עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by AngelDust,

שלום רב, אשמח להמלצה על מסך 27 איכותי לגלישה עבודות גרפיקה משחקים פחות רלוונטי דבר נוסף אשמח לדעת איפה ניתן לראות בתצוגה את הדל U2711 ע"מ להתרשם ממנו אני מחפש מסך איכותי לא פחות מהמסכים של אפל בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Evyatar,

שלום, יש לי מסך LCD 15 כבר שנתיים ואני מעוניין להחליף לLCD מהדגמים החדשים. בדצמבר אני מתחיל לעבוד ובינתיים יש לי כ1300-1400 שקל לקניית מסך (אפשר חריגה ל1500 אם זה נחוץ אבל לא יותר), ובעתיד אני ישדרג את המחשב. מה שנקרא אני מכין את הקרקע. אני מעדיף LCD 19 מאשר על 17, אבל השאלה היא האם יש LCD 19 איכותי בסביבות המחירים הנ"ל? ועוד שאלה, האם גודל המסך משפיע יותר על העיניים? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. אני חושב ללכת על ה21 אינץ הכי זול שאפשר למצוא על מה אתם ממליצים לי ללכת? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. שלום, לאחרונה התחלתי לברר קצת על מסכים והגעתי למצב שבו הייתי צריך להשוות בין שני מסכים שנפוצים בשוק: 1.) מסך סמסונג 960bf בעל זמן תגובה 4ms ויחס ניגודיות 1:700 2.) מסך סמסונג 931bf בעל זמן תגובה 2ms ויחס ניגודיות 1:2000 * כל שאר הפרמטרים של המסכים זהים לחלוטין! ידוע כי חברות שונות מבצעות בדיקות שונות ו4ms של חברה אחת יכול להיות 8ms של חברה אחרת... אבל פה מדובר בשני מכשירים של אותה חברה! ולכאורה, מסך 960 הינו נחות לעומת 931 אך עם זאת, ה960bf עולה 500 ש"ח יותר מה931bf תעלומה! ניסיתי לכתוב מכתב לסמסונג אבל למרות שחיפשתי בכל מקום, לא מצאתי אימייל לשאלות!! נראה שהם לא רוצים שישאלו אותם על מוצרים ואם כבר רוצים לפנות אליהם בכתב אז זה רק בשביל לקבל תמיכה למסך שכבר קניתי. בקיצור, …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ofir_mim,

כיצד ניתן להכנס לתפריט ה"טכנאים" של מסך זה?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by kornov,

שלום וערב טוב לכולם. אתמול קניתי מסך חדש לאחר שהישן נשרף בחרתי במסך Dell 2007 FP. פשוט אין מילים, החיבור וההתקנה עברו תוך 5 דקות ועל האיכות פשוט אין מילים. הצבעים חדים מאוד וברורים, אין שום באגים או כל דבר אחר התמונות נראות ברור ומצויין. ראיתי שתי סרטים על המסך והאיכות של התמונה פשוט מושלמת ונהנתי מכל רגע. שיחרתי בכמה משחקים ולא היו שום מריחות או אי דיוקים. חיברתי את ה-PlayStation 2 לחיבור הוידיאו והתמונה גם כן מושלמת. במילים אחרות מי שרוצה מסך עם ביצועים מעולים שנותן תמורה מעולה למחיר קחו Dell 2007 FP. קניתי את המסך בחנות זו : http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE2007FP&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=122&aff=Zap〈=he

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by luiza,

שלום רב אני צלמת שעובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, זקוקה למסך מצויין. ההתלבטות כרגע היא בין שני דגמים: Dell 2209WA Eizo S2232WE אני מבינה שהמסך של איזו תומך בחלל צבע הרבה יותר גדול (Adobe RGB) לעומת Dell שתומך מקסימום ב-SRGB. מאחר ואין שום חנות שמאפשרת צפייה בשני המסכים בו זמנית, מאוד קשה לי להבין איך בפועל נראים ההבדלים בין שני החללים האלו, והאם בכלל העין שלי מסוגלת לראות את ההבדלים האלה? כמובן שקיים גם פער משמעותי במחיר, כרגע זה פחות מעניין אותי. מה דעתכם? תודה רבה Luiza

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ag43,

אני אקבל בקרוב תקציב לקניית מסך LCD ואני מעוניין לשמוע המלצות (אם אפשר מנסיונם האישי של הממליצים) חיפשתי כאן בפורום והתבלבלתי בין כל ההמלצות שאנשים נתנו. אז ככה: אני מחפש מסך שישמש אותי לסרטים, משחקים וטקסט (בסדר זה) כרגע התקציב פתוח. אני מתלבט בין 19 ל17 כאשר הגורם שיכריע הוא האיכות (כלומר אני אקנה מסך 17 טוב יותר במגבלות התקציב מאשר מסך 19 בינוני) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by yoni_h,

