עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by THE-BIG,

מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין הקידומת P לH ולS ובכלל על שאר ההרכב של הקוד דגם

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. המסך מיועד למשחקים עבודה וסרטים חשוב שהביצועים שלו יהיו מצויינים גודל מסך 21 ,23 אינץ. ראיתי פה הרבה המלצות על DELL אני חובב LG חברה תאמת לא כלכך מעניינת אותי כל עוד יש אחריות שירות טוב ונותן ביצועיים מצויינים לא צריך יותר מיזה. תודה מראש לעוזרים אפשר ליראות תמפרט שלי בצד.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. חוץ מבמחיר ?... ואיך אפשר להבטיח פאנל נורמאלי ע םה 226 ? לא מסוגל לחשוב שאקנה אחד כזה ואתקע עם משהו של צ'י מיי ....מנסיון ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כפי שהכותרת מציינת. אני לא ממש משתמש במחשב שלי לגיימינג. רק לגלישה וסרטים בעיקר. ורציתי לדעת איזה מסך אני יכול לקנות שגם יתאים לי גם למחשב שאני פשוט יעבור להשתמש בו וזהו אם זה אפשרי בכלל. לא חשוב לי האיכות הכי טובה אבל שכן יהיה אפשר לקרוא טקסט ברור. אני גם צריך כרטיס מסך למחשב הניח שיהיה אפשר להתחבר בHDMI אבל אני מניח שאת זה אכתוב בפורום כרטיסי מסך. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by AvivHalevy,

תקציב: 500-1000 שימוש: בגדול שימוש בייתי - סרטים,משחקים וכ'ו. לא יודע אם זה משנה משהו אבל המחשב מיועד לתכנות אפליקציות ככה שאני ישב הרבה שעות על המסך. כרטיס מסך: gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E גודל מסך: 21"- 23" הערות: מוגבל בגובה עם סטנד עד 40 ס"מ העדפה למסך LED FHD אם זה מתאפשר בתקציב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש למעונות(כרגע עם 17' CRT ), חשבתי על 23-24 אינצ', הדבר הכי חשוב הוא המחיר(אין הגבלה אבל עדיף כמה שיותר נמוך). לא אכפת לי מהאיכות יותר מידי, מתכוון לצפות בסרטים מידי פעם ורוב הזמן לבהות בתרגילי בית ואתרי אינטרנט. בחופשת הקיץ אני אשתמש במסך הזה בתור תוספת ל Samsung T240 (למסמכי טקסט בלבד) ולכן חשוב שיהיה אפשר לקרוא בנוחות גם שאני בזוית. לפי חיפושים שעשיתי בפורום נראה שה Samsung 2333T עונה על הצרכים שלי ומצוייד בפאנל טוב, יש דגם אחר ששווה בדיקה? נ.ב. על ה T240 אני עובד ברזולוציה של 1920 על 1200(וזה מאוד נוח), אני ארגיש שינוי גדול במעבר ל 1920x1080 ?

7. הכי גם מסך CRT בסוף מורכב מפיקסלים (אומנם שם זה פוספור, זה קשור לסיבה ?)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. אני רוצה ללכת על אחד מ-4 המסכים הללו למטרת גלישה באינטרנט בלבד!!! למטרת סרטים המחשב מתחבר לLCD 32! יש לי מחירים טובים יותר על כולם מלבד הדל, אני מדבר על הנחות של בערך 10-15 אחוז ממחיר המדף! לכן אפילו האיזו נראה לי מאוד ריאלי. מה באמת המסך המשתלם ביותר ולמה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DORAZABI,

רציתי לדעת מה זה בדיוק הMS של המסך והניגודיות שלו? ומה נחשב איכותי?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 7600 gs 256 ddr רציתי לדעת מהי החשיבות של המסך שאני יקנה בהתחשב שזה הכרטיס שלי והאם המסך של אחי יתאים? הLCD שלו שהוא7 1 אינטש של proview 8ms

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. האם T240 ו- HD4870 1 ג'יגה הוא שילוב טוב? אני מעוניין לדעת אם אני משלב כרטיס ומסך ביעילות.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. דפדפתי בזאפ במסכי דל,ויצא לי להתקל במסך E248WFP. איזו הפתעה אחרי בירורים,אין ביקורות כרגע על המוצר כי כנראה הוא מספר ימים בשוק,מה שאפשר להגיד הוא שהפאנל TN. בהשואה ל2407,למרות החסרון של הפאנל היותר "נחות",הוא מפצה על כך במחיר שלו-2225 ש"ח להיום. אני שוקל לקנות אותו,מחיר משתלם מאוד וגם נראה לי פצצות לסרטים. מחכה לביקורות על זויוות צפיה

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב Wide Screen של 20 אינצ'. המסך ישמש בעיקר לסרטים, טלויזיה ותכנות אבל לא למשחקים. אני רוצה שהמסך ישמש גם כטלויזיה ולכן חשוב לי שיהיה לו את כל היציאות שצריך מאחורה (RCA ואולי RF - לא בטוח שצריך RF). אני מתלבט אם לחפש אחד שיש לו גם יציאת DVI. לגבי תקציב עוד לא נסגרתי על עצמי לגמרי. נראה לי שעד 2500 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז עדיף. על מה אתם ממליצים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by fofo66,

ברצוני לקנות מסך מחשב LCD 19אינצ' רציתי לדעת אם מסכיי המחשב שנמכרים בארץ תומכים ב - High Definition ואם חייבים כרטיס מסך באותו פורמט בשביל לראות ב - High Definition

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 והוא לא מצליח להציג רזולוציה של 2560*1440 למה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by SpEcToR,

מצאתי פיקסל שרוף אחד... קניתי את המסך באולסייל.. מה לעשות? אם יש פיקסל שרוף אחד.. אפשר להחליף מסך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by TheMadKow,

שלום, ובכן... אממ... אני משוטט כבר זמן מה עם מסך CRT של MAG .. ויש לי כמה שאלות, שאולי יהיו טיפשיות, אבל בכל מקרה - הבעיה העקרית שלי כרגע עם המסך, היא בתחום התדרים. יש ישומים (בעיקר משחקים), שמנסים לשנות את התדר, ברזולוציה של 1280x1024 (כשהמסך מגיע עד 60HZ) ואמ... קצת משגעים את המחשב המסכן.. האמת שזה דיי מטמטם אותי, וגם הקפיצות בין הרזולוציות. לכן התחלתי להתעניין במסכי LCD.... את רוב המפרט/ההשוואות דיי הבנתי, אבל בכל זאת יש לי כמה שאלות קטנות - 1. WideScreen, יש לו אילו חסרונות מסויימים שצריך לדעת עליהם ? לדוגמא אם משחק רוצה להציג ברזולוציה שאינה WS, אז אני אקבל פסים שחורים בצד, או שזה לא יעבוד, או שאני אצטרך לבצע אי-אילו התאמות ? 2. מהירות תגובה ... 8 סטנדרט בימ…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by oren12,

שימושו בעיקר למשחקים וסרטים.. אני צריך מסך שיהייה 20'' או 22'' תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אהלן אני לא בטוח לגבי המקום, פשוט זה הכי קרוב שמצאתי ומאמין שכאן נמצא הקהל עם התשובה (פורום אודיו וקולנוע ביתי נוטה לכיוון של האודיו בעיקר). אני אני מחפש טלויזיה 50 אינץ' 4K סמארט לנטפליקס (אמא שלי גילתה עולם חדש עכשיו). אני רואה מחירים ברשת לכל מיני דגמים החל מ-900 שקלים ועד ל-2,500, ההבנה שלי בנושא שואפת ל-0 ואשמח לעשות החלטה נבונה בעזרתכם. כמובן ללא איסוף עצמי בימי שכאלה, תודה רבה מראש ורק בריאות. *במידה וחסר מידע אשמח לתגובה אערוך בהתאם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  20. טוב, החלטתי להעיף את ה-CRT שישרת אותי כל כך טוב במשך השנים ולהחליפו במסך דק ועדכני. כמו כן, בגלל שאין לי טלויזיה בחדר ויש לי שני ממירי YES מיותרים החלטתי להוסיף לי אחת כזו לחדר. אבל שני מסכי LCD זה יקר מאוד... אז הגעתי למסקנה, למה שלא ארכוש מסך אחד בגודל 21" שישמש כשניהם. אז ככה, זה בכלל אפשרי לחבר את המסך (בהנחה שזה מסך מחשב) לשני מקורות מידע שונים ולהחליף בניהם? אם לא, מסך טלויזיה יספק תוצאות טובות כשישומש כמסך מחשב (שזה יהיה רוב הזמן)? התקציב כרגע אינו מוגדר אבל אני לא רוצה משהו כמו הטלוויזיות של סוני ב-24 אלף שקלים... תודה רבה!!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Maniac Psycho,

שלום לכולם מתלבט בין שני המסכים הנל LG 24MP76HM DELL U2414H אשמח לשמוע דעות, המלצות וכו תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, בעיקר לעבודה באינטרנט, טקסטים וצפיה בסרטים מדי פעם. ראיתי בזאפ מבחר גדול של מסכים אך איני יודע מה מומלץ, או מתאים יותר לצרכים שלי. אז אשמח לחוות דעתכם.. כ. מסך שלי: Leadtek winfast PX8800GT 512mb PCle זה הסינון בזאפ לפי הדרישות שלי : http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Monitor&DB55019=138766&DB346073=346075&DB4147=4919,4920,4151,145179,4922,663024,4153,4923,4152&DB346076=346077

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. תודה :-)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Gully,

זה ידוע שעד 50 אינטש, ההבדל הויזואלי בין 720P ל-1080P הוא כמעט ולא מורגש. מסכי 1080P עולים יותר כסף, ובנוסף בגלל שהם פועלים ברזולוציה גבוהה יותר, הדבר מכביד יותר (הרבה יותר מרזולוציית 720P) על כרטיס המסך. אז השאלה שלי היא בעצם למה לי לקנות מסך 1080P כאשר 720P הוא זול יותר ויתן לי ביצועים (=FPS) טובים יותר במשחקים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by rollita,

ידידים וידידות מעונין במסך 17'' ב-1000 עד 1250 שקל לעבודה משרדית יש הרבה מסכים בסכום הזה בזאפ חלקם גם זולים מאלף רק שאני לא יודע לעמוד מהו מסך איכותי אשמח להצעות בטווח הנמוך של התקציב שלי THX

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים