עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by scorpion,

הלך לי השבוע הCRT הזקן לעולמו, אז רכשתי היום DELL 2007WFP חדש. בכל מקרה כמה שאלות, 1. איך ניתן לכייל צבעים לרמה יחסית טובה באמצעים ביתיים (דיסק כיוון כמו AVIA או תוכנה או לא יודע מה)? 2. למה למרות שאני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך (להזכירכם רחב, רזולוציה 1680 על 1050) בסרטים עדיין יש פסים שחורים למעלה למטה, למה?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by din707b,

שלום אנשים מחפש מסך LCD 19 בתקציב של מקסימום 1800 ש"ח אם זה משהו באמת שווה. השימוש הוא בעיקר לטקסטים וסרטים אבל מעדיף משהו שמריץ את הכל טוב - שיתאים גם למשחקים. חשוב שתהיה קורלציה בין הנתונים לבין מה שמקבלים, לא מתאים לי להשקיע כ"כ הרבה כסף במסך שלא ברור עם איזה פנל הוא מגיע וכמה צבעים יציג... אם יש המלצות לדגמים טובים ומתאימים עם נתונים יציבים ואמינים אשמח טנקס

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  3. הי, אני רוצה להחליף את המסך DELL 2009WA שיש לי כרגע למסך אחר. יש כמה חסרונות בדל שמפריעים ל"חוויה". - כיסוי נגד בוהק מט מלא0 נותן תחושה שהמסך "מלוכלך", הלבן לא ניראה כמו לבן. - רזולוציה, צפיפות פיקסלים, גודל נקודה - לא מספיקים לי - אני קורא הרבה (טקסטים\פורמים\חדשות). - תאורה אחורית - גם כן לא מספיק טובה. (backlight). המסך החדש שאני מחפש צריך לענות על הדרישות שהדל לא עונה. - מסך עם ציפוי נגד בוהק חלקי\לא קיים (לא מסך זכוכית). - רזולוציה - 1080P תאורה אחורית טובה. מבחינת פנאל המסך : EIPS\HIPS\PVA- גודל מסך 24\27, תקציב 3500. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by s.os,

אני מחפש ביקורת על המסך הזה עברתי טיפה פה בפורום על התגובות בקשר למסך אבל לא מצאתי ביקורת עליו אני היום כמעט קניתי והחלטתי שאני אאסוף עוד טיפה מידע כבר מזמן אני רוצה לקנות מסך אבל אין זמן אני רוצה פה ביקורות רק על המסך הספציפי ובבקשה לא לתת לי קישורים לכל מיני מסכי 20 או משהו גרך אגב ראיתי אותו בחנות והאיכות נראתה לי ממש ממש מעולה תודה מראש...

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  5. Started by ronin,

האם ה NEC LCD2090UXI-BK עם ציפוי גלוסיי מבריק ?? אם כן, זה חיסרון לטעמי. האם יש הבדלים מיוחדים בין ה HP LP2065 לבין ה NEC הנ"ל אני מעוניין להזמין את אחד מהם מחו"ל . שניהם בערך באותו המחיר כאשר ה NEC הינו מסך מחודש וה HP חדש לגמרי. לא מתייחס לאחריות, לא מעניין אותי, מוכן לקחת סיכון מבחינת נתונים נטו מי יותר מומלץ ? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by n_aviv1,

מה ההבדל בין כל ה TFT / TN וכל אלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Iv0ry,

איך המסך למשחקים? האם מספק תמורה טובה למחיר? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=691092 במידה ויש מסך יותר טוב מבחינת עלות/תועלת נא לכתוב תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by nahum8,

בצד ימין של המסך למטה ישנן איזה ארבע נקודות עגולות (לפי דעתי זה לא הפיקסלים שרופים) . אין לי מושג איך לתאר את העיגולים האלו אבל זה מה זה. מה ניתן לעשות בנדון?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  9. המסך הוא לרוב למשחקים..... גם לסרטים\סדרות אבל לרוב למשחקים אז השאלה היא האם המסך ASUS 24 MK241H 2ms הוא טוב או לא? בנוסף אם אתם ממליצים אל משהו שונה בבקשה תציעו כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 2500 אבל עדיף לא לעבור את ה2300

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  10. Started by ofirstorm,

מה אתם אומרים עליו? , מיועד לגיימינג ולסרטים http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=862321

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by Godmoney,

http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=17977 הוא נראה לי זול ממש יחסית לנתונים שלו לא?

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  12. Started by babu,

איזה מבין המססכים יותר טוב למשחקי FPS וסרטים יותר ? (ללא קשר למחיר)

• 6 תגובות
    • 965 צפיות
  13. שלום , אני צריך המלצה על מסך מהחנות TMS , התקציב הוא 1200שקל +- שימושים : קצת סרטים אבל הרב משחקים... מה עדיף? http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=3551 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_169&products_id=3247 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_386&products_id=4479 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=3361 http://tms.co.il/product_info.php?cPath=45_168_170&products_id=3420 תודה.

