עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by MONO,

אני עוקב פה בפורום אחרי הדיונים כבר הרבה זמן ולא מצליח להגיע למסקנה בעניין. עיקר השימוש שלי במסך יהיה לסרטים. חשוב לי מאד שתהיה חדות וגוונים שלפחות מתקרבים לרמה של CRT. אז איזה פאנל עדיף S-IPS, S-PVA,MVA,או דווקא ה-TN?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Danniel,

מטרה: לימודים ומשחקים, אם אפשר קעור, והכי חשוב הכי (או הכי פחות מזיק) בריא לעיניים של הילדים, כרטיס מסך 1060/1070 (יש 2 מחשבים), תקציב 1000-1200

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Nati.M,

אהלן חברים, הגיע אליי מסך 22' של אסוס, ורציתי להשתמש בו כמסך נוסף - הבעיה, יש לו שורה אנוכית של פיקסלים שמתה. ניסיתי לברר אם להחליף כבל יעזור, וניסיתי DVI במקום VGA, לא עזר. האם יש לדעתכם אופציה לסדר או שאבוד? מצרף תמונה מגוגל שמציגה הרעיון העקרוני של הבעיה. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. שבוע טוב לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש למחשב, בעיקרון הוא יתחבר ל-2 מחשבים, שולחני ונייד. השימושים העיקריים הם עבודה, אינטרנט, מסחר בבורסה, קצת משחקים ואולי סרטים מדי פעם. אני מעדיף שיהיה לפחות 23 אינצ'. אודה לכם מאוד אם יש לכם הצעות. תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by danshimsh,

שלום רב, אני עוסק בתיכנות ובמקום עבודתי הקודם היה לי מסך Eizo 19 inch המסך היה מסך מרובע והייתי מאוד מרוצה חיפשתי בזאפ וראיתי שיש מסכים מרובעים תוצרת Eizo הם יקרים מאוד לדעתי, בסביבות 2000 שקלים חדשיים מה שמפריע לי הוא שמה שראיתי שם שיכול לעניין אותי היה מסך שתומך ב dvi אבל אינו תומך ב hdmi אם משקיעים סכום כה נכבד, האם חא כדאי לחפש מסך עם הטכנולוגיה החדשה ביותר ? שאלתי היא, האם חוסר התמיכה בhdmi, שהוא תקן חדש יותר, הוא משמעותי ? או שאין הבדל משמעותי באיכות? בברכה דן

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by guyf1712,

שלום, אני רוצה לקנות מסך חדש למחשב לגיימינג. יש לי תקציב של 1300 שקל בערך. אני מעוניין במסך 22 אינטץ'. ראיתי את הדגמים האלו: LG W2262TQ ו DELL 2209WA. לDELL יש יחס ניגודיות של 1:1000 לעומת הLG עם 1:70000. לDELL יש זמן תגובה של 5ms לעומת הLG עם 2ms. לפי הנתונים הLG יותר טוב, אבל האם זה באמת משמעותי ועדיף את הLG? שימוש המסך הוא בעיקר בעיקר לגיימינג! איזה מסך עדיף לקנות? אשמח אם תתנו עוד מסכים אחרים שמומלצים!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  7. Started by ofekd23,

