עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Mr.positive,

שלום יש לי בבית עכשיו את הU2311H ואני רוצה לקנות אחד גם לאבא שלי, לפי מה שאני מבין U2312HM זה הדגם החדש של U2311H רציתי לדעת מה ההבדלים ביניהם ואיזה מסך יותר טוב נכון להיום לשימושים של סרטים ועבודה משרדית ? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by repero,

אז ככה הסיפור שלי: לפני שנה וחצי רכשתי מסך דל 2209WA מאייבורי מחשבים. לפני מספר חודשים הופיעו לי כתמים על המסך, הופעלה האחריות. לפני שלושה שבועות הגיע טכנאי להחליף לי את המסך באחר. הטכנאי הביא מסך חדש, בדקתי אותו שהכל תקין והכל באמת היה תקין. לפני כשבוע רכשתי 2 מסכים זהים נוספים על מנת לשלבם כמסך אחד גדול (3150X1680) במצב TILT. היום אני בא לחבר את המסכים ולהפתעתי המנהל תצוגה של NVIDIA רושם לי שאין אפשרות כי אחד המסכים לא תואם את ה2 האחרים. אני פותח את הגדרות התצוגה ומה אני מגלה ? שאחד המסכים הוא דגם E2209W (שכידוע בעל פאנל TN בניגוד ל2209WA שבעל פאנל eIPS) וזה בוודאות המסך שהחליפו לי כי הוא בצבע אחר (2 המסכים האחרים שחורים, והוא אפור) עכשיו מה הקטע? באותו מסך יש מאחורה את…

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. האם להביא מחול מסך מוזיל את המחיר בצורה כלשהיא? http://www.amazon.com/VG248QE-24-inch-LED-lit-Monitor-response/dp/B00B2HH7G0/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1412593910&sr=8-3&keywords=XL2420TE מול http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE זה הבדל ענק

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. אהלן. יש לי מסך Dell UltraSharp U2414H ואני מאוד מבסוט ממנו, במיוחד מכמות המכובדת של Presets. אבל, החיסרון של זה שאם אני שם Preset של Gaming למשל, איני יכול לראות את המספרים של הContrast ונתונים אחרים שה-Preset קובע. הסיבה לשאלה שלי היא שברצוני להגדיר במסך אחר, שאין בו Presets (מסך ישן יותר) את אותם המספרים שיש במסך שציינתי למעלה. למה? כי כשאני מגדיר Peset של Gaming, אני מסוגל לשבת מול המסך ולשחק במשחקי מחשב שעות על גבי שעות. במסך השני, חמש דקות והעיניים שלי מדממות. וברצוני, אם אפשר, להגדיר את אותם הגדרות התמונה שיש לי כמו בDELL. אשמח אם מישהו יעזור לי בעניין. הרצתי חיפוש בגוגל Dell UltraSharp U2414H Preset details אך לצערי לא מצאתי שום מספרים.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  5. Started by adinaklar,

הייתי שמחה לקבל המלצה למסך לגרפיקה27" אתם ממליצים על יותר גדול?, כמו נגיד עד 32"? ואילו פרמטרים אני צריכה לבדוק לפני שאני קונה? (צבעים, בהירות, רזולוציה וכו) ועל איזה חברה אתם ממליצים? כי אני לוידת כמה זה נכון אבל בראש שלי המסכים של DELL הם לא משו...., אני טועה? מה אומרים המומחים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. Started by Fungus Funk,

היו כאן כמה שמועות על ה - DELL 2707wfp שהולך לצאת, ושאולי כדאי לחכות לו ... אם אפשר לקבל עליו עוד פרטים ..? כגון תאריך יציאה משוהר, מחיר, גודל, רזולוציה, מפרט טכני ועוד כל מיני ..

