עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by tamir6066,

הי,אני מעוניין לקנות מסך 22 אינץ חדש,המסך יחובר XBOX 360 וישומש בעיקר איתו. מה עדיף הסמסונג או הדל?הדל שווה 200 שקל יותר? לפי מה שהבנתי לדל יש פאנל יותר איכותי אבל הוא לא פול HD והסמסונג בעל פאנל TN אבל תומך בFHD. בקיצור מה עדיף?כמו שכתבתי המסך יתחבר לX360 ולמחשב משחקים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by alex542,

אני צריך המלצה על מסך בסיסי בסביבות 500 ש"ח חדש או המלצה על מסך ביד שנייה בסביבות 200 - 300 ש"ח.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. האם יש הבדל בין מסך סמסונג p2370 לבין xl2370 ? בארץ ראיתי רק את P, אבל בCNET יש סיקור חיובי מאוד לXL. http://reviews.cnet.com/lcd-monitors/samsung-syncmaster-xl2370/4505-3174_7-33683882.html

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש, בעיקר למשחקים(למשל Battlefield 4 שיוצא עוד מעט) אני לא ממש יודע מה יותר טוב מבחינת חברות, רק שיהיה מסך LED 1920x1080 ובלי 3D. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אני רוצה ללכת על אחד מ-4 המסכים הללו למטרת גלישה באינטרנט בלבד!!! למטרת סרטים המחשב מתחבר לLCD 32! יש לי מחירים טובים יותר על כולם מלבד הדל, אני מדבר על הנחות של בערך 10-15 אחוז ממחיר המדף! לכן אפילו האיזו נראה לי מאוד ריאלי. מה באמת המסך המשתלם ביותר ולמה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by omri09,

המסך שלי תומך בחיבור DVI-I, היום קניתי כבל DVI-D(זכר משני הכיוונים). האם העובדה ש DVI-I תומך הן באות אנלוגי והן באות דיגיטלי אמורה לשנות משהו בכל הנוגע לאיכות? עריכה: אוקיי לא יכולתי להתאפק וחיברתי את הכבל. אני פשוט לא מאמין איך יכולתי לעבוד עם VGA, הבדל של שמיים וארץ!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by EEstudent,

יש לי מסך CHIMEI 19 אינטש ולמרות שאני שם אותו במצב קריאה ורזולוציה מקסימלית 1280*1024 המסך אני מרגיש שהוא מוזר,כאילו יש בו נורות קטנות :-\ יש מה לעשות עם זה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום, עברתי קצת ביד 2 ואחרי מספר דקות הבנתי שאין לי מושג מה אני עושה שם, יש שם כמויות של מסכים שאין לי מושג מה הם, מי הם, ולמה הם... אני אשמח להמלצה לדגמים שהיו מומלצים מלפני מספר שנים ושכעת אפשר לרכוש אותם ביד שנייה במסגרת התקציב שלי כעקרון הוא אמור לשמש כמסך שלישי ביחד עם samsung syncmaster BX2335 הוא בן 5 ניראלי ו- iiyama prolite e2407hds הוא בן 6 ניראלי אני יודע ששלושת המסכים יהיו לא דומים אבל אני לא יכול עכשיו לרכוש 3 מסכים חדשים דומים שהמסך יהיה FHD 21-24 אינץ כעקרון שתי המסכים שיש לי כרגע הם 23 אינץ הכרטיס מסך שלי הוא R9 290X תקציב עד 500 שקל מיד שנייה מסך לגיימינג תודה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, כידוע, כיום יש מסכים רבים שמציעים יכולות מגע. רציתי לדעת, האם כולם ללא יוצא מן הכלל מצריכים חיבור USB על מנת לממש פונקציונליות זו או שיש כאלו שמעבירים את המידע דרך HDMI (כך שהכבל היחיד בין המחשב למסך הוא כבל HDMI בודד)? ספציפית, מה תהיה התשובה אם נגביל עצמנו למסכים קטנים במיוחד (7-11 אינץ')? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gabishpak1,

שלום אני חדש בענייו מחשבים ואני צריך המלצה למסך המיועד למשחקים כבדים. התקציב הוא 1000 שקל,אני רוצה שגודל המסך יהיה בין 20-24 אינ'ץ.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by TicTacToe,

כותרת עברתי על המון דגמים מביניהם שמתי לב שהמסך DELL u2311h נראה הכי טוב. האם יש משהו טוב יותר היום מבחינת איכות תמונה / צבעים וזמן תגובה? גיימינג בעיקר

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Nitzan88,

כל פעם בערב יש לי הבהובים רציתי לבדוק אם הבעייה במסך העברתי תמסך למחשב אחר משום מה המסך לא היבהב

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. אז ככה על המסך הזה אנחנו מדברים: http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/xseries/vx922/index.htm ב2 מילים: רוצו לקנות עכשיו קצת בהרחבה , הייתי אמור ללכת על הLG1970HR , אמרו שנגמר במלאי כמו שאתם יודעים היו בעיות מלאי איתו נראה לי עכשיו זה הסתדר .... רציתי 2ms היו לי כמה אופציות: Samsung 931C 19'' LCD 2ms DVI CMV 946D 19'' LCD 2ms DVI או ה VIEWSONIC המדובר בקיצור התלבטתי חשבתי שאלתי אמרתי יאללה נלך ננסה המוכר ממש המליץ אמר זה מסך של גרפיקאים צבעים מדהימים אם יש כסף זו האופציה , כמובן שהמחיר דיי עצר את הקפיצה על המסך אבל עכשיו אני מבין שזה שווה כל שקל.. במשחקים הוא עוצר נשימה ראיתי אצל חבר LG1970HR ואני אומר לך שאני אישית ראיתי הבדלים בעיין בי…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by PTTM,

שוטטתי באינטרנט וגיליתי משהו מוזר. הE207 מציג ביצועים טובים יותר "על הנייר", ועם זאת עולה פחות מה2007WFP. מי מביניהם עדיף?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by RedEyez,

טוב אני מתכנן לקנות מסך חדש וגם טלויזיה, חשבתי לחסוך עלויות ולשלב ביניהם. עכשיו רציתי לשאול אם זה בכלל אפשרי להשתמש בטלויזית LCD בתור מסך מחשב, השימושים העיקרים שלי הם משחקים במחשב, בנוסף לתכנות וגלישה באינטרנט. הייתי מאוד מעוניין לדעת אם בכלל יש חיה כזאת? ואם כן האם אפשר לקבל המלצות. עכשיו לפני שאתם קופצים ואומרים לי לעשות חיפוש, חיפשתי אך עדיין לא הגעתי לתשובה חד משמעית.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Albert172,

שלום לכולם! אני חדש בפורום, לכן מצטער מראש עם השאלה שלי נשאלה כבר בעבר (לא מצאתי בחיפוש). אני מתכוון בקרוב לרכוש מסך רחב 22". השאלה שלי היא, האם כרטיס מסך שלי (GeForce FX 5200) תומך במסכים הנ"ל? בהגדרות ב-WINDOWS לא מופיעות הרזולוציות המתאימות. הרזולוציה המקסימלית שמופיעה אצלי היא 1600X1200, ורוב מסכי ה-LCD באים עם 1680X1050. או שזה אמור להופיע ברגע שאחבר את המסך? (כרגע מותקן מסך CRT לא מזוהה ע"י WINDOWS. מופיע כ-PnP Monitor).

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by YinonOzery,

אני מצאתי את המסך הזה: http://www.spacenet.co.il/Product.asp?Pid=ACER-S221HQL&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=15&aff=Zap〈=he נראה לי קצת הזוי 600 ש"ח למסך כזה אבל אני יראה מה אתם אומרים. אני צריך מסך שירוץ טוב עם משחקים וסרטים. רצוי 21.5", יחס ניגודיות גבוה ובכללי מסך טוב.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by warllock,

שלום לכולם! לאחרונה רכשתי מניופאן טלוויזיה גרונדינג 32". כאשר פתחתי את הטלוויזיה גיליתי שבר במסך. יצרתי קשר עם השירות של ניופאן ובאופן מפתיע הם מסרבים לקחת אחריות על כך. לא עברו 14 יום ממעמד הרכישה והקרטון בו הגיע הטלוויזיה היה ממש קרוע ומלוכלך. כרגע נשארתי עם חור בכיס ומסך שלא עובד \: שלחתי תלונה לפניות הציבור אבל אני לא יודע עד כמה זה יעזור. הצעות למישהו?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by a1a1a1a,

אני מעוניין בהמלצה למסך 22" רחב לשימושי אינטרנט וסרטים ומשחקים לפעמים צריך שיהיה ניתן לתלייה על הקיר. אם יש מסך טוב ששווה בשבילו לעבור את התקציב זה אפשרי. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by Chymes,

יש שני דגמים של Eizo שמעניינים אותי: S2431WH ו-HD2441W. דגם S2431WH עולה כמעט 2,000 שקלים פחות. עברתי על גיליון הנתונים של שני המסכים והאמת אני לא רואה כמעט שום הבדל, למעט ריבוי יציאות ב-HD2441W. הפאנל, ככל הנראה, בדיוק אותו פאנל בשני המסכים. סתם בשביל הסקרנות מה הבדלים בין שני המסכים?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. הכי גם מסך CRT בסוף מורכב מפיקסלים (אומנם שם זה פוספור, זה קשור לסיבה ?)?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. הי, מסך ה 2407WFP של DELL בגירסאותיו השונות מאוד פופולארי גם כאן בפורום. חשבתי אולי להיפטר מטלווזיה 25" שיושבת ליד מסך המחשב שלי ולעבור למסך מחשב גדול שיחליף את שניהם. הקטע הוא שגם ה25 די קטנה והמסכים הטובים ממש יקרים. גודל 24 לא ייתן יתרון משמעותי בסרטים אבל אולי יכול להוות תחליף. גלשתי קצת בגוגל לחפש מידע וראיתי כל מיני מידות סותרות, - מה שאני מבקש בבקשה ממכם - לאנשים בעלי המסך, היתי שמח אם מישהו יכול לבדוק לי את הגודל המדוייק של התצוגה (רק התצוגה - בלי המיסגרת) בעזרת מטר, ואני מדבר על אורך ורוחב בסנטימטרים. אשמח גם למידות של כל המסך (כי ראיתי נתונים סותרים). דבר שני - רציתי לקבל חוות דעת למי שמשתמש עם המסך בתור טלווזיה - בעיקר ממיר של YES והוט כמובן, השאלה היא איך זה ב…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by crazzywak,

מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מטליות VIVIAN?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by nir-z,

תכננתי לקנות מסך של EIZO מדגם CE210W לצרכי גרפיקה. נאמר לי שהמסך לא מיוצר יותר ולא קיים במלאי והוצע לי כתחליף דגם CG222W. הבעיה עם התחליף היא ה-GAMUT הרחב שלו כשרציתי מסך לעבודה ב-SRGB. יש לי שתי שאלות: א- מה אומר הנתון כיסוי Gamut : sRGB-%97 , RGB-%92 ב- האם יש המלצה למסך אחר בגבולות התקציב שלי (6500 ש"ח)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by iGodly,

היי חברים, אז יש ברשותי כבר שנה את המסך Samsung c27hg70qqm שאני די מרוצה ממנו וגם קניתי אותו בזמנו במחיר מוזל מאוד. נפלה לי הזדמנות כרגע להשיג את המסך LG 27GL850 במחיר מוזל מאוד שוב (1300 ש"ח לצורך העניין) וחשבתי האם שווה לי "לשדרג" את המסך שיש לי למסך הזה? כי אני רואה ביקורות די טובות על ה LG למרות שה HDR שלו פחות טוב מה HDR במסך שלי אבל מצד שני הוא פאנל NANO IPS מול VA, האם זה משמעותית משפיע על איכות הצבעים? את הסמסונג שלי אמכור באותו מחיר שאני קונה את ה LG ככה שאני לא "מפסיד" כסף השאלה אם מבחינת ביצועים/איכות המעבר הזה שווה את הכאב ראש של להתחיל לפתוח מודעות של מכירת יד שנייה על הסמסונג? תודה רבה לעוזרים וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים