מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
מחפש מסך 24" או 27" לגיימינג קל ( פורטנייט) לילד. איך המסך הזה? https://www.dell.com/en-uk/shop/accessories/apd/210-ajyh מיד 2. מישהו מוכר ב 300 ש"ח. או חדש ב 550 ש"ח. אם יש המלצות אחרות וגם ןלמסך 27" אשמח. תודה לעוזרים!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני וחברים שלי מעוניינים לקנות לחבר מסך למשחקים בעיקר ב1400-1200 LG 19" L196 WTQ 2ms מה אתם אומרים על המסך הזה?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אשמח לדעת האם מישהו יודע על מסך עתידי של סמנסוג עם פנל amoled ???? עדיף כמובן super amoled למי שלא מכיר או לא יודע מה זה, זה פנל התצוגה שיש בסלולרים מסוג גלגסי של סמסנוג. מומלץ לראות כדי להנות (אזהרה קטנה - צפיה ממושכת באיכות הזו עלולה לגרום להרבה הירהורים ומחשבות על המסך שיש לכם)
-
- 6 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב, יש לי עכשיו את 17" LCD של LG דגם: L1720P, עם 7-8 פיסלים שרופים - (נגמרה האחריות..) ואני מעוניין לשדרג אותו למסך מסך 20-22" רחב אז התקציב שלי הוא 2000 ש"ח. המטרות העיקריות שלי הן: בעיקר (80%) סרטים ועובדות ב OFFICE , וכמעט ולא משחקים. עכשיו, הרבה אנשים גם פה, וגם בפורומים אחרים המליצו לי על ה 2007WFP של DELL אז הלכתי לראות בחנויות במו עיני מסכים שונים כדי להתרשם, ובאמת שמתי לב שה226BW 22 הוא יותר טוב באיכות התמונה ממסכים אחרים אבל, לא ראיתי באף תצוגה את ה2007WFP של DELL... הבנתי שה2007WFP בנוי מפאנל טוב יותר והוא "צריך" להיות איכותי יותר הבנתי גם שהוא נמוך מהסמסונג, האם - עובדה זו פוגעת בחווית הצפיה/העבודה איתו? אבל יש לי כמה הסתיגויות …
-
- 6 תגובות
- 773 צפיות
-
-
עם תמיכה בטכנולוגיית FreeSync, קימור נדיב וגודל אלכסוני אימתני של 37.5 אינץ', ה-XR382CQK עשוי להיות התחליף המתבקש והמוצלח ביותר למערכי ה-Eyefinity מרובי המסכים לכתבה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני מחפש המלצות למסך 22-24' לגרפיקה בלבד (לא משחקים, לא סרטים) המסך נועד לעבודה על Max , Zbrush , Photoshop וכיוצא באלה.. ולכן העדיפות היא לאיכות הצבעים אני מוכן להשקיע עד 3000 ש"ח מקס' מחכה להצעות (רוצה לסגור כמה שיותר מהר)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מסך 24 אינץ' ומעלה (27 זו השאיפה) שאפשר לחבר לו זרוע תלייה. תקציב: 1000 ש"ח מחשב בעיקר למשחקים וסרטים, אז הרזולוציה וזמן התגובה חשובים.
