עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ben_amitai,

אני מעוניין לקנות עכשיו מסך הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5706 לפי מה שכתוב הוא ניראה לי המקסימום שאפשר להביא במחיר הזה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ilstockman,

מה דעתכם על המסך הזה? 2350 ש"ח למסך 22 אינץ... :s05: נכון של חברה לא מוכרת אבל 22 אניץ במחיר כזה... רוב העבודה שלי מול המחשב היא גלישה באינטרנט + צפיה בסרטים+סדרות, ומידי פעם משחק או 2 ?Model? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TrancEnergY,

שלום לכולם קניתי מסך חדש Dell 2007WFP והבנתי שצריך לעשות כיול : 1. מה זה בדיוק כיול? ולמה עושים אותו? 2. איך מבצעים כיול?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Static,

אני קונה השבוע אחד משני המסכים מה עדיף? על הנייר ה LG יותר טוב אבל מישהו ראה אותו מול הסמסונג ויכול להגיד לי בוודאות מה נראה יותר טוב

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. LG W2252TQ LCD WIDE 22 ASUS MW221C או SyncMaster 226BW לפי מה שהבנתי אלה ה22אינץ' המובילים תקציב ~ 2000 שימוש: בעיקר משחקים וסרטים אני מתכנן גם לחבר את המסך לממיר (yes) אם זה אפשרי תודה וחג שמח!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by elabet,

מה עדיף יותר? מבחינת מחיר ומבחינת איכות (למרות ששניהם פאנל TN) אני בשיקולי קנייה. התקציב די לוחץ. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. שלום ושבת שלום, אני מחפש המלצות למסך מחשב לגיימרים. אני מחפש משהו בין 24"-27", כאשר הדגש העיקרי הוא על קצב הרענון של המסך. כמובן שהמסך גם צריך להיות איכותי. התקציב הוא גמיש, כרגע אני מתחיל ללמוד את הנושא ומחפש המלצות על מסכים טובים. שמעתי שהמסכים של BenQ הם טובים? תודה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by gsk,

שלום רב אני שוקל לרכוש את המסך המומלץ של הפורום 2209WA DELL. ראיתי שהוא זמין ב SKYPC, COBRA PC ועוד חנויות. שמתי לב שבפנדה הם מדגישים שההאחריות היא של היבואן והם מתחייבים על אחריות לחודש על פיקסל שרוף. במקומות אחרים לא מצויין כמה זמן האחריות על פיקסל שרוף. השאלה היא מי נותן את האחריות בחנויות האחרות? האם אחריות של החנות ולא של היבואן הרשמי שווה פחות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. המסך שלי מתמלא בשכבה קטנה של אבק כל איזה חודש וחצי,כל כמה זמן כדאי לנקות אותו? אני משתמש בערכת ניקוי שקניתי בחו"ל לנקות אותו זה שפריצר כזה ויש לו מטלית מספוג לנגב איתה עכשיו כשאני מנקה את המסך נשארים מאין כתמים כאלה של החומר וצריך לעבור כמה פעמים כדי שהם ירדו,כמה שפריצים צריך לעשות? כי נראה לי שאני עושה יותר מדיי וגלל זה זה קורה....ועוד משהו..המטלית מלאה באבק איך אני מנקה אותה מהאבק בלי ל"הרוס" אותה? ואיך עדיף לנקות בצורה סיבובית או ישרה?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לצערי הרב אין לי זמן לבדוק מסכים אבל אני סומך עליכם . אני חייב לרכוש את המסך עד מחר (רביעי על הבוקר). * התקציב עד 2000 ש"ח (אם יש משהו ממש ממש טוב שעולה קצת יותר אז תמליצו חופשי, יש סיכוי שאשקיע עוד). * הגודל 19 אינטש. * חברה מוכרת! (או חברה לא מוכרת שהתרשמתם ממנה לטובה). * אחריות נורמלית (פיקסל פגום 1 = החלפה) שנתיים שלוש. המסך ישמש בין השאר למשחקי מחשב ולכן חשוב לי שהמסך יתמודד הייטב עם FPS גבוה ועם כמה שפחות מריחות.. תודה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by צפיד,

שלום, ברשותכם שאלה: אחרי נבירות בפורמים כאן והשוואה עם לסמסונג 226BW בחר ב LG לדעתי הצבעים נראים טוב יותר בנוסף עניין הפנאל הסיני וכל הקשור בכך די הרתיעה אותי קניתי את המסך לפני ימים בודדים והייתי רוצה לדעת למה בחלק מהמקומות נראה שהמסך הוא בעל ניגודיות של 1:3000 כאשר על המסך ומפרטי המסך רשום 1:5000.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. יש לי את המסך יומיים ורוצה לדעת: 1. איך בודקים אם יש פיקסל/ים שרופים? 2. איך מנקים את המסך...באיזו שיטה? חומרים מיוחדים? 3. האם אסור לגעת במסך? האם זה מקלקל ( שנידע) THX

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Omer DA,

קניתי לאחרונה מחשב חדש והכרטיס מסך תומך רק בחיבור dvi, והמסך שלי תומך רק בחיבור אנלוגי חיפשתי מתאם ובסוף מצאתי בגולדטופ אבל אין להם במלאי...רעיונות מישהו? אולי יודעים על חנות שאפשר לקנות?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by coorva,

