עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. הכירו את אחד הדגמים הזולים ביותר שתוכלו להשיג עם תמיכה בקצב רענון גבוה יותר מ-60 הרץ לכתבה

2. Started by DarkCowMoo,

יש את המסך הנ"ל ב850 ש"ח. השאלה היא- איך הוא למשחקים? אני מגדיר את עצמי כשחקן שמשחק הרבה במשחקי מחשב, לסרטים יש לי מסך טלויזיה מחובר. הבנתי שיש למסך טיפה GHOSTING וזה מפריע למשחקים השאלה אם זה באמת מורגש. אני תאכלס משחק משחקים מכל הג'אנזרים אבל אם מדברים על משחקים שדורשים זמן תגובה אז STARCRAFT 2 וBF3 הם המרכזיים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כרטיס המסך שלי הוא HD4850 והוא לא מצליח להציג רזולוציה של 2560*1440 למה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. היי, קניתי שלשום מסך 21.5 של LG (דגם w2234T) האם כדאי לכבות אותו כל סוף יום כשאני מכבה את המחשב? או שכיבוי יומיומי של המסך הורס אותו?.. (המחשב גם כבוי בלילה) תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by zglazer,

שלום לכולם !!!! לאחרונה התחילה לי תופעה חדשה במסך פתאום מופיע התפריט של המסך מבלי ללחוץ על מקשי המסך ולאחר מס' שניות התפריט נעלם וצץ שוב יש למי שהוא הסבר לתופעה הזו תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  6. מי שמעוניין לקנות את המסך ועדיין 2500(כולל משלוח) יקר לו אולי בעזרת קניה קבוצתית נצליח להשיג מחיר טוב יותר תכתבו פה שאתם מעוניינים ומי שמוכן להרים את הכפפה ולארגן קניה קבוצתית זה יעזור, היו כאן כבר כמה בעבר של דנדן ואחרים שמן הסתם מבינים בזה יותר מאתנו.. כמה שיותר אנשים זה יותר יעזור

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. http://www.hye.co.il/ לינק למבצע. הבנתי שבסמסונג (חיון) זה רק 4 פיקסלים ומעלה. האם עכשיו שווה ללכת על דגם של LG שמקביל ל2243?

8. טוב אז קניתי את המסך היום בשעה טובה הגעתי הבייתה הפעלתי אותו קודם כל המסך באמת מצויין מבחינת הכל הוא גדול ונוח לעבודה עם טקסט עדיין TN אבל הוא לא רע בכלל ! לעניין עשיתי כמה בדיקות מסך לבן מלא אדום מלא ושהגעתי לשחור ראיתי נקודונת קטנטנה בצבע כחול כזה בהתחלה לא קלטתי שזה פיקסל מת אבל אחרי שניסיתי לנקות את זה וראיתי שזה לא יורד הבנתי והשאלה שלי היא מה לעשות האום להשאיר את זה ככה או להפעיל אחריות? או מה לעשות בעצם ?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ofiry,

שלום לכולם, כמו רוב האנשים כאן גם אני קראתי את הביקורות על הדגם המוצלח של DELL והתלהבתי. עד שנתקלתי בקטע הבא: Several manufacturers, including Dell and Samsung, have played the panel "bait and switch" game thinking no one would notice. A controversial practice called a "panel lottery" by others, they will originally release a good panel (for reviewers) and switch to an inferior one later on (probably to make some more money). Dell first put an S-IPS in their 2007WFP and later switched to an S-PVA, whose performance was deemed very low compared to the S-IPS. Samsung originally was making "S" (Samsung) TN panels for their 226BW, until they outsourced their production to A…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by idan1836,

אני לפני קניית מסך ורציתי עזרה בנושא.. המסך שאני רוצה צריך להיות LCD, מעדיף LG/ SAMSUNG , שיהיה בגודל 19" (לא WIDE SCREEN). רציתי לדעת מה התכונות שצריך לבדוק קודם כל ומה אתם ממליצים לי לקנות (מנסיון עם אותו דגם). התקציב עומד על כ- 1800 שקלים, יש אפשרות לחריגות אבל לא גבוהה. שהמסך יהיה עד 8 MS, הוא בעיקר למשחקים וסרטים, ושמתי עין על דגמי ה SAMSUNG האחרונים כמו 913BF לדוגמה. תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. samsung p2350 FHD 23 INCH המפרט הטכני שלו מעולה עם 2MS וגם יחס ניגודיות מעולה, הרבה חוות דעות טובות עליהם הוא יושב לי בול על התקציב שלי (900-950 שקל) וכן, לא יכול לחרוג, בבקשה לא לדחוף, חבל על העבודה הנוספת לאצבעות שלכם, בקיצור רציתי לדעת במחיר הזה ושוב אני אומר רק במחיר הזה, הוא בסדר למטרות גיימר וגלישה באינטרנט וכאלה? סרטים פעם ב אני רואה תודה רבה חברים! אתם הפורום השני שאני משגע לו תשכל על זה =]

12. Started by שוהם,

אני מחפש מסך לגימיני ושהיה בלי מריחות 23 אינץ תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Yanai_Gaf,

שלום לכולם, אני מחפש מסך טוב שישמש כמחשב וגם כטלוויזיה (הכוונה גם לממיר, לא רק DVD) שיתאים בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט. מבחינת רזולוציה, כמובן שחשבתי על 1920X1080, אך מה לגבי 1920X1200? יתאים יותר/פחות? או לחלופין 1680X1050 לגבי מרחקים, כשיהיה מחשב המרחק יהיה בערך 60-70 סנטימטר. כשהוא טלוויזיה, בערך 2.5 מטר. איזה גודל הכי יתאים? התקציב שלי הוא עד 2000 גג, עדיף באזור 1500. אני מבין שהדרישות שלי אולי קצת לא הגיוניות מבחינת מרחקים...אם אין שום מסך שיתאים אני אנסה לבלגן קצת את החדר, לראות איך אפשר לסדר את הדברים. או שמקסימום נחכה ונחסוך עוד קצת כסף :-\ תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by xXx Lid,

