מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני חדש פה אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על מסך מחשב, אני עובד על solidworks (גרפיקה) וחשוב לי מאוד מסך מחשב אופטימלי לתוכנה זאת אשמח להמלצות לגודל מסך. אני חושב על גודל 25-27 אבל מקבל עצות לכן ולכן. חושב על סביבית מחיר של 2500 אבל מוכן לשלם גם יותר אם זה מצדיק את זה. חשוב לי מאוד שהמסך היה אופטימלי לתוכנה זאת מאחר ורק עליה אני עובד. אשמח לכל המלצה רב תודות
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך Q27T1 ,מישהו\י התנסה איתו? יחס ניגודיות 1:1300 ו107% Srgb. אני לא מוצא מסך 27" 2K יותר טוב, עם יחס ניגודיות אמיתי שנמדד מעל 1:1000 ; מסך עם ספק כוח חיצוני(לא משולב) ולא קעור .בתקציב - עד 1800 ש"ח. אין בביקורות עליו מידע על יחס הניגודיות שנמדד ,אחידות של בהירות המסך \זליגת אור וכדומה, למעט כמה ביקורות של קונים על זליגת אור . אין כוונון לגובה (בלי לשים כדי לכוונן אותו..). המסך לשימוש יום יומי ממושך בבהירות משתנה... בשביל קריאה ממושכת, אומנות דיגיטלית ,תלת מימד , תוכנות גרפיות מידי פעם, אז דיוק הצבעים (לפחות 100% Srgb \או דומה..)ואיכות חשובים כאן, במסגרת התקציב . תכננתי לקנות את ה MZ27AQ אבל בביקורת …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי חברים מחפש לקנות שני מסכים שתומכים ב - daisy chain https://www.google.com/search?q=daisy+chain+monitor&oq=daisy+chain+monitor&aqs=chrome..69i57j0l4j69i60l3.12974j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 המשמעות שתיהיה להם יכולת להתחבר אחד לשני ישירות - שהמסך הראשון יוכל להוציא פלט וידאו למסך השני, והמחשב יתחבר רק לראשון, והמחשב יזהה את השני המסכים ראיתי בעבר מסכים של DELL ב -800 שח שתומכים בזה אך אני לא מוצא אותם כרגע אשמח לעזרה תודה :)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה אני רוצה לשים במסך רזולוציה של 1280X720 כאשר אני מחבר כבל DVI המסך מוצג לי רק על חלקו כלומר לרוחב הוא מלא אבל בגובה הוא רק באמצע ולמטה ולמעלה יש פס שחור אין לי אפשרות בהגדרות המסך להגדיל ולהקטין את המסך כלומר Adjust כאשר אני מחבר כבר VGA רגיל D-SUB אני יכול לשים את הרזולוציה שאני רוצה ואני יכול לעשות Adjust כך שהמסך יוצג בגדול השאלה שלי היא למה זה ככה? והאם ישלי אפשרות לחבר כבל DVI אבל ברזולוציה שאני רוצה תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם אפשר לקבל לינקים וכמובן אשמח לשמוע אם מישהו מהפורום קנה אותו ומרוצה או לא מרוצה ממנו ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לפני כמעט כשנה קניתי מסך HISENSE LED 32 דגם LEDN32K15 במסגרת מבצע שהיה ב"חבר". מהיום הראשון ממה שזכור לי, היו כתמים על המסך, כאילו יש מדבקה על המסך עצמו שמתחילה להתקלף (כמובן שזה רק התיאור לא באמת יש) רציתי להעלות תמונה אבל זה לא תופס בצילום את הבעיה... בכל מקרה, הפעלתי את האחריות שלי ובתקווה שיחליפו לי מסך אבל מעניין אותי מה גורם לתופעה הזאת... אשמח לחוות דעת בנושא. המשך ערב נעים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך קטן וקומפקטי, שיכול להתאים ל-Raspberry Pi. האידאל זה מסך שאפשר לשים אח"כ במגירה כשלא משתמשים בו, כדי שלא יתפוס מקום על השולחן, ויעלה אבק. מישהו מכיר משהו מתאים? תודה card
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח להמלצה על מסך איכותי עד מחיר של 750 ש"ח בגודל של אזור ה22 אינץ', יכול להיות פחות ויכול להיות יותר אך חשוב שהמחיר לא יהיה מעל התקציב הנתון. תודה רבה לכולם הדר :knuddel:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי חברים, בקרוב אני מחליף את המחשב שלי למחשב חדש וכחלק מכך אני מתחיל לחפש עבור מסך חדש. כיום יש לי 24" של DELL U2412M. בגדול אני דיי מרוצה ממנו אבל החלטתי להעביר אותו לאחי הקטן ולקנות אחד מעט יותר גדול. התקציב שלי הוא באזור ה1800 פחות או יותר. השימושים הם עבודה מרובה הן של תכנות והן של קריאה וגם כן של משחקים בהמשך. רציתי לשמוע את המלצותיכם למסך חדש. עד כה הייתי מאד מרוצה מ DELL אבל לפי דברים שקראתי בפורום אני שם לב ש DELL זה ממש לא קונצנזוס בתחום ולכן אני פתוח לשמוע גם על מסכים אחרים. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום וברכה, הייתי מעוניין במסך תלת מימד כמה שיותר גדול עם20-26 אינט' במחיר של עד 1500 שקלים. צריך שיתמוך בתלת מימד ורצוי שיהיה FULL HD
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מה דעתכם על המסך הנ"ל למשחקים, צפייה בתכני HD ועבודה עם תוכנות הדמייה? תודה..
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Dell 24" E248WFP ??? Samsung 245BW 24" 5MS 1:3000 DCR DVI ??? Samsung 24" Wide 2493HM 5MS 1:10000 1080P HDMI DVI ??? Dell 24" 2407WFP HC Wide Ultrasharp ??? עזרה תעזור!!!!......מה כדי...???... העוזרים יזכו ב.........................................שניצל......תוצרת בייתית..!(שווה לעזור..כל הקודם זוכה!!...)
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את הטושיבה וקיבלתי אותה היום אבל כשאני מחבר אותה למחשב אז אני רואה די מטושטש, זה אמור להיות כך? כי בטלוויזיה שפורפרת הרגילה שהייתה לי קודם לכן היה כך וחשבתי שבמסכי LCD אמורה להיות תצוגה כמו במחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. כמו שכתוב בכותרת אני מעוניין לרכוש מסך 22" - 24" בתקציב עד 1,500 ש"ח. השימושים העיקריים שלי הם משחקים וצפייה בסרטים ברזולוציות גבוהות. הומלץ לי על ה Dell UltraSharp 2209wa אך אני מבין שהרזולוציה המקסימלית שלו היא 1650x1050. אני מעדיף לרכוש מסך בעל רזולוציה מקסימלית של 1920x1200, אבל אני מפחד שלא אוכל להריץ משחקים על רזולוציה זו. אם למשל אין באפשרותי להריץ על רזולוציה מקסימלית אוכל להריץ על רזולוציה נמוכה יותר? או שאני חייב להריץ על הרזולוציה הטבעית של המסך? כלומר, אם ברשותי מסך של 1920X1200 אני בעצם "נתקע" על רזולוציה זו? או שאוכל להוריד את הרזולוציה בשביל משחקים מסויימים ללא פגיעה באיכות התמונה? כדי שתוכלו לענות טוב יותר על השאלה שלי אני אצטרף את המפרט שלי …
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול הקודם שפתחתי פה עדיין לא קניתי זוג מסכים מאחר וקניתי מחשב חדש לפני שלושה חודשי אז חיכיתי קצת עם המסכי מחשב בעיקרון אני לא נעול על חברת דל וחשבתי על המסך הבא של סמסונג מוכן לעלות בתקציב ל1300 ש"ח למסך בודד האם עדיף את המסך DELL U2417H או את הסמסונג בקישור? המסך הבא לעומת הדל יכול להגיע עד 144HZ בקצב רענון לעומת 60HZ בדל הכרטיס מסך שלי הוא GTX 1070 TI https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=22797 שימושים לא בהכרח רק לגיימינג גם לצפייה בסרטים וסדרות גלישה ועבודה משרדית יש לי בעמדת מחשב זרוע זוגית לשני מסכי מחשב והתקן VESA חשוב
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך מגע מקופה רושמת וממנו יוצאים שני כבלים mb-jlvds1 ו mb-com5 האם יש לי איזו אפשרות לחבר אותו למחשב שפועל עליו ווינדוס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך שלי חזר לעשות בעיות . קראתי ביקורות חיוביות על הדגם הזה של HP מסך איכותי (בעיקר אחרי כיול) יחסית למחירו +אחריות 3 שנים בבית הלקוח. מה אתם אומרים כדי ללכת אליו ? או עדיף להשאר בנלי וללכת על ה 2312/2412. נ.ב :חוץ מגודל המסך יש הבדל באיכות (חדות ,דחיסות פיקסלים,צבעים וכו) בין ה 2312 ל 2412?