עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by leoleo,

בעקבות ההמלצות באתר הלכתי לאייבורי במטרה לרכוש את ה-2209WA. השימושים שלי הם:אינטרנט, תמונות ווידאו של הילדים. המוכר אמר לי שאם אני לא משתמש לצרכי גרפיקה אין טעם שארכוש מסך כזה והמליץ לי על LG W2254TQ? כיוון שאני מעוניין במוצר איכותי וההבדל בסכום הוא זניח רציתי לקבל את חוות דעתכם בעניין. במידה ואכן ה-2209WA לא מתאים לי אודה לכם אם תמליצו לי על מסך אחר 21-22 אינץ איכותי .

• 6 תגובות
    • 979 צפיות
  2. Started by omerz90,

שלום, לפני מספר חודשים קניתי את המסך SAMSUNG P2370 מאייבורי וגיליתי שבצד שמאל של המסך יש מין חתיכת נייר תקועה, כמובן שבחיים לא דחפתי לשם חתיכת נייר, חשבתי שיש את זה בכל המסכים אבל היום הייתי בבאג במקרה, הסתכלתי על המסך ואין שם שום חתיכת נייר תקועה, כמובן שבמסך הכל תקין אבל אני מודאג מהחתיכת נייר הזאת, האם כדאי לי לנצל את האחריות?, למי שלא מבין למה אני מתכוון הנה תמונה: למי שרוצה את התמונה ביותר גדול אז ללחוץ על הקישור: http://img196.imageshack.us/img196/3847/dsc01381y.jpg

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  3. שלום, יש לי חבר שמבקש המלצה למסך עד 22", במחיר עד 2500 ש"ח שיציג תמונות ממצלמה מקצועית באיכות כמה שיותר גבוהה, פוטושופ, הצגת טקסט טובה, צבע שחור טוב ושאפשר יהיה לראות סרטים באיכות גבוהה. לא מסך שמשולב עם טלויזיה. והאם שווה להשקיע את הכסף במסך של EIZO?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  4. Started by חן חן,

שלום אני בתהליכים של בניית מחשב, וכשהגעתי לחלק של בחירת מסך קיבלתי המון המלצות על הDELL 2209 (כמובן שגם על הDELL2408WFP אך הוא יקר מידי) אך אני לא מצליחה להבין מדוע לא לקחת מסך FULL HD שגודלו 24 אינצ' ומחירו זהה (יש מבחר מסכים כאלה) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל כך טוב במסך זה והאם כדאי לקחת אותו או אחר... יש לציין שאני עוסקת בגרפיקה. תודה חן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני מחבר את המסך לממיר HD של הוט ע"י כבל HDMI-DVI (כי במסך אין חיבור HDMI) אני רואה את כל הערוצים די מטושטש ואת הערוצי HD קצת פחות מטושטש, אבל ממש לא באיכות שגורמת לי לחשוב שזה HD. (אני יודע שהמסך לא HD אבל הוא מספיק איכותי בשביל לראות בצורה חלקה ולא מטושטשת...) בממיר יש לי 4 אופציות רזולוציה : 1080i - גורמת לי לראות ריצודים 720p - הרזולוציה שעכשיו בחרתי, גורמת לי לראות בסדר אבל מטושטש 576p - עדיין מטושטש 576i - ריצוד מטורף הכבל שמחבר מהממיר למסך הוא איכותי מאוד, והקליטה שלי בממיר מעולה. יכול להיות שזה נובע מכך שמהסך הוא ברזולוציה של 1680x1050 ואין לממיר רזולוציה כזאת ? (אבל למה כזאת ירידה דראסטית באיכות ?? בטלויזיה שיש לי מלפני 10 שנים רואים יותר טוב בחיבור RCA). תודה רב…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by davidz85,

