עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הדרישות שלי מהמסך: שיהיה של חברה אמינה ומוכרת שיהיה כמה שיותר זול שיתאים לעבודה משרדית (גלישה באינטרנט,פתיחת מסמכים וכו'..) שיהיה מספיק גדול ונוח לקריאת טקסט אבל לא גדול מדי (נראה לי 19 אינץ' זה מה שאני צריך..) תקציב: עד 740 ש"ח מצאתי כמה מסכים בזאפ, תגידו לי אם הם טובים לדרישות שלי ואם כן אז איזה מהם: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=719117 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=590766 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=726429 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=696224

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב Wide Screen של 20 אינצ'. המסך ישמש בעיקר לסרטים, טלויזיה ותכנות אבל לא למשחקים. אני רוצה שהמסך ישמש גם כטלויזיה ולכן חשוב לי שיהיה לו את כל היציאות שצריך מאחורה (RCA ואולי RF - לא בטוח שצריך RF). אני מתלבט אם לחפש אחד שיש לו גם יציאת DVI. לגבי תקציב עוד לא נסגרתי על עצמי לגמרי. נראה לי שעד 2500 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז עדיף. על מה אתם ממליצים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by בייגל טוסט,

חבר שלי קנה מסך NU LCD L922A בלי להתייעץ עם אף אחד... http://zap.co.il/model.asp?model_id=418972 הוא עדיין יכול להחליף אותו אז מה דעתכם, מסך טוב? גרוע? ואיך החברה באופן כללי?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. אהלן, אני בונה מפרט למחשב חדש ובין השאר מתכנן לקנות מסך 22" במחיר שהוא בסביבות ה-1300-1400 ש"ח. קראתי את הכתבה הארוכה (והמצויינת) העושה השוואה בין מסכי 22" (מסכי 22 אינץ' - המחירים צונחים, והאיכות?) וההמלצה הייתה ללכת על ה-asus. השאלה היא האם מאז שנכתבה הכתבה אתם ממליצים על מסכים אחרים שעולים עליו (אני לא מדבר על פרמטר ספציפי אלא כמובן על התרשמות כוללת), שוב, בהנחה ותג המחיר שלי הוא 1300-1400 ש"ח. נוסף לכך, בהנחה וה-MW221C הוא עדיין הכי מומלץ, עד כמה מורגשת העובדה שהמסך עצמו "מבריק"? האם העובדה שקיים חלון באחד הקירות שמצדדיו או מאחוריו תרגום לסנוור בגלל האור האחורי/צדדי, או שזה פרט זניח? תודה רבה על העזרה והייעוץ. דימה

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מה דעתכם על ה- 20WGX2? מפרט מעניין ואיכותי. בין המסכים הבודדים שמאפשר שינוי apsect ratio ולשמור על 4:3. הבעיה העיקרית הינה בציפוי המבריק שבסצנות חשוכות הופך לחצי מראה. יש כאלה עם ניסיון לא טוב עם הציפוי הזה?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, אשמח לעזרה ! בשעה טובה התחדשתי במסך Samsung C27HG70, הוא מחובר כמובן לGTX 1080 יש בWINDOWS אפשרות להפעיל HDR - כשאני מפעיל אותו - כל הצבע הופך לדהוי אשמח להמלצה כיצד לפעול. יש לציין שהמסך הוא 10BIT ותומך בHDR.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אז ככה יש לי תמסך כבר שנה וחצי ואף פעם לא עשה בעיות. מלפני חודש הוא התחיל להתחרפן, כל פעם שאני סוגר תמסך ולאחר מכן מדליק אותו מחדש לוקח לו משו כמו עשר עשרים שניות עד שהוא נתפס על התמונה וסוף סוף מראה אותה. כאשר המסך נתפס על התמונה אני גולש באינטרנט רגיל הכל טוב ויפה עד שלמשל אני נכנס ליוטיוב ורואה סרטון על כל המסך ואז הוא שוב נהיה שחור ורק שאני מקטין את הסרטון לקטן הוא עובד בסדר.. כמו כן יש כל מיני אתרים שאני נכנס אליהם אז שוב הוא לא מראה לי את התמונה והופך לשחור ורק שאני יוצא מהאתר הוא עובד רגיל. חיברתי עוד יציאה של הכרטיס מסך לטלוויזיה בחדר והוא עובד בסדר גמור בטלוויזיה.. יש למישו מושג מה הבעיה? אני לא יודע אם זה במסך או בהגדרות שלו או אפילו במחשב. סליחה אם זה לא קשור …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. היי, מחיפושים שלי באינטרנט ובפורום הבנתי שהנושא של קצב רענון (לדוג' 60 Hz או 75 Hz) במסכי LCD הוא לוט בערפל... יש כאלה שאומרים שזה לא משנה וזה משפיע רק במסכי CRT וראיתי גם אנשים אומרים שזה כן משנה... מה אתם אומרים אנשים, משנה או לא ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. טוב, החלטתי להעיף את ה-CRT שישרת אותי כל כך טוב במשך השנים ולהחליפו במסך דק ועדכני. כמו כן, בגלל שאין לי טלויזיה בחדר ויש לי שני ממירי YES מיותרים החלטתי להוסיף לי אחת כזו לחדר. אבל שני מסכי LCD זה יקר מאוד... אז הגעתי למסקנה, למה שלא ארכוש מסך אחד בגודל 21" שישמש כשניהם. אז ככה, זה בכלל אפשרי לחבר את המסך (בהנחה שזה מסך מחשב) לשני מקורות מידע שונים ולהחליף בניהם? אם לא, מסך טלויזיה יספק תוצאות טובות כשישומש כמסך מחשב (שזה יהיה רוב הזמן)? התקציב כרגע אינו מוגדר אבל אני לא רוצה משהו כמו הטלוויזיות של סוני ב-24 אלף שקלים... תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Borat,

שלום אני מחפש לקנות מסך Lsd לאחותי ליום ההולדת (יש לה crt) וחשבתי על Chimei 21.5 LCD 22QD 5ms המסך עולה 700 שקל והוא תומך full hd ובאתר של החברה כתוב שלמסך הזה יש אחריות רק של שנה והשאלה שלי היא: יש מצב שהוא יתקלקל אחרי שנה? או ששווה לקנות מסך עם 3 שנות אחריות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. ראשית תודה רבה לכולם ושלום רב! קניתי את המסך הזה: https://ksp.co.il/?uin=57894 והמחשב (לפטופ) שלי פחות או יותר זה המפרט: 256GB SSD 8GB זיכרון geforce 930mx i7 8650i אז ככה, אני משחק לעיתים בו בפיפא 20 (לא יודע אם זה משנה אבל שיהיה), אני כמובן משחק על LOW, כי המחשב שלי לא מספיק טוב אליו. אבל מה שכן, בנייד הוא עובד מעולה! אין בעיות ואין תקלות ואין כלום, תודה לאל. אבל מה? שאני מחבר HDMI למחשב (ז"א HDMI ל-HDMI), עד הצג של המחשב המשחק רץ כמו שצריך, אבל במסך הסמסונג הנ"ל התמונה מקרטעת... לא זז טוב וכו'. מה יכולה להיות הבעיה בבקשה? האם אפשר להתגבר עליה? תודה רבה!!

12. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 והוא לא מצליח להציג רזולוציה של 2560*1440 למה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. מי שמעוניין לקנות את המסך ועדיין 2500(כולל משלוח) יקר לו אולי בעזרת קניה קבוצתית נצליח להשיג מחיר טוב יותר תכתבו פה שאתם מעוניינים ומי שמוכן להרים את הכפפה ולארגן קניה קבוצתית זה יעזור, היו כאן כבר כמה בעבר של דנדן ואחרים שמן הסתם מבינים בזה יותר מאתנו.. כמה שיותר אנשים זה יותר יעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום לכולם, המסך בביתי התחיל להציג את כל הפונטים בצורה מטושטשת - 20 אינץ' של מאג בן 4 שנים. - CRT. נראה לי שהגיע הזמן לשדרג, השימושים: 1. TEXT - וגלישה באינטרנט. - אני עובד הרבה מול WORD, אתרי אינטרנט וכד'. 2. משחקים - אני מתכנן לשדרג בקרוב את המחשב ואני רוצה מסך שיהיה אפשר לשחק בו. 3. חיבורים - יש לי WII ואני לא יודע אם אני אבקש לחבר את ה-WII למסך החדש - אז הייתי רוצה שיהיה במסך חיבור Component. 4 - לא סרטים, יש לי TV של Sharp 32LCD - ואני משתמש בה כדי לראות סרטי HD. התקציב הוא +- 1500, אך אני אדרש להוסיף עוד 500 ש"ח בשביל איכות כמו Dell2007 wfp והתמורה תיהיה שווה אז אני מוכן לשקול. אם אפשר להמליץ על חנויות איכותיות, גם בשירות, גם באחריות זה יהיה נהדר. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Yanai_Gaf,

שלום לכולם, אני מחפש מסך טוב שישמש כמחשב וגם כטלוויזיה (הכוונה גם לממיר, לא רק DVD) שיתאים בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט. מבחינת רזולוציה, כמובן שחשבתי על 1920X1080, אך מה לגבי 1920X1200? יתאים יותר/פחות? או לחלופין 1680X1050 לגבי מרחקים, כשיהיה מחשב המרחק יהיה בערך 60-70 סנטימטר. כשהוא טלוויזיה, בערך 2.5 מטר. איזה גודל הכי יתאים? התקציב שלי הוא עד 2000 גג, עדיף באזור 1500. אני מבין שהדרישות שלי אולי קצת לא הגיוניות מבחינת מרחקים...אם אין שום מסך שיתאים אני אנסה לבלגן קצת את החדר, לראות איך אפשר לסדר את הדברים. או שמקסימום נחכה ונחסוך עוד קצת כסף :-\ תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by rollita,

ידידים וידידות מעונין במסך 17'' ב-1000 עד 1250 שקל לעבודה משרדית יש הרבה מסכים בסכום הזה בזאפ חלקם גם זולים מאלף רק שאני לא יודע לעמוד מהו מסך איכותי אשמח להצעות בטווח הנמוך של התקציב שלי THX

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by amstel,

שלום לכולם, אני מעוניין במסך חדש בגודל של לפחות 23" ומעוניין שיהיה ברזולוציה של 1920*1200 המסך ישמש לתכנות ומשחקים. יש את המסך של דל U2412M אבל מביקורות שראיתי ביוטיוב אומרים שיש לו לאגים במשחקי גוף ראשון על מה אתם עוד יכולים להמליץ לי? סביבות 1500 ש"ח אני חושב

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. שלום כפי שרשום בכותרת אני משתמש במסך Dell 2007WFP והלוח-אם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard אתמול עשיתי עידכון BIOS לגירסא F10 של הלוח, ובתחתית המסך של דל יש לי 2 נורות, אחת של ההדלקה\כיבוי ואחרת שזה מספרים 1-4 כאשר כל מספר אומר חיבור אחר (1 זה VGA, ו - 2 זה DVI, ו - 3 זה S-Video, ו - 4 זה Composite). ולאחר העידכון המספר 2 במסך פשוט נעלם! (אני משתמש בחיבור DVI). פשוט נעלם ולא נדלק, כאשר בשאר החיבורים כאשר מחליפים בין אות לאות יש נורה דלוקה. מה זה אומר ?! ואיך אפשר לתקן ?! ואיך עידכון ביוס קשור לדבר שכזה ?! תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אני יודע של-DELL הספציפי הזה רזולוציה טבעית של 1680X1050. מה יקרה עם במשחקים אני אגדיר אותו 1024X1280 או כל רזולוציה אחרת מהטבעית שלו? האם אוכל לשחק כך? האם התמונה "תעוות"?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. כפי שהכותרת מציינת. אני לא ממש משתמש במחשב שלי לגיימינג. רק לגלישה וסרטים בעיקר. ורציתי לדעת איזה מסך אני יכול לקנות שגם יתאים לי גם למחשב שאני פשוט יעבור להשתמש בו וזהו אם זה אפשרי בכלל. לא חשוב לי האיכות הכי טובה אבל שכן יהיה אפשר לקרוא טקסט ברור. אני גם צריך כרטיס מסך למחשב הניח שיהיה אפשר להתחבר בHDMI אבל אני מניח שאת זה אכתוב בפורום כרטיסי מסך. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by AngelofDeath,

אני מחפש מסך מחשב כמה שיותר טוב בתקציב הזה. חשבתי על LG 22M35A מאייבורי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13615 רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בינו לבין זה למשל: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12321 אני מחפש מסך שמיועד בעיקר לקריאה וקצת גיימינג. תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. ובכן, השאלה בכותרת. מבחינת נתונים טכניים ההבדל היחיד הוא ברזולוציה ואלי עוד כמה הבדלים זערוריים, אך מבחינת ביצועים ואיכות, האם יש הבדל?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש ללימודים ומשחקים והשקעתי הרבה מאוד כסף כרגע אני חוסך למסך ואני רוצה לדעת מה המסך שיכול להוציא את המקסימום מהמחשב המפלצת שקנית? כרגע אני תקוע עם מסך יישן מאוד שגורם לי לכאב עיניים אחרי כמה דקות של קריאה או משחק. המחשב מיועד בעיקר לקריאה ועבודה של שעות אבל גם משחקים בגרפיקה ULTRA. הכי חשוב לי זה האיכות והMS שלא יהיה לאגים או תקיעות שהכל ירוץ חלק ושהגודל יהיה סביר לא קטן מידי 27+- המפרט של המחשב שלי מצורף בתמונה.. כרגע אין ממש תקציב אני מודע לזה שמסך איכותי של2K או משהו בסגנן שיוציא את המקסימום מהמחשב יעלה סביבות 3-4 אלף. השאלה האם יש מסך 2K שיכול לתת לי איכות מטורפת שאוכל להנות ממשחקים וגם לשבת שעות …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מחפש מסך של מינימום 20 אינץ', למחשב, השימושים הם משחקים וסרטים, ובנוסף יהיה כרטיס TV במחשב אז גם טלוויזיה. אני רוצה מסך רחב, זמן תגובה נמוך (בשביל משחקים). התקציב הוא גמיש, בוא נגיד 3000-4500 ש"ח (אפשר טיפה לחרוג אבל לא להגזים). רזולוציה של 1600*1200, כדי שאני ארגיש שיפור בין הרזלוציה של עכשיו לרזולוציה של המסך החדש, (פשוט אם משדרגים 17 אינץ' ל-19 אינץ' אין הבדל ברזולציה וזה די מבאס). תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכם. אני בקרוב קונה מחשב למטרות משחקים ועבודות, חשוב לי שאני אוכל להנות ממשחקים ברזולוציה גבוהה וגם שלא יכאבו לי העיניים והראש אחרי עבודה ממושכת על המחשב (בעיקר ב WORD). המסך יהיה מיועד גם למחשב וגם לראות טלויזיה. אני מתכנן לקנות כרטיס מסך HD5850 שאלה ראשונה היא, מה עדיף, מסך מחשב, או מסך טלויזיה ? חשוב לי שהמסך יהיה FULL HD, עדיפות שזה לא יהיה פאנל של TN (הבנתי שהוא הכי גרוע), הסתכלתי קצת על הגדלים של המסכים, לפי דעתי הגודל האידיאלי הוא 27 אינץ, שיתאים לי גם למחשב וגם לראות טלויזיה, אם אתם חושבים אחרת אז למה? השאלה השנייה היא, התקציב שלי למסך הוא בסדר גודל של 2.5K, האם זה סביר ? או שזה לא מספיק למסך שאני רוצה ? אולי אני בכלל טועה, ולא הולך בכיוון הנכון, אז תקנו אותי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים