מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
קניתי היום תמסך אבל יש לי בעיה מוזרה ,כשאני אני ממזער ומשחזר לדוגמא תדפדפן יש לי במעלה המסך ,ערפל שחור כזה לפחות משניה . שיניתי רזולוציה ל1024X1280 וסמתי לב כשה אני ממזער ומשחזר תדפדפן באתר הזה, הערפל מופיעה רק בחלק הכחול של האתר ממש לפחות משניה,כאילו הוא בונה תצבע כזה לא יודע עם זאת בעיה במסך או שככה זה תודה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
וגם שאין לי כרטיס מסך או גרפי אלא זה יהיה משולב בלוח אם. בקיצור הכי בסיס שיש. הלוח אם יהיה: GIGABYTE GA-M61P-S3 המסך יהיה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700 אין בעיה עם זה? המסך יעבוד? ועוד דבר: יש חשש לקנייה מהאינטרנט? לא צריך להגיע פיזית לחנות ולבדוק פיקסלים שרופים?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לאח הקטן שלי, אין שימושים מיוחדים דרישות: 17-19 אינטצ' יחס של 3X4 זמן תגובה 12 ML ומטה כולל DVI ללא רמקולים יחס ניגודיות 1:700 ומעלה כולל מסכים שעולים קצת יותר וזמינים בפומביות עדיפות קטנה לזיגזג www.zigzag2000.co.il אם הם לא יקרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה הספק שממנו נרכשה כמות נכבדה של מסכי DELL מלפני מס' חודשים,הלא כך? :s05: אז מה...לפתע הפסיקו למכור לפרטיים? ;D אז עבור מי מיועדת הפירסומת באתר שלהם???לחנויות? חנויות לא צריכות אתר אינטרנט בשביל לקנות....... מוזרררררררררררררר :kopfpatsch: נ.ב מה בנוגע לאותם חברים שיצטרכו להפעיל אחריות אצלם? :-X תחשבו על זה..
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התלבטות מסכים צומצמה לשתי אופציות Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp נמצא מספר חודשים בשוק ואני מניח שיש איתו נסיון גם בתחום הגראפי. Eizo CE240W נחשב למסך מעולה אבל מדווחים ברשת על בעיית אחידות תאורה. לכאורה שני מסכים דומים ברמות שונות אבל השאלה הגדולה האם לאור ההבדלים במחיר וההבדלים בביצועים (המידע ברשת לא מספק מספיק מידע ייעיל עבורי) שווה להעדיף את השני או אפשר להתפשר על הראשון. אין לי בעייה לקנות את האיזו אם אכן מדובר בעדיפות ברורה. עם זאת אפשר לעשות שימושים טובים לא פחות בהפרש המחיר (פי שניים). שימוש גראפי עיקרי (מלבד שימושים כללים) הוא עיבוד תמונה. בעדיפות לצורך פרסומים ברשת (למשל כמה פה http://insectour.blogspot.com/ ) אבל אני רוצה לשמר את האופציה לשימוש עבור צרכי ד…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
כשאני שמה רזולוציה טבעית 1920X 1080 של המסך אז הכל כזה מטושטש ויש מסגרת שחורה מסביב, אבל כשאני שמה 1680 1050X הכל חד וברור מה אני עושה לא נכון? זו המסגרת השחורה שאני רואה כשאני שמה על הרזולוציה הטבעית של המסך...וכשאני שמה רזולוציה אחרת אז אין את זה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. רציתי להחליף את המסך מחשב הישן שלי שהתקלקל, במסך טוב יותר, וגם שהיה טוב לעינים שלי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי איזה איזה סוג פנאל הכי טוב לעיניים? , וגם אם אני צריך לבדוק עוד פרמטרים בשביל שהיה טוב לעיניים? השימוש שלי בעיקר לעשות עבודות שלקחות כמה שעות טובות, ושהעיניים שלי כמה שפחות התעיפו ושלא יעלה לי את המספר (במשקפיים), ופחות בעניין של גיימינג ושזה היה כמה שיותר מהיר. אשמח לתשובה, וגם להמלצות (עד 500 אפשר גם יותר אם יש הבדל משמעותי). (דרך אגב קראתי מה שרשמו פה ואשמח שזה היה יותר רלוונטי לעכשיו).
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
כמו שציינתי בכותרת יש לי מסך T260HD ויש לו חיבור DVI-D DUAL(כמו זה שלמטה בתמונה) וקיבלתי איתו כבל DVI-D Singel(כמו זה שלמלה בתמונה). רציתי לדעת, האם זה בסדר שהחיבור לא תואם את הכבל והאם הכבל יספיק כדי לשחק ברזולוציה של 1920x1200? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה הייתרון של הרזולוציה הזו (שעד עכשיו הייתה במסכי 24) על הרזולוציה הרגילה במסכי 22 1680x1050 ???
