מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9271 מתי נראה לכם שיגיע לארץ ? בחו"ל הוא אפילו זול מה2209WA ב30 דולר בערך.. יש מסך נוסף חדש IPS FHD 23 של דל : http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9270
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך LCD לא משנה לי כמה אינצ אבל שיהיה 17 מינימום עד מחיר של 650 ואם אפשר אפילו להביא לי מסך פחות זול ואפילו תהכי זול שיש שעולה 550 ככה אני לא מתכוון לשחק במשחקים זה מסך רק לאינטרנט תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה!!! אני מבקש את עזרתכם במסך 19 LCD עד 2900 ש"ח, הסכום לא כולל מע"מ תודה מראש על עזרתכם
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה עכשיו מחשב חדש ומחפש גם מסך ומתלבט בין כמה דגמים: 1. P2314HDell 2. P2414HDell 3. E2414HDell 4. E2314HDell יש לציין שאני לא צריך חיבור HDMI והמחשב מיועד למשחקים, סרטים ואינטרנט. אשמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר לגבי ההבדלים בין המסכים האלו. התקציב הוא בערך 800-1000 ש"ח שארבעתם עומדים בו. לגבי המפרט של המחשב עוד לא הרכבתי. אני מחפש משהו באזור 23-24 אינצ' FHD. תודה רבה לכולם!!!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך, בתור מסך משני (וחשוב לי גם pivot) נתקלתי במסך הזה : https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998967 אשמח לקבל עליו ביקורת
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. אני מעוניין לקנות מסך ULTRA WIDE "34, רזולוציה של UWQHD 3440x1440 המחשב בעיקר לצרכי עבודה, וצפיה בסרטים, אז אני מבין שאני יכול להסתפק ב 60Hz, זה גם אמור לעבוד סבבה לסרטונים עם 60fps נכון? חשוב לי שיהיה אפשר לחבור את הלפטופ ולהטעין, לפחות 65W. אחרי המון ביקורות שניסיתי למצוא באינטרנט, נראה שהמסכים המתאימים ביותר הם של LG ו DELL, משום מה בקושי מצאתי ביקורות ל SAMSUNG לכן נראה לי ירדתי ממנו. כרגע, DELL נראה לי יותר אופציה מכיוון שהוא גם מתפקד כ KVM, וגם יכול להטעין עד 90W. מדובר על המסכים הבאים LG UltraWide IPS HDR 10 34WN80C-B https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34628 3445 ש"ח dell u3…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש מסך במחיר טוב מאוד (יחסית) של דל הלא הוא Dell U3415W לי כיום יש dell u2311H שאני סה"כ מרוצה ממנו אבל ראיתי שיש את המחיר יחסית טוב על המסך הגדול אז אני חושב אולי לקנות, רציתי לקבל חוות דעת עליו? וכן מה עלות המכס עליו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את המסך של חברת AOC מדגם e2476vwm6 לינק : http://us.aoc.com/monitor_displays/e2476vwm6 המסך הוא בעיקר למשחקים, לא תחרויות בלאגנים אלא לחוויה הביתית השאלה אם זה מסך שיענה על הדרישה? האם הוא מסך אמין? האם חברת AOC מייצרת מסכים איכותיים? ( אף פעם לא יצא לי להתנסות איתם ) תודה מראש לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש מסך מחשב בגודל 24' לחדר במעונות שיתחבר ללאפטופ שלי. שימושים עיקריים זה סרטי HD, והרבה סיכומים לקרוא על המסך, אז חשוב שלא יעייף את העיניים אחרי הרבה שעות. מעדיף חברות כמו סמסונג או דל וכו'. תודה והכל
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ בנוגע למסך לתכנות ולעבודה משרדית. מהו הגודל המומלץ עבור עבודה כזאת? האם זה נכון שעדיף מסך מרובע ולא רחב? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המסך הזה לא דומה לשום מסך TN אחר שראיתי עד כה . ועוד קטנה : גם לא ל SAMSUNG 971P שכן ראיתי באופיס דיפו . למעט הרגל המסיבית המסך פשוט מדהים !!! אני מניח שהרגל באה על חשבון יכולות כיוונון המסך המעולה ( למעלה/למטה/צדדים/פיבוט ) ושוב תודה .
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הצרכים שלי הם משחקים מהירים 24 אניץ לא פחות עומק צבעים גבוהה אם אני לא טועה זה 8 ביט ולא כמו הרוב שהם 6 אבל אני לא בטוח בזה הכוונה שלי במה שאמרתי זה שיהיה פאנל שמציג מקסימום גוונים ברח לי השם שלו אבל גם יתן ביצועים מעולים הקיצר אני רוצה להנות משתיי העולמות וכמו שאמרתי המחיר הוא עד 4500 תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בבקשה אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על המסך הנ"ל. המסך אמור לשמש לגראפיקה ולמשחקים. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין במסך לשימוש בנוסף לאינטרנט ואופיס גם בתוכנות גרפיקה אבל לא למשחקים. האם אפשר לקבל המלצה היכן-חנות או יבואן ששם אפשר לראות בתצוגה מסכים בעלי פנל IPS ,PVA והרבה תודות לכל המשיב.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=501592 כן כן אני יודע שהוא TN והוא לא מומלץ אבל בעקבות זה שקשה להשיג כבר מסכים בתקציב שלי (1500) שהם בעלי פאנל טוב החלטתי שחייבים להתפשר... השימושים זה לסרטים משחקים וגם לקריאת טקטסט אז מסך רחב יכול להיות סוכר לא ? מה תם אומרים ? הוא במחיר זול יחסית נראה יפה מאוד ונתונים סבבי בבי נ.ב אם אתם חושבים שהוא מעפן אז מה יכול להחליף אותו באיזור הTN ? במחיר הקרוב אליו ביותר
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בלילה כשאני הולך לישון אני משאיר את המחשב דולק, ואני צריך לכבות את המסך מהכפתור כיבוי שלו כדי שלא יפריע לי לישון. רציתי לדעת אם זה מזיק לכרטיס מסך. אם משנה, יש לי מסך NU L922A 19". וגם, רציתי לדעת איך אני יכול לעשות שהמסך לא יתכבה אלא יכנס כזה למצב המתנה, רק המסך לא המחשב, אבל אני לא רוצה לשנות את הגדרות צריכת החשמל שלי שקובעות שרק לאחר 3 שעות שללא תזוזה במחשב המסך יעבור למצב הזה... תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לתופעה מוזרה במסך שלי (philips 200p7es), כאשר אני מדליק את המסך לאחר זמן רב שהוא היה כבוי( בלילה או אחרי עבודה), המסך נדלק במין תנועה של ריצוד - כאילו המסך מעלה לאט את הבהירות עד לרמה הרצויה (המסך מכוון על 60 בבהירות). הריצוד לוקח משהו כמו שניה עד שהריצוד מתייצב. - כאילו שלוקח למסך זמן להתחמם... אני לא בטוח שהתופעה הייתה קיימת מהיום הראשון של המסך, יכול להיות שרק עכשיו שמתי לב לתופעה. האם זו תופעה טבעית למסכי LCD או למסכים בעלי פאנל IPS? האם תופעה זו מצביעה על בעיה במסך? -- המסך נקנה לפני חודשיים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 15 כבר שנתיים ואני מעוניין להחליף לLCD מהדגמים החדשים. בדצמבר אני מתחיל לעבוד ובינתיים יש לי כ1300-1400 שקל לקניית מסך (אפשר חריגה ל1500 אם זה נחוץ אבל לא יותר), ובעתיד אני ישדרג את המחשב. מה שנקרא אני מכין את הקרקע. אני מעדיף LCD 19 מאשר על 17, אבל השאלה היא האם יש LCD 19 איכותי בסביבות המחירים הנ"ל? ועוד שאלה, האם גודל המסך משפיע יותר על העיניים? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי להתפשר ל 1280 רזולוציה בגלל התקציב יש לי חכרתי בהרבה פורומים ומצאתי כמה מסכים שמומלצים מבחינת חברה .עכשיו התנאים שלי שהמסך יהיה כך 1 קרינה קטנה בלי מאמץ לעניים 2 שיהיה אפשר לראות סרטים ובכללי מזוויות נורמליות ולא כמו במחשבי נייד הישנים שרק מי שבמרכז רואה נורמלי אני לא מדבר שיהיה ממש מהצדדים אבל שיהיה נורמלי לפחות הצפיה מהזוית 3 איכות צבעים וראיה טובה שלא יהרוס לי את העניים{בגלל זה אני מחליף את המסך 21 שלי } 4חברה נורמלית לא צריך פיצוץ אבל שלא תיהיה גרועה שתוך שנתיים אצתרך להחליף מסך 5 שלא יעבור את המחיר 1800 ש"ח המסכים שראיתי עליהם ביקורות טובות אך אני לא יודע אם הם מתאימים לתנאים שלי מה שכן המחירים שלהם מאד מתאימים לי הנה> 1650 DELL 1907FP 931B Samsung 1500 Sam…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי מסך 2209WA של DELL והוא נכנס למצב SAVE POWER MODE ולא יוצא ממנו, אפילו שכיביתי את המחשב והדלקתי מחדש וגם אפילו שהוצאתי מהתקע והחזרתי. זה עדיין נשאר במצב SAVE POWER MOD. מה לעשות? ואם תחפשו על זה בגוגל אז תראו שיש את זה לדי הרבה אנשים. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אנשים מכיוון שהמסך הישן שלי הלך כבר בפעם ה שלישית לתיקון מעבדה אז כבר נמאס לי ואני רוצה לקנות מסך חדש. אני רוצה מסך 24" ושישרת אותי נאמנות בשלל דברים כמו: גרפיקה (פשוטה קצת פוטושופ ואולי מידול קל), סרטים, משחקים (כאן יש קצת בעיה כי האחיין משחק על המחשב וגם אני). מה שאני דורש זה צבעים טובים וזווית צפיה טובה. אם אתם שואלים למה דווקא 24" אז רק בגלל שטח עבודה ואני צריך הרבה ממנו. תודה מראש לכל העוזרים.[br]פורסם בתאריך: 5.09.2010 בשעה 17:44:24 חבר'ה אני מאוד מצטער אבל למה אתם לא רוצים לעזור לי?כבר מספר ימים אני מחכה לתשובה יש 230 צפיות ואף לא תגובה אחת..
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני מחפש מסך עד 1500 שקל ככה שיהיה 23 אינץ ו עם 120~144 הרץ ורצוי מעוד שיהיה 1MS עם אפשר.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך שיחובר למק בוק אייר שלי, אני מתכנת וסטונדט ולכן מבלה המון שעות ליד המחשב(בעיקר שימושי טקסט) והמסך של המקבוק קטן לי כאשר אני עובד בבית. לכן אשמח להמלצות על מסך שיהיה איכותי ביותר. אם יש מאפיינים שמשפיעים על כאבי ראש או מאמץ לעיניים(מלבד כיוון בהירות) אשמח לשמוע על כך. ראיתי שממליצים פה על מסכי הדל, אם אכן זה הכיוון אשמח לדעת באזור ה1000 ש"ח מי המסך המוצלח ביותר. כבר בלבלו אותי פה עם כמות הדגמים השונים. אני מכוון ל23 אינץ או 24... תלוי במחיר ובאיכות הצג. כמו כן האם אוכל לחבר למסך מקלדת ועכבר ולהשתמש בהם רק על ידי חיבור כבל אחד ? איפה מומלץ לקנות? כבר הבנתי שכדאי לי לקנות ips. כמו כן מצאתי סרטונים מוזרים ביוטיוב: אשמח לדעת מה הוא בודק והאם…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחד השיקולים זה בגלל ה freesync .. ויש לי כרטיס מסך AMD , אומנם כבר ישן , אבל אני מניח שבשנה הקרובה אשדרג... אני רגיל למסך גדול , אז אני חושש לקנות מסך 24" , למרות שאפשר למצוא אותם עם נתונים יותר טובים בפחות כסף . אז המסך הזה הוא 27" . אולי בעלי ניסיון יודעים האם זה משמעותי הבדל של 3 אינצ' ? מה גם שמבחינת נתונים למסך בגודל ובמחיר הזה , הם הכי טובים שמצאתי רזולוציית 2K תדירות של 144Hz רזולוציית ( WQHD (2560 x 1440 רוב המשחקים שאני משחק הם FPS . לא מצאתי בשום מקום ביקורת או חוות דעת על המסך הזה , אז אשמח אם תאירו לי נקודות שליליות שאני לא רואה ...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-