עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. למה מובנים? כי זה מה שאחותי רוצה ועם אחיות לא מתווכחים. לא משנה ה- aspect ratio, למרות שבגודל הזה כמעט ודאי שהוא יהיה 16:9. לא משנה הפנל, למרות שבמחיר הזה זה בטח יהיה TN - המסך ישמש לגלישה באינטרנט, קצת סרטונים ואיזה משחקון רשת פה ושם, TN יעשה את זה יופי. חשבנו על ה- LG W2271TC, מסך שאני מכיר ועושה יופי של עבודה, אבל אומרים לי שהייצור הופסק ואם נמצא אותו, זו בטח יחידה אחרונה שזרוקה במחסן. ומה יהיה אם נצטרך לממש אחריות? אפשרות אחרת שמצאתי היא Samsung 2263UW, על הנייר יש לו מצלמה עדיפה (3MP לעומת 2MP). רעיונות, הצעות אחרות, ביקורות חיוביות או שליליות והמלצות על חנויות באזור גוש דן יתקבלו בברכה.

2. שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין לרכוש מסך 22" - 24" בתקציב עד 1,500 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות. הומלץ לי על ה Dell UltraSharp 2209wa אך אני מבין שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1650x1050. אני מעדיף לרכוש מסך בעל רזולוציה מקסימלית של 1920x1200, אבל אני מפחד שלא אוכל להריץ משחקים על רזולוציה זו. אם למשל אין באפשרותי להריץ על רזולוציה מקסימלית אוכל להריץ על רזולוציה נמוכה יותר? או שאני חייב להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך? כלומר, אם ברשותי מסך של 1920X1200 אני בעצם "נתקע" על רזולוציה זו? או שאוכל להוריד את הרזולוציה בשביל משחקים מסויימים ללא פגיעה באיכות התמונה? כדי שתוכלו לענות טוב יותר על השאלה שלי אני אצטרף את המפרט שלי …

3. Started by eido300,

שלום חבר ביקש ממני למצוא מסך ספציפי (השאיל מסך מחבר ונשבר ה"סטנד"/בסיס שלו, סיפור ארוך ולא נעים), בקיצור, הוא מחפש כזה מסך ולא מוצא, ככל הנראה מסך די ישן. הפרטים שהוא הביא לי על המסך הם אלה: pixel 19tst lcd monitor model d-s9009 כשככל הנראה פיקסל זה שם החברה. עם המידע שהוא הביא לי לא הצלחתי להשיג יותר מידי מידע באינטרנט, התוצאות חיפוש שלחו אותי למאמרים על פיקסלים ומוניטורים... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בנושא. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by shlomip,

חבר מגיע מארה"ב, ביקשתי שיביא לי מסך lcd 17 , אחרי בדיקה והשוואת מחירים מצאתי מסך במחיר מצויין של 105 דולר ,מאחר ואיני מבין בחומרה אשמח לשמוע את דעתכם, תודה! קישורים: http://www.shopping.com/xPC-17IN_LCD_1280X1024_SILVER_E17PS_SPKR_VESA_ENTERTAINMENT_LINE מפרט טכני: http://www.amazon.com/gp/product/tech-data/B0009U5ZT2/ref=de_a_smtd/002-7457430-9048863?%5Fencoding=UTF8

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Mejadla,

אהלן, מתעניין ברכישת מסך QHD 1440p, כלומר רזולוציה של 1440x2560 בגודל 27". המסך הוא גם 165Hz. (כבר יש לי דגם שאני רוצה) אם אני אחבר את ה-PS4 שיש לי (הוא לא פרו), מה יקרה? תהיה תמונה מטושטשת? הרי זה מוזר (סורי על אי-ההבנה אני לא הכי מבין בנושא), אם מסך שיכול להציג 2560x1440 פיקסלים (3,686,400 פיקסלים) אמור גם בלי בעיה להציג FHD כלומר 2,073,600 פיקסלים לא? ומה לגבי התדר, ה-PS4 מוציא 60Hz אז גם עם זה המסך אמור להסתדר לא? תודה לעוזרים!

6. Started by Omer DA,

קניתי לאחרונה מחשב חדש והכרטיס מסך תומך רק בחיבור dvi, והמסך שלי תומך רק בחיבור אנלוגי חיפשתי מתאם ובסוף מצאתי בגולדטופ אבל אין להם במלאי...רעיונות מישהו? אולי יודעים על חנות שאפשר לקנות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. עבר זמן רב מאז שמסכי CRT היוו את המיינסטרים בשוק, אבל חובבי ה CRT (ואני בתוכם - עדיין לא שיכנעו אותי להחלף את מסך המחשב שלי מ CRT ל LCD) עדיין טוענים שעם כל השיכלולים שהוכנסו עד היום ל LCD כגון 120HZ או LED BACKLIGHT, מסכי ה LCD עדיין לא מצליחים להגיע לרמה של מסכי CRT איכותיים - מדובר בעיקר במשחקים. הבחור הבא הרים את הכפפה והשווה מסך CRT ישן ואיכותי למסך LCD חדיש ואיכותי. נאה שגם כיום אחרי כל שינויי הדורות, גיימר יקבל הרבה יותר ממסך CRT מאשר ממסך LCD: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=960548

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by XDude,

19 LCD זמן תגובה 8ms תוצרת PHILIPS. דגם 190C6FS אני קונה במחיר של 1500 שקל שבמחיר הזה אני יכול להביא רק מסך 17 טוב כמו ה740B האם שווה לקנות אותו? מבחינת אחריות איך פיליפס? זמן תגובה - 8ms ניגודיות: 1:600 בהירות: 270 16.2 מליון צבעים תקנים: TCO'03 תדר סריקה : 30-82Khz גודל נקודה: 0.294 מ"מ רזולוציה : 1280X1024 כולל כניסה אנאלוגית זוית צפיה 160 מעלות זה המפרט שלו... כדאי לא כדאי? מבחינת איכות וכדומה? תודה על עזרתכם!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  9. LG W2252TQ LCD WIDE 22 ASUS MW221C או SyncMaster 226BW לפי מה שהבנתי אלה ה22אינץ' המובילים תקציב ~ 2000 שימוש: בעיקר משחקים וסרטים אני מתכנן גם לחבר את המסך לממיר (yes) אם זה אפשרי תודה וחג שמח!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום, אז החלטתי לנסות ללכת על גודל של 27, שימושים של קצת משחקים, אינטרנט, יו טיוב ואופיס. מבחינת עלות: בערך 1500 ש"ח. מה דעתכם על הדגם הזה למשל? https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18600 יש משהו עדיף בעלות הזאת כולל משלוח ומיסים מחו"ל? ראיתי שממליצים על newegg למשל.