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לקנות מחשב חדש ומסך חדש, כשהמסך הרצוי הוא 27'' HD. המחשב והמסך הם לצורך גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים ומשחק מחשב - פיפ"א, ואולי עוד משחק בסגנון הזה. רציתי לדעת האם כרטיס מסך שנמצא על המעבד (i3 או i5) יעבוד טוב עם מסך בגודל כזה, או שאני צריך לרכוש כרטיס מסך נפרד? - אם צריך לרכוש, איזה כרטיס מסך מומלץ וזול יבצע את העבודה טוב? כמה הוא יעלה בערך? - על איזה מסך הייתם ממליצים בגודל כזה ובמחיר של עד 1,200 שקל (לא חובה להשתמש בכל הסכום)? תודה מראש לעונים :-)
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי מסך סטנדרטי AOC e2343f, וחשבתי אולי להחליף למסך ייעודי לגיימינג למשל כמו BenQ LED XL2430T. לא אגיד שאני גיימר מטורף, אבל כן, אני עדיין משחק BF4, COD, GTA ועוד... באילת המסך עולה 1733. מה אומרים, המעבר יורגש ויהיה כדאי?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אז לאחרונה נכנס לי ג'וק לשדרג את המסך שלי (2209WA של דל). יש הרבה מושגים חדשים וסוגי חיבורים ואני מרגיש קצת אבוד. חשובה לי האיכות - איכות, איכות ועוד פעם איכות, גם על חשבון גודל מסך. אני רוצה מצד אחד רזולוציה גבוהה, אבל גם פאנל איכותי (IPS?) ואולי אפילו מסך קעור? אני לא יודע מה מומלץ. אני רק יודע שאני רוצה לשבת בנוחות ובתענוג מול המסך, שלדעתי הוא אחד הרכיבים החשובים ביותר במחשב. עיקר השימוש יהיה קריאה אינטנסיבית, כך שהייתי רוצה מסך נוח לעין. בנוסף, אצפה בסרטוני YOUTUBE אבל ככל הנראה לא בסרטים. חשובה לי נאמנות לצבעים גם כן, אבל שמתי לב שבמסך שלי סרטונים רצים לא חלק לעומת מסך טלויזייה מתקדם. נאמר לי שזה בגלל מנגנון החלקת תנועה שיש בטלויזיות. האם…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קראתי את כל המידע על המסך הזה גם כאן בפורום וגם בהרבה אתרים אחרים אבל נותרו לי מספר שאלות : 1. אני רוצה לקנות את המסך האם יש מצב לקנות אותו בפחות מ-1500 ש"ח בקנייה במזומן כקונה יחיד? (איזור נהריה כרמיאל) ואם לא אז מתי יוצאת לדרך רכישה קבוצתית נוספת ? 2. לא מסוגל לקבל פיקסל שרוף אחד או תקוע אחד , האם יש מצב לבדוק את המסך בחנות , ואם כן באיזה תוכנה להשתמש ? 3. אני רוצה לקנות את המסך ב-KSP אבל אני מפחד שאולי המסך שלהם סוג ב (פחד לא רציונלי או שאולי קצת רציונלי ) והאם המסך מגיע מהיבואן הרשמי של DELL בארץ או ביבוא של KSP מ Dell ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מסך של סמסונג SA-950 (תלת מימד), וקניתי את ה 7970 בקנייה המרוכזת , ומאז שאני חיברתי אותו עם HDMI מידי פעם יש לי קפיצה של המסך,ופעם ממש המסך הפך למסך עם פסים לבנים מאונכים לאורך כל המסך,אני לא זוכר שזה קרה לי לפני שהחלפתי את הכרטיס מסך... המסך די חדש אצלי, זה יכול להיות בגלל הכרטיס מסך? בעייה במסך? איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הלכתי לחנות מחשבים, ושם הציעו לי את המסך הבא ב1100 ש"ח, קישור לזאפ: http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=589547 המסך הזה אמור לשמש אותי גם כמסך מחשב וגם כמסך לXBOX, ואני רוצה שיהיה טוב לשניהם. למישהוא יש ניסיון עם המסך הזה? על הדף המסך נראה טוב, מחיר יחסית זול, 22", 4MS, אבל אני אוכל לבוא רק בעוד שלןושה ימים לראות אותו. שווה? אלון
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר חיפושים נרחבים אחר המסך המיוכל , עשיתי היום סיבוב בין כמה חנויות וראיתי את המסכים (22") של DELL LG ASUS וSAMSUNG. לבסוף רכשתי את ה2253BW של סמסונג. אני חייב לציין לטובה שאני מאוד מרוצה מהמסך , אני אפרט: דבר ראשון ההרכבה היתה זריזה וקלה במיוחד , לקח 2 דקות בערך (אולי אני מגזים וזה לקח פחות), הכיול של המסך בעזרת התוכנה המצורפת גם היתה קלה וזריזה. את הטקסט רואים נהדר וכך גם סרטים אפילו מהצד לא אני לא מדבר על כמעט 170 מעלות למסך שם המסך מקבל גוון קצת חום למרות שרואים , אין לו את התופעה של הנגטיב, כמו שראיתי במסכים אחרים. סה"כ רואים טוב מכמה זוויות סרטים , משחקים ואף טקסט. יש לו אופציה מאד נחמדה לעבור למצבים של משחקים טקסט סרטים וכו' למען האמת המעבר השימושי ב…
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי קצת מה זה אומר? איפה עושים את זה - במחשב או במסך? האם זה נכון שVP930 לא אמור להגיע ל70Hz ועלול להינזק?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אם אפשר גם להתייחס ליבואן ולאחריות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
סקר: לכמה פה יש מסכי CRT ולכמה יש LCD לי יש LCD י...
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמובן שהמטרה במסך היא להנאה מקסמלית (צפייה חלקה, צבעים אמיתים, ללא פגיעה בגופני טקסט) הצרכים שלי הם גרפיקה, משחקים, אינטרנט וכדומה (בקיצור אני טוחן את המחשב). אם יש מסך יותר טוב אשמח גם לקבל הצעות. (תקציב בסביבות 1700 ש"ח)
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הבנתי שאת המסך Philips 200W6CS לא ניתן להשיג יותר בארץ (אם מישהו יודע אחרת אשמח אם תודיעו לי מהר...). אם אפשר אשמח לקבל הבהרה לגבי מה זה בדיוק 200W6MB והאם הוא כדאי. ראיתי בסטיקי ביקורת טובה לגבי ה-932B. קיים גם 932BF שהמפרט שלו לא זהה לחלוטין (מהירות תגובה טובה יותר) - האם מבחינת האיכות הוא דומה ל-932B? או שעדיף ללכת על ה-932B? (אני כן משחק מדי פעם לכן מהירות התגובה בכל זאת חשובה לי) בסביבות 1500 ש"ח יש כבר מסכי "22, של חברות כמו Samsung או Viewsonic. אם בכל מקרה אני מוגבל לפאנל TN במחירים האלו, לא עדיף ללכת על מסך גדול יותר? לפני שכל המומחים קוטלים אותי ואומרים ללכת על פאנל איכותי יותר, תבינו שזה התקציב ואין מה לעשות.גם אני הייתי רוצה Dell 2408WFP ... תודה!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , לפני מספר ימים רכשתי מחשב חדש. המחשב מצוין , נקנה במקום מצוין ואני מרוצה מאוד ממה שאני לא מרוצה הוא מהמסך של המחשב,למשחקי FPS מהירים , המסך פשוט לא כיפי קשה לשימוש מורגש בו הINPUT LAG בצורה משמעותית עם זאת האיכות תמונה באמת מדהימה. כנראה שבמסך הזה אשתמש לצרכים אחרים , המסך הוא כמובן... 24 של DELL 2408FWP מפרט המחשב (בבקשה לא להגיב עליו) Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX Thermalright Ultra 120 Xtreme Gigabyte GA-X48-DS4 Thermaltake Armor Plus Black + Window 2 Scythe 120mm S-Flex (SONY) 1600RPM 63.7CFM / 28dBA Evercool Red Scorpion 140mm (With 120mm Adapter) 1200RPM <22dba Corsair 750TX 60A @ 12V OCZ 4GB DDR2-1066 DualKit (2x1GB) HeatPipes Reaper C…
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, ראשית ני רוצה לציין שאני לא מתמצא במסכים. אני מתכנן לקנות xbox 360 בעתיד. על מנת לנצל אותו ממליצים לקנות טלויזית HD. אני לא מתכוון לקנות טלויזיה רק בשביל ה-360, אז אני אקנה מסך LCD רגיל למחשב בשביל זה. לפי מה שהבנתי, היחודיות בטלויזיות HD היא השימוש ב-1080 שורות של פיקסלים. אז האם מסך LCD של מחשב עם 1680 שורות שזה אפילו יותר, נחשב HD? ואם על הנייר הוא לא נחשב HD, אז יהיה הבדל כשמשחקים ב-360 או רואים סרט עם מסך LCD בעל רזולוציה של 1680x1050 בין טלויזית HD? דבר נוסף על הדרך, איך זה שמסכים בעלי ms גבוה יותר, יקרים יותר מכאלה בעלי ms נמוך יותר??? לדוגמא זה: http://zap.co.il/compare.asp שיקר מהשניים למרות שיש לו 16ms ( תבינו כשתכנסו )?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש עד 1500 ש"ח ואם אפשר פחות אז יותר טוב אני גולש באינטרנט משחק במחשב ומידי פעם צופה בסרטים(לא יותר מידי).. ביינתיים חשבתי על : LG L1953TR 19'' LCD 2MS+DVI - ש"ח 1215 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7112 איך המסך הזה הוא טוב? יש מסך אחר שכדאי?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-