עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by giloman,

מסך טוב למשחקים תקציב - 1500 תתפרעו חשבתי על הAOC הזה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=215_213_102&products_id=4509

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש נושא שמאד מטריד אותי טרם הקניה. בלי הרבה דיבורים: *הכל יהיה טבעי? איך אני יודע עכשיו שהכרטיס מסך ישנה את הרוזולוציה שלו לLCD שאני אקנה? זה בעיקר מה שמשגע אותי. *נגיד הרוזולציה של המסך היא 1366 על 768 הכרטיס בטוח יתמוך במסך? כי אני פוחד שהרוזולוציה לא תתמוך בזו של המסך ואז אכלתי אותה... תודה מראש. .swg

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום.אני מחפש מסך LCD עם זמן תגובה די קצר,משום שאני משחק הרבה במחשב וקצב הריענון הוא חשוב לי.כאמור התקציב הוא עד 1100 בערך (בערך אומר לא יותר מ1500 אבל 1100 זה בהחלט מספיק). תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Evyatar,

שלום, יש לי מסך LCD 15 כבר שנתיים ואני מעוניין להחליף לLCD מהדגמים החדשים. בדצמבר אני מתחיל לעבוד ובינתיים יש לי כ1300-1400 שקל לקניית מסך (אפשר חריגה ל1500 אם זה נחוץ אבל לא יותר), ובעתיד אני ישדרג את המחשב. מה שנקרא אני מכין את הקרקע. אני מעדיף LCD 19 מאשר על 17, אבל השאלה היא האם יש LCD 19 איכותי בסביבות המחירים הנ"ל? ועוד שאלה, האם גודל המסך משפיע יותר על העיניים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אהלן אז זה מאוד פשוט הלך לי קאפוט המסך הישן :'( (ואין אחריות יותר. רררר) אז החלטתי לקנות חדש! דרישות: 1. חיבור DVI 2. זמן תגובה טוב 3. יחס ניגודיות טוב 4. מפירמה ידועה ומוכרת תקציב עד 1400 ש"ח גגון!! כמובן שיש העדפה ל-19" אבל גם 17" באיכות טובה יהיה מספיק. תודה מראש למייעצים נ.ב. (עריכה) חשוב מאוד: חנות באיזור הצפון. KSP, מרדנית, פנדה, נועה. שוב תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Trol,

על ה LCD הזה: http://megadeal.co.il/megadeal/?user=megadeal&val1=2-6-1-2-0-0&val3=m843632 אבא שלי הזמין בלי להתייעץ איתי בשביל המחשב של אח שלי. המסך הזה שימושי בשביל משחקים?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ben_amitai,

אני מעוניין לקנות עכשיו מסך הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5706 לפי מה שכתוב הוא ניראה לי המקסימום שאפשר להביא במחיר הזה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 7600 gs 256 ddr רציתי לדעת מהי החשיבות של המסך שאני יקנה בהתחשב שזה הכרטיס שלי והאם המסך של אחי יתאים? הLCD שלו שהוא7 1 אינטש של proview 8ms

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by מורדו,

קניתי היום תמסך אבל יש לי בעיה מוזרה ,כשאני אני ממזער ומשחזר לדוגמא תדפדפן יש לי במעלה המסך ,ערפל שחור כזה לפחות משניה . שיניתי רזולוציה ל1024X1280 וסמתי לב כשה אני ממזער ומשחזר תדפדפן באתר הזה, הערפל מופיעה רק בחלק הכחול של האתר ממש לפחות משניה,כאילו הוא בונה תצבע כזה לא יודע עם זאת בעיה במסך או שככה זה תודה לכל העוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Fighter,

מישהו שמכיר את שני המסכים או יודע עליהם מידע כל שהוא יכול להגיד לי איזה יתרונות יש בכל אחד ומי מהם יותר משתלם? שניהם בסביבות 2000+ אני יודע בינתיים שלLG יש 1600:1 ולVX922 יש פיבוט

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Fungus Funk,

אני יודע שהייתה שאלה דומה, אבל שלי יותר ספציפית. אני מתלבט בין ה - LCD 19 inch - LG L1970HR+ DVI 2MS ובין ה- ו931BFו19ו Samsung LCD אממ על ה - LG שמעתי המלצות...על ה - Sam לא ממש. הנתונים שלהם די דומים חוץ מהיחס ניגודיות, שכאמור של - Sam גבוה יותר, בנוסף ה - Samsung יותר זול, אבל זה לא מהותי בשבילי. אני מעוניין לשמוע את הדעות של מי שמבין בתחום או שבדק את הנושא לעומק... תודה רבה מראש לעוזרים !!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Sunny Jim,

מה אתם אומרים עליו? טוב? הוא יהיה בסדר על משחקי FPS? אם יש מסכים אחרים מומלצים בתקציב של עד 1700 ש"ח (מסכי 19 אינץ') גג אז תמליצו בבקשה... לא מסך רחב.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by elad135,

נדהמתי מהמחיר של המסך הזה: http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=28 בגדול הנתונים שלו נראים לי לא רעים בכלל, אבל אני לא מומחה גדול בנושא. המחיר שלו ממש נמוך בשביל מסך 19 אינצ'. תוכלו בבקשה לומר לי איזה חסרונות יש למסך הזה כדי שאני יבין למה הוא עולה ככה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Nasok,

בקשות: שניהם 19INCH אחד למשחקים ולראות סרטים (עד 2.5K) והשני בעיקר לעבודה מרובה על המחשב וגם סרטים אבל בעיקר עבודה(עד 2K) אם אפשר אז גם ביקורות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. טוב אז ככה מפרט.... P42SV6C1H Haier חברה: Haier דגם: P42SV6C1H גודל מסך: 42 אינטש יחס גובה לרוחב: 16x9 טכנולוגיה: פלזמה מסך שטוח: שטוח לחלוטין סטריאו: ו NICAM (לא חשוב יש מע קולנוע) רזולוציה: 1024x768 חס ניגודיות : 1:3000 זיות צפיה: 160ומעלות בהירות: 1000וcd/m2 רוחב: 109.6וס"מ עומק: 11.5 סמ גובה: 59.5וס"מ טכנולגיה:פלזמהו כניסות אחוריות: 15pin?-?vga?-?Dsubו, AVו, Component?x?2ו, DVIו, S-videoו איך היא??? טווח מחירים: 7,850-9900 מידע נוסף....: http://zap.co.il/model.asp?model_id=304974

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by mystikal,

אהלן אני בונה מערכת לעריכה , קומפוזיטינג ותלת מימד הציעו לי מסך lcd viewsonic vp930 בטענה שזה מסך מצויין לצרכים שלי. אני חייב שהמסך יהיה מדוייק מאוד מבחינת צבעים (בשביל תיקונה צבע וכו) ושלא יהיו שם מריחות חס וחלילה , כל פריים וחצי פריים קריטיים בקומפוזיטינג. האם המסך הזה יספק את רצונותי ? האם יש המלצות למשהו אחר? אולי לא lcd בכל זאת ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by aleminio,

כבר עמדתי ללכת על מסך רגיל, אך מסקרנות בדקתי בקשר למסכים רחבים והבנתי שזה ממש שווה - עוד לא ראיתי תלונה אחת. מה אני עושה במחשב? משחק, מתכנת, מעצב ורואה סרטים. בעצם אני עושה הכל... במסך רחב יש יתרון לכל אחד מהדברים, כיף יותר לשחק במשחקים, חוויה לראות סרטים, נוח לגלוש ושימוש כללי, נוח להשתמש בתוכנות כמו פוטושופ ועוד. אבל קראתי שהדגם הספציפי הזה טוב רק לסרטים ומשחקים. (חבל שאין לי כסף למשהו מתקדם יותר) הבעיה היא, אני לא משחק או רואה סרטים כל הזמן כמובן. רוב הזמן אני מתכנת, ובשביל זה אני גם משתמש בפוטושופ. אני כמובן לא מעצב תלת מימד או משהו, רק אתרים, באנרים וכד'. רציתי לשאול האם בשביל דברים כאלו תהיה לי בעיה עם המסך הזה? והאם תהיה לי בעיה כשאני מתכנת לראות את כל הטקס…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by מושמוש,

לפעמים אני נתקל במסכים או בכרטיסי מסך שבהגדרות שלהם כניסת\יציאת DVI מוגדרת עם האות D או עם האות I . מה ההבדל בין השניים?

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. Started by aleminio,

משום מה לא ראיתי כאן יותר מדי אנשים מדברים על האסוס. איזה מבין המסכים טוב יותר? מכל הבחינות.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by puNani,

שלום, אני מעוניין לרכוש מסך חדש, בגודל "19. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקי תלת מימד, סרטים וגלישה באינטרנט. רציתי לדעת מה היתרונות/חסרונות של מסך LCD לעומת מסך CRT שטוח (מלבד, כמובן, העובדה שLCD תופס פחות מקום). האם ישנם מסכי LCD שמשתווים ברמתם לCRT כשמדובר במשחקים? או שאוטומטית מסך CRT יהיה בהכרח טוב יותר למשחקים מכל מסך LCD? ומה לגבי צפייה במסך מהצד? הבנתי שיש עניין של Native Resolution, שמסך LCD לא ייראה את התמונה טוב אם הרזולוציה נמוכה מהNative Resolution שלו, או משהו כזה (אם אפשר לקבל הבהרה בנושא). בנוסף, אני רוצה לקנות מסך למחשב של אמי, שמשתמשת במחשב כדי לגלוש באינטרנט, ובעיקר לקרוא מסמכים ומיילים. הראייה שלה לא הכי טובה בעולם, כמו רוב המבוגרים, ורציתי לדעת …

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. http://www.getit.co.il/Tender/1283689/297 משום מה בזאפ המחיר הכי נמוך זה רק 1884 ש"ח , זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by elad76,

קיבלתי עכשיו את המסך 731BF יש מכסה מאחורה שסוגר את האזור שמחברים את הDVI ולחשמל. החלק מתחבר למסך עצמו עם חתיכות פלסטיק ..אז אחד מחתיכת הפלסטיק נשברה. זה ממש חצי ס'מ של פלסטיק שנשבר. קיבלתי אחריות 3שנים אז זכותי לקבל מכסה חדש?או שאני צריך להחליף את המסך כולו?? אני רוצה שהם פשוט ישלחו לי מכסה חדש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Tov_Tov,

הלכתי לחנות כלשהי לקנות מסך LCD האחריות שהם הציעו לי על המסך היא כזאת: האחריות חלה 3 שנים ולגבי פיקסלים שרופים במסך חדש עד 14 יום מיום הקנייה למסך 19 צריך מינימום של 4 פיקסלים שרופים להחלפת המסך. ואחרי ה14 יום צריך מינימום של 10 פיקסלים שרופים . לי זה נשמע מאוד גרוע, וזה דחה אותי מלקנות את המסך . אז רציתי לדעת מה אתם חושבים על תנאי האחריות האלה ומה לדעתכם בערך התכיפות והסיכוי לפיקסל שרוף והאם בכלל התנאי של 10 פיקסלים שרופים זה נורמלי, כי אני מפחד שאני יתקע עם 5 פיקסלים שרופים ואף אחד לא יחליף לי את המסך .. ושלא נדבר על הקטע שאני יכול לקבל את המסך עם 3 פיקסלים שרופים עוד מהחברה והם לא יחליפו אותו.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Mingi,

samsung 731BF 17" זמן תגובה: 2ms ניגודיות: 1:2000 חיבור: דיגיטלי ואנלוגי בהירות: 300Cd/m^2 רזולוציה: 1024X1280 3 שנים אחריות סביבות ה1500 ש"ח +-.. משתלם? למישהו יש הצעה טובה יותר ? אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by OutRaGe,

היי עקב שינוי קל בתקציב אני הולך על 19" השימוש העיקרי במסך הוא בערך....הכל, משחקים, סרטים, אינטרנט, וכו' לכן אני נוטה לכיוון ה-LG מכיוון ששמעתי לא מעט ביקורות על ה-Viewsonic שהצבעים והאיכות תמונה שלו בסביבת וינדווס לא הכי הכי השאלה אם ה-LG מספיק טוב למשחקים וסרטים, כלומר בלי מריחות וכו' וכרגע יש לי X800XL, לא יהיה בעיות עם 19 אינץ' בקטע של לעבוד עם רזולוציה לא נייטיב יותר מאשר יהיו עם 17 ? (לא שכזה יש לי בעיה לעבוד על נייטיב במשחקים, הפעלתי פיר על 1280*960 ופעל חלק..אבל בכל זאת בעתיד אני יצטרך לרדת ברזולוציה) תודה מראש לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.