טוב מזל טוב לי, התחדשתי סוף סוף במסך העצבני הזה! בתור אחד שהיה לו תמיד מסך 17'', זה פשוט עולם אחר! חשבתי שזה לא יהיה בשבילי כזה הבדל גדול, אבל זה פשוט יותר כיף שיש לך מסך כזה! הכל גדול יותר ויפה, ושלא לדבר על הצבעים המדהימים שלו! תמונות FULL HD נראות בו כלכך טוב!!! קיצר ממליץ לכולם לקנות אותו. הבעיה היחידה בו ששמתי לב אליה היא כששמתי מסך שחור לבדיקת פיקסלים שרופים, שמתי לב לזליגה של אור בפינה הימנית התחתונה במסך וגם בשמאלית, כאילו האור של הנורית כיבוי מדליפה אור ממנה. אתם הייתם מחליפים אותו בגלל דבר כזה? אם יחליפו לי אותו, הם יכולים להבטיח לי שהוא בדוק מגיע אטום ללא שום זליגה של אור?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Nimrod Nir,

אני מחפש מסך מחשב שיתאים למפרט הבא: מעבד: Quad Core i7 6700 3.4Ghz כרטיס מסך: MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC מה ההצעות עבור 24 אינטש? מה עבור 27 אינטש? השימוש הוא גיימינג / צפייה/עריכת וידאו. תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by BandiT,

שלום, רציתי חוות דעת על שני מסכים Samsung 2333T לעומת Dell 2312HM אם נשים לרגע את המחיר של כל מסך, במה המסך של דל יותר טוב מהמסך של סמסונג? לפי מה שאני הבנתי ההבדל בינהם הוא בכך שלמסך דל יש תאורה אחורית LED לעומת הסמסונג וגם הבדל בפנאלים IPS לעומת PVA. האם תוספת של כ200 שקלים למסך דל שווה את הLED+IPS על פני סמסונג? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בבית - 24" ברזולוציה 1920X1080 בעבודה 27" ברזולוציה 2560X1440 שניהם מרגישים מאוד "נכון" מבחינת הרזולוציה והגודל, כלומר יש התאמה. הבעיה היא שעכשיו בבית "מרגיש לא טוב" כי במסך בעבודה נכנס יותר מידע. שוקל להחליף מסך בבית, מתלבט בין 27" ל-32" מה הרזולוציה "הנכונה" עבור 32" ? האם היא 4K ?

13. Started by kk_kk,

מי יותר טוב מבין שני מסכים אלה Lg 1960TR or Lg 1970HR ? כי ראיתי בפורום שהמסך 1960TR מובחר מבין מס' רב. אז מה לגבי 1970HR ? למה הוא לא מובחר כשהוא יותר מתקדם והאם יש מסך באותו מחיר של 1960TR ויותר טוב ? ראיתי שיש גם מסכים מעל 2000 עם פאנל אחר, האם יש הבדל גדול ביניהם (בין TFT לסוג האחר ) האם העין שלי 8) חשה שאני בעולם יותר טבעי (אם משתמש במסכים עם פאנל אחר) או ההבדל זניח ? אני משתמש במחשב באופן סטנדרטי : ויב, פתיחת ורד וסגירה, שפות תכנות, צפייה בסרטים... כדי להיות גם הטקסט קריא כי יש לי את זה של acer al1917 ולא נראה לי כל כך ? האם כדי להחליף, מה דעתכם והמלצתכם ???

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. זה המסך הכי מתקדם של סמסונג LCD19 אינטצ' נכון? -Samsung 960BF

15. Started by ThaOG,

אני מתלבט בין שניהם. המסך יהיה בעיקר למשחקים.. ככה שתופעת הghostIng מאוד תשפיעה על הבחירה שלי. ההבדל בינהם הוא קצת יותר מ100$. העניין הוא שלא הצלחתי למצוא שום ביקורת על ה EP241W רק שלושה ביקורות של אנשים שקנו אותו בnewegg. ואני לא יודע עד כמה הם אמינות. בעלי ה 2407WFP דעתכם תוכל לעזור לי רבות ככה שאשמח אם תוכלו לומר לי את התרשמותכם מהמסך ואיך הוא מתפקד במשחקים.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ברוס לי,

אני מחפש מסך ולא רוצה לבלבל את המוח יותר מדי

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. היי, היום התפרסמה מודעה של סופרסל על מכירת מסך סמסןנג 20 5 MS 1:15000 האם כדאי לרכוש ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי , אני מחפש מסך מחשב לשימושי גיימינג, גלישה, ועבודה ארוכה על המחשב, מקווה שתעזרו לי - תודה רבה! גודל - 24 עד 27 אינץ רזולוצייה - 1920X1080 , 144 Hz . התקציב הוא : עד 2000 ש"ח , אבל כמובן לנסות ולחסוך. מעדיף יהיה GSync או בלי # דבר חשוב לי מאוד הוא שהמסך יהיה עדין על העיניים, ושיהיה אפשר להשתמש בו שעות ארוכות בלי כאב וצריבה של העיניים , כנראה שהעיניים שלי מאוד רגישות. מצאתי דגם אחד שהמליצו לי עליו Benq XL2430T , אבל נראה שהוא ישן יחסית , לכן אני פונה אליכם כדי לדעת אם יש מסכים יותר טובים ממנו כרגע בשבילי. עשיתי עליו קצת תחקיר , הבנתי שהוא Flicker Free - ובחלק מהמקרים יש לזה השפעה על כאב עיניים. …

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by AmiT-AmiRa,

איך המסך מחשב Samsung S24A300BL LED למשחקים ולצפייה בסרטי HD? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796331 תנו קצת חוות דעת

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Danits1,

קניתי את המסך לא מזמן.... זה מסך מחשב+טלוויזיה ותליתי אותו על זרוע ברקן ונשארה עליו רגלית קטנה.... 1.איך אני מוריד אותה? (יש ברגים, אבל חשבתי להתייעץ עם מישהו שעשה את זה כבר) שמתי לב שיש שידורי עיד"ן DVB בתוך הסמסונג.....דיברתי עם נותן האחריות ונאמר לי שאי אפשר להפעיל אותם. 2. איך אני מפעיל אותם בכל זאת ? אם בכלל אפשר להפעיל אותם....

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. גורמים בחברת NVIDIA מצפים לראות את הדור הבא של מסכי הגיימינג מושק בקרוב מאוד לכתבה

22. Started by DarkEnergy,

גודל 21-23 אינץ', עדיפות ליחס 16:9. אני לא כ"כ יודע איזה פרמטרים חשובים לי, אני יכול להגיד שאני אבלה מולו שעות ביום ולכן אני מעדיף אחד שלא כ"כ גרוע לעיניים. שיהיה נוח לקריאה, גם במצב "מסובב" (היו לי מסכים שברגע שסובבתי אותם הפונטים היו פחות נוחים לקריאה). אני מעדיף שלא יהיו לו רמקוליים ותקציב בין 400-900 ש"ח. לפחות Full HD. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Judge,

רק רציתי לשאול כמה שאלות. 1. שמבקשים מפרט מחשב, בטופס יש את השאלה לאיזה מסך המחשב יתחבר, איזו רזולוציה? רציתי לדעת איך זה קשור מפרט המחשב לרזולוציית המסך. 2. שאתה מבקש כאן מסך אתה צריך לרשום איזה כ.מסך יש לך במחשב. למה זה משנה איזה כ.מסך יש במחשב? 3. מה מיוחד במסך מסוים? נגיד מסך גיימינג, איך הוא מתבטא בדיוק לגיימינג? מה שונה בין מסך למסך? המסך משפיע על משחק/כל תוכנה אחרת שהמחשב מריץ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by User,

http://ivory.co.il/product.asp?productid=129&CatCode הטלויזיה אמורה ליהיות מחוברת ל XBOX360, בגלל זה צריך HD ורזולוציה גבוהה ולפחות 8MS . סך הכל המחיר נראה טוב, יש למישהו ניסיון איתה ? ובטוח שיראו בה יותר טוב מה 21" CRT הנוכחית כן ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by tr3x,

היי לכולם, אני רוכש בקרוב מחשב חדש ולכן אני מחפש מסך 24". המטרות הם בעיקר גרפיקה,עריכת סרטים,סרטי באיכות גבוה ומשחקים. אני יודע שבשביל הדרישות שלי עדיף לא להתפשר וללכת על 2408. אבל עקב כל הבלאגן סביבו אני מחפש אלטנטיבה אחרת וממש לא מזיז לי שזה פאנל TN. המליצו לי על המסך הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=424&keySearch= ואני יכול להשיגו במחיר זול יותר ממחירו המינימלי בזאפ (הרבה הרבה יותר זול). האם הוא כדאי? לפי הבנתי יש לו נתונים מעט טובים יותר מלסמסונג T240.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים