עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. התחדשתי לי במסך Dell 2007WFP וחיברתי אל המסך ממיר דיגטלי בכניסה Composite, בהגדרות PIP יש אפשרות לקבוע את הכניסה בה אני משתמש S-Video או Composite קבעתי את זה על Composite אבל לאחר שאני מכבה את המסך ההגדרה חוזרת לS-video..ואני צריך שוב להכנס להגדרות ולשנות את זה.. האם יש דרך לקבוע שזה ישאר בComposite ? תודה בן.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by amitbl,

מסך יפיפה. צבעים עמוקים מאוד, והוא ללא ספק מסך הLCD היציב ביותר שנתקלתי בו. 1. התקנתי את Perfect Suite אך התוכנה עצמה לא עובדת - התפריטים חסומים. הרצתי חיפוש על זה וגיליתי שאולי זה נובע מהעובדה שאני חיברתי את המסך שלי בחיבור DVI. האם זה באמת הגיוני? הרי אני לא אחבר אותו בD-SUB בשביל התוכנה הזו? אם מישהו חיבר בDVI והצליח להשתמש בתוכנה אשמח לדעת איך עשית את זה... הבנתי בנוסף שהתוכנה הזו לא מומלצת באופן כללי, כי היא תופסת הרבה משאבים ולא נוחה לשימוש. אם אחליט באמת לא להשתמש בה כלל: 2. יש תוכנת Pivot אחרת שהייתם ממליצים לי להשתמש בה? זו תכונה של המסך שהייתי רוצה להשתמש בה. 3. המסך בהיר עד כדי כאב עיניים לא מבוטל לאחר צפייה ממושכת של שעה-שעתיים. מה הכיוונונים המומלצים ביותר עם…

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  3. Started by epichorus,

שלום , בעקבות טיפות גשם שטיפטפו על מסך הLCD שלי נוצרו כתמים על המסך אשר לא הצלחתי לנקות בעזרת מטלית לחה... למישהו יש עצות לניקוי הכתמים ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by roni5,

אני מחפש מסך לעיבוד תמונות וכאלה רצוי 19 אינץ בסכום של בערך 2500 ש"ח על מה אתם ממליצים

• 6 תגובות
    • 940 צפיות
  5. Started by M.K16,

מישהו יודע? אני מדבר על המסך השמאלי ביותר http://www1.ap.dell.com/content/products/compare.aspx/30lcd?c=au&cs=audhs1&l=en&s=dhs 24" ה"פשוט יותר" של DELL

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by levran007,

שלום לכלום - אני מחפש לקנות מסך מחשב חדש לאחר שהמסך שאני משתמש בו כיום CRT BENQ P992 19 אינץ החל לגלות רמת צבע ירוקה שפשוט אי אפשר להסתכל על המסך יותר . אני מחפש מסך LCD 19 אינץ מהרמה הגבוה ביותר שאפשר לרכוש עד לסכום של 1200-1300 שקל אני יודע שאולי בסכום הזה אני לא יסיג את הטופ אבל לפחות מסך מהרמה הגבוה. המטרה הראשית של המסך אמורה להיות משחקים זאת אומרת שאני צריך מסך עם זמן תגובה מהיר ורזולוציה גבוה . מה גם שאני מחפש מסך מחברה אמינה שיחזיק לי לשנים רבות ולא איזה מסך מחברה מעפנה שיהרס לי תוך שנה שנתיים . אני מצאתי שני סוגי מסכים שמאוד סיקרנו אותי : ‏L1953TR 19'' LCD 2ms DVI‎ ‏L1970HR 19'' LCD 2ms DVI‎ שניהם של חברת LG . יש משהו אחר שאתם מציעים ? {אגב אני …

• 6 תגובות
    • 967 צפיות
  7. שלום, אני זקוק בבקשה להמלצה למסך שישמש למטרת עבודה משרדית ושמחירו לא יעלה מעל 1900ש"ח. המסך חייב להיות עם רמקולים מובנים. תודה.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  8. Started by Oranili,

אוקי אז ככה... איזה רזולציה לשים בדקסטופ?.. ואיזה רזולציה לשחק במשחקים ? כבדים כמו קרייסיס וכאלה? אם אני שם במשחקים 1680X1050 אז ירד ביצועים כי הרזולציה בדקסטופ היא אחרת ולא 1680X1050 מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך ?... תודה

• 6 תגובות
    • 752 צפיות
  9. שלום חברים אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19" בעיקר למשחקים חשוב שיהיה 2 MS ונגדיות טובה . התקציב שלי הוא 1300 ש"ח עם חריגה ממש עדינה . אני לא ממש מבין מה יותר עדיף רחב או רגיל . אשמח לקבל חוות דעת שונות . תודה מראש .

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  10. Started by ATL321,

חיפשתי ולא מצאתי מישהו יודע?

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  11. אני מעונין לקנות אחד מהמסכים הנ"ל. אני בעיקר גולש באינטרנט,רואה סרטים ולפעמים גם מתכנת בסי, סי ++ ושפות נוספות. משחקים אני לא משחק בכלל. השאלה שלי איזה מביניהם כדאי לי לקנות. ראיתי מסכים רחבים בעלי פנ"ל TN והכול שם נראה כאילו נמתח לצדדים עם פיליפס זה גם ככה? הכי זול מביניהם זה פיליפס לאחר מכן ויוסוניק ולאחר מכן סמסונג. תודה רבה למי שיענה.

• 6 תגובות
    • 977 צפיות
  12. Started by johnwoo,

בגדלים 22 ו-24 אינץ' הנה קישור- http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx/24_inch?c=il&l=he&s=bsd למישהו יש מושג איזה סוג פאנל יש להם?

• 6 תגובות
    • 975 צפיות
  13. חברים עוד יומיים אני מתכוון לרכוש מסך דק סוף כול סוף... אני גיימר לרוב..אבל מעדיך פאנל יותר איכותי מאשר פאנל TN מי מבין שני המסכים הללו הכי מהיר במשחקים? אני 70% משחקים 30% אינטרנט וסרטים ועוד שאלה קטנה המסך של הסמסונג קיים בצבע שחור בארץ? קיצר מה אתה ממליצים לי בין שנייהם?האם ההבדל במהירות תגובה הוא גדול בין שני המסכים הללו? תודה לכול העוזר!

• 6 תגובות
    • 864 צפיות
  14. Started by megahertz88,

מקריאה בפורומים באנגלית נתקלתי באיזכורים לסוג הפאנל הזה, שאמור להיות שיפור ל S-IPS המוכר והאיכותי. הפאנל אמור להיות מתוצרת LG.Philips וגם מתוצרת NEC. האם מישהו יכול לאשר את הדבר הזה (לא מצאתי יותר מדי)? אם כן, באיזה מסכים משתמשים בו? (ראיתי מסך של פיליפס וגם שמועות על ה-iMac 24). ארז אולי? תודה מראש על העזרה, ערן

15. יש לי כרגע F900B CRT אני מתלבט אם לקחת 730B (אמרו לי הוא יותר גדול מהF700B) או לקחת 930B שזה גדול אני לא בטוח שאני צריך את זה.. ואם אפשר גם לדעת על ה740B האם הוא 730B משופר וכדאי להשקיע או שזה מסך חדש על בסיס אחר ולא כדאי לקחת סיכונים? תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. חצי מהשאלות פה זהות וכולן נענו בפורום הקודם

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. Started by idoleff,

מה דעתכם על המסך הזה? http://www.agneovo.com/global/products/F-419.htm איך הוא ביחס למסך הנוכחי שלי (MAG 786PF)?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  18. שלום. דרושה המלצה ל-4 מסכים אותו דבר בשביל שיעמדו אחד השני (שוליים קטנים ביותר) ולא ידפקו לי את העינים בצפיה 10 שעות ביום. מדובר במסכים שישמשו למסחר. לא משחקים ולא סרטים (אולי קצת ) כמובן חובה שהם יהיו DVI. אין לי מושג כמה מהירות תגובה מספיק לי. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by AmosC,

שלום תכננתי לקנות היום את הסמסונג 960BF - השבוע, כלומר עד היום, אפשר לקבל אותו ב-2199. ממש ברגע האחרון ראיתי כאן בפורום שאלו אינם מסכים מומלצים (למרות שהביקורות ב-זאפ - לא יודע מה הן שוות - היו מאוד נלהבות). אפשר לקבל המלצה למסך חלופי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Stastyle,

שלום. אני מחפש מסך LCD 19" טוב ואיכותי שלא יעשה לי בעיות עם משחקים (שיהיה לו זמן תגובה נמוך), יכול להיות שכבר אין מסכים איטיים, אני לא יודע, אני לא מעודכן חח התקציב הכללי שלי הוא 3000, אך בתקציב הזה אני גם קונה רמקולים וכרטיס קול חדש כנראה.. לכן התקציב שלי למסך הוא 2100 בערך, אפשר לחרוג במקרה והמסך באמת שווה את החריגה... תודה!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by bobby323,

יש את זה באופיס דיפו, נראה לי מחיר אחלה הנתונים שלו טובים אבל הרזולוציה אם אני זוכר היא 1440 על 900 משהו כזה איך זה, האם זה מספק ל HDTV כי בעתיד אני רוצה לחבר אותו ל PS3 אם לא מספיק יש איזה מסך יותר מומלץ (מסך רחב)

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by The Ball,

אני מחפש מסך 19"בסביבות 2500~. אפשר לעלות כלפי מעלה אם זה יתן שיפור משמעותי. השימוש במסך יהיה לכל דבר, מאינטרנט ואופיס עד משחקים וסרטים. יש מספר דברים שמאוד חשובים לי שיהיו במסך. איכות תמונה, שתיהיה איכותית כמה שאפשר עם צבעים מלאים (וכמה שיותר כמובן) וכל מה שנלווה. המסך שיש לי כרגע lg l1750HQ עובד כרגע ב 1024x768, וככה יעבוד גם המסך החדש. במסך הזה ברזולוציה אני רואה את האותיות לא מושלמות, כאילו הורידו חלק מהצבע מהאותיות, וזה לא נוח כשמנסים לקרוא. חשוב לי שהמסך החדש יוכל להתמודד עם הרזולוציה הזאת, והאותיות יהיו מושלמות. יופי, שזה כמובן סובייקטיבי אבל שלא יהיה משהו מגושם ומכוער.. כמובן שחיבור dvi חובה. ראיתי את המסך samsung 960BF, מה אתם אומרים עליו? ועוד שאלה, מה ההבדל בין…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by ruff stuff,

ראיתי מסך 19 wd של אסוס ניראה מדליק לגמרי מישהו מכיר ויכול להמליץ? איך אסוס במסכים לפי המחיר הוא יקר האם שווה קנייה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by dennis14,

מה דעתכם על המסך הזה של DELL ? איך הוא בהשוואה ל - VIEWSONIC VP930B ? לינק - http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1470&aff=zap

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. אני מחפש לקנות מסך חדש שישמש אותי להרבה זמן ויהיה עמיד (אני לא קונה דברים למחשב כל יום...) ההעדפות שלי הם ששוב הוא יהיה עמיד, שאיכות טובה ככל האפשר בהתאם למחיר ושיהיה חיבור DVI אך לא חובה אני לא משחק במחשב אלא רק עושה פעילויות בסיסיות אז הכי חשוב לי שהוא לא יעייף את העינים אז כמו שאמרתי התקציב הוא 1500 ש"ח וזה בערך הגבול אהה ויש העדפה ל-19" אם כדאי בכלל במחיר הזה עריכה: מצאתי את המסך הזה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=418974 לא יודע כלום לגביו אבל אהבתי את הצורה ואת זה שהוא ברזולוציה רחבה יותר הבעיה היא שיש שם שני חנויות...הראשונה מראה את המסך שאמרתי והשניה מראה מסך רגיל כשבכותרת כתוב בכלל מסך 42" ניסתי לחפש מידע על המסך בגוגל אבל לא הצלחתי... אני אשמח אם תוכלו לעזו…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.