מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
בחיפושי אחר ערכה לניקוי מסך של מחשב נייד led, לא מצאתי משהו חד משמעי שאותה ערכה מתאימה גם למשכי led, אלא רק למסכי lcd. האם מישהו יכול להמליץ לי על ערכה לניקוי מסך led?? בתודה מראש,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות לחברה שלי מסך מחשב נוסף היא תלתיסטית והיא צריכה שני מסכים, כרגע היא משתמשת במסך 25 אינץ מבית דל עם רזולוציה 1920X1200 הייתי שמח למצוא מסך טוב בטוויח המחיר של 1000 שקל, מוכן לחרוג מעט רק אםז ה באמת אבל באמת שווה מדובר במסך משני, אבל נדלן הפיקסלים חשוב, ככה שאו 24 עם רזלוציית רוחב של 1200 או 23 עם רזולוציית פול איי די 1080 אודה להמלצות וכמובן לדגם חדש ואמין עם אחריות מעוניין לקנות את זה עוד היום אז אודה לתשובה מהירה זה למתנת יומלדת תודה מראש !!!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא זוכר מה הכתובת האתר של מסכי המשחקים (GAMING) של proview האם החברה עדיים קיימת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אבי קיבל מחשב נייד DELL ואיתו הוא גם ריבל מסך LCD הדגם של המסך הוא Dell UltraSharp 1704FPV 17-inch Flat Panel Monitor http://www1.euro.dell.com/content/learnmore/learnmore.aspx?c=il&l=he&s=bsd&~id=monitors&~subcat=gen&redirect=1 זהו קישור למאפיינים של המסך איך המסך??? רציתי לשאול אם כדאי לשים אותו במקום ה-CRT הישן והטוב או לא ומה הקצב ריענון של המסך ב-msec תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני התעניינתי לפני חודש בקשר למסכי 17 אינץ' טובים והגעתי למסקנה שה740B לוקח את כולם, כולל בדיקה בחנות של המסך הזה נגד מסך מקביל של LG. האם ה740B נשאר עד עכשיו הפתרון הכי טוב לעד 1300 שקלים? תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אני מעוניין לרכוש LCD 19 בתקציב של עד 2500 ש"ח.. השימושים הם : משחקים, גרפיקה ועבודה יום-יומית. הפיינליסטים שלי הם: Viewsonic VP930b Viewsonic VX922 ו אחרון חביב Samsung 960BF מה דעתכם? על מה עליי ללכת? התקציב כבר מוכן..נשאר רק לבחור את האחד.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המטרה היא להחליף מסך 17" CRT שהיה מוגדר על רזולוציה של 1024x768 ועשה את העבודה מצוין. רוב העבודה היא סביב Word ואינטרנט. העדפה למסך לא גדול ולא בפורמט רחב, עם רזולוציה לא גבוהה. אשמח לשמוע המלצות תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אני צריך המלצה על מסך טוב לגיימינג. התקציב שלי הוא 1,300 ש"ח * הכרטיס מסך שלי AMD Readon Gigabyte 7970 3gb OC * זה המפרט המלא של המחשב שלי, קניתי אותו לפני שנה וחצי: http://www.tms.co.il/preview/order/13665 חשבתי על המסך הבא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14552 קישור לאתר היצרן: http://gaming.benq.com/gaming-monitor/rl2455hm/#skip
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קונה מסך LCD , לא יודע אם לקנות מסך LCD לטלביזיה או למחשב, אני רוצה להשתמש במסך גם למחשב וגם לטלביזיה, אופן השימוש הוא בערך 50-50 אני מעוניין לראות טלביזיה במסך ללא צורך בהדלקה של המחשב, יש לי ממיר של YES אם זה עוזר במשהו... האם ניתן ואיך לבצע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , בעקבות טיפות גשם שטיפטפו על מסך הLCD שלי נוצרו כתמים על המסך אשר לא הצלחתי לנקות בעזרת מטלית לחה... למישהו יש עצות לניקוי הכתמים ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בשני מסכים - Samsung SyncMaster S23A300b כמסך ראשי, ובLG L1960TR כמסך משני. השימושים הם בעיקר סטודנטיאליים- תיכנות, אופיס ואינטרנט. לכל אחד מן המסכים יש כניסת DVI וVGA. לוח האם שברשותי הוא של אינטל BLKDH67CL-B3, ולו יש יציאת HDMI וDVI, ללא VGA, כך שעל מנת שאני אוכל להשתמש בשני המסכים עליי להוסיף חיבור מתאים לאחד מן המסכים. שאלתי היא, האם עדיף להשתמש בכבל שבצידו האחד הוא HDMI ובשני DVI או שמתאם יהיה עדיף? אמור להיות בכלל הבדל? אשמח לקבל המלצה למוצרים איכותיים. ובנוסף, האם זה ישנה איזה מן המסכים אני אחבר לאיזה יציאה? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! השימושים העיקריים שלי יהיו בעיקר עבודות Office ואינטרנט, משחקים מידי פעם ומעט סרטים.. (אני רואה סרטים יותר ב-DVD בסלון) 1) מאיזה חנות כדאי לקנות את המסך הנ"ל? מישהו מכיר חנויות מאזור נתניה אולי? בעיקרון יש לי אפשרות בתשלומים אבל חשבתי גם על מזומן בתשלום אחד.. ויש הרבה חנויות ב-ZAP ולו דווקא הכי זולה היא הכי אמינה.. איזה חנות אמינה מ-ZAP כדאי לבחור? 2) מה המדיניות של חברת Dell לגבי פיקסלים מתים? מה ה-Rev הכי חדש של המסך הנ"ל? (הבנתי שהפאנל הזה מסומן כ-RT803 בתצוגת ה-setup של המסך, זה נכון?) 3) איזה עוד בדיקות מומלץ לעשות במעמד הקניה? (אני לא מומחה למסכים אך הבנתי שיש עוד מושגים כמו Bleeding וכאלה..?) 4) בכמה אתם חושבים שכדאי למכור את המסך הישן שלי? …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך מחשבטלויזיה - מה הכוונה? שזה גם מסך למחשב וגם מסך לטלויזיה? האם לא כל מכשיר שיש לו כניסת TV - DVI ו AVG + HDMI יכול להיות "מסך מחשבטלויזיה"? - אני לא מבינה..... אשמח אם משהו יוכל להסביר לי. - אני מעוניינת לרכוש מסך חדש למחשב, חשבתי על משהו בגודל 24, והתקציב שלי הוא בערך 1500ש"ח פחות או יותר. אז כשנתקלתי במונח "מסך מחשבטלויזיה" חשבתי לעצמי למה לא לקנות טלויזיה 24" בעלת כניסןת TV + HDMI + DVI - (אשמח גם לקבל המלצות על מסכים שונים)
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המסך לפני בערך שבוע וחצי מ ivory ושמתי לב שהמסך כזה קופץ כזה כמו שאתה מנסה לצלם מסך עם מצלמה דיגיטלית אני רואה ככה . זה בעיה אצלי או במסך? ואם כן מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בגדול, השאלה בכותרת. היום אני עובד עם מסך למחשב הנייח ומסך נוסף צמוד לו שמחובר לתחנת עגינה עבור הלפטופ. חשוב לי לראות את שני המסכים בו זמנית. לידיעה, אם זה חשוב, בתחנת העגינה יש לי יציאת DP ו- VGA. האם קיים מסך שיכול לקבל את שני המקורות ולהציג אותם ביחד בחלוקה שווה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני קם אני ממש רואה פחות טוב הוא על מהירות ריענון הכי גבוה - 75 מסך LCD יש עוד משהו לבדוק/לשנות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות מסך מחשב אני מניח 27 אינץ'...צריך לראות בעין, השאלה שלי איזו חברה מומלצת? האם אסוס? על מה אני צריך להסתכל כשאני קונה מסך 4k? וכמה עולה מסך טוב שאני אהיה מרוצה ממנו לטווח ארוך, אבל לא משהו בשמיים? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר 5 מסכים קטנים ( עד 12 אינץ ) ולראות בכולם טלויזיה ( זה בשביל מספרה אם לא ניחשתם עד כה ) אני מכיר את האופציה של מסגרות דיגיטליות שיכולות להיות מסכים אבל השאלה אם אפשר לחבר מספר מסכים ולראות את אותה תמונה בכל אחד ? יש עוד פתרונות / רעיונות ? נא עיזרו !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
המסך של דל נמצא אצלי בערך שנה וחצי ,ובזמן האחרון כל 10 דק התמונה קופצת לחצי שנייה כאילו מזמזמת. בדקתי אותו בחיבור למחשב אחר וגם עם כבל DVI ועדיין כל 10 דקות בערך ישנה קפיצה לחצי שנייה. ממה זה יכול להיות? והאם ללכת ולממש את האחריות של דל?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנותאת המסך הזה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-236-011-11.JPG ASUS MW221U Black-Silver 22" 2ms (GTG) DVI Widescreen LCD Monitor - Retail 369$ או את זה : http://images10.newegg.com/NeweggImage/productimage/24-005-088-02.JPG LG L226WTX-BF Black 22" 2ms DVI Widescreen LCD Monitor - Retail גם 369$ אם יש הצעה אחרת תתקלב בשמחה תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הממולץ של DELL או LG ? והאם יש מסכי LED שהם בכלל בגדר אופציה ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! קניתי לא מזמן את המסך ה-lcd - samsung 2253bw המסך "תלוי" על איזה ציר שמחזיק אותו ואי אפשר להנמיך את המסך או להגביה אותו .. רציתי לשאול אם ידוע לכם על איזה אפשרות לקניית ציר חדש שיתאים למסך ויתן את האפשרות של הגבהה והנמכה ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD ב800 שקל. השימושים שלו יהיה לאינטרנט. אולי קצת סרטים... אני לא צריך מסך ממש ממש טוב... אלה משהו "מינימלי" או "נחמד". אני גר בצפון אז אם אפשר להביא לי המלצות מחנויות שיש להם סניף פה קרוב. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות את ה 24' ב 750 ש"ח - ה 23' עולה 850 ש"ח כדאי בכל מקרה ללכת על ה 2312 ? [ישמש לפייסבוק סרטים פוטושופ והרבה קריאה של טקסט]
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך שיהיה טוב (משהו כמו הq17 אם אני לא טועה של יונדאי שהיו תמיד ממליצים פה בפורום) בעיקרון לא משנה לי חברה וכל מיני ואני גם לא מבין גדול במסכי lcd חוץ מהמילון מושגים שיש לכם פה. בקשר לתקציב בשאיפה לכמה שיותר זול.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-