עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by אדי44,

כפי שציינתי בפוסט הקודם קניתי אתמול לבסוף את ה- dell לאחר שהיו לי לא מעט לבטים לגבי צבע המסגרת של המסך, אך סוף טוב הכל טוב. הגדרתי במחשב לרזולוציה הטבעית של המסך 1050*1680 אך שולחן העבודה וגם דפי האינטרנט אינם מוצגים במלואם על גבי הצג, כלומר חלק גדול מהטקסט יוצא מגבולות הצג ימינה ושמאלה.וכדי לראות את מה שלא מוצג עליי להדביק את העכבר לצלע הימנית או השמאלית של הצג ואז הכל רץ לאחד הצדדים. ברזולוציה 1024*1280 אין את התופעה הזו וכל המידע מוצג במלואו על גבי הצג. כרטיס המסך NVIDIA FX5200 - ישן אך הדרייבר מעודכן. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה- dell וגם בלוח הבקרה של NVIDIA וזה לא עוזר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי מסך של philips ויום אחד פתאום עלה המד של הבהירות והוא מסרב להעלם אף לחצן לא תקוע , יחד עם זאת אף לחצן לא מגיב ...למעט הפחתת הבהירות ...אך ברגע שזה משוחרר עולה המד חזרה ל-100. בצעתי פריקת חשמל למסך ,למחשב - אך ללא תוצאות .. אנא , עזרתכם הדחופה ...

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אוקיי אז המסך שלי היום הוא Samsung syncmaster 931BF מסך 19'' 1280X1024 .. קניתי לפני שנתיים שלוש ב1500 שקל עכשיו אמא שלי התחילה לעבוד כמזכירה דרך הבית במחשב שלה, והיא עם המסך CRT הישן והיא רוצה חדש, אז אני פשוט מביא לה את שלי ואפנק את עצמי במסך חדש יותר...=) השימוש שלי במסך מחשב הוא בעיקר אינטרנט וקצת משחקים, את הסרטים והסדרות אני תמיד עושה Stream לטלויזית Sony 29'' הישנה שלי, עליה אני גם משחק בPS2, אבל אם יהיה לי מסך HD כמו שצריך אני כנראה יעבור לראות מהמחשב, בנוסף אני גם קונה PS3 אז אולי כבר עדיף לשחק בו על מסך מחשב 24'' שהוא FHD מאשר מסך CRT 29'' .. (בתכלס עדיף לי לקנות טלויזיה חדשה וזהו בשביל הסרטים והPS3 כי זה פשוט לא נוח לשבת על הכסא מחשב במקום על המיטה, וגם בכלל אם…

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  4. Started by dd7,

האם זה נכון מה שהוא אומר http://www.pandas.co.il/product_reviews_info.php?products_id=5561&reviews_id=2042

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מסך lcd בין 20 ל 22 אינצ שיהיה מתאים למשחקים בעל יחס ניגודיות גבוה ככל הנתן בתקציב והתקציב הוא 1100 -1200 חשבתי על ה samsung 20 wide t200 מה דעתכם עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. חשבתי על המסך : L1752T LG מה דעתכם? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות). מחשב פנטיום 4 אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, יקר!) או אולי הסיבה היא המנוע של הטרנטה? מי יודע וניסה? אחרי כמה זמן מת…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. למי שעובד שעות ארוכות עם מסמכים, איזה מסך עדיף VA או IPS? כיום אני עובד על מסך TN של AOC דגם TFT1780PSA ואבקש לקבל המלצה למסך מומלץ לעבודה המצריכה קריאת מסמכים מהמחשב. מדובר על מסך למקום העבודה ולכן יש עדיפות למסך לא יקר מידי וטוב לעיניים. עוד שאלה, אם אשדרג לאחד מהמסכים שיוזכרו, האם אצטרך להוסיף כרטיס מסך או שניתן להסתפק בכרטיס המובנה הנמצא כיום על מחשב (intel® G33/G13 Express Chipset Family). אם צריך חדש, מה מומלץ? כמובן שרצוי שגם הוא לא יהיה יקר מידי (אחרת לא אקבל מימון ממקום העבודה). תודה מראש לכל המסייעים!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. Started by lev-27,

לאחרונה הופיעו כתמים שחורים על המסך בחלק העליון קרוב למסגרת. בהתחלה הופיעו נקודות קטנות אבל בזמן האחרון הן הולכות וגדלות. אני לא יודע אם שווה לממש אחריות. ניתן להבחין בכתמים בקלות על רקעים אפורים. השתמשתי ב-Dead Pixel Buddy. [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. שלום לכולם. היום התחדשתי במסך 2209WA חדש שקניתי מ- IQPC. הבעלים של החנות מאוד אדיבים ועוד הביאו לי את המסך מהחנות באשדוד לתל אביב בעצמם. הקנייה הייתה מהירה ומאוד התרשמתי מהחנות לטובה. אבל ע"י בדיקה באתר http://www.gdargaud.net/Hack/DeadPixels.html גיליתי כמה פיקסלים מתים. ע"פ בעלי החנות האחריות היא אצל דל. כאמור רק היום קניתי את המסך ויש אחריות לשבוע על כל פיקסל שרוף. מה אני צריך לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. רוצים שטח עבודה עצום במסך בגודל 32 אינצ'? דל מסדרת עבורכם דגם עם כמות פיקסלים שוות ערך לארבעה מסכי 4K, ומחיר עצום לא פחות לכתבה

