עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by בזיק,

אני מעוניין במסך הנ"ל, מתצוגה, מחיר 1200NIS איך הוא? איך לבדוק אותו?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה מאד, יש לי מסך של DELL S2440L, כאשר אני מפעיל את המאוורר(תקרה)המסך מראה מסך שחור לכמה שניות(2-3) כאילו מנתקים את הכבל HDMI ומחברים. זה לא בעיה בכבל, כי ניסיתי כבר 4 כבלי HDMI שונים... במה הבעיה?במסך?בחשמל בחדר?בתדרים? ??? אם מישהו חווה את הבעיה, או שיכול לעזור, אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by qt1h00,

שלום, מצאתי את המסכים הבאים: BENQ 22 FP222W 2300 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=16394 ASUS 22 LCD MW221U 2500 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2260&products_id=15783 מישהו מכיר אישית את המסכים האלו? אני מניח מן הסתם שזו מטריצה ישנה יחסית אבל לפי הנתונים המסך נראה אחלה, נניח שמדובר ב 6 ביט הפרדת צבעים וכו' אם אני מעוניין במסך איכותי יחסית אך אני לא עוסק בעריכה תמונות ווידאו, בעיקר צפיה בסרטים, משחקים ואינטרנט האם נראה לכם שמדובר במסכים טובים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by yurtrez,

המסך מאפס את עצמו כל כמה זמן,וכשאני מפעיל את המחשב יש מסך לבן וכתוב ''תצורה אוטומטית''. כבר ניסיתי לעשות הכל. מישהו יודע מה מתרחש? או שהגיע סופו של המסך?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, אני חושב לקנות מסך מחשב ips ביחס של 21:9 ורזולוצייה של 1440*3440 ורציתי לשאול: בדרך כלל הAero Snap for Side-by-Side בwindows מיועד ל2*2 חלונות, האם ניתן לשנות זאת ל2*3? חיפשתי קצת בגוגל ולא מצאתי, מצאתי רק שניתן ללחוץ ימני על שורת המשימות וshow windows side-by-side. עד כמה מסך קעור עדיף על מסך רגיל וכמה שווה להוסיף בשביל זה? האם ברזולוצייה הזו ובגודל 34 אצטרך לשנות את הdpi? כרגע אני משתמש ב3 מסכים, 1- 1050*1680 ו-2 של 5/4 1024*1280 אני חושב להשאיר רק את המסך ברחב בנוסף לחדש, האם תיווצר איזשהי בעיה כתוצאה מההבדל ברזולוציה? תודה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by sayaar,

שלום, מנסה לרכוש מסך מסוג BL2411PT של BenQ. האם הוא נמכר בארץ? אם לא, היכן כדאי להזמין?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. אהלן! לאחרונה המסך מחשב הפסיק לעבוד (Samsung SyncMaster 730B). המחשב משמש בעיקר את אבא שלי למשחקי סוליטר וכאלה.. שום דבר רציני.. אשמח להמלצה למסך מחשב חדש (כתבתי עד אלף ש"ח, אבל מניחה שלשימושים פשוטים שכאלה, יהיה אפשר למצוא מסך מחשב זול בהרבה..)

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by hezi508,

שלום לכולם הקדמה קצרה אני עובד בשוק ההון וצריך את הפונקציה של ריבוי מסכים שמקושרים למחשב אחד. מהכתבה הבנתי כי צריך שיהיה שבב במחשב ושבב במסך. איך אני יודע שיש לי את השבב במחשב או שצריך לקנות כרטיס לחבר למחשב? האם זה אומר שאני לא צריך כרטיס מסך בכלל? איך אני יודע באיזה מסכים יש את השבב הזה? אולי אפשר להוסיף רשימה של מסכים כאלה הבנתי שאם אין את השבב במסך אפשר לקנות מתאם איפה אפשר לקנות אותו וכמה הוא עולה? ושאלה אחרונה האם זה משתלם כלכלית? תודה חזי

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. וגם שאין לי כרטיס מסך או גרפי אלא זה יהיה משולב בלוח אם. בקיצור הכי בסיס שיש. הלוח אם יהיה: GIGABYTE GA-M61P-S3 המסך יהיה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700 אין בעיה עם זה? המסך יעבוד? ועוד דבר: יש חשש לקנייה מהאינטרנט? לא צריך להגיע פיזית לחנות ולבדוק פיקסלים שרופים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by 3emi,

http://youtu.be/_9fWtIkQfO4

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני עדיין לא בטוח מה כדאי לי רחב או 4:3 אני חושב ש 4:3 יהיה יותר טוב כי 70 אחוז מהזמן זה טקסטים אינטרנט וכל זה עוד 20 אחוז זה סרטים ו 10 אחוז משחקים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. שאלה לבעלי 2209WA . אם אתם מסתכלים ממש מקרוב על המסך רואים את רשת הפיקסלים? (יצאה לי להסתכל ככה כשחיפשתי פיקסלים מתים). זה ככה בכל המסכים את רק במסך זה? (לא שזה קריטי, אני לא יושב על המסך בדרך כלל)

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by benz89,

אני קונה מחשב חדש וקיבלתי הצעות מחיר וכל אחת כוללת מסך אחר. רציתי לדעת מה מהם עדיף או יותר טוב למרות של משחקים וצפייה בHD? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  14. Started by oren12,

אני מזמין את המחשב עוד היום.. ואני רוצה לדעת האם כדאי, המוכר ב-TMS המליץ לי עליו יותר מה- Dell ... הוא הגירסא החדשה של 226BW.. בבקשה דחוף חוות דעת עליו הוא מחכה לתשובה..

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. שלום לכולם לפני כמה שנים טובות קניתי מסך דק (כשהוא רק נכנס לשוק) מאז הבנתי שיש שנכנסו כל מיני טכנולוגיות חדשות כמו lcd (יכול להיות שזה דווקא היה בזמנו) led full hd וכדומה מישהו יכול לתת לי הסבר בנוגע לכל טכנולוגיה ואיזו עדיפה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by reviZor,

שלום אנשים יש לי בעיה אם המסך שלי הוא פשוט אחרי כמה זמן פעולה ניהיה שחור לחלוטין ולא מראה כלום. המנורה שמראה אם המסך דלוק היא בצבע כחול כלומר פעיל בזמן שזה קורא המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ואני שומע קולות רקע אחרי שהמסך מתכבה ואני לוחץ על קפתור ההדלקה הוא נדלק ועובד כרגיל לשניה או 2 ואז שוב ניהיה שחור.. מה יכולה להיות הבעיה? סליחה על השגיעות כתיב אני ממהר לרשום את ההודעה הזאת לפני שהוא מתכבה שוב אני גם רוצה להשתמש בשרשור זה לבקשה: אם הבעיה במסך אני לא בטוח שיש עליו אחריות עדיין אז האם תוכלו להציע לי על מסך 24" FULL HD בעד 1500 ש"ח אני חייב איכות תצוגה מכיוון שאני גרפיקאי אך השימושים הם מגוונים כלומר גם משחקים וגם סרטים תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by kalda01,

האם במסכי FHD גודל הטקסט יהיה שונה בין מסך 22 לבין מסך 24? אני מחפש מסך לשימוש כללי ומעוניין שטקסטים לא יוצגו קטן מידיי ברזולוצייה האופטימלית

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Fungus Funk,

היו כאן כמה שמועות על ה - DELL 2707wfp שהולך לצאת, ושאולי כדאי לחכות לו ... אם אפשר לקבל עליו עוד פרטים ..? כגון תאריך יציאה משוהר, מחיר, גודל, רזולוציה, מפרט טכני ועוד כל מיני ..

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, החלטתי ולהשתדרג וסוף סוף לרכוש מסך שני עבור המחשב. המסך שברשותי כרגע הוא Dell U2312HM DVI (23"). אני מחפש מסך בערך באותו סדר גודל של המסך הנוכחי 22"-24". אני די נוב בדברים האלה. האם אני צריך לרכוש כרטיס מסך נוסף? 1. מה התקציב המקסימאלי? התקציב הוא 1100 שקל. אבל חשבתי בתחום של 800-1100. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכול אבל אשמח גם אם תגידו לי שלא צריך ואפשר לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לגלוש עד ל-1300-+ (אם כמובן יש סיבות הגיוניות) 2. מה שימושי המסך? השימוש הוא בעיקר כמסך נוסף. לכן הוא בעיקר יהיה לתכני HD בעוד המקורי למשחקים, למרות שלפי דעתי אין סיבה שלא להחליף את התפקידים. המשחקים הם בעיקר משחקי תפ…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. אני כנראה מחר הולך לקנות את המסך הזה ב KSP ב 880 שקל. אניי בכוונה בחרתי 19 אינטצ' (ולא יותר) ובכוונה לא מסך רחב (לא מסתדר איתם). מה אתם אומרים על המסך? האם הוא יתאים לי לכרטיס INNOVISION 9500GT DDR2 (יש לכרטיס כניסת DVI-I ולמסך יש D-Sub, DVI-D‎ אמורות להיות בעיות?) המסך בעקרון יותר לעבודה משרדית (אינטרנט, אופיס) ופחות משחקים. המסך: [br]פורסם בתאריך: 28.12.2008 בשעה 23:50:59יש מישהו שיכול לעזור?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Bart496,

תקציב: 1500 ש״ח.שימושים: גיימינג.מה משחק: Far cry, battlefield 1, codגודל מסך: גג 24 אינצ׳.כרטיס מסך: geforce GTX 1070 8gb ddr5 vr ready הערות: חשוב לי שיהיה בו קצב רענון 144hz, וצבעים יפים. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by urich,

השאלה בכותרת. אם אפשר גם להתייחס ליבואן ולאחריות?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. מחפש מסך למגוון שימושים, מסמכים, אינטרנט, משחקים. מבחינת גודל 27, פאנל לא TN, כל פאנל אחר נראה לי יהיה בסדר. עדיף אם אפשר free sync ותדר של 144, אם כבר קונה מסך חדש. רזולוציה 2K. בדרתי וחיפשתי וראיתי את סידרה S של דל, אבל בכל דגם חסר משהו אחר, או שאין free sync, או שהתדר 60 או שהפנאל TN. ארגונומיה זה נחמד, אבל לא קריטי ממש. מבחינת תקציב, לא גיבשתי משהו סופי וזה תלוי בתמורה אבל 1500 עד 2000 או טיפה יותר יכול לעבוד.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  24. שימושים עיקריים : לראות סרטים , שיראה סרטים באיכות טובה משחקים , שלא יהיה מריחות במשחקים גלישה באינטרנט, שהטקסט באינטרנט יהיה חד עכשיו אני יודע שיש את כל הקטע של הפאנלים וזה ואני לא מבין כלכך בזה... הייתי רוצה לדעת אם פאנן TN יעמוד בדרישות שרשמתי למטה ואם לא אז איזה פאנל הכי מתאים לדרישות. המחיר שאני מחפש לא ממש גבוה בערך 1500-1600 לא יותר מזה תודה רבה רבה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. מה הייתרון של הרזולוציה הזו (שעד עכשיו הייתה במסכי 24) על הרזולוציה הרגילה במסכי 22 1680x1050 ???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים