עבור לתוכן

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by k22,

יש לי התלבטות קשה מאוד בין 2 מסכים :s05: 1.acer עלות 599 led דגם:a221hql יחס ניקודי 1-1200000 זמן תגובה 5 או 2 לא זוכר המסך השני של סמסונג 2333 שמבחינת ביצועים יותר גרוע+ מסך lcd ויותר יקר בעוד 200 שקל בערך אבל עדין סמסונג מול acer נישמע מצחיק אני רוצה כבר היום לרכוש את אחד המסכים אני משתשמש בcrt והוא עושה לי כאב עינים ואני צריך ללמוד מהמסך

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737354 אני יודע שהפורום שינה באופן לא רשמי את שמו ל"מסכי מחשב של דל", אבל יש כאלו שלא יכולים להוציא 2,500 ש"ח על מסך 24 אינץ' למחשב.. (אסתייג ואומר שאני אישית משתמש מרוצה של Dell 2709..)

• 9 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by Ronenosh8,

אני מתלבט בין DELL U2311H לבין DELL 2209WA. מצד אחד ה2209WA מציג צבעים טובים יותר וטקסטים בגדול. אבל הוא לא FHD כלומר לא יריץ תכני HD באיכות המקסמילית. ומצד שני יש את ה U2311H מציג צבעים וזוויות צפייה פחות טובים משל ה 2209WA הוא FHD עם שדה עבודה ענק אבל הכל קטן יותר. מצד שני FHD ינוצל אצלו יותר מאשר ב 2209WA. עזרה?!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אתמול קניתי מסך bx2235 led samsung כשאני מדליק אותו ואני גולש באינטרנט כואבים לי עיניים וגם מסך בהיר מאווד בעריך אחרי 20 דקות זה קורה למישהוא יודע למה ככה ? מה עלי לעשות להחליף אותו ומוזר איך שאני הבנתי מסכי led נחשבים ליותר טובים וגם מיפרט המסך נשמע טוב

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. הי, אני מחפש מסך בתקציב של עד 3,000 שקל המטרות: משחקים\ סרטים \ קריאת טקסט הדגמים שחשבתי: 1.U2311H 2. PHILIPS 240PW9EB 3. EIZO LCD 23 Foris FS2331 לפני משהבנתי ה U2410 לא ממולץ , לכן לא הכנסתי אתו לרשימה.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אהלן. אני עורך וידאו (ומעצב גרפי בקטנה), וקניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש (כרטיס מסך GTX470). יש לי מסך אחד CRT ישן של 17 אינץ' והוא מצויין לי (משמש כמוניטור לוידאו), ומסך נוסף CRT ישן של 19 אינץ' - הוא המסך הראשי וקשה לי לראות את הטקסט במסך (הוא כאילו לא בפוקוס)... אז התלבטתי איזה מסך לקנות כדי להחליף את המסך הראשי, בחנות ראיתי את ה E2240T של LG שנראה סבבה, ופה בפורום ראיתי שמדברים על ה 2333T שהוא איכותי. הפרשי המחירים לא בשמיים , אבל האמת שהיה בא לי לקנות מסך לא יותר מ 22 אינץ' בגלל שיש לי עוד מסך ואני לא רוצה מסך גדול מידי, בכל מקרה, איזה מסך מבינהם עדיף? העובדה שה E2240T הוא מסך LED לא גורמת לו להיראות יותר טוב (עזבו שנייה זוויות צפייה) מה 2333T ? ומה לגבי זמן התגובה …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by broshg,

שלום חברים, כרגע בבעלותי מחשב אחד עליו מותקן WinXp ומחוברים אליו 2 מסכים. בהגדרה האחד הוא הראשי והשני הוא הרחבה, אפשר להעביר לשם חלונות וכו'. השימוש ההולך וגובר שלי הביא אותי למסקנה שאני צריך כבר 4 מסכים. כמה שאלות: 1. מערכת הפעלה: האם WinXp תומך ב-4 מסכים בוא זמנית? 2. כרטיס מסך: כמה כרטיסים אצטרך לקנות? או אולי רק אחד עם 2 יציאות DVI כשעל כל אחת יהיה מפצל? מה עדיף? 3. מעמד: ברצוני ששני המסכים הנוספים ימוקמו מעל שני הנוכחיים. האם יש לכך מעמד מיוחד? איך עושים דבר כזה? תודה רבה מראש.

• 10 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by lee.,

המסך הנ"ל נמכר במחיר די נמוך עבור הפאנל המדובר (<1000). לדעתי זיגזג היו הראשונים שסימנו אותו כ-PVA, אבל היום יש הרבה חנויות בישראל שמציגות אותו ככזה. לא הצלחתי לאתר עליו שום מידע באתר של סמסונג, וגם אם נניח שזה לא מוזר, מעט אתרים לא ישראלים מציגים אותו ככזה, לדוגמא: http://www.h-online.com/priceinsight/a565407.html http://2007.prad.de/en/guide/screen6351.html באתר הזה לעומת זאת http://www.all-monitors.com/compares/samsung_syncmaster_2333t_vs_samsung_syncmaster_f2380 לא מציינים את הפאנל, בינגוד ל-F2380 שידוע כ-PVA שעליו כן מסמנים. זוויות הצפייה לעומת זאת, זהות בין שני המסכים. האם מישהו יודע מה הסיפור? נשמע לי קצת זול, ומשתלם מכדי להיות PVA, אלא אם יש לו שלל בעיות אחרות…

• 41 תגובות
    • 15.3k צפיות
  9. אני משדרג את המחשב שלי למחשב חזק למשחקים ורציתי שתמליצו לי על מסך מחשב גם כן חזק למשחקים בעיקר. התקציב הוא בסביבות 1200 שקל פלוס מינוס.. האיכות הרבה יותר חשובה לי מהגודל.. תודה רבה ושבוע טוב.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. חשבתי שאוכל לצלם את המסך עם הפיקסל המת אבל כניראה שאי אפשר, כי בתמונה הכל ניראה מושלם :-). בכל מקרה, על הרקע השחור למטה בתמונה(בתוך הריבוע הלבן. צריך לגלול את התמונה כדי לראות את הריבוע הלבן), יש מקום שרואים שני פיקסלים אדומים קטנטנים(או אולי רק אחד, אני לא סגור על זה), אבל שוב, אי אשפר לראות את זה כאן, אצלי זה בתוך הריבוע הלבן :-). בדקתי את זה עם התוכנה nokia monitor test. עכשיו השאלה שלי היא האם שווה להחליף? האם אהיה נודניק אם אחליף? האם זה בכלל משנה(כי בתכלס כשהמסך לא בגוון שחור(וזה בדרך כלל) לא מבחינים בזה)? ואולי גם המסך הבא יהיה עם פיקסלים מתים? האם הפגם הזה מעיד על כך שזה ימשיך ויתרחב או שאין קשר וזה יכול לעבוד כמו שצריך עם פיקסל אחד מת, בשנים הבאות? בקיצור, מה אתם…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by k22,

ברצוני לרכוש מסך מחשב חדש התקציב שלי זה 600 גג 700 ראיתי מסך של חברת acer -led 22אינץ (21.5) ניגלה לעין דגם- [glow=red,2,300]a221hql[/glow] יחס ניקודי: 1-1200000 עלות :599 משתלם ? יש המלצות למסך אחר? :s05:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by liran2003,

היי, אחותי חיברה יותר מדי דברים בשקע חשמל אחד, ביניהם המסך lg, בן כ-5 שנים. בעקבות העומס הפקק קפץ. מאז המסך הפסיק לפעול (נורת standby לא נדלקת). ניסיתי להחליף כבל - לא עזר. האם המסך גמור? או שיש איזה פיוז שאפשר להחליף?

13. רכשתי Samsung 2333T לפני כמה חודשים ורק היום קניתי כבל DVI. שמח ומאושר חיברתי את הכבל אבל עכשיו המסך מפסיק לפעול לכמה שניות(לפעמים שנייה אחת, לפעמים 15~ שניות) לעיתים תכופות מאוד, חוץ מלחבר את הכבל החדש לא שיניתי שום דבר. מה יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by X-Style,

כרגע יש ברשותי מסך של סאמסונג 22" דגם - 2243BW עם פאנל TN ואני מחפש מסך 24" עד 27" עם פאנל איכותי יותר. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים ואינטרנט, ומדי פעם גם סרטים. עכשיו, הדגש במסך הוא ללא ספק הפאנל.. אני מעוניין לקנות את המסך עם הפאנל האיכותי ביותר, ואם אין מסכים גדולים מ24" עם פאנלים כאלו אז אני אסתפק גם בגודל הזה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום אני מחפש מסך מחשב 19" לשימוש ממוצע בעיקר אינטרנט - יש מבצע במחסני חשמל על המסך הבא במחיר של 500 ש"ח, מה לדעתכם החסרונות שבו ? האם כדאי ? מסך מחשב דק רחב Fujicom FJ-9500 18.5'' LCD 2ms 1:100,000 Multimedia FUJICOM גאה להציג מסך מקצועי בטכנולוגית החדישה ביותר בעל ניגודיות גבוהה במיוחד של 1:100,000 עיצוב מרשים המשולב עם האיכות והאמינות של FUJICOM. גודל מסך: "18.5 LED פורמט תמונה: 16:9 סוג מעמד: Tilt צבע המסך: שחור בהירות: 400cd/m רזולוציה: 1366X768 גודל פיקסל: 0.3 יחס ניגודיות: 1:100.000 מהירות תגובה: 2ms מגוון צבעים: 16.7 מיליון תדר אופקי: 30-75Hz תדר אנכי: 60KHz זווית צפייה: H) 170° (V) 160°) רמקולים : 2X 2 watt תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 4.6k צפיות
  16. Started by vgsign,

