מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לפני כשעה רכשתי מסך LCD שלטעמי הוא אחד המסכים הכי טובים שאפשר להשיג במחיר שרכשתי... אז קצת פרטים מסך מחברת AOC דגם: 196 v+ גודל: 19 אינץ אחריות: 3 שנים עד בית הלקוח. הרחבה של עוד שנתיים בתוספת תשלום סה"כ לתשלום 1150 ש"ח, אשמח לדעת אם המחיר שרכשתי את המסך אכן נחשב מחיר טוב כי הבנתי מהמוכרים שמה שהסתכלו עליי שהוצאתי מהם את המסך הזה "בחינם" כמו כן אשמח לדעת כיצד אוכל לקבל את התצוגה הכי טובה מהמסך... איך להגדיר אותו ככה שאקבל את התצוגה והמראה הכי טובה אני פועל על רזולציה 1024*768 תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
High Definition Multimedia Interface מה זה??? הכניסה הזאת עדיפה על חיבור DVI??? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
(נושא קודם: יציאה מ־ service function במסך Samsung 2253BW) שלום, לפי תיעוד שמצאתי באינטרנט, הכניסה ל"מסך הטכנאים" הזה נעשה דרך הנמכת הארת המסך עד ל־ 0 ולחיצה ארוכה על לחצן "מקור". על יציאה מהמסך לא היה כתוב כלום... אתמול בלילה השתמשתי במסך על עוצמת הארה הכי נמוכה, והיום לפתע המסך הזה הופיע במפתיע... לא עשיתי שום פעולה מיוחדת כדי להיכנס למסך הזה, רק הדלקתי את המסך והוא הופיע. עכשיו אין לי מושג איך לצאת ממנו... אפילו התפריט לא עולה... כיול וכוונון המסך דרך מערכת ההפעלה, לא אוכל לבצע (או שאיני יודע) מכיוון ואני משתמש בלינוקס (הפצת פדורה) עזרה? עריכה: משהו מוזר עובר על המסך... יצא פתאום ממסך הטכנאים ועכשיו הוא פותח את מסך MagicBright בפינה השמאלית למטה ועובר ללא הכר באופן אוט…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך מיועד למשחקים ועבודה כללית. הוצע לי מסך של PROVIEW 20 סביבות ה-1200 שקל. אחריות בבית הלקוח. שווה או שכדאי משהו אחר? אם יש דברים אחרים שעדיפים עד 1500 ש"ח, אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD, כרגע אני מתלבט בין VP930b, Sumsung 940bw, lg 1970hr ההחלטה שלי לקניית אחד המסכים תתבצע מבחינת הכסף ומבחינה של איך הכרטיס שלי ( 6800GT ) יחזיק מעמד ברזולוציות האלה ולכמה זמן שני המסכים שהם לא WS עובדים על 1280x1024 וWS עובד על 1440x900 שזה רזולוציה אפילו יותר גבוהה אני רוצה לשמוע דעה ממישהו מכם על מה שהולך לקרות בעתיד , והאם באמת שווה לקנות מסך בעל רזולוציה גבוהה שהרי יתן לך את הצורך לשדרג את הכרטיס מסך כל שנה. וגם האם יש ביקורות כל שהן שנעשו על המסכים האלה עם כרטיסי מסך יחסית מיושנים .. ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מסך מחשב טלוויזיה של סמסונג 26 אינטש דגם T260HD. לאחרונה, התפריטים של המסך עולים לפתע ללא סיבה. לפעמים למשך מספר שניות, לפעמים למשך זמן רב יותר. כמובן שזה מציק ומפריע לעבודה. ראשית רציתי לדעת אם מדובר בתופעה ידועה, שבעצם מעידה שהמסך עומד להתקלקל לגמרי? האם יש משהו שניתן לעשות בנדון? בהנחה שהמסך אכן נפגם, ולא בטוח ששווה לתקנו- על איזה מסך אחר הייתם ממליצים? חשוב לי בעיקר שיהיה גדול (לפחות 29 אינטש), מאחר ואני בד"כ יושב רחוק ממנו. עשיתי חיפוש בזאפ ובעצם לא מצאתי הרבה דגמים בגדלים האלה, ובמסגרת תקציב של עד 2500 שקל, אפשר חריגה קטנה. הדגמים שעלו בחיפוש Dell U2913WM LED Samsung 320BX LCD האחרים כבר חוצים את רף ה-3000 שקל. אשמח