מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,875 דיונים בפורום זה
-
זה פשוט ממש חשוב לי לקריאה של טקסטים ארוכים...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מכל מה שאני קורא פה על לבדוק את סוג הפנל לפני הרכישה שהמוכר יתחייב ועוד הייתי רוצה לדעת עם למסך זה יש פנל אחר ? ועם כן איזה כי הנושא הזה די מפחיד אותי וגורם לי להסס עם לרכוש אותו . ידוע לי מהמוכר שהספק שלו זו חברת CMS עם מישהו רכש וקיבל את הפנל S-IPS ויוכל לומר לי כמה עלה ואיפה רכש אודה לכם מאוד על עזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי מסך ישן - חמש שנים פלוס, של 19 או 17''. אשתי מאד אוהבת אותו, וגם אני מסכים שלעבודה של עיבוד תמלילים הוא מצויין. מצד כבר יש עליו, והייתי רוצה מסך חדש LED, יתר חד וכו'. וגם לסרטים יתר נחמד יתר גדול. הבעיה היא שהים אני לא רואה בשום מקום מסכים מרובעים - רק מאורכים. 23'' וכיצ"ב - כולם מאורכים. 1. האם אפשר להשיג בכלל מסכים מרובעים? האם זה רק בגדלים של 17 ו-19 - או שיש מרובעים גדולים יתר - ואיפה אפשר לקנות? 2. האם יש אפשרות במסך מאורך לראות בתבנית מלבנית מרובעת יותר - כלומר שני מצבי צפיה (מאורך כמו בסרט ו"רגיל")? 3. אם אפשר בכמה מלים - אם אני מעוניין במסך לסרטים, משחקים, ומשרדי - חד וטוב, מעט אנרגיה וצבעים מדוייקים - מה האפשרוית? אני הולך לאיבוד בין כל הכותרים. אם אפ…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חוץ מה Dell 2007 WFP בארץ?
-
- 1 תגובה
- 969 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי את המסך שנכתב לעיל. ואני כבר ממש אובד עצות. המסך מחובר בכבל DVI אל כרטיס המסך שלי HD3850 והצבע במסך נראה קצת דהוי. הכוונה השחור נראה קצת כמו אפור. והאפור נראה כצבע הדומימננטי גם כשאני גולש באנטרנט. וגם כשאני נמצא בDESKTOP או קורא מPDF/WORD. האם ישנן בעיות שידועות על המסך הזה בהקשר שציינתי כאן? או בעיות אחרות? כל מי שיודע או יש לו את המסך הזה ויוכל לשפוך קצת אור. אשמח מאוד
-
- 10 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר קריאת חוות דעת של משתמשים על המסך LG W2353V החלטתי ללכת על המסך הזה. להפתעתי גיליתי שיש את אותו הדגם בדיוק גם בגודל של24" ושמו : LG W2453V לקחתי בסוף את הדגם של ה-24", האם אמורים להיות או ייתכנו הבדלים בין הדגמים ? האם המסך הזה עשוי להיות מאכזב או שזה אותה הגברת רק בגודל שונה ? אלה אותם נתונים: 2MS ו- 1:50,000 FullHD וכל הירקות לדעתי המסך מצויין, אבל חשוב לשמוע גם חוות דעת נוספות? האם הסמסונג BW עדיף עליו ?
-
- 5 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מסך DELL 22 2209WA המאפשר רזולוציה מקסימאלית של 1680X1050 60HZ עם יציאות VGA (Analog), DVI-D (Digital) with HDCP יש לי כרטיס מסך GTX 970 יציאות HDMI ,MINI HDMI,DISPLAYPORT,MINI DISPLAYPORT אם אכן ישפר לאיזו יציאה מהנ"ל לחבר ? תודה
-
- 12 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
לאחרונה יש ריבוי פירסומים על מסכים חדשים בטכנולוגית LED. האם כבר יש בארץ מסכי LED שמשווקים?
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 מסכי IPS הדל שקיים ונמכר בהצלחה ומחירו ירד לאחרונה או הLG שיצא ביולי... מחירם אמור להיות זהה ככה שהשאלה היא האם יש יצרון לאחד מהצדדים או שהמסכים יהיו שקולים? כי אז אני יכול לקנות עכשיו את הדל ולא לחכות עוד כמה חודשים עד שיגיע...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש מסך מחשב שהיה פעם הארץ אך כבר לא ניתן להשיגו, וגם כאשר היה אפשר, המחיר בארץ היה *משמעותית* גבוה יותר מזה שבחו"ל. המסך של חברת ACER. אני יכול להזמין מ NEWEGG (עדיף כי שם יותר זול) או מ AMAZON השאלה היא מה יהיה מבחינת אחריות מכל אחד משני האתרים האילו, במקרה ואצטרף לממש ב 3 שנים הקרובות. מבחינת פיקסלים מתים או כל דבר אחר אשר עלול להשתבש. לא מזמן הזמנתי מ AMAZON עכבר והייתי צריך לממש אחריות. שלחו חדש מבלי לשאול בכלל ומבלי לבקש את הקודם בחזרה. אני לא יודע איך יהיה עם מסך יקר, או איך יהיה מ NEWEGG. והאם יש סיכוי שבמעבדה של ACER בארץ יקבלו מסך מחו"ל לתיקון? או שצריך מסך שנקנה בארץ? מה עם מעמ, מיסים כלשהם? …
-
- 1 תגובה
- 4.7k צפיות
-
-
אהלן כמו שהמלצתם לי, קניתי את ה2007FP מנקסטופ. יש לו שתי בעיות: 1.) כשאני מחבר אותו עם חיבור דיגיטלי למחשב, יש ריצוד ירוק מוזר על המסך, אבל עם VGA הוא עובד מצויין. 2.) יש לו פיקסל שרוף לחלוטין בקצה השמאלי התחתון של המסך, ועוד אחד שאפשר לשים לב אליו רק כשהמסך צבוע בשחור (והוא נמצא קצת מעל לפיקסל הראשון). אני חושב שהבעיה הראשונה היא בעייה של הגדרות (ובכל מקרה אני אשמח מאוד אם תעזרו לי לפתור אותה) אבל השנייה קשורה למסך כמובן. האם כדאי לי להחזיר אותו לחנות? או שמא זה סביר שמסך חדש מגיע עם 1-2 פיקסלים שרופים? פשוט תמיד יכול להיות שבמסך האחר שאני אקבל יהיו גם פיקסלים שרופים, ועוד המשלוח יעלה כ100 ש"ח, אז אני מתלבט. תודה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברה, רציתי לדעת האם כדאי לי להחליף מסך מבחינה בריאותית? תודה..
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מסך LG 24 אינט'ץ בו יש 2 חבירוים DVI וגם HDMI , שמעתי שהחיבור HDMI טוב יותר ואיכותי מ DVI באיכות תצוגה ובקול ועוד כמה דברים האם כדאי שאעבור לחיבור ממשק HDMI ? אני אשמח לקבל תשובות ממומחים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" וחשבתי על מה שמוצע פה בהשוואה של הפורום-האסוס הכי זול שעולה בזאפ זה 1420 והמסך הזה חי וקים כבר הרבה זמן חשבתי אולי יש למה לחכות -אמנם במילא אני צריך לחכות השאלה-יש למה לחכות? {המפרט אם זה חשוב E8400 ASUS P5Q PRO/DFI P45+ABS {לא סגור מחר קונה חח- זה תלוי מאיפה } 2X2GB 800MHZ \{גם לא ברור איזה חברה כניראה קינגסטון} 320GBX2 HD4870 HEC {סידרה 6} או ASUS HEC 600W
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
לא יצא לי לראות (ולעבוד עם) מסכים מלבד TN.. ואני די משתוקק לשיפור במסך מולו אני מבלה את רוב היום.. אני מודע לזה שסביר שאוציא יותר כסף ושאוותר על מראה מעוצב.. אבל יותר מכל, אני משתדל שלא להעלות ציפיות כדי שלא אתאכזב.. הבנתי שפאנל איכותי יותר לא בהכרח מתאים לכל שימוש, וברור לי שהשיטה הטובה ביותר לעמוד על איכויות מסך היא להתנסות בו בפועל.. לצערי, אין לי אפשרות כזאת ואני די מנסה לנחש את התשובות.. למה TN? ניסיתי לא מעט מסכי TN, ואשקר אם אגיד ש- "סבלתי" מהם.. אולי פשוט "נפלתי" על מסכי TN טובים יחסית (כי יצא לי לראות אחרים גרועים).. אולי עניין זוויות הצפיה לא כל-כך קריטי עבורי (רק אני מול המסך וכנראה שאני לא מסיט את הראש ברמות שזה מצריך התייחסות מיוחדת).. ואולי עניין אמינות…
-
- 24 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת: 1: כמה שווה המסך שלי(סמסונג 930B עם אחריות) בשוק של היד שניה. 2: נניח ואני מוכר אותו באיזור של ה 1600 האם כדאי לי לקנות מסך 22 אינץ סטייל ה סמסונג או הדל(שאלה משנית: מה ההבדלים מעבר לגודל, הרי לכולם פאנל TN?). תודה
-
- 4 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני לא עורך... משחק לעיתים בעיקר מחכה לתוכן של מדיה של 4K, האם זה שווה את ההשקעה, רק בשביל העתיד?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי כל ה"הילולים" ששמעתי על הפאנל TN, חשבתי לעצמי שאולי במקום מסך מחשב 22'' עדיף לי לקנות טלוויזיה 22'' ולחבר אותה כמסך, בגלל הפאנל כמובן. השאלה היא, האם הטלוויזיה תתאים לצרכים שלי: אינטרנט, משחקי FPS מהירים, אופיס וסרטים :cwm39:. אחרי חיפוש קצרצר בזאפ, הטלוויזיה הכי זולה שמצאתי היא זו: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=177&AuctionId=7701155. האם הטלוויזיה הזאת טובה? תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כי יש עכשיו רק את הHC בארץ. האם כדאי לקנות אותו באותו מחיר כמו בלי ה HC בשביל משחקי מחשב ועריכה או לחכות?
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
נמאס לי כבר לחכות לקושחה החדשה. האם יש איזושהי סיבה לא לקנות עכשיו את ה-2709w במקום ה-2408wfp אם אני מוכן לספוג את ה-500 ש"ח הפרש? הייעוד בעיקר למשחקים ולסרטים.
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המליצו לי על מסך [h=1]Dell Professional P2414H 23.8'' LED IPS[/h]ב-KSP הוא עולה 975 ש"ח: http://ksp.co.il/?uin=22772 ב-TMS המליצו לי על Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led ושם הוא עולה 844 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/13454 וגם על Dell 24 Monitor - P2414H שעולה 921 ש"ח: http://www.tms.co.il/product/13285 אני אישית ביום יום מתעסק בעריכת וידיאו (בתוכנת Premire) ומדי פעם ב-After Effect ופוטושופ. אמרו לי שהמסכים האלה מצוינים לזה, אבל אני לא כזה סומך על המוכרים. רציתי לדעת מה מבין שלושת המסכים האלה הוא הטוב ביותר, והאם אולי יש מסך טוב יותר. תודה.
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
כפי שאתם רואים, חנויות נוספות התחילו לייבא את סדרת ה-L1900 של LG לארץ והמחירים כמובן שפויים בהשוואה ל"קבוצת חי". בכל מקרה, העיצוב של המסך פחות מעניין אותי (למרות שאי-אפשר להתעלם ממנו), מה שכן, מסתבר שיש לו זווית שצפיה של 170 מעלות בהשוואה ל-L1970HR (בעל 160). המסך כאמור יקר בכ-70ש"ח מה-L1970HR, ומה שאני שואל זה האם כדאי להשקיע בו כיוון שאני מעוניין לחסוך כמה שיותר לצורך עכבר ומקלדת שתכננתי להזמין איתו. למדתי גם שמסך עם פאנל P-MVA/PVA אני לא הולך לקנות כי התקציב מוגבל ל-1800 ש"ח (עד 2000 ש"ח אם זה אחד מהפאנלים הנ"ל עם קצב ריענון נמוך מ-16ms - ובלי SDM-X95F).
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני גר בירושלים ורוצה לקנות את הדגם ה 2007 WFP של Dell בעיר שלי, ומצאתי חנות בשם "גאולה מחשבים". זוהי חנות חרדית, אין להם אתר, והמסך עולה אצלהם 1800 שקל, שזה קצת מוזר כי זה מאוד זול ביחס לכל חנות אחרת שמוכרת את זה בארץ, אבל סה"כ הנציג עם מי שדיברתי איתו אמר לי שיש אחריות על המסך 3 שנים, יש אחריות על פיקסלים, ואפשר גם לבוא שם לחבר את המסך במקום ולבדוק פיקסלים שרופים במקום. האם כדאי ללכת על זה ולקנות שם את המסך ? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך ישן עם פאנל TFT, דגם fujitsu LL3200T, נקנה לפני כ5 שנים בערך והוא בעל רזולוציה 900*1600. חשבתי על שדרוג מ900p ל1080p, אך לאחר רפרוף קצר מצאתי את הדגם של Dell P2416D שנראה מעולה ובעל רזולציה אף יותר גבוה והמסך יתאם לשולחן שלי יותר מהנוכחי אך אני בספק אם 1440p מהווה שדרוג נבון או "עכשווי" מאחר ומסכי 4k נהיים זולים יותר ואולי הם החלטה היותר משתלמת? למסך יש ביקורת טובה ביותר https://pcmonitors.info/reviews/dell-p2416d/ ורצתי להתייעץ ולדעת אם זהו שדרוג כדאי מכיוון שאני לא בקיע יותר מדי במסכים, התקציב שלי מוגבל ואינני בטוח ש4k משתלם לי מבחינת התקציב כיום וכך גם הGPU שלי, שיכול להריץ 1440p באופן טוב אך בוודאות לא 4k, ואני לא מעונ…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך הוא AH778 Mag השאלה היא האם מסכים זה דבר שקונים יד שניה... מציעים לי אותו ב130 ש"ח, והוא עולה ברגיל 520, האם יש סיבה לחשוד, או ששוק הCRT ירד ממש? מצטערת אם זה לא הפורום המתאים, לא ידעתי איפה לשאול.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-