מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום..... יש לי דילמה שאני צריך לסגור.. אני רוצה לקנות מסך LCD למחשב אבל מצד שני לחבר את אותו המסך לממיר כבלים שאני אוכל לראות בו טלוויזיה. לא נראה לי שלמסכי מחשב LCD יש חיבורים של טלוויזיה כמו S-Video או וידאו רגיל.. ואני לא יודע עד כמה טוב יהיה לקנות טלוויזית LCD ולחבר אותה למחשב ב S-Video נניח, יתכנו גם בעיות עם ההגדרות ולמי יש כח כל הזמן לסדר אותם ?! אהיה מאושר באדם אם תמצאו לי פתרון הולם לבעיה. תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה קורה, חברים? אני בתהליך של קניית מערכת מחשב חדשה כולל מסך. הדרישות : תמיכה בFULL HD (רזולוציה 1080P), מסך WIDE איכות צבעים גבוהה, חדות חזקה, קונטרסטיוט גבוהה, מהירות תגובה קטנה ( רצוי קטן מ-5MS)... אני לא מבין ממש בין כל הפאנלים המוצעים. החברות העדיפות הן סמסונג / DELL. מעדיף מסך 24 אינץ' לשטח עבודה ועריכה גרפית גדול יותר, אך מוכן להתפשר על 22 אינץ אם שאר הפרמטרים (היותר קריטים, כמו FHD, חדות ואיכות צבע) גבוהיים ועדיפים יותר. עדיפות נוספת לכניסת HDMI ולסטנד מסתובב לתצוגת המסך לאורך. (עדיפות פחות קריטית, אבל ישפר את הבחירה ) אשמח להמלצות למניהם! תודה מראש, רן.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם, הזמנתי בBLACK FRIDAY מסך מחשב מאמזון http://www.amazon.com/gp/product/B00B2HH7G0/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 היום הוא הגיע ואין לי מושג איך לחבר אותו, DVI או HDMI או משהו אחר? בגדול מסך למשחקים כמו שאפשר לראות, יש לי מחשב ממש חזק וזה מסך למשחקים כבדים. איך אני אמור לחבר אותו? דרך איזה חיבור? תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מישהו יודע אם יש אחראיות בארץ על מסכי ASUS שנקנו מחו"ל, אמזון?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחר הרבה מאד התלבטויות קניתי את הP2250 של סמסונג. קניתי אותו ב WALLA SHOPS ב875 שקלים. קבלתי את המסך היום והוא פשוט נפלא הבדל עצום מהמסך הקודם שלי 931bf שהיה לגמרי לא רע. אני לא משתמשת כמובן במקסימום הרזולוציה שלו אבל התמונות יפות וחדות מאד,ניתן לכוון כמעט כל פרמטר,כולל את זוית המסך. בסך הכל נראה לי שעשיתי קניה טובה. תודה לכל העוזרים והמיעצים הסבתא מחיפה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, איך אני יודע לפי המפרט של המסכים שברשימה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=39_41_2213 מי מהם מסך רחב ומי לא (כלומר, ריבועי)?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מה עדיף? ראיתי לאחרונה מסך led של lg שנמכר ב-1350 ש'ח. האם הוא עדיף על מסכי ה-e-ips (דל 2209 לדוגמא)? עריכה: בטעות פרסמתי פה, אשמח אם תעבירו לפורום מסכי מחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי את המסך 4k הזה ורציתי לדעת מה דעתכם עליו? נרכש בעיקר לגיימינג. samsung u28e590d
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים! אחי רוצה לקנות מסך 24 אינצ' למשחקים יש לו כרטיס מסך : Nvidia winfast px 9600 gt התקציב שלו עד 1400 ש"ח בטוח הוא צריך חיבור DVI האם הוא צריך גם חיבור HDMI? אפשר לקבל המלצות בבקשה? הוא ראה את המסך של SAMSUNG דגם BX 2450 האם זה מסך סבבה בשבילו? תודה רבה ליאור
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,פינקתי את עצמי ב770GTX לאחרונה והחלטתי לקנות מסך חדש כדי שאוכל לשחק בFHD. הבעיה היחידה היא שאני בהתלבטות כבדה,שוטטתי בערך 4 שעות במצטבר ברשת באתרים בחול בפורומים וביקורות אך לא הצלחתי למצוא תשובה אחת ברורה,מה עדיף? מצד אחד ל23 יש 16:9 שרבים טוענים שטוב יותר למשחקים מאשר 16:10 של ה24 מצד שני הרזולוציה של ה23 היא 1920על1080 בעוד שה24 מציע 1920על1200. כמובן שמדובר למסך גיימינג. אולי אין תשובה אחת ברורה?לכל אחד יתרונות וחסרונות? בנוסף,אילו כבלים עלי לקנות איתו כדי לשחק באמת באיכות הטובה ביותר? עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הנתונים שלו טובים והמראה שלו יפה.. מישהו אולי ראה אותו ויכול להמליץ עליו? חוץ מזה איזה עוד מסכים רחבים עם רזולוציה של 1680X1050 ועם זמן תגובה מתחת ל8 אתם יכולים להמליץ לי? כמובן שגם המחיר משגע.. מתחת ל2500 בכמה חנויות.. הוא נראה מעולה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בבית מסך 21 לא דק אבל שמעתי שיש בו קרינה וחוץ מזה האיכות צפיה שלו מגעילה .אבל מה שחשוב לי זה הבריאות של העניים מי שיכול להציע לי מסך בלי קרינה וטוב באיכות{אם יש גם חברה טוה שהמסך יחזיק זמן רב}
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכולם ברור שה VP930 מאוד מומלץ, לא רוצה לשמוע עליו יותר. לאלו מאיתנו עם תקציב יותר מוגבל, מה המסך הטוב ביותר בטווח מחירים זה? השימוש יהיה בעיקר למשחקים.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמחה לשמוע את דעתכם על המסך הבא ועל המחיר. מדובר במסך HP Z Display Z23i IPS. להלן קישור למפרט: http://www8.hp.com/us/en/products/monitors/product-detail.html?oid=5409795 המחיר הוא 920 ש"ח. האם המחיר הוגן והאם המסך טוב? תודה הדר
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי , אני מחפש מסך מחשב לשימושי גיימינג, גלישה, ועבודה ארוכה על המחשב, מקווה שתעזרו לי - תודה רבה! גודל - 24 עד 27 אינץ רזולוצייה - 1920X1080 , 144 Hz . התקציב הוא : עד 2000 ש"ח , אבל כמובן לנסות ולחסוך. מעדיף יהיה GSync או בלי # דבר חשוב לי מאוד הוא שהמסך יהיה עדין על העיניים, ושיהיה אפשר להשתמש בו שעות ארוכות בלי כאב וצריבה של העיניים , כנראה שהעיניים שלי מאוד רגישות. מצאתי דגם אחד שהמליצו לי עליו Benq XL2430T , אבל נראה שהוא ישן יחסית , לכן אני פונה אליכם כדי לדעת אם יש מסכים יותר טובים ממנו כרגע בשבילי. עשיתי עליו קצת תחקיר , הבנתי שהוא Flicker Free - ובחלק מהמקרים יש לזה השפעה על כאב עיניים. …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, לפני זמן קצר הופיע לי על המסך קו אופקי ורוד(בערך באמצע השליש הימני של המסך). בדקתי עם DPB- והקו הופיע בכל הצבעים חוץ מבצבע לבן. הקו נעלם וחזר מספר פעמים(בעת כתיבת שורות אלו הקו הופיע לכ-10 שניות ונעלם. האם מישהו נתקל בתופעה הזו? האם יש משהו לעשות חוץ מלפנות לחיוון ולממש אחריות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! לאחרונה כפתור AUTO במסך שלי החליט להתקלקל (הכפתור שמשנה את רזולוצית המסך באופן אוטומטי כדי שהתמונה תהיה מוצגת על כל המסך ) .הבעיה היא שכאשר המנתקים ומחברים את החשמל למסך התמונה המוצגת קטנה יותר מהמסך עצמו ,ואיך שהוא זה מסתדר כל פעם אחרי יומים .השאלה היא אם מישהו יודע איך לסדר את מהמחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לשמוע דעתכם ולקבל מספר המלצות לקניית מסך, כפי שאמרתי 22-24 אינצ׳, תקציב עד 1000 ש״ח (יכול להתגמש במאה מאתיים ש״ח) צרכים עיקריים: הרבה שעות של לימודים ותכנות (רוב הזמן יחובר למק-בוק פרו ואעבוד בעזרת מקלדת ועכבר אלחוטיים) נראה לי שזה כבר סטנדרט אבל חשוב שיהיה ברזולוציה שלא נופלת מ1080 תודה על העזרה דני
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה ההבדל בין כל מני סוגים של פאנלים של ips למשל hips sips וכו.. ומה זה 6 ביט 8, ו 10? יש כל כך הרבה חברות שיש להם פאנלים כאלה למשל פיליפס , דל, hp, איזו וכו.. מה ההבדל ומי מתמכה בזה הכי טוב אני מעוניין לקנות מסך איכותייי 23-24 אינטש.. המלצות וקצת פרטים לא יזיק?!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לחכות למסך ה-LED החדש של סמסונג - http://www.engadget.com/2009/01/13/samsungs-led-backlit-p2370l-lcd-monitor-looks-good-for-399/ או ללכת על 2209WA? השימוש למשחקים עם כרטיס HD5850. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום,אני קונה מחשב בעיקר למשחקים. כרטיס מסך ראדון 5850 ראיתי מסך של סמסונג P2350 23 אינטש, שאלתי היא האם הוא טוב למשחקים ושווה 965 שח? האם הןא FHD והאם ה 5850 יתמודד איתו?ואם לא איזה עוד 22 או 23 מומלצים?רק סמסונג.תודה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן חברים, אני מחפש מסך "24 עם 144hz עד מחיר של 2,200 ש"ח כולל חריגה. אני מתלבט בין דגם של ASUS לבין דגם של BENQ ASUS http://esport.vgames.co.il/deal/31.html BENQ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15063 מה יותר מומלץ? תודה לעוזרים! והכרטיס מסך שלי לכל המתעניין הוא GIGABYTE HD7970 3GB OC
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את ה - asus pg279q נראה שהרבה מתלהבים ממנו.. הכרטיס מסך 980 ti מחפש מסך 'גיימינג'. רציתי לדעת מה האלטרנטיביות שיש , כלומר מה ההמלצה שלכם על מסכים קוראנים שתואמים למסך שציינתי. אם אפשר להביא גם קישור זה יהיה מבורך. asus pg279q: * WQHD * 165HZ * g-sync * 27 inch
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי התמונה צולמה מפלאפון אז אל תצפו לראות טוב,אבל רואים את הבעיה . חצי סנטימטר מעל הסמן של העכבר אתם תראו פס כאילו דהוי יותר משאר השולחן עבודה. קודם כל חשוב לי לדעת מה זה יותר מאיך לטפל בזה כי זה מוזר מדי ... [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-