אופציה א': LG e2240t - ב630 ש"ח אופציה ב': SUMSUNG 2333T - ב770 ש"ח ראיתי כאן המון המלצות על ה2333t אבל כיוון שאני קצת קצר במזומנים אשמח לשמוע את דעתכם לגבי ההפרש במחיר. - השימוש העיקרי במסך הוא לאינטרנט והמשני הוא סרטים ומשחקים.

• 1 תגובה
    • 918 צפיות
  17. Started by KobiIL,

שלום! אני צריך עזרה עם הגדרת צבע במסך זה, מי שיש לו את המסך הנ"ל ויכול בבקשה לשתף את ההגדרות צבע שלו אני מאוד אשמח. תודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by daviditzhaky,

ה2209wa\u2311h או המסך שלסמסונכ עם פאנל הpva?

• 0 תגובות
    • 991 צפיות
  19. Started by benyben,

שלום. האם המסך הנ"ל מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by david86,

מחפס מסך מחשב 22 אינץ שהיה טוב איכותי

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום יש ברשותי מסך של חברת cmv945A קניתי אותו לפני 3.5 שינם ככה שאין עליו אחריות לפני שבוע שהיה מזג אויר סוער ניכבה לי המחשב כמה פעמים ונירא לי כתוצאה מכך המסך שלי נהרס הוא מראה נורה ירוקה אבל אין תמונה מהמחשב אני מחבר מסך אחר הוא פועל אני מחבר לטלויזיה הוא פועל הוא מראה לפעמים תמונה לשניה ועוד פעם לא מראה כלום ואז הוא מרא תצוגה באור מאוד חלש שמי שיש לו משקפים לא ירא אתת התמונה פשוט ירא שחור השאלה שלי איך אפשר לתקן (עצמאי או לחברה מחשבים שמתעסקת בתיקונים)? או שהמסך הלך ולקנות חדש תודה...רן

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by GuGuSH,

שלום, אני רוצה לקנות מסך בגודל 22" ברזולוציית FHD. התקציב שלי הוא 1,000 שקל ברמת העיקרון, אבל אני מעדיף לקנות משהו שיעלה באיזור ה-700. שמעתי על מסכי LED, מסכים עם פאנלים טובים יותר (PVA, IPS) ועוד כל מני ירקות. תהיתי כמה זה קריטי לשימושים שלי. אני לא גיימר. השימושים שלי הם תכנות וקריאה בעיקר. אולי גם קצת סרטים פה ושם... אם ההבדל בין מסך ב-700 למסך ב-1000 הוא קריטי, אז אני אקנה את המסך ב-1000 שקל. אם לא, אניא עדיף את המסך הזול יותר. תוכלו לעזור לי להבין מה ההבדל בין המסכים? יש המלצות למסך? חשוב לי שאפשר יהיה לכוונן אותו לגבהים שונים וזוויות שונות (לא משהו מיוחד מדי, אבל שיהיה אפשר לכוון טיפה). תודה רבה, גיא.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Ronenosh8,

דל 2209WA או LG W220P. מה עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by sagiiiii,

היום קיבלתי את המחשב שקניתי אחרי התייעצות בפורום מפרטי מחשב! המליצו לי ללכת על מסך smsung 2333T ולמרות שקראתי עליו הרבה ביקורות טובות אני רציתי לוודא פעם אחרונהשזאת רכישה נכונה ששיתי! הכרטיס מסך שלי הוא leadtek nvidia geforce gtx460 oc 1GB! אני בדר"כ משחק משחקי fps שצריך מהירות תגובה הכי גבוהה שיכולה להיות! רציתי לדעת עם המסך הזה עמדבדרישות האלה? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 *הוא אצלי בבית אני עוד לא יודע אם לפתוח אותו או לא!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם, אני מחפש מסך לשימוש משרדי ממושך (הרבה שעות עבודה) מעדיף שיהיה בפורמט 16:9 ולא 4:3, זאת אומרת "מסך רחב" התקציב: 600-700 ש"ח לא ממש חשוב לי שיהיו בו יציאות DVI או HDMI תודה מראש. :

• 8 תגובות
    • 3.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים