עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by reyrey_200,

שלום, אני מחפש מסף מחשב עד 550 ש"ח בגודל של עד 22 אינץ' ראיתי את המסכים האלו Samsung LED S22A300B / Samsung LED S22A350B ולא הבנתי מה רמת הניגודיות שלהם... באתר של סמסונג רשום DCR Mega ∞ (Static 1,000:1( מה זה אומר ? כי בד"כ מסכי LED הם 1:1,000,000 ומעלה....

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by weinman,

התלבטות מסכים צומצמה לשתי אופציות Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp נמצא מספר חודשים בשוק ואני מניח שיש איתו נסיון גם בתחום הגראפי. Eizo CE240W נחשב למסך מעולה אבל מדווחים ברשת על בעיית אחידות תאורה. לכאורה שני מסכים דומים ברמות שונות אבל השאלה הגדולה האם לאור ההבדלים במחיר וההבדלים בביצועים (המידע ברשת לא מספק מספיק מידע ייעיל עבורי) שווה להעדיף את השני או אפשר להתפשר על הראשון. אין לי בעייה לקנות את האיזו אם אכן מדובר בעדיפות ברורה. עם זאת אפשר לעשות שימושים טובים לא פחות בהפרש המחיר (פי שניים). שימוש גראפי עיקרי (מלבד שימושים כללים) הוא עיבוד תמונה. בעדיפות לצורך פרסומים ברשת (למשל כמה פה http://insectour.blogspot.com/ ) אבל אני רוצה לשמר את האופציה לשימוש עבור צרכי ד…

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by QttP,

נהוג לחשוב שאחד החסרונות הבולטים של פאנל TN לעומת פאנל VA/IPS הוא עומק צבעים. כידוע, פאנלי TN תומכים בעומק צבע של 6 ביט בלבד ומשתמשים בטכניקות שונות ומשונות כגון FRC, כדי לחפות על כך וליצור אשלייה של צבע 8 ביט. יש האומרים כי הדבר בולט במיוחד בסרטים. משום שלפאנל TN טיפוסי יש חסרונות נוספים הקשורים בצבעים (זויות צפיה צרות, כיול על הפנים מהקופסה), קשה לבודד עד כמה דווקא עומק הצבעים משפיע. בדיון זה אני עושה ניסיון ראשון לבודד רק את המרכיב של עומק הצבע. שש התמונות בהמשך (לקוחות מהסרט "ארבעה חדרים") משוות בין מסך DELL 2007WFP (משמאל) שבו פאנל S-IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 8ביט, לבין מסך FLEXVIEW של נייד THINKPAD T42 (מימין) שבו פאנל IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 6ביט. בהיע…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by anat1,

כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by RGod,

אתמול קניתי 2312HM ,חוץ מזה שהמסגרת שלו בצבע כסף הוא נראה מעולה (חשבתי שיהיה ב שחור ) עובד אחלה ,לא בדקתי האמת פיקסלים שרופים

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by ag43,

אני אמור לקבל מחר את המסך הנ"ל. מספר שאלות: 1. מה הכיול הבסיסי המומלץ למסך הזה? ברור לי שזה משתנה ממסך למסך אבל אני מחפש הגדרות בסיסיות שסביבן אני אשחק. 2. אשמח להסבר על מדיניות הפיקסלים השרופים של דל. 3. חוץ מכיול, בדיקת פיקסלים שרופים וזליגת אור (איך עושים את זה?) יש עוד דברים לבדוק\להגדיר בעת קבלת המסך החדש? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. רק רציתי לדעת אם למסך LCD יש חיבורים שונים מאשר מסך CRT... ז"א, אם מחשב CRT (MAG ישן) שמתחבר למחשב מלפני 4 שנים, אז גם מסך LCD חדש ייכנס בו בלי בעיה... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by ilstockman,

לכל אלה שיש להם מסך 24 אינץ (בעיקר של DELL) האם זה נוח לעבוד מולו??? האם המסך לא ענק מידי? (אני עובד מול 19 רגיל) ובעיקר משתמש לצורך אינטרנט, סרטים+סדרות ומדי פעם משחקים ואיך המשחקים? הרי בשביל לשחק ב 1200*1920 צריך כרטיס מסך יקרררר.... אם מורידים את הרזולוציה (נגיד 1050*1680 ואף פחות) האם יעבוד טוב, האם יש מריחות וכו'??? אודה על כל תשובה :yelclap:

