עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by As-21,

מחפש מסך לגיימניג למשחקי FPS עד 1200 ש"ח ישמש בעיקר בעיקר לגיימניג ככה שמעדיף מסך עם קצב רענון גבוה. האם יש חיה כזאת בתקציב של עד 1200 ?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. קניתי לאחרונה מסך P2214H IPS 22 inch של חברת דל. באופן כללי האיכות מדהימה, הצבעים נראים אמיתיים והאחידות של הבהירות מעולה. הבעיה היא, שהמשחקים נראים על הפנים(ובמידה מסוימת גם סרטים- אך זה הרבה פחות ניכר). אני לא מדבר על LAG או מריחה, אלא על כך שהטקסטורות נראות פשוט "משוננות". ראיתי משחקים על מסכי TN זולים- וזה לא היה ככה. אמנם הצבעים נראים הרבה יותר טוב על המסך הזה, אך ה"שינון" המוזר הזה מבאס. כמו כן, גם הטקסטים בווינדוס לא נראים חדים במיוחד, וניתן להבחין בבירור בשינון של האותיות המעגליות. לא הצלחתי למצוא ביקורת כלשהי על המסך שמעידה על תופעה שכזאת. האם זה נורמלי למסכי IPS? אולי מדובר בחולשה של הדגם הספציפי הזה? אם יש למישהו מושג, אשמח לקבל עצה. אציין שאני כמובן משחק ברזו…

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  3. Started by Kukishin,

הדל 24 אולטרה שארפ 1920*1200 נפטר מן העולם. האמת שהייתי רוצה 27 IPS עם 2K, אבל אין לי תקציב לזה. רציתי לשאול אם U2515H יהיה איזה סוג של נחמה עבורי? או אולי יש למישהו פתרון יותר טוב?

4. היי, קצת דחוף מסך חדש למעצב גרפי (לכן IPS) שמתחבר ללפטופ (HDMI) חובה ציפוי מט (AntiGlare HardCoat H3 זה הוא התקן הנפוץ) גודל לא משנה כלכך כי זה מעבר חד ממסך 16 כך שכל מסך בגודל 22 ומעלה יתקבל בברכה התקציב מאוד מוגבל בעדיפות לכמה שיותר נמוך. יש אפשרות גם לרכוש באילת חשבתי שמחיריי Black Friday קצת יאירו את המצב אבל לא מצאתי מבצעים על IPS בכלל. הכל מדבר על פנלים רגילים מצאתי רק 27 של אסוס שזה לא כלכך רלוונטי בשל התקציב הנמוך. אנחנו מדברים על סדר גודל של 700 800 גג עם עדיפות לחסוך כמה שיותר. אם מישהו מכיר שמע משהו על מחיר מעניין אשמח להמלצות =]

• 6 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by proevo4ever,

שלום כולם, אני מחפש לקנות מסך למחשב בעיקר למשחקים, לאחר בדיקה קטנה ברשת הבנתי שמומלץ לקנות מסך מדגם DELL Ultrasharp ישנם 2 דגמים בהפרש של 300 שקל Dell UltraSharp U2415 או Dell UltraSharp U2412M האם ההפרש שווה? האם יש דגמים יותר טובים ומומלצים למשחקים? התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Kukishin,

יש מצב שזה לא נוח לשימוש יום יומי?

• 6 תגובות
    • 959 צפיות
  7. Started by Albetron,

היום הבחנתי בסימן על המסך שלא הצלחתי להוריד על ידי גירוד, בהחלט ניתן להרגיש אותו ואם הבנתי נכון זה דיי שולל בעיה נפוצה של פיקסלים מתים, הנקודה מאוד קטנה אבל בהחלט מפריעה, כשאני מקרב תאורה לשם זה נראה כזה כסוף.. מה לדעתכם זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by sayroni,

אני מתכנן לקנות את ה - asus pg279q נראה שהרבה מתלהבים ממנו.. הכרטיס מסך 980 ti מחפש מסך 'גיימינג'. רציתי לדעת מה האלטרנטיביות שיש , כלומר מה ההמלצה שלכם על מסכים קוראנים שתואמים למסך שציינתי. אם אפשר להביא גם קישור זה יהיה מבורך. asus pg279q: * WQHD * 165HZ * g-sync * 27 inch

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sayroni,

אני החלטתי להזמין את האייסר XB271HU מחול הנה אתר שאני מזמין ממנו אנגלי https://www.scan.co.uk/products/27-acer-xb271hu-g-sync-led-monitor-165hz-ips-panel-2560x1440-4ms-1000000001-hdmi-dp-usb-2x-speakers- שבעיקרון מציע את המסך במחיר של 499.27 לירה שטרלינג = 2804 ש"ח. השאלה שלי היא כזאת , בעצם אני מזמין את המסך במשלוח אווירי דרך חברת משלוחים ( globalflight אם מישהו מכיר ) האם יש סיכון יותר גבוה מאשר משלוח ימי? למישהו יש ניסיון?. אגב יש בעיה שאני נתקל בה. שאני רוצה להזמין אז אני רואה את המחיר 499.27 Ex VAT שזה אומר לפני מיסים שחלים על בריטניה. מה שאני לא אמור לשלם כי אני לא אזרח UK אבל משום מה שאני בא לעשות checkout אז זה נותן לי את המחיר הנ"ל 599.1…