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by rmanor9,

שלום, אני לקראת קנייה של מסך חדש ושמעתי הרבה על ה DELL 2209WA. מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות אותו בפעולה (איזור באר שבע) ? אני רק עובד על המחשב (קריאת טקסטים) ולא ממש רואה סרטים. עדיין יש יתרון למסך הזה בשבילי? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by momo777,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך ויש לי התלבטות בין רחב לבין רגיל. אני עובד הרבה עם טקסט(אינטרנט), רואה סרטים. יש לי כרטיס מסך 5200fx (חלש...) האם הוא יהווה בעיה עבור מסך רחב. הכיוון שלי הוא לשדרג את המחשב ולכן חשוב לי שהמסך יפעל טוב וללא מריחות במשחקים מתקדמים ובסרטים. בקטגוריית מסכים רגילים התרשמתי לטובה מה- 961bf למרות שיש לו פאנל tn. ראיתי אותו בחנות והצבעים שלו נראו לי מצויין וגם הטקסט היה נוח לקריאה, אהבתי גם את אפשרויות הכיוונון ובעיית הזויות לא נראתה לי משמעותית כל-כך. בקטגוריית המסכים הרחבים ראיתי לפי הפורום שה-2007wfp הוא המסך המשתלם ביותר אבל הבנתי שהוא יכול להיות קצת בעייתי בגלל מדיניות הפיקסלים ושני הפאנלים השונים שקיימים בדגם הזה. אני מעדיף לקנות מסך רחב(השוק הול…

• 6 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by levran007,

שלום לכלום - אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש לאחר שהמסך שאני משתמש בו כיום CRT BENQ P992 19 אינץ החל לגלות רמת צבע ירוקה שפשוט אי אפשר להסתכל על המסך יותר . אני מחפש מסך LCD 19 אינץ מהרמה הגבוה ביותר שאפשר לרכוש עד לסכום של 1200-1300 שקל אני יודע שאולי בסכום הזה אני לא יסיג את הטופ אבל לפחות מסך מהרמה הגבוה. המטרה הראשית של המסך אמורה להיות משחקים זאת אומרת שאני צריך מסך עם זמן תגובה מהיר ורזולוציה גבוה . מה גם שאני מחפש מסך מחברה אמינה שיחזיק לי לשנים רבות ולא איזה מסך מחברה מעפנה שיהרס לי תוך שנה שנתיים . אני מצאתי שני סוגי מסכים שמאוד סיקרנו אותי : ‏L1953TR 19'' LCD 2ms DVI‎ ‏L1970HR 19'' LCD 2ms DVI‎ שניהם של חברת LG . יש משהו אחר שאתם מציעים ? {אגב אני …

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  17. תודה מראש למגיבים

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. יש דבר כזה , אני רוצה לקנות Lg l194wt אבל אין במסך זה אפשרות PIVOT , יש משהו אחר שמשתווה לביצועים שלו עם PIVOT שיהיה הפרש מחיר עד 300 ש"ח .....תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by boaz_aha,

פרסום של מגה, 22 אינץ של דל ב 1700? זה יכול להיות? הם לא כותבים את הדגם. מישהו מכיר את המסך? קראתי קר על ה24 בקורות מעולות, אבל לא על ה22.

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by n_aviv1,

יש לי מן כפתור כזה שכתוב עליו EZ ZOOMING ואני לוחץ עליו והוא לא עושה כלום. מישהו יודע מה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Las@Vegas,

אני צריך מסך 19 או 20 אינצ' לא רחב. חשבתי על 971P של סמסונג אבל הוא לא נמצא במלאי באף חנות שבדקתי. חשבתי על דגם HP שנמכר על ידי NEXTOP אבל זה לא נראה לי שרק הוא מוכר אותו אפילו אם הדגם טוב, אני לא אוהב את הרעיון. חשבתי על L2000CP של LG אבל אני לא מוצא ביקורות עליו וחלק מהאנשים אומרים שהוא בעייתי ולא נמצא אצל יבואנים רשמיים. אז לסיכום, יש המלצות למסכים טובים? והכי חשוב חנויות אמינות עם שם. תקציב 2100 שקלים, פאנל מומלץ IPS אבל לא TN ובלי ציפויים למסך. TNX יבגני

• 6 תגובות
    • 804 צפיות
  22. Started by liordavid,

מחפש מסך, הדרישות: גודל: 22" תצורה: WIDE פאנל: SIPS מחיר: עד 1300 איזור צפון: KSP, PANDAS, NOACOMP, IVORY, MARDANIT המון תודות...

• 6 תגובות
    • 887 צפיות
  23. אני מחפש מסך 19'' לא רחב לצורך אינטרנט ואופיס. לא מדובר על מסך שישבו מולו ליום עבודה אלא בבית מדי פעם לגלוש באינטרנט. ראיתי כאן המלצות על מסכים באיזור ה-1100 ש"ח כגון: L1953TR LG L1972H LG SyncMaster 932BF Samsung 943BM Samsung מי מהן לבחור? אני מוכן להוציא גם 1500 או יותר. ם זה ישפר מהותית את המסך ואיכות הצפיה בו. האם זה ישפר מהותית? ואם כן איזה מסך לבחור?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Comes in 22" (~$289) and 24" (~$425). Due at retailers next month. And they're sRGB! Visual Performance: • The ZR24w delivers outstanding visual performance with its S-IPS panel for enhanced color accuracy at ultra-wide viewing angles, 16.7M displayable colors, 1920 x 1200 resolution, 5 ms response time and 3000:1 dynamic contrast ratio. Responsible: • The ZR24w has an 85% efficient power supply, while the chassis is made up of least 25% recycled resin, so you can be confident the ZR24w has the responsible features your business requires. Productive: • The HP ZR24w enables maximum comfort and best visual positioning with an 8-way comfort adjust stan…

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by Tomer Efrat,

שלום לכולם, בכמה אתרים מוכרים עכשיו את מסך 34UC79G במחיר של פחות מ-2000 ש"ח. מחיר מצויין למסך רחב "34 ואני חושב לקנות. שתי שאלות קטנות: 1. ראיתי על המסך הזה ביקורת טובה באתר מלפני יותר משנה כשהוא עלה כפול. האם המסך הזה עדיין נחשב טוב, כאשר השימוש הוא למשחקים סטייל פורטנייט? 2. במפרט של המסך מופיע שזמן התגובה שלו הוא 5ms עם 1ms Motion Blur Reduction. מישהו יכול להסביר לי במה מדובר? תודה!

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.