מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שני המסכים מקבלים ביקורות טובות , מבחינת מחיר יוצא לי הבדל של 50 ש"ח . איזה לקחת ? ( לצורך משחקים/סרטים)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מחליף את המסך crt 19 שלי למסך lcd , המסך מיועד למשחקים וסרטים ואני מאד מתלבט בין שני המסכים הנ"ל , מישהו יכול להמליץ / לעזור מה עדיף (מבחינת תקציב , יש לי תקציב לשני המסכים , כמו גם כרטיס מסך מתאים ) תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
מעוניין במסך איכותי 20 אינץ בעיקר לגלישה ולשימושי טקסט שיהיה פאנל איכותי ולא רחב תודה רבה על העזרה
-
- 7 תגובות
- 949 צפיות
-
-
לפני יומים קניתי את המסך של סמסונג 206BW וראיתי כמה בפורום שאומרים שהם רואים את הסרטים באיכות HD, מה הכוונה והאם גם אני יכול לעשות את זה?
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מסך 4K. כיום אני מסך LED IPS ממוצע כמה שאלות: האם שווה באמת להשקיע לפאנל IPS? באמת MERE MORTALS יודעים להבדיל? יש כמה מסכים זולים של סמסונג שבאים גם עם פריסינק פאנל TN כמובן, השאלה מישהו פה ראה את המסך הזה במציאות? ובאופן כללי על איזה מסך אתם ממליצים? עדיפות למשהו שיש בארץ תודה עריכה: אלו המסכים ששמתי עין עליהם לאחר ביקורות ושיט באינטרנט Asus PG27AQ 27'' LED IPS Samsung U28E590D 28'' 4k LED
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום שמתי לב לאחרונה שבמסך ישנה מן "ריצודיות" שניתן להבחין בה בקלות כאשר מסתכלים על המסך מזויות גבוהות במישור האנכי. קראתי במדריך על ה"נצנוץ" ויכול להיות שזה משהו דומה, אבל אני לא בטוח. המסך הוא של סמסונג 206 BW והכרטיס מסך הוא ATI HD Radeon 3200 (מובנה על לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H) מה זה הדבר הזה ומה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, הזמנתי היום ב P1000 את המסך: ``24 ViewSonic Q241wb FULL HD DVI קראתי ב GOOGLE שיש למסך הזה פאנל VA שזה מעולה! אבל קראתי שנראה לי אחרי דצמבר 2007 הדגמים יצאו עם פאנל TN ו VIEWSONIC ערכו באתר שלהם ניגודיות מ 1:1000 ל 1:800 1:1000 זה היה VA ו 1:800 זה TN עכשיו פרט מוזר/מעניין, ב P1000 רשום 1:1000 וגם באתר הספק GENERAL LTD רשום 1:1000 בטלפון הספק לא ידע לומר לי... היא אמרה שאין לה פיזית אחד במחסן לבדוק. אז מה אתם אומרים? מה שיש בארץ זה VA או TN? יצא לי במחיר 1500 שקל, ב24 תשלומים שווים ללא ריבית! תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות מסך LCD 19 אינטש.. המליצו לי על הVP930B..וראיתי הרבה המלצות עליו גם פה.. אבלל...הרבה אומרים שכל היתרון שלו זה רק זה שהוא פאנל M-AVP (משו כזה..) ולא TN. וככה הוא פחות חד ועושה מריחות בגלל זמן תגובה של 8MS לעומת כולם שהיום כבר 2MS.. אז מה אתם אומרים? יש עוד דברים טובים במחיר הזה? הוא באמת כזה טוב? אני רואה הרבה סרטים וסדרות על המחשב..אבל ברור שגם בשביל המשחקים החדשים והכבדים 8)
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
