עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by asaf_azar,

השימושים יהיו למשחקים וסרטים. אני עומד לקנות מנועה מחשבים,איך השירות והאיכות? וגם האם יש להם את הגירסא 05 של המסך? יש מסך יותר טוב במחיר הזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 854 צפיות
  2. Started by GeForce,

אני מעוניין לארגן קנייה קנייה קבוצתית של במסך הנ"ל מהיבואן. האם ישנם אנשים המעוניינים במסך?

• 6 תגובות
    • 980 צפיות
  3. Started by alincha,

מחפשת מסך אסטטי לבית שהוא גם משרד(התאהבתי בסמסונג הלבן) , אך טוב גם לעבודה עם טקסטים וגם לגרפיקה . בחנות המליצו את הויוסוניק. האם הוא באמת הכי מתאים לגראפיקה. מבקשת המלצה. תודה.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  4. שלום לכולם, ברצוני לרכוש מסך דק 22 אינץ,התווך הוא 2-8ms , אני מאמין שאפשר למצוא טוב בסביבות 1200-1500 ש"ח, השאלה היא איזה חברה ואיפה? לאיזה חברה איכות של התמונה היא טובה, ונכנס גם בתחום של הסכום המבוקש? תודה.

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

החלטתי לקחת 26" שתומך ב720P , כלומר 1366x768. המסך מיועד למשחקים, סרטים, עבודה(נגיד WORD, תיכנות וכו') וטלויזיה כאחד. הסתקלתי בזאפ מתוך המגוון ה"עצום" שיש שם נראה לי אני ילך על אחד משני אלה: http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=581930 http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 עכשיו בראשון רשום תמיכה בHD 1080P ובשני תמיכה מלאה בHD(כלומר 1080P) - איך זה יכול להיות? וחוץ מזה על כדי לי ללכת, אחד משני אלה או בכלל משהו אחר?

• 6 תגובות
    • 829 צפיות
  6. Started by udiudi,

היי. המפרט שלהם כמעט זהה [מלבד הבהירות], רציתי לדעת מכם מה אתם חושבים שכדאי, וכמה ההבדל ב50 יחידות בבהירות קריטי. למישהו יש הוא היה את אחד המסכים? מה אתם אומרים עליו? השימוש הוא למשחקים ועבודה משרדית.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by yz101,

מבקש לדעת איזה צג עדיף לקנות. אני אומר מראש, אני לא מוסיף עוד כסף ל2007WFP. אז מה עדיף ומאיפה? LG 204WT Samsung 204BW או אחר ומאיפה? שיהיה 20" רזולוציה 1050X1680 ובכל מקרה לא מעל 2000 ש"ח. אני ממש רוצה לקנות.

• 6 תגובות
    • 992 צפיות
  8. לקראת קניה של מסך 20 או 20.1 הייתי רוצה לדעת מהידע שלכם אלו מסכים משתמשים בפאנלים IPS או SIPS תודה

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by nadavcj,

LG L2000C נגב DELL 2007FP מי מנצח ולמה? אני דיי נעול על הדל...הייתי רוצה לשמוע את התיחסותכם לעובדה שה LG הוא 8 מילי שניות לעומת 16 ב DELL מבחינת מחיר הם אותו הדבר

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  10. Started by יאיר23,

לפני כחודש רכשתי מסך 19' של חברת lg מדגם m1917a . עד לאותו יום עבדתי על מסכי crt בלבד וכשהגעתי לעבוד על המסך הזה פשוט התאכזבתי. רציתי לדעת מדוע גם לאחר שניסיתי לשנות רזולציה ושיחקתי עם clear type בהתאם להמלצת טכנאי המעבדה של ח.י. אלקטרוניקה (היבואן של lg ) עדיין התמונה רחוקה מלהיות חדה. כוונתי, לכך שבעיקר באתרי אינטרנט לדוג' ב-ynet כל הכיתוב השחור מופיע כשחור סגול ולא חד וברור אלא מטושטש. האם מישהו מכיר את התקלה? :-[

• 6 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by mambo,

ראיתי בזאפ מסכי ענק למחשב - מעל 25 אינטש. והשאלה שנשאלת - מדובר באמת במסכי מחשב או שבעצם זה לחבר את המחשב לטלוויזיה? יש הבדל עקרוני בין טלוויזיות LCD למסכי מחשב LCD?

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  12. אני מחפש מסך LCD מינימום 4MS מובן שרצוי 2MS. המסך ישומש בעיקר לאינטרנט ומשחקים. כמו כן רצוי שאני אוכל לראות את המסך כלומר שיהיה בחנות ולא באינטרנט. אם חסרים לכם פרטים אני אוסיף בשמחה. המחשב הנוכחי שיש לי לא ממש רלוונטי כי בקרוב אני אחליף. תודה מראש על העזרה.

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by xena,

המסך שלי מרוחק מהמחשב במרחק של בערך 3 מטרים. עד כה חיברתי את ה CRT הישן עם כבל מאריך VGA של 3 מטרים. האם אוכל לעשות שימוש בכבל הזה לחיבור ה 2007FP באמצעות DVI (עם שני מעבירים DVI משני הצדדים), או שכדאי לרכוש כבל DVI חדש? כמובן שאני רוצה שהמסך יפעל בחיבור DVI ולא VGA. אני מנחש שהתשובה היא לרכוש כבל חדש, כי בטח אלה לא אותם כבלים, ומעביר DVI ל VGA עדיין משאיר את המסך כ VGA. אני רק רוצה לוודא עימכם. (ובהנחה שאני צריך כבל חדש) ראיתי במשרדיה כבל ב 170 ש"ח מוזהב. האם יש טעם להשקיע או שהחיבור הזה לא נפגע ממרחק? האם אפשר לרכוש כבל פשוט?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. בעזרת טישו או משהו ספציפי ??

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אהלן חברה, נכנסתי לאתר של באג וראיתי שם את המסך הנ"ל http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?psn=229&main=1 האם סוף כל סוף יש מסך 22" עם פאנל איכותי ? מה אתם אומרים על המסך הנ"ל ? גם המחיר שלו אטקרטיבי בשביל מסך 22" רחב עם פאנל איכותי

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  16. Started by Kenny,

יש לי כרטיס מסך Ge-Force 6600 GT ומסך lcd של LG דגם : 32lc2r המחשב והLCD מחוברים בכבל וידאו , הבעיה היא שכשאני מנסה לכוון את הרזולוציה של הטלויזיה (דרך האופציות של הכרטיס מסך...) הוא לא נותן לי רזולוציה גדולה מ 768 * 1024 . ( הרזולוציה הרצוייה היא 768 * 1360 ) מה לעשות??

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. חיברתי את המחשב בחדר שלי לטלוויזיה בעזרת כבל VGA מהכרטיס מסך של RADEON 9800 PRO+ לטלוויזיה שלי TOSHIBA WL66. הבעיה היא שמסך טלויזיה חותך את קצוות התמונה. רק אם אני מגדיר את רזולוצית המסך בפורמט של 3:4 אז נפתחת לי האפשרות בטלוויזיה אפשרות למתוח ולהזיז את התמונה קצת. כאשר זה מוגדר על 1360:768 זה פשוט חותך את התמונה בקצוות המסך. האם יש לי דרך לסדר את זה? המון תודה, ניב..

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  18. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני קונה בטוח עוד שבוע מסך 22" - אני מודע לזה שזה סוג מסכים עם פאנל TN ואני בכל זאת רוצה. כל מה שאני מבקש ממכם זה שתגידו לי איזה מסך עדיף לקנות מבין השתיים? אז בקיצור, מה עדיף Dell E228WFP או את ה-Samsung 226BW? תודה מראש, אלי.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. לאחר צפיה בהרבה מסכים רגילים ורחבים ( 19") בחנות עדיין קיימת התלבטות לגבי צורת המסך לרכישה. אחרי הכל על המסכים בחנות אין תמונות ממשחקים וגלישה באינטרנט אלא מצגת של פרחים ונופים. לכן, אני רוצה לשאול מה דעתכם, איזה צורת מסך עדיפה למשתמש המצוי. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by KiDi,

מה אתם אומרים על המסך? שווה את המחיר שלו? כ-1600 ש"ח... בSKYPC הוא קיבל 5 כוכבים..

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  21. Started by noambaum,

שלום לכולם! אולי זה אני אבל המסך ממש בהיר לטעמי והצבעים לא כל כך "חיים". כמובן שהורדת בהירות דרך ה-OSD ודרייבר כ.מסך כבר ניסיתי,רק שאת ה-CONTRAST לא ניתן לשנות מכיוון שהמסך מחובר ע"י DVI. כשאני יושב בחדר חשוך המסך ממש מסנוור אותי באופן לא רגיל. בקיצור...מה אפשר לעשות?

• 6 תגובות
    • 786 צפיות
  22. יכול להיות בגלל שזה לא מחובר בdvi? או שהמחשב שלי עצמו לפני ארבע שנים? או שפשוט אין לי את הדריבר? עצות! המלצות! תודה רבה

• 6 תגובות
    • 801 צפיות
  23. המחשב שלי רוב הזמן עובד 24 שעות ביממה. האם מומלץ לכבות את המסך LCD כאשר לא משתמשים בו?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אבא שלי הביא שני מסכי 932B של סמסונג לא מזמן. מסך אחד לא היה תקין לגמרי, ואותו צריך להחליף, אבל המסך השני אצל אח שלי, ורואים בו ממש נורא. ניסיתי לחבר אותו גם למחשב שלי, גם בVGA וגם בDVI, אבל עדיין רואים ממש גרוע. זה המסך, או שכנראה גם זה תקול? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 768 צפיות
  25. Started by dan1111,

האם ייתכן שהדגם הזה של LG: L1900R שמפורסם בכל אתר כשהוא בעל זמן תגובה של 2MS http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2656 הוא בעצם 4MS? (לפי האתר לבדיקת סוג פאנל שפורסם בפורום: http://www.tftcentral.co.uk/ ) - תעשו חיפוש לסוג הדגם. ועוד משהו: למה מתכוונים כשכתוב על זמן תגובה שהוא G2G? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 985 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.