מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני עומד לגשת לחנות ולרכוש את המסך הנ"ל. אני רואה שיש דגם חדש יותר B שלא מופיע בחנויות. האם כולם היום B ? מעבר לפיקסלים שרופים, יש משהו נוסף שצריך לבדוק ? גרסאות מסויימות שעדיפות על אחרות ? תודה
-
- 6 תגובות
- 862 צפיות
-
-
טוב,אז אחרי הרבה זמן שהייתי נעול על ה2408 וחיכיתי לרוויזייה החדשה שלו,הגיעה הפתעה של מסך 27'' במחיר מדהים,השאלה האם יש איזה קצ' וזה פאנל TN או בעיות שאמורות להפתר בגרסא חדשה כמו ה2408 וכדו'... יש איזה לינק של זיגזג וגם פנדה עכשיו הוסיפו אותו לקטלוג - http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22900 אם למישהו יש איזה השגות על המחיר הזה ויכול להוסיף,אשמח...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, כנראה שבימים הקרובים אני אקבל PS3. הייתי אצל חבר וראיתי את האיכות על מסך HD וראו פצצה [במקרה שלי GTA IV] !!!. נכנסתי לזאפ וראיתי שמסך HD 20 אינץ' עולה בסביבות 1800-900 ש"ח. אז חשבתי אולי אפשר ללכת על מסך מחשב שהוא תומך HD עכשיו השאלה שלי היא האם המסך שהזכרתי בכותרת תומך בHD ? ראיתי עוד 2 מסכים נחמדים של ASUS האם גם הם תומכים ב HD ? Asus VW222U Asus MW221C ואיך הביצועים שלהם לעומת הסמסונג והשאלה הכי גדולה אם 22 אינץ' יספק אותי לPS3 ?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך לצרכי עבודה (תכנות וכדומה) בעל רזולוציה גבוהה. עדיפות ל1920X1200. מאוד חשוב לי שטח העבודה על המסך. מחיר בסביבות כ-1000 ש"ח תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקי אז ככה... איזה רזולציה לשים בדקסטופ?.. ואיזה רזולציה לשחק במשחקים ? כבדים כמו קרייסיס וכאלה? אם אני שם במשחקים 1680X1050 אז ירד ביצועים כי הרזולציה בדקסטופ היא אחרת ולא 1680X1050 מישהו יכול להסביר לי איך זה הולך ?... תודה
-
- 6 תגובות
- 757 צפיות
-
-
חברים עוד יומיים אני מתכוון לרכוש מסך דק סוף כול סוף... אני גיימר לרוב..אבל מעדיך פאנל יותר איכותי מאשר פאנל TN מי מבין שני המסכים הללו הכי מהיר במשחקים? אני 70% משחקים 30% אינטרנט וסרטים ועוד שאלה קטנה המסך של הסמסונג קיים בצבע שחור בארץ? קיצר מה אתה ממליצים לי בין שנייהם?האם ההבדל במהירות תגובה הוא גדול בין שני המסכים הללו? תודה לכול העוזר!
-
- 6 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש טלוויזית LCD 37 אינצ', התקציב שלי הוא בסביבות ה10,000 שקלים. בחיפוש שערכתי בעצמי באינטרנט ובחנויות מצאתי את ה: 1) LG 37LC2r 2) Toshiba Regza 37WL68 ברור לי שיש לטושיבה יתרונות על גבי הLG אבל השאלה היא האם הם שווים את ההפרש במחיר?? או שבכלל עדיפה טלויזיה אחרת?? השימוש הוא בעיקר צפיה ממיר של YES ומעט סרטי DVD לא הבאתי קישורים לפירוט כי לא רציתי "לפרסם" חנויות תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
היי, בדיוק קיבלתי את אתמול את המסך החדש שלי, ואני מתלבט מה לעשות עם הישן. הסיפור הוא כזה - לפני 8 שנים קניתי את מסך ה 24" IPS הטוב של זמנו (לדעתי), NEC 2470WNX. עכשיו כשקיבלתי את החדש, קרוב משפחה שלי (שאינו גיימר כמובן) רוצה לשדרג את המסך שלו ל- 24", מה שמביא אותי בגדול לשתי אפשרויות: א. למכור את המסך ישירות לאותו קרוב משפחה. ב. למכור את המסך לגיימר ש(כנראה) יעריך אותו יותר; ביתרה לקנות עבור אותו קרוב משפחה מסך 24" פשוט יותר. מה דעתכם? יש שוק למסכים שכאלו בכלל? הפרש המחירים עושה את זה בכלל בחירה הגיונית? תודה!
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום. אני מחפש מסך LCD 19" טוב ואיכותי שלא יעשה לי בעיות עם משחקים (שיהיה לו זמן תגובה נמוך), יכול להיות שכבר אין מסכים איטיים, אני לא יודע, אני לא מעודכן חח התקציב הכללי שלי הוא 3000, אך בתקציב הזה אני גם קונה רמקולים וכרטיס קול חדש כנראה.. לכן התקציב שלי למסך הוא 2100 בערך, אפשר לחרוג במקרה והמסך באמת שווה את החריגה... תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה קורה חברים.. אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות מסך מחשב חדש בגודל 22".. התקציב שברשותי הוא: 1300 ש"ח. השימושים העיקרים שלי הם גיימינג, כך שצבעים די חשובים לי. בעיקרון גם אני צריך מסך עם תקן VESA. כי אני מתכוון לתלות אותו על הקיר מולי, יש ברשותי כבר קיבוע. הכרטיס מסך שברשותי הוא: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB אני מחפש מסך טוב ואיכותי שינצל את כל הכרטיס מסך מבחינת רזולוציות.. (כי אני מודע לזה שיש רזולוציות שלא מספיק להם 512MB על הכ.מ.) עדיפות: ASUS או SAMSUNG. בנתיים אני בכיוון של ASUS VW224U שייכנס בקרוב לארץ, כמובן שאם יש משהו הרבה יותר מומלץ אשמח לשמוע.. תודה על העזרה, רון לוי
-
- 6 תגובות
- 934 צפיות
-
-
היום הבחנתי בסימן על המסך שלא הצלחתי להוריד על ידי גירוד, בהחלט ניתן להרגיש אותו ואם הבנתי נכון זה דיי שולל בעיה נפוצה של פיקסלים מתים, הנקודה מאוד קטנה אבל בהחלט מפריעה, כשאני מקרב תאורה לשם זה נראה כזה כסוף.. מה לדעתכם זה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שviewsonic חברה טובה אבל מרוב דגמים ניהיה לי באלגן בראש, איזה דגם הכי טוב לשימוש משרדי בתקציב הנל? יש משהו יותר טוב מviewsonic בקטגוריה? אשמח לשמוע המלצות כמו כן גם לכרטיס מסך פשוט עד 500שקל שיהיה pci-express ושיהיה טוב לצפייה בסרטים ולמשחקים קלים תודה מראש,אלי
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש הבדל בין שניהם? מי יותר טוב? האם ההבדל כ"כ משמעותי בסרטים ומשחקים? שאלה נוספת- האם כדאי לשקול את LG1960tr או LG1970hr במקום?
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
הוא זהה לT240 ההבדל רק בגודל? יש לי הצעה לקנות אותו ב1,650 שקל.. שווה?
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
הבנתי שמפנל TN כדאי להתרחק, כמו כן הבנתי שפנל VA הוא הטוב ביותר לשימושים משרדיים שלא מתפשרים על איכות, נכון? תודה.
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מסך חדש. השאלות שלי הן כאלה: 1. כעיקרון אני צריך מסך שמתחבר לי גם לממיר (YES). האם ישנו הבדל בין שימוש במסך מחשב רגיל ושימוש במסך טלויזיה, ואם כן מה עדיף? 2. אני צריך המלצה על מסך איכותי 22"~24" של מסך מחשב/טלויזיה במחיר של לא יותר מ-1500 ש"ח. תודה מראש לעונים.
-
- 6 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני מחפש מסך LCD מינימום 4MS מובן שרצוי 2MS. המסך ישומש בעיקר לאינטרנט ומשחקים. כמו כן רצוי שאני אוכל לראות את המסך כלומר שיהיה בחנות ולא באינטרנט. אם חסרים לכם פרטים אני אוסיף בשמחה. המחשב הנוכחי שיש לי לא ממש רלוונטי כי בקרוב אני אחליף. תודה מראש על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני קונה בטוח עוד שבוע מסך 22" - אני מודע לזה שזה סוג מסכים עם פאנל TN ואני בכל זאת רוצה. כל מה שאני מבקש ממכם זה שתגידו לי איזה מסך עדיף לקנות מבין השתיים? אז בקיצור, מה עדיף Dell E228WFP או את ה-Samsung 226BW? תודה מראש, אלי.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך 22' או 24' לעבודה גרפית ומשחקים בתקציב של עד 2000 ש"ח גבול עליון. חשוב לי שהוא יהיה HD. מישהו מכיר מסך שעונה על הדרישות האלו? בתודה מראש לכול העונים, ליאור.
-
- 6 תגובות
- 832 צפיות
-
-
אני לא בטוח שכאן זה המקום הנכון אבל... יש לי בעיה מוזרה במסך, אחרי עבודה של שעה בערך מופיע קו אנכי צהוב בצד ימין של המסך. אם אני עושה ריסטרט למחשב הקו נעלם וחוזר אחרי שעה לא נראה לי שזאת בעיה של המסך עצמו אלא משהו שקשור לכרטיס מסך? המסך הוא של chimi cmv221d . תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך 22" בסביבות 1200 ש"ח וההתלבטות היא בין 2209WA לבין U2311H. - כנראה אני אלך על ה2209WA בגלל הרזולוציה. רציתי להבין למה אנשים מעדיפים ללכת על מסכי FHD כשרוב האנשים מרגישים שתוכן המסך(טקטסים, השולחן עבודה) קטן מיידי? (הרי אם אני אקנה מסך FHD ואבחר ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך הכל יראה פחות חד).
-
- 6 תגובות
- 948 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מסך NU LCD L922A בלי להתייעץ עם אף אחד... http://zap.co.il/model.asp?model_id=418972 הוא עדיין יכול להחליף אותו אז מה דעתכם, מסך טוב? גרוע? ואיך החברה באופן כללי?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. תקציבכם (התקציב שלכם למסך):2000 חריגה מקסימאלית (מה הסכום שאסור יהיה לעבור בקנייה של המסך):2100 2. מה השימושים של המסך:גיימיניג כבד מאוד סרטים וטלוויזיה(מחבר ממיר של YES עם חיבור HDMI) 3. מהו הכרטיס מסך שלכם הנוכחי \ שאתם עומדים לקנות? מערך כרטיסים של GTX580 יענו X2 4. בקשות מיוחדות - תליה על הקיר \ ארגונומיה וכו'.מעדיף שיהיה טלוויזיה בימקום מסך משלוחים חינם/KSP/איזור המרכז 5. גודל מסך רצוי:מעל 23"~27"
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקשים ממני המלצה למסך כפי שציינתי למעלה. השימוש גרפיקה חובבנית (עריכת אלבומי תמונות באינטרנט), וחשוב שהמסך יהיה מדויק יחסית מהמפעל כי הוא לא יכויל. האם יש חלופה זולה יותר ל-2209WA? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדל בדגם 2007 במסך 20'' של דל בין ה WPF לבין ה FP? אחד רחב ואחד לא? תודה. ומה מביניהם יותר טוב למשחקים.
-
- 6 תגובות
- 987 צפיות
-