מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני מתלבטת בין מסך מחשב Samsung BX2450 LED לבין LG W2486L LED. ממה שקראתי המפרטים שלהם זהים חוץ מהניגודיות שבסמסונג יותר נמוכה. אני חייבת לסגור את זה היום גג מחר!!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה רכשתי מחשב חדש ללימודים ומשחקים והשקעתי הרבה מאוד כסף כרגע אני חוסך למסך ואני רוצה לדעת מה המסך שיכול להוציא את המקסימום מהמחשב המפלצת שקנית? כרגע אני תקוע עם מסך יישן מאוד שגורם לי לכאב עיניים אחרי כמה דקות של קריאה או משחק. המחשב מיועד בעיקר לקריאה ועבודה של שעות אבל גם משחקים בגרפיקה ULTRA. הכי חשוב לי זה האיכות והMS שלא יהיה לאגים או תקיעות שהכל ירוץ חלק ושהגודל יהיה סביר לא קטן מידי 27+- המפרט של המחשב שלי מצורף בתמונה.. כרגע אין ממש תקציב אני מודע לזה שמסך איכותי של2K או משהו בסגנן שיוציא את המקסימום מהמחשב יעלה סביבות 3-4 אלף. השאלה האם יש מסך 2K שיכול לתת לי איכות מטורפת שאוכל להנות ממשחקים וגם לשבת שעות …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, הלך לי היום מסך 19 אינג ' של חברת aoc שקניתי לפני כמה שנים.. (הלך הספק כוח שלו אני מאמין). בכל מקרה, אני בעניין להביא אחד אחר, שימושיי הם אינטרנט וסרטים ואולי בהמשך קצת משחקים לא כבדים. ההתלבטות שלי היא האם לקנות מסך חדש באיזה 700שקל21 אינג בערך או משומש באיזה 300 שקל. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אחותי חיברה יותר מדי דברים בשקע חשמל אחד, ביניהם המסך lg, בן כ-5 שנים. בעקבות העומס הפקק קפץ. מאז המסך הפסיק לפעול (נורת standby לא נדלקת). ניסיתי להחליף כבל - לא עזר. האם המסך גמור? או שיש איזה פיוז שאפשר להחליף?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מקריאה בפורום הבחנתי ש U2414H הוא בין המומלצים. יש רעיונות אחרים ? שווה לחכות לדגמים חדשים ? (אני יכול להמתין כ 6 שבועות). תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כבר זה זמן אני עובד מול מסך 17 CRT בבית ו LCD במשרד ,ואני שוקל לרכוש מסך 17 LCD לבית . בחנות ראיתי מסכים , ולא נראה לי שיש צורך ב 19 LCD הוא נראה לי אפילו מוגזם. האם לדעתכם 19 מוסיף ?השימוש שלי הוא לתוכנות גלישה וסרטים.לא למשחקים . ההבדל בינהם הוא איזה 400-500 ש"ח ואני לא בטוח שזה שווה את זה .האם מישהו שקנה 19 מרגיש שיפור גדול ,נוחות רבה יותר??