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. ראשית אציין שאני צריך מסך לעבודה משרדית וגם מעט לסרטים. אבל זה לא קריטי. התענייתי במסך הבא: http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=102&prodid=538&keySearch= שעלותו 800 ש"ח. לאחר התייעצות הומלץ לי על המסך של דל 2209WA : http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=720939 שמחירו כבר 1200 ש"ח האם שווה להשיע עוד 400 ש"ח עבור מסך לעבודה משרדית?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. היי, אז לאחרונה נכנס לי ג'וק לשדרג את המסך שלי (2209WA של דל). יש הרבה מושגים חדשים וסוגי חיבורים ואני מרגיש קצת אבוד. חשובה לי האיכות - איכות, איכות ועוד פעם איכות, גם על חשבון גודל מסך. אני רוצה מצד אחד רזולוציה גבוהה, אבל גם פאנל איכותי (IPS?) ואולי אפילו מסך קעור? אני לא יודע מה מומלץ. אני רק יודע שאני רוצה לשבת בנוחות ובתענוג מול המסך, שלדעתי הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר במחשב. עיקר השימוש יהיה קריאה אינטנסיבית, כך שהייתי רוצה מסך נוח לעין. בנוסף, אצפה בסרטוני YOUTUBE אבל ככל הנראה לא בסרטים. חשובה לי נאמנות לצבעים גם כן, אבל שמתי לב שבמסך שלי סרטונים רצים לא חלק לעומת מסך טלויזייה מתקדם. נאמר לי שזה בגלל מנגנון החלקת תנועה שיש בטלויזיות. האם…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by hadaris,

היי לכולם, אשמח להמלצה על מסך איכותי עד מחיר של 750 ש"ח בגודל של אזור ה22 אינץ', יכול להיות פחות ויכול להיות יותר אך חשוב שהמחיר לא יהיה מעל התקציב הנתון. תודה רבה לכולם הדר :knuddel:

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by abyss20,

קניתי את הטושיבה וקיבלתי אותה היום אבל כשאני מחבר אותה למחשב אז אני רואה די מטושטש, זה אמור להיות כך? כי בטלוויזיה שפורפרת הרגילה שהייתה לי קודם לכן היה כך וחשבתי שבמסכי LCD אמורה להיות תצוגה כמו במחשב.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by alon f,

שלום רציתי לקנות ב"אייבורי" את הדגם 1972H ושכנעו אותי לקנות 1960. ביררתי באתר של LG וראיתי שהפסיקו לייצר את ה 1960. קראתי את הכתבה מהאתר לבי השוואות מסכי 19" והתרשמתי לא רע מה 1960 (בהשוואה ל1900 ו2 דגמי סמסונג) 1-האם לפי דעתכם שכנעו אותי לקחת את המחשב הנל רק בשביל "לגמור את המלאי בחנות "? 2-מה דעתכם לגבי 1972H ,לא מצאתי שום ביקורת. 3-האם באותו מחיר (בערך) אוכל לקחת מסך של סמסונג טוב? הדרישות הם : 19" לא שטוח , לא למשחקים,לא חשוב מהירות תגובה ממש טובה, כן חשוב איכות טובה ,מכוייל, ונוח לקריאה ממושכת (נדלקתי על 970P של סמסונג עם פנל מתקדם של PVA אבל לצערי ירד מהמדפים....) תודה מראש לכול העונים על 3 שהשאלות (-: [br]פורסם בתאריך: 22.08.2008 בשעה 23:51:25 תיקון לגבי ההודעה…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אם כבר החלטתם ללכת על המסך השולחני הגדול ביותר בסביבה - אז למה שלא יכלול גם חומרת מחשב מלאה בתוכו? לכתבה

15. קניתי אתמול מסך T220 של סמסונג,הוא במצב 32 BIT וברזולציית 1680/1050 טבעית,הגדרתי אותו כמו שהמליצו פה בפורום (Gamma וכוי) במשחקים,אינטרנט, וטקסט אני רואה בו מצויין אך בסרטים אני רואה בו ממש גרוע,לא חד כאילו שהסרט באיכות גרועה למרות שבדקתי את זה והסרטים באיכות טובה כמו HDTV,DVDRIP.. מה עושים??? יש לציין שיש לי כרטיס מובנה Intel® GMA 3100 (בלוח אם Gigabyte ga-g33-ds3r) ובעוד שבוע אני אקבל את הכרטיס שהזמנתי Gigabyte GeForce 9600gt 512mb ,האם זה משפיע על איכות הסרטים או לא ,והאם יש משהו לעשות או שזאת האיכות שיש לכל LCD22 ברזולציית הנ"ל?? תודה רבה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קראתי את כל המידע על המסך הזה גם כאן בפורום וגם בהרבה אתרים אחרים אבל נותרו לי מספר שאלות : 1. אני רוצה לקנות את המסך האם יש מצב לקנות אותו בפחות מ-1500 ש"ח בקנייה במזומן כקונה יחיד? (איזור נהריה כרמיאל) ואם לא אז מתי יוצאת לדרך רכישה קבוצתית נוספת ? 2. לא מסוגל לקבל פיקסל שרוף אחד או תקוע אחד , האם יש מצב לבדוק את המסך בחנות , ואם כן באיזה תוכנה להשתמש ? 3. אני רוצה לקנות את המסך ב-KSP אבל אני מפחד שאולי המסך שלהם סוג ב (פחד לא רציונלי או שאולי קצת רציונלי ) והאם המסך מגיע מהיבואן הרשמי של DELL בארץ או ביבוא של KSP מ Dell ?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ZiX,

