מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום שמתי לב לאחרונה שבמסך ישנה מן "ריצודיות" שניתן להבחין בה בקלות כאשר מסתכלים על המסך מזויות גבוהות במישור האנכי. קראתי במדריך על ה"נצנוץ" ויכול להיות שזה משהו דומה, אבל אני לא בטוח. המסך הוא של סמסונג 206 BW והכרטיס מסך הוא ATI HD Radeon 3200 (מובנה על לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H) מה זה הדבר הזה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה הזאת בטח כבר נטחנה פה בפורום אבל משום מה לא מצאתי שום דבר בנושא באוגוסט אני הולך להיות כמה ימים בלוס אנג'לס ועל סמך המחירים שיש בארץ של מסכי 24 אני חושב על לקנות מסך שם ולהביא איתי ארצה ממה שהבנתי זה שהמסך חייב לעבור במסלול הירוק במכס אבל אני לא כל כך יודע כמה זה יעלה לי מבחינת מע"מ/מכס האם זה עדיין ישתלם לי או שעדיף לשכוח? קראתי כבר את כל הדיונים לגבי ביטוח וכו' ומבחינתי אם מדובר בהפרש ניכר במחיר אז זה שווה את הסיכון, כמו כן אני רוצה לציין שאני מחפש מסך לגרפיקה, עיצוב ויישומי תלת מימד ולא לסרטים, אינטרנט וCRYSIS כך שרוב הסיכויים שזה יהיה מסך יקר. תודה לעוזרים ובבקשה לא לשלוח אותי לדיונים ישנים שלא כל כך יגעו בנושא חוץ מאשר בSAMSUNG 226BW פנל S או פנל A דבר אחרון, א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך המסך מחשב Samsung S24A300BL LED למשחקים ולצפייה בסרטי HD? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=796331 תנו קצת חוות דעת
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיצד ניתן להכנס לתפריט ה"טכנאים" של מסך זה?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני צריך מסך מחשב בסביבות 400-500 שח לקריאת מסמכים מצולמים וטקסטים ראיתי את זה מסך מחשב Lenovo LI2264D 21.5 אינטש לנובו שהוא IPS וזמן MS7 וחברה פחות נחשבת מצד שני ראיתי את זה מסך מחשב Dell E2218HN 22 אינטש דל שהוא פאנל TN ו MS5 וחברה נחשבת יותר מה עדיף או המלצה אחרת תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם שתי מסכים על המחשב לא מעט זמן ובזמן האחרון המסך נכבה לגמרי כאילו הוציאו אותו מהחשמל ולא נדלק למשך הרבה זמן ניסיתי להחליף כבל אבל עדיין אותה בעיה במסך השני שאני עובד איתו הכל פיקססס איך אפשר לתקן את הבעיה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש למטרות: עבודה רציפה מול המחשב, אינטרנט, OFFICE, סרטים (לא משחקים). אני מתלבט בין שני דגמים LG w2220p או Dell u2311h כאמור שניהם מסכים איכתויים בעלי פנאל IPS פרט לפרטים הבולטים המבדלים בין המסכים (גודל 22 לעומת 23, Hd ready Vs FHD) האם יש שיקולים נוספים שאני צריך לקחת ? אני מההתרשמות שלי מקריאת חומרים במקומות שונים ממליצים רבות על w2220p מה אתם חושבים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחד השיקולים זה בגלל ה freesync .. ויש לי כרטיס מסך AMD , אומנם כבר ישן , אבל אני מניח שבשנה הקרובה אשדרג... אני רגיל למסך גדול , אז אני חושש לקנות מסך 24" , למרות שאפשר למצוא אותם עם נתונים יותר טובים בפחות כסף . אז המסך הזה הוא 27" . אולי בעלי ניסיון יודעים האם זה משמעותי הבדל של 3 אינצ' ? מה גם שמבחינת נתונים למסך בגודל ובמחיר הזה , הם הכי טובים שמצאתי רזולוציית 2K תדירות של 144Hz רזולוציית ( WQHD (2560 x 1440 רוב המשחקים שאני משחק הם FPS . לא מצאתי בשום מקום ביקורת או חוות דעת על המסך הזה , אז אשמח אם תאירו לי נקודות שליליות שאני לא רואה ...
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רופאה במקצועי, משתמשת במחשב לצורך הכנת מצגות, וורד וקריאת מאמרים וספרים. מחפשת מסך אשר יענה על צרכים אלו. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מחשב דיי חזק עם כרטיס מסך 4890 . את המחשב קניתי בלי מסך ונכון לעכשיו אני עם 17 אינץ' . אני מחפש לקנות מסך 23-24 אינץ' הכי זול שיש . שיתמוך בFHD + 1920X1080 + LED וכמובן שיהיה מומלץ לא משנה החנות . למרות שאת המחשב עצמו קניתי מRSM . אני אישית מאיזור הדרום אבל זה לא הכי משנה כל הצעה תיהיה טובה . טווח מחירים כמה שיותר זול לא עובר את ה1000 בשום מצב .
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך מחשב שיתאים למפרט הבא: מעבד: Quad Core i7 6700 3.4Ghz כרטיס מסך: MSI GeForce GTX1060 6G D5 1544Mhz-1759Mhz 6GT OC מה ההצעות עבור 24 אינטש? מה עבור 27 אינטש? השימוש הוא גיימינג / צפייה/עריכת וידאו. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני עדיין ממשיכה בחיפושים אחר מסך (אחרי שהחזרתי את הפיליפס...) רציתי לדעת אם למישהו יש נסיון אם המסך של סוני ההתלבטות שלי נובעת בין היתר מתקציב (נראה לי מוגזם להוציא יותר מ 1800 על מסך) והשימוש של המסך הוא עיבוד תמונות ואינטרנט אשמח לקבל המלצות על מסכים מ19 ומעלה תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איפה העיניים שלכם פחות עייפות LCD או CRT?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום..... יש לי דילמה שאני צריך לסגור.. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב אבל מצד שני לחבר את אותו המסך לממיר כבלים שאני אוכל לראות בו טלוויזיה. לא נראה לי שלמסכי מחשב LCD יש חיבורים של טלוויזיה כמו S-Video או וידאו רגיל.. ואני לא יודע עד כמה טוב יהיה לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למחשב ב S-Video נניח, יתכנו גם בעיות עם ההגדרות ולמי יש כח כל הזמן לסדר אותם ?! אהיה מאושר באדם אם תמצאו לי פתרון הולם לבעיה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חבר'ה, אני מחפש מסך מחשב בסביבות הגודל 21"-22" (רוחב מקסימלי של 57 ס"מ). חשוב שיהיה פאנל איכותי כמו VA או IPS, חיבור HDMI והתקן VESA. המסך מיועד לעבודה משרדית ולמשחק lol ויהיה תלוי על הקיר (אם זה משנה). כרגע אני מתלבט בין המסכים הבאים, אשמח לשמוע המלצות גם למסכים אחרים שמתאימים LG 22MP57HQ Dell P2217H אשמח לעזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי להתפשר ל 1280 רזולוציה בגלל התקציב יש לי חכרתי בהרבה פורומים ומצאתי כמה מסכים שמומלצים מבחינת חברה .עכשיו התנאים שלי שהמסך יהיה כך 1 קרינה קטנה בלי מאמץ לעניים 2 שיהיה אפשר לראות סרטים ובכללי מזוויות נורמליות ולא כמו במחשבי נייד הישנים שרק מי שבמרכז רואה נורמלי אני לא מדבר שיהיה ממש מהצדדים אבל שיהיה נורמלי לפחות הצפיה מהזוית 3 איכות צבעים וראיה טובה שלא יהרוס לי את העניים{בגלל זה אני מחליף את המסך 21 שלי } 4חברה נורמלית לא צריך פיצוץ אבל שלא תיהיה גרועה שתוך שנתיים אצתרך להחליף מסך 5 שלא יעבור את המחיר 1800 ש"ח המסכים שראיתי עליהם ביקורות טובות אך אני לא יודע אם הם מתאימים לתנאים שלי מה שכן המחירים שלהם מאד מתאימים לי הנה> 1650 DELL 1907FP 931B Samsung 1500 Sam…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב אחרי ימים של בדיקה ונסיון כלשהו להפיק מסקנות מקריאה אודות המסך הזה.. ולאחר שלא הצלחתי