עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב חדש ומסך חדש, כשהמסך הרצוי הוא 27'' HD. המחשב והמסך הם לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחק מחשב - פיפ"א, ואולי עוד משחק בסגנון הזה. רציתי לדעת האם כרטיס מסך שנמצא על המעבד (i3 או i5) יעבוד טוב עם מסך בגודל כזה, או שאני צריך לרכוש כרטיס מסך נפרד? - אם צריך לרכוש, איזה כרטיס מסך מומלץ וזול יבצע את העבודה טוב? כמה הוא יעלה בערך? - על איזה מסך הייתם ממליצים בגודל כזה ובמחיר של עד 1,200 שקל (לא חובה להשתמש בכל הסכום)? תודה מראש לעונים :-)

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Talool,

שלום לכל חברי הפורום לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה שכל פעם שאני מדליק את המחשב המסך מתחיל להבהב במשך כמה דקות ניסיתי להוציא תחיבורים ולהחזיר בחזרה למקום אבל זה עדיין עושה את זה אני אשמח אם מישהו יודע ממה נובעת הבעיה והפיתרון שלה אם אני לא טועה דגם המסך הוא -lg1970hr בתודה רבה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by coorva,

האם ישנו איזה דרייבר או קובץ שיכול לסדר את העיוות הויזואלי שנוצר במסכים רחבים של LCD כאשר התמונה נמתחת לצדדים וגורמת ל"השמנה" של פרטים על המסך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם קניתי מסך חדש Dell 2007WFP והבנתי שצריך לעשות כיול : 1. מה זה בדיוק כיול? ולמה עושים אותו? 2. איך מבצעים כיול?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by ratzabi,

לאחרונה אני מתעניין יותר בקניית מסך LCD למחשב שלי. הסתכלתי וחיפשתי כל מיני מסכים אך היחיד "שעשה לי את זה" היה ה-LG L1970HR. http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=L1970HR&Cat2Cat1ID=1814&Cat2ID=2038&DeptIDReq= רציתי לדעת מה דעתכם עליו, ואם הוא שווה את המחיר שלו, אם יש לו אלטרנטיבות יותר משתלמות, או כל מידע אחר בעד/נגד המסך? נ.ב הרצתי חיפוש קראתי קצת על המסך אבל הת'רד האחרון שהיה על המסך הזה היה לפני כחודש ומאז יכול להיות שיצאו מסכים חדשים ומשתלמים יותר. אקבל כל המלצה, הערה או תגובה בשמחה. תודה מראש Ratzabi

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Yotam.B,

היי לכולם, אני מקווה שאני בפורום הנכון.. אני מחפש תוכנה לעבודה עם 2 מסכים. כן, אני יודע שזה מובנה בוינדוס ויש שכפול או פיצול. אני עובד על פיצול מסכים, אבל אני מחפש תוכנה או דרך לניהול שני המסכים על מסך אחד. נניח ויש אודיטוריום ומקרן מקדימה ואני מאחורה רוצה לנהל את שניהם מבלי לראות את המסך השני כמו שהתוכנה של הוינדוס מספקת שממש צריך לראות את המסך השני. מכירים משהו כזה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by reyrey_200,

שלום, אני מחפש מסף מחשב עד 550 ש"ח בגודל של עד 22 אינץ' ראיתי את המסכים האלו Samsung LED S22A300B / Samsung LED S22A350B ולא הבנתי מה רמת הניגודיות שלהם... באתר של סמסונג רשום DCR Mega ∞ (Static 1,000:1( מה זה אומר ? כי בד"כ מסכי LED הם 1:1,000,000 ומעלה....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Screw_Master,

מסך 25", QHD, גודל הנקודה כנראה יהיה זערורי, במקור רציתי 24" 1920X1200. האם מדובר במסך מוצלח של הבחרה והמחיר הזה משתלם עבורו? http://www.iqpc.co.il/?product=dell-ultrasharp-24-p2516d-qhd-ips

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. רציתי לדעת, אני וחבר שלי התווכחנו, לשנינו יש נייד, לי יש של אייסר עם מסך קריסטל ברייט, אני מאוד מרוצה מהאיכות והחדות שלו, ולו יש של דל עם מסך "טרולייף", איזה מביניהם טוב יותר לדעתכם? מחכה לתגובות...

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by rafip77,

שלום חברים, הכנתי טבלת עדיפיות לסוגי מסכים ושימושיהם מכיוון שאני וחברי עדיין מתלבטים לגבי סוג מסך למרות שקראנו את רוב המאמרים וההודעות. אנא תקנו את הטבלה אם טעינו היכן שהוא בכדי שנוכל להסתמך על הטבלה: אופיס/גלישה S-IPS-מצוין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש סרטים MVA-מצוין S-PVA-טובמאוד S-IPS-טוב TN-בינוני/חלש משחקים TN-מצויין S-IPS-טובמאוד S-PVA-טוב MVA-בינוני/חלש עריכה גרפית S-IPS-מצויין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש מה דעתכם ? תודה .

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ilstockman,

מה דעתכם על המסך הזה? 2350 ש"ח למסך 22 אינץ... :s05: נכון של חברה לא מוכרת אבל 22 אניץ במחיר כזה... רוב העבודה שלי מול המחשב היא גלישה באינטרנט + צפיה בסרטים+סדרות, ומידי פעם משחק או 2 ?Model? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. היי האם הוא מפייץ מסכים של היבואן הרשמי ? (כלומר מאחד מהמפיצים של היבואן הרשמי ?) תודה, jordan_sh.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני רוכש בקרוב מחשב חדש וכמובן צריך מסך חדש. כבר עזרו לי עם הרכבת מפרט המשלב מסך Samsung Navy F2380 23" Wide 8ms PVA 1:150000 FHD . באחד הפוסטים פה בפורום ראיתי טענות על כך שהמסך לא מתאים לגיימינג - מה שהמחשב החדש שלי בעיקר הולך לעשות. האם אתם מסכימים עם הטענה הזו ואם כן - האם אפשר לקבל המלצה על מסך שכן מומלץ לגיימינג בתקציב דומה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Vaz,

יש לי מין סימן כזה של אבק או לכלוך במסך שלא יורד , איך אני מנקה את זה ? עם מטלית לחה ? סמרוט יבש ? איך מנקים מסך lcd ? צריך חומר מיוחד ? אגב זה מסך cmv 222h בהתחלה שנאתי אותו ! ורציתי להחליף אבל לקח לי שבוע להתרגל , ולהגדיר את ההגדרות שהכי יתאימו לי , גם אני חושב שאחרי כמה ימים המסך התחיל להיות יותר טוב. עוד שאלה : איך אני מחבר את המסך הזה לטלווזיה ? איזה כבל צריך ? כלומר אני רוצה שיראו את מה שיש במסך בטלווזיה ולהפך

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. ראשית אציין שאני צריך מסך לעבודה משרדית וגם מעט לסרטים. אבל זה לא קריטי. התענייתי במסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= שעלותו 800 ש"ח. לאחר התייעצות הומלץ לי על המסך של דל 2209WA : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720939 שמחירו כבר 1200 ש"ח האם שווה להשיע עוד 400 ש"ח עבור מסך לעבודה משרדית?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by zone glide,

יש ברשותי מסך U2515H של דל והאמת אני מרוצה ממנו, אבל במחשב החדש חשבתי אולי להחליפו. הסיבה היא שיש מסכים בשוק שתומכים 120hz או יותר מזה ולפי מה שהבנתי נותנים חווית משחק שונה לגמרי וגם לא רק בכל מה שקשור למשחקים.. גם אם זה יהיה אולי מעבר לפאנל אחר מסוג TN זה באמת יהיה גרוע? כיום אני עם IPS והאמת מרוצה מאיכות התמונה אצלו.. בעקרון אני ראיתי מסכים לא יקרים כל כך שהם FHD אבל עם 120HZ אבל השאלה אם אני ארד ברזולוציה זה יפגע מאוד באיכות התמונה ואם זה צעד חכם.. הרזולוציה שלו היא QHD אני חושב שזה די אידיאלי להיום, אני רק לא יודע אם עדיף לשדרג לקצב רענון גבוה או אולי ללכת על אופציה של 4K אבל אז כנראה אצטרך כרטיס מסך חזק יותר בהתאם.. מה דע…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. היי, לפני שקונה את המסך Dell U2711 חשבתי להתיעץ כאן - התקציב הוא עד 4K והשימוש הוא בעיקר משרדי, כבלים (חיבור HDMI) וסרטי FHD. הגודל שמחפש הוא בין 25 עד 30 אינצ'. האם יש מסך איכותי יותר בטווח מחירים הזה? של סמסונג אולי? תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Globalization,

ברשותי מסך סטנדרטי AOC e2343f, וחשבתי אולי להחליף למסך ייעודי לגיימינג למשל כמו BenQ LED XL2430T. לא אגיד שאני גיימר מטורף, אבל כן, אני עדיין משחק BF4, COD, GTA ועוד... באילת המסך עולה 1733. מה אומרים, המעבר יורגש ויהיה כדאי?