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by אביב גפן,

אני מחפש מסך "27 נחמד כדי שאוכל לתת לבת הזוג שלי את המסך הנוכחי :-) מה אני צריך: רזולוצית QHD אינפוט לאג נמוך מאוד (16 מילישניות לכל יותר) פנל טוב אשמח מאוד אם יהיה שם גם G-Sync כי אני מתכנן על כרטיס של nVidia כשיצא הדור הבא. הייתי מעדיף מסך 16:10 אם יש כאלו בגודל הזה אבל חייב להיות מסוגל לסרוק 1:1 ולתת תמונת 16:9 אמיתית. התקציב כרגע הוא עד 2,000 שקל, מעדיף לקנות מהארץ.

11. שלום אני מחפש מסך מחשב לגיימינג עם תקציב של עד 3500 עם רצון לקצץ כמה שיותר ברצוני למסך בגודל של 21 עד 28 (מעדיף יותר את ה-28). רצוי 4K. ובכללי מסך טוב לכל המשחקים המודרנים כיום ולצפייה במדיה. יש לי דגם שחשבתי אליו אשמח אם תגיבו אליו. http://www.amazon.com/Samsung-28-Inch-Definition-Monitor-U28D590D/dp/B00IEZGWI2 נ"ב: אני חדש לפורום אז תסלחו לי אם אני כותב לא בצורה הכי מקצועית

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Physics,

מצאתי כמה מסכים שנראים טוב אבל אני בהתלבטות: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=16730 http://ksp.co.il/?uin=22432 http://ksp.co.il/?uin=22772 מי מהם עדיף? והאם יש הבדל כלשהוא בין ה2 האחרונים חוץ מעוד 0.8 אינץ'? לראשון יש יחס ניגודיות יותר טוב והוא יותר זול, האם הוא הכי כדאי? האם יש מסך יותר טוב מאלה בתקציב הזה?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by Discovery,

היי, אני רוצה לרכוש מסך למחשב שלי. הכרטיס מסך שלי זה: Asus 980TI STRIX 6GB אני רוצה מסך שהיה שווה את התמורה שלו. ואני רוצה לשחק על 1440P... ראיתי את המסך של דל על הנייר יש לו מפרט מעולה 1ms וכו. https://pcpartpicker.com/part/dell-monitor-s2716dg איך הוא? הוא שווה את המחיר? אני אשמח גם להמלצות אחרות על מסכים.. בתודה, ישי.

• 6 תגובות
    • 3.8k צפיות
  14. Started by IdolAdmin,

היי, מסכי האהוב מנסה להתפגר לאחר 9 שנים, ברגע שמדליקים אותו הוא נשאר דולק ל 2 שנים ואז הוא מראה שחור (כפתורים עדיין מוארים..) ישר חשבתי שזה קבלים אז פתחתי ולמרות שלא ראיתי קבלים בעייתים החלפתי הרבה מהם, אך הבעיה נשארה זהה.. מצאתי באינטרנט שמדברים על כך שאחר 2 שניות המסך מסיבה כלשהי מוריד את הבהירות ל0, אך לא הצלחתי להעלות את הבהירות.. הצלחתי לעשות פקטורי ריסט אך ללא שינוי.. ניסיתי להתחבר עם VGA במקום DVI. גם כאשר מחברים רק כבל חשמל והמסך מעלה את הלוגו הוא כבה לאחר 2 שניות.. מישהו מכיר דרך לפתור את זה? למישהו יש מסך זהה ויכול לתת לי הוראות לחצנים להעלאת הבהירות, כמה ללחוץ ועל מה בדיוק..למרות שנראה לי שאני עושה את זה נכון …

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  15. Started by מורן-85,

מתלבש בין 2 מסכים של 144 הרץ, 24 אינטש: הראשון זה של BENQ XL2430T השני זה של ASUS VG248QE מישהו מכיר או יכול להמליץ על מסך בסגנון הזה לטובת גיימינג? מתחבר לGEFORCE 980 GTX

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. שלום, מחפש שתי מסכי מחשב 24אינצ' שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800. (1600-1800 לשניהם)

• 6 תגובות
    • 2.9k צפיות
  17. Started by Rockstatement10,

כשאני מביט על המסך מהפינות שלו (הולך ממש לצד) הרקע במסך מאבד קצת מהצבעים שלו, אמנם זה לא רע מאוד כמו פאנל TN אבל זה אמור להיות ככה בכלל כשמדובר ב-IPS?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Roeebaeloha,

היי חברה אני מחפש מסך 4K לגיימינג, דברים שחשוב לי שהיו בו: צבעים טובים פאנל IPS זמן תגובה מנימליסטי ככול האפשר רזולוציית 4K תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום, החלטתי ולהשתדרג וסוף סוף לרכוש מסך שני עבור המחשב. המסך שברשותי כרגע הוא Dell U2312HM DVI (23"). אני מחפש מסך בערך באותו סדר גודל של המסך הנוכחי 22"-24". אני די נוב בדברים האלה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך נוסף? 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 1100 שקל. אבל חשבתי בתחום של 800-1100. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכול אבל אשמח גם אם תגידו לי שלא צריך ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לגלוש עד ל-1300-+ (אם כמובן יש סיבות הגיוניות) 2. מה שימושי המסך? השימוש הוא בעיקר כמסך נוסף. לכן הוא בעיקר יהיה לתכני HD בעוד המקורי למשחקים, למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא להחליף את התפקידים. המשחקים הם בעיקר משחקי תפ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by leahd3,

הסקירה חדשה... קצת ארוכה אבל יש על מה לדסקס שם:) https://www.youtube.com/watch?v=25_md_UxuAU

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. ממה שהצלחתי להבין תדר גבוהה חשוב למי שאוהב משחקים ב 3d ולאלו שמשחקים בצורה מיקצוענית on line . היות ומשחקים מרובי משתתפים זה לא הקטע שלי ומהתנסות קצרה עם 3d לפני מספר שנים קיבלתי סתם כאב ראש , אני שואל אם זה באמת פרמטר ששווה לשלם עליו אקסטרא עבור המשתמש הממוצע שרק משחק בשביל הפאן אבל ממש לא בצורה תחרותית כמו החבר'ה האלו שעבורם כל אלפית השנייה הינה קריטית מבחינת פרסים/אגו ושאר ירקות שממש לא מזיזים לי ? הצרכים שלי די בנאליים ומסתכמים פחות או יותר בעריכת תמונות , צפייה בסרטים ומשחקים כמו דום החדש .

22. Started by JBar,

היי, בדיוק קיבלתי את אתמול את המסך החדש שלי, ואני מתלבט מה לעשות עם הישן. הסיפור הוא כזה - לפני 8 שנים קניתי את מסך ה 24" IPS הטוב של זמנו (לדעתי), NEC 2470WNX. עכשיו כשקיבלתי את החדש, קרוב משפחה שלי (שאינו גיימר כמובן) רוצה לשדרג את המסך שלו ל- 24", מה שמביא אותי בגדול לשתי אפשרויות: א. למכור את המסך ישירות לאותו קרוב משפחה. ב. למכור את המסך לגיימר ש(כנראה) יעריך אותו יותר; ביתרה לקנות עבור אותו קרוב משפחה מסך 24" פשוט יותר. מה דעתכם? יש שוק למסכים שכאלו בכלל? הפרש המחירים עושה את זה בכלל בחירה הגיונית? תודה!

23. Started by MekoPelet,

אני בזמן האחרון שמתי לב שמידי פעם (זה לא קבוע) יש לי Screen tearing במסך כשאני בדפדפן ביוטיוב או אפילו באתר הזה. כשאני משחק או צופה בסדרה אני לא שם לב שזה קורה אבל זה עדיין מפריע לי כשזה כן קורה. אז רציתי לשאול אם מישהו יודע אם אחריות תקפה לתופעה הזאת. תעודת אחריות (שלפי מה שכתוב זה נראה כאילו הם לא אחראים על כלום) :

24. עם תמיכה בטכנולוגיית FreeSync, קימור נדיב וגודל אלכסוני אימתני של 37.5 אינץ', ה-XR382CQK עשוי להיות התחליף המתבקש והמוצלח ביותר למערכי ה-Eyefinity מרובי המסכים לכתבה

25. שלום, חברים, הנושא בעל חשיבות רבה. אודה לכם מאוד אם תוכלו להגיב / להביע את דעתכם. מתלבט בין המסכים הנ"ל - Dell P2715Q או Asus PB279Q שניהם מסכים מבוססי פאנל IPS המסכים מיועדים לשימוש עריכות גרפיות, עיצוב תמונות, עריכת אלבומים. כמו כן עומק ודיוק הצבעים הינם פרמטרים חשובים מאוד. אשמח לקבל חוות דעת על-מנת להגיע סוף סוף להכרעה בנושא ולדעת איזה מסך לקנות מבין השניים. כמו כן, זמן הישיבה מול המסך הוא שעתיים עד שש שעות עבודה אם לא יותר. תודה, עומר.

• 6 תגובות
    • 4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.