מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
צריך המלצה למסך מחשב בגודל של לפחות 20 אינץ ושלא עובר את ה23 אינץ התקציב הוא עד איזה 680 שקל ככה כמובן שאם יש חריגה מאוד משתלמת של עוד כמה עשרות שקלים אז אין בעיה .. העדפה שלא לעבור את ה650-670 שקל.. בקיצור תביאו את המסך הכי טוב שיש בתקציב הזה..
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1360x768 FLATRON W1943SS נגיד שאני נכנס סתם לאנטרנט שאני ממזער אותו וחוזר אליו אז הכל רואים מטושטש קרה למישהו ? מישהו יודע איך פותרים את זה תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השימושים העיקריים שלי הם (לפי סדר העדיפויות): סרטים משחקים תיכנות אינטרנט וטקסט כמובן עדיף פאנל איכותי ועיצוב נוח תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. ראיתי את המסך הנ"ל בחנות והוא עשה עליי רושם טוב ועל הנייר הנתונים שלו ממש טובים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741792 ממש במקרה הוא יושב על משבצת התקציב שלי (1000~), אז אני רוצה לשאול אם הוא מוכר כבר לטובה או לרעה. בנוסף אני חושב בעתיד לקנות כרטיס טלוויזיה ואז הוא יצטרך לעבוד מול המסך הזה. ואם כבר, יש מסכים יותר טובים בתקציב הזה? נוסף בעריכה: למי ששם לב לת'רד שפתחתי בפורום מפרטים, אין קשר בינו לבין הת'רד הזה. שני דברים שונים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום!! אני מעוניין לקנות מסך מחשב גודל 20-22 אינץ' שישמש אותי למחשב הביתי בעיקר לצפייה בסרטים, משחקי מחשב, לימודים וכו'. תקציב כפי שנכתב בכותרת. המלצות/הצעות/טענות/בקשות יתקבלו בברכה. בתודה מראש, אלכס.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עיקר השימוש שלי הוא משחקים וצפיה בסרטים בד"כ אני מזמין מסכים של דל מדגמי U ואני מאוד מרוצה אבל אני משדרג את המחשב ורוכש כרטיס 1060 ורציתי להזמין מסך DELL P2714H הבנתי שיש לו פנל IPS והוא יחסית זול לגודלו ואיכותו האם מומלץ ? האם יש לו חסרונות ? (מסך 27 אינץ אחר של דל עולה בסביבות 2000 - וזה עולה כ 1600 )
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לאח הקטן שלי, אין שימושים מיוחדים דרישות: 17-19 אינטצ' יחס של 3X4 זמן תגובה 12 ML ומטה כולל DVI ללא רמקולים יחס ניגודיות 1:700 ומעלה כולל מסכים שעולים קצת יותר וזמינים בפומביות עדיפות קטנה לזיגזג www.zigzag2000.co.il אם הם לא יקרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
.שלום, הבנתי שבכרטיסי מסך חזקים כמו V-SYNC GTX 980 עשוי לגרום לstuttering וG-SYNC אמור לפתור בעיה זו השאלה שלי היא כזו האם כדאי לי לחכות להוזלת הטכנולוגיה ולדבוק בbenq t2200HD שלי לעת עתה או שבBENQ 2200HD בעיה זו תהייה מוחשית עם מחשב גיימינג חזק ועליי להחליפו? בנוסף קראתי שלT2200HD יש צבעים לא טובים האם גם זו סיבה להחליף אותו (אם יש בכלל סיבה) תודה רבה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://m.groupon.co.il/deals/national-deal/gg-merchant-0-11305902891-64/47351980 אשתי עובדת על שתי מסכים וזה מאוד עוזר לה. הייתי רוצה לקנות לה את המסך הנ״ל 1. האם זה מסך טוב. מישהו מכיר? 2. האם זה מחיר טוב? 3. האם אפשר לפצל מסך לשתיים באמצעות תוכנה מסויימת או באמצעות התוכנה של הכרטיס מסך? 4. יש לי נייד של דל עם widi האם המסך הזה תומך? אם לא, אז האם אפשר לחבר לו מתאם ליציאת הhdmi שתומך בwidi? 5. בכלל מסך כזה גדול בשימוש למחשב האם מישהו התנסה מבחינת נוחות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים. מה דעתכם על המסכים של mag : h2202 ו - h2402 שניהם עם פנל ips הם ברמה של ה דל . תודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי מסך מגע מקופה רושמת וממנו יוצאים שני כבלים mb-jlvds1 ו mb-com5 האם יש לי איזו אפשרות לחבר אותו למחשב שפועל עליו ווינדוס?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בתהליכים של בניית מחשב, וכשהגעתי לחלק של בחירת מסך קיבלתי המון המלצות על הDELL 2209 (כמובן שגם על הDELL2408WFP אך הוא יקר מידי) אך אני לא מצליחה להבין מדוע לא לקחת מסך FULL HD שגודלו 24 אינצ' ומחירו זהה (יש מבחר מסכים כאלה) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי מה כל כך טוב במסך זה והאם כדאי לקחת אותו או אחר... יש לציין שאני עוסקת בגרפיקה. תודה חן