ל…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה על מסך שעונה על הדרישות הבאות: 1) PIVOT - חובה! המסך הולך להיות מאונך רוב הזמן. 2) גודל - 23-24 3) מחיר - באזור 1K, אך ניתן לרדת או לעלות במידת הצורך (לא לחוץ על המחיר, אבל שיהיה באזור ה- 1000) 4) רמקולים - אין צורך 5) זווית צפיה - חובה שתהיה רחבה כי המסך הולך להיות מאונך, ואשמח לראות את כל אורכו בצורה טובה. המחשב הוא בעיקר לקריאה וללימודים במשך שעות רבות מדי יום. לפעמים גם סרטים וכו'. הוא יהיה מחובר ללפטופ שלי (כרטיס מסך: nvidia 520M) שמתי עין על המסך הבא, אך אשמח לעוד המלצות אם אתם מכירים משהו טוב יותר שמצדיק עליה במחיר: http://www.ret.co.il/search?q=S23C650D תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שלו: מסך מחברת Samsung דגם 931Bf גודל מסך: "19 חיבור אנלוגי ודיגטלי גודל נקודה: 0.294 מ"מ רוזולוציה מקסימלית: 1280X1024 כמות צבעים: 16.7 מיליון רמת בהירות: CD/M2 300 יחס קונטרסט: 1:2000 זוית צפיה אופקית/אנכית: 160/160 זמן תגובה: 2ms צבע: לבן שנהב יחס הקונטרסט וזמן התגובה בהחלט קורצים לעין.... מה גם שהמחיר שלו בארץ הוא 1960 ש"ח! (בדקתי בנועה) האם הוא מתחרו של ה-LG 1970HR, ואולי הוא אף מנצח אותו? מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אצטרך כנראה להחליף את המסך שלי L1750HQ במסך אחר במסגרת אחריות ולפי מה שהבנתי אין 1750HQ ולכן אצטרך לקבל מסך תחליפי. יש למישהו מושג מה המסך המקביל אליו פחות או יותר בדגמים הנוכחיים של LG?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה מסך בתקציב הנ"ל,השימוש העיקרי יהיה אינטרנט ווידאו(משחקים גם אבל פחות).ראיתי אצל חבר שלי מסך שקנה לפני שנה וחצי של infinity המסך היה לא משהו בסרטים והציג צבע "זרחני" במקום שחור יש מצב שאני מביא מסך בלי הבעיה הזאת? הייתי גם ב-BigBox בבילו וראיתי שם מסכים והמוכר התחייב למחיר הכי נמוך גם מול זאפ(וחטף השפלה) בעיקרון ריאתי את אלו: Viewsonic VG712 מאוד אהבתי אבל העיצוב מגעיל(עם הרמקולים ) ועשוי מפלסטיק זול+אין DVI. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36435 אך לידו עמד LG שהמוכר שיגע אותי עליו "תראה את הנתונים"...האמת הוא היה טוב אך טיפה פחות מהVS דגם 1732 משהו עם 4MS..היה גם סמסונג לבן שהיה גם מדהים לדעתי.וגם NEC וAsus עם ציפוי Glossy ממש מרהיב.. מאוד רצית…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך דק חדש מה המסך הכי טוב ויעיל בעיקר למשחקים 19"בתקציב של עד 2000 שקל תודה מראש!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מסך מחשב 22 אינצ' מחיר- 1200-1400 הכי טוב לסרטים ומשחקים...כרטיס שברשותי GFORCE 8800 GTS 320 ..... תודה לכל ההצעות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז דבר ראשון הלינק: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IRutopia19dvi&cfm=4B6D9B2B דבר שני, אני מחפש מסך למשרד שיעלה לי דיי זול (המסך הנ"ל ב36 תשלומים 870 ש"ח), אבל שיהיה לו נתונים יחסית טובים. חוץ מהעובדה שזה המשרד שלי, ואני עובד על מסך שעות טובות ביום אני גיימר מבוגר שמידי פעם משחק משחקים כמו PES , virtual tennis ועוד נוספים אבל לא גיימר ענק! האם המסך הנ"ל יספק אותי!? האם הוא סביר!? אני מחפש משהו עד 900-1000 ש"ח , אבל מסך עם נתונים כאלו לא מצאתי עוד... מה אתם אומרים ידידי? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך של lg מדגם flatron f700b חיברתי אותו לכרטיס המסך גיפורס 6200 בחיבור vga הדלקתי ורואים ירוק חשוב לצין שכרטיס המסך מחובר גם לטלוויזיה ושם רואים תקין וגם ריסט להגדרות המסך לא עזרו. בנוסף גם שהמסך מנותק מהמחשב ומחובר לחשמל ההודעה "אין אות" בצבע ירוק מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי את המסך u2414h לא מזמן והמסך מדהים, הכל עובד תקין הבעיה היחידה שכאשר אני מחבר את הכבל display port מהמסך ללפטופ בחיבור thunderbolt המסך לא מזוהה ופשוט לא עובד. למישהו יש רעיון? בדקתי בביוס החיבור thunderbolt עובד . לעזרתך אודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בעבודה מעוניינים לקנות לי מסך 24" כאשר בבית אני עובד עם 2 מסכים של 27". רוב העבודה שלי היא כתיבת מאמרים ב-Latex, גלישה ומעט כתיבת קוד. האם לדעתכם כדאי לי ללכת על מסך 16:10 או 16:9? מה ימקסם עבורי את משטח העבודה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שההמלצות פה חמות ביותר על הדל... ביקשתי לראות אותו בחנות ואת האמת שלא התרשמתי. לא ראיתי את החדות עליה כולם מדברים (ואני דיי פדנט בנושא).... יכול להיות שזה היה כרטיס המסך שאליו חיברו אותו. פעם הבאה נראה לי שאני פשוט אגיע עם המחשב שלי לחנות! בכל מקרה עד אז- יש המלצות נוספות על מסכים מוצלחים? ובמה הם נחותים מהדל המדובר. LG w2286L? אשמח לתגובות! שבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך LCD Samsung SyncMaster 226BW השאלה שלי היא כזאת הם שווה לקנות את המסך הזה? או אפשר כדאי לקנות מסך אחד.... עוד שאלה כשראתי אותו באופיס דיפו אז התצוגה הייתה מעוכה על המסך המוכר אמר שצריך לכוון רזולוציה האם אני יכול לעשות את זה במחשב שלי? יש לי מחשב חזק שהמפרט למטה. או באותו הכסף אפשר לקנות מסך אולי יותר קטן? תודה רבה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני יודע שהבקשה קצת מוזרה אבל היא נובעת משיקולים עיצוביים. מחיפוש שעשיתי לא מצאתי אף לא אחד, יש להדגיש שמצאתי הרבה דגמים שהפרונט שלהם כסוף אך גבם היה שחור. אודה מאוד על עזרה כלשהי.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מסך מומלץ לילד בכיתה א לשלוחן העבודה. תקציב עד 600 ש"ח תודה,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD למשחקים (חשוב שתהיה תמונה איכותית) אבל שגם יהיה אפשר לגלוש בו באינטרנט ולעשות עבודות כמו שצריך. התקציב הוא כ2200 ש"ח, מסך 19 אינץ'. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בימים הקרובים אחד מהמסכים שבכותרת. בעקבות דיונים שהוזכרו בהם הגרסאות המשופרות והמעודכנות, אשמח לדעת מה הגרסה הטובה ביותר שאותה כדאי לי לחפש ולדרוש כדי למנוע עוגמת נפש. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם קיימים היום מסכי LCD ,שמריצים 100הרץ ? למכירה בארץ? אם כן , אשמח ללינקים \ דגמים. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב בגודל 23~24 אינטש בעיקר למשחקי מחשב ולפעמים סרטים. המחיר שאני מוכן לשלם הןא עד 1600, כמובן שאם אפשר יותר זול אני מרוד אשמח. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק מעט, צופה בהרבה מדיה וגם די הרבה שימוש שותף. שווה את ההשקעה לטווח הארוך לפחות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-