מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יש לי מסך של Dell מדגם 2312hm וכרטיס מסך AMD Radeon 7870xt. שמעתי שחיבור displayport עדיף על DVI-D בו אני משתמש כיום. אני חושב שלכרטיס המסך הזה יש כניסה של mini displayport (יש גם מתאם של displayport רגיל ל-mini שבא עם כרטיס מסך). מכאן עולות מספר שאלות: האם אכן אפשר לחבר כבל displayport למחשב? האם הביצועים עם מתאם יפלו מכבל ה-dvi ופעולה ללא מתאם? איזה סוג של displayport לקנות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
התחלתי עם הדיון הזה. יש לי כרגע את Samsung SyncMaster T220P אני בסך הכל מרוצה ממנו. לאחר חמש שנות תצוגה, הוא עדיין כמו חדש. אבל לסרטים... חשבתי בהתחלה לרכוש 27" של סמסונג. Samsung T27B300MA 27'' LED TV אז עברתי ל-24" של LG. LG - 24EB23PM - 24 INCH 1920x1200 (16:10) IPS - 5ms - VESA - VGA, DVI - PIVOT LG.com אני תוהה האם שווה להשקיע 1150 ש"ח בערך בעוד שני אינצ'. אולי אוכל למכור את המסך הנוכחי בכ-500 ש"ח, בערך. אולי כדאי להשקיע את הכסף במקרן ואז השאלה צריכה להשאל בפורום השכן. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הנושא הזה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם אפשר לקבל חוות דעת,אני מתלבט בין שני המסכים האלה כי אני חושב שהם יענו על צרכיי לשימוש גיימינג ותכני HD שנייהם עולים בסביבות ה-1500-1600 ש"ח מסך SAMSUNG LCD 24" BX2450 LED 2ms HDMI WIDE או מסך LG LCD 24" W2486L 2ms LED HDMI FULL HD WIDE אשמח לקבל מידע,המלצות וייעוץ. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. אני מעוניין לקנות מסך ULTRA WIDE "34, רזולוציה של UWQHD 3440x1440 המחשב בעיקר לצרכי עבודה, וצפיה בסרטים, אז אני מבין שאני יכול להסתפק ב 60Hz, זה גם אמור לעבוד סבבה לסרטונים עם 60fps נכון? חשוב לי שיהיה אפשר לחבור את הלפטופ ולהטעין, לפחות 65W. אחרי המון ביקורות שניסיתי למצוא באינטרנט, נראה שהמסכים המתאימים ביותר הם של LG ו DELL, משום מה בקושי מצאתי ביקורות ל SAMSUNG לכן נראה לי ירדתי ממנו. כרגע, DELL נראה לי יותר אופציה מכיוון שהוא גם מתפקד כ KVM, וגם יכול להטעין עד 90W. מדובר על המסכים הבאים LG UltraWide IPS HDR 10 34WN80C-B https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=34628 3445 ש"ח dell u3…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אז החלטתי לנסות ללכת על גודל של 27, שימושים של קצת משחקים, אינטרנט, יו טיוב ואופיס. מבחינת עלות: בערך 1500 ש"ח. מה דעתכם על הדגם הזה למשל? https://m.ivory.co.il/catalog.php?id=18600 יש משהו עדיף בעלות הזאת כולל משלוח ומיסים מחו"ל? ראיתי שממליצים על newegg למשל.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר לבטים רבים ונבירה בפורום החלטתי על שני המסכים הבאים: L1750B של LG 740B של סמסונג לא הצלחתי להבין מה עדיף אודה על כל תשובה טומי
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח להמלצה על מסך איכותי עד מחיר של 750 ש"ח בגודל של אזור ה22 אינץ', יכול להיות פחות ויכול להיות יותר אך חשוב שהמחיר לא יהיה מעל התקציב הנתון. תודה רבה לכולם הדר :knuddel:
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
- Viewsonic VP930 - LG L204WT 20 על מה אתם הייתתם הולכים ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות עכשיו מסך הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5706 לפי מה שכתוב הוא ניראה לי המקסימום שאפשר להביא במחיר הזה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך מחשב עבור עבודה מהבית, גודל רצוי 27״. תקציב - 1500 שח עם חריגה קטנה. בעבודה אני עובד עם 2 מסכים של דל בגודל 27״ וזה מעולה. מפאת מקום בבית (ותקציב), לא אקנה שני מסכים. אשמח להמלצות תודה
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת אם בדגם הזה יש שליטה על היציאות שבו , כלומר האם אפשר לחבר אליו שני מחשבים ( אחד באנלוגי והשני בדיגטלי ) ולשלוט בתצוגה דרך כפתורי השליטה שבמסך?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
היי כולם, רכשתי את המסך סמסונג 930B ב1550 שקל התקנתי אותו והוא מסך מרשים ואיכותי מאוד במשחקים. הבעיה היא שאחרי קריאת טקסט מרובה, גם אם המסך במצב "טקסט" העיניים כואבות. ( = דימוי נחמד למצב) התקנתי את הדרייבר של המסך והרזולוציה עומדת על 1280*1024@75HZ. יש איזה הגדרות מסויימות שיעזרו לי? כי אפילו כשאני כותב את ההודעה הזאת קשה לי להסתכל על המסך.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס מסך Gigabyte GTX670 2GB WIND FORCE 2. יש לו חיבור HDMI. השאלה שלי היא אם כדאי לחבר מסך LED לחיבור DVI או חיבור HDMI? אני משתמש במסך רק למשחקים וכשאני צופה בתכני 720P ו-1080P אני מחבר ב-HDMI לטלוויזיית Full HD. האם כדאי לחבר או בכלל לקנות מסך עם חיבור HDMI אם זה רק למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש במסך 22 אינץ' של סמסונג. אני מתכנן להזמין השבוע מחשב מt.m.s. איזה מסך נלווה הייתם ממליצים לי להזמין איתו? אני מעדיף כבר לקנות את המסך באותה קנייה של המחשב כי יש גם הנחה קטנה אבל זה לא קריטי. ראיתי שהרבה ממליצים על גודל 24, אבל ה22 שאני משתמש בו ניראלי מספיק גדול. בקיצור, איזה מסך הייתם ממליצים לי לקחת? יש לציין שאני רק לומד וגולש באינטרנט. לא משחק במשחקים ולא רואה סרטים דרך המסך של המחשב.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בוקר טוב לכל שוכני הפורום. אני מחפש עוף מוזר, שנכחד מהעולם למיטב הבנתי. מסך CRT, בגודל 19", שיודע להגיע למעל 140HZ ב800X600. האם קיימת חיה כזאת? לאחר שיטוט בכמה חנויות מחשבים גיליתי שלא רק שמה שאני מחפש נדיר, אלא כבר כמעט ובלתי אפשרי למצוא בא"י. הבנתי שכבר לא מוכרים דגמי CRT בארץ (מצאתי 12 בזאפ. זהו!) האופציה המתבקשת היא להזמין מחו"ל, אבל בור שכמוני לא מבין בדגמים, מחירים, פונקציות אחרות ומה שווה ומה לא. עזרתכם נדרשת. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=784601 VS. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=801778 ההבדל הוא אמנם 400 ש"ח (פי 1.5 מהמחיר של הדל) אבל כל הביקורות שמצאתי עליו בחו"ל פשוט מהללות אותו (יותר מאשר את הדל) האם באמת הדל יותר טוב? או שזה עניין של תמורה לכסף וה-LG אכן טוב יותר? שניהם ממה שאני מבין ללא תקן לתליה, אך ל-LG יש חיבור HDMI שזה יתרון. והאם עד המחיר של ה-LG (גבול עליון שאני יכול למתוח אליו) יש משהו יותר משתלם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכולם ברור שה VP930 מאוד מומלץ, לא רוצה לשמוע עליו יותר. לאלו מאיתנו עם תקציב יותר מוגבל, מה המסך הטוב ביותר בטווח מחירים זה? השימוש יהיה בעיקר למשחקים.
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה היא כזו האם קיים סיבה כזו או אחרת לא לקנות בחול את המסך ...? יש לציין כי אחריות לא ממש מדברת אלי מהסיבה שאני נמצא באותה מדינה 5 פעמים בשנה כך שזה פחות מלחיץ אבל מה שכן מפחיד אותי זה האם קיים תדרים של שידור כמו טלויזיות רגילות שיכולות לא להתאים לארץ או משהו אחר שלא מתאים לארץ ?(חשמל בדקתי-לא צריך ליהיות בעיה, כניסה של DVD\BLU לא נראה לי צריך ליהיות בעיה , וכמובן כניסה למחשב). יש לציין כי הקנייה נעשת בארצות הברית. תודה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רק עוד כמה שעות ייצא לי לפתוח את הקופסא ולחבר את המסך למחשב. מה הדברים שכדאי לעשות, ולמה צריך לשים לב כשאני מחבר את המסך?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד! אני בהתלבטות בינו לבין U2713HM בגלל המחסור ב IPS ולדעתי רק צפייה בו במציאות תעזור. בתודה
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, 1) האם יש צורך בשומר מסך ל LCD? האם ייגרם לו איזשהו נזק אם אשאיר אותו פתוח שעות ומוצגת בו אותה התמונה כל העת? 2) עבור איזה גוון צבע שיציג מסך LCD תצרוכת החשמל תהיה הכי נמוכה? 3) האם בריא לכבות מסך דרך הלחצן? אם לא, למה? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מתלבט בין סמסונג 960BF לLG 1970HR אני לא מתכוון לשחק משחקים המסך ישמש בעיקר לגרפיקה ממוחשבת ושימושים כלליים. מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש מסך טוב בתקציב של עד 1000 ש"ח בעיקר לגיימינג יש לי כרגע מסך AOC E2343F ואני מעוניין לחבר את שניהם כשהחדש ישמש כמסך הראשי שלי . הכרטיס מסך שלי זה sapphire hd 7950
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבטת בין LG1970HR ל LG1770HQ. ההבדל הכספי כ400 שקל. שווה להשקיע אותם וללכת על הראשון? מצד שני, גודל הפיקסל בו גדול משמעותית, זה לא הורס? יש לציין שהמסך אמור לשמש סטודנטית, בעיקר למסמכים, אך גם לסרטים, ממש לא למשחקים! ושאלה נוספת- כרטיס מסך מאיץ גרפי תלת מימדי 3D Intel GMA-X3000 PCI EXP x16 256mb מספיק חזק בשבילם? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-