כותרת איזה מסך עדיף?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום לכולם אבקש המלצה למסך מחשב של חברה מוכרת עד 600 ש"ח (אבקש לא למתוח יותר , רק אם ממש יש דגם מומלץ ). גודל 19-20 האם יש צורך לפנות ל LED ? כי ראיתי אפילו מסכים עם הטכנולוגיה הזאת במחיר כזה האם זה באמת חוסך בשטח השולחן? http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=780242 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774547 ברמה העקרונית אין יותר מידי דרישות (נחמד אם יהיה DVI) רק שיהיה מחיר טוב (מחיר גמיש אם יש קפיצה ברמה ) וישייתן תמונה טובה , ולא יהיה כואב בעיניים לאחר עבודה מרובה. תודה רבה ויום נעים. נ.ב- אוסיף ש2333T לא בחשבון בגלל שהוא גדול.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום, מחפש שתי מסכי מחשב שמיועדים למשחקים ולעבודה משרדית התקציב בין 800-950שח - עם העדפה כמובן ל800.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. שלום כרגע יש לי T260HD ישן משהו כמו 8-9 שנים אבל עבד לי סבבה. רמקולים מובנים אז פשוט השתמשתי ב HDMI ואוזניות. הוא גם טלויזיה (עם מקלט דיגיטאלי) אז הוא שימש אותי קצת כטלויזיה בתחילת דרכו. הבעיה היא שהוא עכשיו בשיעול מוות. מדי פעם הוא פותח את התפריט של המסך על דעת עצמו או מחליף source . הוא עשה את זה בעבר אבל בזמן האחרון זה הפך שכיח יותר ובלתי נסבל. אני אוהב מסכים עם אקסטרה פיקסלים ומשחק לרוב ב 1080p windowed . אני חושב ש4X יהיה קצת מוגזם והכרטיס מסך שלי , HD7950 לא יאפשר אפילו 1440P אבל יש גם מחשב חדש בתוכניות. אז או 1920X1200 או 1440p שהיא אופציה שרק היום חשבתי עליה. התקציב כ2000 ש"ח גמיש (תחרגו נראה אם זה שווה) . מעדיף לקנות בשני…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by epichorus,

שלום, לפני מספר חודשים רכשתי את הVP930 . הכל עבד טוב ויפה עד לפני תקופה קצרה כאשר המסך החל לפתע לרצד (מזכיר את התמונה שרואים כאשר מסריטים מסך טלוויזיה). כאשר חיברתי מסך CRT לאותו המחשב ולאותה יציאת VGA (אך עם כבל אחר) רואים רגיל. לקחתי את המסך לאומניטק שלאחר בדיקה אמרו שהוא תקין וכמו כן בדקתי אצלם במעבדה את המסך עם כבל הVGA שלי ואכן היה תקין. מה לפי דעתכם הבעיה ? המסך ? אחד מהכבלים ? הכרטיס מסך ?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. ^ מה עושים? יש לציין, שהחיבור הוא ב 15PIN (ישן) ולא ב DVI. הדבר קורה ב MPC וב WMP ב VLC הדבר עובד טוב, אבל אני לא מחבב את הנגן הזה תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by DXM,

האם מסך LG 22" LCD L226WTQ שבעל רזולוציה של 1680X1050, יוכל להתחבר לכרטיס מסך INNO3D GF FX 5500 שכתוב שהוא תומך עד 1600X1200? האם יכולה להיות בעיה? בנוסף אפשר להוריד למסך את הרזולוציה שלו מבלי לפגום משמעותית את האיכות? די דחוף לי כי בידיוק נשרף לי היום המסך (מזל שיש יום הולדת היום) המלצה למסך עד 1800 ש"ח כרטיס מסך FX5500.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. קניתי לפני כ3 שבועות מסך 2007FP מהחנות LCDTV. לא מזמן גיליתי שהפאנל שיש ברשותי הוא S-PVA. התקשרתי אליהם והם אמרו שהם מוכנים להחליף לי אותו. ועכשיו לשאלת הכותרת: האם יש איזושהי סיבה להישאר עם S-PVA למרות שאפשר להחליף לS-IPS? ובאופן כללי מה הם היתרונות של פאנל S-IPS לעומת פאנל S-PVA? תודה על שנכנסנתם לאשכול

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום, אני יודע שכבר שאלו פה, וקראתי הכל + עוד חומר באינטרנט ואני פשוט לא מצליח לבחור מסך לעצמי... התקציב הוא עד 2500 ש"ח, אני מעדיף מסך של VIEWSONIC - גודל 17 מספיק לי בהחלט. היעד הוא ביתי (עבודות ואינטרנט ואופיס), אבל גם למשחקים וסרטים! אשמח לקבל המלצות + אתרים עם המלצות וכו'... תודה מראש, תום.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. רק רציתי לדעת אם למסך LCD יש חיבורים שונים מאשר מסך CRT... ז"א, אם מחשב CRT (MAG ישן) שמתחבר למחשב מלפני 4 שנים, אז גם מסך LCD חדש ייכנס בו בלי בעיה... תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by bagetrek,

נא למחוק

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  18. שלום לכולם יש לי מסך חדש dell u2414 אני עובד סה"כ עם 2 מסכים וטלוויזיה, הדל הוא המסך הראשי, סמסונג השני והטלוויזיה מוגדרת כשלישית. מה שקורה זה, שכל החלונות והתוכנות שפתוחים, עוברים לטלוויזיה(שמכובה רוב הזמן) לאחר שאני מכבה את המסכים השניים ולא נוגע במחשב במשך כמה שעות. זה משגע אותי כל הזמן להדליק את הטלוויזיה כדי להחזיר חלק מהחלונות(כי חלק אפשר לגרור חזרה וחלק לא). יש דרך לבטל את האופציה שחלונות יזוזו? שכל חלון שפתוח יישאר במסך שהוא נמצא בו. לפני שקניתי את הדל, ככה זה היה, שום חלון שהיה פתוח בסמסונג לא עבר לטלויזיה, וכל חלון היה נשאר במקום האחרון שהיה פתוח בו. עוד שאלה, כשחיברתי את המסך היה כתוב בהוראות לחבר את הUSB מהמסך ל…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  19. היי חברים יקרים. לאחרונה רכשתי את המפרט הבא ללא מסך: Intel Core i9 13900K / 1700 Box NZXT Kraken Elite 360 RGB Black Water Cooler Corsair DDR 5 64G (32x2) 6000 Dominator Platinum RGB Samsung SSD 1TB 990 PRO NVMe M.2 Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AORUSX W-24GD Gigabyte Z790 AORUS XTREME ועכשיו בחיפושים אחר השלמת הסטאפ עם מסך איכותי לחוויית גיימינג מקסימלית מתלבט בגדלים וגם אם כדאי ללכת על אולד (סכנת צריבות) אודה לעזרתכם בהכוונה כאמור תקציב עד 10K תודה רבה.

20. Started by Guri,

שלום רב. בימים אלו אני מחליף את כ.מ המסך הנוכחי שלי לכרטיס מסך חזק יותר [גם הוא ב-1500 ש"ח, לא יודע עדיין איזה] עם יציאת HD אני רוצה לרכוש בנוסף לו, מסך בגודל 24' או טיפה יותר גדול שישמש גם בתור טלוויזיה וגם למשחקי מחשב וסרטים [באיכות FHD] אילו מסכים בשוק מומלצים כיום כדי לספק לי את הסחורה?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. עבר זמן רב מאז שמסכי CRT היוו את המיינסטרים בשוק, אבל חובבי ה CRT (ואני בתוכם - עדיין לא שיכנעו אותי להחלף את מסך המחשב שלי מ CRT ל LCD) עדיין טוענים שעם כל השיכלולים שהוכנסו עד היום ל LCD כגון 120HZ או LED BACKLIGHT, מסכי ה LCD עדיין לא מצליחים להגיע לרמה של מסכי CRT איכותיים - מדובר בעיקר במשחקים. הבחור הבא הרים את הכפפה והשווה מסך CRT ישן ואיכותי למסך LCD חדיש ואיכותי. נאה שגם כיום אחרי כל שינויי הדורות, גיימר יקבל הרבה יותר ממסך CRT מאשר ממסך LCD: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=960548

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?auid=7764570&utm_source=activetrail&utm_medium=email&utm_campaign=SAT150530PC&utm_content=RA&psuid=82d04fd6-49e0-4c5c-8f83-6d5c2ce4005a&came=3755 יושבים ליד המחשב לשימושים כמו אינטרנט וסרטים המחשב לא משמש לגיימינג בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by abo9,

מה עדיף? מאיפה כדאי לקנות?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. המסך יחובר ללפטופ. אני לא מחפש מסך למשחקים כבדים (אולי קצת משחקי אסטרטגיה, לא משהו מורכב) אני מתלבט בין Dell 2209WA בעל פנל הE-IPS לבין מסך 24" עם פנל קצת פחות טוב. האם בהתאם לדרישות שלי מהמסך פנל איכותי עדיף על 2 אינץ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.