מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום..... יש לי דילמה שאני צריך לסגור.. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב אבל מצד שני לחבר את אותו המסך לממיר כבלים שאני אוכל לראות בו טלוויזיה. לא נראה לי שלמסכי מחשב LCD יש חיבורים של טלוויזיה כמו S-Video או וידאו רגיל.. ואני לא יודע עד כמה טוב יהיה לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למחשב ב S-Video נניח, יתכנו גם בעיות עם ההגדרות ולמי יש כח כל הזמן לסדר אותם ?! אהיה מאושר באדם אם תמצאו לי פתרון הולם לבעיה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות lcd 32 לחדר שלי..... המטרה של הטלויזיה היא להיות טלויזיה אבל אמרתי אם יש אפשרות לחבר למחשב למה לא.. אבל שמעתי בכמה מקומות שלא רואים ממש טוב בטלויזיות גדולות בעיקר בגלישה באינטרנט.... עכשיו אני רוצה לקבל דעות שלכם על גילשה באינטרנט משחקים וסרטים במחשב..... מרחק צפייה כ 70 סמ מתוכננן טלויזית hd-r
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש בגודל 19" LCD. אני קונה מחשב חדש לגמרי, ואיתו גם מסך חדש כדי להחליף את המסך הישן שלי מלפני 5-6 שנים. התקציב למסך עומד בסביבות 1000-1200 שקל בערך. השימוש שלי במחשב הוא בעיקר למשחקים וגם לסרטים. אפשר לקבל הצעות? אני לגמרי לא מבין במסכים לכן אני אצטרך עזרה ושגם תסבירו לי על מסכים שאתם מביאים כי שוב באמת שאין לי ידע בנושא הזה. תודה מראש לכל מי שיעזור.
-
- 6 תגובות
- 810 צפיות
-
-
בעקרון זה גם למשחקים אבל לא קריטי כל-כך . מן הסתם לא מסך שיגרום לי להיגעל בזמן שאני משחק . ראיתי מסך חמוד 2233SW של Samnsung עם מחיר די זול של בערך 900 ש"ח . אבל אין לי מושג בנתונים כי אני לא מבין בזה . חוץ מזה ראיתי גם בחנות בעיר שלי BenQ 22 רחב, אבל הרבה אומרים שזה חברה לא אמינה של מסכים חדשים . ושמתי לב גם שמסכי Philips ממש זולים, אך זה קצת חשוד אולי זה כי הם ממש ממש גרועים המסכים שלהם ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני מתכוון לעבוד עם שני מסכי 19" אחד ליד השני (לא אחד מעל השני ). האם עדיף ה EIZO 1931SH שהוא מאד איכותי אבל בעל פנל VA או NEC1970NX ,(אם אצליח להשיג אותו) שהוא בעל פנל S-IPS שהוא מתקדם יותר וכמו שהבנתי בעל זוית צפיה רחבה יותר? הסיבה שציינתי שזה לא אחד מעל השני היא כי אם זה היה המקרה הייתי הולך על האיזו בלי לחשוב פעמיים-קצת יותר יקר אבל לא נורא. תודה מראש לעונים אבל בבקשה אל תציעו לי מסכי 20" (רגילים או רחבים ) כי זה לא מתאים לי מכל מיני סיבות-אשמח לפרט אם מישהו ירצה לדעת....
-
- 6 תגובות
- 908 צפיות
-
-
קניתי מסך חדש של סמסונג דגם B2430 חיברתי אותו למחשב הישן לחיבור ה VGA ואין תמונה. לאחר מכן חיברתי אותו לDVI ויש תמונה רק עד שהוא מסיים להעלות את חלונות. כשחיברתי את המסך הישן למחשב גם שם לא היתה תמונה וניסיתי לחבר את המחשב ישירות לטלויזיה גם בחיבור VGA ולא היה שידור. הכרטיס מסך שלי ישן, סביבות 5 שנים בדקתי את המסך אצל חבר והכל עובד פיקס
-
- 6 תגובות
- 913 צפיות
-
-
יש לי ממיר הוט רגיל עם 3 יציאות כשהצהוב מובר לVIDEO בממיר' והאדום והלבן מחוברים לאודיו.. עכשיו לאן אני מחבר את היציאות האלה במסך מבט מלמטה תווית תיאור 1 מחבר כבל חשמל ז"ח 2 מחבר חשמל ז"י עבור Dell Soundbar 3 מחבר DisplayPort 4 מחבר HDMI 5 מחבר DVI-1 6 מחבר DVI-2 7 מחבר VGA 8 מחבר Composite video 9 מחבר Component video 10יציאת שמע( תמיכה ביציאה עם שני ערוצים ) 11 יציאות USB במעלה 12 יציאות USB במורד 13 מנעול מעמד (השתמש בבורג עם תבריג M3x8 לנעילת המעמד, הבורג אינו כלול) אני חיברתי את הצהוב לצהוב ואת האדום לאדום ואת הלבן לירוק ולא הצלחתי זה רשם לי שאין סיגנל..אז אולי לא חיברתי נכון. הצעות? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך השילוב הזה?, האם הכרטיס הזה יסתדר עם המסך ברזולוציה הטבעית שלו בלי בעיה?
