עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by spektrum,

מסך דק רגיל.. למטרות רגילות... יש לי כרטיס מסך TNT2 אני מתלבט בין lg-1752T או 740B מה יותר עדיף? עדיף "19? או שיש אפשרויות יותר טובות? או שעדיף בכלל רחב? תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני מחפש מסך הבעיה שהמבחר גדול מאוד אני צריך אותו למשחקים וסרטים חשוב שיתמוך ב HD ראיתי בבקירות באתר את ה ASUS MW221C השאלה אם הוא תומך ב HD והעניין אם הציפוי מסך קצת מלחיץ אותי עם תוכלו להמלית לי על מסך טוב לשימושים שלי.

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  3. למסך ממה אני אמור להיזהר וכו הבנתי שיש היום REV04 S-IPS איך אני יכול לבדוק שזה באמת REV04 S-IPS ? ? ? ולא PVA ?

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  4. Started by AngelDust,

לצערי המסך הנוכחי שלי מראה סימני גסיסה Asus 17" 3ms. אז החלטתי להשתדרג ל 22 אני לא מעוניין במסך FHD מהסיבה שאני עובד בעבודה על מסך 22 ברזולוציה הטבעית של 1680 על 1050 וגם שם מצאתי את עצמי מגדיל את גודל הטקסט ... ראיתי המון המלצות למסך dell 2209wa בפורום ובכלל ברשת רציתי לדעת עם יש עוד הלטרנטיבות ששווה לבדוק ? אני לא מתכוון לצפות במסך בסרטים. השימושים יהיו: גלישה ברשת, עבודות משרדיות (לימודים), תיכנות , עריכת תמונות ומשחקים. תקציב עד 1400. אשמח להמלצות אלעד נ.ב. מישהו יודע איפה אני יכול לראות את ה dell בתצוגה באזור הרצליה, רעננה או ת"א ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by erez20,

המסך שלי מעולה, פשוט לא ראיתי כמוהו, אבל הייתי רוצה מסך גדול יותר, עם זמן תגובה מהיר יותר ואני מוכן לוותר על דיוק צבעים (אבל לא על איכות המסך !). עכשיו לך תמצא מחליף לכזה מסך. קודם כל חקרתי על הU2311 כי הוא באמת מציאה שאין כמוה, אבל הוא באותו הגובה של המסך שלי רק רחב יותר, גודל נקודה גדול יותר וקצת פחות איכותי ובלי הפיצ'רים שהתרגלתי אליהם. אז הסתכלתי עוד מסביב, הגעתי למבוי סתום ופנטזיות על הWFP של ה30 אינצ' HELP !

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by smootskin,

הי חבר'ה, עברתי דירה ושברתי את המסך 😥. אני מחפש מסך לגיימינג עד 1000₪ (1100₪ אם אין ברירה) 27 אינץ'. מצאתי בזאפ את השלושה הבאים: https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-monitor&db187910=187951&db4147=4926,4832047,1013868&db4163=4357968,181885&orderby=price אני לא מכיר את AOC, לגעת? לא לגעת? אולי לא כדאי להתקרב ל 27 אינץ' עם תקציב כזה? ה 24 שהיה לי התחיל להרגיש קצת קטן.. אשמח לדעתכם תודה

• 7 תגובות
    • 4.4k צפיות
  7. Started by soundf,

צריך שיהיה בו את אלו : 1.DVI 2.מסך רחב!!! 3.כמה שפחות MS 4.חברה מוכרת מקווה שיש משהו טוב ותודה לכם

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by maorwtf,

קניתי את המסך ומחשב חדש (בין היתר מעבד E7200, כ.מסך 9600gt) ולקח יומיים להתרגל ל LCD, אבל כל סרט שאני רואה ב youtube אני רואה מפוקסל (כמו שמרחיבים סרט ל full screen למשל) התקנתי דרייברים להכל, קודקים, flash player וכו', לא יודע איפה הבעיה. נ.ב. גם בתקופה (שבוע כמעט) שהמסך הותקן על המחשב הישן (עד שהחדש הגיע) הייתה את הבעיה הזאת.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by cubs007,

אני מחפש לרכוש מסך LCD לשימוש גרפיקה ואינטרנט הכי טוב שאתם מכירים במחיר של עד 2500 ש"ח. אני חייב לרכוש אותו עד סופה"ש הקרוב אז תמהרו, בבקשה, תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אסוס : http://www.skypc.co.il/pl_product~51430~9~0.htm LG : http://www.skypc.co.il/pl_product~L226WTQ~9~0.htm סמסונג : http://www.skypc.co.il/pl_product~226BW~9~0.htm איזה מסך הכי כדאי למשחקים כבדים ולמחשב שיהיה בו 8800GT?

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  11. http://www.hye.co.il/ לינק למבצע. הבנתי שבסמסונג (חיון) זה רק 4 פיקסלים ומעלה. האם עכשיו שווה ללכת על דגם של LG שמקביל ל2243?

12. Started by HttpShare,

התחדשתי במסך חדש 22'' של DELL.. והרבה אמרו שהחסרון היחידי של המסך הזה הוא הכיול (אם אני אומר את זה נכון) של המסך.. איך אני עושה את זה בדיוק? ומה ההגדרות??

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by dani0147,

אני צריך המלצה למסך 24 אינץ לגיימינג עד 1350 ש"ח הכרטיס מסך שלי הוא HD 7870 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Dr.Drek,

הי אנשים טובים! רציתי להתייעץ בקניית המסך של LG1970HR. אני סטודנט שרוב עיסוקו במחשב מסתכם בקבצי וורד, מצגות פווארפוינט עם תמונות של מחלות וזוועות אחרות, אימייל, אינטרנט וזהו בגדול. משחקים מעט מאוד (לצערי) וסרטים - אני צורב ורואה בדיוידי בטלווויזיה. למה לא CRT? משיקולי מקום בלבד. 19? כי עכשיו אני על 17, ואני רוצה להתקדם למשהו יותר גדול. המלצות, דיעות, וטענות יתקבלו בשמחה... תודה מראש, אמיר.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by alonlior,

שלום לכולם. אני צריך מסך שיתאים בעיקר לתיכנות, לכתיבת עבודות ב-word, גלישה באינטרנט אבל גם למשחקים. התקציב הוא עד 2000 שקלים. זמן תגובה: כמה שיותר נמוך. רזולוציה: לפחות 1280X1024 (לא widescreen) ניגודיות: כמה שיותר גבוהה. תודה!

• 7 תגובות
    • 751 צפיות
  16. Started by shikasha,

שלום, החלטתי שאני רוצה לקנות מסך ultrawide 21:9 . כרגע יש לי מסך 1080p יחיד וכרטיס מסך gtx660ti. אם כבר קונים מסך חדש יש התלבטות אם לקנות מסך ברזולוציית 1440p או להישאר עם 1080p. השימושים שלי הם בעיקר גיימינג. 1. איך המחשב יחזיק עם הרזולוציות השונות? האם הוא יסתדר עם רזולוציה של 1080X2560 או של 3440X1440 לעומת המסך הקיים? 2. עד כמה כדאי יחס מסך 21:9 לגיימינג? יש פה מישהו שניסה? 3. עד כמה כדאי לגיימינג רזולוציית 1440p? 4. האם כדאי לשקול שדרוג כרטיס מסך? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. קודם כל, איכות התמונה מאכזבת ביותר. עברתי ממסך CRT 17 של מאג משנת 2000 (דגם לא מוכר) ואיכות התמונה בו הייתה יותר טובה. אולי זה בגלל שהמסך לא מכוייל אבל. אז איך אני מכייל את הצבעים של המסך? הירוק, האדום, הכחול - מה המספרים האופטימליים שכדאי לשים בהם? ועוד שאלה, ברזולוציה של 1050X1680, בניגוד לרזולוציה של 768X1024, אתרי האינטרנט מאוד קטנים והם תופסים אולי 50% משטח המסך - מה אפשר לעשות כדאי להרחיב את האתרים על פני כל המסך, כמו ב-768X1024? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by RT2,