-
- 6 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש כל מיני סוגי פאנלים יש איזה סקירה עליהם? מדריך למתחילים? איך המסך DELL LCD 17" E177FP ? איך אני יודע איזה פאנל יש לו?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי עקב שינוי קל בתקציב אני הולך על 19" השימוש העיקרי במסך הוא בערך....הכל, משחקים, סרטים, אינטרנט, וכו' לכן אני נוטה לכיוון ה-LG מכיוון ששמעתי לא מעט ביקורות על ה-Viewsonic שהצבעים והאיכות תמונה שלו בסביבת וינדווס לא הכי הכי השאלה אם ה-LG מספיק טוב למשחקים וסרטים, כלומר בלי מריחות וכו' וכרגע יש לי X800XL, לא יהיה בעיות עם 19 אינץ' בקטע של לעבוד עם רזולוציה לא נייטיב יותר מאשר יהיו עם 17 ? (לא שכזה יש לי בעיה לעבוד על נייטיב במשחקים, הפעלתי פיר על 1280*960 ופעל חלק..אבל בכל זאת בעתיד אני יצטרך לרדת ברזולוציה) תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המסך http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_41_2214&products_id=15046 הוא במחיר מאוד טוב, מה אתם אומרים עליו? הוא בעיקר בשביל משחקים, עבודה רגילה במחשב (אינטרנט, אופיס ובניית אתרים) ועבודה עם סרטים (לא רציני, עריכה פה ושם)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/reviews/20inch כמו בעבר לאחר פירסום השוואה אני פותח דיון בו תוכלו לשאול שאלות. אנא המנעו מספאם/חטיפת דיון וכו. סופ"ש נעים לכולם.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס מסך שאני קונה הוא geforce 7600 gs 256 ddr רציתי לדעת מהי החשיבות של המסך שאני יקנה בהתחשב שזה הכרטיס שלי והאם המסך של אחי יתאים? הLCD שלו שהוא7 1 אינטש של proview 8ms
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מביט על המסך מהפינות שלו (הולך ממש לצד) הרקע במסך מאבד קצת מהצבעים שלו, אמנם זה לא רע מאוד כמו פאנל TN אבל זה אמור להיות ככה בכלל כשמדובר ב-IPS?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מחיפוש ממש קליל חוזרים שני מסכים שוב ושוב בתור המלצות. שאלותי הם כאלה : מדוע ממליצים על ה DELL כשאני קורא את המפרט שלו אני רואה שזמן ריענון שלו הוא 16MS שכיום יש מסכים עם 2MS ? שאלה יותר חשובה מי מבין השניים הוא יותר מומלץ ? האם יש בארץ חברות שמוחרות את המסכים הנ"ל כי לאחר חיפוש אני מוצא את ה DELL לא בגירסת ה WFP ואת ה LG בכלל לא נמצא האם למשהוא יש לינק לחברות בארץ שמוכרות את המסכים הנ"ל ? שאלה אחרונה בעבר תמיד המליצו על חברת Viewsonic וכיום אני לא מצליח לראות איזה דגם ממולץ שלהם האם משהוא יכול בנוסף להמליץ לי על דגם של Viewsonic בתודה מראש אודי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רגיל (DVI-DVI) ? או DVI-HDMI או כול חיבור אחר ?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
המסך שלי התחיל לרצד ריצוד איטי (הופך לגוון טיפה יותר כהה ואז עוד קצת יותר כהה וכו' ואז חוזר לגוון הרגיל) כמו כן לפעמים יש רעידות קטנות וגם פיקסלים מרצדים (לשתי התופעות האלה שמתי לב רק כשהמחשב עולה\המסך מתחיל לעבוד). האם יש מה לעשות כדי לסדר את הבעיה או שהמסך גמור? דרך אגב יש לי שני מחשבים שמחוברים למסך דרך KVM ובשניהם אני רואה את הריצוד. ניסיתי לחבר ללא ה-KVM וגם היה ריצוד אז כנראה שזו לא בעיה של ה-KVM ולא של כרטיסי המסך. יכול להיות משהו נוסף שלא בדקתי?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 22'' ב1500 בערך, אבל אני מקבל רושם מפה בפורום שTN זה צ'יקמוק, ואני לא מעוניין לזרוק כסף. אז לא לקנות בכלל ולחכות להוזלה או שTN זה לא כזה מעפן?
-
- 6 תגובות
- 961 צפיות
-
-
היי לכולם חברה שלי רוצה לקנות מחשב, התקציב מאוד לחוץ (אחרי מתיחה 3500 כולל הכול – גם XP) כך שלמסך נשאר בלחץ 1200 ₪. ובגדול עדיף כמה שפחות (כך שאם מסך יותר יקר לא עדיף משמעותית על הזול, הזול מנצח) הבחורה בקשה במפורש LCD 19". היות ורוב השימוש אינם למשחקים או סרטים, אלה אינטרנט ושימוש משרדי כלל, עדיף לדעתי 3*4 אבל בסכום כזה היות ורצוי שיהיה הכי טוב שאפשר, אני יודעת שאין הרבה מקום להתפנקויות. אני יודעת שבסכום הזה אף אחד לא יהיה אפילו קרוב לט"מ. הרעיון הוא למצא את המסך (עדיף יותר מאופציה אחת) שנותן את התמורה המרבית לכסף. היא גרה בב"ש, ואת המפרט רוצה לבנות שם. בספק אם תסכים לנסוע רחוק (לאחריות אם תידרש) בשביל מסך. אולי, רק אולי עד IQPC באשדוד – כך שעדיף לנסות …
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את המסך הישן שלי למשהו חדש. אני מחפש מסך מכוייל צבע בשביל עריכת צבע לוידאו ותמונות מדוייקת, ושהמסך יהיה חד. לפי מה שראיתי על המסך הזה, ( Dell UltraSharp 24 Monitor - U2412M ), היחס שלו הוא 10:9. מה החסרונות והייתרונות של זה? לפי מה שהבנתי לעריכת וידאו על מסך אחד זה עדיף. קראתי גם בפורום פה שלמסך הזה יש בעיה אבל לא הבנתי על מה היא משפיעה ואיך אני יודע אם היא תפריע לי או לא. ודבר אחרון- ראיתי גם שאין לו כניסת HDMI ולי אין יציאת DVI או דיספליי פורט, ואני לא רוצה להשתמש בVGA. יש אופציה שלא מורידה איכות לתמונה להעביר בין HDMI לדיספליי פורט? תודה מראש נ.ב.: קישור לדף של המסך באתר של דל: http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&cs=19&…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקריאה בפורומים באנגלית נתקלתי באיזכורים לסוג הפאנל הזה, שאמור להיות שיפור ל S-IPS המוכר והאיכותי. הפאנל אמור להיות מתוצרת LG.Philips וגם מתוצרת NEC. האם מישהו יכול לאשר את הדבר הזה (לא מצאתי יותר מדי)? אם כן, באיזה מסכים משתמשים בו? (ראיתי מסך של פיליפס וגם שמועות על ה-iMac 24). ארז אולי? תודה מראש על העזרה, ערן
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני מעלה את השאלה עבור חבר שיש לו את האופציה לרכוש את המסך MAG H2401C ב 600 ש"ח ( 650ש"ח כולל משלוח ) לכאורה זה מחיר ממש זול למסך 24" ועל פניו הנתונים לא רעים , מצד שני זה LCD ולא LED , פאנל TN , ויצרן MAG ... האם יש איזו בעיה עם המסך או שהוא נפל על דיל טוב ? יש למישהו המלצה לחיוב או שלילה על הדגם ? דרך אגב , התקציב שלו הוא באיזור 600 ש"ח +- , כך שאם יש לכם הצעה למשהו יותר אשמח לשמוע תודה , יניב
-
- 6 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עד עכשיו חיברתי ל LCD מחשב חדש דרך כבל מ DVI במחשב ל HDMI בטלביזיה, התמונה לא הייתה משהו, טקסט קטן היה כמעט לא קריא, קצת בהיר מדי ומרצד.. עכשיו חיברתי מחשב עתיק (voodoo 3000!!) בRGB ל RGB בטלביזיה, והתמונה נראית מדהים! הכל חד וחלק ויפה! איך זה ייתכן? האם זה ההמרה בכבל? אולי הוא פשוט פגום?
-
- 6 תגובות
- 793 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מסך חדש.השימוש העיקרי שלי יהיה משחקים אבל מן הסתם חשוב לי שייראו בו גם סרטים טוב וגלישה והכל.. אני שמעתי הרבה דברים טובים על Dell 2007WFP והבנתי שהוא כרטיס מאוד משתלם לצרכים שלי. מישהו יכול לאשר אותו?הוא יכול להריץ את המשחקים החדשים כמו crysis , creed וכאלו ללא שום האטות או ירידות ב FPS שיכולות לחול בעקבות המסך? יש אולי דגם יותר מתקדם ששווה לקנות עכשיו?
-
- 6 תגובות
- 940 צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך בסיסי בסביבות 500 ש"ח חדש או המלצה על מסך ביד שנייה בסביבות 200 - 300 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני צופה בדף לבן ריק ואו ככל שהמראה הכללי בהיר יותר (כמו זה של דף כתיבת ההודעה) אני רואה ריצוד של המסך. לעומת זאת בכל דף לבן אחר, דפדפן אחר ואו סתם דף לבן של כתבן וכו אין את הבעיה של הריצוד. האם יש הסבר לתופעה הנ"ל?!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-