-
- 6 תגובות
- 911 צפיות
-
-
היי, קניתי היום את הספליטר הזה: כעת על הכרטיס מסך מחובר בכניסה אחת המסך הראשי, ובכניסה השנייה הספליטר. לספליטר חיברתי מסך מחשב נוסף, ואת הטלוויזיה. כשאני בוחר בהגדרה של המסכים את המסך הראשי + ספליטר, כלום לא קורה. כשאני מוציא את הטלוויזיה מהספליטר זה קולט את המסך השני, וכשאני מוציא את המסך השני זה קולט את הטלוויזיה. שורה תחתונה, זה לא קולט לי את שלושת המסכים ביחד. מה עושים? נ.ב כשכל המסכים מחוברים, ואני בוחר להציג את המסך הראשי + ספליטר, המסך הראשי משתגע לגמרי כאילו הוא עומד להישרף (מלא רעידות וזרמים בתוך המסך) היה שלב שהייתי בטוח שהוא הלך פייפן ואיכשהו הוא חזר לעבוד כרגיל. ואם זה משנה משהו - יש לי 8800GTS
-
- 6 תגובות
- 833 צפיות
-
-
לא חשוב מה הגודל אבל שלא יהיה גדול מ23 כי זה כבר מוגזם. אם 22 יותר טוב למשחקים אני יקח. ברור שיהיה פאנל IPS. תודה מראש לעוזרים המסך מיועד למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חברים, הנושא בעל חשיבות רבה. אודה לכם מאוד אם תוכלו להגיב / להביע את דעתכם. מתלבט בין המסכים הנ"ל - Dell P2715Q או Asus PB279Q שניהם מסכים מבוססי פאנל IPS המסכים מיועדים לשימוש עריכות גרפיות, עיצוב תמונות, עריכת אלבומים. כמו כן עומק ודיוק הצבעים הינם פרמטרים חשובים מאוד. אשמח לקבל חוות דעת על-מנת להגיע סוף סוף להכרעה בנושא ולדעת איזה מסך לקנות מבין השניים. כמו כן, זמן הישיבה מול המסך הוא שעתיים עד שש שעות עבודה אם לא יותר. תודה, עומר.
-
- 6 תגובות
- 4k צפיות
-
-
התקציב שלי די דל, ואני מעוניין לקנות מסך LCD למשחקים (גודל לא משנה). למרות שהתקציב נמוך, אני לא מעוניין להתפשר בביצועים ורוצה שהמסך יחזיק מעמד כמה שנים טובות. אז אני מוכן להרים את התקציב לכל סכום שתמליצו. אין סכום מוגדר, אני רק מבקש שיהיה המסך הכי זול, בקטגוריה של הטובים למשחקים. אם תגידו 1600 שקלים, אז אני אוציא את הסכום בלי בעיה. אבל אם יש סיכוי ליותר זול ועדיין יהיה מסך מצויין, אז יהיה עדיף . תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך המסך הזה נראה מסך טוב וגם בא עם מצלמה מובנית 2מגה פיקבל? מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני ואחים שלי צריכים מסכים חדשים למחשבים. אנחנו רוצים לקנות 4 מסכים אותו הדבר ושכולם יהיו 19" ורחבים, אני יודע שיש את הדגם של הMAG ושיש לו נתונים מאוד יפים כגון 2MS ו1:3000 ורזולוציה טובה אבל אני לא מבין במסכים וMAG זה לא מותג עם שם כל כך טוב ככה שאני לא יודע את כל השטויות של הבהירות והכיול והבחירת אור. אני רוצה לדעת אם המסך הזה באמת מומלץ ולא עושה כאב עיניים ובכלל, אם זה לא ממש מומלץ אז מה כן? כי אני לא מבין בנושא כפי שכבר הזכרתי..[br]פורסם בתאריך: 27.02.2008 בשעה 08:38:35 קיבלתי המלצה בנוגע לSamsung 920WM LCD 19 הוא רחב והכול אבל יחס הניגודיות שלו היא 1:800 והרזולוציה שול היא 1440X990 זה באמת משנה או שזה שטויות?? ואיך המסך?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עלה לי 1050 ב BUG ;D
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רכשתי לי (בעקבות המלצת הפורום) DELL2209 לפני כשנה. כעת, ברצוני לרכוש מסך נוסף כזה, אך לצערי איחרתי את הרכבת, ולא ניתן למצוא מסך כזה בשוק. מה התחליף שלו (מסך ארגונומי 22 אינצ', עם מסך מובחר)? רצוי גם רמקולים. תודה, אוריאל
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי , מישהו שמע על הדגם הזה ? עדיין לא מצאתי ביקורות רציניות כמו באתרים R-TINGS וכד' יש לו נתונים מצויינים , רק שעדיין לא ברור לי אם הוא תומך G-SYNC או רק FREESYNC 27 IPS 170HZ 0.5MS 8 BIT
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, ברשותי כבר כמה שנים טובות מסך מסוג Samsung 2243BW עם פאנל TN שנת ייצור 2008 . כמה כדאי ושימושי לגיימינג וכו'להחליף למסך עדכני יותר עד 1200ש'ח ל24' אינ'ץ עם כניסת HDMI? מניסיונכם ארגיש שינוי כלשהו בין המסכים?(עדיין לא התקבעתי על דגם מסויים) ,או שזה עניין פרטני לחדי עיין ואניני טעם. נ.ב מפרט המחשב עצמו דיי חדש ונחשב בינוני פלוס לגיימרים. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי היום תמסך אבל יש לי בעיה מוזרה ,כשאני אני ממזער ומשחזר לדוגמא תדפדפן יש לי במעלה המסך ,ערפל שחור כזה לפחות משניה . שיניתי רזולוציה ל1024X1280 וסמתי לב כשה אני ממזער ומשחזר תדפדפן באתר הזה, הערפל מופיעה רק בחלק הכחול של האתר ממש לפחות משניה,כאילו הוא בונה תצבע כזה לא יודע עם זאת בעיה במסך או שככה זה תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך שיציג קשת צבעים רחבה ואמיתית. מחיר עד 2500 ש"ח. לא יותר גדול מ17 אין מקום במשרד. עבדתי עד היום רק על CRT, ואני לא רוצה להרגיש ירידה באיכות. והעיקר שהצבעים יהיו מכוונים נכון, שלא אראה תמונה אדומה ותודפס תמונה ירוקה וכדו'. אשמח לשמוע מבעלי מקצוע ומבעלי נסיון. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 836 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את המסך הזה, אני רואה שהרבה אנשים מרוצים ממנו . האמת היא שאני מעוניין כבר שנתיים לקנות מסך LCD ותמיד נמנע בגלל המשחקים אני רואה שאת עניין המריחות כבר פתרו פחות או יותר אבל הרזולוציה קצת מפחידה אותי יש לי כרטיס מסך טוב אבל אני משתדל לשחק ברזולוציה של עד 1028*1280 (יש כרגע מסך 3:4) ובמשחק כמו קרייסיס אני משחק על 1024*748 שאלתי היא עם אפשר להוריד את הרזולוציה ב מסך הנ"ל ל 1440*900 לדוגמא והתצוגה תהיה בסדר.
-
- 6 תגובות
- 971 צפיות
-
-
קישור לאתר ואללא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1MF239CL2SB קישור למוצר באתר היבואן http://www.easx.co.il/products/%D7%9E%D7%A1%D7%9A_''LED_2ms_Ulta_Slim_23.aspx מחירו באזור 900-1000 ש"ח אין לי שום דרישה מיוחדת ממסך, קצת מכול דבר, משחקים, עבודה, לימודים וכו... אני מחפש את העלות\תועלת הכי טובה.. תודה לעוזרים טל
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מחפשת מסך אסטטי לבית שהוא גם משרד(התאהבתי בסמסונג הלבן) , אך טוב גם לעבודה עם טקסטים וגם לגרפיקה . בחנות המליצו את הויוסוניק. האם הוא באמת הכי מתאים לגראפיקה. מבקשת המלצה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
יש לציין מסך מדהים הT220 לא יודע מה אמרו על בעיות כיול הוא מגיע עם כיול מצוין מהקופסא. איך אני בודק אם יש לו פיקסלים שרופים?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש. בחיפושים שלי נתקלתי במחשב שמגיע עם כמה שתי קונפיגורציות של מסך - SVA ו WVA: http://www.notebookcheck.net/Review-HP-EliteBook-850-G1-H5G34ET-Notebook.112439.0.html על פי הביקורת, זה קיצור Standard/Wide Viewing Angle. אני לא מצליח למצוא אינפורמציה על סוג מסך WVA - משהו יכול להגיד לי אם זה מסך טוב? איך הוא ביחס ל VA \PVA \TN \IPS? הרזולוציה היא 1920x1080. עוד מסך לדוגמה: http://www.prad.de/en/guide/screen8022.html המסך משמש בעיקר לעבודה (אופיס אינטרנט) אך גם לצפייה בסרטים. איך הוא?
-
- 6 תגובות
- 5.2k צפיות
-