מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות מסך LCD, כרגע אני מתלבט בין VP930b, Sumsung 940bw, lg 1970hr ההחלטה שלי לקניית אחד המסכים תתבצע מבחינת הכסף ומבחינה של איך הכרטיס שלי ( 6800GT ) יחזיק מעמד ברזולוציות האלה ולכמה זמן שני המסכים שהם לא WS עובדים על 1280x1024 וWS עובד על 1440x900 שזה רזולוציה אפילו יותר גבוהה אני רוצה לשמוע דעה ממישהו מכם על מה שהולך לקרות בעתיד , והאם באמת שווה לקנות מסך בעל רזולוציה גבוהה שהרי יתן לך את הצורך לשדרג את הכרטיס מסך כל שנה. וגם האם יש ביקורות כל שהן שנעשו על המסכים האלה עם כרטיסי מסך יחסית מיושנים .. ?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רשת גדולה למצרכי משרד מציע קנייה מספר ימים ללא מע"מ. יש מציאות שם בתחום המסכים?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם שלי (שננעל למרבה האירוניה לא בגללי) בגלל 3 משתמשים בויכוחים, להלן התמונות: תמונות נוספות בהמשך..
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך עד 900 ש"ח השימוש הם אינטרנט אופיס וסרטים יש את המסך הזה - http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-21-5-BENQ-%D7%9E%D7%A7%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99-GW2255-%D7%A4%D7%90%D7%A0%D7%9C-VA/pi6NY7278948 או - http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-23-DELL-P2314H-%D7%A4%D7%A0%D7%9C-IPS-Anti-Glare/pi6NCP2314H בדל 23 ו- 21.5 זה אותו המחיר השאלה היא מלבד היציאות שיש בדל ההבדל ביניהם הוא גדול שמצדיק את ההפרש של 300 ש"ח?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה לגבי רכישת מסך לעבודה משמש לקריאת שירטוטי חשמל ,צילומים של מיקום חלקים ותוכן כללי לתוכנות עבודה האם הדגם של סמסונג מספק 2333T PVA או > U2311 DELL או שכדאי לקחת דגם עם LED שווה ערך של 850-1000ש"ח ש"ח
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה אתם אומרים כאן בפורום על מסכי IIYAMA, האם הם טובים, מומלצים? ומי היבואן הרשמי שלהם בישראל, אם יש וידוע מי זה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
לי יש את הt240 ויש לו ציפוי רגיל(matt) וראיתי מסכים עם gloss והם הרבה יותר משכו את העין שלי(לא יודע אם התמונה הייתה יותר טובה או לא) בקיצור..מה זה נותן ציפויי גלוס?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מזמן קניתי את המסך ואני חייב להגיד לכם תודה שהמלצתם לי עליו רואים פשוט מדהים בו !!!!!!!!!!! עכשיו יש לי שאלה האם אני יכול לחבר XBOX360 למסך אפילו אם יש לו רק יציאת DVI ??
