מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
חבר מגיע מארה"ב, ביקשתי שיביא לי מסך lcd 17 , אחרי בדיקה והשוואת מחירים מצאתי מסך במחיר מצויין של 105 דולר ,מאחר ואיני מבין בחומרה אשמח לשמוע את דעתכם, תודה! קישורים: http://www.shopping.com/xPC-17IN_LCD_1280X1024_SILVER_E17PS_SPKR_VESA_ENTERTAINMENT_LINE מפרט טכני: http://www.amazon.com/gp/product/tech-data/B0009U5ZT2/ref=de_a_smtd/002-7457430-9048863?%5Fencoding=UTF8
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, מתעניין ברכישת מסך QHD 1440p, כלומר רזולוציה של 1440x2560 בגודל 27". המסך הוא גם 165Hz. (כבר יש לי דגם שאני רוצה) אם אני אחבר את ה-PS4 שיש לי (הוא לא פרו), מה יקרה? תהיה תמונה מטושטשת? הרי זה מוזר (סורי על אי-ההבנה אני לא הכי מבין בנושא), אם מסך שיכול להציג 2560x1440 פיקסלים (3,686,400 פיקסלים) אמור גם בלי בעיה להציג FHD כלומר 2,073,600 פיקסלים לא? ומה לגבי התדר, ה-PS4 מוציא 60Hz אז גם עם זה המסך אמור להסתדר לא? תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, רציתי לדעת אם כדאי להביא את המסך הנ"ל מניו יורק לארץ. לפי מה שידוע לי אין מכס על מסכי LCD אבל צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ. האם בארץ תהיה אחריות למסך עצמו? בבקשה תגיבו, עומר חצ'ק. נ.ב.: המסך הזה עולה בניו יורק $370 כולל מיסים שהם שווי ערך ל-1480 ש"ח. בכניסה לארץ צריך להוסיף מע"מ שהוא 15.5% ובסוף המחיר מגיע ל-1710 ש"ח.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשם הבהרה זה מסך full hd 1920X1080, המרחק צפיה עליו מדובר הוא כמטר - מטר וחצי. האם משחקי המחשב יראו טוב(עם ה ps3 הבנתי שהוא מתפקד מצוין), כי כל הבנצ'מרקים הם עם רזולוציה של 1920x1200, כלומר הוא יצטרך לבצע scaling כלשהו, או שאתם יודעים כי משחקי המחשב החדשים תומכים ברזולוציה הזאת? והאם אני אוכל לעבוד עליו בoffice, בגלישה באינטרנט מהמרחק הזה? ואחרון חביב, אבל אולי זה לא לפורום הזה, איזה כרטיס גרפי מומלץ לי? האם זאת נחשבת רזולוציה גבוהה כך שצריך כרטיס מסך חזק כמו ה radeon 4870 x2 או מספיק ה 9800 gtx ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי מסך aoc 24g2u ובמהלך ולפעמים במהלך משחקים וסרטים יש מעיין מריחות/פיקסלים מרובעים כהים בסצנות חשוכות..צללים וכדומה..זה מאוד בולט בעיקר בסרטים. מצורפת תמונה להמחשה זה לא קורה דווקא בסצינות שיש תנועות מהירות או חדות..גם כשהכל סטטי.. האם יש הגדרות ספציפיות במסך או בתצוגת המחשב שיכולות לפתור את זה? זה לא קרה במסך הדל הישן שלי.. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מי מבין מסכי ה - LCD 19 הבאים הוא הטוב ביותר?תסבירו גם למה בבקשה. א) LG L1950B SAMSUNG 930B VIEWSONIC VP920B ב) VIEWSONIC VX924 LG 1970HR
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך לשימוש ביתי + צפייה בתכני HDR יחובר למחשב נייד intel UHD620 שתומך HDMI 2.0 אין צורך ב Gsync או free synch עדיפות למסך בגודל של 27אינצ+רמקולים מובנים אם קיים במחיר כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
עם פאנל TN או פאנל VA, קמורים או ישרים ועם FreeSync או G-Sync - היצרנית הטאיוואנית ממשיכה להגדיל את ההיצע שלה בעולם התצוגה הביתית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
היי האם הוא מפייץ מסכים של היבואן הרשמי ? (כלומר מאחד מהמפיצים של היבואן הרשמי ?) תודה, jordan_sh.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב עבור עבודה מהבית, גודל רצוי 27״. תקציב - 1500 שח עם חריגה קטנה. בעבודה אני עובד עם 2 מסכים של דל בגודל 27״ וזה מעולה. מפאת מקום בבית (ותקציב), לא אקנה שני מסכים. אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, הכנתי טבלת עדיפיות לסוגי מסכים ושימושיהם מכיוון שאני וחברי עדיין מתלבטים לגבי סוג מסך למרות שקראנו את רוב המאמרים וההודעות. אנא תקנו את הטבלה אם טעינו היכן שהוא בכדי שנוכל להסתמך על הטבלה: אופיס/גלישה S-IPS-מצוין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש סרטים MVA-מצוין S-PVA-טובמאוד S-IPS-טוב TN-בינוני/חלש משחקים TN-מצויין S-IPS-טובמאוד S-PVA-טוב MVA-בינוני/חלש עריכה גרפית S-IPS-מצויין S-PVA-טובמאוד MVA-טוב TN-בינוני/חלש מה דעתכם ? תודה .
