עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, לאחרונה חשבתי לקנות מסך חדש וכניראה שהמסך הקיים נעלב והתפגר. אני לא מעוניין לתקן אותו אלה לקנות חדש. ראיתי במבט ראשוני את המסכים של סמסונג בדגמים XL2370 (חורג מהתקציב) והתרשמתי שאולי אוכל לחרוג טיפה מהתקציב בשבילו. בכל מקרה ראיתי גם את הדגמים: samsung p2370 lg w2486l lg w228l ושמעתי המלצות מחברים גם לפזול לכיוון NEC ו DELL אני מחפש את המסך הכי טוב (רצוי שגם יהיה יפה ולא מכוער) למשחקים וסרטים. אין לי עבודות גראפיות אבל כמובן שחשוב שבצבעים יהיו טובים וחיים. הכי חשוב זה בלי ריצוד כי סבלתי מזה במסך המת שלי ולמרות כל הניסיונות לסדר את זה - לא הצלחתי.

2. מסך המחשב לא עולה לי בכלל (משמש אותי לעבודה) אמנם נורת המסך נדלקת למסך שלי מסוג VP 930B של VIEWSONIC 19 (מסך מעולה שהיה לי 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום נורית החיווי של ההדלקה עדיין בצבע ירוק ונדלקת. חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי כזה. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות כולל ביציאה, וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. יש כדאיות בכלל לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by tazok,

אני מעוניין להחליף את ה19 CRT המתיישן שלי במשהו חדש... כיוון שאני לא מעודכן כבר בהרבה דברים בקשורים למחשבים איזה דגם מומלץ למסך 22 אינץ' רחב שהוא יחסית דגם חדש ולא שהוא שכבר מתחיל להתיישן. ראיתי שיש למשל את הSamsung SyncMaster 226BW אבל נראה שהדגם בן שנה וחצי כבר פלוס מינוס. ויש את הLG L226WTQ שגם בטווח מחירים אבל אני לא יודע עד כמה LG טובים היום... לי יש CRT של LG והוא היה מהדגמים האחרונים שלהם שהיו נחשבים טובים מאז שמעתי הרבה דברים גרועים עליהם. תודה נ.ב אלה מסכי TN? יש סיבה להשקיע מעבר ל2000 שקל?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  4. קיבלתי את המסך הנ"ל. יש דברים מיוחדים שצריך לעשות? כלומר האם צריך לשחק עם הצבעים? באיזו רזולוציה כדאי לעבוד במשחקים/סרטים/אינטרנט? כיצד עוברים לפיבוט? ( 88GTS) ואיזו תוכנה מומלצת לבדיקה אם יש פיקסלים שרופים. אשמח לתגובה.. עריכה: שאלה נוספת, מה מציינים המספרים על המסך (כרגע המספר המואר הוא 2) למה משמש החיבור USB? אשמח לתשובות

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by DLS,

מה קורה אנשים? אני מעוניין לקנות מסך 26W (שלא ישמש גם כטלוויזיה) ראיתי שניים של סמסונג http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3699 http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=4255 לא הבנתי למה המסך שיחס הניגודיות שלו 1:50,000 יותר זול מהשני (שהיחס שלו נמוך)... אהבתי את העיצוב שלו, יש למישהו המלצות? :s05:

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by AtR,

שבת שלום לכל חברי הפורום! היום התחדשתי במסך הנהדר הזה ורציתי לשתף אתכם בתמונות: http://img714.imageshack.us/g/p4082521.jpg אם למישהו יש טיפים כלשהם על המסך או כל מיני טריקים בתפריט שלו אני יותר מאשמח לשמוע

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מעונין לקנות את המסך הנ"ל אבל שמעתי שיש לו בעיות של מריחות (ghosting) ,את הדגם הקודם לא ניתן להשיג . דיברתי עם כמה חנויות וכולם אמרו שה-HC טוב יותר מהקודם ושאין בעיה של מריחות . השימושים שלי הם משחקים , סרטים ו-CAD . רציתי לדעת האם למישהו יש את המסך הזה , והאם יש בו איזושהיא בעיה שבגללה לא כדאי לרכוש אותו . תודה

