מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
התקציב שלי די דל, ואני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים (גודל לא משנה). למרות שהתקציב נמוך, אני לא מעוניין להתפשר בביצועים ורוצה שהמסך יחזיק מעמד כמה שנים טובות. אז אני מוכן להרים את התקציב לכל סכום שתמליצו. אין סכום מוגדר, אני רק מבקש שיהיה המסך הכי זול, בקטגוריה של הטובים למשחקים. אם תגידו 1600 שקלים, אז אני אוציא את הסכום בלי בעיה. אבל אם יש סיכוי ליותר זול ועדיין יהיה מסך מצויין, אז יהיה עדיף . תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי אתמול LCD 19 של BENQ FP93GX במקום הCRT המעפן שהיה לי. הבעיה היא שהוא מציג איכות צבע די נמוכה ובכללי מציג די גרוע. שמתי אותו על הרזולוציה הטבעית (1280x1024) וניסיתי לשנות רזולוציות, לשנות את הזמן רענון, כלום לא עובד. בSETTINGS בשולחן עבודה זה כמובן מכוון ל-32bit אבל עדיין מגעיל... (זה מחובר בDVI - יש לי שני חיבורים לRX1900XT ובשניהם זה עובד דפוק, וגם בחיבור רגיל עם מן "מתווך" - אנאערף אין לי מושג איך קוראים לזה) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מסך רחב (16:9) / מסך רגיל(4:3) דעות בעד ונגד... יצוין - המסך מיועד יומיומית פשוטה ומשחקים פה ושם
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיף כמה שפחות אבל זה התקציב שלי (פשוט אני נורא רוצה מסך 22 אינץ' ) שימושים: למשחקים וסרטים... זה אומר זמן תגובה נמוך... אני לא כ"כ מתלהב מה-CHI MEI, אני יותר חושב לכיוון ה-ASUS... תמליצו לי! תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש דבר כזה , אני רוצה לקנות Lg l194wt אבל אין במסך זה אפשרות PIVOT , יש משהו אחר שמשתווה לביצועים שלו עם PIVOT שיהיה הפרש מחיר עד 300 ש"ח .....תודה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבת שלום,קניתי בשעה טובה מסך שהוא נראה לי טוב והנתונים שלו טובים 19"? 5ms, 1:700, dvi,?בקיצור אני מקווה שהוא טוב,ויש עליו אחריות שלוש שנים,בדרך כלל דברים טובים יש עליהם אחריות לזמן ארוך. בבקשה תנו את דעתכם עליו. הוא מיועד למשחקים,סרטים,ובעצם הכל. וקניתי אותו ב1289 ש"ח בעשרה תש' שווים. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או של כל חברה של CMV, אני רוצה לדעת האם אתם מרוצים מהאיכות שלו? המסך שלי יהיה טוב למשחקים? ולקריאת טקסטים? וכל הדברים שעושים במחשב? ואם ביום הקנייה אני בא לבית ורואה שפיסקל שרוף, הם יחליפו לי? ואני יכול אולי בחנות להחליף? להגיד להם לבדוק לי אותו לפני. (ואתם יודעים על איזו חנות מדובר)
-
- 6 תגובות
- 952 צפיות
-
-
בבדיקה שעשיתי גיליתי שע"פ היצרן המסך הנ"ל מגיע עם 8MS אבל בחיפוש לקניה בזאפ רשום שהוא 5MS מה הרעיון???? והאם המסך הזה טוב למשחקים וגרפיקה. תודה לעונים (ואני בשלבי קנייה מתקדמים)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האופציות שלפניי הם Lg 19 הדגם של ה1800 ש"ח ( 1970HR נדמה לי ) מחנות אמינה לCmv 22 אינץ' ששמעתי עליו דברים ממש טובים ( אמנם הניגודיות 1:800 נמוכה משמעותית בהשוואה לLg אך הבנתי שסרטים נראים מעולה , אז לא אכפת לי מנתונים יבשים ) , אבל ניסיון מר של אבא עם החנות בה הוא נמכר , ואני סומך על אבא , אבל השלוש אינץ' הנוספים האלה ממש קורצים לי ... אז ככה , מהי מדיניות האחריות של Ksp בנוגע למסך הזה ( כמה פיקסלים שרופים מרגע מסירה וכמה לשלוש שנים ) , על אילו דברים הם יכולים לעשות לי צרות אם הם ישתבשו ( חוץ מנזק פיזי ) , והאם יש דרך לבדוק פיקסלים שרופים עוד לפני שאני רוכש אותו ( כלומר : האם Ksp יאפשרו לי להריץ את התוכנה שניתנה פה ) ? רקע : המסך ישומש בעיקר לגלישה באינטרנט וגם לסרטים\ס…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחיפוש ממש קליל חוזרים שני מסכים שוב ושוב בתור המלצות. שאלותי הם כאלה : מדוע ממליצים על ה DELL כשאני קורא את המפרט שלו אני רואה שזמן ריענון שלו הוא 16MS שכיום יש מסכים עם 2MS ? שאלה יותר חשובה מי מבין השניים הוא יותר מומלץ ? האם יש בארץ חברות שמוחרות את המסכים הנ"ל כי לאחר חיפוש אני מוצא את ה DELL לא בגירסת ה WFP ואת ה LG בכלל לא נמצא האם למשהוא יש לינק לחברות בארץ שמוכרות את המסכים הנ"ל ? שאלה אחרונה בעבר תמיד המליצו על חברת Viewsonic וכיום אני לא מצליח לראות איזה דגם ממולץ שלהם האם משהוא יכול בנוסף להמליץ לי על דגם של Viewsonic בתודה מראש אודי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בבית מסך 21 לא דק אבל שמעתי שיש בו קרינה וחוץ מזה האיכות צפיה שלו מגעילה .אבל מה שחשוב לי זה הבריאות של העניים מי שיכול להציע לי מסך בלי קרינה וטוב באיכות{אם יש גם חברה טוה שהמסך יחזיק זמן רב}
