מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שאלה לגבי המסך של סמסונג 203B ראיתי שרשום שהוא בעיתי אך לא מצאתי מה בעיתי איתו? חוץ מהשרשור הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228026.0 לא מצאתי כלום. אך גם שם לא בדיוק מוסבר מה הבעיות איתו. בתודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו יודע או שמע מתי יוצא הגירסה A01 של המסך הזה ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך למחשב עם: gtx 1080 ti I7 8700k אני יודע שאני רוצה לשחק בhigh refresh rate כי התחלתי לשיר ככה אני לא יכול לחזור, אבל אני גם רוצה לשפר רזולוציה. החלתטי שאני רוצה לשלם 2300-2800 פחות או יותר חשבתי על משהו כמו זה: https://ksp.co.il/?uin=31601
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, בהמשך לדיון: מחפש מסך בטווח 2000-3000 פחות או יותר ברזולוציה 27". 4K/2K לא בטוח מה יהיה עדיף לעבודה עם פוטושופ/לייטרום, אז משאיר את זה כאופציה פתוחה. חייב לפחות IPS, כיסוי מלא ל-sRGB כש-AdobeRGB נחמד אם יהיה, אבל לא חובה בשלב הזה (במיוחד אם זה מייקר משמעותית את המסך). רצוי מאוד אופציה ל-pivot, ומהירות תגובה לא זוועתית. כרגע שוקל את U2715H. האם יש מסכים משמעותית טובים יותר בתקציב הנ"ל, או שזאת תהיה הבחירה הכי מתאימה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD ב800 שקל. השימושים שלו יהיה לאינטרנט. אולי קצת סרטים... אני לא צריך מסך ממש ממש טוב... אלה משהו "מינימלי" או "נחמד". אני גר בצפון אז אם אפשר להביא לי המלצות מחנויות שיש להם סניף פה קרוב. תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מסך 2209wa של דל לפני כמה שנים בנוטבוק-קלאב. המסך עדיין באחריות. אני עורך וידאו והייתי מאד מרוצה מהמסך, באמת מושלם. לאחרונה הופיע קו צהוב ברוחב פיקסל על המסך כל כמה שעות לפרק זמן של בין חצי שעה לשעה. אמנם תקלה מינורית , אך משום שחששתי שהתקלה תתגבר פניתי לדל. לאחר מספר ימים הגיע שליח עם אותו דגם מסך, רק מחודש. לאחר שהשליח עזב החלו הפרעות ממש קשות במסך המחודש, השליח חזר והחזיר לי את המסך הקודם. למחרת הגיע שליח נוסף, מסך מחודש נוסף מאותו דגם, כעבור חצי שעה המסך מת- לא מציג תמונה. דל מפנים למעבדה של "יעל", המעבדה מפנה לדל, הנציגים אומרים שהמסך לא במלאי. הסכמתי לקבל דגם שונה של מסך, אך כעבור יום גם הוא לטענת דל לא במלאי. בינתיים כל הסיפור נמרח, ואין לי ברירה אלא ללכת לק…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
סליחה על החפירות שלי בימים האחרונים אבל זה צעד די משמעותי בשבילי בכל זאות אני עומד להחליף את ה LG FLATRON 775FT שלי (מסך פשוט מדהים!) שמשרת אותי כבר 5 וחצי שנים :> אזאני רוצה להיות בטוח שאני מחליף אותו במסך ראוי ........ בכלללל מקרה אלו הם ההתלבטויות שלי : SAMSUNG T240 (ב1550) LG W2452T LG W2284F (ראיתי בתצוגה ויש לו אחלה של צבעים) LG L246WH [br]פורסם בתאריך: 18.12.2008 בשעה 20:10:04 משום מה אני לא מצליח לערוך אז אני אשל פה מזה ארגונומיה ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ברצוני לדעת מהם ההבדלים בין שני המסכים הרשומים בכותרת יש להם אותו מפרט הבנתי. 1. מי יותר טוב מבחינת דיוק צבעים, מהירות, חדות ומי בעל פחות מריחות והילות למיניהן? 2. האם ה- 931B חופף במידה מסוימת ל- 931C בסקירה של ארבעת המסכים באתר, ולכן כשם שה- 931C פחות טוב מ- 932B ,כך גם ה- 931B פחות טוב מ- 932B??? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב להתקדם ממסך ה17 אינצ' שיש לי עכשיו. לא הייתי רוצה לאמץ את העיניים יותר מדי באינטרנט/קריאת מסמכים, לכן אני שוקל לקחת מסך עם רזולוצייה 1680x1050, כשהשימוש הוא: אינטרנט, משחקים וסרטים. ראיתי שDell 2209WA כבר לא במלאי. כך שהחלופות הן: 1) LG W2220P ( עולה 1300 ש"ח ) 2) לקחת מסך כמו DELL 2311H ( בסביבות 900 ש"ח ) ולהשתמש בו ברזולוצייה 1680x1050 3) המלצות נוספות, רצוי פנל IPS תודה,
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני אקבל בקרוב תקציב לקניית מסך LCD ואני מעוניין לשמוע המלצות (אם אפשר מנסיונם האישי של הממליצים) חיפשתי כאן בפורום והתבלבלתי בין כל ההמלצות שאנשים נתנו. אז ככה: אני מחפש מסך שישמש אותי לסרטים, משחקים וטקסט (בסדר זה) כרגע התקציב פתוח. אני מתלבט בין 19 ל17 כאשר הגורם שיכריע הוא האיכות (כלומר אני אקנה מסך 17 טוב יותר במגבלות התקציב מאשר מסך 19 בינוני) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח להמלצה על מסך 27 איכותי לגלישה עבודות גרפיקה משחקים פחות רלוונטי דבר נוסף אשמח לדעת איפה ניתן לראות בתצוגה את הדל U2711 ע"מ להתרשם ממנו אני מחפש מסך איכותי לא פחות מהמסכים של אפל בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג LCD שמשפר צבע רק בקומפוננט ,למה ? כלומר הסרטים נראים צבעוניים יותר עם קומפוננט ולא HDMI או DVI למה ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. מאתמול המסך של המחשב שלי נראה ככה. בלי קשר אם הוא מחובר או לא מחובר למחשב, ברגע שאני מחבר אותו לחשמל (בלי בכלל להדליק אותו), כל המסך נצבע בלבן. מכירים תופעה כזו? האם הלך המסך? תודה רבה..
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הנתונים שלו טובים והמראה שלו יפה.. מישהו אולי ראה אותו ויכול להמליץ עליו? חוץ מזה איזה עוד מסכים רחבים עם רזולוציה של 1680X1050 ועם זמן תגובה מתחת ל8 אתם יכולים להמליץ לי? כמובן שגם המחיר משגע.. מתחת ל2500 בכמה חנויות.. הוא נראה מעולה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב ללכת על ה21 אינץ הכי זול שאפשר למצוא על מה אתם ממליצים לי ללכת? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה המפרט של המחשב שיש לי ואני רוצה עבורו מסך שיתאים למשחקים סרטים וכמובן עבודה נוחה בקריאת מסמכים גלישה באינטרנט אני מתלבט בין שני מסכים LG1953TR SAMSUNG 931B שמתי לב ש בLG זמן תגובה: 2ms ניגודיות1:2000 וב SAMSUNG זמן תגובה 5ms ניגודיות 1:700 שאלותי הם: 1. האם אני אבדיל בין 2MS ל5MS.?(או שהעין של משתמש לא מזהה)? 2. יש הבדל בניגודיות ? מה עדיף לקחת מבחינת ניגודיות שגם יתאים למשחקים וסרטים אבל גם לגלישה וקריאת מסמכים? 3. איזה מסך עדיף מהשניים? בבקשה שמי שעונה יענה לי על השאלות ויעזורלי לבחור מסך תודה לעוזרים המפרט של המחשב מעבד: AMD ATHLON 64 4800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.5GHz 1MB CACHE - ADO4800DDBOX- BOX ¤544 לוח אם: GIGABYTE GA-MA69G-S3H ¤443 כרטיס מסך: SAPPHIRE…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי פה בפורום המלצות לקניית מסך 1440p והומלצו לי שלושת המסכים הבאים: QNIX QX2710 X-Star DP2710 Crossover 27Q נאמר לי שכמה פה בפורום קנו את המסכים הללו מ-Ebay רציתי לשאול אם על המוצר נילקח מכס ומע׳׳מ וכמה יצא הסכום הכולל? ובכלל על חוית רכישת המסך תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, מתכנן לשדרג את הDELL 2209WA שלי למסך FHD חדש וחשבתי על הDELL 23 אינץ'. איך השידרוג בכללי?(איפה אני אראה שיפור?)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנה האתרים שלהם: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/cPath/41/products_id/7023?osCsid=514caa97c51da0110f44c6f86bf4f75f http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=2243BW&Cat2Cat1ID=71&Cat2ID=286&aff=Zap〈=HE
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.במשחק BF2142 יש לי מקסימום של רזולציה - 1280 960 מדוע זה ככה? הרי למסך יש תמיכה גדולה יותר. במסך הקודם שלי [CRT] כמובן היית תמיכה עד רזולציה ענקית 2000 ומשהו. לי נראה בגלל שהמשחק ישן [2006] ואין לו תמיכה במסכים רחבים אז הואלא מציג את סוג הרזולציות שהמסך תומך, צודק? 2. האם אפשר לעשות רזולציה יותר גבוהה ממה שהמסך מציע? [הרי הכרטיס-מסך תומך] ואם כן -איך עושים? ובקשר לקצב רענון אפשר גם להגדיל אותו? ברזולציה 1680 1050 [שזה המקסימום של המסך] יש תמיכה עד 60 -אז יש דרך לתמוך ב75 ?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם,פינקתי את עצמי ב770GTX לאחרונה והחלטתי לקנות מסך חדש כדי שאוכל לשחק בFHD. הבעיה היחידה היא שאני בהתלבטות כבדה,שוטטתי בערך 4 שעות במצטבר ברשת באתרים בחול בפורומים וביקורות אך לא הצלחתי למצוא תשובה אחת ברורה,מה עדיף? מצד אחד ל23 יש 16:9 שרבים טוענים שטוב יותר למשחקים מאשר 16:10 של ה24 מצד שני הרזולוציה של ה23 היא 1920על1080 בעוד שה24 מציע 1920על1200. כמובן שמדובר למסך גיימינג. אולי אין תשובה אחת ברורה?לכל אחד יתרונות וחסרונות? בנוסף,אילו כבלים עלי לקנות איתו כדי לשחק באמת באיכות הטובה ביותר? עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממש לא מבין הרבה במסכים מישהו יכול להגיד לי אם המסכים האלה שווים? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014111 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105 ואם יש לכם יותר טובים אני ישמח לראות תודה מראש טל
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
מחפש מסך מחשב לעבודות גרפיות (פוטושופ, פרימייר וכו') - לכן חשוב איכות הצבעים של המסך. אך גם משחקי sandbox (דוגמא cities skylines 2). קיום עובד עם מסך אחד Dell U2719D, וחסר לי המסך הנוסף לכן חושב להוסיף מסך תואם לזה שיש לי היום, או, לקנות מסך אחד 34'' רחב (יחס 21:09) של Dell. מגלישה באינטרנט חשבתי על מסך Dell U3425We. אשמח להמלצות למסכים אחרים (פחות מכיר את איכות התמונה חברות אחרות). התקציב שלי הוא 3.5-3.8 אלף. (כמובן שאשמח לפחות)
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קראתי כבר כל כך הרבה ביקורות באינטרנט שהתבלבלתי לחלוטין והחלטתי להעזר באנשים שמבינים יותר ממני. קודם כל, אני משתמש כרגע במסך 17' CRT. הוא ברשותי כבר 5 שנים ומתחילים להראות סימנים שהוא הולך למות, אז רציתי כבר לקנות מסך חדש ורחב (22' נראה לי הגודל המקסימלי שאפשרי בשולחן שלי, ואהבתי את המראה שלו אצל חברים, אז אני כבר אלך עליו) אני גיימר מזדמן, לא משחק הרבה, רק מדי פעם שיש איזה משחק שמעניין אותי, חשוב לי שסרטים יראו טוב במסך בגלל שאני אוהב מדי פעם לראות סרטי דיוידי במחשב, אבל השימוש העיקרי שלו הוא השימוש היומיומי של גלישה באינטרנט, קריאה וכד'. מסך שמצא חן בעיני בגלל שקיבל ביקורות גבוהות בCNET ובPC MAGAZINE(לא בטוח אם זה היה השם, אני כבר מבולבל!) הוא הDell SP2208WFP. …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-