עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Roy-L,

אז לבסוף, אחרי הקדיחה בפורום (שרשור מלפני כמה ימים), התחדשתי ב- Dell U2412M, ואני סה"כ מרוצה. בתור מי שרגיל ל-2209WA (ועדיין רואה אותו בתדירות גבוהה כי יש עוד אחד כזה במשפחה), אוכל לומר שהתמונה סה"כ דומה מאוד. הצבעים ב2209WA כנראה טיפה טובים יותר, אם כי לא ראיתי את המסכים זה ליד זה, כך שייתכן שישנה הטיה פסיכולוגית שלי לטובתו, שכן לגביו אני יודע שמדובר בפנל 8 ביט, כאשר ל- U2412M יש פנל 6 ביט + FRC. כך או כך, לעניין הצבע, מדובר בFeel כללי דומה עד זהה. אחרי כיול לפי ההוראות ב- tftcentral.co.uk התמונה באמת נראית יוצא מן הכלל (יש שם הוראות מדוייקות לעניין הרכב צבעי היסוד), אם כי אני מעדיף אותה בהירה יותר (הם מכיילים את הבהירות ל- 35, שזה חשוך לטעמי). Out of the box הוא בהיר מי…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by AiXC,

תקציב לא מוגבל. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 935 צפיות
  3. Started by shahar31,

מחפש מסך מחשב בגודל 24' לחדר במעונות שיתחבר ללאפטופ שלי. שימושים עיקריים זה סרטי HD, והרבה סיכומים לקרוא על המסך, אז חשוב שלא יעייף את העיניים אחרי הרבה שעות. מעדיף חברות כמו סמסונג או דל וכו'. תודה והכל

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. כרגע הוא נמכר בהנחה של $100 כלומר ב $299 http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-2676&dgc=SS&cid=39715&lid=1003769 אם למישהו יש אפשרות להביא אותו מחו"ל זה בטוח אחלה קנייה ואולי אפילו משתלם להביא אותו דרך מסטופ או איזה שירות מתחרה (נדמה לי שיש איזה מתחרה זול יותר ששולח דרך הים ולא במשלוח אוויר, מה שאני מניח שמוזיל משמעותית את המשלוח)

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by idanarieli,

תקציב: 500 חריגה: 50 שימושים: משחקים,סרטים ואינטרנט כ. מסך: ati hd 6870 איזה מסך כדאי נקנות? מצאתי אותו: http://getit.co.il/Prod/65275/ איך הוא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by deluxe,

החלטתי לקנות מסך של דל בגודל 23 אך נקלעתי למצב מבלבל: לאחרונה יצא לשוק הדגם החדש Dell U2312HM LED שהחליף את Dell U2311H LCD. על ה-LCD המליצו רבות וגם הביקורות משבחות, אך אין לי מושג אם האיכות של הדגם החדש בטכנולוגיית LED עולה על הישן. אשמח אם מישהו התנסה עם שני הדגמים ויכול לתת לי את חוות דעתו. אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר לי איך ההבדל בין הטכנולוגיות בא לידי ביטוי בתצוגה ובכלל. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by poop,