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה מסך מחשב 22 אינצ' מחיר- 1200-1400 הכי טוב לסרטים ומשחקים...כרטיס שברשותי GFORCE 8800 GTS 320 ..... תודה לכל ההצעות
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. ברשותי מסך Samsung SyncMaster XL2370HD. כרגע אני משתמש ברזולציית 1680*1050. כשאני רוצה לעבור לרזולציית 1920*1080, אני נתקל ב2 בעיות. 1. גודל המסך אינו מתאים לגודל שולחן העבודה - שולחן העבודה חורג מגודל המסך. את הבעיה הזו הצלחתי לפתור בעזרת ההגדרות של המסך עצמו (ולא דרך ההגדרות במחשב). 2. בעיה בהצגת הצבעים. כאשר אני עובר למצב של 1920*1080 הצבעים משתנים והמסך נראה הרבה יותר מגורען. צילום מסך לא עזר - כשהדבקתי את זה בצייר אחרי שחזרתי לרזולוציה נוכחית - זה היה נראה בסדר גמור, אז צילמתי עם האייפוד ושמתי להשוואה. ניסיתי לשחק עם ההגדרות (של המחשב ושל המסך עצמו) ולא מצאתי פתרון. אני משתמש בלפטופ DELL XPS 15, מעבד core i5, כרטיס מסך GeForce GT540M. המחשב מחובר למסך עם כבל H…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי אני מחפש מסך איכותי לגרפיקה שישמש כדיספליי של עמדת עבודה שיתחבר למקבוק רטינה. עשיתי בזמנו בדיקה ומצאתי את שני אלה : http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713h.htm http://www.tftcentral.co.uk/reviews/dell_u2713hm.htm אז קודם כל מה אתם אומרים עליהם? הם עדיין עדכניים? כל המלצה אחרת גם תתקבל בברכה. תודה רבה יוחאי
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
High Definition Multimedia Interface מה זה??? הכניסה הזאת עדיפה על חיבור DVI??? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה המפרט שלו: מסך מחברת Samsung דגם 931Bf גודל מסך: "19 חיבור אנלוגי ודיגטלי גודל נקודה: 0.294 מ"מ רוזולוציה מקסימלית: 1280X1024 כמות צבעים: 16.7 מיליון רמת בהירות: CD/M2 300 יחס קונטרסט: 1:2000 זוית צפיה אופקית/אנכית: 160/160 זמן תגובה: 2ms צבע: לבן שנהב יחס הקונטרסט וזמן התגובה בהחלט קורצים לעין.... מה גם שהמחיר שלו בארץ הוא 1960 ש"ח! (בדקתי בנועה) האם הוא מתחרו של ה-LG 1970HR, ואולי הוא אף מנצח אותו? מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התרשמתי מהמסכים של VIEWSONIC השאלה היא אם לאינטרנט+מישחקים בכרטיס הייאנד שווה להשקיע במסכים 20-23אינץ' שעולים פי 2 עד 4 ממסכי 19 (מדובר בVIEWSONIC?) מרחק הצפיה קרוב-בין 60 ס"מ למטר ניר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי השבוע טלוויזיה 32 של טושיבה וחיברתי אותה בHDMI למחשב... האיכות פשוט פצצה... השאלה היא האם מישהו עובד מול מסך כזה בתור מסך למחשב לכל דבר??? האיכות ממש טובה ורואים ממש טוב כל אתר אינטרנט ובכלל העבודה טובה חוץ מאולי שהמסך טיפה גדול מדי.. הרזולוציה היא 768*1360 אבל הטקסט ממש חד ורואים הכל ברור, אפילו לא שיניתי שם הגדרה חוץ מלעבור למסך של הטלוויזיה במקום המחשב (אני עובד עם VISTA) האם זה מומלץ??? מה אתם חושבים???
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול מסך 22 של LG ורואים בו קצת מטושטש. מה ההגדרות הכי טובות עבור מסך כזה? האם מישהו יכול לעזור?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מסך לשימושים יומיומיים. לא משחקים, מעט סרטים, בעיקר עבודה משרדית. נראה על פניו מסך שווה. אשמח לקבל חוות דעת על המסך
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי עם WIN8 וחשבתי שאפשר להשתמש עם ציוד סטנדרטי (עכבר) אבל מסתבר שזה קשה מאוד. אין לי ניסיון וידע על מסכי מגע למחשבים שולחניים אז אתם תוכלו להמליץ לי על משהו? התקציב הוא 1500 ש''ח אבל אפשר חריגה של 200-300 ש''ח. בבקשה תעזרו. תודה מראש, ארד.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט לגבי מסך 22'', אני כרגע עובד עם מסך 19'' ברזולוציה של 1280X1024X32. במידה ואני אעבור למסך 22'' אני אעבור לרזוצלציה של 1680X1050 האם תהיה ירידה בביצועים כאשר אני משחק? תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לחבר את המסך למחשב וקיבלתי רק כבל VGA אבל יש לי מתאמים ל - DVI. השאלה אם יש הבדל בין שיטת חיבור זו, לבין כבל DVI מלא....