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  8. שלום לכולם. אני מחפש מסך LCD בגודל 19. המטרות העיקריות הן גלישה באינטרנט, עבודה עם תמונות (Photoshop), סרטים וקצת משחקים. התקציב הוא כאמור באיזור ה-1500 ש"ח. אפשר פחות. אפשר גם קצת יותר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 885 צפיות
  9. בעקבות הדיון שהיה לי בעבר פה, החלטתי ללכת על המסך של דל, לא קשה לנחש איזה. ברשותכם... מוזמנים לשאול אותי לאחר מס' שבועות איך המסך, אשמח לענות. צריך קצת להתנסות איתו מבחינת משחקים, סרטים, תוכנות ועוד... תודה רבה למשתמשיםעל העזרה... ובמיוחד ל-QttP על הייעוץ המקצועי!

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. למחשב חדש המיועד לעבודה משרדית בעיקר, בעל כ.מסך Leadtek WinFast PX8800GT ZL 512MB PCIe האם ניתן למצוא מסך 21 או 22 אינטש טוב בתקציב זה? מה מומלץ? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by psyco,

לאחר קריאת כל תרד בנושא כמעט, והתייעצות עם מספר חברים אשר רכשו בעצמם את המסך ואין סוף התלבטויות בין 22" עם TN לעומת הDELL, הזמנתי סוףסוף את המסך. מקווה לא להתאכזב... אגב השימושים: סרטים, משחקים (כ.מסף יוחלף בהמשך אבל את WOW הוא יסחוב (: בינתיים) ואופיס+גלישה. תודה לכל מי שעזר גם בפרטי...

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  12. Started by ori24,

שלום לכולם, יש לי מזה 5 חודשים את הT240 של סמסונג ואני דיי מרוצה ממנו. רק שאתמול בהפתעה הופיע לי פס כחול דק לאורך המסך סמוך לאמצע המסך. רציתי לדעת ממה זה נובע והאם בכלל יש משהו לעשות? או שנממש את האחריות....

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום... שאני מסתכל על המסך מהצד יש שחור כזה לא ברור..... זה החיסרון בפאנל הזה שדיברו עליו?... חוץ מזה הוא סבבה...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. רכשתי את ה- Dell U2311H המדובר לפני כשלושה חודשים וחשבתי על דבר כזה: אם אני אחבר למחשב שלי טלויזיה 27״ LCD Full Hd, הטקסטים יהיו ברורים כמו ה-Dell שיש לי כרגע או שפחות? ואיך מבחינת משחקים/סרטים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. האם כדאי להמתין בשבילו,ולהעדיף אותו על הVP930 ? הוא טוב בהרבה ? אפשר להעריך אם ה950 יהיה יקר באופן משמעותי לעומת ה 930 ?

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  16. ברזולוציה של לפחות 1200-1900 פאנל לא TN היום הייתי באידיגיטל ונגנבתי לגמרי מהצבעים של וזווית הצפיה של המסכים של אפל, מחפש משהו דומה לחבר ל PC (למה הו למה אפל צריכים להמציא חיבור משלהם שלא מתחבר לכלום..? ). תודה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by foxil,

אני שוקל לקנות את המסך DELL P2414H, המפרט עונה על דרשתי במיוחד תמיכה בחיבור usb ויש לי שאלות: 1. במפרט על usb כתוב: רכזת USB 2.0 במהירות גבוהה (עם יציאת USB לקלט וארבע יציאות USB לפלט) פירוש שכל חיבור usb יוצא חד כיווני? 2. בעזרת איזה כבל שמתקשרים usb-ים ממסך למחשב? 3. השימוש ב usb, חיבור אלחוטי לעכבר+מקלדת, בלוטות' ומצלמת אינטרנט, האם שלוש פעולות במקביל ישפיע על הגבלת תעבורה ממסך למחשב? תודה לעונים.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by satlan1,

שלום, אני אזמין בימים הקרובים את המחשב הבא מארז וספק-כוח: Foxconn TLA436 Tube + FSP 400W כמות: 1 מחיר: ¤268 לוח אם: Gigabyte GA-MA770-DS3 Bulk כמות: 1 מחיר: ¤432 מעבד: Athlon 64Bit AM2 4400 DualCore OEM כמות: 1 מחיר: ¤340 קירור למעבד: Arctic Cooling Alpine 64 כמות: 1 מחיר: ¤52 זיכרון: Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-800 CL5 כמות: 1 מחיר: ¤220 כרטיס תצוגה: Palit 9600GT 512MB DDR3 Retail כמות: 1 מחיר: ¤801 כונן קשיח: Western Digital 320Gb 16MB AAKS כמות: 1 מחיר: ¤343 כונן תקליטורים: Samsung DVD-RW SH-S203B Sata Black Dual Layer X20 כמות: 1 מחיר: ¤137 סה"כ: ¤2593 אני מעוניין לקנות מסך 19' רחב. התקציב הוא עד 1200+-... ראיתי את המסך הבא LG L196W…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי מחשב יחסית חדש עם כרטיס 8800 320mb.. ובאפשרויות של המחשב כתוב לי שאני יכול להגיע רק עד 1024x1280 איך זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 690 צפיות
  20. לאור העובדה שהיבואן "אומניטק" מפסיק להביא המסך הנ"ל (עד שהצלחתי להוציא ממנו מחיר נוח...) - מה החלופה הראויה במחיר של 1500 ש"ח? המסך מיועד לבן תשחורת בן 14 שיוריד סרטים ויפעיל משחקים (לא גיימר בנשמה, אבל בן תשחורת...). לא יודע אם רלוונטי, אבל כרטיס מסך 3850 ומעבד E8400 של אינטל. דרך אגב, היבואן מחזיק גם במוצרי DELL , אבל אני מחפש המלצה למסך ראוי שיידע לתת פייט טוב למסך שעם קנייתו כבר השלמתי (אבל כאמור, אזל). דרך אגב, מסכי VP930 שקיימים עדיין אצל ספקים, מחירם מאמיר עד ל - 1800 ש"ח. מעבר לתקציבי.

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  21. שלום לכולם, קראתי פה המון אודות המלצות למסכים וכמובן את כל המדריך בשני החלקים, אך עדיין מהאמור לעיל לא מצאתי התאמה לדרישות אותן אני צריך מהמסך שלי. אני מעצב תעשייתי, עובד רבות על תוכנת Solidworks למי שמכיר (תוכנה לתכנון הנדסי ומכני, תלת מיימד), ומידי פעם על תוכנות גרפיות למיניהן. משתמש גם רבות באינטרנט וכמובן בתור שימוש מישני - צפייה בסרטים. לעניות דעתי אני צריך מסך בפורמט רחב - לפריסה מירבית + פיזור של סרגלי כלים כך שמקום העבודה על המסך לא מצטמצם לי כ"כ כמו במסך 3:4 (או שמא אני טועה ואתם חושבים אחרת..?) , שיהיה כמובן בפאנל VA / IPS (לא חושב שיש הבדל עבורי בין השניים - אשמח לעצה בעניין) ובגודל של 20" ומעלה (האם מבחינת פרופורציות עבודה 20"-20.1" זה יתאים? האם יש הבדל בין ה…

• 6 תגובות
    • 985 צפיות
  22. Started by Eli100,

לכרטיס מסך נורמלי היום יש 2 חריצי DVI אם אני מחבר לשם 2 מסכים אני יראה על שתייהם?

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  23. Started by Crapy,

(אני שואל בישביל חבר) אני צריך מסך מחשב טוב 120 - 144hz שיעלה עד $300 בNew York.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Nasok,

בקשות: שניהם 19INCH אחד למשחקים ולראות סרטים (עד 2.5K) והשני בעיקר לעבודה מרובה על המחשב וגם סרטים אבל בעיקר עבודה(עד 2K) אם אפשר אז גם ביקורות. תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.