עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by gilgil2,

היי יש לי היום מסך ישן של סמסונג, אני רוצה עוד אחד על השולחן, חשבתי לשים לידו את ה u2415 אני משתמש כבד הרבה שעות ביום בעיקר עבודה ומשחקים יש לי במחשב כרטיס גרפי 780GTX, כדאי לחבר את המסך hdmi ל-hdmi במחשב ? או יציאה אחרת ? כיום אני משאיר משחקים לפעמים המון שעות פתוחים, ומרגישים את המחשב מתחמם ומתאמץ אחרי כמה זמן, אז .. עם מסך חדש, יותר פיקסלים הוא יתאמץ עוד יותר? אני צריך לחשוב על דברים כמו קירורים וכאלה שאני לא חושב עליהם ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by moshirez,

.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. בואו נתחיל מזה , בלי לקרוא הרבה , הלכתי לסוף לסיכום , יש את רשימת המסכים , ירדתי למסך המומלץ שהינו : Chimei 222h עכשיו אני מסתכל על הנתונים שלו , ומסתכל על הנתונים של : EIZO FlexScan S2201W ל EIZO FlexScan S2201W יש יותר היתרונות מאשר של Chimei , אז מדוע בחרו את Chimei ? ל EIZO FlexScan S2201W יש אחריות מורחבת , יש אגונומיקה מעולה , אין בעיית ארגונומיקה כמו בשל Chimei , האם זאת טעות של רושם הכתבה ?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. הי אני עובד כיום במשרדי על שני מסכי מחשב של 19 אינטש שהם ביחס של 5:4. לא כל כך אוהב יחס של 16:9. הם בסך הכול מתאימים לי מבחינת המימדים כי מרבית עבודתי היא על מסמכי word, PDF, דפדפנים וכו'. אני מעתיק לא מעט ממסך אחד לשני, כותב ומחבר לא מעט מסמכים. כעת אני מחליף מחשב והחיבורים של המסכים כבר די ישנים וצריך לחפש בנרות מתאמים. חשבתי לעבור למסך אחד - אולטראווייד ואולי גם קמור - זה לכאורה חוסך כבלז', יפה יותר ואולי נח יותר. הבעייה שלא מצאתי שום אולם תצוגה של מסכים כאלו. מה דעתכם מסך קמור ורחב כזה יתאים לי כתחליף לשני מסכים?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המסך יחובר ללפטופ. אני לא מחפש מסך למשחקים כבדים (אולי קצת משחקי אסטרטגיה, לא משהו מורכב) אני מתלבט בין Dell 2209WA בעל פנל הE-IPS לבין מסך 24" עם פנל קצת פחות טוב. האם בהתאם לדרישות שלי מהמסך פנל איכותי עדיף על 2 אינץ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by matanco3,

היי אנשים אני צריך את עזרתכם... החלטתי לקנות מסך מחשב חדש והמסך הזה הולך לשמש לי גם כטלוויזיה במחשב יש כבר כרטיס טלוויזיה... התקציב הוא עד 3000 ש"ח ואני רוצה את הטוב ביותר המחשב שהמסך הולך להתחבר אליו הוא מחשב טוב עם כרטיס מסך 5850 מה שחשוב הוא האיכות ובעיקר הגודל כי אני הולך לראות סרטי HD בו אז חשבתי בסגנון 27' מה שהצלחתי למצוא באינטרנט זה את המסך הזה: P2770HD LCD 27'' 5ms DVI HDMI של סמסונג שעולה בפנדה-2030... קיצור תגידו לי אם המסך הזה הוא טוב לדרישות שלי שהם חיבור למחשב+איכות ממש טובה בשביל משחקים הכי טובים שיש וגם בשביל תכני HD ואם יש לכם המלצות אחרות אני אשמח...

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by rami052,

אחד השיקולים זה בגלל ה freesync .. ויש לי כרטיס מסך AMD , אומנם כבר ישן , אבל אני מניח שבשנה הקרובה אשדרג... אני רגיל למסך גדול , אז אני חושש לקנות מסך 24" , למרות שאפשר למצוא אותם עם נתונים יותר טובים בפחות כסף . אז המסך הזה הוא 27" . אולי בעלי ניסיון יודעים האם זה משמעותי הבדל של 3 אינצ' ? מה גם שמבחינת נתונים למסך בגודל ובמחיר הזה , הם הכי טובים שמצאתי רזולוציית 2K תדירות של 144Hz רזולוציית ( WQHD (2560 x 1440 רוב המשחקים שאני משחק הם FPS . לא מצאתי בשום מקום ביקורת או חוות דעת על המסך הזה , אז אשמח אם תאירו לי נקודות שליליות שאני לא רואה ...

