עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. אני צריך שהוא יתמוך ברזולוציה של לפחות 1600X1200 ראיתי שיש את המסכים של DELL אבל הבנתי שהם לא כל כך טובים למשחקים תודה מראש לכל העוזרים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by POLANI,

רציתי לדעת קצב הרענון (REFRESH RATE ) המומלץ לרזולוציית 768*1024 אני לא שם לב להבדל בין 75 ל 60 . למרות שהמסך ממליץ כל הזמן על רזולוציית 1024*1280 האם לקצב הרענון יש השפעה בצפייה במסך? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by אישי555,

יש לי 3 שנים מסך 22 אינטש של LITE-ON. היום המסך נכבה פתאום ולא נדלק. הוצאתי את החיבורים מהמחשב והחשמל וחיכיתי דקה וחיברתי שוב, ועכשיו זה עובד בלי בעיות. האם המקרה הזה מעיד על התיישנות של המסך? כדאי לקנות מסך חדש?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by MatanFrenkel,

המסך הזה הוא FULL HD?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. צהריים טובים. ברשותי מסך lcd 260 שאני מעונייך בכל דרך שהיא לחבר אותו לממיר יס. חיפשתי באינטרנט כבלים ומצאתי את הכבל הנ"ל : http://ultrapro.co.il/products/114779 מישהו ניסה לחבר אותו? האם יש סיכון כל שהוא למסך? מישהו יודע או מכיר מדריך להכין כבל כזה? יקר מידי לבזבז 200 ש"ח עליו.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני צריך מסך 22-24" LCD למחשב, אני משחק גם המון במולטיפלייר אם זה עוזר בהחלטה על המסך. אין לי תקציב מסויים כי אני רוצה לדעת קודם כל מה המינימום שאני יסתדר איתו.. המערכת שלי היא E6300, 41M-ES2L, 4GB RAM, 550W, NVIDIA 9500GT הכרטיס מסך יוחלף בשבוע-שבועיים הקרובים לPOWERCOLOR 4870 512MB DDR5. שמתי לב למסך 23" של SAMSUNG אבל קראתי באינטרנט שהזמן תגובה שלו ארוך ויכול להשפיע על משחקים באינטרנט =\ מקווה שתעזרו לי להחליט, תודה לכל העוזרים שבוע טוב, גיל

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. אז קיבלתי את המסך 24"... יש לי כמה בעיות... כשאני פותח דף אינטרנט הוא לא מישתרע על כל העמוד.. {או שזה אמור להיות ככה..} סרטים-אני אמור לראות איזה שהוא שיפור..? ולקטע הקשה בישבילי...-כיול{כן אני יודע הילד המציק...} קיבלתי דיסק עם המסך-הוא אמור לעשות משו בשם-NATURAL COLOR ומשו בשם MULTISCREEN ודרייבר של המסך... אנסה לראות מזה עכושה ולבנתים נישמע מה יש לכם לאמר ועוד בעיה הוא מאיר חזק זה קצת קשה לעניים באיזה מרחק אני צריל לשבת ממנו...? וכמה הרזולוציה של הדבר הזה..? ועל המסך.... וואוו הווא עננקק

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by lee.,

המסך הנ"ל http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/msk-ips-235t-led-ips-panel-height-adjust-p-13881?language=he זול בכ-60 שקל מהדל המומלץ (ומקבל כמוהו 50 ש"ח הנחה בקניית מחשב בחנות) מישהו מכיר בעיות כלשהן של המסך? העדפה לכאן או לכאן באיכות? בשירות? בארגונומיה? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום רב צריך לקנות מסך למחשב. השימוש הוא לאינטרנט בלבד מניסיוני (תקנו אותי אם אני טועה) ,כשמסתכלים על אתרים רגילים במסך רחב(YNET,WALA) האתר נראה מעוות ומעוך . אני טועה? יש אופ' לשנות את זה? זה לא מפריע לאף אחד? למה כולם קונים מסכים רחבים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה שכל פעם שאני מדליק את המחשב המסך מתחיל להבהב במשך כמה דקות ניסיתי להוציא תחיבורים ולהחזיר בחזרה למקום אבל זה עדיין עושה את זה אני אשמח אם מישהו יודע ממה נובעת הבעיה והפיתרון שלה אם אני לא טועה דגם המסך הוא -lg1970hr בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. הסמסונג T2333 נראה לי בסדר אבל אני כבר לא מוצא אותו . המסך הוא לשימוש יומיומי אבל חשוב הכי הרבה זה שסרטים יראו בו הכי טוב שיש . יש לי משהו כמו 750 ג'יגה של סרטי HD שאני רוצה לראות במחשב ומחכה למסך טוב . אז כאמור שיהיה במיוחד לסרטים באיכות הכי גבוהה שיש היום P1080 . אני לא יודע אם יש משמעות לפאנל IPS או PVA על הTN הרגיל בהתאם לשימושים שלי . שכן הTN מהיר יותר ואין בו מריחות כמו שיש בפנאלים האחרים . המסך עד סוך שבוע חייב ליהיות אצלי .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by Reflect,