היי חברים, בקרוב אני מחליף את המחשב שלי למחשב חדש וכחלק מכך אני מתחיל לחפש עבור מסך חדש. כיום יש לי 24" של DELL U2412M. בגדול אני דיי מרוצה ממנו אבל החלטתי להעביר אותו לאחי הקטן ולקנות אחד מעט יותר גדול. התקציב שלי הוא באזור ה1800 פחות או יותר. השימושים הם עבודה מרובה הן של תכנות והן של קריאה וגם כן של משחקים בהמשך. רציתי לשמוע את המלצותיכם למסך חדש. עד כה הייתי מאד מרוצה מ DELL אבל לפי דברים שקראתי בפורום אני שם לב ש DELL זה ממש לא קונצנזוס בתחום ולכן אני פתוח לשמוע גם על מסכים אחרים. תודה רבה!

18. פשוט ראיתי את המחיר הנמוך הזה בKSP ואני קצת תמה לגביו... אם אפשר חוות דעת על המסך הזה אשמח מאוד. תודה רבה לכם הצלתם אותי הרבה פעמים

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by israelnba,

לפי התגובות של האנשים מה2408 ולפי התגובה של אנשי התמיכה בפורום של DELL נראה כי A01 לא ישפר משמעותית את ה2408. בכל אופן, יש מצב שאולי יש כמה חתיכות אחרונות 2407 על אדמת ישראל. לכן, זה או לחכות חודשיים וכנראה לא יהיו בשורות טובות מדי, או לנצל את ההזדמנות של ה2407 ה2407 עולה כיום ~2900 שח לעומת 2408 שעולה ~3350 האם כדאי לקנות את ה2407 למרות שהמחיר שלו ממש קרוב והוא גרסה "ישנה"?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Jeka90,

שלום! היום קניתי את הרמקולים האלה למחשב שלי: Logitech X-230 - 2.1 (קניתי גם עכבר של לוגיטק MX 518, עכבר מעולה, אבל זה לא קשור לנושא ) יש לי מסך LG LCD 17" - L1770HQ אין לי כל כך מקום לשים אותם לכן רמקול אחד עומד על המחשב והרמקול השני עומד כ- 3 ס"מ מהמסך. אם זה מסוכן למסך? שמעתי שאסור לשים רמקולים ליד מסך LCD כי זה יוצר מגנטיות או משהו כזה, אני לא יודע בדיוק. מישהו יכול להסביר לי על זה ולהגיד לי אם מותר לשים את הרמקולים ליד המסך או לא? תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by yonatan.mendelson,

עם פאנל TN או פאנל VA, קמורים או ישרים ועם FreeSync או G-Sync - היצרנית הטאיוואנית ממשיכה להגדיל את ההיצע שלה בעולם התצוגה הביתית לכתבה

22. Started by gsk,

שלום רב אני שוקל לרכוש את המסך המומלץ של הפורום 2209WA DELL. ראיתי שהוא זמין ב SKYPC, COBRA PC ועוד חנויות. שמתי לב שבפנדה הם מדגישים שההאחריות היא של היבואן והם מתחייבים על אחריות לחודש על פיקסל שרוף. במקומות אחרים לא מצויין כמה זמן האחריות על פיקסל שרוף. השאלה היא מי נותן את האחריות בחנויות האחרות? האם אחריות של החנות ולא של היבואן הרשמי שווה פחות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by dovikina,

קראתי על ה DELL הרבה ביקורות טובות, אבל 24" קטן לי (זה מסך לגרפיקאי). המלצות למסך מקביל בגודל 27"? תודה רבה

24. Started by rino,

מבקש המלצה למסך LCD 19 לצורכי גרפיקה ,עריכת תמונות וקצת עריכת וידאו. לא חייב להיות מותג , רצוי המצלה על מסכים שנותנים תמורה גבוה ביותר לכסף

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by rabbit,

אז ככה אני רוצה לשים במסך רזולוציה של 1280X720 כאשר אני מחבר כבל DVI המסך מוצג לי רק על חלקו כלומר לרוחב הוא מלא אבל בגובה הוא רק באמצע ולמטה ולמעלה יש פס שחור אין לי אפשרות בהגדרות המסך להגדיל ולהקטין את המסך כלומר Adjust כאשר אני מחבר כבר VGA רגיל D-SUB אני יכול לשים את הרזולוציה שאני רוצה ואני יכול לעשות Adjust כך שהמסך יוצג בגדול השאלה שלי היא למה זה ככה? והאם ישלי אפשרות לחבר כבל DVI אבל ברזולוציה שאני רוצה תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.