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כיותר משבוע אני עם המחשב החדש שלי (ראו מפרט) ואני כבר לא יכול להשאר עוד עם המסך הCRT הגוסס שלי mag 786FD. ואחרי שיטוט ממושך במעמקי הפורום אני רק מתחרפן ויוצא יותר מבולבל מלפני כן. אני לא יודע אם להפשר על TN או לחסוך על משהו רציני כי בכל זאת מסך הוא משהו שנשאר יותר זמן מחומרה במחשב. ואני לא יודע מה אפסיד אם אקנה T240 לעומת 2408WFD מבחינת איכות. אני רואה שכאן ממליצים על TN למשחקים אבל יש לו בעיות עם צבעים עומק ועוד דברים שאני לא זוכר עכשיו אז מה גורם לTN להיות מומלץ למשחקים. (בכל זאת עומק צבעים חשוב גם למשחקים לא?) ולפי מה שאני קורא כאן גם ב2408WFD יש בעיות וחסרונות משלו (לא יודע מה אבל ב2900 ש"ח דיי אפשר לצפות לשלמות) ויש את EIZO S2431WE שנשמע כמעט מושלם חוץ מהמחיר. (עולה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ASUS MW221C או Dell E228WFP כאשר החשש שלי הוא מאסוס בגלל המסך המבריק. האם מישהו ניסה אותו ויודע להגיד עד כמה ההשתקפות מפריעה? אני יודע שהצבע במסך המבריק נראה מאוד "חי" אבל אני לא בטוח שזה הדבר הקריטי. המטרה היא עבודות בפוטושופ ובאוטוקאד. (התקציב הוא עד 1600 ש"ח) תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני אמור לקבל מחר את המסך הנ"ל. מספר שאלות: 1. מה הכיול הבסיסי המומלץ למסך הזה? ברור לי שזה משתנה ממסך למסך אבל אני מחפש הגדרות בסיסיות שסביבן אני אשחק. 2. אשמח להסבר על מדיניות הפיקסלים השרופים של דל. 3. חוץ מכיול, בדיקת פיקסלים שרופים וזליגת אור (איך עושים את זה?) יש עוד דברים לבדוק\להגדיר בעת קבלת המסך החדש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עם פאנל TN או פאנל VA, קמורים או ישרים ועם FreeSync או G-Sync - היצרנית הטאיוואנית ממשיכה להגדיל את ההיצע שלה בעולם התצוגה הביתית לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! היום קניתי את הרמקולים האלה למחשב שלי: Logitech X-230 - 2.1 (קניתי גם עכבר של לוגיטק MX 518, עכבר מעולה, אבל זה לא קשור לנושא ) יש לי מסך LG LCD 17" - L1770HQ אין לי כל כך מקום לשים אותם לכן רמקול אחד עומד על המחשב והרמקול השני עומד כ- 3 ס"מ מהמסך. אם זה מסוכן למסך? שמעתי שאסור לשים רמקולים ליד מסך LCD כי זה יוצר מגנטיות או משהו כזה, אני לא יודע בדיוק. מישהו יכול להסביר לי על זה ולהגיד לי אם מותר לשים את הרמקולים ליד המסך או לא? תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מבחינת נוחות, השפעה על משחקים, עבודה שותפת, אינטרנט, OFFICE , תוכנות גרפיקה כמו פלאש ופוטושופ, (לא מעניין אותי מפרטים טכניים וזמני תגובה...) למי מסך רחב מותאם?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכשיו מסך הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5706 לפי מה שכתוב הוא ניראה לי המקסימום שאפשר להביא במחיר הזה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה? 2350 ש"ח למסך 22 אינץ... :s05: נכון של חברה לא מוכרת אבל 22 אניץ במחיר כזה... רוב העבודה שלי מול המחשב היא גלישה באינטרנט + צפיה בסרטים+סדרות, ומידי פעם משחק או 2 ?Model? ?CMV 221D? ? Size? ?22.1" Widescreen ? ? Color? ?Silver black ? ? Input Interface? ?D-Sub/DVI ? ? Pixel Pitch? ?0.282 mm ? ? Resolution? ?1680 x 1050 WSXGA+ ? ? Brightness? ?300 cd/m2 ? ? Contrast? ?700:1 ? ? Viewing Angle? ?170°(H) x 160°(V) ? ? Display area? ?473.76 x 296.1 mm ? ? Response time? ?5 ms (Tr + Tf) ? ? Weight? ?4.7kg ? ? Speakers? ?2.5w x 2? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3550
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-