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. היי יש לי אפשרות לרכוש את המסך במחיר 1700 ש"ח עם אחריות ל 3 שנים . קראתי ברשת והעלתה סוגיה לגבי הפאנל לפי ההגיון ומה שהבנתי עד עכשיו זה אמור להית פאנל TN-f , אבל יש באינטרנט איזכורים שזהו פאנל MVA 8BIT האיזכורים שמצאתי 1. (Chi Mei Optoelectronics S-MVA ) 2. Type .......................... 22" Wide TN Colour TFT active matrix ESXGA+ LCD Display Area................ 47.4cm horizontal x 29.6cm vertical: 55.9cm diagonal Pixel Pitch ................... 0.282mm Optimum Resolution..... 1680 x 1050@ 60Hz Pixel Clock.................. 150MHz Contrast Ratio.............. 700:1 (typ.) Viewing Angle.............. 150°horizontal,140° vertical (at 10:1) Responce Time......…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by genia,

/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by LiorZi,

שלום, לפני כחודש קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שיש בעיה בגוון השחור שלו, כאילו אין לו צבע שחור מלא, אלא שחור בתוספת סגול, משהו כמו בתמונה הזאת: http://i70.photobucket.com/albums/i115/icetrey47/DSC00945_resize.jpg זה לא המסך שלי, זו סתם תמונה מגוגל, אבל זו אותה הבעיה כמו אצלי רק שאצלי זה מפוזר יותר אחיד במסך. עשיתי Factory Reset, ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לנקות את החיבורים וכו' וכו' אבל שום דבר לא עזר. מחיפוש בגוגל עולה כי הבעיה הזו נפוצה בעיקר במסכים עם חיבור RGB, אבל אצלי זה מחובר דרך DVI ישירות ללוח אם (כרטיס מסך מובנה), ככה שכבר אין לי מושג מה יפתור את הבעיה. אשמח לעזרה בנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. אם למישהו יש רעיון זה יעזור מאוד! אני בהתלבטות בינו לבין U2713HM בגלל המחסור ב IPS ולדעתי רק צפייה בו במציאות תעזור. בתודה

11. כמעט כל מסכים היום על 300 cd/m² והבנתי מפה שזה לא בריא- לעניים ועושה כאבי ראש.. זאת אומרת שכל המסכים (LCD) לא "בריאים", אפשר איך שהוא להוריד את הבהירות בהגדרות או שפשוט צריך להיות פחות במחשב?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by spiidx117,

אהלן אני מחפש מסך 24 אינץ' איכותי, ויש לי כמה שאלות. 1.האם התקציב מספיק? 2.האם המחשב שלי יסחוב משחקים חדשניים על רזלוציה של 1920X1200? 3.איזה מסך מומלץ? התעניינתי לאחרונה במסך הזה - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=8233 מה דעתכם? תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Walter Samuel,

שלום לכולם, עד השבוע היה לי VP930 של Viewsonic, השבוע הוא הלך לעולמו ואין יותר אחריות. אני מעוניין לקנות לו מחליף ראוי, לא משנה לי כ"כ הגודל כי 19" הספיק. הצעות עד 1,500 בערך יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by DoroS,

שלום, אבקש המלצה למסך מחשב אשר ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה משרדית וצפייה בסרטים וסדרות באיכות FHD כמו כן מדי פעם משחק COD GHOSTS. דרישות המסך : 1. 23" או יותר 2. פאנל IPS שלפי הבנתי זהו הפאנל המומלץ 3. עדיפות גדולה לחיבור HDMI אך לא חובה, במקרה הצורך אשתמש בכבל HDMI TO DVI 4. התקציב הוא עד 1,000 ש"ח, אם אפשר בפחות מה טוב. במידה ובמחיר קצת גבוה יותר ישנה קפיצה גדולה באיכות אשקול הגדלת התקציב. 5. המסך ישמש לפטופ עם כרטיס מסך GTX760m תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Fexor,

שלום. ראיתי את המסך הנ"ל בחנות והוא עשה עליי רושם טוב ועל הנייר הנתונים שלו ממש טובים. http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=741792 ממש במקרה הוא יושב על משבצת התקציב שלי (1000~), אז אני רוצה לשאול אם הוא מוכר כבר לטובה או לרעה. בנוסף אני חושב בעתיד לקנות כרטיס טלוויזיה ואז הוא יצטרך לעבוד מול המסך הזה. ואם כבר, יש מסכים יותר טובים בתקציב הזה? נוסף בעריכה: למי ששם לב לת'רד שפתחתי בפורום מפרטים, אין קשר בינו לבין הת'רד הזה. שני דברים שונים.

16. Started by mtomy,

שלום לכולם לאחר לבטים רבים ונבירה בפורום החלטתי על שני המסכים הבאים: L1750B של LG 740B של סמסונג לא הצלחתי להבין מה עדיף אודה על כל תשובה טומי

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by רועי שלום,

היי, 1) האם יש צורך בשומר מסך ל LCD? האם ייגרם לו איזשהו נזק אם אשאיר אותו פתוח שעות ומוצגת בו אותה התמונה כל העת? 2) עבור איזה גוון צבע שיציג מסך LCD תצרוכת החשמל תהיה הכי נמוכה? 3) האם בריא לכבות מסך דרך הלחצן? אם לא, למה? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by Asafalfa,

השאלה היא כזו האם קיים סיבה כזו או אחרת לא לקנות בחול את המסך ...? יש לציין כי אחריות לא ממש מדברת אלי מהסיבה שאני נמצא באותה מדינה 5 פעמים בשנה כך שזה פחות מלחיץ אבל מה שכן מפחיד אותי זה האם קיים תדרים של שידור כמו טלויזיות רגילות שיכולות לא להתאים לארץ או משהו אחר שלא מתאים לארץ ?(חשמל בדקתי-לא צריך ליהיות בעיה, כניסה של DVD\BLU לא נראה לי צריך ליהיות בעיה , וכמובן כניסה למחשב). יש לציין כי הקנייה נעשת בארצות הברית. תודה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by ניב200,

אני צריך מסך בעיקר בשביל אינטרנט\מוזיקה וקצת סרטים מה אתם אומרים עליו? הוא אמין? איך האיכות? אם יש המלצה למסך אחר עד 1100 שקל נא להמליץ.. חשוב שיהיה 19 אינץ' 4:3 או 20 רחב

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by יפת,

אני רוצה למסך הזה לחבר אקסבוקס ולשמוע קול. האם יש דרך שדרך המסך או דרך רמקולים חיצוניים לשמוע את האקסבוקס 360?

21. Started by tal89,

עקב המעבר לעבודה מהבית, מחפש מסך שישמש בעיקר לפיתוח. חשוב שיוכל להתכוונן (גובה + טילט) 27", כנראה 4K. תקציב עד 1500. לא יודע עד כמה זה משנה, יחובר למקבוק. על מה אתם ממליצים? תודה :)

22. Started by kolp,

נמכרים סביב אותו המחיר, ישמש לעבודה באוטוקאד לרוב ובכל שאר שימושים רגילים (לא משחקים בכלל). אשמח לשמוע דעתכם מה עדיף. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by elibadra2,

שלום חברים. מה דעתכם על המסכים של mag : h2202 ו - h2402 שניהם עם פנל ips הם ברמה של ה דל . תודה על העזרה.

24. שלום לכולכם! יש לי כמה שאלות לגבי מסכים, אודה מאוד אם תגיבו 1) זמן תגובה: אם אשחק משחק יריות במסך עם זמן תגובה של 5ms ולא 2ms, יש סיכוי שהמשחק יתקע מידי פעם? 2) גודל המסך: נגיד אני משווה "22 ו-"24, האם יש עוד שני אינטץ' מכל צד? או אינץ' אחד מכל צד וזה מתחבר ל+2 אינץ' (ההפרש בין "22 ל"24)? ומה לגבי הגובהה? 3) מרחק צפייה: מה מרחק הצפייה המומלץ במסכי "24, ובמסכי "26? מי שיודע רק מניסיון אישי בבקשה (או מנתונים רשמיים של חברה כלשהי) תודה! העדכון החדש למטה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by benni81,

שלום לכולם! ראיתי הרבה ת'רדים בנושא אבל אף אחד מהם לא סיפק את שאלותיי. חברים, אני מבקש שיגיבו רק אנשים שבבעלותם מסך T220P או שיצא לכם לשחק/לעבוד מול מסך זה. בבקשה תחלקו את הנסיון שלכם עם המסך: 1. אם שמים משחק על רזולוציה 1650X1050 האם באמת רואים פחות טוב מאשר 22" רגיל? 2. איזה כרטיס מסך (של NVIDIA בלבד) מומלץ לרזולוציה המרבית של המסך הזה (1920X1200) ? ואיזה כרטיס יש לכם? 3. האם אתם מרוצים מהמסך באופן כללי? 4. האם קיים מסך 22" טוב יותר (מבחינת ביצועים) באותו טווח מחירים +-? תודה מראש על תגובותיכם!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.