12. Started by yochze,

שלום, לאחר בערך 6 שנים עם מסך CRT 17" החלטתי שהגיע הזמן להתקדם. ברצוני לרכוש מסך LCD עד 20" בתקציב של עד 2000 ש"ח. יש לי כמה אפשרויות אך רציתי להתייעץ איתכם. המסך מיועד לעריכה גראפית קצת עריכת וידאו, תכנות, כתיבת מסמכים וגם משחקים וצפייה בסרטים. - האם עדיף לקנות מסך 4:3 או 16:9? הבנתי שזה הבדל מאוד משמעותי בצפייה בסרטים ומשחקים אבל הבנתי שגם זה ממש לא מומלץ למתכנתים שכותבים הרבה ולמעצבים גראפיים.. מה אתם אומרים? - יש לי רמקולים אז אין צורך ברמקולים מובנים. - האם תוכלו להסביר לי כמה משמעותי ההבדל בפנאלים? ומה זה בכלל הפאנלים? (איזה חלק זה במחשב) - לגבי יציאות, האם יהיה אפשר לחבר ממיר של HOT\YES למסך? איזה יציאה זה דורש? - הבנתי שבמסך רחב (16:9) יש פונקציה מיוחדת שמאפשרת צפ…

• 7 תגובות
    • 765 צפיות
  13. שלום לכם, בהמשך לדיון שפתחתי בקשר למפרט מחשב לעריכת תלת מימד (לינק - http://hwzone.co.il/community/threads/554708-מבקש-מפרט-מחשב-לעריכת-תלת-מימד-תקציב-4-5K-כולל-ציוד-היקפי) אני מחפש עכשיו מסך שיתאים למחשב הנ"ל רזולוציה כנראה fhd גודל 21-24" תקציב 600-1000₪ ממה ששמתי לב יש הרבה המלצות על מסכים של dell. איזה הכי כדאי לי לקנות? אני מעוניין לחסוך כמה שאפשר.. זאת אומרת שאם יש הבדלים קטנים באיכות ברמה שלא שמים לב אליה אז זה ממש לא משנה לי. אני ממש לא מבין בתחום.. שאלה שיש לי לדוגמא - מה ההבדלים שיש בין סדרת ה U לסדרת ה P של Dell ? עוד שאלה, אני זקוק גם לטלויזיה שתהיה בחדר שבו המחשב. מה אתם אומרים על הרעיון של להשתמש בטלויזיה גם כמסך מחשב, זה מומלץ או שממש לא? תודה לע…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by eranzzz,

היי, אני מחפש המלצות למסך מחשב בגודל של 24 +- , לא כלכך יודע מה חשוב שיהיה במסך אבל אשמח לעצות.השימושים העיקריים הם עבור: עבודה מרובה על המחשב ( שעות פעילות רבות ) - חשוב שהעיניים לא יתעייפו. צפייה בסרטים וסדרות. משחקי מחשב מידי פעם. בעקרון מעדיף לקנות מסך בארץ כדי לא להסתבך עם אחריות וזמינות מהירה. תקציב : מעדיף לא להוציא יותר מ1500, אבל יכול להתגמש במקרה ויש משהו טוב במיוחד. אשמח להמלצות על דגמים ספציפים ואיפה כדאי לקנות אותם. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  15. שלום, אני צריך המלצה למסך 19", המסך לא ישמש למשחקים, אבל חשוב שיראו בו טוב וחד. נערך: אם התקציב נמוך מדיי, אפשר לעלות עד ל 2000

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by Usagi,

שלום רב. אשמח לעצתכם. יש לי התלבטות בין שני המסכים הנ"ל, תקציב לא חשוב. מה שחשוב שהייעוד הוא לעבודות גרפיקה ועיבודי תמונה, סרטים וכמובן אינטרנט. כרטיס המסך שלי הוא 8800GT. עניין הדילמה הוא: ב-VP2030B הפאנל הוא: MVA עם גודל נקודה 0.255MM, זוית צפיה 170 מעלות וב-VP2130B הפאנל הוא: PVA עם גודל נקודה 0.27MM, זוית צפיה 178 מעלות שניהם ברזולוציה 1200X1600 אילו מבינהם הייתם בוחרים? חשוב לי איכות צבעים, נוחות עבודה עם המסך, שלא יהיו מריחות במשחקים (לא כבדים) ובסרטים. ושיהיה נוח לעבוד איתו בעיבוד תמונות בפוטושופ וכו'. המסך שאותו אני מחליפה הוא LG F900B. כתבתי פה פעם הודעה כבר, אם התלבטות אחרת. אבל החלטתי לשנס תקציב טוב לקבלת מסך טוב ושאני אהיה מרוצה ממנו. התלבטתי גם עם ה-DELL 2007…

• 7 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by Fighter,

שלום, יש לי בעיה. הופיע לי כמו גביש כזה על המסך ואני לא יודע איך מעיפים אותו, פעם היה לי מסך שהוא כרגע אצל אחותי וקרה אותו הדבר, אבל יום אחד זה נעלם. בינתיים מה שיש כרגע עדיין לא נעלם, מה לעזאזל אני עושה עם זה? אי אפשר אפילו לגרד את זה. מה עושים? בבקשה עזרו לי, תודה.

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  18. אני שוקל לרכוש את אחרוני המסכים שיש לאלכס להציע אבל הנה קישור עם ויכוח http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1063991.html שימו לב מה אומר החבר המתקרא lovenoodels הוא מציין שלמרות המחיר הוא אף פעם ומדגיש במילה NEVER (לעולם בחיים אף פעם ) הוא לא היה רוכש את ה 2709 למרות שהוא במחיר זול (אני לא יודע מה זה זול אצלו אבל שיהיה..) נוסף על כך מציינים שם שה 2707 הרבה יותר טוב מה 2709.. אשמח להסברים מכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  19. Started by DS,

תקופה מסויימת הייתי חולה והשתעלתי המון, וכנראה שכשהשתעלתי ירקתי בטעות לעבר המסך. ישנם עכשיו כתמים אפורים קטנים וממש לא מעט. האם יש חומר ניקוי או משהו כדי לנקות זאת?

• 7 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by asilbob,

היגע אליי המסך עכשי של 2243 אבל אני מסתקל על תמונות אני רואה הכול מתושתש ........ וגם המסך עצמו בהיר מאוד יענו לא רואים תתמונות ברור בכלל בכלל למה זה ככה ? אולי זה משהו בהגדרות שצריך לשנות ? ויש לי תדסק של המסך צריך להתקין אותו ? עם כן איך בדיוק למה יש פה מליון התקנות ... ושום דבר לא מובן כאן

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Shoshan,

האם שווה לקנות מסך רחב? אני יכול לקנות 20 לא רחב ו20 רחב מה עדיף? מבחינת הרחב האם הוא טוב? משחקים יפעלו טוב עם הרוזולוציות שלו? סרטים רגילים ירצו עליו טוב? *ואני רואה מלא סרטים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by doker,

שלום רציתי המלצה למסך (19 או גדול יותר) למשחקים וגלישה באינטרנט עד 2000 שקל תודה

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  23. המסך נועד לילד כאשר המשחק הכי "כבד" הינו SIMS2.

• 7 תגובות
    • 939 צפיות
  24. שלום לכולם.. יש לי מסך samsung 206bw.. אני מאד מרוצה מהמסך אבל אני משחק לפעמים משחקים ישנים שלא תומכים ברזולוציות של מסך רחב כגון starcraft. בגלל שהמשחק לא תומך התמונה יוצאת מרוחה וזה די מפריע לי.. למרות שעדיין אפשר לשחק.. הבנתי שלרוב המסכים יש פונקציה שמאפשר לי להציג רזולוציה של מסך 3:4 ע"י שימוש בחלק מהמסך (עם פסים שחורים בצדדים) השאלה שלי זה איך אני עושה את זה? צריך תוכנה מיוחדת כלשהי? (אם כן, מישהו יכול להמליץ על אחת) או שיש אופציה בהגדרות של הכרטיס מסך. יש לי BFG gforce 8800GTS 640 mb אהה ועוד דבר קטן.. הכרטיס מסך נותן לי להשתמש ברזולוציה של 1680 על 1050 אבל לא 1400 על 900. יש דרך להוסיף אותה? תודה מראש ושנה טובה!

25. Started by noamborisov,

שלום אני צריך תשובה דיי מהירה אם אפשר , חבר שלי צריך מסך 22 או 24 עד 1500+- , לא משנה ארגונומיה וזה... משנה רק שהוא יתאים לשימוש כטלויזיה ויתחבר לHOT... אני לא בטוח באילו מסכים יש את היציאות לטלויזיה האדום לבן צהוב או משצריך להיות... זה לא הצד החזק שלי והאם 24 בתקציב הזה יהיה איכותי כמו 22 בתקציב הזה כי אם כן אז עדיף 24... כמו ה dell או viewsonic שראיתי פה בפוסט אחד..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.