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי הרבה ת'רדים בנושא אבל אף אחד מהם לא סיפק את שאלותיי. חברים, אני מבקש שיגיבו רק אנשים שבבעלותם מסך T220P או שיצא לכם לשחק/לעבוד מול מסך זה. בבקשה תחלקו את הנסיון שלכם עם המסך: 1. אם שמים משחק על רזולוציה 1650X1050 האם באמת רואים פחות טוב מאשר 22" רגיל? 2. איזה כרטיס מסך (של NVIDIA בלבד) מומלץ לרזולוציה המרבית של המסך הזה (1920X1200) ? ואיזה כרטיס יש לכם? 3. האם אתם מרוצים מהמסך באופן כללי? 4. האם קיים מסך 22" טוב יותר (מבחינת ביצועים) באותו טווח מחירים +-? תודה מראש על תגובותיכם!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי.. הציעו לי את המסך הזה ואין לי בעיה כספית עבורו. אני שוקל להעדיף אותו על פני מסך DELL 2407W כיוון שלדל יציאות הקומפוננט באיכות ירודה. הבעיה היחידה שלי היא שוב שאני חושש שהגודל יגרום לי אי נוחות בעבודה איתו. המרחק המקסימלי ביני לבין המסך הוא בערך חצי מטר. אבל גם בלי קשר מה דעתכם על המסך 26LD9000TA של היטאצ'י, הוא יותר טוב מהדל ? והאם הוא מתאים לחיבור למחשב? קישורים למסך: http://www.easternhifi.co.nz/assets/resized/img/sm/264/8/SchaubLorenzVMD3700P_S_L-0-700-0-450.jpg http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573724
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה בקרוב לקנות מסך חדש בגודל 20-24 אינץ (עדיין לא בטוח בקשר לגודל) הלכתי להרבה חנויות מחשבים OFICE DEPOT שקם אלקטריק וכל המסכים שראיתי שם היו פשוטים לא יותר ממסכי TN 22 שעולים 1000 ש''ח אני רוצה לראות מסכים מסוג פאנל S-IPS בתצוגה.זה בכלל אפשרי? אני לא רוצה ללכת על קניה עיוורת לקחת הימור אם המסך באמת טוב כמו שאומרים. חשבתי לקנות את ה-DELL ULTRASHARP 24 אינץ עם פאנל IPS יש מקום שאוכל לראות אותו בפעולה כמו משחקים סרטים ורקעים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
תקציבכם: מקצה לעניין הזה 3500 ש"ח. חריגה: אם זה באמת שווה את זה, אז 4000 ש"ח. מה השימושים שלכם בציוד? גיימינג, סרטים, צ'אטינג, ועבודות מולטי-טאסקינג. בקשות מיוחדות: מסך מסוג IPS, עם תמיכה בג'יסינק (לא אכפת לי אם אין את הפיצ'ר מובנה, אך ניתן להפעיל עליו ג'יסינק ללא פליקרינג), ברזולוציה שלא יורדת מ-3440X1440, על פורמט אולטרה וויד, וחשוב שיהיה גדול. גדול ככל האפשר. מחו"ל או מהארץ? כל עוד זה עומד בתקציב, לא משנה לי היכן. הערות: כדי לסנן כמה תשובות - אני מכיר ובדקתי את ה-ALIENWARE AW3418DW. תראו, על הנייר הוא כל מה שאני צריך, אך המחיר שלו בארץ שווה ערך לגרסה המתקדמת יותר שלו, ה-AW3420DW (שהיא, כמובן, לא זמינה בארץ), והיא מתקנת את כל הפגמים …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי קצת מה זה אומר? איפה עושים את זה - במחשב או במסך? האם זה נכון שVP930 לא אמור להגיע ל70Hz ועלול להינזק?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 22-24 אינץ רחב, עם חיבור hdmi ו vga. בגדול לא צריך רמקולים במסך, ואני לא צריך יכולת שינוי גובה או זוית (למרות שאם זה יבוא עם מסך אז אין לי תלונות ). כרגע יש לי בבית את המסך הזה : dell u2311hb שכרגע הוא מתכוון בזוית , אין לו חיבור hd , אבל הוא תומך ברזולוציות של full hd. ***עריכה*** הסתכלתי קצת באינטרנט, מה דעתכם על המסך - E2241T LG...
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המסך שלי מתמלא בשכבה קטנה של אבק כל איזה חודש וחצי,כל כמה זמן כדאי לנקות אותו? אני משתמש בערכת ניקוי שקניתי בחו"ל לנקות אותו זה שפריצר כזה ויש לו מטלית מספוג לנגב איתה עכשיו כשאני מנקה את המסך נשארים מאין כתמים כאלה של החומר וצריך לעבור כמה פעמים כדי שהם ירדו,כמה שפריצים צריך לעשות? כי נראה לי שאני עושה יותר מדיי וגלל זה זה קורה....ועוד משהו..המטלית מלאה באבק איך אני מנקה אותה מהאבק בלי ל"הרוס" אותה? ואיך עדיף לנקות בצורה סיבובית או ישרה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם שאלה קצת מוזרה - אחרי שחיפשתי וחיפשתי - לא מצאתי שום אפשרות של תליה על קיר במסך הזה היש אפשרות כזו? הרי תמיד לכל מסך יש 4 חורים לפחות בגב. מישהו שמע על אפשרות תליה על קיר למסך זה? תודה למגיבים
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, 1) האם יש צורך בשומר מסך ל LCD? האם ייגרם לו איזשהו נזק אם אשאיר אותו פתוח שעות ומוצגת בו אותה התמונה כל העת? 2) עבור איזה גוון צבע שיציג מסך LCD תצרוכת החשמל תהיה הכי נמוכה? 3) האם בריא לכבות מסך דרך הלחצן? אם לא, למה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה הנוספת היא, איך אני בודק את זה בחנות, מן הסתם יש שם תאורה כזאת חזקה שאני לא אשים לב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתלבט בין סמסונג 960BF לLG 1970HR אני לא מתכוון לשחק משחקים המסך ישמש בעיקר לגרפיקה ממוחשבת ושימושים כלליים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-