מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, למישהו יצא להתנסות עם המסך הזה ומעוניין אולי לספר חוויות? אני חושב לקנות אותו אבל מתלבט, 1. האם שווה את המחיר? הכי זו מצאתי פה ב 3900 שקל 2. יש לי asus g 14 הדגם של 2060. למישהו יצא לנסות את השילוב הזה ויודע להגיד לי האם המחשב הזה מסוגל לסחוב את המסך במשחקי AAA? לפחות ב 60fps על High
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.hardwarecanucks.com/news/peripherals-news/nec-launching-multisync-ea231wmi-23-ips-panel-lcd/ http://www.flickr.com/photos/ronaldi/3729476920/ בטח יעלה הון.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה הזאת בטח כבר נטחנה פה בפורום אבל משום מה לא מצאתי שום דבר בנושא באוגוסט אני הולך להיות כמה ימים בלוס אנג'לס ועל סמך המחירים שיש בארץ של מסכי 24 אני חושב על לקנות מסך שם ולהביא איתי ארצה ממה שהבנתי זה שהמסך חייב לעבור במסלול הירוק במכס אבל אני לא כל כך יודע כמה זה יעלה לי מבחינת מע"מ/מכס האם זה עדיין ישתלם לי או שעדיף לשכוח? קראתי כבר את כל הדיונים לגבי ביטוח וכו' ומבחינתי אם מדובר בהפרש ניכר במחיר אז זה שווה את הסיכון, כמו כן אני רוצה לציין שאני מחפש מסך לגרפיקה, עיצוב ויישומי תלת מימד ולא לסרטים, אינטרנט וCRYSIS כך שרוב הסיכויים שזה יהיה מסך יקר. תודה לעוזרים ובבקשה לא לשלוח אותי לדיונים ישנים שלא כל כך יגעו בנושא חוץ מאשר בSAMSUNG 226BW פנל S או פנל A דבר אחרון, א…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. אני מעוניין לקנות מסך ULTRA WIDE "34, רזולוציה של UWQHD 3440x1440 המחשב בעיקר לצרכי עבודה, וצפיה בסרטים, אז אני מבין שאני יכול להסתפק ב 60Hz, זה גם אמור לעבוד סבבה לסרטונים עם 60fps נכון? חשוב לי שיהיה אפשר לחבור את הלפטופ ולהטעין, לפחות 65W. אחרי המון ביקורות שניסיתי למצוא באינטרנט, נראה שהמסכים המתאימים ביותר הם של LG ו DELL, משום מה בקושי מצאתי ביקורות ל SAMSUNG לכן נראה לי ירדתי ממנו. כרגע, DELL נראה לי יותר אופציה מכיוון שהוא גם מתפקד כ KVM, וגם יכול להטעין עד 90W. מדובר על המסכים הבאים LG UltraWide IPS HDR 10 34WN80C-B https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34628 3445 ש"ח dell u3…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
19 אינץ' 8ms 1:500 300cd/m^2 1250 ש"ח... בתור מסך למשחקים בתקציב מאוד מצומצם - מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מסך סמסונג LCD שמשפר צבע רק בקומפוננט ,למה ? כלומר הסרטים נראים צבעוניים יותר עם קומפוננט ולא HDMI או DVI למה ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי ב Lenovo Legion Y27q-20 המסך כאמור 2K ומוגדר ברזולוציה כזאת בוינדוס 2560X1440 ביושוק אינפינט מוגדר על המחשב ו geforce experience הגדיר את ההגדרות האופטימליות כ4K - 3840X2160 המשחק רץ חלק.. מה אני מפספס? איך זה שמסך 2K מריץ משחק ברזולוציות 4K? להישאר על הרזולוציה הזאת או לרדת ל2K? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ראיתי שיש מסך במחיר טוב מאוד (יחסית) של דל הלא הוא Dell U3415W לי כיום יש dell u2311H שאני סה"כ מרוצה ממנו אבל ראיתי שיש את המחיר יחסית טוב על המסך הגדול אז אני חושב אולי לקנות, רציתי לקבל חוות דעת עליו? וכן מה עלות המכס עליו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קודם כל, אני שונא מסכי 16:9 לדסקטופ. לטעמי זה נוגד כמעט כל שימוש שעושים במחשבים אלו. כיום יש ברשותי מסך 5:4 19 אינץ ברזולוציה של 1280 על 1024 ואני מחפש להחליף אותו. אני מחפש מסך בגודל מעט יותר גדול, 20-21, אולי 22. הדבר הכי חשוב לי זה שהרזולוציה האנכית לא תרד מ-1024. המסכים של היום, בגדלים שמגיעים ל-23-24 ואף יותר, שהרזולוציה שלהם היא פחות nnשלי(אנכית כמובן) הם מגוכחים(ב-98% מדפי האינטרנט ובוורד אני רואה יותר מידע ב-19 שלי מאשר ב-24!). המסך משמש אותי בעיקר לגלישה ולעיתים רחוקות למשחקים. אופציה של pivot גם חשובה לי. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח. שבוע טוב ותודה
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את המסך של אסוס הסוויפט pg278q ורציתי לדעת אם המפרט מספיק טוב בשביל משחקים ב - 1440p ו 144hz המפרט: מעבד:intel i7 5820 כ.מסך:msi gtx970 4gb twinfrozer ראם:16gb ddr4 לוח אם:msi x99s gaming 7
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גודל: "22-"24. בקטע של הסרטים לא מעניין אותי שיתמוך ב-4K אלא שיהיה "סביר". יש משמעות לפנל בצרכים שלי? אם כן הייתי רוצה IPS. מחיר? כמה שיותר זול אבל מתאים לצרכים שלי. נניח סביב ה1000 זה תקציב סביר?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם. אתמול קניתי מסך חדש לאחר שהישן נשרף בחרתי במסך Dell 2007 FP. פשוט אין מילים, החיבור וההתקנה עברו תוך 5 דקות ועל האיכות פשוט אין מילים. הצבעים חדים מאוד וברורים, אין שום באגים או כל דבר אחר התמונות נראות ברור ומצויין. ראיתי שתי סרטים על המסך והאיכות של התמונה פשוט מושלמת ונהנתי מכל רגע. שיחרתי בכמה משחקים ולא היו שום מריחות או אי דיוקים. חיברתי את ה-PlayStation 2 לחיבור הוידיאו והתמונה גם כן מושלמת. במילים אחרות מי שרוצה מסך עם ביצועים מעולים שנותן תמורה מעולה למחיר קחו Dell 2007 FP. קניתי את המסך בחנות זו : http://www.enternet.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE2007FP&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=122&aff=Zap〈=he
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך 22 לשימוש כללי באיכות טובה חשוב לי שטקסט יוצג חד וברור ולא קטן מידיי משחקים במינון מאוד נמוך תקציב עד 1200 תודה לממליצים
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה אמור להיות ממש קל, אני פשוט לא זוכר איך עושים את זה. למשל אני רואה סרטון באינטרנט, ואחרי 5 דקות המסך שלי פותח את השומר מסך, כאילו אין שום פעילות. איך אני מבטל את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רכשתי את המסך 4k הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? נרכש בעיקר לגיימינג. samsung u28e590d
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה התחלתי לברר קצת על מסכים והגעתי למצב שבו הייתי צריך להשוות בין שני מסכים שנפוצים בשוק: 1.) מסך סמסונג 960bf בעל זמן תגובה 4ms ויחס ניגודיות 1:700 2.) מסך סמסונג 931bf בעל זמן תגובה 2ms ויחס ניגודיות 1:2000 * כל שאר הפרמטרים של המסכים זהים לחלוטין! ידוע כי חברות שונות מבצעות בדיקות שונות ו4ms של חברה אחת יכול להיות 8ms של חברה אחרת... אבל פה מדובר בשני מכשירים של אותה חברה! ולכאורה, מסך 960 הינו נחות לעומת 931 אך עם זאת, ה960bf עולה 500 ש"ח יותר מה931bf תעלומה! ניסיתי לכתוב מכתב לסמסונג אבל למרות שחיפשתי בכל מקום, לא מצאתי אימייל לשאלות!! נראה שהם לא רוצים שישאלו אותם על מוצרים ואם כבר רוצים לפנות אליהם בכתב אז זה רק בשביל לקבל תמיכה למסך שכבר קניתי. בקיצור, …
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקי אז הנה זה: LG W2261V: מחיר: 1065 ש"ח תיאור המוצר: גודל "22 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 גודל נקודה 0.248mm זמן תגובה 2ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI, HDMI מעמד Tilt Full HD 1080p אחריות: 3 שנים זמן אספקה: עד 21 ימי עבודה לאחר אישור החיוב בחברת האשראי או SAMSUNG 2333SW FULL HD: מחיר: 1070 ש"ח גודל "23 Wide צבע מסך שחור יחס ניגודיות 1:20,000 זמן תגובה 5ms בהירות 300cd/m² רזולוציה 1920X1080 זוית צפיה 160°/170° כניסות VGA, DVI 3 שנות אחריות ע"י חיון - היבואן הרשמי יתרונות המסך: ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1920X1080 Full HD כניסת DVI אוקי אז ככה אני מתלבט בין שניהם השוני בינהם הוא ש: ה-LG הוא 22 אינץ זמן תגובה 2ms …
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, הזמנתי לפי ההמלצות פה דגם 2007WFP של Dell מ"גיבור מחשבים", מה שעלה לי 2150 ש"ח. מה שמטריד אותי שזה מחיר נמוך ב200 ש"ח מחנות אחרת שאני רגיל לקנות בה, שידועה בתור חנות זולה ואמינה. השאלה שלי היא כזאת, האם יש גרסאות שונות למסך הזה שיכולות לעלות פחות? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מסך ה- CRT של סבא וסבתא שלי הלך לעולמו ואני מחפש להם מסך LCD חדש ופשוט עד 1000 שקל. אני חושב שיתאים להם מסך 19-20 אינץ' ועדיף שיהיה ברזולוציה טבעית כמה שיותר נמוכה או שיוכל לעבוד טוב גם ברזולוציה שאינה טבעית. אין צורך ב- PIVOT ביציאות HDMI/USB או אחרות, המסך מיועד לקריאה באינטרנט בלבד.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מסך LCD של LG בן 4 או 5 שנים, בשבועות האחרונים מסרב להדלק, המסך נדלק לשניות בודדות (ללא תמונה, לד החיווי הופך מאדום לירוק) ונכבה שוב, ככה כמה דקות, רק לאחר הוצאה של התקע מהשקע לדקה וכמה נסיונות נוספים המסך נדלק. היום לאחר שהמסך נדלק, שוב עם הבעיה שציינתי, התמונה כולה בגוון אדום (דומה למצב שבו נשרף תותח במסך CRT). מישהו יודע מה הבעיה והאם אפשר לתקן, אם אפשר, כמה בערך אמור לעלות תיקון ? תודה מראש על העזרה! ** מנהלים אם הפוסט לא מתאים לפה אז להעביר, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך Samsung SyncMaster 226BW ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רופאה במקצועי, משתמשת במחשב לצורך הכנת מצגות, וורד וקריאת מאמרים וספרים. מחפשת מסך אשר יענה על צרכים אלו. תקציב עד 1000 ש"ח. תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הנתונים שלו טובים והמראה שלו יפה.. מישהו אולי ראה אותו ויכול להמליץ עליו? חוץ מזה איזה עוד מסכים רחבים עם רזולוציה של 1680X1050 ועם זמן תגובה מתחת ל8 אתם יכולים להמליץ לי? כמובן שגם המחיר משגע.. מתחת ל2500 בכמה חנויות.. הוא נראה מעולה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים על המסך ? הביקורות משבחות . החנות = www.bestbuy.com , המחיר - 300$ מה אתם אומרים ? הקפצה - 24 שעות .. למה אף אחד לא עונה ? זהו בעיקרון המחליף של ה226BW .. אך אחד לא מכיר ?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-