מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
-
צהריים טובים! אחי רוצה לקנות מסך 24 אינצ' למשחקים יש לו כרטיס מסך : Nvidia winfast px 9600 gt התקציב שלו עד 1400 ש"ח בטוח הוא צריך חיבור DVI האם הוא צריך גם חיבור HDMI? אפשר לקבל המלצות בבקשה? הוא ראה את המסך של SAMSUNG דגם BX 2450 האם זה מסך סבבה בשבילו? תודה רבה ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, בעוד כמה ימים אני הולך לקנות את המסך SAMSUNG P2370 ורציתי לדעת אם יש לו יציאת Composite, אני צריך אותה כי אני רוצה גם לראות טלוויזיה במסך, אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה האם יש יציאת Composite למסך SAMSUNG P2370.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עובד עם שתי מסכים על המחשב לא מעט זמן ובזמן האחרון המסך נכבה לגמרי כאילו הוציאו אותו מהחשמל ולא נדלק למשך הרבה זמן ניסיתי להחליף כבל אבל עדיין אותה בעיה במסך השני שאני עובד איתו הכל פיקססס איך אפשר לתקן את הבעיה תודה!!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המסך הבא ועל המחיר. מדובר במסך HP Z Display Z23i IPS. להלן קישור למפרט: http://www8.hp.com/us/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5409795 המחיר הוא 920 ש"ח. האם המחיר הוגן והאם המסך טוב? תודה הדר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב לתופעה מוזרה במסך שלי (philips 200p7es), כאשר אני מדליק את המסך לאחר זמן רב שהוא היה כבוי( בלילה או אחרי עבודה), המסך נדלק במין תנועה של ריצוד - כאילו המסך מעלה לאט את הבהירות עד לרמה הרצויה (המסך מכוון על 60 בבהירות). הריצוד לוקח משהו כמו שניה עד שהריצוד מתייצב. - כאילו שלוקח למסך זמן להתחמם... אני לא בטוח שהתופעה הייתה קיימת מהיום הראשון של המסך, יכול להיות שרק עכשיו שמתי לב לתופעה. האם זו תופעה טבעית למסכי LCD או למסכים בעלי פאנל IPS? האם תופעה זו מצביעה על בעיה במסך? -- המסך נקנה לפני חודשיים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין המסכים הנ"ל, השימושים שלי מצריכים בעיקר שטח עבודה גדול מה שאומר באופן טבעי ללכת על מסך בעל רזולוציה גדולה יותר, אולם, המחיר גם מהווה פאקטור רציני. קראתי כאן בפורום וראיתי שלמסכי 23'' יש בעיה עם הצגת פונטים? מישהו יכול להרחיב על זה? בנוסף גם קראתי שלצפות בסרטים בFHD לא מומלץ על מסכי 23'' ועדיף מסכי 24'' אם זאת, אני לא יודע עד כמה האמירות האלו נכונות או תלויות מסך, ולכן אני שואל אתכם. אם ההבדל במחיר היה מזערי הייתי הולך על ה24'' אבל בגלל שיש הבדל לא קטן על האינץ' הבודד אני רוצה לדעת אם שווה להשקיע את הכסף או שזה בזבוז. בנוסף, מה אתם אומרים על הסמך של סאמסונג שציינתי ואיך הוא עומד מול השניים האחרים? על הדף הוא נראה אותו הדבר(מול ה23). 2 שאלות אחרונות: אם י…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, אני רוכש בקרוב מחשב חדש ולכן אני מחפש מסך 24". המטרות הם בעיקר גרפיקה,עריכת סרטים,סרטי באיכות גבוה ומשחקים. אני יודע שבשביל הדרישות שלי עדיף לא להתפשר וללכת על 2408. אבל עקב כל הבלאגן סביבו אני מחפש אלטנטיבה אחרת וממש לא מזיז לי שזה פאנל TN. המליצו לי על המסך הבא: http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=424&keySearch= ואני יכול להשיגו במחיר זול יותר ממחירו המינימלי בזאפ (הרבה הרבה יותר זול). האם הוא כדאי? לפי הבנתי יש לו נתונים מעט טובים יותר מלסמסונג T240.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מסך 24" עכשיו אני לא מבין גדול במסכים אז אין לי אפילו שמץ מה אפשר לקנות הדרישות הם למשחקים+סרטים אין צורך בחיסכון של חשמל ,רצוי שהחברה תהיה אמינה כמו LG,DELL,SAMSUNG הזמן תגובה כמה שיותר נמוך ועם הטכנולוגיות המתקדמות ביותר תודה לעוזרים... שאלה נוספת האם כדי לקנות מסך HD או ישר לדפוק השקעה ולקנות 3D עד כמה הטכנולוגיה מפותחת היום למסך הביתי ? אם יש אופציה למסך זול יותר מ1400 יותר טוב משהו באזור 900-1100 אבל אפשר לחרוג
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כיצד ניתן להכנס לתפריט ה"טכנאים" של מסך זה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ראיתי פה בפורום המלצות לקניית מסך 1440p והומלצו לי שלושת המסכים הבאים: QNIX QX2710 X-Star DP2710 Crossover 27Q נאמר לי שכמה פה בפורום קנו את המסכים הללו מ-Ebay רציתי לשאול אם על המוצר נילקח מכס ומע׳׳מ וכמה יצא הסכום הכולל? ובכלל על חוית רכישת המסך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך מחשב ואחת התכונות החשובות לי ביותר היא האפשרות לחברו גם כטלוויזיה. בכל אופן, אין לי ממיר והטלוויזיה מתחבר ישירות לקיר (חיבור של כבלים). על החיבור כתוב 75ohm Ant . (אני מבין מפה שזה חיבור של אנטנה ?) בכל מקרה, ערכתי חיפוש בפורום והבנתי שמסך שיכול להתחבר גם כטלוויזיה ומומלץ הוא Chimei CMV-222H האם אכן אצליח לחברו. החיבור נראה כך: זה מחובר לקיר: וזה לטלוויזיה: האם אכן ישנו חיבור מתאים במסך הנ"ל או במסך אחר שאתם מכירים ואם לא אשמח לשמוע פתרון חלופי. תודה מראש !
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש אחראיות בארץ על מסכי ASUS שנקנו מחו"ל, אמזון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, יוצא לי לקרוא המון טקסט כשאני על המחשב. שמתי לב שבלפטופ (DELL INSPIRON) אני קורא במשך שעות ממושכות ללא בעיה, ובמסך המחשב (MAG 19'w) אחרי מספר דקות כבר קשה לי לקרוא טקסט ונהייה לי כאבים בעיניים. אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב, שיאפשר לי לקרוא ללא בעיה. על מה אתם ממליצים? תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול מה אתם אומרים כאן בפורום על מסכי IIYAMA, האם הם טובים, מומלצים? ומי היבואן הרשמי שלהם בישראל, אם יש וידוע מי זה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מסך למחשב עם: gtx 1080 ti I7 8700k אני יודע שאני רוצה לשחק בhigh refresh rate כי התחלתי לשיר ככה אני לא יכול לחזור, אבל אני גם רוצה לשפר רזולוציה. החלתטי שאני רוצה לשלם 2300-2800 פחות או יותר חשבתי על משהו כמו זה: https://ksp.co.il/?uin=31601
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לרכוש מסך איכותי בתקציב עד 4000 ש"ח אני צריך למשחקים ולסרטים (bluray hdvd) וגם לקריאה אני קורא הרבה מאד מסמכים על המסך במשך היום ואני צריך מסך איכותי שהעיניים שלי לא יצרבו אחרי זה.... ו ממתין בדריכות להמלצות, ועם המון תודה מראש...
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי אופציה לעבור מהמסך הנוכחי שלי DELL 2007FP לSAMSUNG T240. אני כמובן יודע שהמסך שלי נחשב לפי כמה וכמה איכותי לעומת הT240 (אלוהים ישמור, 2007FP חדש עולה 2300 ש"ח, הT240 עולה 1750 ש"ח, והוא 24" רחב ), אבל בגלל השימושים שלי חשבתי שאולי כדאי לוותר על "איכות" למען "כמות". הסיבות שיש לי לעבור לT240: שטח עבודה גדול יותר (1920*1200), מסך רחב (חשוב לי בשביל סרטי HD וגם משחקים), מולטיטסקינג, אפשרות לFHD, בקיצור מסך גדול יותר יתרונות של S-PVA לעומת TN הם בעיקר זוית צפייה ודיוק בצבעים, לא? זוית צפיה בכל אופן אני לא צריך, העיניים שלי הן בדיוק מול המסך, דיוק צבעים אני גם לא מי יודע מה צריך, אני לא עורך גראפי או משהו. מה שכן, אני מקווה שאני לא אקבל מסך שהוא ממש "זבל" במובן של הט…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הרבה מאד התלבטויות קניתי את הP2250 של סמסונג. קניתי אותו ב WALLA SHOPS ב875 שקלים. קבלתי את המסך היום והוא פשוט נפלא הבדל עצום מהמסך הקודם שלי 931bf שהיה לגמרי לא רע. אני לא משתמשת כמובן במקסימום הרזולוציה שלו אבל התמונות יפות וחדות מאד,ניתן לכוון כמעט כל פרמטר,כולל את זוית המסך. בסך הכל נראה לי שעשיתי קניה טובה. תודה לכל העוזרים והמיעצים הסבתא מחיפה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, הזמנתי בBLACK FRIDAY מסך מחשב מאמזון http://www.amazon.com/gp/product/B00B2HH7G0/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 היום הוא הגיע ואין לי מושג איך לחבר אותו, DVI או HDMI או משהו אחר? בגדול מסך למשחקים כמו שאפשר לראות, יש לי מחשב ממש חזק וזה מסך למשחקים כבדים. איך אני אמור לחבר אותו? דרך איזה חיבור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את ה - asus pg279q נראה שהרבה מתלהבים ממנו.. הכרטיס מסך 980 ti מחפש מסך 'גיימינג'. רציתי לדעת מה האלטרנטיביות שיש , כלומר מה ההמלצה שלכם על מסכים קוראנים שתואמים למסך שציינתי. אם אפשר להביא גם קישור זה יהיה מבורך. asus pg279q: * WQHD * 165HZ * g-sync * 27 inch
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני יודע שדנו על זה הרבה אבל בבקשה תעזרו לי כי אני קונה את המסך היום שתי המסכים שחשבתי עליהם הם ה930B והL1970HR מי מהם עדיף? ועם יש משהוא יותר טוב אז בבקשה תגידו
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה המסך הכי מתקדם של סמסונג LCD19 אינטצ' נכון? -Samsung 960BF
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם... אחרי כמה שעות מול המסך קצת ביקורת עליו... היה לי לפני 226BW של סאמסונג אני רואה גוון יותר צהוב מסך מאשר לבן... אני לא מבין למה עשיתי REST לתמונה וזה עדיין נשאר... חוץ מזה לא רואה הבדלים בין המסכים...
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. האם להגדיר DYNAMIC CONTRAST על ON? 2. האם יש טעם להתקין דרייברים כלשהם? 3. האם יש הגדרות אופטימליות שכדאי לכוון אליהם אוטומטית או שידנית צריך להתאים את האיכות ? המסך ממש בוהק לי ורציתי לשאול אם יש טעם לשחק עם הבהירות (75)? 4. איך להגדיר פיבוט? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-