לפני פחות מחודש קניתי מKSP מסך 26 אינץ' מדגם SAMSUNG 260HD. הכל עבד בסדר גמור ללא שום בעיות, עד שאתמול הבחנתי בפס בצבע סגול, שרואים אותו בבירור על גבי רקע שחור, ואת הפס הזה רואים בכל מצב שמשתמשים במסך, בין אם בHDMI, DVI, מחשב טלביזיה או כל יציאה אחרת, הפס לא משתנה, מופיע באותו מקום, גם בשינוי רזולוציה. דיברתי עם KSP והם אמרו לי שהאחריות נופלת במקרים האלה על חיון, מה שדי מעצבן כי המסך פחות מחודש אצלי. השאלה שלי היא האם חיון עושים בעיות או שהם מייד יחליפו לי את המסך בחדש..? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אני מחפש מסך בסדר גודל של בין 1,000 - 1,300 ש"ח, לסרטים, למשחקים, שימושים ביתיים אחרים רגילים. ראיתי כמה מסכים של LG ו-Samsung, נתונים של 2MS, ניגודיות של 50,000, רזולוציה 1920X , חלק עם פאנל TN (שהבנתי שהוא נחשב לפחות טוב) אבל חלק לא, כמו לדוגמא LG-W2353V ו-Samsung P2350 מה דעתכם עליהם ? קראית קצת בפורום וראיתי שהרבה ממליצים על 2209WA של DELL, רציתי לדעת מה עושה את המסך כזה מיוחד? פשוט בגלל שהנתונים שלו אולי קצת מטעים, 5MS, ניגודיות של 1:1000 רזולוציה מקסימלית של 1680X. אני לא יודע אם הדגם הזה ספציפית, אבל הבנתי שיש חלק מה-DELL שעובדים עם איזה פאנל חדש, השאלה אם כל שאר הנתונים שכביכול פחות טובים מהמסכים האחרים, כלל לא רלוונטים? אני לא כל כך מבין ופשוט הסתכלתי על הנתונים…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. איזה מסך עדיף לדעתכם לצפיה בסרטים ולמשחקים במחיר עד 1300 ש"ח? סרטים ומשחקים Samsung SyncMaster 2333SW / SAMSUNG P2350 / או Dell 2209WA? אולי אחר? המסך ישמש גם כטלויזיה לכן יהיה צורך להטות אותו בקלות לכיוונים שונים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by hananmori12,

שלום, אחרי שנגמר המסך בחנויות ובמחסנים חיכיתי למשלוח הבא שלו שהגיע לפני כמה ימים, קניתי את המסך היום (במחיר טוב של 1100 שקל), היה לי את המסך 2370 של סמסונג שהיה לו בעיות זוויות צפיה מעצבנות, בדל אין את זה והמסך מצויין באמת, שאלה: בקופסה לא היה לי כבל חשמל למסך, האם זה דבר שהיה לכולם??

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ברזולוציה של לפחות 1200-1900 פאנל לא TN היום הייתי באידיגיטל ונגנבתי לגמרי מהצבעים של וזווית הצפיה של המסכים של אפל, מחפש משהו דומה לחבר ל PC (למה הו למה אפל צריכים להמציא חיבור משלהם שלא מתחבר לכלום..? ). תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Eli100,

לכרטיס מסך נורמלי היום יש 2 חריצי DVI אם אני מחבר לשם 2 מסכים אני יראה על שתייהם?

• 6 תגובות
    • 984 צפיות
  12. שלום, אני רוצה להחליף את המסך הישן במסך חדש, חשבתי על 26", תגידו לי אם זה גדול מידיי לשימושים שלי.. למסך ישמש בתור טלוויזיה + מחשב, הוא יתלה על הקיר, המרחק צפיה הוא משהו כמו מטר - מטר וחצי. התקציב שלי הוא עד 2200 שקל (כמובן שעדיף פחות..). ראיתי את המסך T260HD של סמסונג, מומלץ? תודה לעוזרים (:

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  13. אני בדרך לקנות מסך חדש. השאלות שלי הן כאלה: 1. כעיקרון אני צריך מסך שמתחבר לי גם לממיר (YES). האם ישנו הבדל בין שימוש במסך מחשב רגיל ושימוש במסך טלויזיה, ואם כן מה עדיף? 2. אני צריך המלצה על מסך איכותי 22"~24" של מסך מחשב/טלויזיה במחיר של לא יותר מ-1500 ש"ח. תודה מראש לעונים.

• 6 תגובות
    • 869 צפיות
  14. אהלן אנשים. אני מעוניין לקנות מסך LCD חדש בין 22 ל-24 אינץ' בגדול אני מעוניין במסכים של LG, ראיתי שני מסכים, והופתעתי לראות גם מסך LCD LED במחיר טוב לדעתי אז הוא גם אופציה. המסך לאחד (אני) שיושב כמה שעות טובות ביום על המחשב גם מקרוב גם מרחוק, אינטרנט, תכנות(צריך עוד שטח עבודה, נמאס לי לרדת שורות כל שניה ולסגור חלונות), סרטים (הסיבה העיקרית לרכישה) אשמח להמלצות וחוות דעת, גם על מסכים אחרים לא של LG, למשל SAMSUNG אבל בעיקר קורץ לי המסך LCD LED של LG אשמח לדעת האם הוא טוב או שזה סתם חארטה?? יש לי כרטיס מסך 9500GT עם חיבור DVI ו RGB בלבד. האם אני יכול להגיע לרזולוציה המקסימלית של המסכים עם חיבור DVI? עוד משהו, בעלים של מסכי 23-24 אינץ', האם זה לא מפריע לשבת הרבה זמן קרוב מול …

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by alord,

טוב, הייתה פלטה גדולב מכסה המחשב החליק על המסך והשאיר שריטה רצינית ניסיתי מחק וניסיתי וזלין כפי שמוספר באינטרנט (בננה אגב לא ניסיתי זה ממש בולשיט) ובכל אופן כלום לא עוזר. הזמנתי חומר ב 7$ מחח"ול אולי הוא יעלים מעט את השריטה שאלה 1. האם יש מה לעשות (המסך בן שנה + 22')-אחריות ,תיקונים ?? במידה ולא איזה מסך 22 הכי מומלץ לקנות היום - עד 1500 ש"ח? תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. מבקשים ממני המלצה למסך כפי שציינתי למעלה. השימוש גרפיקה חובבנית (עריכת אלבומי תמונות באינטרנט), וחשוב שהמסך יהיה מדויק יחסית מהמפעל כי הוא לא יכויל. האם יש חלופה זולה יותר ל-2209WA? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by rmanor9,

שלום, אני לקראת קנייה של מסך חדש ושמעתי הרבה על ה DELL 2209WA. מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות אותו בפעולה (איזור באר שבע) ? אני רק עובד על המחשב (קריאת טקסטים) ולא ממש רואה סרטים. עדיין יש יתרון למסך הזה בשבילי? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by arkady,

היי יש לי בחדר עכשיו מסך וטלוויזיה, עכשיו ניסיתי לחבר את הטלוויזיה גם למחשב כדי לראות ב2 מסכים. עכשיו הבעייה היא שאם אני מדליק את המחשב, אני רואה את הטעינה ואת הכל ב2 המסכים (כמו שצריך), אבל ברגע שהדסקטופ עצמו עולה, אז המסך של הטלוויזיה נהיה שחור. עכשיו מן הסתם זה לא חיבורים/משהו פיזי, אלא משהו בהגדרות, אבל פשוט לא מצאתי את זה. מישהו יכול לייעץ לי? תודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אהלן ושבוע טוב לכולם, רציתי לשאול, קיבלתי מקרוב משפחה מסך mag innvision 17" דגם LT765S ראיתי שיש לו חיבור למחשב בלבד + חיבור לאנטנה. ללא מקור מתח, כלומר, איך המסך בעצם פועל? מאיפה הוא מקבל את המתח ניסתי לחבר למחשב והמסך לא נדלק. יש עוד שני חיבורים של LINE IN/OUT אבל זה לא קשור לחשמל שהמסך צריך לקבל... מישהו מוכן לזרוק לי קצת מידע על המסך ואיך בדיוק הוא פועל, ואיך מפעילים אותו? תמונה של המסך:

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום למומחים, [קראתי את הנעוצים והשאלות האחרונות אך לא מצאתי תשובה לצרכיי] אני מעוניינת לרכוש מסך חדש באכות גבוהה המיועד לישיבה ממושכת מולו, 10-12 שעות ביום, כל יום. המסך שברשותי כרגע (CRT) שורף את עיניי גם עם הנמכת בהירות משמעותית. מחפשת מענה שייתן לי בהירות גבוהה (על מנת לעבור מכתיבה לצפייה בלי להתעסק בהגדרות) ללא תחושת צריבה בעיניים. כרטיס מסך קיים - ATI RADEON HD 4670. צופה כרגע ברזולוציה - 1280x960 ב- 100 HZ, כך שזה מינימום הדרישה מהמסך. עדיף כמובן רזולוציה ורענון גבוהים יותר (הכרטיס תומך בהרבה יותר). מיועד לכתיבה (דורש רענון מהיר), אינטרנט וצפייה בסרטים (16:9, HD). גודל רצוי - 22-24" טווח מחיר - רצוי עד 1400-1500 ש'. אם ישנה הצעה מיוחדת במחיר גבוה יותר, מבקשת גם לש…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by insane95,

אהלן אנשים, יש לי כמה שאלות על הצגת HD. 1, בכדי להריץ HD חייב חיבור HDMI במסך המחשב? או שאפשר להעביר HD דרך DVI ל-DVI. 2, קניתי את המסך הבא לפני חודשיים בערך: http://officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=000002ikPzKf6rKLCu4EN-GnRER:12bbi68k5?id=4225074&pr=QJ5&N=2%2030250 ** במסך שקניתי אין חיבור HDMI, אבל רשום באתר: "מסך מחשב באיכות FULL HD ברזולוציה 1920X1080 פיקסלים". ** שאלתי באותו הזמן איך אפשר להריץ HD, אמרו לי תחבר DVI לDVI וסיימת. מאז הרצתי סרטי HD ואני לא מבחין באיכות HD אמיתית. אשמח לעזרה, תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. אני מחפש מסך LCD או LED, אני לא בדיוק מעודכן בכל מה שנוגיע במסכי מחשב, יש לי מסך CRT כבר כמה שנים ולאחרונה הבחנתי שהעיניים שלי מתעיפות מהר מדי אז רציתי לדעת איזה מסך לקנות בתקציב האולי צנוע של 1000 - 1500 ש''ח משהו שלא יגרום לי להתעוור? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ilanb0,

המסך התפגר. 17 אינטש ז"ל. נדרש מסך חדש. כמובן עדיף 19 או 22 אינטש. הבעיה - המסך יהיה מחובר כרגע למחשב ישן, בן 5 שנים, מעבד XP 1600, זכרון 512 בלבד. כלומר, מחשב ללא יכולות משחק או וידאו. המשמעות היא שעד שיימצא הכסף לקנות מחשב חדש, המסך הזה ישמש לגלישה באינטרנט ולקריאת מסמכים בלבד. אבל אני חושב קצת קדימה, אז לפני שמציעים לי משהו ב - 500 ש"ח (שלפי הסכום זה מסך נחות), נא קחו בחשבון שבעתיד (מתי שיהיה כסף...) יירכש מחשב חדש, אבל גם אז, זה יהיה מחשב של עד 2000 ש"ח (לא מתכוון לרכוש מחשב לגיימר או להרצת תוכנות גרפיות). מקסימום ישמש לראיית סרטים. אז אולי הצבתי משימה קצת קשה - ובכל זאת, מה ממליצים המומחים?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by soprno,

אני מחפש לקנות מסך 20-22, עם רזולוציה של 1920/1600X1200 במחיר של 2000 ש"ח. השאלה היא האם המסכים האלה קיימים עדין, או שיש רק מסכים מדגמים ישנים, וכדאי לי כבר לקנות מסך רחב? הדבר העיקרי שמרתיע אותי במסכים רחבים זה שהם מעוותים את התמונה, ולא רק במשחקים אלה גם בdesktop. אפשרי לבטל את זה?(זאת אומרת שאני אשתמש בכל שטח המסך, והתמונה לא "תמרח" על המסך? האם אופציה כזאת קיימת גם בdesktop?)

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by inspire2006,

אילו מבין 2 המסכים הנ"ל הוא המתאים ביותר לצפייה בסרטים? אני מתכוון לרכוש את אחד מהם והמטרה של המסך תהיה בעיקר לצפייה בסרטי HD. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.