עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by עמיר,

לאור האכזבה (בעיקר מזוייות הצפיה) של מסכי TN, רציתי לדעת איזה מסך באמת כדאי לשימושים עיקריים של גלישה/וורד/עבודה-על-מחשב, אחרי זה סרטים/סדרות ולבסוף גם משחקים ? התקציב הוא באזור ה 2000 ש"ח. ראיתי שממליצים פה לרוב את ה 971P על ה VP930, ורציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ? (דווקא המחיר של הסמסונג זול יותר באיזה 50 שקל). עכשיו, גם ראיית שיש המלצות רבות על ה DELL 2007WFP שבהחלט נראה מעניין, השאלה שלי, בתור אחד שלא התעסק עם מסכי WS יותר מאשר בלאפטופים פה ושם, האם כדאי לקנות על עיוור כזה מסך ? בכמה אפשר להשיג אותו ? האם אפשר לוודא לפני פתיחה את ה REVISION שלו ? וגם האם יש לדגם הזה אפשרות לעבוד במצב של 1:1 (בלי מריחה ברזולוציות כמו 1024 על 768 וכאלו?) כמו כן, האם במסכים האלו, זמני הת…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. צריך דחוף את העזרה שלכם, מסך איכותי עדיף 19" אפשר גם 17" אבל שיהיה ממש איכותי בלי מריחות בצדדים ולפחות 4MS ו גג 1600 ¤ ד"א מה אתם אומרים על LG L1770HQ?

• 6 תגובות
    • 997 צפיות
  3. Started by yz101,

לעבודה עם אופיס ואינטרנט לסרטים ולקצת משחקים. שיהיה 19" רחב.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by idan90mizrahi,

אתם חושבים שהכרטיס LEADTEK PCI-EX GeForce 8800GTS 640MB DDR3 320BIT יחזיק את המסך או שצריך לקנות GTX??

• 6 תגובות
    • 825 צפיות
  5. Started by crazyfunk,

אני עורך וידאו - ומשתמש בריבוי אפליקציות. אני אקח זוג מסכים מאחד הסוגים או אחד 24. מה אומרים? מחירים (בש"ח): Dell 2007FP x 2 = 5000 Viewsonic VP930B x 2 = 4300 Dell 2407WFP x 1 = 4800 על הVP930B שמעתי דברים טובים מאוד. ה2407WFP נפלא אך קטן יותר בשטח העבודה ביחס לשני מסכים. עדיין לא החלטתי מה עדיף? מסך רחב רצוף - או שני מסכים שאני יכול לעבוד באפליקציות במקביל. (לשני האפשרויות יש פלוסים ומינוסים) רציתי לדעת יותר על ה-2007FP. האם הפאנל שלו איכותי? איך הוא יגיב לי במשחקים (GHOSTING)? איך הוא מציג סרטים? ושאלה מאוד חשובה.. האם הוא מגיע בכל מיני גרסאות לפאנל - שצריך לבדוק - ושאפשר בטעות "ליפול" על סדרת ייצור בעייתית? מה אתם הייתם קונים?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מחפש לקנות מסך LCD 19 לעבודה בעיקר על גרפיקה ותלת מימד (עזבו אותי מההמלצה על CRT, אני כבר יודע על זה.. בחירה שלי). נתקלתי בשני המסכים האלה.. LG L1900R VS 1970HR יש כבר ביקורות על ה L1900R ? (הגרסה של ה 2 מיליסקנד והניגודיות 3000 ). ויש כמה דגמים ל 1900 והאם זה רק עיצוב או יש לזה משמעות ? מה אומרים על הדגם השני ? וכמובן אם יש חוות דעת נוספת על מסכים אחרים אני אשמח לשמוע. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. קניתי מסך SDMX95FוSony. כאשר אני מחבר חיבור דיגיטלי אז זה לא עובד. רק האנלוגי עובד. איך פותרים את הבעיה? לכן עכשיו אני משתמש בחיבור אנלוגי. כאשר חיברתי דיגיטלי אז הצלחתי להגיע למסך שבו זה מראה שזה טוען את המערכת הפעלה windows xp אבל לאחר מכן זה עבר למצב power saving. זאת אומרת חיסכון בחשמל. ניסיתי להתקין את הדרייבר אבל עדיין זה לא עבד לי בחיבור דיגיטלי. גם שניסיתי להפעיל את מערכת ההפעלה לינוקס suse אז זה עצר בטעינתה. זה המסך: http://zap.co.il/model.asp?model_id=471978

• 6 תגובות
    • 932 צפיות
  8. Started by ben389,

שלום. אני מחפש מסך חדש בתקציב של ¤1500 ואני מעדיף שהוא לא יהיה עם פנל TN. למחשב שהוא יחובר יש כרגע כרטיס מסך מובנה ככה שהוא לא יעבוד טוב עם רזולוציות גבוהות ואין לו חיבור דיגיטלי. האופציות שחשבתי עליהן: 200W6MB Philips שהחסרונות שלו הם: מגיע ללא רגלית ומצריך קניה של כרטיס מסך. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=492140 XG91D Xerox שמתהדר בפנל P-MVA 25ms אבל מעולם לא שמעתי/ראיתי אותו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=489935 SDMX95F Sony שכמו קודמו מתהדר בפנל P-MVA 8ms אבל לא שמעתי עליו. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=471978 באיזשהו שלב חשבתי גם על הדל 1907/197 אבל עם כל הערכתי לדל (יש לי את ה2407) לשניהם יש פנל TN. איזה הכי מומלץ? אני אשמח לשמוע עוד דעו…

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  9. Started by davidb252,

שלום שלום, אני עומד לרכוש מסך LCD בפעם הראשונה. שמעתי על תופעת ה"פיקסלים המתים" ורציתי לשאול בהקשר זה שתי שאלות: 1. עד כמה מקובל לפתוח את המסך בחנות לפני הרכישה, לחבר אותו ולבדוק "פיקסלים מתים"? האם זו בקשה סבירה? 2. איך בדיוק מוצאים את הפיקסלים המתים? פשוט לפתוח חלון לבן לגמרי ולחפש בעין בלתי מזוינת "נקודות שחורות", או שזה יותר מסובך מזה? תודה, דוד

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קניתי לפני כ3 שבועות מסך 2007FP מהחנות LCDTV. לא מזמן גיליתי שהפאנל שיש ברשותי הוא S-PVA. התקשרתי אליהם והם אמרו שהם מוכנים להחליף לי אותו. ועכשיו לשאלת הכותרת: האם יש איזושהי סיבה להישאר עם S-PVA למרות שאפשר להחליף לS-IPS? ובאופן כללי מה הם היתרונות של פאנל S-IPS לעומת פאנל S-PVA? תודה על שנכנסנתם לאשכול

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by artv8,

שלום לכולם הוצע לי מסך : AOC V196PLUS ורציתי לדעת אם הוא טוב http://www.aoc-europe.com/wEn/monitors/tft/19/19_196Vplus.php

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  12. לחברי הפורום שלום רב, יש לי עכשיו את 17" LCD של LG דגם: L1720P, עם 7-8 פיסלים שרופים - (נגמרה האחריות..) ואני מעוניין לשדרג אותו למסך מסך 20-22" רחב אז התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המטרות העיקריות שלי הן: בעיקר (80%) סרטים ועובדות ב OFFICE , וכמעט ולא משחקים. עכשיו, הרבה אנשים גם פה, וגם בפורומים אחרים המליצו לי על ה 2007WFP של DELL אז הלכתי לראות בחנויות במו עיני מסכים שונים כדי להתרשם, ובאמת שמתי לב שה226BW 22 הוא יותר טוב באיכות התמונה ממסכים אחרים אבל, לא ראיתי באף תצוגה את ה2007WFP של DELL... הבנתי שה2007WFP בנוי מפאנל טוב יותר והוא "צריך" להיות איכותי יותר הבנתי גם שהוא נמוך מהסמסונג, האם - עובדה זו פוגעת בחווית הצפיה/העבודה איתו? אבל יש לי כמה הסתיגויות …

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  13. Started by kisin,

אני מחפש לקנות מסך בגודל 19-22 אינץ. המסך הוא בעיקר למטרת עבודה (אני מתכנת וצריך לשבת שעות ארוכות מול המחשב כל יום) ואינטרנט ובנוסף יהיה נחמד לראות איתו סרטים פה ושם. אני לא רוצה להוציא יותר מדי על מסך שמיועד בעיקר לעבודה אבל מצד שני אני לא רוצה לקנות מסך קקי. יש לכם המלצות למסך כזה (עדיף כמה שיותר אינץ) במחיר סביר של בערך 1500 שקל (אם יש יותר זול - יותר טוב )

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  14. Started by shuy,

הבנתי שמפנל TN כדאי להתרחק, כמו כן הבנתי שפנל VA הוא הטוב ביותר לשימושים משרדיים שלא מתפשרים על איכות, נכון? תודה.

• 6 תגובות
    • 838 צפיות
  15. Started by jazzman,

הזמנתי שבוע שעבר בשעה טובה מחשב חדש (עם המון עזרה מהפורומים השונים כאן... ) ואני חייב למהר עם קניית המסך כאמור השימוש שלי במסך הוא משרדי + סרטים (וטלויזיה). (שיהיה 19-20'' ללא רמקולים, זוית צפיה אנכית רחבה) כמה סיבות ושאלות המעכבות אותי בהחלטה: :s05: 1) ראיתי שלשימושים שלי תמיד ממליצים על ה VP930 המהולל אבל מצד שני יש המון פניות בפורומים (בפורום הזה) עם בעיות עם המסך הזה: מריחות וקורונה, המון מקרי פיקסלים מתים ואני כבר לא זוכר מה עוד (בעיות שהצטרכו להחליף מסך) וכו'.. ונוצר קצת רושם של מסך מעולה תיאורטית אבל לא מאוד אמין בפועל... ובהתחשב שאין איפה לראות אותו לפני הקניה זה בכלל מפחיד 2) יש לי כרטיס TV וכרטיס מסך פשוט ביותר (Integrated ATI Radeon X1250-based graphics ) -…

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  16. Started by moshe_u,

טוב,אז גם אני החלטתי שהגיע הזמן להחליף את הMAG 810FD שלי,משהו "קצת" יותר קטן. קצת פרטים, אישית - אני עובד יותר עם תיכנות (כלומר שעות רבות של צפיה במסך מרצד). סרטים - פחות או יותר אני מחבר לטלויזיה,כך שכלפי המסך עצמו אני פחות דואג לזה. משחקים - יש כמה שאני חורש,כמו MOH,וFIFA וכו. תקציב - 1000-1500 שח. ראיתי שאתם ממליצים בחום (הייתי אומר) על VIEWSONIC VP930. רציתי לדעת, 1.האם הוא עומד בדרישות שהצבתי. 2.האם יש לכם כמה השגות \הערות לגבי ה VIEWSONIC ,כך שאשים לב לפני שאקנה. 3.מה לגבי הMS .. אם הבנתי נכון הVIEWSONIC עומד על 20? 4.האם אתם ממליצים על מסך אחר. (אבל המלצה גורפת כמו VIEWSONIC ). 5.לא עדיף לי מסך רחב? אם כן, חיזרו ל4. 6.מה לגבי לקנות מיד שניה, יש משהו שרוצה למכור לי …

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  17. אז אחרי שקניתי אותו, הגיע מסך עם פיקסל שרוף. החליפו לי למסך חדש. במסך החדש כאשר יש תמונה שמתעדכנת שהרקע שלה שחור - רואים פיקסלים כאילו שרופים רצים מישהו מכיר את הבעיה הזאת? חשוב לציין שהבעיה מופיעה רק ברזולוציה של 1650X1050 ולא ב 1440X900

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. http://www.behardware.com/html/news/cat22/page1.html מעניין עד כמה גודל הנקודה קטן יהיה עם רזולוציה של 1920X1200 : בשל עלות ייצור הפנל, הצפי הוא למחיר לא ממש רחוק מה-Dell 2407WFP-HC

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by clown,

אני מודע לזה שזהVP930 מעולה, אבל אני חייב ללכת על החברות הנ"ל. תקציב עד 1500 ש"ח

• 6 תגובות
    • 891 צפיות
  20. התקציב שלי זה עד 3000 שקל רק למסך.... אני רוצה מסך למשחקים טוב.. יש לי 19 אינץ של proview crt ממש לא רואים כלום יותר... אני מסתפק ב 17 אינץ גם... ואני חושב על לעבור ל lcd כי הבנתי שיש כבר מסכים עם 2 ms ... דרך אגב לא חובה כל ה 3000 שקל... ו 17 אינץ מספיק לי.. עריכה: הבנתי ש 17 אינץ כבר למיושנים בדגמים אז אפשר 19 ואפילו טיפה יותר.. אבל האיכות חשובה יותר מהגודל תודה רבה

• 6 תגובות
    • 664 צפיות
  21. יש לי מסך CRT 17" שעובר למחשב חדש בבית, אז אני צריך במקומו מסך LCD אם כבר, גודל לא חשוב לי. אני משתמש במחשב כמעט בכל התחומים: סרטים, קריאה, משחקים וכו'. אז אני צריך שהמסך יתאים לכל הפעולות האלה, ולא יגרום לכאבי עיניים או דברים דומים. במסך CRT שיש לי כרגע, השקעתי בזמנו 3000 אלף שקלים והוא מחזיק מעמד עד היום ועובד מצויין (נקנה בשנת 99), בתקציב שנתתי אני אוכל לקבל מסך LCD שיתנהג בצורה דומה, או שאני צריך להגדיל עוד את התקציב? ולפי חיפוש שעשיתי, ה-VP930 הוא מה שהולך בתקציב הזה, רק שיש עליו דעות סותרות, ובגלל שאני לא מבין בכלל ב-LCD, רציתי לקבל פה דעה לפני שאני קונה או או אחד אחר.

• 6 תגובות
    • 868 צפיות
  22. Started by B166ER,

האם המסך הזה הוא טוב בשביל משחקים? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 991 צפיות
  23. Started by ofer40,

היי רציתי לדעת איזה מסכי 19" יש בארץ שבאים עם פאנלים איכותיים? הבנתי שהרוב הם עם פאנל TN נחות. תודה

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by prelly,

מסך למשחקים וסרטים באיכות HD.. הבנתי שה DELL טובים... כמו כן יש לי כרטיס מסך 8800 ULTRA כמה שאלות: 1. האם שווה לי ללכת כבר על 24" או שזה סתם ביזבוז כסף כרגע.. בכל זאת, מסך זה משהו שילך איתי הרבה זמן - דעתכם האישית 2. במידה ולמסך שתציעו לי יש יציאת HDMI, האם שווה לקנות מתאם מ DVI ל HDMI? עולה 25 שקל 3. אני יכול לחכות כמה חודשים.. האם ידוע לכם על ירידת מחירים דרסטית? כרגע יש לי 17" של סמסונג...

• 6 תגובות
    • 796 צפיות
  25. הצבעים כהים מדי לדעתי. וכשיש תמונות עם צל, הצל נמרח על יותר ממה שהיה במסך הקודם. איך צריך לכוון את הגדרות המסך? או שיכול להיות שהמסך בנוי כך ואין מה לעשות?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.