עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by elad135,

נדהמתי מהמחיר של המסך הזה: http://www.pcglob.com/scripts/prodView.asp?idproduct=28 בגדול הנתונים שלו נראים לי לא רעים בכלל, אבל אני לא מומחה גדול בנושא. המחיר שלו ממש נמוך בשביל מסך 19 אינצ'. תוכלו בבקשה לומר לי איזה חסרונות יש למסך הזה כדי שאני יבין למה הוא עולה ככה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by Omry,

היי. לאחרונה התחילה בעיית הבהוב מציקה מאוד במסך שלי. בערך כל 15 שניות המסך מהבהב לרגע. כלומר, התמונה נהיית ריקה (שחורה לחלוטין) וחוזרת למצב הרגיל. איך אפתור את הבעיה? האם לממש אחריות? עוד בעיה שמפריעה לי: לאחרונה גם הסמן של העכבר נתקע על אותם פיקסלים במסך, אבל בפועל ממשיך לזוז. כלומר, כשאני מזיז את העכבר עצמו ולוחץ על דברים אני יכול לשים לב שהוא שינה את מקומו והוא פועל לפיכך, אבל מבחינת וויזואלית זה נראה כאילו לא זז. איך אני פותר את הבעיה הזו? (לא יודע אם השאלה השניה קשורה לפה בכלל) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by shimon16,

מי מהמסכים הנ"ל יותר טוב? 740N של Samsung או LG L1752T הנתונים אמנם בעד הLG אך לא ראיתי המלצות על הדגם הנ"ל בפורום. מי משני הדגמים הנ"ל יותר איכותי?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. 1) http://ksp.co.il/?uin=13765 2) http://ksp.co.il/?uin=15424 3) http://ksp.co.il/?uin=18601 תודה לכל העוזרים :-)

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Serran,

בוקר טוב לכל שוכני הפורום. אני מחפש עוף מוזר, שנכחד מהעולם למיטב הבנתי. מסך CRT, בגודל 19", שיודע להגיע למעל 140HZ ב800X600. האם קיימת חיה כזאת? לאחר שיטוט בכמה חנויות מחשבים גיליתי שלא רק שמה שאני מחפש נדיר, אלא כבר כמעט ובלתי אפשרי למצוא בא"י. הבנתי שכבר לא מוכרים דגמי CRT בארץ (מצאתי 12 בזאפ. זהו!) האופציה המתבקשת היא להזמין מחו"ל, אבל בור שכמוני לא מבין בדגמים, מחירים, פונקציות אחרות ומה שווה ומה לא. עזרתכם נדרשת. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by babu,

למטרות משחקים כבדים וסרטים SAMSUNG 2253BW SAMSUNG 2243BWX איך המסכים האלה ואיזה פאנלים יש להם? אחד מהם יותר טוב מה DELL 2007WFP? אאגב מישו יכול להביא לי אתר בחול שמוכר את ה DELL במחיק זול יחסית אתר אמין

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום מחפש המלצה למסך 27 אינצ' 1440P 144Hz בסביבות 2000 - 2500 שקלים עדיף כמובן פחות. אני מוצא עצמי שעות רבות מול המסך ואני צריך משהו שבנוי לזה, כלומר פחות מזיק לעיניים. השימושים שלי הם בעיקר קריאה וגם משחקים, אומנם משחקים הם שימוש משני אבל עדיין משחק המסך הנוכחי שלי בן עשור פחות או יותר וידע ימים טובים יותר והוא בעל פנל IPS, אז ניראה לי טיבעי להמשיך עם סוג הפנל הזה. אני מחפש 1440P 144Hz אחרי שהבנתי ש 4K זה לא בדיוק נוח לחלק מהשימושים שלי אבל אני לא סגור על 27 אינצ' או בכלל 24 אינצ'.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by eliil1,

יש לי T220P , וכל פעם יוצא לי חלון של Not Optimum Mode Recommended Mode: 1920x1200 60hz, והבעיה שזה משחק ישן והרזולוציה המקסימלית שם זה 1240X768 משהו כזה... ואחרי כמה דקות המסך נכבה ומראה לי את ההודעה הזאת, אז נגיד אני מכבה את המסך ומדליק שוב זה נעלם ואחרי כמה דקות שוב מופיע הדבר הזה... =\ מה לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by Pingi,

שלום לכולם, אני שוקל לקנות T260HD לשימוש יומיומי במחשב (ברור לי שזה מסך ענק), לשימוש כמסך ל-PS3 ולצפיה בטלוויזיה דיגיטלית. אשמח לשמוע חוות דעת נוספות על שימוש כמסך מחשב מאנשים שקנו אותו. הבנתי שיש למסך ממיר דיגיטלי מובנה שמאפשר לקלוט שידורים דיגיטלים מהאוויר. ראיתי שבארץ יש שידורים דיגיטלים ניסיוניים. יש למישהו נסיון עם זה? שאלה נוספת היא האם הדגמים שנמכרים בארץ כוללים חיבור SCART כמו הדגמים האירופאים או ללא חיבור SCART כמו הדגמים האמריקאים כך שמידת הצורך אוכל לחבר למסך ממיר של YES או HOT. האפשרות האחרת שלי היא פשוט להתפשר על ה-T240, לחסוך 600 שקל ולשכוח מכל הסיפור של הטלוויזיה. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. שלום לכולם. קניתי לפני שבועיים מסך חדש (הישן היה CRT רגיל), SAMSUNG T160P. סרטי HD נראים עליו נהדר כמובן אבל משום מה סרטים רגילים (DVD) נראים פחות טוב. ניסיתי להוריד את הרזולוציה בסרט, זה משפר טיפה. יש דרך לשנות זאת? בנייד שלי עם מסך 15.4 אני רואה באיכות מעולה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. האם הדגמים של DELL עדיין קיימים ? 2007WFP ? או שיש דגמים חדשים בגודל הזה (20 אינץ') ? בכל מקרה השימוש של המסך משחקים + סרטים ועבודה מול האינטרנט עד 2000 שקלים אפשר לחרוג קצת. תודה מראש!

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. OK, אני רוצה לרכז כאן שתי שאלות שחשובות לי: 1. האם בצגים הנ"ל (Dell 2407, 2408) אפשר לשחק במשחקים ברזולוציה הרגילה שלהם בלי למתוח את המסך? כלומר לשחק ב-1600*1200 עם פסים שחורים בצדדים בלי למתוח את התמונה במשחקים שאין להם מצב של מסך רחב? 2. האם מישהו ראה השוואה רצינית / גיבש דיעה לגבי איזה צג עדיף - 2407WFP-HC או 2408WFP? אני צריך להחליט ממש מהר אם אני רוצה את ה-2408 או את ה-2407HC, ואני חושש לקחת את החדש לפני שראיתי ביקורת רצינית שמשווה ביניהם... orleans נתן השוואה קטנה בין 2408WFP לבין 2407WFP-HC. עד כמה שאני מבין ל-2408 יש delay גדול יותר. עד כמה זה משפיע בסרטים / משחקים מהירים? פה יש עוד שני מקורות עם מידע לגבי ה-2408, אבל לא ראיתי בהם השוואה ל-2407HC: http://monitort…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by dani0147,

אני צריך המלצה למסך 24 אינץ לגיימינג עד 1350 ש"ח הכרטיס מסך שלי הוא HD 7870 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by יניב432,

טוב קודם כל קיבלתי היום את המסך שלי 2253BW פשוט לא מעולם הזה מסך מדהים עכשיו קיבלתי איתו ממיר לממיר קוראים ממיר מקצועי Items דגם ITV901-TV BOX HD טוב עכשיו בחוברת הפעלה רשום לחבר את החיבור VGA האפור למחשב והכחול למסך חיברתי הממיר עצמו עובד והכל אבל שלוחצים על SETUP לא מופיע כלום מה עשיתי לא נכון? אגב חבר'ה צריך מקודד מיוחד לראות סרטי HDCP ומישהו יכול להביא לי דוגמא

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  15. שלום יש לי מסך LCD חדש יחסית ואני לא יודע אך לנקות אותו. אם יש לי אבק על המסך אני לוקח את המטלית של המשקפים ומנקה איתה עכשיו רציתי לדעת מה לעשות במידה ויש משהו שאני לא יכול לנקות איתה. אך אני מנקה בדרך הכי פשוטה וללא סיכון שאיזה פיקסל "ימות" לי... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by eliko78,

אני גר בפתח תקווה והייתי רוצה לראות את שני המסכים לפני שאני מחליט איפה ניתן לראות אותם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. שלום, אני שוקל ברצינות לקנות את אחד המסכים האלה האם מישהו ניסה והצליח לחבר פלייסטישן 2 דרך קומפוננט או קומפוזיט למסך כזה? אם כן, האם נראה סביר? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by יוסףש,

כרגע בדקתי את הרזולוציית מסך וראיתי שזה על 1920 על 1080 ולא על 1440P ,איך זה יכול להיות ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by LRa,

שלום אני מחפש לקנות מסך בין 20-22 אינצ עם רמקולים מובנים עד 800 שח על מה הייתם ממליצים? תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by genia,

/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. כותרת , שימוש זה למשחקים כבדים .. הכרטיס מסך יהיה 4870HD 1GB , פשוט אמרו לי שהוא סתם יקר ולא משתלם! אמממ זה באמת ככה , תוכלו להביאי לי מסך עד 850 שקל , 20 אינץ'? ושיראו בו פשוט מצויין? כי אני רוצה שהכרטיס מסך יהיה מתאים לו ממש! שלא תגידו לי להחליף ל 512MB , כי כבר שאלתי מיליון פעם אנשים אמרו לי שכדי ללכת על ה 1Gנ בגלל שלאט לאט המשחקים מתחילים לדרוש יותר מ 512 Mנ בכרטיס מסך. עדיף מסך מפה: www.ksp.co.il עריכה: ראיתי 2 מסכים ממש יפים שאהבתי , מה אתם אומרים הם אותו מחיר מה שווה לקחת? ‏2053BW 20'' LCD 2ms 1:8000 DVI WideScreen‎ או ‏2043BW 20'' LCD 5ms 1:8000 DVI WideScreen‎ מה ההבדל ביניהם ? והאם ההבדל ביניהם לבין המסך T200 הוא ממש גדול?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום, החלטתי ולהשתדרג וסוף סוף לרכוש מסך שני עבור המחשב. המסך שברשותי כרגע הוא Dell U2312HM DVI (23"). אני מחפש מסך בערך באותו סדר גודל של המסך הנוכחי 22"-24". אני די נוב בדברים האלה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך נוסף? 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 1100 שקל. אבל חשבתי בתחום של 800-1100. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכול אבל אשמח גם אם תגידו לי שלא צריך ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לגלוש עד ל-1300-+ (אם כמובן יש סיבות הגיוניות) 2. מה שימושי המסך? השימוש הוא בעיקר כמסך נוסף. לכן הוא בעיקר יהיה לתכני HD בעוד המקורי למשחקים, למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא להחליף את התפקידים. המשחקים הם בעיקר משחקי תפ…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by marlboro,

יש לי את ה chimei 22 כבר 3 חודשים, היום הבחנתי בפיקסל שרוף :'( ממה נשרף, איך אני יכול למנוע את זה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ElemenTal,

מי מבין שלושת המסכים האלה הכי טוב: (להכל, ודגש על משחקים - ריענון מהיר וללא מריחות) MW221U VW222U VW222S אני לא מזכיר את ה MW221C כי הוא יקר מדי שבילי. ואם אתם יכולים אז תפרטו - מה יש/אין לכל מסך לאומת אחר ומה יש/אין לכל המסכים לאומת ה MW221C שאני יודע שהוא מומלץ וטוב אז יענו מה הופך אותם לפחות טובים ממנו. תודה ענקים לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by arield,

טוב אז סוף סוף אני מתחדש לי במסך מחשב חדש(אחרי הLG שיש לי אותו 7 שנים חח). בכל מקרה אני צריך המלצה על מסך מחשב שיהיה בגודל בין 20 אינץ' ל-22 אינץ'(עם עדיפות לקטן יותר מ22"). אני גיימר שמשחק הרבה במחשב(עם מערך כרטיסים GTX570).וחשוב לי שהמסך יהיה איכותי. חשוב גם שיתמוך בFHD. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים גג. איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.