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב, ואני מתלבט איזה מסך להוסיף לו. התקציב הוא 800 ש״ח. חשבתי על ה- SAMSUNG Samsung S22A350B LED 21.5 חיפשתי בעיקר בגדלי 21.5״ בגלל שאני רוה שהמסך יהיה איכותי ומתאים לגיימינג ואני לא בטוח שאקבל את זה עם מסך 23״ בטווח המחירים האפשרי בשבילי. מה אתם אומרים? אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום כרגע יש לי T260HD ישן משהו כמו 8-9 שנים אבל עבד לי סבבה. רמקולים מובנים אז פשוט השתמשתי ב HDMI ואוזניות. הוא גם טלויזיה (עם מקלט דיגיטאלי) אז הוא שימש אותי קצת כטלויזיה בתחילת דרכו. הבעיה היא שהוא עכשיו בשיעול מוות. מדי פעם הוא פותח את התפריט של המסך על דעת עצמו או מחליף source . הוא עשה את זה בעבר אבל בזמן האחרון זה הפך שכיח יותר ובלתי נסבל. אני אוהב מסכים עם אקסטרה פיקסלים ומשחק לרוב ב 1080p windowed . אני חושב ש4X יהיה קצת מוגזם והכרטיס מסך שלי , HD7950 לא יאפשר אפילו 1440P אבל יש גם מחשב חדש בתוכניות. אז או 1920X1200 או 1440p שהיא אופציה שרק היום חשבתי עליה. התקציב כ2000 ש"ח גמיש (תחרגו נראה אם זה שווה) . מעדיף לקנות בשני…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. שלום, אני יודע שכבר שאלו פה, וקראתי הכל + עוד חומר באינטרנט ואני פשוט לא מצליח לבחור מסך לעצמי... התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אני מעדיף מסך של VIEWSONIC - גודל 17 מספיק לי בהחלט. היעד הוא ביתי (עבודות ואינטרנט ואופיס), אבל גם למשחקים וסרטים! אשמח לקבל המלצות + אתרים עם המלצות וכו'... תודה מראש, תום.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. כיותר משבוע אני עם המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ואני כבר לא יכול להשאר עוד עם המסך הCRT הגוסס שלי mag 786FD. ואחרי שיטוט ממושך במעמקי הפורום אני רק מתחרפן ויוצא יותר מבולבל מלפני כן. אני לא יודע אם להפשר על TN או לחסוך על משהו רציני כי בכל זאת מסך הוא משהו שנשאר יותר זמן מחומרה במחשב. ואני לא יודע מה אפסיד אם אקנה T240 לעומת 2408WFD מבחינת איכות. אני רואה שכאן ממליצים על TN למשחקים אבל יש לו בעיות עם צבעים עומק ועוד דברים שאני לא זוכר עכשיו אז מה גורם לTN להיות מומלץ למשחקים. (בכל זאת עומק צבעים חשוב גם למשחקים לא?) ולפי מה שאני קורא כאן גם ב2408WFD יש בעיות וחסרונות משלו (לא יודע מה אבל ב2900 ש"ח דיי אפשר לצפות לשלמות) ויש את EIZO S2431WE שנשמע כמעט מושלם חוץ מהמחיר. (עולה …

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by צפיד,

שלום, ברשותכם שאלה: אחרי נבירות בפורמים כאן והשוואה עם לסמסונג 226BW בחר ב LG לדעתי הצבעים נראים טוב יותר בנוסף עניין הפנאל הסיני וכל הקשור בכך די הרתיעה אותי קניתי את המסך לפני ימים בודדים והייתי רוצה לדעת למה בחלק מהמקומות נראה שהמסך הוא בעל ניגודיות של 1:3000 כאשר על המסך ומפרטי המסך רשום 1:5000.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by genia,

.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. יש לי חדר קטן ואני רוצה להתקין בו מזגן. מכיוון שאני מתכוון לשבת מול המחשב כמה שעות טובות ביום,הייתי רוצה שהמזגן יהיה מולי,אבל ככה פתח יציאת האויר יהיה מעל 4 המסכים שבעה"ש יהיו לי...(במבנה של ריבוע). יוצא שהפתח של המזגן יהיה רחוק כ- 25 ס"מ בלבד מהמסך העליון. אפשר לכוון את המזגן שיוציא את האויר כלפי מעלה (פחות או יותר ) ,אבל כשאני לא מול המחשב עדיף לי שהאויר ירד למטה. האם זה יכול להזיק למסכים?.....

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by ashbit_q,

מסך של סמסונג מסדרת syncmaster T260 המסך עובד כמעט מושלם אבל יש כמין לכלוכים כאילו משהו עבר על המסך עם מגבת לא הכי נקיה באלכסון מה שיצר פסים אלכסוניים בעיקר במרכז המסך קצת יותר כהים. ""ניסיתי לנקות" זה לא לכלוך. השהו יכול בבקשה לומר לי מה הבעיה? המסך בן 6 והתאורה שלו מצויינת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by bagetrek,

נא למחוק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. מבקש המלצה למסך בתקציב 2000-3000ש"ח. גודל המסך הכי פחות חשוב. גם הרזולוציה לא הכי חשובה למרות שאני מעדיף 1680X1050 ומעלה. מה שהכי חשוב הוא איכות התמונה (אמינות צבעים) ואחידות הפאנל. הייתי שמח אם גם זמן התגובה יהיה סביר ומעלה (משהו כמו 5ms ומטה). זהו, פחות או יותר. ת'נקס.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by uncommon,

אפשרות 1: מסך המיינסטרים האולטימטיבי ה-LG 19" L1970HR 2Ms ב-1675 ש"ח אפשרות 2: 2 מסכים הכי בסיסים מסך AOC 19" LM965 8MS http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=266 ב-2,100 ש"ח. כלומר יותר איכות תמונה אל מול יותר שטח עבודה... אפשר לחדד את זה כך: אם הבחירה היתה בין מסך "22 אנונימי מול "19 עם קבלות, במה הייתם בוחרים?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by danshimsh,

שלום רב, אני עוסק בתיכנות ובמקום עבודתי הקודם היה לי מסך Eizo 19 inch המסך היה מסך מרובע והייתי מאוד מרוצה חיפשתי בזאפ וראיתי שיש מסכים מרובעים תוצרת Eizo הם יקרים מאוד לדעתי, בסביבות 2000 שקלים חדשיים מה שמפריע לי הוא שמה שראיתי שם שיכול לעניין אותי היה מסך שתומך ב dvi אבל אינו תומך ב hdmi אם משקיעים סכום כה נכבד, האם חא כדאי לחפש מסך עם הטכנולוגיה החדשה ביותר ? שאלתי היא, האם חוסר התמיכה בhdmi, שהוא תקן חדש יותר, הוא משמעותי ? או שאין הבדל משמעותי באיכות? בברכה דן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by MONO,

אני עוקב פה בפורום אחרי הדיונים כבר הרבה זמן ולא מצליח להגיע למסקנה בעניין. עיקר השימוש שלי במסך יהיה לסרטים. חשוב לי מאד שתהיה חדות וגוונים שלפחות מתקרבים לרמה של CRT. אז איזה פאנל עדיף S-IPS, S-PVA,MVA,או דווקא ה-TN?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. המסך ישמש לעבודה ממושכת יומיומית מהבית (בעיקר תכנות). אמל״ק - האם לרדת מעט באיכות בשביל מסך גדול יותר, עם חיבורים עדיפים? והאם כדאי בכלל 27 אינץ לצרכים שלי? אופציה ראשוניה - Dell U2518 25 אינץ מסדרה U האיכותית ביותר של דל, 1,550 ש״ח https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24583 אופציה שניה - Dell P2720DC 27 אינץ מסדרה P (גרסה אחת מתחת לU), מתחבר בחיבור USB-C אחד ללפטופ (תצוגה, נתונים, טעינה). 1,590 ש״ח. https://www.pc365.co.il/product-21765-Dell_27_USB_C_Monitor_P2720DC_3Y?hidedetails=true&gclid=CjwKCAjw3-bzBRBhEiwAgnnLCvqsBnFi6DqM34LreeCwbO12VLJsnll0rYkM09YFCarYrB4tbrtXthoCiOoQAvD_BwE …

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  25. קניתי לפני כ3 שבועות מסך 2007FP מהחנות LCDTV. לא מזמן גיליתי שהפאנל שיש ברשותי הוא S-PVA. התקשרתי אליהם והם אמרו שהם מוכנים להחליף לי אותו. ועכשיו לשאלת הכותרת: האם יש איזושהי סיבה להישאר עם S-PVA למרות שאפשר להחליף לS-IPS? ובאופן כללי מה הם היתרונות של פאנל S-IPS לעומת פאנל S-PVA? תודה על שנכנסנתם לאשכול

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.