מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מסך LCD , לא יודע אם לקנות מסך LCD לטלביזיה או למחשב, אני רוצה להשתמש במסך גם למחשב וגם לטלביזיה, אופן השימוש הוא בערך 50-50 אני מעוניין לראות טלביזיה במסך ללא צורך בהדלקה של המחשב, יש לי ממיר של YES אם זה עוזר במשהו... האם ניתן ואיך לבצע? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך LCD חדש, חיפשתי מסכים בזאפ וראיתי שיש מסכים רחבים שעולים פחות מהרגילים. http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&orderby=price&DB4157=4159&DB4154=4155&DB55019=138766&DB51909=51910&DB4163=199132,141761&DB4165=4166,231267&DB187910=187911,187935,187936,187947,187949&DB4147=4150&pageInfo=1 בעיקרון אני רוצה את המסך הרחב של מאג שם... למישהו יש עליו תגובות ? תודה מראש, אדם
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש את 3 המסכים הנ"ל של סמסונג פה קראתי שהכי מומלץ זה 2243BW אבל הוא גם הדגם הכי ישן של סמסונג איך זה יכול להיות ? מה הם הוכים אחורה ?? האם יש ב3 הדגמים הנ"ל את אותם פונקציות כמו : התאמה ל 3:4 או פונקציות מובנות של סרטים תמונות וטקסט . בנוסף שמאתי שסמסונג נותנת אחריות רק מעל 5 פיקסלים שרופים ?? האם זה נכון ?? והאם יש חברות אחרות טובות ששם האחריות יותר נורמלית
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיים אולם תצוגה או חנות שבה אפשר להתרשם ממסכי ASUS? אני מעוניין לרכוש את אחד המסכי ROG אבל אף פעם לא ראיתי בעיניים ומעוניין לראות. האם יש דבר כזה בארץ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך מחשב לשימוש כללי - כולל משחקים, עבודה, צפייה בסרטים מחשב חדש יחסית עם כרטיס מסך סביר מה מומלץ בטווח מחירים הנ"ל? אני מניח שרצוי 23-24 אינץ, איזה מסכים לחפש? איזור פ"ת אם מתר להמליץ על חנויות קרובות המטרה לקנות מחר במידת האפשר אודה לתשובות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, אחרי שבוע באיטליה, ה eizo 1931 שלי הגיע עושה רושם מגניב עד כה... אני צריך המלצות לכל מיני דרכים לבחון אותו. עצות?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי עם WIN8 וחשבתי שאפשר להשתמש עם ציוד סטנדרטי (עכבר) אבל מסתבר שזה קשה מאוד. אין לי ניסיון וידע על מסכי מגע למחשבים שולחניים אז אתם תוכלו להמליץ לי על משהו? התקציב הוא 1500 ש''ח אבל אפשר חריגה של 200-300 ש''ח. בבקשה תעזרו. תודה מראש, ארד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באמור, מחפש מסך עם PIVOT (כן, זה הקיק שלי ) בגודל 24" FHD. ממה שראיתי נפוץ בארצנו הקטנה זה : LG W2442 PA SAMSUNG 2443 BW DELL 2408WFD (מתומחר בצורה לא הגיונית) SAMSUNG T240, רק שלא הבנתי אם הוא PIVOT או רק עם הטייה. מישהו ראה את המסכים הנ"ל באותו מקום מכירה, כדי שאוכל להשוות בינהם בעין בלתי מזוינת? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
L246WH של LG T240 של SAMSUNG שני המסכים באותו טווח מחיר איזה מבניהם יותר עדיף מבחינת חיבורים, צפיה בסרטים, ומשחקים לא משחקי רשת אבל משחקים כמו GTA 4 וכל החדשים שיצאו בזמן האחרון
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן ותודה מראש, אני היום מתכוון להניח בצד את הדל 2007WFP שיש ברשותי ובעצם לעבור למסך 27'. עיקר השימוש למסך הוא עבודה יום-יומית, מול טקסטים. גרפיקה. וכן,טיפה גיימינג וסרטים. התקציב שלי עומד על 2.5K וחשבתי על להיצמד לפירמה ולקחת את הU2713HM. יש דברים אחרים ששוה לשקול בתקציב הזה? או הבחירה שלי הייתה נכונה? בנוסף, אשמח לקבל חוות דעת או המלצה למקום לקנות? תודה מראש ושבוע טוב, דור.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני צופה בדף לבן ריק ואו ככל שהמראה הכללי בהיר יותר (כמו זה של דף כתיבת ההודעה) אני רואה ריצוד של המסך. לעומת זאת בכל דף לבן אחר, דפדפן אחר ואו סתם דף לבן של כתבן וכו אין את הבעיה של הריצוד. האם יש הסבר לתופעה הנ"ל?!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ עדיף ולמה ? DELL U2515H DELL P2418D GTX 1080 60HZ
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מסך dell 2007fp ויש משהו שאני לא בטוח לגביו. אני יושב במרחק של כ-70 ס"מ מהמסך. האם במרחק כזה ה2007fp לא ירגיש גבוה מדי? אני לא חושב שתהיה לי בעיה בעניין של עבודה עם מסמכים ואינטרנט. אני חושש שכאשר אני אשחק למשל במשחק יריות מהמרחק שציינתי, אני ארגיש שהתמונה גבוהה מדי. תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה למסכי מג יש מחיר כזה אטרקטיבי? הם גם עם פנל tn לפי מה שבנתי.. מה שהופך את lg ליותר יקרים זה בעיקר השם? או שיש עוד משהו שאני מפספס..? גם סמסונג מציעים מחירים יותר יקרים מlg יחסית..מה ההבדלים אשמח לשמוע
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
LG L1732TQ גודל המסך "17 אפשרויות תמונה Movie,Text,User,Normal בהירות 300cd/m² רזולוציה1280X1024 0.264mm גודל פיקסל יחס ניגודיות 1:1400 מהירות תגובה 4ms מגוון צבעים 16.2M תדר אופקי 30~83kHz תדר אנכי 56~75 Hz זווית צפייה 160°/160° DVI כניסה דיגיטלית כניסה אנלוגית DSVB-15 אוקי אז ככה דבר ראשון... הכרטיס מסך שאני משתמש בו nvidia geforce fx 5200 128mb הבעיה היא שאין בכרטיס הזה DVI ואני לא מנצל תמסך כמו שצריך .. הייתי רוצה שתייעצו לי על כרטיס שאיתו אני אנצל את המסך כמו שצריך מחפש כרטיס שיתן תמונה חדה וברורה למסך החדש כמובן עם יציאת DVI אם אפשר מספר אופציות שאתם מכירים כדי שתיהיה לי אפשרות בחירה כל מ…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
רכשתי Samsung 2333T לפני כמה חודשים ורק היום קניתי כבל DVI. שמח ומאושר חיברתי את הכבל אבל עכשיו המסך מפסיק לפעול לכמה שניות(לפעמים שנייה אחת, לפעמים 15~ שניות) לעיתים תכופות מאוד, חוץ מלחבר את הכבל החדש לא שיניתי שום דבר. מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי תגובה של DELL לא יצא שידרוג לבעיות הצללים של ה- HC ומי שלא מרוצה יכול להחזיר את המוצר או להישאר איתו. ידוע אבל על שיטה לתיקון הבעיה וזה עובד אצל רוב האנשים: http://www.pretentiousname.com/dell2407fix/index.html עכשיו השאלה האם שווה להסתכן ולקנות את ה DELL או ללכת על הסמסונג שגם יותר זול אבל עם פאנל פחות טוב? אני כבר לחוץ על הקניה וצריך להחליט כבר אבל כל הזמן צצים עדויות כנזכר למעלה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המסכים המדוברים הם LG 2252 SAMSUNG 2253 וכמו כן האם יש המלצות נוספות למסכים אחרים בעלי נתונים דומים מחירם בין 1100-1200... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בוקר טוב אני מעוניין לקנות מסך חדש לגיימינג וקצת עריכות אני מחפש 27 אינץ 2k לפחות וםנל va או ips רצוי 144hz בערך בסביבות 3000 שקל יש משהו מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שמידי פעם יש מין קפיצה כזאת במסך .בעיקר כאשר מקטינים תיקיות או משחקים מסמכים . כאילו יש טיק כזה למסך .בדקתי באתר של דל ולא מצאתי דרייברים .איך ניתן לפתור את הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז אני מעוניין לרכוש LCD 19 בתקציב של עד 2500 ש"ח.. השימושים הם : משחקים, גרפיקה ועבודה יום-יומית. הפיינליסטים שלי הם: Viewsonic VP930b Viewsonic VX922 ו אחרון חביב Samsung 960BF מה דעתכם? על מה עליי ללכת? התקציב כבר מוכן..נשאר רק לבחור את האחד.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסך lcd בין 20 ל 22 אינצ שיהיה מתאים למשחקים בעל יחס ניגודיות גבוה ככל הנתן בתקציב והתקציב הוא 1100 -1200 חשבתי על ה samsung 20 wide t200 מה דעתכם עליו ?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך שלי מתכבה למרות שהוא דלוק ורק אחרי אינספור כיבוי והדלקה שלו (בהם הוא נדלק ומתכבה מייד בחזרה) הוא מואיל בטובו להיתפס ולהישאר דלוק וגם אז הוא מרצד הרבה. הבעיה מתחילה שוב ברגע שמכבים את המחשב ( את השומר מסך ביטלנו כי הוא גם היה מפעיל את הבעיה מחדש). זה קשור למסך או לכרטיס? אשמח לפתרונות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כידוע, כיום יש מסכים רבים שמציעים יכולות מגע. רציתי לדעת, האם כולם ללא יוצא מן הכלל מצריכים חיבור USB על מנת לממש פונקציונליות זו או שיש כאלו שמעבירים את המידע דרך HDMI (כך שהכבל היחיד בין המחשב למסך הוא כבל HDMI בודד)? ספציפית, מה תהיה התשובה אם נגביל עצמנו למסכים קטנים במיוחד (7-11 אינץ')? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-