מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתלבט בין שני מסכים 1. LG 22EA53T 2. Dell UltraSharp U2312HM [h=1] לא יודע איזה אחד עדיף, ומה היתרונות והחסרונות של המסכים אחד על השני, אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לו מאוד.[/h]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מתעסק בעיקר בעריכה בפוטושופ, וגם עורך סרטונים בפרימייר. חשבתי על מסך 27" עם רזולציית 4K (כרגע אני בבית עם 25" של 1440P וצריך עוד מסך למשרד). קראתי ביקורות טובות על ה-LG 27UK650W שכעת אני מבין שמחליפה אותו גרסת UL שעולה בערך 2070 שח מאמאזון כולל הכל (לעומת 2500 שח בישראל ללא המע"מ) אופציה אחרת היא לקנות בארץ את ה-Dell U2718Q שנראה שהוא ברמה דומה ועולה 1870 שח (אחרי הורדת המע"מ). מחכה לראות אם בבלאק פריידיי איזה מבצע שווה על אחד מהם. השוואה ביניהם https://www.rtings.com/monitor/tools/compare/dell-u2718q-vs-lg-27uk650/652/661 דעתכם? משהו עדיף בתקציב?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היצרנית הקוריאנית ממשיכה להרחיב את היצע אמצעי התצוגה הקעורים שלה עם שלושה מסכי מחשב במחירים קורצים יותר מאי פעם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%a7%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%94%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%99/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אז זה מאוד פשוט הלך לי קאפוט המסך הישן :'( (ואין אחריות יותר. רררר) אז החלטתי לקנות חדש! דרישות: 1. חיבור DVI 2. זמן תגובה טוב 3. יחס ניגודיות טוב 4. מפירמה ידועה ומוכרת תקציב עד 1400 ש"ח גגון!! כמובן שיש העדפה ל-19" אבל גם 17" באיכות טובה יהיה מספיק. תודה מראש למייעצים נ.ב. (עריכה) חשוב מאוד: חנות באיזור הצפון. KSP, מרדנית, פנדה, נועה. שוב תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ובכן, השאלה בכותרת. מבחינת נתונים טכניים ההבדל היחיד הוא ברזולוציה ואלי עוד כמה הבדלים זערוריים, אך מבחינת ביצועים ואיכות, האם יש הבדל?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כשנתיים רכשתי מוניטור דל מדגם 2907W, המוניטור כמעט מושלם (הכמעט בגלל מדבקת מראה ללוגו שלהם וכפתורי מגע מאוד לא נוחים) ומאוד נהנתי ממנו. אתמול, לאחר הפסקת חשמל, הופיעו שתי תופעות מוזרות ומרגיזות. כאשר המוניטור נכנס למצב של חסכון באנרגיה הוא התחיל להציג מסכי בדיקה, כל הפיקסלים באותו צבע והצבע משתנה ל RGB ולבן. בנוסף , הלדים של כל כפתורי מגע נשארו דלוקים. נו טוב, התקשרתי לתמיכה של דל בארץ ("יעל מערכות") ודיברתי עם איש שירות מאוד נחמד. לאחר שתיארתי את הבעייה הוא יצא להתיעצות וחזר אלי עם התשובה "הכל תקין, כך אמור לעבוד המוניטור". לקח לי כחצי שעה לשכנע אותו כי זה אינו מצב תקין (היי, יש לי את המוניטור הזה מספיק זמן...) ואז הוא חזר עם יציאה שהיה לי "קצת" קשה לקבל "המוניטור ת…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
LG 22 W2252TQ 22 הוא עולה 1800 בערך הוא יהיה טוב לסרטים ומשחקים ? בכסף הזה יש 22 יותר טוב ממנו אולי? שבת שלום
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1:600 לB 1:700 לBF 8MS לנ 2MS GTG לBF למה אף אחד לא מדבר על הסדרה הזו? העיצוב שלהם נראה לי טוב, וביחס למחירם הנמוך אני חושב שהם יהיו להיט מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, אני בונה מפרט למחשב חדש ובין השאר מתכנן לקנות מסך 22" במחיר שהוא בסביבות ה-1300-1400 ש"ח. קראתי את הכתבה הארוכה (והמצויינת) העושה השוואה בין מסכי 22" (מסכי 22 אינץ' - המחירים צונחים, והאיכות?) וההמלצה הייתה ללכת על ה-asus. השאלה היא האם מאז שנכתבה הכתבה אתם ממליצים על מסכים אחרים שעולים עליו (אני לא מדבר על פרמטר ספציפי אלא כמובן על התרשמות כוללת), שוב, בהנחה ותג המחיר שלי הוא 1300-1400 ש"ח. נוסף לכך, בהנחה וה-MW221C הוא עדיין הכי מומלץ, עד כמה מורגשת העובדה שהמסך עצמו "מבריק"? האם העובדה שקיים חלון באחד הקירות שמצדדיו או מאחוריו תרגום לסנוור בגלל האור האחורי/צדדי, או שזה פרט זניח? תודה רבה על העזרה והייעוץ. דימה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש דבר כזה , אני רוצה לקנות Lg l194wt אבל אין במסך זה אפשרות PIVOT , יש משהו אחר שמשתווה לביצועים שלו עם PIVOT שיהיה הפרש מחיר עד 300 ש"ח .....תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מסך חדש למעונות(כרגע עם 17' CRT ), חשבתי על 23-24 אינצ', הדבר הכי חשוב הוא המחיר(אין הגבלה אבל עדיף כמה שיותר נמוך). לא אכפת לי מהאיכות יותר מידי, מתכוון לצפות בסרטים מידי פעם ורוב הזמן לבהות בתרגילי בית ואתרי אינטרנט. בחופשת הקיץ אני אשתמש במסך הזה בתור תוספת ל Samsung T240 (למסמכי טקסט בלבד) ולכן חשוב שיהיה אפשר לקרוא בנוחות גם שאני בזוית. לפי חיפושים שעשיתי בפורום נראה שה Samsung 2333T עונה על הצרכים שלי ומצוייד בפאנל טוב, יש דגם אחר ששווה בדיקה? נ.ב. על ה T240 אני עובד ברזולוציה של 1920 על 1200(וזה מאוד נוח), אני ארגיש שינוי גדול במעבר ל 1920x1080 ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לרכוש מסך מחשב בגדלים 19-20 אינץ' לא רחב בתקציב של כ-2500 ש"ח. כמובן שאם קיים מסך עם חריגה של עד 500 שקלים שיהווה עילוי מבחינת יחס עלות/תועלת, אשמח להשקיע יותר. בכל אופן הרצון הוא במסך שאינו רחב, וכן אין צורך במסך גדול יותר, שכן לא יעשה בו שימוש נרחב לצפייה בסרטים, ובטח שלא מרחוק. לאחר עיון נרחב בפורום, ומעט ביקורות מהעולם צימצמתי את התלבטותי ל-3 מסכים עיקריים, הנעים סביב אותם מחירים, פחות או יותר: Philips 200P7ES Dell 2007FP Eizo S1931SH כמובן שאם קיימים דגמים מתאימים יותר, אשמח לשמוע עליהם, אני פתוח לחלוטין להצעותיכם. השימוש המרכזי במסך יהיה אינטרנט, תוכנות לעריכת תמונות, ותוכנות אחרות כלליות (אופיס ודומיהן). כמו כן רצוי שיהיה מתאים גם למשחקים …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפרט של המחשב שצפוי להגיע בימים הקרובים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=473933.0 ראשית, אני יודע שנפתחו על המסך מספר רב של דיונים. שנית, כן השתמשתי בכפתור החיפוש וגם קראתי לא מעט ביקורות על המסך באינטרנט. התוצאות לא היו חד משמעיות, באשר לאיכות התמונה וזוויות הצפייה - אין ספק שלמסך יש יתרון מובהק. עם זאת, במספר ביקורות עלה כי המסך אמנם לא רע למשחקים, אך "גיימרים מקצועיים" יעדיפו לרכוש מסך אחר (ראו לדוג' http://www.prad.de/en/monitore/review/2009/review-dell-2209wa-part14.html#Lag). לאור האמור לעיל, מבקש לקבל מספר חוות דעות מאנשים שרכשו את המסך ו/או התנסו בו אצל חברים/מכרים. האם במהלך משחקי רשת (הן ב-RPG, והן ב-FPS) זיהיתם בעיות/מריחות/INPUT LAG/ כל בעיה אחרת…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המסך הוא מחובר עם הקבל dvi משני צידיו וכמובן על הרזולוציה המקסימלית שלו. הבעייה היא שנראה לי כי הוא מרצד במעט. כלומר- שאני מזיז חלונות בצורה איטית (גורר) אז יש כאלו ריצודים במסגרת של החלון גם למשל כאשר אני מסתכל על תמונה עם הviewer של אקס פי, ושאני מזיז את החלון עם התמונה יש מעין קווים כאלו שאני מזיז את זה לאט. בנוסף אני מרגיש הבדל גדול באיך שהעכבר זז לעומת המסך הקודם- מסך ישן גדול וטוב של lg שמגיעה ל 120 hrz או יותר.. בקיצור ההפרעה הקטנה הזאת של הריצודים גורמת למחשב להראות כאילו הוא איטי יותר והחלונות נתקעים כזה שמזזים אותם... מה אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כפי שרשום בכותרת אני משתמש במסך Dell 2007WFP והלוח-אם שלי הוא: Gigabyte GA-P35-DS3R Intel P35 LGA775 Motherboard אתמול עשיתי עידכון BIOS לגירסא F10 של הלוח, ובתחתית המסך של דל יש לי 2 נורות, אחת של ההדלקה\כיבוי ואחרת שזה מספרים 1-4 כאשר כל מספר אומר חיבור אחר (1 זה VGA, ו - 2 זה DVI, ו - 3 זה S-Video, ו - 4 זה Composite). ולאחר העידכון המספר 2 במסך פשוט נעלם! (אני משתמש בחיבור DVI). פשוט נעלם ולא נדלק, כאשר בשאר החיבורים כאשר מחליפים בין אות לאות יש נורה דלוקה. מה זה אומר ?! ואיך אפשר לתקן ?! ואיך עידכון ביוס קשור לדבר שכזה ?! תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המסך הנ"ל ברשותי כבר כמה שנים טובות והוא לא עשה בעיות עד כה. בזמן האחרון המסך התחיל להבהב בצרורות בצורה רנדומאלית. חיטוט קל העלה שהבעייה טמונה בספק הכוח שמשמיע רעשים סטטיים וכשמזיזים אותו ההבהובים מתגברים בתכיפותם ולפעמים המסך נכבה. אשמח להמלצות למקום בו אוכל לקנות ספק חדש (רצוי חנות פיזית בארץ) כמו שהבנתי המסך כבר לא מיוצר, אולי יש ספקים מדגמים אחרים שיכולים להתאים, אם כן אילו? ועל הדרך, מצאתי באיביי ספק תואם, הבעייה היא שהוא מארצות הברית ואצלהם יש 110V בתקע, השאלה - האם הוא יתאים לשימוש בארץ? http://cgi.ebay.com/AC-Power-Supply-Cord-LG-Flatron-L1970HR-19-LCD-Monitor-/400156426629?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item5d2b2e8185#ht_1692wt_1137 תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים חפרתי דיי הרבה באתר בקשר לאיזה מסך לקנות ונראה שה DELL 2209WA שהוא גם זול וגם טוב לפי כל הביקורות בארץ ובחול ,הוא הבחירה הנכונה. הבעיה שממנה אני מפחד היא פיקסלים שרופים ,בעיה שכבר ראיתי שדובר עליה הרבה. מדיניות של דל היא 5 פיקסלים ומעלה ,ולי ממש לא בא לקבל מסך עם אפילו פיקסל אחד שרוף. דיברתי עם נציג מכירות בפנדה והוא אמר שהם (פנדה) נותנים התחיבות שאם יש פיקסל שרוף בשבוע הראשון אז היבואן (דל) יחליף לי את המסך. הבעיה היא שאני לא כל כך סומך אליהם , הביקורות באינטרנט עליהם לא הכי טובות וזה מוזר שהם שולחים ליבואן להחלפה עם התחיבות שלהם ולא מחליפים את המסך בעצמם ,ולבסוף מה שיקרה הוא שהיבואן לא יכיר באחריות\התחיבות ולא יחליף את המסך הייתי מעוניין לקבל רעיונות/תגובות/ה…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש מסך LED, רצוי בגודל 20", אבל אפשר עד 22", שיהיה עם פאנל IPS שיהיה איכותי, לא למשחקים תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תקציב: 500-1000 שימוש: בגדול שימוש בייתי - סרטים,משחקים וכ'ו. לא יודע אם זה משנה משהו אבל המחשב מיועד לתכנות אפליקציות ככה שאני ישב הרבה שעות על המסך. כרטיס מסך: gigabyte GTX960 WindForce OC 2GB GDDR5 2XDVI HDMI DP PCI-E גודל מסך: 21"- 23" הערות: מוגבל בגובה עם סטנד עד 40 ס"מ העדפה למסך LED FHD אם זה מתאפשר בתקציב
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם אני רוצה מסך lcd לסרטים, אופיס וגרפיקה, איזה עדיף לקחת רחב או רגיל?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני סטודנט ש-95% מהזמן עובד עם טקסט/אינטרנט/מאמרים/תכנות. שאר הזמן מתחלק בין סדרות לסרטים. מכיוון שאני קונה מסך חדש, אז אני מנסה לבחור אחד שהכי מתאים לעבודה כזאת (בהנחה שקיים כזה). המליצו לי בעבר על המסך הבא (חושב שזה Dell ultrasharp, לא כתוב במפורש): http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/op-rd09-5649.htm קראתי גם מאמר על פאנל VA שמציג ניגודיות גבוהה, ואולי מצוין להצגת טקסט. דוגמה למסך כזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=859737 תודה
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה ההבדל בין הקידומת P לH ולS ובכלל על שאר ההרכב של הקוד דגם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://en.community.dell.com/dell-blogs/direct2dell/b/direct2dell/archive/2013/10/31/new-dell-ultrasharp-monitors-deliver-phenomenal-screen-performance-and-clarity-for-an-impressive-viewing-experience.aspx Dell UltraSharp 32 Monitor (UP3214Q) Dell UltraSharp 24 Monitor (U2414H) מעניין תוך כמה זמן נראה את ה U2414H במחזותינו ובאיזה מחיר...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-