מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב חדש ומסך חדש, כשהמסך הרצוי הוא 27'' HD. המחשב והמסך הם לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחק מחשב - פיפ"א, ואולי עוד משחק בסגנון הזה. רציתי לדעת האם כרטיס מסך שנמצא על המעבד (i3 או i5) יעבוד טוב עם מסך בגודל כזה, או שאני צריך לרכוש כרטיס מסך נפרד? - אם צריך לרכוש, איזה כרטיס מסך מומלץ וזול יבצע את העבודה טוב? כמה הוא יעלה בערך? - על איזה מסך הייתם ממליצים בגודל כזה ובמחיר של עד 1,200 שקל (לא חובה להשתמש בכל הסכום)? תודה מראש לעונים :-)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי בוא נתחיל מזה שהתקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח עדיף שיהיה מחברת KSP או חנות זולה אחרת בסביבת ראשל"צ אני מעוניין במסך "19 (עדיף שיהיה לבן) שיספק לי סך הכל גלישה באינטרנט (מקסימום משחק GTA) אין צורך ברמקולים אני צריך לפרט עוד משהו? יש מסך איכותי בגודל 22-20 אינץ' באיזור התקציב שלי? תודה לממליצים
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעה מאוד מפתה של המסך L1950B של LG שמחירו הנמוך ביותר לפי זאפ הוא 1900 שקל בקירוב ואני רוצה לדעת אם במחיר של 1450 שקל קנייתו תהיה שווה בכללי? וגם בגלל שהוא מתצוגה שמעיד על כמה דברים - שהוא דלק 12 שעות לפחות בכל יום במשך 3-4 חודשים לפחות מאז יצא המסך הזה לשוק. וגם שהוא בטח היה עם מפצל יכול להיות מזיק למסך. ועוד מלא דברים כמו ידיים שעברו עליו אולי החזירו אותו לחנות אולי עבר תיקון... אבל מביאים לי אותו עם אחריות 3 שנים מהיבואן כלומר עם משהו מתקללקל ב3 שנים הקרובות יחליפו לי אותו סביר להיח... אם תוכלו לעזור לי להגיע להחלטה אני ישמח מאוד תודה רבה! נ.ב - שמעתי שיוצאת טכנולוגיה חדשה למסכים בקרוב... האם כדאי לחכות?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות על איזה מסך משתלם יותר. מיועד למישחקים, אינטרנט וקריאה רבה של מסמכים. תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בשעה טובה הוחלף המחשב. צירפתי את המפרט. כעת מחפש מסך שגם ידע לעשות שימוש במפרט הזה. גודל "24 לא קעור( לא מתחבר לזה). תקציב עד 2,000₪.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני כמעט כשנה קניתי מסך HISENSE LED 32 דגם LEDN32K15 במסגרת מבצע שהיה ב"חבר". מהיום הראשון ממה שזכור לי, היו כתמים על המסך, כאילו יש מדבקה על המסך עצמו שמתחילה להתקלף (כמובן שזה רק התיאור לא באמת יש) רציתי להעלות תמונה אבל זה לא תופס בצילום את הבעיה... בכל מקרה, הפעלתי את האחריות שלי ובתקווה שיחליפו לי מסך אבל מעניין אותי מה גורם לתופעה הזאת... אשמח לחוות דעת בנושא. המשך ערב נעים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מין סימן כזה של אבק או לכלוך במסך שלא יורד , איך אני מנקה את זה ? עם מטלית לחה ? סמרוט יבש ? איך מנקים מסך lcd ? צריך חומר מיוחד ? אגב זה מסך cmv 222h בהתחלה שנאתי אותו ! ורציתי להחליף אבל לקח לי שבוע להתרגל , ולהגדיר את ההגדרות שהכי יתאימו לי , גם אני חושב שאחרי כמה ימים המסך התחיל להיות יותר טוב. עוד שאלה : איך אני מחבר את המסך הזה לטלווזיה ? איזה כבל צריך ? כלומר אני רוצה שיראו את מה שיש במסך בטלווזיה ולהפך
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין סמסונג 960BF לLG 1970HR אני לא מתכוון לשחק משחקים המסך ישמש בעיקר לגרפיקה ממוחשבת ושימושים כלליים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מניח שהיה עדיף לשאול לפני קניית מסך אבל שיהיה. חיפוש בפורום לא מצא משהו ספציפי ובגוגל קיבלתי את זה, שלא כ"כ תורם להבנה. רק לסיום:
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה הנוספת היא, איך אני בודק את זה בחנות, מן הסתם יש שם תאורה כזאת חזקה שאני לא אשים לב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך קטן וקומפקטי, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין LG1970HR ל LG1770HQ. ההבדל הכספי כ400 שקל. שווה להשקיע אותם וללכת על הראשון? מצד שני, גודל הפיקסל בו גדול משמעותית, זה לא הורס? יש לציין שהמסך אמור לשמש סטודנטית, בעיקר למסמכים, אך גם לסרטים, ממש לא למשחקים! ושאלה נוספת- כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb מספיק חזק בשבילם? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך להגיע אליי מסך LCD עכשיו איך מנקים תמסך ? עם סספריי לחלונות רגיל או שחובה לקנות חומר מיוחד למה בחנות של המחשבים יש חומר למסך LCD אבל קופסא קטנה שעולה 30 שקל מהאתם אומרים ?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים, כיום אני משתמש במסך של סמסונג 350A, יש לציין שמאוד לא מרוצה מאיך שרואים בו סרטים HD וכמובן בחוויה של המשחקים. אני מוכר אותו לחבר, מעוניין להשקיע עד 1100 ש"ח, אפילו יותר לכיוון של 1000 אם ניתן, רוצה לקבל מסך גיימינג חד ואיכותי שיבטיח לי חוויה טובה ומהנה מודה לכם מאוד מראש, לירן.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום כרגע יש לי מסך ViewSonic 27 ברצוני לקנות מסך חדש כאשר השימוש העיקרי בו יהיה סימולטורי טיסה ושימושים כלליים. אני מתלבט בין המסכים הבאים: 1. Samsung C34F791WQM 34 - https://ksp.co.il/?uin=39695&select=.1024..230..200..2129..2128. 2. Samsung C34H890WJM 34 - https://ksp.co.il/?uin=46960&select=.1024..230..200..2129..2128. 3. Asus MX34VQ 34 - https://ksp.co.il/?uin=39784&select=.1024..230..200..2129..2128. 4. 40 Philips Brilliance LED VA 4K Ultra HD BDM4037UW - https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21397 לכאורה המפרט שלהם נראה די זהה. …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך הראשון הוא של ASUS: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824236293 מחיר: 2390 ש"ח. המסך השני הוא של AOC: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16824160227 מחיר 2185 ש"ח. המון תודות לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות מחשבים, ושם הציעו לי את המסך הבא ב1100 ש"ח, קישור לזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 המסך הזה אמור לשמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך לXBOX, ואני רוצה שיהיה טוב לשניהם. למישהוא יש ניסיון עם המסך הזה? על הדף המסך נראה טוב, מחיר יחסית זול, 22", 4MS, אבל אני אוכל לבוא רק בעוד שלןושה ימים לראות אותו. שווה? אלון
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. המסך הישן שלי שבק חיים ורציתי המלצה על מסך LCD הכי טוב בתקציב. 1500-1600 ש"ח. תודה רבה.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקשרתי ל notebookclub ושאלתי על הזמינות של המסך 2408WFP. הם טוענים שDELL בארץ לא מביאים אותו יותר משקולים שלהם ורק גירסאות חדשות יותר יהיו זמינות בעתיד. לא שאלתי ברשתות אחרות. עריכה: ניראה לי סתם חירטוט ...אני אדבר עם DELL ... בלי קשר עם כל הבלגן סביב ה2408WFP וכל העלות שלו אני בסוף אתפשר על E248WFP
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אז הבעיה כזאת, ברגע שהמסך מקבל אות מהמחשב הוא מציג תמונה יפה וברורה למשך שניה אחת, ואז התאורה האחורית של המסך נכבת, רואים בקושי מה הולך מאחורה ( אבל מספיק כדי לראות שהוא בעצם דלוק ומציג ) כיבוי המסך והדלקה מחדש גורמת שוב לאותה בעיה, תצוגה ברורה למשך שניה ואז האור נכבה ונשארת תצוגה כהה שכמעט ואי אפשר להבחין... הבעיה היא במסך ולא במחשב, החלפתי 3 כרטיסים שונים והבעיה זהה... העיניין שלא הגיוני שהתאורה של המסך נשרפה כי לשניה אחת רואים ברור לגמרי... אוליי משהו בגדרות של המסך ? קיימת איזה שטות שאחראית לזה ? או שאין מנוס מלנצל אחריות ? ( המסך אצלי שנה, אם אני לא טועה יש 3 שנים אחריות )
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה השבוע אחד משני המסכים מה עדיף? על הנייר ה LG יותר טוב אבל מישהו ראה אותו מול הסמסונג ויכול להגיד לי בוודאות מה נראה יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסף מחשב עד 550 ש"ח בגודל של עד 22 אינץ' ראיתי את המסכים האלו Samsung LED S22A300B / Samsung LED S22A350B ולא הבנתי מה רמת הניגודיות שלהם... באתר של סמסונג רשום DCR Mega ∞ (Static 1,000:1( מה זה אומר ? כי בד"כ מסכי LED הם 1:1,000,000 ומעלה....
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נהוג לחשוב שאחד החסרונות הבולטים של פאנל TN לעומת פאנל VA/IPS הוא עומק צבעים. כידוע, פאנלי TN תומכים בעומק צבע של 6 ביט בלבד ומשתמשים בטכניקות שונות ומשונות כגון FRC, כדי לחפות על כך וליצור אשלייה של צבע 8 ביט. יש האומרים כי הדבר בולט במיוחד בסרטים. משום שלפאנל TN טיפוסי יש חסרונות נוספים הקשורים בצבעים (זויות צפיה צרות, כיול על הפנים מהקופסה), קשה לבודד עד כמה דווקא עומק הצבעים משפיע. בדיון זה אני עושה ניסיון ראשון לבודד רק את המרכיב של עומק הצבע. שש התמונות בהמשך (לקוחות מהסרט "ארבעה חדרים") משוות בין מסך DELL 2007WFP (משמאל) שבו פאנל S-IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 8ביט, לבין מסך FLEXVIEW של נייד THINKPAD T42 (מימין) שבו פאנל IPS של LG-PHILIPS עם עומק צבע 6ביט. בהיע…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-