למצוא באתר כאן סיקור מדובר ברכישה בחו"ל בתקציב מוגבל של כ 300 דולר ובמדינה שאין בה למרבה הצער מגוון רחב לרכישה און-ליין אני מבקשת מאוד חוות דעת על המסך זה אם יש המלצות מושכלות על מסכים טובים יותר "22 wide -screen בטווח ה 300 דולר, אנא... לא בדקנו עדיין חנויות לא וירטורליות אבל אם לא תיהיה ברירה ויש אופציות טובות יותר במיגבלות המחיר הזהת אשמח לשמוע מדובר בקניה במקסיקו, ולמרבה הצער אני לא נמצאת שם פיזית בדי לראות את המסכים תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, רציתי חוות דעת על שני מסכים Samsung 2333T לעומת Dell 2312HM אם נשים לרגע את המחיר של כל מסך, במה המסך של דל יותר טוב מהמסך של סמסונג? לפי מה שאני הבנתי ההבדל בינהם הוא בכך שלמסך דל יש תאורה אחורית LED לעומת הסמסונג וגם הבדל בפנאלים IPS לעומת PVA. האם תוספת של כ200 שקלים למסך דל שווה את הLED+IPS על פני סמסונג? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך 19 אינץ' נוסף שסתם עומד לו בצד. אני רוצה לחבר אותו יש לי כרטיס מסך HD4870. איך מחברים אותו?. האם זה יכול לפגוע בכרטיס מסך או במחשב?.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע דעתכם ולקבל מספר המלצות לקניית מסך, כפי שאמרתי 22-24 אינצ׳, תקציב עד 1000 ש״ח (יכול להתגמש במאה מאתיים ש״ח) צרכים עיקריים: הרבה שעות של לימודים ותכנות (רוב הזמן יחובר למק-בוק פרו ואעבוד בעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים) נראה לי שזה כבר סטנדרט אבל חשוב שיהיה ברזולוציה שלא נופלת מ1080 תודה על העזרה דני
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוכש בקרוב מחשב חדש ולכן אני מחפש מסך 24". המטרות הם בעיקר גרפיקה,עריכת סרטים,סרטי באיכות גבוה ומשחקים. אני יודע שבשביל הדרישות שלי עדיף לא להתפשר וללכת על 2408. אבל עקב כל הבלאגן סביבו אני מחפש אלטנטיבה אחרת וממש לא מזיז לי שזה פאנל TN. המליצו לי על המסך הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=424&keySearch= ואני יכול להשיגו במחיר זול יותר ממחירו המינימלי בזאפ (הרבה הרבה יותר זול). האם הוא כדאי? לפי הבנתי יש לו נתונים מעט טובים יותר מלסמסונג T240.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נגיד אני יקח שני מסכים אותו אינץ (24) ואני יוריד את אותו משחק וישחק,אני יראה הבדל משמעותי בגרפיקה של המשחק? ואם אני יעשה אותו דבר בסרטים,אני יראה הבדל באיכות של הסרט?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את המסך של אסוס הסוויפט pg278q ורציתי לדעת אם המפרט מספיק טוב בשביל משחקים ב - 1440p ו 144hz המפרט: מעבד:intel i7 5820 כ.מסך:msi gtx970 4gb twinfrozer ראם:16gb ddr4 לוח אם:msi x99s gaming 7
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך משמש בעיקר לסרטים, ו"לראות סרט ולשחק שחמט בצד השני", מהדרישות האלה אני מניח שיש צורך במסך 9*16 לא?! :-\ התקציב הוא 1300 שח מקסימום! אין שום משחקים מעבר למשחקי קלפים ושחמט. (זה לא בישבילי מן הסתם...) רצוי 20" אם התקציב מאפשר, תגדילו. יש גם מעט עבודה עם טקסט וכאלה... : אם שכחתי משו, תגידו. : תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך ? הביקורות משבחות . החנות = www.bestbuy.com , המחיר - 300$ מה אתם אומרים ? הקפצה - 24 שעות .. למה אף אחד לא עונה ? זהו בעיקרון המחליף של ה226BW .. אך אחד לא מכיר ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-