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם, יש לי כרגע מסך 22 אינץ של LG אני רוצה להחליף אותו בזוג מסכים חדש. השימוש למסכים הוא בעיקר משחקים ועבודה עם המחשב. (עם זה עוזר כרטיס מסך של GIGABYTE R9 290OC) גודל של המסכים רצוי 23.6 או יותר תקציב שניים ביחד עד 2000 שקל (זה כולל חריגה) אפשרי מחו"ל אם זה יוזיל את המחיר + משלוח תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ממיר yes hd רגיל ואני רוצה לחבר אותו למסך מחשב, למסך יש רק חיבור dvi אחד (samsung syncmaster bx2335), הייתי רוצה לחבר את הממיר של yes למסך מחשב (לפי מה שהבנתי צריך גם חיבור לקול אז יש לי מערכת של pure acoustics yoo22) אוכל מיני חיבורים במחשב עצמו בשביל הסאונד. אשמח לדעת איך אני יכול לחבר את הממיר למסך מחשב כך שיעבוד כמו שצריך גם הווידאו וגם האודיו? בנוסף אשמח לדעת איך זה יעבוד מבחינת הממיר והמחשב? האם כשאני ארצה להשתמש במחשב אני אצטרך לחבר את הכבל של המחשב למסך וכשאני ארצה להשתמש בממיר אני אצטרך לחבר את הממיר למסך? אם כן זה יותר מדי טרחה בשבילי אז האם יש דרך לשלב את המחשב ביחד עם הממיר שיעבדו על המסך בלי שאני אצטרך לחבר ולנתק כבלים כל הזמן? תודה על העזרה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
LG w2261V VS samsung t220/p?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט לפני קנייה והייתי רוצה לראות את המסך לפני רכישה. אודה מאד לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המסך הזה: http://www.aocmonitorap.com/root/my/product_display.php?id=279 ואני לא מצליח להתקין לו דריבר : http://up406.siz.co.il/up3/jmvimijm3djt.jpg מה אפשר לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רכשתי עכשיו מסך מסוג סמסונג BX2450 , זוהי הפעם הראשונה שאני עובד איתו התקנתי את כרטיס המסך וכל הדריברים הנדרשים אבל הבעיה היא שבתצוגה על המסך נראה שהתמונה לא מוצגת על כל המסך בערך אינץ' מהדופן יש גבול שחור אני די חדש למסכים מהסוג הזה , האם התמונה אמורה להיות כך או שאני מגדיר משהו לא נכון הרזולציה לפי windows היא 1920 על 1080 אשמח לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב נייד של דל עם חיבור VGA (בלי DVI או HDMI) ורכשתי מסך LCD 22 חדש עם חיבורים גם VGA וגם DVI. הבנתי שחיבור ה DVI יותר מומלץ וראיתי שיש כבל VGA TO DVI אז עדיף לי לחבר את הלפטופ עם הכבל הזה לחיבור ה DVI במסך או להשתמש בכבל VGA פשוט שיתחבר לחיבור ה VGA בנייד ובמסך? מה יתן את התמונה היותר איכותית?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי הנה המפרט הדרוש: 19" ניגודיות של 1:2000 לפחות. זמן תגובה דיי נמוך (משו כמו 4MS-2MS) אני שמתי את העין על ה1970HR של LG.... מה אתם אומרים עליו? תודה בהקדם! REGMAN עריכה: שימושים: מישחקים (FPS בעיקר), סרטים....
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR לבין SAMSUNG LCD 22" 226BW 2ms DVI כל אחד אומר לי שהשני איכותי יותר.. מה אתם אומרים? *המטרות שלי מהמסך הם בעיקר משחקים וגלישה באינטרנט.. תקציב 2400 שקל.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי באופיס דיפו את ה-"24 Samsung ,2494HS LCD http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000S1h__MKtCAaBgl80soCgUP4:12bbi68k5?id=4175410&pr=QJ5&N=2%2031512&sgID=10 מה אתם אומרים? תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
