עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by shaib1,

בס"ד שלום לכולם השגתי מסך יד שניה מדגם DELL 2007WFP . אני הבנתי שהמסך מגיע עם פאנל IPS ולכן קניתי אותו. אח"כ סופר לי שחלקם מגיעים עם פאנל PVA (או משהו כזה) שאלתי : 1. כיצד אני יכול לדעת אם יש לי פאנל IPS ? כתוב על המסך 2007WFPb REV A02 2. האם יש דרך לכייל את המסך לצורה טובה יותר ? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מסך lcd בין 20 ל 22 אינצ שיהיה מתאים למשחקים בעל יחס ניגודיות גבוה ככל הנתן בתקציב והתקציב הוא 1100 -1200 חשבתי על ה samsung 20 wide t200 מה דעתכם עליו ?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. הפרמטרים החשובים הם כניסות וידאו (עדיפות לטלויזיה), אמינות הצבעים (עדיפות לצג מחשב?), מחיר וגודל, לא חשוב מסך רחב או 3X4. אני מתכוון לשים את המסך ליד מסך המחשב ולנגן עליו בFULLSCREEN וידאו (תוך כדי עריכת וידאו בתור PREVIEW או בצפיה בסדרות וסרטים). גודל המסך לא צריך להיות יותר מ19-20 כי אני יושב קרוב, אבל מאוד משנה האמינות של הצבע בכל מה שקשור לעריכת וידאו. התקציב לשם העניין הוא עד 2500 שח. (מסך המחשב שלי כנראה הולך להיות L2000CP)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Danny_The_King,

שלום רב.. אתמול קניתי מסך מסוג CHIMEI 222H קודם כל זה מסך מחשב מצויין.. הוא הגיע לי עם אחלה איכות.. רציתי לשאול מישהו שיש לו מסך כזה.. כמה שאלות דבר ראשון באיזה רזולוציה להשתמש? כאילו מה הכי מתאים.. דבר שני.. על כמה הקונטרס אצלכם? ודבר שלישי האם גם אצלכם הבהירות על 100? ועוד משהו ...יש אפשרות להגדרות תצוגה מתקדמות? ואם כן אז איך עושים את זה ועל מה זה אצלכם תודה מראש דני

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  5. אני שוקל לרכוש את אחרוני המסכים שיש לאלכס להציע אבל הנה קישור עם ויכוח http://forums.whirlpool.net.au/forum-replies-archive.cfm/1063991.html שימו לב מה אומר החבר המתקרא lovenoodels הוא מציין שלמרות המחיר הוא אף פעם ומדגיש במילה NEVER (לעולם בחיים אף פעם ) הוא לא היה רוכש את ה 2709 למרות שהוא במחיר זול (אני לא יודע מה זה זול אצלו אבל שיהיה..) נוסף על כך מציינים שם שה 2707 הרבה יותר טוב מה 2709.. אשמח להסברים מכם בבקשה

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by The-Devil,

מתלבט בין מסך LCD של "24 ל"32 מה יותר עדיף למשחקים וסרטים? התקציב שלי הוא בסביבות ה 4-5... שמתי עין על ה Dell 2408WFP אבל חבר שלי אמר לי להיזהר מהם כי חלק מהם עם פאנל S-PVA וחלק בלי.. איך אני אמור לזהות? ויש עוד המלצות למסכים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שמעתי דברים טובים על המסך.והאמת שגם יצא לי לראות אותו אצל חבר והוא נראה לא רע. מה דעתכם המקצועית?

8. הלך לי המסך 19 אינצ' שיש לי כיום של VIEWSONIC.. אני חושב שעדיין יש לי אחריות עליו.. (מישהו יכול לאשר לי את זה? עברו שנתיים וחצי מאז שקניתי אותו.. והוא כל הזמן נדלק לשניה ונכבה ל7 שניות) אבל בכל אופן אני כבר דיי הרבה זמן חושב על מסך גדול יותר.. בכיוון של 24 אינצ'.. אבל אולי אפילו 26 או 22.. אני גיימר די רציני (HD4870 וQ9400 דיי מעידים על זה אני חושב..) התקציב שלי הוא באזור ה2000 ש''ח.. איזה המלצות יש לכם? רק דבר אחד , חשוב לי מאד שהמסגרת של המסך לא תהיה בומבסטיט מדיי כי גם ככה 24 - 26 אינצ' זה דיי גדול.. תודה

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  9. Started by devek,

יש לי מסך 19 של CHIMEI דגפ CMV 946D המסך בוהק מידי הלובן שלו חזק מידי ואני לא מצליח לשנות את זה בהגדרות ניסיתי כל מיני דברים.. לקחתי אותו אפילו לחברה לבדיקה ואמרו לי שהוא בסדר גמור מה אתם ממליצים לי לעשות? הוא ממש בוהק לי קשה לי לשבת חצי שעה מבלי להרגיש שהעניים שלי עברו מאמץ גדול.

• 7 תגובות
    • 974 צפיות
  10. שלום לכולם . אני אדם, יוצר מוזיקה אלקטרונית. המסך שאני רוצה צריך להיות בעל התכונות הבעות: ניתן לתלייה על הקיר מסך הוא לצורך עבודות עם תוכנות של יצירת מוזיקה (cubase , logic ....). 22 אינץ. חיבור למסך מקביל (שתי מסכים על אותו מחשב). טווח מחירים 1300-1500 תודה ויום טוב.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, יש לי אפשרות לרכוש את המסך PROVIEW FP2026W, במחיר של 570 ש"ח, האם כדאי? זה מסך ללא חיבור DVI, האם ישנו הבדל משמעותי בין ANALOG ל-DVI? האם במשחקים מרגישים את ההבדל בין 2 החיבורים? תודה מראש.

12. Started by eli33,

לפי הנתונים הוא ממש טוב ובמחיר סביר. גודל 22 . רזולוציה 1920X1080 FULL HD כניסת HDMI עולה 1190 ש"ח. כדאי? או שלא צריך להתלהב מזה שזה FULL HD ? עריכה: או שאולי עדיף את ה T220P של סאמסונג שהוא בערך עולה אותו מחיר? או בכלל מסך אחר?

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. שלום לכולם. קניתי לפני שבועיים מסך חדש (הישן היה CRT רגיל), SAMSUNG T160P. סרטי HD נראים עליו נהדר כמובן אבל משום מה סרטים רגילים (DVD) נראים פחות טוב. ניסיתי להוריד את הרזולוציה בסרט, זה משפר טיפה. יש דרך לשנות זאת? בנייד שלי עם מסך 15.4 אני רואה באיכות מעולה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום יש לי את המסך של סמסונג T220P ויש לי מן פס שחור למעלה במסך הפס הזה מופיע רוב הזמן אבל נתקלתי בקטעים שהוא לא הופיע המסך חדש בן שבוע גג שבועיים יש לי כרטיס מסך HD4870 אבל אני מבין שזה לא הכרטיס מסך רציתי לדעת האם זה משו נורמלי ואני יכול להחליף את המסך ? או שזה סתם משו ? תודה לעוזרים <מפרט תמונה http://i44.tinypic.com/t5rwit.jpg

• 7 תגובות
    • 2.7k צפיות
  15. Started by ofeky1,

מדובר במסך 17 רגיל של VS השאלה אם אפשר לקנות שנאי כזה של 19V 2.6A מתאים למסך?? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 5.5k צפיות
  16. תכירו את הבייבי החדש שלי: Philips H-IPS 240PW9EB http://www.consumer.philips.com/consumer/en/sg/consumer/cc/_onlineStoreStatus_false/_productid_240PW9EB_69_SG_CONSUMER/_retailStoreStatus_false/LCD-widescreen-monitor+240PW9EB-69 אני צריך לקפוץ לקנות כבל ארוך יותר וגם DVI HDMI ל-PS3 שלי אז אם מישהו יהיה מעוניין, אעדכן אתכם מאוחר יותר על התוצאות. בינתיים אני יכול לאמר שראיתי קצת סרטים ב-FHD לראשונה בחיים שלי ונמרח לי חתיכת חיוך מטומטם על הפרצוף שאני לא מצליח לנער זה ועכשיו אני יכול לנצל כמו שצריך את ה-BEAST שלי (צד שמאל למטה) אחרי שה-19" המרובע(!) שהשתמשתי בו עד היום היה כמו צוואר בקבוק. GTA4 נראה ממש ממש ממש "בכלל לא רע" על 40FPS ב-1600 על 1400. בעזרת השם בקרוב …

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by Director,

שלום לכולם . בקרוב אני קונה מחשב חדש , ואני רוצה להתחדש כבר במסך ולהעיף את ה CRT שלי . איזה מסך אתם ממליצים לי עד 1K ככה ? או שווה כבר להשקיע יותר , (SAMSUNG T220 / Chimei 222H שעולים 1200~1300)?

• 7 תגובות
    • 954 צפיות
  18. Started by avielsvis,

מזה התאמה בלחיצה לפורמט 3:4? אני תמיד רואה שכתוב במסכים. והאם מסך 19" רזולוציה 1280-1024 זה טוב?[br]פורסם בתאריך: 10.01.2009 בשעה 17:58:59 3:4 זה Auto Adjustment?

• 7 תגובות
    • 874 צפיות
  19. Started by ha,

אחרי חודש עם ה- 2709W תרשו לי לסכם קצת חוויות. לפני זה, הייתי רוצה להדגיש דבר חשוב אחד: אני איש של CRT. המוניטור הראשון שלי לפני 22 שנים היה מוניטור שפופרתי ("14 ש/ל רזולציה מקסימלית 768*348...) וגם האחרון ("Sony 24 צבעוני 2048 * 1920) כך שכל ההיתיחסויות שלי ל- 2709W יהיו בהשוואה אליהם. הטוב: יש הרבה. צבע מדהים ברמה טובה יותר ממסך טריניטרון. גודל פיזי ענק, "27 נחשב להרבה על הנייר אבל רק אחרי שתוקעים את המפלצת הזאת על העגלה מגלים שיש צורך להפעיל את שרירי הצוואר כדי לעבור מחלון לחלון. רזולציה גבוה מספיק (1200*1920) כך שניתן להבחין בפרטים הקטנים ביותר יחד שטח תצוגה ענק כך שברזולוציה כזאת ניתן לקרוא היטב גם טקסטים שבמסך הסוני שלי היתי צריך לקרב את הראש למסך. איכות תמונה שמדהי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. עבר זמן רב מאז שמסכי CRT היוו את המיינסטרים בשוק, אבל חובבי ה CRT (ואני בתוכם - עדיין לא שיכנעו אותי להחלף את מסך המחשב שלי מ CRT ל LCD) עדיין טוענים שעם כל השיכלולים שהוכנסו עד היום ל LCD כגון 120HZ או LED BACKLIGHT, מסכי ה LCD עדיין לא מצליחים להגיע לרמה של מסכי CRT איכותיים - מדובר בעיקר במשחקים. הבחור הבא הרים את הכפפה והשווה מסך CRT ישן ואיכותי למסך LCD חדיש ואיכותי. נאה שגם כיום אחרי כל שינויי הדורות, גיימר יקבל הרבה יותר ממסך CRT מאשר ממסך LCD: http://www.avsforum.com/avs-vb/showthread.php?t=960548

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Danny_The_King,

אז ככה.. בסוף קניתי תמסך LG LCD 22 W2261V FULL HD והוא 21.5" וואלה.. אני מה זה מרוצה!! כל מה שניסיתי לעשות איתו עד עכשיו היה פצצתי.. ראיתי סרט HD ברזולוציית HD וזה ניראה מהמם כה חד כה מרשים צבעים מהממים שיחקתי קרייסיס ב-1900X1200 וזה היה מה זה עצבניי עם הרמקולים 5.1 של לוג'יטק שיש לי זה דבר סבבה רצח.. אין מריחות רק טיפה ברזולוציית HD במשחקים.. (בגרפיקה הכי גבוהה) במסך הזה אפשר להעלות את עוצמת החדות עד 10.. ורואים תכתב חלק קל לקרוא באינטרנט טקסים .. יש כמובן מוד לסרטים מוד לטקסט.. יש אפשרות בכיוון של המסך לראות תחצי מסך כמו שהוא עכשיו וחצי מסך אחר לשחק עם הכיוון ככה אפשר לראות תהבדל יש אפשרות לעשות זום לתמונה דרך המסך עצמו. יש אפשרות לשים תמסך על 4:3 .. והכי חשוב.. המ…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. הלן יש לי כרטיס מסך של ATI 4870 512 אני רוצה לקנות מסך עד גבול של 1700 שקל בדגש על מסך גדול (24) לא פוסל 22 רצוי 24 כמובן מסך שיתאים לניצול הכוח של הכרטיס מסך שלי בקטע הגרפי(משחקים\רזולוציה) וכמובן בקטע של סרטים באיכות גבוהה(HD) (יש לי כרטיס טלויזיה במחשב ואני מחובר ל חברת "יס" אז רצוי F.HD) תודה על ההמלצות

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  23. Started by ronf6,

כותרת , אפשרות לחריגה במקרה הצורך. חנויות באזור המרכז. הדגם הכי טוב שאפשר למצוא במסגרת התקציב עם אפשרות מינמלית לחריגה חברה. שימושים-בעיקר לסרטים,אח"כ קצת משחקים(אני יוריד ברזולוציה לפני שאני אכנס למשחק) ואחרון וורד אינטרנט וכו. Samsung 2253BW Samsung T220 Smasung T220P LG W2261v איזה מהם הכי כדאי? אני אשמח לרשימה של - למעלה הכי טוב , למטה הכי פחות טוב. אגב אהבתי יותר תעיצובים של 2253BW ושל הLG מאשר של הT's.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Iv0ry,

לדגם קוראים DELL 1908 הנה תמונה http://elink2.gnt.ee/productimages/DELL-1908FP.jpg השאלה שלי אם שווה לי לקנות אותו ב-600 ש"ח? (משיגים לי בהנחה) בבקשה להתייחס לנתונים הטכניים.. שחכתי לציין שברשותי כרטיס HD4850 שישתמש במסך הזה. האם כדאי 19" בשביל גיימינג ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אני רואה שמדברים כל הזמן רק על מסכים רחבים אני מחפש מסך מחשב מומלץ ללימודים, אני מעדיף מסך לא WIDE גודל רצוי לפחות 19 אינץ', בתקציב של 1000 ש"ח אפשר לחרוג קצת. אשמח לקבל המלצות לילה טוב

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.