האם ישנו איזה דרייבר או קובץ שיכול לסדר את העיוות הויזואלי שנוצר במסכים רחבים של LCD כאשר התמונה נמתחת לצדדים וגורמת ל"השמנה" של פרטים על המסך?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by ashbit_q,

מסך של סמסונג מסדרת syncmaster T260 המסך עובד כמעט מושלם אבל יש כמין לכלוכים כאילו משהו עבר על המסך עם מגבת לא הכי נקיה באלכסון מה שיצר פסים אלכסוניים בעיקר במרכז המסך קצת יותר כהים. ""ניסיתי לנקות" זה לא לכלוך. השהו יכול בבקשה לומר לי מה הבעיה? המסך בן 6 והתאורה שלו מצויינת.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by mrsph666,

שלום, רכשתי את המסך הנ"ל מהכותרת. כאשר התקנתי אותו התמונה נראית נהדר, אך הטקסט נראה מעט מטושטש ולא לגמרי ברור. ניסיתי למצוא דרייברים באתר היצרן, ופשוט לא מצאתי! אולי הבעיה לא ברזולוציה, אך בכל זאת הייתי רוצה לנצל את הרזולוציה של המסך עד תום - כעת, הוא מאפשר לי עד 1024x768 כשניתן לסחוט ממנו יותר. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני הולך לקנות מחשב חדש בשבוע הקרוב, ואני מתלבט איזה מסך להוסיף לו. התקציב הוא 800 ש״ח. חשבתי על ה- SAMSUNG Samsung S22A350B LED 21.5 חיפשתי בעיקר בגדלי 21.5״ בגלל שאני רוה שהמסך יהיה איכותי ומתאים לגיימינג ואני לא בטוח שאקבל את זה עם מסך 23״ בטווח המחירים האפשרי בשבילי. מה אתם אומרים? אשמח לקבל המלצות

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Mejadla,

אהלן, מתעניין ברכישת מסך QHD 1440p, כלומר רזולוציה של 1440x2560 בגודל 27". המסך הוא גם 165Hz. (כבר יש לי דגם שאני רוצה) אם אני אחבר את ה-PS4 שיש לי (הוא לא פרו), מה יקרה? תהיה תמונה מטושטשת? הרי זה מוזר (סורי על אי-ההבנה אני לא הכי מבין בנושא), אם מסך שיכול להציג 2560x1440 פיקסלים (3,686,400 פיקסלים) אמור גם בלי בעיה להציג FHD כלומר 2,073,600 פיקסלים לא? ומה לגבי התדר, ה-PS4 מוציא 60Hz אז גם עם זה המסך אמור להסתדר לא? תודה לעוזרים!

20. שלום, מצאתי רשימה של מסכי Free-Sync שתומכים ב-G-SYNC: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/ מישהו יודע אם ברשימה יש מסכים שנמכרים בארץ? יכולתי לבדוק ידנית ולמצוא מסך נורמלי אבל זה יקח הרבה זמן... ב-KSP חיפשתי... אין אפשרות למצוא Free-Sync מסכים שתומכים ב-G-Sync או שאתה שם פילטר על Free-Sync או על G-Sync

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני רוצה לקנות מסך בגודל 22 ,ראיתי כמה דגמים , אבל קודם כל- מה זה פאנל-מה החשיבות שלו? יש כמה דגמים: E228WFPוDellו SyncMaster 226BWוSamsungו FP222WוBenqו VX2235WMוViewsonicו L226WTQוLGו ראיתי את הסמסונג ואת הLG בחנות , ובLG התמונה הייתה יותר צבעונית וחדה,אבל יכול להיות שזה בגלל ששיחקו שם בהגדרות. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים , אבל אני רואה בו גם הרבה סרטים,ולכן חשוב לי שיראו את שניהם בצורה טובה מאוד. תודה...

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. אוקיי בוא נתחיל מזה שהתקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח עדיף שיהיה מחברת KSP או חנות זולה אחרת בסביבת ראשל"צ אני מעוניין במסך "19 (עדיף שיהיה לבן) שיספק לי סך הכל גלישה באינטרנט (מקסימום משחק GTA) אין צורך ברמקולים אני צריך לפרט עוד משהו? יש מסך איכותי בגודל 22-20 אינץ' באיזור התקציב שלי? תודה לממליצים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. שלום יש לי מסך LCD חדש יחסית ואני לא יודע אך לנקות אותו. אם יש לי אבק על המסך אני לוקח את המטלית של המשקפים ומנקה איתה עכשיו רציתי לדעת מה לעשות במידה ויש משהו שאני לא יכול לנקות איתה. אך אני מנקה בדרך הכי פשוטה וללא סיכון שאיזה פיקסל "ימות" לי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by rino,

מתלבט בין סמסונג 960BF לLG 1970HR אני לא מתכוון לשחק משחקים המסך ישמש בעיקר לגרפיקה ממוחשבת ושימושים כלליים. מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by יניב51,

שלום לכולם (: בשעה טובה קיבלתי את הטלויזיה החדשה שלי, SONY LCD 32: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO וגם ראיתי מאחורה חיבור VGA רגיל כמו של מסך רגיל שמעליו היה רשום PC. לכבל S-VIDEO הוא בכלל לא הגיב, שחיברתי את ה VGA הוא רשם לי OUT OF RANGE למישהו יש מושג מה הסיפור שלו? אולי צריך לעשות עוד משהו חוץ מלחבר ככה סתם את הכרטיס מסך לטלויזיה ( אם זה משנה יש לי 7900GS )

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.