8. Started by Tzox,

היי, קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות באינטרנט שהתבלבלתי לחלוטין והחלטתי להעזר באנשים שמבינים יותר ממני. קודם כל, אני משתמש כרגע במסך 17' CRT. הוא ברשותי כבר 5 שנים ומתחילים להראות סימנים שהוא הולך למות, אז רציתי כבר לקנות מסך חדש ורחב (22' נראה לי הגודל המקסימלי שאפשרי בשולחן שלי, ואהבתי את המראה שלו אצל חברים, אז אני כבר אלך עליו) אני גיימר מזדמן, לא משחק הרבה, רק מדי פעם שיש איזה משחק שמעניין אותי, חשוב לי שסרטים יראו טוב במסך בגלל שאני אוהב מדי פעם לראות סרטי דיוידי במחשב, אבל השימוש העיקרי שלו הוא השימוש היומיומי של גלישה באינטרנט, קריאה וכד'. מסך שמצא חן בעיני בגלל שקיבל ביקורות גבוהות בCNET ובPC MAGAZINE(לא בטוח אם זה היה השם, אני כבר מבולבל!) הוא הDell SP2208WFP. …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by shibie,

אני שם דגש בעיקר על איכות.. תודה לכל העוזרים

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by --Shadow--,

http://www.flatpanelshd.com/news.php?subaction=showfull&id=1289924229 במחיר צנוע של 1400 דולר.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום לכולם אני צריך המלצה למסך טוב שיהיה FULL HD גודל 21" תקציב עד 1200 שקל המסך מיועד גם למשחקים אז חשוב שיהיה לו תגובה נמוכה תודה מראש לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ofir_16,

היי! אני יודע שהנושא קצת נטחן אבל בכל זאת.... יש לי תקציב של עד 2000 ש"ח וחשוב לי לציין שרוב השימוש במסך הוא לאינטרנט ומדיי פעם לקצת משחקים וקטעי וידאו (סרטים אני לא רואה דרך המחשב - בשביל זה יש מכשיר DVD שקורא DIVX... מחיפוש שעשיתי ראיתי שרוב ההמלצות נעות לכיוון ה- LG 1970HR ול- SAMSUNG 931BF. (הם בעיקר למשחקים, לא?! האם הם יהיו טובים גם לשיטוט באינטרנט?) לי עד עכשיו היה סמסונג (מסך CRT 17 אינץ 757DFX) והייתי מאד מרוצה ממנו.... אני רוצה פשוט המלצה על מסך טוב לשימושי כפי שפירטתי קודם.... ראיתי לא מזמן אצל חבר מסך של סמסונג דגם 960BF והוא נראה לי אחלה.....מה דעתכם? אשמח להמלצות... תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.hardwarecanucks.com/news/peripherals-news/nec-launching-multisync-ea231wmi-23-ips-panel-lcd/ http://www.flickr.com/photos/ronaldi/3729476920/ בטח יעלה הון.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום, ברשותי מסך "22 של ASUS מזה מספר שנים, המסך שירת ועדיין משרת אותי נאמנה אך החלטתי שהגיע הזמן להתחדש במסך חדש. כרטיס מסך: Radeon 7970 oc dual x תקציב לרכישה: 2000 ש"ח בגדול אני מתלבט אם ללכת לכיוון מסך המוגדר כמסך גיימינג (144Hz,1ms וכו') או שניתן לקבל מסך מעולה שיתאים לשימושי בפחות השקעה כספית. בגדול אני אוהב לשחק ברוב המשחקים החדשים ובמשחקי רשת (בעיקר cod לא באופן תחרותי). 1. האם ללכת על מסך "24 או גדול יותר ? 2. האם מומלץ ללכת לכיוון מסך גיימינג כמו שציינתי למעלה בראיה עכשווית ועתידית או האם זה יהיה מיותר לאור זאת שלא ניתן לנצל את תכונותיו ? 3. מחפש מסך איכותי כזה שנסקר רבות ומומלץ כמו לדוגמה Asus VG248QE. אני אוהב להשקיע במוצרים איכותיים ומוכן לשלם עבורם אך לא …

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. חיפשתי ועד עכשיו לא מצאתי משהו שעונה על כל המפרטים הנ"ל. יש טיפים?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by kobi_sion,

הביאו לי לעבודה את המסך הבא HP P221 http://bcdvideo.com/wp-content/uploads/2015/04/P221-Quick-Specs.pdf http://www8.hp.com/us/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5342568#!tab=features הוא ארוך וצר וקצת מסנוור וכתוב עליו תאורה אחורית מה ההבדל בינו לבין IPS ? אני יושב רוב על היום מולו, לנסות להחליף ?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. כותרת

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. היי, המסך של חברה שלי עומד למות, יש לה CRT מסריח. אז אני נראה לי אשדרג את עצמי באיזה מסך מעניין , לי יש כרגע VP-930 של Viewsonic והוא מצויין , אין לי שום תלונות אליו. אבל אני אשדרג במקום למצוא איזה מסך מעפן לה .. יש לציין שאני כרגע עם פנל P-MVA אז אני מחפש משהו ברמתו ומעלה כמובן. חשבתי על כמה אך אני אשמח לשמוע הצעות. תודה

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. החלטתי להתפשר ל 1280 רזולוציה בגלל התקציב יש לי חכרתי בהרבה פורומים ומצאתי כמה מסכים שמומלצים מבחינת חברה .עכשיו התנאים שלי שהמסך יהיה כך 1 קרינה קטנה בלי מאמץ לעניים 2 שיהיה אפשר לראות סרטים ובכללי מזוויות נורמליות ולא כמו במחשבי נייד הישנים שרק מי שבמרכז רואה נורמלי אני לא מדבר שיהיה ממש מהצדדים אבל שיהיה נורמלי לפחות הצפיה מהזוית 3 איכות צבעים וראיה טובה שלא יהרוס לי את העניים{בגלל זה אני מחליף את המסך 21 שלי } 4חברה נורמלית לא צריך פיצוץ אבל שלא תיהיה גרועה שתוך שנתיים אצתרך להחליף מסך 5 שלא יעבור את המחיר 1800 ש"ח המסכים שראיתי עליהם ביקורות טובות אך אני לא יודע אם הם מתאימים לתנאים שלי מה שכן המחירים שלהם מאד מתאימים לי הנה> 1650 DELL 1907FP 931B Samsung 1500 Sam…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. המסך משמש בעיקר לסרטים, ו"לראות סרט ולשחק שחמט בצד השני", מהדרישות האלה אני מניח שיש צורך במסך 9*16 לא?! :-\ התקציב הוא 1300 שח מקסימום! אין שום משחקים מעבר למשחקי קלפים ושחמט. (זה לא בישבילי מן הסתם...) רצוי 20" אם התקציב מאפשר, תגדילו. יש גם מעט עבודה עם טקסט וכאלה... : אם שכחתי משו, תגידו. : תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by dannyboy,

שלום לכולם, אשמח לשמוע דעתכם ולקבל מספר המלצות לקניית מסך, כפי שאמרתי 22-24 אינצ׳, תקציב עד 1000 ש״ח (יכול להתגמש במאה מאתיים ש״ח) צרכים עיקריים: הרבה שעות של לימודים ותכנות (רוב הזמן יחובר למק-בוק פרו ואעבוד בעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים) נראה לי שזה כבר סטנדרט אבל חשוב שיהיה ברזולוציה שלא נופלת מ1080 תודה על העזרה דני

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by rroonnii,

1.במשחק BF2142 יש לי מקסימום של רזולציה - 1280 960 מדוע זה ככה? הרי למסך יש תמיכה גדולה יותר. במסך הקודם שלי [CRT] כמובן היית תמיכה עד רזולציה ענקית 2000 ומשהו. לי נראה בגלל שהמשחק ישן [2006] ואין לו תמיכה במסכים רחבים אז הואלא מציג את סוג הרזולציות שהמסך תומך, צודק? 2. האם אפשר לעשות רזולציה יותר גבוהה ממה שהמסך מציע? [הרי הכרטיס-מסך תומך] ואם כן -איך עושים? ובקשר לקצב רענון אפשר גם להגדיל אותו? ברזולציה 1680 1050 [שזה המקסימום של המסך] יש תמיכה עד 60 -אז יש דרך לתמוך ב75 ?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by gesha_s,

שאלה לגבי המסך של סמסונג 203B ראיתי שרשום שהוא בעיתי אך לא מצאתי מה בעיתי איתו? חוץ מהשרשור הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228026.0 לא מצאתי כלום. אך גם שם לא בדיוק מוסבר מה הבעיות איתו. בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by Pav3l,

שלום, אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות קטנה בין הדגמים הבאים... Samsung SyncMaster 730B Samsung 740B האמת שלא מצאתי כמעט הבדל בינהם ואני מעוניין לשמוע מה אתם ממליצים יותר ולמה? והאם המסך 740N לא טוב יותר? או שבכלל עדיף לקחת LG? תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Thant,

מכיוון שה vx922 שלי החליט לשבוק חיים עכשיו כשהוא כבר חודשיים אחרי תום האחריות הגיע זמן למסך חדש (החלופי שלי הוא LG מסכן). באתר של נקסטופ הם מוכרים את המסך הנ"ל ב 1549 ש"ח עם משלוח חינם. כשהמלאי מגיע אליהם רק ב-5 לאפריל, אין לי בעיה להמתין עד אז אבל אני לא ממש מכיר אותם. אני יודע שאנשים קנו פה מהם בעבר ואשמח לחוות דע לגבי אמינות וכדומה... כמו כן אין לי זמן כיום לנסוע לירושלים על מנת לבדוק את המסך מבחינת פיקסלים מתים ואאלץ להסתמך על משלוח, האם זה כדאי? לא ראיתי אצליהם באתר מישהו יודע מה המדיניות שלהם לגבי פיקסלים מתים? תודה מראש..

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים