מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
אני עובד בספרייה פה ואין הרבה מקום, כרגע יש לי מסך 20 והוא כן נכנס.. מה צריך למדוד? אני רוצה 24 אינץ'
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, כרגע אני עם geforce 8400 gs נגיד אני מחבר אותו ל u2414h 1. האם אראה מה שהמסך באמת מסוגל להציג או שממש לא? (איכות התמונה הרי זה מסך + כרטיס מסך, לא?) יקח עוד זמן עד שאחליף / אשדרג את המחשב הq8300 שעוד בועט =) 2. האם המסך יכול להפגע מהסיגנל שמגיע אליו מכרטיס מסך פשוט, שע"י כך לא מנצל את היכולות שלו? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שימוש: אינטרנט, סרטים, גיימינג. ה LG, איזה ips הוא? מי שיודע- איפה אני יכול לראות אתזה? לא מצאתי בנתים : ) האם יש עוד אתרים כמו tftcentral? איך הוא בכללי, מישהו מכיר אותו? הוא 1080. המסך שאקנה, אשים אותו במקום סטנדרטי, שאהיה ממנו כ60 סמ. האם מסך 27", 1080, זה בסדר למרחק כזה? או שזה קרוב מידי, ואראה את הפיקסלים, והתמונה לא תהיה ברורה? האם עדיף מסך "24, 1080, למרחק הזה? מתלבט: אני יכול להשיג את הLG מתצוגה ב1000. האם לקחת אותו, או את Dell U2414H במחיר המוזל 1100 בtms, (כשאצטרף לקנית מחשב חדש של מישהו ; ) איזה מסך איכותי מהשניים? (מבחינת איכות תמונה) איפה אני יכול לראות בתצוגה מסך 27"? היתי בכמה חנויות היום והכי הרבה זה 24. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך FULL HD בלבד ,אני מתלבט לגבי הגודל היות והישיבה היא בערך כמטר מהמסך כאשר יש אפשרות לתלות את המסך על הקיר. המסך לשימושים כלליים :משחקים,סרטים,גלישה . חשוב לי שיראו VIVID אם אפשר לקרוא לזה כך ,חשבתי על מסך HANSPREE (או משהו כזה ) בגודל 28" וקיבלתי ביקורת טובה ממכם אבל הסבירו לי שזה גדול מדי . אודה לעיצתכם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם היום התחדשתי בדל ורציתי לדעת איך אני מכוון אותו לאיכות מרבית מבחינת הבהירות חדות וכודומה לבדוק פיקסלים הילה סגולה סוג פאנל וכדומה וכמו כן לשמוע מה יש לכם להגיד עליו תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
מתכוונת לרכוש סמסונג 971P. האם יש דרך לוודא במעמד הקנייה שהמסך אכן מגיע עם פאנל PVA? (מספר סידורי???) האם יש בדיקה בסיסית שניתן לעשות בחנות כדי לאתר פיקסלים שרופים? מה המדיניות הנוכחית של סמסונג בנוגע לפיקסלים שרופים? יש לי כרטיס מסך של PALIT: nvidia 256m עם DVI- האם אמור לעבוד טוב עם המסך המדובר? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב. אני רוצה לרכוש מסך למחשב בגודל 22 אינץ' שאני אוכל לחבר אותו גם ל-yes התקציב שעומד ברשותי הוא עד+ - 1400 ש"ח. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את המסך הקיים שלי למסך גדול יותר ושיתמוך לי ב-1080P כמובן, הצריכים של הם למשחקים כבדים וסרטים וסדרות ב-HD. מרוב הדגמים שראיתי אני די התבלבלתי כבר, הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא 8800GT, המחשב שלי תומך בשתי כרטיסי מסך בו זמנית, האם אני יצתרך לקנות עוד כרטיס מסך בשביל להריץ משחקים ברוזולציות גבוהות יותר כגון 1600X1200 או אפילו 1980X1200?