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
גוד מורגן אנד סאלם עליכום, פארשטייסט אידיש ? בעלי המסך באחד מהגדלים הבאים, תפתחו בבקשה קובץ של WORD ואחד PDF ותפרשו אותם אחד ליד השני בחלון מלא ותעשו PRINT SCREEN או SCREEN CAPTURE ותעלו בבקשה את התמונה לפה. תציינו איזה גודל המסך ובאיזו רזולוצייה אתם עובדים. אני רוצה לראות איך נראה שטח העבודה ומה ההבדלים בין המסכים. תודה רבה ( רבה רבה ) מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה...אחרי התלבטויות רבות החלטתי לבחור בין שתי המסכים הבאים...רציתי שתמליצו לי מה מבין שניהם הוא מסך שטוב יולר למשחקים וסרטים..מקווה שיותר אני לא אצטרך לשגע אותם עם השאלות שלי ותודה לכל מי שעזר ויעזור. הנה הקישורים למפרט של כל אחד מהמסכים: http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=nzlfsl9B8IdmdM1h http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=169&prodid=542&keySearch= end of link
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מה נשמע אני רוצה לקנות 2 מסכי 24 של חברה שאני מכיר וסומך האם המסך הזה נופל בהרבה מסדרת הUltra Sharp הישנה ? יש לי את ה UltraSharp הראשון ואני מרוצה ממנו, אבל הוא קטן ואני צריך 2 גדולים יותר. האם אוכל לקבל דעה ממישהוא שהשתמש גם באולטרה שארפ וגם בדגם הזה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני החלטתי להזמין את האייסר XB271HU מחול הנה אתר שאני מזמין ממנו אנגלי https://www.scan.co.uk/products/27-acer-xb271hu-g-sync-led-monitor-165hz-ips-panel-2560x1440-4ms-1000000001-hdmi-dp-usb-2x-speakers- שבעיקרון מציע את המסך במחיר של 499.27 לירה שטרלינג = 2804 ש"ח. השאלה שלי היא כזאת , בעצם אני מזמין את המסך במשלוח אווירי דרך חברת משלוחים ( globalflight אם מישהו מכיר ) האם יש סיכון יותר גבוה מאשר משלוח ימי? למישהו יש ניסיון?. אגב יש בעיה שאני נתקל בה. שאני רוצה להזמין אז אני רואה את המחיר 499.27 Ex VAT שזה אומר לפני מיסים שחלים על בריטניה. מה שאני לא אמור לשלם כי אני לא אזרח UK אבל משום מה שאני בא לעשות checkout אז זה נותן לי את המחיר הנ"ל 599.1…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, השימושים שלי הם בעיקר וקודם כל קריאת טקסטים לאורך זמן - אני סטודנט ומשתמש במסך המון (המסך הנוכחי שלי מעייף נורא את העיניים) בעתיד הקרוב אנצל את המחשב גם למשחקי מחשב - אך זהו שיקול משני והדרישות שלי הן של גיימר סביר. נתקלתי בסוגי המסך הקעורים ואחרי חיפוש קצר מצאתי אחד במחיר סביר - 750~ ש"ח. הנתונים של המסך: http://www.displayspecifications.com/en/model/5e083aa 24" Free sync (טוב למשחקי מחשב, למיטב הבנתי) refresh rate 56-72Hz (די נמוך לדעתי, לא? האם זה מורגש? - בעיקר בקריאת טקסטים) 8bit full HD 93 ppi ועוד נתונים שאפשר למצוא בקישור למעלה. חשוב לי לציין שאני סטודנט תפרן, אני לא אוציא על מסך 1…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-