אז אני מעוניין לרכוש LCD 19 בתקציב של עד 2500 ש"ח.. השימושים הם : משחקים, גרפיקה ועבודה יום-יומית. הפיינליסטים שלי הם: Viewsonic VP930b Viewsonic VX922 ו אחרון חביב Samsung 960BF מה דעתכם? על מה עליי ללכת? התקציב כבר מוכן..נשאר רק לבחור את האחד.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, אבי היקר חידש אותי בVP930 (שנראה אגב סקסי ביותר) וכבר יש בעיות..: 1.מצד ימין למעלה מופיע בלבן על גבי כחול כל הזמן הכיתוב DVI ורק לחיצה על אחד מכפתורי הבקרה של המסך מעלימה את הכיתוב. 2.התוכנה Perfect Suite לא עובדת -אין אפשרות לגשת לתפריטים שבתוכנה (הם חסומים).. כמובן שהמסך מחובר לכ.מסך בחיבור DVI וגם במסך החיבור הוא DVI. אשמח לשמוע אם יש פתרונות לבעיות.. תודה מראש

20. Started by Danny_The_King,

שלום רב.. אתמול קניתי מסך מסוג CHIMEI 222H קודם כל זה מסך מחשב מצויין.. הוא הגיע לי עם אחלה איכות.. רציתי לשאול מישהו שיש לו מסך כזה.. כמה שאלות דבר ראשון באיזה רזולוציה להשתמש? כאילו מה הכי מתאים.. דבר שני.. על כמה הקונטרס אצלכם? ודבר שלישי האם גם אצלכם הבהירות על 100? ועוד משהו ...יש אפשרות להגדרות תצוגה מתקדמות? ואם כן אז איך עושים את זה ועל מה זה אצלכם תודה מראש דני

21. שלום, עלות של מסך LCD 21" מתחילה בערך ב 3500.. עלות של טלויזיה LCD 21" מתחילה בערך ב 2500.. מה ההבדלים בין מסך LCD לטלויזית LCD? למה העלות של טלויזיה יותר זולה ממסך למחשב? אפשר להשיג טלויזיות במידות יותר גדולות ממסכי LCD וברזולוציות דומות ומפרטים דומים ובמחיר יותר זול ממסכי LCD יש סיבה? מה ההבדלים העיקריים? תודה ;D

• 7 תגובות
    • 947 צפיות
  22. אני יודע שזה נטחן פה עד אינסוף הנושא, אבל רציתי עזרה קטנה. היום רציתי לקנות את המסך של LG (1970HR) אך בטח כמו שידוע לכולכם, המסך כרגע לא במלאי ממש ולא ניתן להשיג אותו בלפחות עשר חנויות שניסיתי, הסתכלתי על המסך של Samsung ומבחינת צבעים הוא נראה ממש טוב, הבעיה היא שעוד לא ראיתי את ה LG 1970HR , השאלה העיקרית שלי, היא האם לחכות שהמסך יגיע? כי לפי מה שנראה הוא ייחטף מהמדפים לפני שאני אספיק לראות אותו בתצוגה (ואין לי מושג איפה ניתן לראות אותו בתצוגה) ובינתיים את סמסונג ניתן להשיג לעומתו.. האם המסכים משתווים ביכולות? האם יש פאק כלשהו בסמסונג שהאל ג'י יותר טוב ממנו? סך הכל הסמסונג גם נראה מסך ממש טוב. ובאמת השאלה הגדולה אם תהיה אפשרות לראות את הLG בתצוגה איפשהו? ובנוסף שאלה …

23. Started by b3ta0,

אני מחפש מסך מחשב שישמש לגלישה באינטרנט, צפיה בסרטים ומשחקי מחשב גם FPS. עדיף מסך IPS ולא TN מצאתי אפשרות אחת, מה אתם חושבים? U2211H וכמובן עוד הצעות שלכם

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by rroonnii,

טוב אז ככה,יש ברשותי כבר 3 שנים את Dell U2311H במחשב שלי. המסך בחדר של הילדים הלך לעולמו (כעבור 5-שנים ) גם מסך דל ..טוב הוא נפל כמה פעמים אם כי לא לריצפה . . אז חשבתי להעביר לילדים את Dell U2311H . ולקנות לי חדש. יש את U2312HM https://www.tms.co.il/product/13198 ויש איזה יתרון באיכות התמונה שמצדיק כזאת הוספה למחיר לשני המסכים הללו ? U2412M https://www.tms.co.il/product/10846 U2414H https://www.tms.co.il/product/13200 ארגיש בכלל בהבדל בין סדרת U לP ? P2414H https://www.tms.co.il/product/13285 תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.