שמעתי דברים טובים על המסך.והאמת שגם יצא לי לראות אותו אצל חבר והוא נראה לא רע. מה דעתכם המקצועית?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מסך LCD בגודל 19 אינצ' ומעלה (20 ו-22) גם רלוונטי. מטרות השימוש לפי סדר עדיפויות: 1. צפיה בתמונות, בנוסף עריכה (אני מצלם עם Canon 5D בחוג צילום. חובבן מתקדם..). 2. צפיה בסרטים (Divx/Xvid ושות'). 3. משחקים (מעט). כמובן שבין השאר חשוב לי להיות מסוגל לכתוב מסמכי וורד ולקרוא מידע באינטרנט בלי לפרק את הרשתית מתוך מאמץ. הייתי מעונין לקבל תשובה בשני חלקים: א. תמורה עבור כסף - המסך הטוב ביותר בקטגוריה. ב. תחום המחירים הבינוני-גבוהה. תודה מראש, חג שמח.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב לאנשי הפורום ! במהלך חיפושי אחר מסך לעבודתי הגעתי לפורום בהמלצה של חבר. קראתי כתבות רלוונטיות בנושא זה באתר (כל הכבוד על המידע המקיף והמעמיק) והתוודעתי לשיקולים רבים אליהם לא הייתי מודע כלל ועיקר ומצאתי את עצמי יודע הרבה יותר אך גם מבולבל יותר באשר לבחירת מסך מתאים. אשמח אם תוכלו לסייע לי לבחור מסך מתאים לעבודתי. רקע: אני מנהל מדיה וגרפיקה בבית תוכנה. בין יתר עיסוקי אני וובמאסטר (מאפיון, עיצוב, ביצוע ותחזוק) של אתרי החברה. עד היום עבדתי עם שני מסכים במקביל, העיקרי מסך 19 LCD והמשני CRT 19. עיקר עבודתי על כלי עיצוב וביצוע גרפיים ועיצוב, פיתוח ותחזוקת אתרי אינטרנט. בעקבות שינויים שנעשים באתרי החברה גיליתי כי שטח העבודה בתוכנת הפוטושופ כאשר אני על 100% גודל (1:1) אינ…
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני הולך לקנות מסך חדש (כ.מסך: 1950...) ואני רוצה גם מסך דק LCD 19, שלא יהיה רחב כי זה לא טוב למשחקים.... ומחיר בסביבות 1500 משהו כזה...
-
- 7 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני לא מבין גדול במסכים אבל אני הייתי רגיל ל CRT אז אני לא רוצה TN ושלא יראו את המסך בצורה שונה מזוויות שונות(כהה וכדומה..).שיהיה דומה ככל האפשר ל CRT.מסך טוב שיתמוך בכל המשחקים ובמיוחד CRYSIS.אני אשתמש בכרטיס מסך 8800 GTS 512MB חשוב לי שיהיה גם טוב לסרטים(מן הסתם).כרגע לא ממש משנה לי אם זה יהיה 21 או 19.הכי חשובה האיכות.כמו כן יש לי שאלה מה ההבדל בין הגירסאות של WIDE ורגיל? תודה רבה לכולם ושיהיה שבת שלום.
-
- 7 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני מתלבט לפני קניה של מסך מחשב בגדלים של 23" ומעלה. ממה שאני רואה פה בפורום, הדגמים המומלצים במחיר סביר (תקנו אותי אם יש עוד אופציות טובות שאני מפספס במחיר שפוי) הם מסכי DELL: U2414M U2312HM רציתי לדעת מה ההבדלים בין המסכים (למשל מה מציין ה H ב 23") האם יש להם אותו פאנל ? כמו כן, למסכי דל יש REV עם החודשים... יודעים מה ההבדלים בין ה REV השונים של המסכים הללו ? כמו כן, שמתי לב שה 24" הוא ביחס 16:10 וה 23" הוא ב 16:9, עד כמה ההבדל מורגש לעבודה במחשב (בכל זאת ה 23" זול יותר). בנוסף לכך הבנתי שבאוקטובר אמור לרדת מס הקניה על מוצרי בידור אלקטרונים ועוד כמה דברים, האם מסכי מחשב נכללים בקטגוריה זו ? ולבסוף, האם אתם יכולים להמליץ על חנות שמוכרת את הדגמים ומוכנה להתחייב שאם יש פיק…
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכרטיס שאני בונה עליו יהיה ה +GF9800GTX שיצא בקרוב.. אז ככה הבנתי שזה לא ינצל את ה 24(מדובר ב- DELL ב3200שח) אז אולי כדיי 22(אם לדעתכם עדיף 22 אז אשמח לקבל המלצות -הכיוון משהוא טוב+ אבל לא צריך את ההכי טוב) אני לא יודע מה לעשות.. בבקשה תגיבו
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לא מצליח להחליט, אשמח לעזרה: LG 1752T Viewsonic VA712 או לעלות קצת... LG 1770HQ Samsung 731BF קראתי ש שהאוברדרייב ב ViewSonic יותר טוב... האם חשוב לרדת מתחת ל 8MS? אני מודה, מודה, מודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מיועד לשימוש ביתי לא מוגדר, בעיקר אינטרנט. אנא הציגו לפחות 3 דגמים/חברות לבחירה, מפני שלא תמיד אפשר למצוא זמין דגם מסויים ואו תמיד בעל העסק ינסה לדחוף משהו אחר אם אין לו דגם ספציפי. התקציב למסך הזה מאד דחוק.
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
אני עוקב פה בפורום אחרי הדיונים כבר הרבה זמן ולא מצליח להגיע למסקנה בעניין. עיקר השימוש שלי במסך יהיה לסרטים. חשוב לי מאד שתהיה חדות וגוונים שלפחות מתקרבים לרמה של CRT. אז איזה פאנל עדיף S-IPS, S-PVA,MVA,או דווקא ה-TN?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! על המסך שלי היה סימנים וניקיתי אותו בהתחלה באמצעות מטלית של משקפיים+ תרסיס לניקוי מסך lcd והסימנים לא ירדו לאחר מכן ניקיתי אותו עם המטלית + מעט מים והסימנים ירדו אבל נישארו לי הסימנים של הניקוי כיצד ניתן להוריד אותם והאם הסימנים הללו אמורים להיות על המסך לאחר הניקוי כמובן שלפני הניקוי כיביתי את המסך ייבשתי ולאחר מכן הדלקתי אותו.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני קונה איתו מסך 22" עכשיו יש שני מסכי ASUS שאני מתלבט ביניהם: 1. מסך מחשב Asus 22" MW221C 2ms LCD ¤1393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51434 2. מסך מחשב Asus 22" VK222U 2ms LCD ¤1171 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51435 השאלה שלי היא האם יש הבדל מהותי בין השניים שאני ירגיש ששווה את ה-200 שקל האלה? וגם ליותר זול יש מצלמת אינטרנט מובנית שזה די מתאים לי כי אני לא רוצה להשקיע עוד במצלמה. אז מה דעתכם?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הגיע הזמן להיפרד ממסך הCRT שיש להורים שלי בבית ולפנות קצת מקום על השולחן... אני מחפש משהו זול והכי טוב לשימושים שלהם (ראו כותרת), מחיפוש פה עלו הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765864 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730315 וגם אם מותחים קצת את התקציב אז גם זה נכנס לתמונה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=768814 היום יש להם 17 אינץ' ואני תוהה אם יש צורך במסך רחב וגדול יותר? או שלחפש איזה 19 אינץ' לא רחב... הראייה שלהם לא כמו פעם ואני חושש שהרזולוציה הגבוהה של המסכים האלה לא תתאים להם לקריאת הטקסט באופיס/אינטרנט. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
אוקי יש לי התלבטות בין שני מסכים, שניהם זולים אבל החלטתי להשקיע טיפה יותר במחשב ופחות במסך מידיעה שעדיף לי בהמשך לשדרג את המסך מאשר את המחשב (הסיבות לשיקולים עימי...) LG דק 19" LCD 1953TR +DVI או AOC 196V+ 2MS +DVI שניהם לא רחבים, הוצע גם מסך של IOLAIR אבל מעולם לא שמעתי עליהם... תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 969 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי יוזר עם קצת בעיות ראיה ויש לו מסך מיוחד http://www.cnet.com/products/nec-multisync-90gx2-lcd-monitor-19-series/specs/ המסך הזה ממש חד ומבריק. אני רוצה להזמין לו מסך חדש יותר גדל (23-24 אינטש). אבל אני רוצה שזה יהיה מסך דומה למסך ולטכנולוגיה שיש לו. השאלה שלי היא מה אני אמור לחפש במפרט של המסכים האחרים? אני לא מוצא שום דבר מיוחד במפרט של מסך הNEC שיש לו כרגע... מודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם, רציתי עזרה בבחירת מסך למחשב שלי. דברים שחשוב לי: שיהיה איכות יפה לצבעים וגם שיהיה ביצועים טובים. אני לא כל כך מבין בתחום, אז אשמח לעזרה.. דבר נוסף שחשוב לי, שאוכל להחליף 2 input-ים בין ה-PC ל-PS4. הכ. מסך של ה-PC שלי הוא GTX 1070. תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-