19. Started by inspire2006,

אילו מבין 2 המסכים הנ"ל הוא המתאים ביותר לצפייה בסרטים? אני מתכוון לרכוש את אחד מהם והמטרה של המסך תהיה בעיקר לצפייה בסרטי HD. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by leahd3,

הפרדטור הראשון שנפל בחיקי...... תיהנו! https://www.youtube.com/watch?v=NLpnGwWhdZY

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. קניתי עכשיו מחשב חדש (N55SF של אסוס), והוא בא עם תכנה של אינטל שקוראים לה WIDI. לפי מה שהבנתי היא יכולה לחבר את המחשב למסך נוסף בחיבור אלחוטי. האם הבנתי נכון? אם כן, איפה אני יכול למצוא מסך מתאים (32 אינץ' בערך) בארץ? האם הוא יעלה יותר ממסך רגיל? האם אפשר למצוא ביד שנייה? (אני גם עובר דירה עוד מעט, אז חושבים (המשפחה ואני) אולי לקנות טלויזיה... אז אם כבר נקנה, יהיה נחמד אם אוכל לחבר אותה ללפטופ ככה :-) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הבנתי שאת המסך Philips 200W6CS לא ניתן להשיג יותר בארץ (אם מישהו יודע אחרת אשמח אם תודיעו לי מהר...). אם אפשר אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה בדיוק 200W6MB והאם הוא כדאי. ראיתי בסטיקי ביקורת טובה לגבי ה-932B. קיים גם 932BF שהמפרט שלו לא זהה לחלוטין (מהירות תגובה טובה יותר) - האם מבחינת האיכות הוא דומה ל-932B? או שעדיף ללכת על ה-932B? (אני כן משחק מדי פעם לכן מהירות התגובה בכל זאת חשובה לי) בסביבות 1500 ש"ח יש כבר מסכי "22, של חברות כמו Samsung או Viewsonic. אם בכל מקרה אני מוגבל לפאנל TN במחירים האלו, לא עדיף ללכת על מסך גדול יותר? לפני שכל המומחים קוטלים אותי ואומרים ללכת על פאנל איכותי יותר, תבינו שזה התקציב ואין מה לעשות.גם אני הייתי רוצה Dell 2408WFP ... תודה!

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Jeka90,

שלום! היום קניתי את הרמקולים האלה למחשב שלי: Logitech X-230 - 2.1 (קניתי גם עכבר של לוגיטק MX 518, עכבר מעולה, אבל זה לא קשור לנושא ) יש לי מסך LG LCD 17" - L1770HQ אין לי כל כך מקום לשים אותם לכן רמקול אחד עומד על המחשב והרמקול השני עומד כ- 3 ס"מ מהמסך. אם זה מסוכן למסך? שמעתי שאסור לשים רמקולים ליד מסך LCD כי זה יוצר מגנטיות או משהו כזה, אני לא יודע בדיוק. מישהו יכול להסביר לי על זה ולהגיד לי אם מותר לשים את הרמקולים ליד המסך או לא? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eido300,

שלום חבר ביקש ממני למצוא מסך ספציפי (השאיל מסך מחבר ונשבר ה"סטנד"/בסיס שלו, סיפור ארוך ולא נעים), בקיצור, הוא מחפש כזה מסך ולא מוצא, ככל הנראה מסך די ישן. הפרטים שהוא הביא לי על המסך הם אלה: pixel 19tst lcd monitor model d-s9009 כשככל הנראה פיקסל זה שם החברה. עם המידע שהוא הביא לי לא הצלחתי להשיג יותר מידי מידע באינטרנט, התוצאות חיפוש שלחו אותי למאמרים על פיקסלים ומוניטורים... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Liran Shlomo,

שלום חברי הפורום היקרים, כיום אני משתמש במסך של סמסונג 350A, יש לציין שמאוד לא מרוצה מאיך שרואים בו סרטים HD וכמובן בחוויה של המשחקים. אני מוכר אותו לחבר, מעוניין להשקיע עד 1100 ש"ח, אפילו יותר לכיוון של 1000 אם ניתן, רוצה לקבל מסך גיימינג חד ואיכותי שיבטיח לי חוויה טובה ומהנה מודה לכם מאוד מראש, לירן.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים