הגיע דפקטיבי?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by -R-E-L-,

קניתי אחד כזה היום לאחר שימוש ממושך בCRT 17 של MAG בגדול אני מרוצה אבל משהו שמתריד אותי. משום מה אני מרגיש שאני מאמץ את העניים. יש משהו שגם יש לו את אותה הבעיה עם המסך הנ"ל?

8. נראה לי ש90 אחוז מהפורום מחפשים את מה שאני מציע עכשיו...אז אם מישהו מכיר...אפילו באזור רמת גן או גבעתיים או חולוןן אני ישמחח כי האמת, אין כמו לראות את הדבר האמיתי. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  9. אני צריך מסך LCD ב1000 שקל... אפשר חריגה של 100 שקל בלבד!! למשחקים וגלישהה... והאם 8ms הוא טוב למשחקים....?? כלומר אם אני רואה מסך 8ms אז הוא למשחקים?? תודה מראש!~

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by gal,

ובכן המסך אכן נהדר למרות שקשה להתרגל למסך LCD אחרי הCRT שהיה לי אבל אני מניח שהעיניים צריכות להתרגל.מה שרציתי לדעת באיזה רזולוציה רואים הכי ברור גם את הטקסט וגם את התמונה ובאיזה קצב רענון מומלץ להשתמש? מה שלי מפריע אישית הוא שהטקסט מטושטש לי קצת .בעזרת מה ניתן לחדד כמה שאפשר את הטקסט והאם יש תוכנות שעוזרות לעניין. בתודה גל

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  11. Started by Justo,

מישהו מכיר ויודע מה ההבדל בין שני הדגמים והאם לדגם TQ יש גם חיבור DVI? באינטרנט כמעט שלא הצלחתי למצוא תגובות בקשר לדגם ה TQ.. :s05:

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. הציעו לי את המסך הנ"ל בפחות מ-1300 שקל במבצע המחשב משמש רק לאינטרנט ואופיס האם כדאי?

• 5 תגובות
    • 877 צפיות
  13. Started by ben060,

המסך מיועד למחשב- משהו סטנדרטי שיכנס לתקציב רצוי מאוד שלא יהיה ג'נרי כמו MAG או AOC אלא יותר לכיוון של SAMSUNG LG וכו רצוי לא לחרוג מ 1300 שח. תודה לעונים.

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  14. Started by KrustyTheKlown,

אני יכול לרכוש דרך העבודה מסך LCD של HP דגם 1740. http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/sm/WF05a/1090685-1122235-1122235-1122235-1122263-12088362.html חיפשתי קצת באינטרנט ומצאתי אותו בקצת יותר מ1000 שח. המחיר שמוצע לי הוא 190$ השימושים העיקריים שלי במחשב הם יותר משרדיים מאשר משחקים כבדים (אולי קמצ צפייה בוידאו אבל לא משהו רציני) כך שאין לי סיבה להשקיע סכום גדול. השאלה היא האם מישהו מכם מכיר את טיב המסך הזה וחושב שהוא נותן תמורה סבירה ביחס למחיר? תודה.

15. Started by Maor Shahar,

היי! אני מעוניין לקנות מסך LCD 19" של חברת SONY... אני מתלבט בין 3 דגמים.. והם: SDM-E96D SDM-S95DR SDM-S95A אם למישהו יש המלצות.. המחירים דיי דומים.. הפרשים של עד 100 שקל.. האם שווה את ההשקעה? שלושתם 8MS.. אבל יחס הניגודיות שלהם שונה (1:550,1:600,1:1000) והחיבורים.. רק ל2 יש DVI.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם מאוד!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Fungus Funk,

היו כאן כמה שמועות על ה - DELL 2707wfp שהולך לצאת, ושאולי כדאי לחכות לו ... אם אפשר לקבל עליו עוד פרטים ..? כגון תאריך יציאה משוהר, מחיר, גודל, רזולוציה, מפרט טכני ועוד כל מיני ..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום פירסמתי כאן הודעה לפני כמה ימים בחיפוש אחר מסך. הגענו למסקנה שבמחיר שהצבתי (היה 1200 ש"ח) המסך המומלץ הוא LG L1752T. התקשרתי לחנות ממנה רציתי לקנות - והתברר שכבר לא מייבאים את זה כי יצאו דגמים חדישים יותר. במקום זה הציעו לי את LG L1732TQ ב1250 ש"ח. האם מישהו יודע אם המסך הזה טוב גם עם יציאה אנלוגית? יש לי את סמסונג 730B ואני לא מרוצה ממנו... אולי בגלל הכרטיס מסך מובנה ואולי בגלל היציאה אנלוגית במחשב - הוא פשוט לא עובד טוב (קצת מרצד, בהיר מדי, מכאיב לעיניים). המחשב אליו המסך החדש מיועד לא שונה מבחינת מפרט מהמחשב עם הסמסונג (כרטיס מסך מובנה על הלוח אם) - לכן צריך משהו שיעמוד בתנאים. תודה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=472107 מה אתם אומרים? :

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  19. משהו יכול להמליץ לי על מסך LCD 19 ב1200 שקל ? ואם יש משהו יותר טוב בתוספת קטנה של כסף תראו לי גם אותו תודה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 911 צפיות
  20. נניח את הצ'אי מאי 22 אינצ'.. אפשר להפוך לטלביזיה ע"י חיבור אנטנה או שרק מסך טלביזיה יכול לשמש לזה? במידה והתשובה שלילית.. קיים מכשיר המאפשר את הדבר הזה?

21. Started by deyan,

היי, אני במצב של להחליף מסך. אני מתעסק בעיקר עם הרבה מסמכים (לימודים), אבל לפעמים גם סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו אחרי שעשיתי קצת בירורים, נראה לי הכי טוב בתקציב של עד 1500 ש"ח הדגם שרשמתי בכותרת. אשמח אם תתנו חוות דעת עליו ואני גם פתוח להמלצות טובות יותר אם יש לכם. תודה מראש! http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5080

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by piter_pen,

ההתלבטות שלי בין 5 מסכים לפני הקנייה הסופית: LG 1917S SAMSUNG 940N SAMSUNG 920N VIEWSONIC 902B VIEWSONIC 912B האם מישהו יכול לדרג אותם או פשוט לכתוב מה הטוב ביותר מהרשימה ולעזור לי לבחור... תודה

• 5 תגובות
    • 994 צפיות
  23. הבקשות שלי הם : 1. אני מחפש שתי מסכים - 17 -19 אינץ 2. אם אפשר לתת לי הצעה של חברה מותג ושל חברה אמינה ...ושמומלץ לקנות תמסך שלה ..יש LG סמסונג טושיבה ACER מאג וויוסוניק NEC BENQ ועוד.... 3. הסכום המירבי הוא 1500 שקל... 4. שיהיה בעל אחריות ל3 שנים לפחות 5. שבוע טוב...

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by alfus73,

שלום. אני מתעניין ברכישת מסך מסוג Lg l194wt. מסך רחב, יחס ניגודיות של 1:2000, זמן תגובה של 5 מיל בשנייה. המסך משמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט. הבנתי שהמסך הזה יענה לי על כל הציפיות. יחד עם זאת הבנתי שאין לו חיבור DVI. דווקא בכרטיס מסך שלי - כן יש יציאת ל- DVI. האם המשמעות היא להתפשר ? האם אני אשים לב להבדל בין חיבור DVI ליבור VGA רגיל ?? מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  25. Started by b127,

מחפש מסך עד 2500 ש"ח. עדיף כמה שיותר גדול, ושיתמוך ברזולוציות גבוהות, להצגת מסמכים גדולים. ושיהיה איכות תמונה טובה. אני לא משחק, ולא משקיע בסרטים. כרגע אני עם CRT, ואין לי שום מושג ירוק בLCD, אז אני סומך עליכם. הייתי מעדיף לשמוע מבעלי נסיון, שעובדים בגרפיקה על LCD, איך זה?

• 5 תגובות
    • 998 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.