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמו שציינתי בכותרת יש לי מסך T260HD ויש לו חיבור DVI-D DUAL(כמו זה שלמטה בתמונה) וקיבלתי איתו כבל DVI-D Singel(כמו זה שלמלה בתמונה). רציתי לדעת, האם זה בסדר שהחיבור לא תואם את הכבל והאם הכבל יספיק כדי לשחק ברזולוציה של 1920x1200? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני צריכה להחליף מסך למקינטוש ומכיוון שהמסכים החדשים של APPLE הם כולם LCD אז חשבתי אולי לנסות LCD של חברה אחרת ואולי ככה לחסוך קצת כי LCD 20" של APPLE עולה כמעט 6,000 ש"ח... אז קודם כל: האם יש דבר כזה LCD לגרפיקה? כשחייבים תצוגת מסך מעולה והכי קרובה ל"אמת". ואם יש אז מה הם המומלצים? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה שכל פעם שאני מדליק את המחשב המסך מתחיל להבהב במשך כמה דקות ניסיתי להוציא תחיבורים ולהחזיר בחזרה למקום אבל זה עדיין עושה את זה אני אשמח אם מישהו יודע ממה נובעת הבעיה והפיתרון שלה אם אני לא טועה דגם המסך הוא -lg1970hr בתודה רבה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המצב הוא כזה ...רציתי להשתדרג למסך איכותי יותר וגדול יותר מהקוןדם שיהיה לי ה LG 22 יחס 16:10 התחדשתי שבוע שעבר ב DELL U2311H מסך מדהים באיכות הצבע אך הבעיה שאני לא מצליח להתרגל לייחס 16:9 ! זה מעצבן זה יותר מדיי WIDE מה גם שאף על פי שהוא בעצם 23 הוא נראה קטן יותר אפילו מה LG 22 שלי הקודם ואני מעדיף אותו עדיין לצערי עוד לא עברו שבועיים ...מקווה שאוכל להחזירו ולקחת משהו אחר גדול יותר ! או לפחות אותו הגודל אך בייחס של 16:10 שאני רגיל אני מסתכל בחנות שבא קניתי ורואה בעצם שאין את הדגם המדובר והמומלץ u2412m אלא רק את הדגם "st2420l " מה ההבדלים בינהם ? מי יותר חדש ? מי נותן תחושת גודל יותר בגדלי 24" ? לא מסתדר עם ה23 ייחס 16:9 .. נקודה ! מה התחלופות שלי כרגע לדעתכם…
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם ישנו איזה דרייבר או קובץ שיכול לסדר את העיוות הויזואלי שנוצר במסכים רחבים של LCD כאשר התמונה נמתחת לצדדים וגורמת ל"השמנה" של פרטים על המסך?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נהוג לחשוב שאחד החסרונות הבולטים של פאנל TN לעומת פאנל VA/IPS הוא עומק צבעים. כידוע, פאנלי TN תומכים בעומק צבע של 6 ביט בלבד ומשתמשים בטכניקות שונות ומשונות כגון FRC, כדי לחפות על כך וליצור אשלייה של צבע 8 ביט. יש האומרים כי הדבר בולט במיוחד בסרטים. משום שלפאנל TN טיפוסי יש חסרונות נוספים הקשורים בצבעים (זויות צפיה צרות, כיול על הפנים מהקופסה), קשה לבודד עד כמה דווקא עומק הצבעים משפיע. בדיון זה אני עושה ניסיון ראשון לבודד רק את המרכיב של עומק הצבע. שש התמונות בהמשך (לקוחות מהסרט "ארבעה חדרים") משוות בין מסך DELL 2007WFP (משמאל) שבו פאנל S-IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 8ביט, לבין מסך FLEXVIEW של נייד THINKPAD T42 (מימין) שבו פאנל IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 6ביט. בהיע…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי עכשיו מחשב חדש (N55SF של אסוס), והוא בא עם תכנה של אינטל שקוראים לה WIDI. לפי מה שהבנתי היא יכולה לחבר את המחשב למסך נוסף בחיבור אלחוטי. האם הבנתי נכון? אם כן, איפה אני יכול למצוא מסך מתאים (32 אינץ' בערך) בארץ? האם הוא יעלה יותר ממסך רגיל? האם אפשר למצוא ביד שנייה? (אני גם עובר דירה עוד מעט, אז חושבים (המשפחה ואני) אולי לקנות טלויזיה... אז אם כבר נקנה, יהיה נחמד אם אוכל לחבר אותה ללפטופ ככה :-) תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב, אני עובד על solidworks (גרפיקה) וחשוב לי מאוד מסך מחשב אופטימלי לתוכנה זאת אשמח להמלצות לגודל מסך. אני חושב על גודל 25-27 אבל מקבל עצות לכן ולכן. חושב על סביבית מחיר של 2500 אבל מוכן לשלם גם יותר אם זה מצדיק את זה. חשוב לי מאוד שהמסך היה אופטימלי לתוכנה זאת מאחר ורק עליה אני עובד. אשמח לכל המלצה רב תודות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם בדגם הזה יש שליטה על היציאות שבו , כלומר האם אפשר לחבר אליו שני מחשבים ( אחד באנלוגי והשני בדיגטלי ) ולשלוט בתצוגה דרך כפתורי השליטה שבמסך?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש. המחשב מצוין , נקנה במקום מצוין ואני מרוצה מאוד ממה שאני לא מרוצה הוא מהמסך של המחשב,למשחקי FPS מהירים , המסך פשוט לא כיפי קשה לשימוש מורגש בו הINPUT LAG בצורה משמעותית עם זאת האיכות תמונה באמת מדהימה. כנראה שבמסך הזה אשתמש לצרכים אחרים , המסך הוא כמובן... 24 של DELL 2408FWP מפרט המחשב (בבקשה לא להגיב עליו) Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Thermalright Ultra 120 Xtreme Gigabyte GA-X48-DS4 Thermaltake Armor Plus Black + Window 2 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Evercool Red Scorpion 140mm (With 120mm Adapter) 1200RPM <22dba Corsair 750TX 60A @ 12V OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper C…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למחשב לשימוש ביתי ,אינטרנט, סרטים ,וגיימינג קל עד בינוני. עדיפות לחנויות במרכז הארץ
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.מסך GTX260, עם ווינדוס 7. כרגע מחובר אליו מסך בודד - ה-2209 הידוע לטובה, ברזולוציה הטבעית שלו (1050*1680). אני רוצה לחבר מסך נוסף לצידו, שישמש אותי בעיקר במשחק Flight Simulator X. מאחר וזהו רק מסך משני, אני לא מעוניין להשקיע בו הרבה. אני מניח שמטעמי נוחות ואסתטיות כדאי לחבר מסך בגודל דומה. בנוסף אני מניח שכדאי מאוד שהרזולוציה תהיה זהה. האם מסך כמו ה-Samsung 2333T שהוא יחסית זול, יעשה את העבודה כמו שצריך? האם ניתן לכפות עליו רזולוציה כנ"ל, לקבל תצוגה איכותית? יש מסכים אחרים בגודל ומחיר דומים ל-2333T? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-