:s05:שילוב של מסך מחשב עם טיונר לטלוויזיה. הסברים בעברית עממית בבקשה מכם ולא דרך אתרים צפופים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הזדמנות לקנות מחבר את המסך vp191b של וויוסוניק(חדש ) במחיר של 500 ש"ח עכשיו לא מצאתי ממש ביקורות עליו , אבל לפי המחיר שהוא נמכר התרשמתי שהוא אמור לספק את הסחורה(מה גם שמהנתונים הבנתי שהוא די טוב), במיוחד במחיר כזה מצחיק וכן אני יודע שזה דגם ישן ,אז אולי כדאי לחכות למסכים חדשים שיצאו ולקנות במחיר רגיל או לנצל את ההזדמנות ולקנות את המסך ב500 ש"ח?! השימוש למסך הוא בעיקר סרטים ומשחקים תודה מראש למגיבים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ידידים וידידות מעונין במסך 17'' ב-1000 עד 1250 שקל לעבודה משרדית יש הרבה מסכים בסכום הזה בזאפ חלקם גם זולים מאלף רק שאני לא יודע לעמוד מהו מסך איכותי אשמח להצעות בטווח הנמוך של התקציב שלי THX
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בעוד שבועיים ואני צריך גם מסך. אני רוצה לקנות מסך 19 לא רחב בתקציב של עד 1840 שקל, אין אפשרות לחריגה אפילו לא בשקל. כמובן שאפשר פחות, רצוי 1600 עד 1750 שקל. המסך ממש לא מיועד למשחקים ואני ממש לא הולך לשחק משחקים במחשב החדש ככה שתיקחו את זה בחשבון. הכי חשוב שלמסך יהיה איכות טקסט מצויינת, ושתהיה לו איכות תמונה חדה וברורה. אין שום צורך בPivot, וגם לא צריך usb במסך וכל מיני שטויות כאלה. חשוב שיהיה איכות טובה של סרטים על המסך כי הולך להיות במחשב מדיה סנטר למרות שהמחשב הוא לא HTPC. חובה שיהיה למסך יחס ניגודיות אמיתי של לפחות 1:1000, ואפילו רצוי יחס ניגודיות יותר גבוה. חובה שיהיה למסך פאנל VA.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מסך כדאי לי לקנות זה http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=161&salenum= או http://www.pcdepot.co.il/sale.asp?pid=202&salenum= או שיש לכם המלצה אחרת למסך עד 1100 ש"ח שיתאים למחשב הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1419 תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחיפושים שלי באינטרנט ובפורום הבנתי שהנושא של קצב רענון (לדוג' 60 Hz או 75 Hz) במסכי LCD הוא לוט בערפל... יש כאלה שאומרים שזה לא משנה וזה משפיע רק במסכי CRT וראיתי גם אנשים אומרים שזה כן משנה... מה אתם אומרים אנשים, משנה או לא ? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב, החלטתי להעיף את ה-CRT שישרת אותי כל כך טוב במשך השנים ולהחליפו במסך דק ועדכני. כמו כן, בגלל שאין לי טלויזיה בחדר ויש לי שני ממירי YES מיותרים החלטתי להוסיף לי אחת כזו לחדר. אבל שני מסכי LCD זה יקר מאוד... אז הגעתי למסקנה, למה שלא ארכוש מסך אחד בגודל 21" שישמש כשניהם. אז ככה, זה בכלל אפשרי לחבר את המסך (בהנחה שזה מסך מחשב) לשני מקורות מידע שונים ולהחליף בניהם? אם לא, מסך טלויזיה יספק תוצאות טובות כשישומש כמסך מחשב (שזה יהיה רוב הזמן)? התקציב כרגע אינו מוגדר אבל אני לא רוצה משהו כמו הטלוויזיות של סוני ב-24 אלף שקלים... תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאני מחבר את המחשב למסך 27 אינץ שלי ... לא רואים את כל המסך באופן מלא.. התמונה ברורה מאד וממש רואים מעולה.. אבל הבעיה היחידה שיש זה שיש מסגרת של מסך לא מנוצל מסביב לתמונה של המחשב (מסךלא מנוצל= מסגרת שחורה בערך ס"מ מסיב לתמונה) רזולצית המסך 1920*1080 כנ"ל גם של המחשב יש כרטיס מסך hd4870 אשמח לקבל תשובה בנושא ומה אפשר לעשות כדי לבטל את הפס השחור כדי שאני ינצל את כל המסך שלי ולא רק חלק ממנו
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין לי מושג איך לבחור או מה ההבדלים, התקציב הוא 1500 ש"ח, 23-27 אינטש ללא רמקולים. למחשב יש Thunederbolt, Mini Display Port וHDMI, מבחינת רזולוציה אני אחיה עם 1920x1080.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-