מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
יש מסכים שאתם יכולים להמליץ עליהם? תקציב זה לא בעיה במקרה הזה ויש לי SLI של 2 TITAN האם יש צורך בשלישי? (לא החדשים)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחפש מסך 22" למחשב בעיקר לסרטים ודברים קלים. מחפש חדות טקסט וצבעים אמיתיים. עד 2400 ש"ח מחפש המלצות. תודה!
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
מחיפוש בפורום ראיתי שהייתה קבוצת רכישה ושקנו פה 10 מסכים אז יש לי שאלה לאלו שקנו אני שוקל לקנות את הדגם היותר קטן של המסך הזה ה u2211h שבא עם אותם נתונים רק גודל יותר קטן האם זמן התגובה של המסך,8ms, מפריע לכם בצורה כלשהיא במשחקים או בסרטים ? בנוסף אני שוקל לרכוש את ה 2209wa שמגיע עם רזולוציה יותר קטנה ופיקסלים יותר גדולים האם הוא יהיה עדיף על ה 2211h ? ה 2211h דגם יותר חדש,מכיל חיבור displayport ויש לו רזולוציה יותר גדולה כרגע אני עם benq e2200hd שמגיע עם רזולוציית full hd ופיקסלים באותו גודל כמו של ה 2211h ואני בנתיים מרוצה
-
- 6 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עומד לקנות את המסך Dell 2209wa ויש לי שאלה לגביו: יש לי מסך לא רחב lg בבית דגם (17 אינץ') L1730S וזמן התגובה שלו הוא 12ms שהוא BtB נראה לי והDELL הוא 6ms GtG.. אז ככה באיזה מסך אני אקבל זמן תגובה מהיר יותר בהתחשב שהDell הוא רחב וה Lg לא, וגם הDell גדול יותר.. ושאלה נוספת - האם אני ארגיש הבדל במהירות בין הDELL הזה ל samsung t220? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מסך LCD 19 לעבודה בעיקר על גרפיקה ותלת מימד (עזבו אותי מההמלצה על CRT, אני כבר יודע על זה.. בחירה שלי). נתקלתי בשני המסכים האלה.. LG L1900R VS 1970HR יש כבר ביקורות על ה L1900R ? (הגרסה של ה 2 מיליסקנד והניגודיות 3000 ). ויש כמה דגמים ל 1900 והאם זה רק עיצוב או יש לזה משמעות ? מה אומרים על הדגם השני ? וכמובן אם יש חוות דעת נוספת על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19" בעיקר למשחקים חשוב שיהיה 2 MS ונגדיות טובה . התקציב שלי הוא 1300 ש"ח עם חריגה ממש עדינה . אני לא ממש מבין מה יותר עדיף רחב או רגיל . אשמח לקבל חוות דעת שונות . תודה מראש .
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אז הבעיה כזאת, ברגע שהמסך מקבל אות מהמחשב הוא מציג תמונה יפה וברורה למשך שניה אחת, ואז התאורה האחורית של המסך נכבת, רואים בקושי מה הולך מאחורה ( אבל מספיק כדי לראות שהוא בעצם דלוק ומציג ) כיבוי המסך והדלקה מחדש גורמת שוב לאותה בעיה, תצוגה ברורה למשך שניה ואז האור נכבה ונשארת תצוגה כהה שכמעט ואי אפשר להבחין... הבעיה היא במסך ולא במחשב, החלפתי 3 כרטיסים שונים והבעיה זהה... העיניין שלא הגיוני שהתאורה של המסך נשרפה כי לשניה אחת רואים ברור לגמרי... אוליי משהו בגדרות של המסך ? קיימת איזה שטות שאחראית לזה ? או שאין מנוס מלנצל אחריות ? ( המסך אצלי שנה, אם אני לא טועה יש 3 שנים אחריות )
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפי המפרט הוא נראה כמו מסך לא רע . המחיר שלו גם משתלם, מישהו יכול לחוות עליו דיעה http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3510476&CatId=2775
-
- 6 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מקריאת דיונים בפורום אני מתרשם שיש להעדיף מסכים עם פאנל VA באופן אבסולוטי על פני מסכים עם פאנל TN. מהפורום ניתן להסיק שיש להעדיף כל מסך VA על פני כל מסך TN לכל שימוש שהוא. מצד שני במקומות אחרים שמעתי שלמשחקים וסרטים יש להעדיף דווקא מסך עם פאנל TN בגלל זמני תגובה מהירים יותר למסכים באותו תקציב. שם טוענים שבמסכי VA, גם יקרים, יש מריחות בסרטים ומשחקים. בגלל שאני סומך קודם כל על הפורום בעניינים אלה, רציתי רק לוודא - האם יש להעדיף מסכי VA גם כשהשימוש העיקרי למסך הוא לצפייה בסרטים ובמשחקים?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: R9 280X GAMING 3G שהיציאות שלו הם: Dual-link DVI-I x 1 HDMI x 1 (version 1.4a) Mini DisplayPort x 2 ואת המסך P2314H DELL שהיציאות שלו הם יציאת VGA DisplayPort DVI-D (לא כולל כבלי DVI-D) USB איך אני יכול לחבר ביניהם?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני חושב לקנות מסך מחשב, אבל אני לא יודע מה כדאי לקנות: LG 2453V או LG 2456L LED ? אני קורא בזאפ ורואה ש LED מגיע עם פיקסלים שרופים. מה זו התופעה הזו ? האם שולחים סוג ב' ליבואן בארץ ? בכל אופן, הייתי שמח לקבל את המלצותיכם. השימושים העיקריים - מיילים ואינטרנט, משחקים (בד"כ אסטרטגיה אבל גם מרוצים) וסרטי HD. ועוד שאלה, מדוע צריך 2 כניסות HDMI במסך ? תודה, מיכאל
-
- 6 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך את עזרתכם... החלטתי לקנות מסך מחשב חדש והמסך הזה הולך לשמש לי גם כטלוויזיה במחשב יש כבר כרטיס טלוויזיה... התקציב הוא עד 3000 ש"ח ואני רוצה את הטוב ביותר המחשב שהמסך הולך להתחבר אליו הוא מחשב טוב עם כרטיס מסך 5850 מה שחשוב הוא האיכות ובעיקר הגודל כי אני הולך לראות סרטי HD בו אז חשבתי בסגנון 27' מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה את המסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI של סמסונג שעולה בפנדה-2030... קיצור תגידו לי אם המסך הזה הוא טוב לדרישות שלי שהם חיבור למחשב+איכות ממש טובה בשביל משחקים הכי טובים שיש וגם בשביל תכני HD ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח...
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, את המסך קיבלתי לפני יומיים. ארץ יצור צכ'יה, REV04 (כתוב על הקופסא) בתפריט הסודי מופיע UW473. נראה לי זה פנל PVA למרות שאני לא מצילח לראות הבדלים מתמונות שראיתי באינטרנט לפנל S-IPS. רשמים אין מה לרשום היות ועד היום עבדתי על מסך 17 פשוט ובעבודה ישנם רק LCD פשוטים עם פנל TN רגיל. אם מישהו מעוניין לחקור את העניין לעומק שיגיב פה. נ.ב: עדיין מחפש הסבר כיצד לכייל את המסך לתצוגה אופטימאלית. בברכה, L.A
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-
-
קניתי היום את הSAMSUNG 931C לעצמי ואני שיחקתי בו קצת (BF2), קראתי כמה כתבות, ואפילו הספקתי לראות סרט איתו. אני חייב לציין, החוויה איתו היא פשוט זווע. איך שהתקנתי אותו לקח לו כמה דקות טובות רק כדי להבין שחיברתי אותו בDVI ולא באנלוגי... חוץ מזה, אני גם לא מרוצה מהאיכות שלו.... הכל נראה מגעיל מאוד, המשחקים נמרחים, התמנה נראת מוזר וכל הקטע של הצבעים והבהירות מעצבן ביותר. אז... אני עכשיו מתכנן להחליפו, ומבקש את עזרתכם: לאיזה מסך להחליף: דרישות והערות: - המחיר צריך לא לעלות על מחיר המסך הזה (1599 ש"ח), אם כן אז בחריגה של לא יותר מ100 ש"ח! - השימושים של המסך הם בעיקר משחקי FPS מהירים (BF2, CALL OF DUTY, ETQW וכאלה...) תודה רבה מראש, תמיר
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
משום מה לא ראיתי כאן יותר מדי אנשים מדברים על האסוס. איזה מבין המסכים טוב יותר? מכל הבחינות.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 226BW והמפרט שלי בצד. עכישו שמעתי שאם אתה משחק על רזולוציה שונה מהטבעית אז המשחק נראה לא טוב. אם כרטיס מסך כזה אני לא יכול לשחק בקזולוציה של 20.1. זאת שאלה קצת מוזרה פשוט לא שמתי לב להבדלים(רוב המשחקים אני משחק 1280X1024).יכול להיות שאני פשוט התרגלתי לרזולוציה לא טבעית ושאני מפסיד מהיופי של המשחק ושזה כמו ביישומים כמו אינטרנט ?
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
http://forums.whirlpool.net.au/archive/1933039 הוא יצא בקרוב ויהיה כנראה עם מסך מבריק ו e-ips הנה תמונה http://www.hardwareluxx.de/community/f111/dell-ultrasharp-u2713-2560x1440-ips-led-glossy-897393.html
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לרכוש מסך דק 22 אינץ,התווך הוא 2-8ms , אני מאמין שאפשר למצוא טוב בסביבות 1200-1500 ש"ח, השאלה היא איזה חברה ואיפה? לאיזה חברה איכות של התמונה היא טובה, ונכנס גם בתחום של הסכום המבוקש? תודה.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אתמול קיבלתי את המסך החדש שלי (2253BW) הכל טוב ויפה אבל ראיתי שיש גם דיסק להתקנת דרייבר האם אני עדיין חייב להתקין את הדרייבר שהכל כרגע בסדר גמור?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם ! מבקש עזרה בהתאמת מסך מחשב ללפטופ . כרגע מחבר מסך 21 ישן עם זוית צפיה גרועה. שימוש עיקרי צפיה בזום , גלישה באינטרנט ,תוכנות קלות , אקסלים, וורד תמונות וכו'. ללא משחקים כלל. תקציב בערך 1200 שח . הכיוון מסך 27 מתלבט אם כבר ויש יתרונות לקעור . ומעוניין בכל זאת לשלב גם את המסך של הלפטופ . את המסך הישן אתרום. נתונים נוספים : חיבור ללפטופ dell Inspiron 5593 . יש type c דור ראשון (נתונים בלבד). רזולוציה מקסימלית 1920x1080. יש בדגם הזה כרטיס מסך MX230 Nvidia בנוסף לאינטל דור 10 . חובה מבחינתי כיוונים . בעבודה משתמש עם 2 מסכים מהדגם הזה "HP EliteDisplay E243" . שהוא אחלה…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לחבר את המסך עם כבל לטלווזיה - כלומר המטרה שלי זה שבמסך טלווזיה יראו את הסרט שאני רואה במסך. האם יש אפשרות כזו ? ואיזה כבל אני קונה ? אני רוצה ללכת מחר לקנות...קיבלתי 2 כבלים עם המסך אבל לא יודע למה הם משמשים בכלל.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי DELL 2007WFP, ישר שקיבלתי אותו בדקתי פיקסלים שרופים.. לא ראיתי שהיו, עכשיו לצערי ראיתי אחד בצבע אפור.. יש מה לעשות? (לא מבחינת החלפת מסך אלא דרך להחיות אותו?)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך עדיף לדעתכם לצפיה בסרטים ולמשחקים במחיר עד 1300 ש"ח? סרטים ומשחקים Samsung SyncMaster 2333SW / SAMSUNG P2350 / או Dell 2209WA? אולי אחר? המסך ישמש גם כטלויזיה לכן יהיה צורך להטות אותו בקלות לכיוונים שונים.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה של DELL ? איך הוא בהשוואה ל - VIEWSONIC VP930B ? לינק - http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1470&aff=zap
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני יודע שבדך כלל לא מדובר כאן על מסכים חוץ מ DELL המטורף ו VS השאלה שלי היא האם קיים מסך של HP אשר מגיע לרמתם של2007 DELL או VS VP930 פשוט יש לי זיכויי מאוד גדול מהם אולי שווה לנצלו על מסך { מחיר המסך צריך לנוע בסביבות ה DELL } תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 807 צפיות
-