עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אהלן אז זה מאוד פשוט הלך לי קאפוט המסך הישן :'( (ואין אחריות יותר. רררר) אז החלטתי לקנות חדש! דרישות: 1. חיבור DVI 2. זמן תגובה טוב 3. יחס ניגודיות טוב 4. מפירמה ידועה ומוכרת תקציב עד 1400 ש"ח גגון!! כמובן שיש העדפה ל-19" אבל גם 17" באיכות טובה יהיה מספיק. תודה מראש למייעצים נ.ב. (עריכה) חשוב מאוד: חנות באיזור הצפון. KSP, מרדנית, פנדה, נועה. שוב תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by klayton,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=10560 מוזר שהאחריות 3 שנים במקום 5 בד"כ

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. שלום, מחפש שתי מסכי מחשב 24אינצ' שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800. (1600-1800 לשניהם)

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. Started by Roeebaeloha,

היי חברה אני מחפש מסך 4K לגיימינג, דברים שחשוב לי שהיו בו: צבעים טובים פאנל IPS זמן תגובה מנימליסטי ככול האפשר רזולוציית 4K תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. טכנולוגיה חדשה בשל Nano-IPS מבטיחה לשפר משמעותית את איכות התצוגה של מסכי המחשב העדכניים מהיצרנית הקוריאנית לכתבה

6. Started by davidz85,

שלום לכולם. אני מתכוון לקנות בקרוב מסך LCD חדש, כרגע אני עם 22 אבל בא לי על 24 או 26 שיתנו לי FULL HD, גם למשחקים גם לסרטים. אני מתכוון להשקיע במשהו איכותי, מעניין אותי שיהיה גם איכותי וחזק, והעיקר כאן הוא לא רק שיהיה מתוייג כמסך גדול 24 או 26. כרגע אני עם T220 שהוא מבחינת צבעים די טוב, אבל אני קניתי לא מזמן את ה4870X2 מה שנותן לי לעבוד ברזולוציות גבוהות מאוד ועדיין יהיו לי ביצועים טובים. ההתלבטות שלי בין 24 ל-26 נובעת מזה שאני סה"כ יושב מטר מול המסך, השאלה אם זה יהיה קרוב מידי למסך בגדלים האלה, כי אני לא רוצה לשבת 2 מטר מהמסך כדי לראות כמו שצריך, בLCD הרי רואים יותר טוב ככל שמתרחקים. אז השאלה באמת אם שווה להשקיע עוד כמה אלפים למסך 26, או לעצור ביינתים ב-24. אם אפשר…

• 6 תגובות
    • 867 צפיות
  7. Started by puNani,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, בגודל "19. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקי תלת מימד, סרטים וגלישה באינטרנט. רציתי לדעת מה היתרונות/חסרונות של מסך LCD לעומת מסך CRT שטוח (מלבד, כמובן, העובדה שLCD תופס פחות מקום). האם ישנם מסכי LCD שמשתווים ברמתם לCRT כשמדובר במשחקים? או שאוטומטית מסך CRT יהיה בהכרח טוב יותר למשחקים מכל מסך LCD? ומה לגבי צפייה במסך מהצד? הבנתי שיש עניין של Native Resolution, שמסך LCD לא ייראה את התמונה טוב אם הרזולוציה נמוכה מהNative Resolution שלו, או משהו כזה (אם אפשר לקבל הבהרה בנושא). בנוסף, אני רוצה לקנות מסך למחשב של אמי, שמשתמשת במחשב כדי לגלוש באינטרנט, ובעיקר לקרוא מסמכים ומיילים. הראייה שלה לא הכי טובה בעולם, כמו רוב המבוגרים, ורציתי לדעת …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Dimer,

שלום לכולם חבר שלי מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 20 אינץ' כדי שתהיה לו רזולוציה של 1600X1200 התקציב שלו הוא 4000 ש"ח השימוש של המחשב הוא משחקים, סרטים וגלישה באינטרנט מה אתם אומרים על המסכים הבאים: EIZO COLOR EDGE CG211 EIZO FLEX SCAN S2000 viewsonic VP2030B

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by timont,

מישהו מכיר מסך באיכות ורמת ביצועים כמו LG1970 ? ואותו דבר לגבי מסך 17" LG1770HQ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני שוקל ברצינות לקנות את אחד המסכים האלה האם מישהו ניסה והצליח לחבר פלייסטישן 2 דרך קומפוננט או קומפוזיט למסך כזה? אם כן, האם נראה סביר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by omer1789,

מה דעתכם על המסך הזה? http://www.wallashops.co.il/mall_sites/shopmind_portal_heb/bezeqAuct.asp?pi=QS931BW_TUK רק 1080 שקל אבל ב36 תשלומים. האם זהו מסך טוב יחסית למחיר ולמתחרים שלו באותו מחיר? ומה אני צריך לקנות כדי לחבר את הממיר של YES למסך?, ואז לראות טלוויזיה דרך המחשב אשמח לקבלת עזרה, תודה וחופש נעים ושקט.

• 6 תגובות
    • 852 צפיות
  12. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=472310 אני רוצה לקנות טליוויזיה לחדר שתתחבר למחשב (אני לא רואה טלוויזיה-טלוויזיה). וחשבתי ללכת כבר על מסך מחשב גדול שאולי אוכל לעבוד איתו מהמיטה. האם זה הגיוני לעבוד ממרחק שניים-שניים וחצי מטר עם מסך 30' כזה - או שזה קטן מידי? ואם זה קטן מידי - האם לדעתם אפשר לעבוד עם טלוויזית FULL HD גדולה למרות הרזולוציה היחסית נמוכה שלה (יחסית לעבודה משרדית). אני מתכנת אז היכולת לקרוא טקסט מהמרחק הזה חשובה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by soprno,

אני מחפש לקנות מסך 20-22, עם רזולוציה של 1920/1600X1200 במחיר של 2000 ש"ח. השאלה היא האם המסכים האלה קיימים עדין, או שיש רק מסכים מדגמים ישנים, וכדאי לי כבר לקנות מסך רחב? הדבר העיקרי שמרתיע אותי במסכים רחבים זה שהם מעוותים את התמונה, ולא רק במשחקים אלה גם בdesktop. אפשרי לבטל את זה?(זאת אומרת שאני אשתמש בכל שטח המסך, והתמונה לא "תמרח" על המסך? האם אופציה כזאת קיימת גם בdesktop?)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. היי, ברשותי מסך דל 2209WA כשנתיים ו 9 חודשים, כלומר עוד 3 חודשים נגמרת לי האחריות. לפני כמה ימים הבחנתי בכתם כזה על המסך במיוחד שיש רקע אפור או שאני מוריד בהירות לא מפריע לי כל כך אבל ברור שזאת בעיה במסך וזה לא אמור להיות ככה. מה עושים האם יש טעם להפעיל אחריות למרות נשאר לי רק 3 חודשים לאחריות ?מה המדיניות שלהם בנושא מנסיונכם?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. רציתי לדעת איזה מסך כדאי לקנות בסביבות המחיר הזה (1200 ש"ח) שיהיה 20 אינץ', ושיהיה רחב עדיף כמובן, או שעדיף לקנות מסך 19 אינץ' עם תפקוד הרבה יותר טוב, אני לא ממש מבין בזה אז.. תודה רבה רבה לעוזרים, יום טוב!

• 6 תגובות
    • 821 צפיות
  16. היי, אני די משוכנע שהמסך הנ"ל גורם לי לבעיות בממיר. אני חיברתי את כניסת הDVI של המסך ליציאת ה HDMI של הממיר, עם כבל מתאם, התוצאה הייתה נזק בלתי הפיך לממיר אחרי מספר ימים/שבועות. כשהגיע הטכנאי ובדק את הממיר, הוא טען שמהכניסה של ה DVI יוצא מתח של 15V, כשטלויזית LCD למשל מוציאה 3.. השאלה שלי היא האם מכירים מקרים כאלה, ואם כן, האם יש דרך נורמאלית לפתור את הבעיה(ולא, ממיר עם מערכת נורמאלית של הארקה זה לא פתרון יישים) תודה רבה חברים, מקווה שתהיה לכם תשובה בשבילי

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by 3pac,

אני מחפש מסך בסביבות 700 ש"ח. המסך מיועד לאינטרנט בעיקר . אפשר המלצה למשהו כזה בבקשה ?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  18. שלום מחפש המלצה על מסך מחשב 22 אינץ ברזולוציה גבוהה ושיתמוך בחיבור לטלוזיה יש לי ממיר של יס עד 1500 שח

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by שיקאגו,

שלום, אני בדרך לקנות מסך חדש לשימוש ביתי , פה ושם סרטים, ובעיקר בעיקר סתם לגלישה באינטרנט ואני רוצה להתעייץ לגבי כמה סוגיות, א) איזה גודל הכי בריא לעיניים, אין לי בעיות בעיניים (טפו טפו) והכל טוב ויפה אבל כששאלתי תח'ברה חלק אמרו שהכי טוב 22 אינץ' וחלק אמרו ש-22' זה גדול מדי וקשה להתרגל, אז מבחינה בריאותית, האם יש משמעות כלשהי? ללכת ל 20, 22? מה מי וכו' ב) איזה מסך עדיף MAT או GLASY, גלאסי זה עם הציפוי זכוכית כמו של LCD טלווזיה ומאט זה בלי זה. השיקול הראשוני הוא מבחינת בריאות עיניים, השני הוא נוחות, בהתאם לצרכים. מצפה להסברים עיניינים, תודה

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  20. Started by bobby323,

יש את זה באופיס דיפו, נראה לי מחיר אחלה הנתונים שלו טובים אבל הרזולוציה אם אני זוכר היא 1440 על 900 משהו כזה איך זה, האם זה מספק ל HDTV כי בעתיד אני רוצה לחבר אותו ל PS3 אם לא מספיק יש איזה מסך יותר מומלץ (מסך רחב)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by star010101,

שלום לכולם, אבקש עזרתכם (לאחר שראיתי המסכים המומלצים בקטגוריה) , אני יכול לרכוש את המסך SAMSUNG 2243BW ב800 ש"ח חדש לחלוטין מח.י . השימושים: מקסימום צפייה בסרטים. חשיבות: חדות ואיכות צבע. כדאי? זה המסך בשבילי?

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  22. Started by IME3,

כרגע עובד עם SAMSUNG 971P שהוא פשוט מסך מעולה עם איכות צבע ותמונה מושלמים מבחינתי ואחרי שקניתי את הראשון אבא שלי הלך וקנה עוד שלושה בדיוק מאותו דגם וכולם היו מושלמים מהרגע שהוצאת מהקוספא ללא צורך במשחקים וקליברציות עכשיו המחשב של אמא שלי מת לו המסך והפתרון הכי משתלם זה להעביר את הסמסונג שלי למחשב שלה ולשדרג את עצמי למסך 1920X1080 דבר שרציתי לעשות כמה זמן כבר בעבר חיפשתי מסכי 24 אינץ והמסך האחרון שרציתי לקנות היה DELL UltraSharp U2410 IPS אבל אחרי שחרשתי וחפרתי על הדגם עלו יותר ויותר מידי בעיות אז ירדתי מזה ומאז בכלל ירדתי מכל העניין של לקנות מסך כי הייתי פשוט מרוצה מהאיכות של הסמסונג שיש לי כרגע אבל עכשיו נראה כאילו אין לי ברירה וצריך לקנות מסך חדש אז הייתי רוצה ש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. שלום לכולם, מחפשת מסך מחשב בגודל של 21'' עד 23'' לצורך לימודים ומדי פעם צפייה בסרטים. יש לציין שבלימודים (אני סטודנטית להנדסה) אני מבלה המון המון זמן מול המחשב, לכן רצוי שהמסך יהיה מותאם לישיבה של שעות מרובות. המסך אמור להתחבר למחשב הנייד. תקציב נמוך, מוכנה להשקיע גג 600 ש"ח. רצוי שלא יתפוס הרבה מקום על השולחן (לפחות מבחינת העומק כולל המעמד). אשמח להמלצותיכם. חג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי חברים. נמצא בהליך בניית אולפן ביתי ומחפש מסך לעבודה שוטפת לעריכת סאונד. ברשותי מסך 22" בו אשתמש כ"משני" למיקסר/פלאגינים וכו'. במסך הראשי ארצה לבצע את עבודה העריכה ולכן חשבתי על מסך רחב, אולי קעור? בנוסף, לא כ"כ יודע איזה גודל נחוץ. הגדרתי תקציב בסיס (1000) אך מאחר ואינני בקיא בנושא, אין לי שמץ האם מספיק למטרות. *השולחן הנתון הינו זמני להמחשת העמדה, בהמשך אמקם שולחן רחב שיאפשר מעמד של 2 מסכים. *יש לי עיוורון צבעים מסויים ועיניים יחסית רגישות, אם זהו פרמטר חשוב.. *לא בטוח לגבי גודל מתאים אך יכול לומר כי 22" לעבודת העריכה מאד קטן לי ולא נוח. אשמח לקבל המלצות. מוסיף תמונה של החדר, שיהפוך לאולפן אקוסטי בהמשך. תודה רבה חברים!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.