מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
זה קורה בזמן משחק. החלפתי את המאוורר שמטרתו לקרר את המעבד וניקיתי את המחשב פירמטתי ובכל זאת הבעיה נמשכת, ניסיתי לשחק על הגדרות נמוכות וזה לא עזר, אחרי שעה-שעה וחצי של משחק זה מופיע. פרטי המערכת: Microsoft Windows XP Home Edtion Version 2002 Service Pack 3 Computer: Intel® Core2 Duo CPU E6750 @ 2.66GHz 2.67 Ghz, 1.98 of RAM טמפרטורת המחשב ובזמן משחק: בזמן משחק:
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי היום Dell 2007WFP חדש ואני חושב שיש לי זליגת אור! הינה התמונות: התמונות צולמו כאשר האור והנגודיות על 0 והמסך עם רקע שחור. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כי מחר כנראה קונה אותו ואני רואה שהוא מדובר פחות יחסית ל 226BW של סמסונג.. המסך הוא למשחקים סרטים וטקסט, חשוב שלא יהיו מריחות! אשמח גם לשמוע תגובות מכאלו שיש להם את המסך, מה דעתכם עליו? איך הוא במשחקים? בעבודה עם טקסט? התגלו פיקסלים שרופים?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום!! אני מעוניין לקנות מסך מחשב גודל 20-22 אינץ' שישמש אותי למחשב הביתי בעיקר לצפייה בסרטים, משחקי מחשב, לימודים וכו'. תקציב כפי שנכתב בכותרת. המלצות/הצעות/טענות/בקשות יתקבלו בברכה. בתודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך Q27T1 ,מישהו\י התנסה איתו? יחס ניגודיות 1:1300 ו107% Srgb. אני לא מוצא מסך 27" 2K יותר טוב, עם יחס ניגודיות אמיתי שנמדד מעל 1:1000 ; מסך עם ספק כוח חיצוני(לא משולב) ולא קעור .בתקציב - עד 1800 ש"ח. אין בביקורות עליו מידע על יחס הניגודיות שנמדד ,אחידות של בהירות המסך \זליגת אור וכדומה, למעט כמה ביקורות של קונים על זליגת אור . אין כוונון לגובה (בלי לשים כדי לכוונן אותו..). המסך לשימוש יום יומי ממושך בבהירות משתנה... בשביל קריאה ממושכת, אומנות דיגיטלית ,תלת מימד , תוכנות גרפיות מידי פעם, אז דיוק הצבעים (לפחות 100% Srgb \או דומה..)ואיכות חשובים כאן, במסגרת התקציב . תכננתי לקנות את ה MZ27AQ אבל בביקורת …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך לשימוש ביתי + צפייה בתכני HDR יחובר למחשב נייד intel UHD620 שתומך HDMI 2.0 אין צורך ב Gsync או free synch עדיפות למסך בגודל של 27אינצ+רמקולים מובנים אם קיים במחיר כזה תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
samsung b2030: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , חיבור DVI: כולל , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: Samsung . LG E2040T: סוג המסך: LCD , חיבור HDMI: לא כולל , רוחב המסך: מסך רחב 16x9 , Pivot: ללא , גודל מסך: 20 אינטש , רזולוציה מקסימלית: 1600X900 פיקסלים , יצרן: LG , זמן תגובה: 5 מילי שניה. שניהם 20 אינץ' ה-LG הוא led לדעתי ועולה 740 והסמסנוג 720 ככה שבמחיר אין הבדל רציני. מה הייתם לוקחים? יש אולי 20 אינץ במחיר הזה מומלץ יותר?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מחפש מסך 24 אינץ' איכותי, ויש לי כמה שאלות. 1.האם התקציב מספיק? 2.האם המחשב שלי יסחוב משחקים חדשניים על רזלוציה של 1920X1200? 3.איזה מסך מומלץ? התעניינתי לאחרונה במסך הזה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8233 מה דעתכם? תודה לכולם
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך מחובר אצלי ב DVI, ונמצא על רזולוציה 1680*1050. הבעיה היא שאני לא רואה ברגע נתון את כול השולחן העבודה, אני את הקצוות רק כאשר אני מזיז את העכבר לכיוון כלשהו אז כאילו התמונה זזה לפי התזוזה של העכבר. איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הרבה פעמים המליצו עליו בפורום. המסך עולה בערך 2200 ש"ח, לא תומך HDR ואין לו g או free sync, קצב הרענון 60 הרץ אבל הוא IPS. אז השאלה היא האם ולמה הוא הכי מומלץ למשחקים לא מהכבדים, יו טיוב ואופיס? או שיש משהו אחר עדיף באותו תקציב ולמה?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מבחינת נוחות, השפעה על משחקים, עבודה שותפת, אינטרנט, OFFICE , תוכנות גרפיקה כמו פלאש ופוטושופ, (לא מעניין אותי מפרטים טכניים וזמני תגובה...) למי מסך רחב מותאם?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מי מבין שלושת המסכים האלה הכי טוב: (להכל, ודגש על משחקים - ריענון מהיר וללא מריחות) MW221U VW222U VW222S אני לא מזכיר את ה MW221C כי הוא יקר מדי שבילי. ואם אתם יכולים אז תפרטו - מה יש/אין לכל מסך לאומת אחר ומה יש/אין לכל המסכים לאומת ה MW221C שאני יודע שהוא מומלץ וטוב אז יענו מה הופך אותם לפחות טובים ממנו. תודה ענקים לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך מסך בעיקר בשביל אינטרנט\מוזיקה וקצת סרטים מה אתם אומרים עליו? הוא אמין? איך האיכות? אם יש המלצה למסך אחר עד 1100 שקל נא להמליץ.. חשוב שיהיה 19 אינץ' 4:3 או 20 רחב
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי קצת מה זה אומר? איפה עושים את זה - במחשב או במסך? האם זה נכון שVP930 לא אמור להגיע ל70Hz ועלול להינזק?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני גר בפתח תקווה והייתי רוצה לראות את שני המסכים לפני שאני מחליט איפה ניתן לראות אותם?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן. יש לי מסך Dell UltraSharp U2414H ואני מאוד מבסוט ממנו, במיוחד מכמות המכובדת של Presets. אבל, החיסרון של זה שאם אני שם Preset של Gaming למשל, איני יכול לראות את המספרים של הContrast ונתונים אחרים שה-Preset קובע. הסיבה לשאלה שלי היא שברצוני להגדיר במסך אחר, שאין בו Presets (מסך ישן יותר) את אותם המספרים שיש במסך שציינתי למעלה. למה? כי כשאני מגדיר Peset של Gaming, אני מסוגל לשבת מול המסך ולשחק במשחקי מחשב שעות על גבי שעות. במסך השני, חמש דקות והעיניים שלי מדממות. וברצוני, אם אפשר, להגדיר את אותם הגדרות התמונה שיש לי כמו בDELL. אשמח אם מישהו יעזור לי בעניין. הרצתי חיפוש בגוגל Dell UltraSharp U2414H Preset details אך לצערי לא מצאתי שום מספרים.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין DELL U2311H לבין DELL 2209WA. מצד אחד ה2209WA מציג צבעים טובים יותר וטקסטים בגדול. אבל הוא לא FHD כלומר לא יריץ תכני HD באיכות המקסמילית. ומצד שני יש את ה U2311H מציג צבעים וזוויות צפייה פחות טובים משל ה 2209WA הוא FHD עם שדה עבודה ענק אבל הכל קטן יותר. מצד שני FHD ינוצל אצלו יותר מאשר ב 2209WA. עזרה?!
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך 21.5", אני הצעתי לו את שני הדגמים הבאים שראיתי בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730537 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=760917 אני לא מכיר אותם אבל מהנתונים וההמלצות הם נשמעים לי בסדר. מה אתם אומרים ? כמובן שאנחנו לא סגורים על שני הדגמים שהצעתי לו.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
.שלום, הבנתי שבכרטיסי מסך חזקים כמו V-SYNC GTX 980 עשוי לגרום לstuttering וG-SYNC אמור לפתור בעיה זו השאלה שלי היא כזו האם כדאי לי לחכות להוזלת הטכנולוגיה ולדבוק בbenq t2200HD שלי לעת עתה או שבBENQ 2200HD בעיה זו תהייה מוחשית עם מחשב גיימינג חזק ועליי להחליפו? בנוסף קראתי שלT2200HD יש צבעים לא טובים האם גם זו סיבה להחליף אותו (אם יש בכלל סיבה) תודה רבה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המסך שלי חזר לעשות בעיות . קראתי ביקורות חיוביות על הדגם הזה של HP מסך איכותי (בעיקר אחרי כיול) יחסית למחירו +אחריות 3 שנים בבית הלקוח. מה אתם אומרים כדי ללכת אליו ? או עדיף להשאר בנלי וללכת על ה 2312/2412. נ.ב :חוץ מגודל המסך יש הבדל באיכות (חדות ,דחיסות פיקסלים,צבעים וכו) בין ה 2312 ל 2412?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1360x768 FLATRON W1943SS נגיד שאני נכנס סתם לאנטרנט שאני ממזער אותו וחוזר אליו אז הכל רואים מטושטש קרה למישהו ? מישהו יודע איך פותרים את זה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב למרות החששות שהיו לי בפורום טרם הרכישה, החלטתי לנסות לחסוך בכסף ולקנות את המסך הנ"ל. חיברתי אותו למחשב נייד עם חיבור של DP-MINI DP ולא משנה מה עשיתי, האותיות מטושטשות מידי בצורה בולטת מאוד לעין. עכשיו עומדות ברשותי 2 אפשרויות: א) לקנות מסך TN פשוט של חברה כמו פיליפס בגודל של נניח 21.5 אינצ' FHD. ב) לשדרג את המסך של דל למסך QHD כמו Dell P2416D שעולה עוד 500 ש"ח תוספת (במידה ויאשרו לי) השאלה שנשאלת היא האם השדרוג הנ"ל יסדר את הבעיה של הטשטוש של האותיות והאם המחשב הנייד שברשותי יתמוך ברזולוציה הזאת? המחשב הנייד הוא חדש מאוד (נקנה לפני שבועיים) HP SPECTRE X360 I7 6500U INTEL GRAPHICS HD 520 קישור למפרט של המחשב נייד: http://store.hp.com/us/en/pdp/Laptops/hp-spect…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ממה שקראתי LCD IPS יותר טוב מ LED IPS השאלות הן: עד כמה זה משמעותי לסרטים, גלישה באינטרנט ומשחקים ואיזה מסך 22-23 הכי מומלץ בסביבות ה 1000 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל כמה זמן מומלץ לעשות שומר מסך במסך דק כדי שלא יהיו צריבות מסך או התחממות מיותרת ? יש לי תוכנה של כרטיס טלוויזה וכשאני רואה אפילו במסך גדול אז השומר מסך קופץ על זה בגלל זה אני שואל מחכה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-