שלום. יש לי כעת שאלה נוספת: ברצוני לרכוש מסך של סמסונג 27" LED. משום מה, ראיתי שכמעט כל הדגמים שלהם לא באים עם יציאת DVI שאיתה אני עובד היום, אלא עם יציאת HDMI. רציתי לדעת מהי ה- HDMII, והאם זה במקום DVI? האם משתמשים רק ב- HDMI עם כבל שמחבר בכרטיס מסך עם יציאת HDMI למסך? תודה רבה רבה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אז ככה, השאלה שלי היא דיי פשוטה לפי מה שהבנתי HD זו בעצם רזולוציה שהמסך עובד בה (אני מקווה שאני לא טועה) לכן אני שואל את השאלה, אם מסכים מפיקים למשל רזולוציה של 1680X1050 אז היא לא בטווח של ה HD? כי לי למשל יש מסך עם רזולוציה כזאת, אבל כשאני מוריד למשל סרט באיכות HD אז אני אכן רואה את התמונה באיכות זו אז למה אני צריך בעצם מסך שהוא full hd? ומה ההבדל בין hd ready ו full hd ומה ההבדל גם בין 1080i ל 1080p ואם יש לי מסך שהוא FHD האם המשחקים אותם אני משחק יוצגו באיכות HD באופן מורגש כמו למשל בסרטים? (הכוונה היא אם אני ארגיש בהבדל כשאני משחק במסך HD או לא כמו שאני מרגיש בהבדל כשאני רואה סרט ב HD או לא) ושוב מה שמבלבל אותי, אם אני רואה במסך הנ"ל (1680X1050) סרטים באיכות H…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום ניסיתי את מזלי במערכת פורומים אחרת אך לא זכיתי למענה... באתי להתייעץ פה. אשמח לייעוץ איזה מסך מחשב לרכוש. בחמש שנים האחרונות מסך המחשב היה של חברת LG מדגם L1954SM, גודל 19" יחס 3:4. המסך חציו עובד וחציו לא עובד (האם לפרט?). ישנה דרישה אחת עיקרית - רמקולים מובנים. הסיבה היא סדר על שולחן המחשב. אם יש מסך משמעותית איכותי יותר אפשר לשקול לוותר על הדרישה הזו. נכון להיום המסך מחובר לכרטיס מסך On board עם יציאת VGA בלבד - כך שיש צורך שהמסך יהיה בעל כניסת VGA. השימושים הם שימושים בסיסיים - תוכנות מובנות במערכת ההפעלה חלונות, אופיס, גלישה, דוא"ל ותוכנות IM הכוללת וידאו. השימוש ביישומי אופיס הוא רחב. קבצי Word גדולים, טבלאות אקסל הנפרסות ע"ג עמודות ושורות רבות, מסדי נת…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by inetw,

שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש מה אתם אומרים על המסך הזה? LG מסוג דגם IPS236V גודל 23" http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2389183,00.asp מפרט טכני בעברית: http://www.speed4u.co.il/Product.asp?Pid=IPS236V-IPS&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=74&aff=Zap〈=he Youtube: מה דעתכם?חוות דעת?המלצה?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. הייתי היום בבאג כפי שהמליצו לי פה אז, וראיתי מחשבי aoc. המוכר הציע לי מסך 19 אינץ E943. כמו כן, עברתי גם באופיס דיפו. השאלה שלי היא כזו: נזכרתי שאני מעדיפה מסך עם רמקולים מובנים. באופיס דיפו המוכר הציע לי מסך של benq דגם GL2030, מסך לד כפי שהמליצו לי פה. אממה? שהוא טען שזה עם רמקולים מובנים, אבל כשעשיתי חיפוש בזאפ על הדגם הזה, לא מצוין שיש בדגם הזה רמקולים מובנים. איך זה יכול להיות שהוא טעם טעות כ"כ גסה? כמו כן, הוא גם טען שהניגודיות מטד גבוהה אבל במפרט בזאפ צוין שמדובר בניגודיות של אחד לאלף. בנוסף, הציעו לי גם מסך של סמסונג, 20 אינץ, BX2031 led, הבעיה היא שאין בו רמקולים מובנים. שאלה שניה - שמתי לב שבמסכי לד הניגודיות היא 1:1000. מצד שני, ככל שהניגודיות גבוהה יותר המסך "…

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  12. Started by ithamar21,

שלום לכולם! אז ככה יש ברשותי מסך מחשב של אסוס זה המסך: http://orpc.co.il/site/detail/detail/detailDetail.asp?detail_id=3092016 רציתי חוות דעת עליו? השימושים הם משחקים ולפעמים צפייה בסרטים. תודה רבה לכולם!

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  13. שלום. אני רוצה לקנות מסך מחשב.תקציב עד 1200 שח הבנתי שמסך איכותי הושא מIPS בעיה שלי שאני לא יודע איך לחבר 2 מקורות לרמקולים איזה מסך מומלץ ואיך אפשר לחבר רמקולים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by roee43,

כל הלינקים מובילים לאתר היצרנית באנגלית... כל המסכים בגודל 23 inch כולם full HD. חשוב לי שיהיה חיבור HDMI המסך הראשון של סמסונג:\http://www.samsung.com/us/computer/monitors/LT23A350ND/ZA? המסך השני של LG : http://www.lg.com/us/monitors/lg-IPS226V-PN-led-monitor המסך השלישי הוא רק בדיקה כי משהו מוזר תראו אותו ואז תכנסו ללינק בחברה המשווקת ותראו שהמחיר ב 100 $ פחות זה הגיוני ? http://www.lg.com/us/monitors/lg-D2342P-PN-led-monitor הלינק לחברה המשווקת beach camera http://www.beachcamera.com/shop/product.aspx?sku=LGD2342P תודה רבה לעוזרים, רועי

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום, המסך מיועד לתכנות וקריאה אינטנסיבית (בעיקר קבצי PDF). דרישות המסך: 1) 22" 2)רזולוציה 1050:1680 לא יותר בשום פנים ואופן 3)פנל מאט (לא מבריק) רצוי anti-glare. תודה מראש למגיבים.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום. בעקבות קריאה מרובה בפורום אני מבין שאתם ממליצים על מסך הDELL U2412M. בניגוד למסכים אחרים בקטגוריה, אין לו חיבור HDMI אלא DisplayPort. האם יהיה ניתן לחבר מכשיר Galaxy s2 אל המסך דרך חיבור MHL MicroUsb to HDMI ואותו למחבר HDMI to DisplayPort adapter? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Yanai_Gaf,

שלום לכולם, אני מחפש מסך טוב שישמש כמחשב וגם כטלוויזיה (הכוונה גם לממיר, לא רק DVD) שיתאים בעיקר למשחקים, סרטים וגלישה באינטרנט. מבחינת רזולוציה, כמובן שחשבתי על 1920X1080, אך מה לגבי 1920X1200? יתאים יותר/פחות? או לחלופין 1680X1050 לגבי מרחקים, כשיהיה מחשב המרחק יהיה בערך 60-70 סנטימטר. כשהוא טלוויזיה, בערך 2.5 מטר. איזה גודל הכי יתאים? התקציב שלי הוא עד 2000 גג, עדיף באזור 1500. אני מבין שהדרישות שלי אולי קצת לא הגיוניות מבחינת מרחקים...אם אין שום מסך שיתאים אני אנסה לבלגן קצת את החדר, לראות איך אפשר לסדר את הדברים. או שמקסימום נחכה ונחסוך עוד קצת כסף :-\ תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב, ואני מתלבט איזה מסך להוסיף לו. התקציב הוא 800 ש״ח. חשבתי על ה- SAMSUNG Samsung S22A350B LED 21.5 חיפשתי בעיקר בגדלי 21.5״ בגלל שאני רוה שהמסך יהיה איכותי ומתאים לגיימינג ואני לא בטוח שאקבל את זה עם מסך 23״ בטווח המחירים האפשרי בשבילי. מה אתם אומרים? אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by alon2k2,

שלום! קניתי שתי מסכי מחשב אחד של acer והשני של samsung שניהם 21.5 אינץ עכשיו הם יושבים אחד ליד השני ומחוברים למחשב אחד VGA והשני DVI הרזולוצייה של המסכים הם : 1920x1080 עכשיו מסך אחד רואים אם רזולוצייה כזאת והשני רואים 1680x1050 למה? עכשיו יש לי מאיץ גרפי Intel® HD Graphics 1000 יכול להיות שהוא לא תומך בשני מסכי מסך אם אותו רזולוצייה ..?

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  20. הי, אני מעוניין לקנות מסך חדש שיתאים לדרישות הבאות: גודל בין 21 ל23 אינץ (כולל) חיבור HDMI יצירת חוויית משחק גדולה במשחקי מחשב חדשים שיהיה LED תקציב של עד 1200 שקל, העדפה לסביבות האלף. יש לי כרטיס מסך GeForce GTX 550 Ti במקור רציתי לקנות AOC i2353Fh אבל לפי דיונים שנפתחו עליו כאן בפורום ראיתי שהוא לא איכותי, ושהוא לא משתווה למספר מסכי DELL, אבל כשבדקתי את הדגמים האלו של דל ראיתי שיחס הניגודיות שלהם על הרצפה ולחלקם אין חיבור HDMI. בקיצור, אשמח לקבל המלצה, תודה!

• 7 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by G-DIABLO,

היי אני מחפש מסך חדש למחשב. מה צריך: חיבור vga חיבור dvi כי איתו אני מחבר את המחשב חיבור hdmi גודל משהו כמו 23 24 אני חושב שאם אני כבר קונה מסך אז כנראה שנהפוך אותו לסוג של טלויזיה ונחבר לו ממיר. אפילו רק בשביל הקלטות. אז כנראה צריך חיבור סקארט ואולי טונר dvbt מובנה. אגב אפשר להשתמש במסך כזה כדי להקליט ישירות למחשב? או שחייבים בשביל זה כרטיס מסך ייעודי? קצת על השימושים: אני תוכניתן וכותב קוד על המחשב ונמצא מולו הרבה שעות אז הוא צריך להיות טוב. בנוסף אני רואה בו סרטים וסדרות. אני לא כ"כ משחק במחשב. אני גולש וקורא בו הרבה חומר. כרגע אני לא שם מגבלת תקציב כי אני מוכן להשקיע..אבל בגדול אם זה יעבור את ה 2000 משמעותית זה כנראה כבר מוגזם. המלצות? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אני מתלבט לפני קניה של מסך מחשב בגדלים של 23" ומעלה. ממה שאני רואה פה בפורום, הדגמים המומלצים במחיר סביר (תקנו אותי אם יש עוד אופציות טובות שאני מפספס במחיר שפוי) הם מסכי DELL: U2414M U2312HM רציתי לדעת מה ההבדלים בין המסכים (למשל מה מציין ה H ב 23") האם יש להם אותו פאנל ? כמו כן, למסכי דל יש REV עם החודשים... יודעים מה ההבדלים בין ה REV השונים של המסכים הללו ? כמו כן, שמתי לב שה 24" הוא ביחס 16:10 וה 23" הוא ב 16:9, עד כמה ההבדל מורגש לעבודה במחשב (בכל זאת ה 23" זול יותר). בנוסף לכך הבנתי שבאוקטובר אמור לרדת מס הקניה על מוצרי בידור אלקטרונים ועוד כמה דברים, האם מסכי מחשב נכללים בקטגוריה זו ? ולבסוף, האם אתם יכולים להמליץ על חנות שמוכרת את הדגמים ומוכנה להתחייב שאם יש פיק…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by jorylit,

רציתי לבקש המלצות למסך טוב בתקציב הזה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. חברים יקרים, בוקר טוב. (לפני הכל הייתי רוצה להגיד אסירות תודה לHWZONE על כל מה שהאתר מביא לנו, אני ממש אוהבת את האתר, אז המון תודה וכל הכבוד.) - לענינינו, המחשב הישן שלי היה E6300 + 9500GT + מסך 19" 1280x1024 אז במחשב הישן שלי המחשקים היו נראים אחרת, הגראפיקה הייתה נראת אחרת. היה נראה לי שהתמונה מכילה המון מידע, התמונה היית ניראת קטנה ודחוסה ב...פרטים וטקסטורות....לא יודעת איך להסביר זאת אבל הייתה מוצגת ממש טוב. ומנגד: במחשב שלי היום, I5-2500K + GTX460 + LG E2241T 1920X1080 - התמונה לא נראת משהו מיוחד. לדוגמא במשחקים, נראה לי שבכל פעם שאני בוחרת הרזולוציה המקסימלית של 1920X1080, אני לא מקבלת את כל התמונה! אני מתכוונת שיש לי הרגשה (וסליחה זו כבר לא הרגשה אלא זו מציאות) ש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Tuki sheishmor alay,

ברשותי מסך lg2000cp בגודל 20.1 וביחס 4:3. אני מחפש להשתדרג למסך יותר גדול ויש לי מגבלת רוחב בשולחן ולכן חשבתי ללכת על מסך לד פיליפס 225PL2EB ביחס 16:10.השימוש שלי הוא אינטרנט ומולטימדיה, אין לי משחקים במחשב. חשובה לי איכות, מותג ואחריות כאשר התקציב עד 1500 פלוס. אשמח לקבל כל דיעה/ ביקורת/ חוות דעת. בנוסף- להלן שאלת הדיוט: התמונה במסכי 16:10 אמורה להיראות טבעית? כלומר ללא עיוות של יחס גובה/ רוחב? תודה וסליחה על החפירה...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.