המסך שלי גוסס למוות CRT של LG ואני מחפש מסך חדש רצוי 19' LCD , כמה שיותר איכותי בתקציב של עד 1000 שקל ושלא יהיה מסך רוחבי אלה רגיל . בעיקר למשחקים ואינטרנט תודה.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 7600 gs 256 ddr רציתי לדעת מהי החשיבות של המסך שאני יקנה בהתחשב שזה הכרטיס שלי והאם המסך של אחי יתאים? הLCD שלו שהוא7 1 אינטש של proview 8ms

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by ori83,

היי, אני רוצה לקנות מסך מחשב Wide Screen של 20 אינצ'. המסך ישמש בעיקר לסרטים, טלויזיה ותכנות אבל לא למשחקים. אני רוצה שהמסך ישמש גם כטלויזיה ולכן חשוב לי שיהיה לו את כל היציאות שצריך מאחורה (RCA ואולי RF - לא בטוח שצריך RF). אני מתלבט אם לחפש אחד שיש לו גם יציאת DVI. לגבי תקציב עוד לא נסגרתי על עצמי לגמרי. נראה לי שעד 2500 ש"ח אבל אם אפשר פחות אז עדיף. על מה אתם ממליצים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by bv500,

המסך מיועד למשחקים, אינטרנט, אופיס וכו'. התקציב שלי הוא בסביבות 2000 עם מקסימום חריגה של 500 שקל. קודם כל מה עדיף? ולמה? (כמעט תמיד זה נראה שהמסך הרחב קטן יותר מהרגיל) ברחבים יש את ה- 22" CMV 221D ב- 2150 20" LG L204WT ב- 2000 20" DELL E207WFP ב- 2000 מה כדאי מביניהם? או משהו אחר? ומה העניין שקראתי בקשר להורדת הרזולוציה במשחקים, למה הכוונה? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. מה דעתכם על ה- 20WGX2? מפרט מעניין ואיכותי. בין המסכים הבודדים שמאפשר שינוי apsect ratio ולשמור על 4:3. הבעיה העיקרית הינה בציפוי המבריק שבסצנות חשוכות הופך לחצי מראה. יש כאלה עם ניסיון לא טוב עם הציפוי הזה?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by barbaba,

כבר זה זמן אני עובד מול מסך 17 CRT בבית ו LCD במשרד ,ואני שוקל לרכוש מסך 17 LCD לבית . בחנות ראיתי מסכים , ולא נראה לי שיש צורך ב 19 LCD הוא נראה לי אפילו מוגזם. האם לדעתכם 19 מוסיף ?השימוש שלי הוא לתוכנות גלישה וסרטים.לא למשחקים . ההבדל בינהם הוא איזה 400-500 ש"ח ואני לא בטוח שזה שווה את זה .האם מישהו שקנה 19 מרגיש שיפור גדול ,נוחות רבה יותר??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by fofo66,

ברצוני לקנות מסך מחשב LCD 19אינצ' רציתי לדעת אם מסכיי המחשב שנמכרים בארץ תומכים ב - High Definition ואם חייבים כרטיס מסך באותו פורמט בשביל לראות ב - High Definition

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by mrraz,

ראיתי שמוכרים מסכי DELL במגה לדעתי בחנויות כאלה מי שקובע אם המסך תקין או לא זה הלקוח. ולא משנה כמה פיקסלים מתים יש לו, שש או אפס. *עריכה* עכשיו חזרתי משם יש להם מסכי DELL בגדלים 19 ו-22 + יצרנים אחרים, מודלים לא יוקרתיים. להלן תנאי המכירה: עד שבועיים מקבלים בחזרה, לא נדרש שום הסבר. מעבר לשבועים 4 פיקסלים מתים ומעלה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by mordydd91,

שאני מחבר את המחשב למסך 27 אינץ שלי ... לא רואים את כל המסך באופן מלא.. התמונה ברורה מאד וממש רואים מעולה.. אבל הבעיה היחידה שיש זה שיש מסגרת של מסך לא מנוצל מסביב לתמונה של המחשב (מסךלא מנוצל= מסגרת שחורה בערך ס"מ מסיב לתמונה) רזולצית המסך 1920*1080 כנ"ל גם של המחשב יש כרטיס מסך hd4870 אשמח לקבל תשובה בנושא ומה אפשר לעשות כדי לבטל את הפס השחור כדי שאני ינצל את כל המסך שלי ולא רק חלק ממנו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by liran2003,

היי, אחותי חיברה יותר מדי דברים בשקע חשמל אחד, ביניהם המסך lg, בן כ-5 שנים. בעקבות העומס הפקק קפץ. מאז המסך הפסיק לפעול (נורת standby לא נדלקת). ניסיתי להחליף כבל - לא עזר. האם המסך גמור? או שיש איזה פיוז שאפשר להחליף?

24. איזה מסך מומלץ לילד בכיתה א לשלוחן העבודה. תקציב עד 600 ש"ח תודה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. מסך lcd בין 20 ל 22 אינצ שיהיה מתאים למשחקים בעל יחס ניגודיות גבוה ככל הנתן בתקציב והתקציב הוא 1100 -1200 חשבתי על ה samsung 20 wide t200 מה דעתכם עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.