אהלן כולם אני חדש פה, היום הופיעה לי בעיה מאוד מוזרה במסך, הגעתי הביתה והדלקתי את המסך, הוא עבד כרגיל, ואחרי כמה שניות פתאום הוא החשיך בהדרגתיות עד שכמעט ואי אפשר היה לראות כלום. הרזולוציה והתצוגה היא אותה תצוגה, אבל הכל חשוך, מאוד. המסך הוא MAG 19", לצערי אין לי את שם הדגם המלא מכיוון שקניתי אותו לפני כמה שנים טובות (4-5 שנים). עכשיו הינה החלק הנחמד: פירקתי את המסך לגורמים ורציתי לראות מה הבעיה, עד שהגעתי לתאורה האחורית של המסך ושמתי לב שהיא פשוט לא עובדת טוב. פירקתי עוד ועוד עד שהגעתי לחלקי התאורה האלה: (סורי שהתמונה לצד) בכל מקרה רציתי לדעת כמה דברים: א. האם אתם חושבים שזה מקור הבעיה לחושך הפתאומי ב. האם אפשר פשוט להחליף את המנורות הללו והבעיה תפתר? ואם כן…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  13. Started by NuXeR,

שלום לכולם, כיום ברשותי מסך 28" של HANNSG, אחלה מסך אבל עם פאנל TN. יש לי אופצייה של להוסיף לו 2 מסכי 20", אחד מכל צד, במצב PIVOT כך שבעצם אקבל מערך Eyefinity עם רזולוציות לא אחידות, מסכים לא אחידים, פאנל TN גם במסכים הקטנים.... אך זה מסתכם בהוצאה של כ-1200 עד 1400 ש"ח כרגע. אופציה שניה, לקנות 3 מסכי Dell U2311H במחיר של כ-3000 ש"ח בערך. ואז אהיה עם מסכים/רזולוציות אחידות ופאנלי S-IPS. במצב זה אני אוכל למכור את המסך שלי... שאני לא באמת יודע להעריך כמה אקבל עליו. (מצבו מעולה) מה הייתם עושים במקומי ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אז איזה מסך מומלץ יותר? מי נותן תמורה טובה יותר למחיר? רק מי שברשותו אחד המסכים או שלפחות ראה אותם בעיניו שיצביע לי אישית צריך להגיע בכל רגע T220P אבל לפי רוב התגובות שקיבלתי עשיתי טעות כי הכל יהיה קטן מדיי וכאלה , יש מישו שיש לו את המסך הזה ויכול להגיד לי אם הוא טוב? אז יאלה תצביאו מעניין אותי לדעת מה אתם חושבים

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

התקציב הוא 2300-2400 ככה... המסך מיועד למשחקים וסרטים..(ככה שצריך זויות צפיה רחבות)... גדול: 19 קיצור ראיתי את הנתונים של LG L1970HR והתרשמתי מאוד... מה אתם אומרים עליו? (המסכים האלו תתיחסו למסכים האלו SAMSUNG 960BF, LG L1932P, LG L1932TQ ,אם אפשר) תודה ירון..

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Tx155,

שלום לכולם, ראשית אציין כי כבר הפנמתי כי ה-Vp730 הוא הפייבוריט ב-"17 וה-Vp930 ב-"19, אך לאחר שביקרתי בחנויות וראיתי את המסכים השונים במציאות התרשמתי לטובה דווקא מ-LG, אותו שללתי לחלוטין מהתחלה. מאחר ולא הצלחתי למצוא שום ביקורת עניינית על המסכים שלהם, אשמח מאוד לשמוע את דעתכם בנדון. המלצות/ביקורות על דגם מסויים או סדרה יתקבלו בברכה. כמו כן, האם תוכלו בבקשה להביע את דעתכם על הדגמים הבאים של LG : L1732TQ http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_lcd%20monitors_17%20inch_L1732TQ.jhtml L1770HQ http://www.lge.com/products/model/detail/l1770h.jhtml המחירים של שניהם בסביבות 1800-1900 ש"ח ע"פ zap. ממה שראיתי המסכים די אזוטרים, ולא מוזכרים כמעט בשום מקום..לכן אש…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by parAzoid,

שלום לכולם. כבר באמת התייאשתי מה2007WFP ואני לא רואה שהמסך הולך להגיע בקרוב. בבקשה אל תגידו לי לחכות, כי אני לא רוצה. אם אני אראה שהמסך יגיע בקרוב אני אלך עליו, אבל עד אז אני צריך אפשרויות אחרות. חשבתי על הכיוון של הNEC 20WGX2, ואולי גם על הL2000C. התקציב הוא עד 3200 ש"ח. השימושים שלי במסך הם למשחקים בעיקר, ואח"כ סרטים אינטרנט ועבודות WORD. אין כל שימוש בתוכנות גרפיקה ועריכה. המסך חייב להיות 20" עם עדיפות למסך רחב [בשביל חווית משחק]. אני מעדיף לא לנצל את כל התקציב, ואם יהיה אפשר לרדת לכיוון ה2500+- אז זה יהיה מעולה תודה רבה לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ratzabi,

לאחרונה אני מתעניין יותר בקניית מסך LCD למחשב שלי. הסתכלתי וחיפשתי כל מיני מסכים אך היחיד "שעשה לי את זה" היה ה-LG L1970HR. http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=L1970HR&Cat2Cat1ID=1814&Cat2ID=2038&DeptIDReq= רציתי לדעת מה דעתכם עליו, ואם הוא שווה את המחיר שלו, אם יש לו אלטרנטיבות יותר משתלמות, או כל מידע אחר בעד/נגד המסך? נ.ב הרצתי חיפוש קראתי קצת על המסך אבל הת'רד האחרון שהיה על המסך הזה היה לפני כחודש ומאז יכול להיות שיצאו מסכים חדשים ומשתלמים יותר. אקבל כל המלצה, הערה או תגובה בשמחה. תודה מראש Ratzabi

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. מי מבין מסכי ה - LCD 19 הבאים הוא הטוב ביותר?תסבירו גם למה בבקשה. א) LG L1950B SAMSUNG 930B VIEWSONIC VP920B ב) VIEWSONIC VX924 LG 1970HR

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היום הלכתי לקנות את המחשב, קניתי גם מסך 740B של סאמסונג, המוכר גם הציע לי לקנות את ה 730BF שעולה כ 100 שקל יותר, שהוא 4MS, ואין בכלל מריחות במסך (לפי מה שהוא אומר), אמרתי לו שאני יבדוק את זה ובנתיים בהזמנה הוא רשם את ה 740B, אני צריך את עזרתכם שתעזרו לי להחליט אם ה 730BF שווה כ 100 שקל יותר מה 740B. תודה לכל מי שעוזר לי

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. יש לי מסך LG Flatron 17' [דגם L1732TQ] השאלה היא האם יהיה הבדל באיכות התמונה אם אני יחליף בין הכבל הרגיל מהמחשב למסך שהוא כבל D [הכחול הרגיל] לבין כבל DVI ? השאלה צצה לי לאחר החלפת כ. מסך לחדש.... לידע כללי תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DeeKay,

אני מניח שהיה עדיף לשאול לפני קניית מסך אבל שיהיה. חיפוש בפורום לא מצא משהו ספציפי ובגוגל קיבלתי את זה, שלא כ"כ תורם להבנה. רק לסיום:

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by גד :),

חשבתי על: מסך ”22 WIDE 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 228D רזוליוציה של 1680X1050 עבור חבר דל תקציב במחיר 600 ש"ח, זה כדאי? אה, ראיתי גם את זה באותו המחיר: מסך ”21.5 רחב 5ms כולל רמקולים מבית CHIMEI דגם 22QD רזוליוציה של 1920X1080 הערה: חשבתי דוקא שיקח ברזולוציה נמוכה כדי שפריטים על המסך לא יראו קטנים מידי (בלי הצורך לשנות DPI) עריכה מאוחרת חשובה: מסתבר שהמחיר הזול הוא בגלל שזה סוג של מכרז שצריך לתת 5 הצעות מחיר... לא שווה! כי בסופו של דבר מגיעים למחיר גבוה...

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לא מזמן קניתי את המסך (U2312) וכבר שמתי לב שיש זמזום מוזר שהמסך משמיע שהבהירות עומדת על פחות מ99. שהבהירות על 99-100 אין שום דבר אבל איך שאני מוריד ל98 מתחיל הזמזום וגובר קצת יותר על בהירות נמוכה יותר(25-50) אבל הרעש תמיד שם. עכשיו השאלה שלי היא, האם להפעיל על זה בכלל אחריות או לא? כי אני זוכר שקראתי משהו דומה בפורום פה אבל משום מה לא הצלחתי למצוא את הנושא.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. אחרי חיפוש הבנתי שמסך נפוץ הוא 2007WFP אך נראה שאי אפשר להשיג אותו. האם קיים מסך שמשתווה לו, ובמחיר סביר? כרגע יש לי מסך TN ואני מעוניין לשדרג למסך עם פאנל יותר איכותי, אם לא S-IPS אז S-PVA אז משהו יותר טוב מ TN. מה שחשוב שלא יהיה גרוע מאיזהשהי בחינה מפאנל TN (מהירות תגובה?), ויתאים לשימוש כללי-אינטרנט, צפייה בסרטים ולמשחקים במידה שאין מסך 20" איכותי יותר1680x1050, כנראה שאצטרך להתפשר על מסך עם פאנל TN פשוט, ואז אשמח להצעות. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.