מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,884 דיונים בפורום זה
-
אני ירון. נעים מאוד. אני מאוד מתלבט בנוגע למסך 24". אני רואה סרטים, מתכנת, משחק ורוצה לחבר PS3. המסכים שחשבתי עליהם מאוד שונים זה מזה T240HD של SAMSUNG שיאפשר לי ממש להשתמש בו כטלויזיה או DELL 2408. השאלה היא האם ההפרש של 1000 ש"ח מוצדק ומה יותר יתאים. אם יש מסך שלא לקחתי בחשבון אני אשמח לשמוע. אגב שמחברים קונסולה ל-HDMI האם יש סאונד או שצריך להוציא את הסאונד בכבל אופטי לרסיבר?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אוקיי אז לאחרונה התחלתי להתעניין קצת בנושא פליטת קרינה ממכשירי חשמל שונים, לפי מה שהבנתי פליטת הקרינה ממסכי LCD היא זניחה לעומת מסכי CRT שנחשבים הרבה יותר מזיקים, מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא הזה? והאם מדובר אך ורק במסכי ה-LCD החדשים או שגם בישנים יותר כי המסך שלי בן 5-6 שנים כבר ( MAG 12ms ). בכל אופן, העניין קצת הלחיץ אותי והחלטתי לקנות מסך LCD חדש, זול, ושיפלוט כמה שפחות קרינה. אין לי שמץ של מושג לגבי שוק המסכים כי אף פעם לא התעניינתי אז אשמח אם אחד מהתותחים כאן ימליץ לי על מסך טוב, כשהדרישה היא קודם כל שיהיה טוב למשחקים עם קצב רענון סביר ו-input lag נמוך עד כמה שאפשר ( וכמובן הקטע של הקרינה אם קיימת בכלל אינדקציה על כמות הקרינה שכל מסך פולט ), יותר גרוע מהמסך ש…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ראיתי הרבה ת'רדים בנושא אבל אף אחד מהם לא סיפק את שאלותיי. חברים, אני מבקש שיגיבו רק אנשים שבבעלותם מסך T220P או שיצא לכם לשחק/לעבוד מול מסך זה. בבקשה תחלקו את הנסיון שלכם עם המסך: 1. אם שמים משחק על רזולוציה 1650X1050 האם באמת רואים פחות טוב מאשר 22" רגיל? 2. איזה כרטיס מסך (של NVIDIA בלבד) מומלץ לרזולוציה המרבית של המסך הזה (1920X1200) ? ואיזה כרטיס יש לכם? 3. האם אתם מרוצים מהמסך באופן כללי? 4. האם קיים מסך 22" טוב יותר (מבחינת ביצועים) באותו טווח מחירים +-? תודה מראש על תגובותיכם!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש מסך למגוון שימושים, מסמכים, אינטרנט, משחקים. מבחינת גודל 27, פאנל לא TN, כל פאנל אחר נראה לי יהיה בסדר. עדיף אם אפשר free sync ותדר של 144, אם כבר קונה מסך חדש. רזולוציה 2K. בדרתי וחיפשתי וראיתי את סידרה S של דל, אבל בכל דגם חסר משהו אחר, או שאין free sync, או שהתדר 60 או שהפנאל TN. ארגונומיה זה נחמד, אבל לא קריטי ממש. מבחינת תקציב, לא גיבשתי משהו סופי וזה תלוי בתמורה אבל 1500 עד 2000 או טיפה יותר יכול לעבוד.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נמכרים סביב אותו המחיר, ישמש לעבודה באוטוקאד לרוב ובכל שאר שימושים רגילים (לא משחקים בכלל). אשמח לשמוע דעתכם מה עדיף. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. ביום שלישי הזה שהיה קיבלתי את הNEC 20WGX2. לאחר יומיים של בדיקה וכו' החלטתי לעשות עליו ביקרות. אז נתחיל: הגיע אלי חבילה ענקית דרך הדואר. ככה היא נראית : [תנחשו של מה? O:] http://img410.imageshack.us/img410/1567/packagekp4.jpg לאחר פתיחה של הקופסא וחיטוט בה, הגעתי לחלק שבו מוסתר ה20WGX2, אך מצופה בכלכר אז אי אפשר לראותו. תמונה: http://img467.imageshack.us/img467/209/package2av9.jpg אני חייב לציין שהאריזה של נק מעולה. שמו הגנות כראוי, הכל אסטטי ונקי ורואים שממש קשה \כמעט בלתי אפשרי לפגוע במסך כאשר הוא בתוך הקופסא ארוז אלא אם כן לוקחים פטיש ענק ודופקים בקופסא לאחר שפתחתי את הקופסא, מצאתי את הדברים הבאים: כבל חשמל, כבל DVI, כבל VGA, חוברת הסברה וCD. [כמ…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם (: בשעה טובה קיבלתי את הטלויזיה החדשה שלי, SONY LCD 32: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=468911 ניסיתי לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO וגם ראיתי מאחורה חיבור VGA רגיל כמו של מסך רגיל שמעליו היה רשום PC. לכבל S-VIDEO הוא בכלל לא הגיב, שחיברתי את ה VGA הוא רשם לי OUT OF RANGE למישהו יש מושג מה הסיפור שלו? אולי צריך לעשות עוד משהו חוץ מלחבר ככה סתם את הכרטיס מסך לטלויזיה ( אם זה משנה יש לי 7900GS )
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי מעוניין למכור שני מסכים ומעוניין לדעת מה השווי/עצתכם בתמחור אחד DELL U2713HTM בן כמה שנים, מצב מעולה, אך ללא הסטנד לתלייה בלבד השני ASUS XG258Q בן חצי שנה עדיין באחריות, מצ"ב מעולה תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעונין לברר האם המסך הנ"ל מתאים למשחקי מחשב ?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין במסך הנ"ל, מתצוגה, מחיר 1200NIS איך הוא? איך לבדוק אותו?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני כנראה הולך השבוע לסגור על מחשב חשבתי לקחת U2311 וGTX 470 לא כדאי לי ללכת על המסך הזה במקום ה DELL לקנות משקפיים ולהנות מהפונקציה של ה 3D? המסך תומך ב 3D http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4109&CatCode= איך המחיר ל 3D?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
היי.. הציעו לי את המסך הזה ואין לי בעיה כספית עבורו. אני שוקל להעדיף אותו על פני מסך DELL 2407W כיוון שלדל יציאות הקומפוננט באיכות ירודה. הבעיה היחידה שלי היא שוב שאני חושש שהגודל יגרום לי אי נוחות בעבודה איתו. המרחק המקסימלי ביני לבין המסך הוא בערך חצי מטר. אבל גם בלי קשר מה דעתכם על המסך 26LD9000TA של היטאצ'י, הוא יותר טוב מהדל ? והאם הוא מתאים לחיבור למחשב? קישורים למסך: http://www.easternhifi.co.nz/assets/resized/img/sm/264/8/SchaubLorenzVMD3700P_S_L-0-700-0-450.jpg http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=573724
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך Q27T1 ,מישהו\י התנסה איתו? יחס ניגודיות 1:1300 ו107% Srgb. אני לא מוצא מסך 27" 2K יותר טוב, עם יחס ניגודיות אמיתי שנמדד מעל 1:1000 ; מסך עם ספק כוח חיצוני(לא משולב) ולא קעור .בתקציב - עד 1800 ש"ח. אין בביקורות עליו מידע על יחס הניגודיות שנמדד ,אחידות של בהירות המסך \זליגת אור וכדומה, למעט כמה ביקורות של קונים על זליגת אור . אין כוונון לגובה (בלי לשים כדי לכוונן אותו..). המסך לשימוש יום יומי ממושך בבהירות משתנה... בשביל קריאה ממושכת, אומנות דיגיטלית ,תלת מימד , תוכנות גרפיות מידי פעם, אז דיוק הצבעים (לפחות 100% Srgb \או דומה..)ואיכות חשובים כאן, במסגרת התקציב . תכננתי לקנות את ה MZ27AQ אבל בביקורת …
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, חבר שלי רוצה לקנות מסך 21.5", אני הצעתי לו את שני הדגמים הבאים שראיתי בזאפ: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=730537 http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=760917 אני לא מכיר אותם אבל מהנתונים וההמלצות הם נשמעים לי בסדר. מה אתם אומרים ? כמובן שאנחנו לא סגורים על שני הדגמים שהצעתי לו.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כ.מסך GTX260, עם ווינדוס 7. כרגע מחובר אליו מסך בודד - ה-2209 הידוע לטובה, ברזולוציה הטבעית שלו (1050*1680). אני רוצה לחבר מסך נוסף לצידו, שישמש אותי בעיקר במשחק Flight Simulator X. מאחר וזהו רק מסך משני, אני לא מעוניין להשקיע בו הרבה. אני מניח שמטעמי נוחות ואסתטיות כדאי לחבר מסך בגודל דומה. בנוסף אני מניח שכדאי מאוד שהרזולוציה תהיה זהה. האם מסך כמו ה-Samsung 2333T שהוא יחסית זול, יעשה את העבודה כמו שצריך? האם ניתן לכפות עליו רזולוציה כנ"ל, לקבל תצוגה איכותית? יש מסכים אחרים בגודל ומחיר דומים ל-2333T? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן קניתי מסך חדש CMV 221D, שאני עוד לא סגור לגביו. בכל מקרה, כאשר התמונה הזו היתה ברקע (כ TILE - כלומר הרבה פעמים), המסך ממש מרצד. תנסו גם אתם לשים אותה ב WALLPAPER, ותגידו אם גם שלכם מרצד. מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
.שלום, הבנתי שבכרטיסי מסך חזקים כמו V-SYNC GTX 980 עשוי לגרום לstuttering וG-SYNC אמור לפתור בעיה זו השאלה שלי היא כזו האם כדאי לי לחכות להוזלת הטכנולוגיה ולדבוק בbenq t2200HD שלי לעת עתה או שבBENQ 2200HD בעיה זו תהייה מוחשית עם מחשב גיימינג חזק ועליי להחליפו? בנוסף קראתי שלT2200HD יש צבעים לא טובים האם גם זו סיבה להחליף אותו (אם יש בכלל סיבה) תודה רבה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה שאומר קצב רענון 120hz ומעלה (?) בתקציב של עד 3000 אלף שח יש חיה כזו ? לאחרונה קניתי GTX 1660 ע"פ המלצה שקיבלתי פה, וזה המחשב שברשותי: מעבד אינטל Intel Core i7 7700 3.6Ghz 8MB Cache s1151 - Box 1 21051 מאוורר למעבד Arctic Freezer 13 CPU Cooler 1 42415 לוחות אם למעבדי אינטל Gigabyte GA-Z270-gaming K3 LGA1151, Intel Z270, DDR4, 3xPCI-E, DVI, HDMI 1 47024 זכרונות Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4 2400Mhz CL14 1 26512 …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי חיפוש הבנתי שמסך נפוץ הוא 2007WFP אך נראה שאי אפשר להשיג אותו. האם קיים מסך שמשתווה לו, ובמחיר סביר? כרגע יש לי מסך TN ואני מעוניין לשדרג למסך עם פאנל יותר איכותי, אם לא S-IPS אז S-PVA אז משהו יותר טוב מ TN. מה שחשוב שלא יהיה גרוע מאיזהשהי בחינה מפאנל TN (מהירות תגובה?), ויתאים לשימוש כללי-אינטרנט, צפייה בסרטים ולמשחקים במידה שאין מסך 20" איכותי יותר1680x1050, כנראה שאצטרך להתפשר על מסך עם פאנל TN פשוט, ואז אשמח להצעות. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש מבצע בשקם אלקטריק, על כל קנייה של אחד המסכים הנל מקבלים גם DVD נייד, השאלה היא איזה מהם עדיף, הסמסונג קצת מפחיד אותי כי הוא רחב, אני לא רואה סרטים במחשב (יש מדיה סנטר) וכמעט לא משחק, רק עבודה ואינטרנט. האם גלישה ועבודה רגילה יראו טוב יותר במסך רחב מבמסך רגיל? תשובות מהירות יתקבלו בברכה, אני מתכנן לקנות היום תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לשם הבהרה זה מסך full hd 1920X1080, המרחק צפיה עליו מדובר הוא כמטר - מטר וחצי. האם משחקי המחשב יראו טוב(עם ה ps3 הבנתי שהוא מתפקד מצוין), כי כל הבנצ'מרקים הם עם רזולוציה של 1920x1200, כלומר הוא יצטרך לבצע scaling כלשהו, או שאתם יודעים כי משחקי המחשב החדשים תומכים ברזולוציה הזאת? והאם אני אוכל לעבוד עליו בoffice, בגלישה באינטרנט מהמרחק הזה? ואחרון חביב, אבל אולי זה לא לפורום הזה, איזה כרטיס גרפי מומלץ לי? האם זאת נחשבת רזולוציה גבוהה כך שצריך כרטיס מסך חזק כמו ה radeon 4870 x2 או מספיק ה 9800 gtx ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1.אני מתלבט בין W2362TQ LG לסמסונג P2350 23 2.האם יש הבדל משמעותי בין זמן תגובה של 2 ל 5? 3.האם יש הבדל גדול בין ניגודות של 1:70000 ל1:50000? המחשב מיועד למשחקים ברזולוציות הכי גבוהות ולסרטי HD FULL תודה
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מצאתי רשימה של מסכי Free-Sync שתומכים ב-G-SYNC: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/ מישהו יודע אם ברשימה יש מסכים שנמכרים בארץ? יכולתי לבדוק ידנית ולמצוא מסך נורמלי אבל זה יקח הרבה זמן... ב-KSP חיפשתי... אין אפשרות למצוא Free-Sync מסכים שתומכים ב-G-Sync או שאתה שם פילטר על Free-Sync או על G-Sync
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם מסך LG 22" LCD L226WTQ שבעל רזולוציה של 1680X1050, יוכל להתחבר לכרטיס מסך INNO3D GF FX 5500 שכתוב שהוא תומך עד 1600X1200? האם יכולה להיות בעיה? בנוסף אפשר להוריד למסך את הרזולוציה שלו מבלי לפגום משמעותית את האיכות? די דחוף לי כי בידיוק נשרף לי היום המסך (מזל שיש יום הולדת היום) המלצה למסך עד 1800 ש"ח כרטיס מסך FX5500.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-