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חשוב לי לידע את אלו שלא יודעים מכיוון שאנשים רבים חושבים שגודל הממסך שלהם הוא שונה מהגול האמיתי של המסך... לדוגמא לי יש מסך LG 796FD2 17 אינצ'... 17 אינצק כביכול... אבל בתוכנה לניתור המערכת כגון Everest או PC Wizard גודל המסך שלי הוא למעשה 16 אינצ'.... קצת פיקפקתי בזה לכן לקחתי מטר ומדדתי, והתוצאה באמת הייתה 16. גם לחבר שלי היה כביכול היה מסך 17 אינצ', אבל אצלו המסך בכלל היה 15 אינצ'... ואת המסך הקלאסי הישן שהיה לנו, זוכרים אותו? ???, 15 אינצ' לא? ממש לא, גודלו הוא בכלל 14 אינצ' חלקם אפילו 13 אז לכן תבדקו טוב את המסך שלכם לפני שאתם מחליטים באיזה גודל הוא... מקווה שזה יעזור לכם עריכה: כמו שציינוו בפורום חשוב לי לציין שהמסכים שרשמתי פה הם מסכי CRT
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב. למישהו יצא לראות את המסך samsung T240 24 אינץ'? יש התרשמות?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב , אחרי שמת לי המסך הנוכחי ולקראת שנת הלימודים החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש - השימושים העיקריים והמוחלטים שלי הם הרבה קריאת טקסטים , קצת אופיס וגלישה. התקציב גמיש - על איכות לא מתפשרים ! אז אחרי הרבה שיטוטים פה בפורום הבנתי שנמומלץ פה זה ה2007fp של דל (למרות שקצת קיטרו עליו בזמן האחרון). עכשיו השאלה היא האם משהו מכיר\שמע על מסך יותר טוב שהולך להגיע ( כי אין לי בעיה לחכות עם זה קצת...) או שללכת על ה2007fp בראש שקט? תודה מראש לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 22'' ב1500 בערך, אבל אני מקבל רושם מפה בפורום שTN זה צ'יקמוק, ואני לא מעוניין לזרוק כסף. אז לא לקנות בכלל ולחכות להוזלה או שTN זה לא כזה מעפן?
-
- 6 תגובות
- 951 צפיות
-
-
המסך צריך להיות בפורמט רגיל ולא בפורמט רחב. אלה הם השימושים העיקריים: אינטרנט, סרטים, צפייה בתמונות, עבודה משרדית, משחקים פה ושם. חשוב שיהיה לו גם חיבור רגיל VGA וגם חיבור דיגיטלי.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מסך מצויין שקניתי ליפני כשנה וחצי בערך - מדובר בSony X95FB בגודל 19" יש לוא פאנל איכותי (לא TN) אני רוצה לשדרג את המסך ל22" אבל מחפש קנייה חכמה - ולא יקרה במיוחד מה אתם ממליצים ? חשוב לי להדגיש שאני עובד הרבה שעות מול המסך - ללא כאבי ראש...ולא מתכנן להתחיל כאלו עכשיו עם השידרוג כמו כן החדות של הטקסטים זה פקטור חשוב עבורי יחד עם זאת משחק לא מעט וצופה גם בסרטי וידאו האם המסך הזה - למשל עונה על הציפיות שלי ? LG Flatron L226WTQ או זה ? Samsung SyncMaster 226BW או שרק מסך הרבה יותר יקר יספק את הסחורה...? הרבה תודה לכל מי שעוזר
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך 22 אינצ' רחב עד 1300 ש"ח, השימושים שלי הם משחקים ואינטרנט בעיקר. הבנתי שבמחיר הזה אני יכול לקבל רק TN אין לי בעיה אם זה כי אני לא עובד עם טקסטים למשך הרבה זמן, אני רק מבקש שלא יהיה מריחות במשחקים. תודה רבה !
-
- 6 תגובות
- 864 צפיות
-
-
דל הפסיקו לייצר את ה2007wfp דווקא כשהחלטתי שאני רוצה אותו. אי אפשר להשיג אותו בשום מקום. מה לדעתם יכול לתת לי את אותו המענה? הקריטריונים הם: 20", רחב, פאנל שהוא לא TN ולא הרבה יותר מ2000 שקל. מומלץ גם HTCP. אשמח לשמוע את דעתכם המשכילה : )
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הודיעו לי ב-TMS שיש להם מסך VIEWSONIC VP930 במלאי שזה מסך שהבנתי שנפסק הייצור שלו ויש להם יחידות אחרונות. האם זה סיכון לקנות מסך כזה שכבר הפסיקו לייצר? אני פוחדת שאם תהיה בעיה, לא אוכל לקבל מסך אחר.
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-
-
כי לפי מה שאני הבנתי ה BWX יש לו גם רכזת USB מובנת , אז אם כל השאר אותו דבר לא עדיף לקחת אותו?? כי אני לא ראיתי הבדלים אחרים... אני יביא קישור... תקנו אותי אם אני טועה http://www.samsung.com/us/consumer/detail/features.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MYKRFV/XAA http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7023
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך ישומש לצפייה בטלויזיה(יש לי בין היתר גם כרטיס טלויזיה)אני מעוניין שיהיה חיבורHDMI ליאסHD המסך ישומש גם לסרטים ומשחקים בעיקר איזה הכי מומלץ ממסכי ה24 עד 2100 שקל? נ.ב מה לגביי smasung 245bw?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות את המסך אני יודע שיש לו את כל החיבורים הנחוצים לחיבור הממיר אך האם ניתן לצפות בו ללא להדליק את המחשב אלא רק להדליק את המסך ולשמש את המסך כTV ומה בנוגע לסאונד יש לו רמקולים?. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD 22" למשחקים. הסתכלתי וראיתי שיש המלצה רווחת ל-SAMSUNG 2243. הסתכלתי על המפרט שלו, ואני לא מצליח להבין הבדלים קטנים בין דגמים שונים. למשל, ראיתי שבין ה-2243 לבין ה-2253 יש הבדל בזמן התגובה (2 מאיות מול 5 מאיות). אבל מה למשל ההבדל בין ה-2253 לבין הSYNCMASTER T220? למה יש כל כך הרבה דגמים שונים עם הבדלים מינוריים (שאני בכלל לא יודע מה הם)? אה וכן, איזה מסך לקנות? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
מחפש מסך, הדרישות: גודל: 22" תצורה: WIDE פאנל: SIPS מחיר: עד 1300 איזור צפון: KSP, PANDAS, NOACOMP, IVORY, MARDANIT המון תודות...
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני מסכי ה-22" שבנדון. השימושים: משרדיים (אינטרנט, אופיס) - לא משחקים. חשוב לי שניתן יהיה לכוון את הגובה של המסך ("רגל מתארכת"). קראתי דעות לכאן ולכאן על שני המסכים הנ"ל. מבחינת המחיר הם דומים מאוד. אילו הבדלים בולטים יש ביניהם שעשויים להכריע את הכף? על מי מהשניים הייתם ממליצים? (או אולי בכלל לוותר עליהם ולקחת מסך שלישי שלא הזכרתי?) תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, הכנתי טבלת עדיפיות לסוגי מסכים ושימושיהם מכיוון שאני וחברי עדיין מתלבטים לגבי סוג מסך למרות שקראנו את רוב המאמרים וההודעות. אנא תקנו את הטבלה אם טעינו היכן שהוא בכדי שנוכל להסתמך על הטבלה: אופיס/גלישה S-IPS-מצוין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש סרטים MVA-מצוין S-PVA-טובמאוד S-IPS-טוב TN-בינוני/חלש משחקים TN-מצויין S-IPS-טובמאוד S-PVA-טוב MVA-בינוני/חלש עריכה גרפית S-IPS-מצויין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש מה דעתכם ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישו שמע על המסכים האלה??? אני מכיר תחברה פחות אוו יותר מבחינת אמינות ואיכות. אבל לא ראיתי בכלל תגובות אוו היתייחסות על אחד מהם. VA2226W נמכר ב אלף בבג. שווה?? מישו ניסה אותו פעם?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-