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז אני צריך מסך LCD 17 ושמתי עין על שתי דגמים http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=425549 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415614 ואני לא רוצה "19 אז אל תנסו אפילו להציע
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך גדול LCD למשחקים ועבודה בווינדוס אני לא יודע איך האיכות של המסך כי הוא מאד זול -2500 למסך בגודל כזה אני רוצה לשמוע חוות דעת של אנשים שראו אותו. אני מבקש לא לתת לי המלצות בקשר למסכים אחרים, רק השוואות עינייניות (אם ראית את המסך) תודה מראש לכל המגיבים
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי שהגיע הזמן להחליף גם את המסך. ולכן ניגשתי לחניות והייתי די בטוח שאני מעוניין לקנות את הLG L1970HR. אך לאחר שקראתי פה בפורום הרבה מאוד על המסך הזה ומסכים נוספים ראיתי שלכמה אנשים יש בעיות איתו ולכן עדיף לקחת את ה-?VX922 19 ViewSonic. אשמח עם תוכלו לעשות לי קצת סדר בעניין לגבי המסכים האלו(בעיקר איזה פאנל יש לכל אחד ומה עדיף), ואנשים שיש להם את המסכים האלו ויכולים להמליץ לי עליהם מניסיון אישי. רציתי לדעת גם האם לא יהיו לי בעיות עם המסכים מכיוון שיש לי כרטיס מסך יחסית ישן- FX 5200. אני עושה כמעט הכל במחשב, משחק, גולש באינטרנט, קורא מסמכים, תמונות ובעיקר סרטים. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים...אני רואה סרטים במחשב...וגם משחק... איזה מסך עדיף?.. האם ה203B הוא רחב או רגיל....בכל אתר רשום משהו אחר....
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב יש לי 1800 ויש כמה אפשרויות אבל אמרו פה שהVX922 הכי טוב כדאי לקנות אותו? אמור בתוגובות עליו בזאפ שיש לו בעיה בסרטים זה נכון?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
זה המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=15046 הוא במחיר מאוד טוב, מה אתם אומרים עליו? הוא בעיקר בשביל משחקים, עבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס ובניית אתרים) ועבודה עם סרטים (לא רציני, עריכה פה ושם)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו AOC LM728 17 אינטצ'.. ואחרי חצי שנה יש לו איזה 5 פיקסלים שרופים אני מחפש מסך 17 או 19 אינץ' עד 1500 שקל. יש לי כרטיס מסך Geforce 6600GT אם זה קשור. תודה
-
- 6 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום הייתי מעוניין לדעת את ההבדל בשטוח התצוגה בין מסך 19 רחב לרגיל , מה עדיף כיום? שניהם שטוחים דקים תודה אורי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב ועדיף בלי קשר לגודל ?? - ASUS LCD 22" MW221U 2ms DVI WIDE - LG LCD 20" L204WT 5ms והאם אפשר לחבר את שניהם לממיר [של הוט] ולהשתמש במסך גם גמוניטור למחשב וגם כטלויזיה ?! בתודה מראש !!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים מחפש מסך LCD 19 בתקציב של מקסימום 1800 ש"ח אם זה משהו באמת שווה. השימוש הוא בעיקר לטקסטים וסרטים אבל מעדיף משהו שמריץ את הכל טוב - שיתאים גם למשחקים. חשוב שתהיה קורלציה בין הנתונים לבין מה שמקבלים, לא מתאים לי להשקיע כ"כ הרבה כסף במסך שלא ברור עם איזה פנל הוא מגיע וכמה צבעים יציג... אם יש המלצות לדגמים טובים ומתאימים עם נתונים יציבים ואמינים אשמח טנקס
-
- 6 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני מחפש מסך LCD בגודל "19. המחיר שאני רוצה לשלם הוא בערך 1500-1600 ש"ח, אבל ניתן לחרוג באיזה 100 שקלים בשביל משהו איכותי יותר. השימושים שלי הם משחקים (כרגע לא הכי חדישים, כי הכרטיס מסך לא חזק - אבל מיועד להחלפה), צפיית סרטים ועבודה משרדית (WORD וכו') יש לכם המלצות? מחשבות? הכוונות? בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שזה דיי שכיח בפורום, ומילא אין משהו יותר מרגש לכתוב עליו... נשלח ל-Zap ולכן הפורמט. שחכתי לציין שהמסך מגיע עם מדבקה מטופשת (הניתנת להסרה) על מסגרת הצג. אפשר לראות אותה בתמונה מודבקת על הסטנד. צולם בפלאפון, האיכות בהתאם. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-