מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני עדיין לא בטוח מה כדאי לי רחב או 4:3 אני חושב ש 4:3 יהיה יותר טוב כי 70 אחוז מהזמן זה טקסטים אינטרנט וכל זה עוד 20 אחוז זה סרטים ו 10 אחוז משחקים
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אם אפשר גם להתייחס ליבואן ולאחריות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
המסך הוא AH778 Mag השאלה היא האם מסכים זה דבר שקונים יד שניה... מציעים לי אותו ב130 ש"ח, והוא עולה ברגיל 520, האם יש סיבה לחשוד, או ששוק הCRT ירד ממש? מצטערת אם זה לא הפורום המתאים, לא ידעתי איפה לשאול.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני המסכים האלו ? אני יודע שה 2312HM מאוד מומלץ אבל עכשיו ראיתי שיש גם את הדגם השני, מה ההבדל ביניהם ? מה עדיף למשחקים ?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מחשב חדש ואני עם המסך 19 הישן,לא משהו שמאפשר להפיק את המירב מהמפלצת החדשה. שמעתי שיש כיום מחירים זולים במיוחד על מסכים 24 שהם LED. אשמח לקבל הצעות מעניינות,המחיר המקסימאלי שאני מוכן להשקיע הוא 1500 ש'ח. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היו כאן כמה שמועות על ה - DELL 2707wfp שהולך לצאת, ושאולי כדאי לחכות לו ... אם אפשר לקבל עליו עוד פרטים ..? כגון תאריך יציאה משוהר, מחיר, גודל, רזולוציה, מפרט טכני ועוד כל מיני ..
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לכולם קיבלתי עכשיו את הDELL U2711 - עכשיו אני משתגע ! קודם כל - האייקונים נראים מפוקסלים !!! עכשיו אני מבין שהטקסט לא נראה טוב אלא אם כן אני מגדיר בהתאמה אישית את גודל הטקסט ל200% הבעיה היא שהאייקונים בשולחן העבודה גם כן גדלים ! ואז נהיה לי פחות מקום מהמסך הקודם שלי (שהיה FHD). גם פה הטקסט נראה זוועה אלא אם כן אני מגדיל בצורה משמעותית. מה אני עושה לא נכון ? האם WINDOWS פשוט לא מתאים מעל לרזולוציה של FHD ? ולמה על FHD הכל נראה עדיין חרא ?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה שחשוב לי בעיקר זה שיהיה מותאם לצפייה בסרטים. אני לא משחק כמעט במחשב. שאר השימוש הוא דיי רגיל. כרטיס המסך שלי הוא: GForce FX 5200 שתי שאלות: 1) כמה זה משנה מה כרטיס המסך שלי בקניית מסך? 2) עד כמה המסך שהפירוט שלו למטה מתאים לצרכים שלי? מה כדאי לי לשפר (אם בכלל)? 3) מה דעתכם גם על המסך הזה: Viewsonic VA-1912 (לא מצאתי מפרט שלו באינטרנט)? תודה רבה מראש לכל המגיבים!!! המפרט לקוח מכאן: http://www.apexdigital.co.il/product_info-29+105.asp : כללי מסך TFT "19 LCD עם רענון פעיל של התצוגה. יחס תצוגה 16:10 זווית צפייה: 160°. הטיה: 5°לפנים, 15° לאחור. בהירות: 300 cd/m2 רמת ניגודיות ביחס 1:850 רזולוצית מסך 900 X 1440 @ 75Hz. מהירות תגובה 5 ms. תפריטי מסך ב-6 שפות כולל עב…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה לגבי מסכים: אני בקרוב מתחיל לימודי עיצוב גרפי ואני מעוניין לקנות מסך נוסף,אני מוגבל בתקציב וארצה לחסוך כמה שאפשר יש את המסך הזה: https://ksp.co.il/?uin=34017&txt_search=p2417h ויש את זה: https://ksp.co.il/?uin=36300&txt_search=e2417 ברור לי שהP הוא בסדרה יותר איכותית,אבל בחיטוט יותר מעמיק נראה שאין כ"כ הבדל משמעותי מבחינת הפאנל,אלא יותר בנתונים הפיזיים. הP עם pivot וחיבורי USB שזה לא כ"כ קריטי לי אז מה אני מפספס?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
אשמח לקבל המלצות אם מישהו מכיר איזה מבצע או מסך איכותי לעבודה משרדית בתקציב הזה. רצוי שיהיה בעל שני חיבורים לפחות של VGA ודיגיטלי.
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קניתי את המסך הזה אחרי שקראתי את ההמלצות בפורום הזה. המסך בהחלט שווה את ההוצאה ואיכות התמונה מעולה. רציתי רק לבדוק אם ההתחממות שלו זה דבר נורמלי גם אצל אחרים. היה לי מסך LCD "17 של LG לפניו והוא לא התחמם בצורה כזו. עם המסך הזה אני ממש מרגיש את החום שאני יושב מול המסך ואני לא יושב קרוב כל כך. אני אשמח לשמוע תגובות מאנשים שקנו את המסך תודה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב רכשתי מסך LG 24 אינט'ץ בו יש 2 חבירוים DVI וגם HDMI , שמעתי שהחיבור HDMI טוב יותר ואיכותי מ DVI באיכות תצוגה ובקול ועוד כמה דברים האם כדאי שאעבור לחיבור ממשק HDMI ? אני אשמח לקבל תשובות ממומחים
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי האם אפשר לראות בעין בלתי מזוינת את ההבדל באיכות בין שני החיבורים? האם מישהו עשה השוואה אחד מול השני על אותו מסך? כרגע אני מחובר בסמסונע 971P באנאלוגי עם מתאם בגלל הבעיה שיש ב DVI לפני שה WINDOWS עולה. אני מתקשה לראות את ההבדלים ללא השוואה בין שני החיבורים בזמן אמיתי לכן אני שואל אם מישהו הצליח לעשות בדיקה כזאת. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם מספיק רק להריץ את צבעי היסוד בכדי לגלות פיקסלים שרופים או שיש עוד דרכים בהם יש לי פיקסלים שרופים אך בבדיקה זאת אני לא אגלה אותם?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תקציב: 1500 ש״ח.שימושים: גיימינג.מה משחק: Far cry, battlefield 1, codגודל מסך: גג 24 אינצ׳.כרטיס מסך: geforce GTX 1070 8gb ddr5 vr ready הערות: חשוב לי שיהיה בו קצב רענון 144hz, וצבעים יפים. תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך בגודל 22 ,ראיתי כמה דגמים , אבל קודם כל- מה זה פאנל-מה החשיבות שלו? יש כמה דגמים: E228WFPוDellו SyncMaster 226BWוSamsungו FP222WוBenqו VX2235WMוViewsonicו L226WTQוLGו ראיתי את הסמסונג ואת הLG בחנות , ובLG התמונה הייתה יותר צבעונית וחדה,אבל יכול להיות שזה בגלל ששיחקו שם בהגדרות. השימוש העיקרי שלי במחשב הוא משחקים , אבל אני רואה בו גם הרבה סרטים,ולכן חשוב לי שיראו את שניהם בצורה טובה מאוד. תודה...
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם להביא מחול מסך מוזיל את המחיר בצורה כלשהיא? http://www.amazon.com/VG248QE-24-inch-LED-lit-Monitor-response/dp/B00B2HH7G0/ref=sr_1_3?ie=UTF8&qid=1412593910&sr=8-3&keywords=XL2420TE מול http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=VG248QE זה הבדל ענק
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הייתי שמחה לקבל המלצה למסך לגרפיקה27" אתם ממליצים על יותר גדול?, כמו נגיד עד 32"? ואילו פרמטרים אני צריכה לבדוק לפני שאני קונה? (צבעים, בהירות, רזולוציה וכו) ועל איזה חברה אתם ממליצים? כי אני לוידת כמה זה נכון אבל בראש שלי המסכים של DELL הם לא משו...., אני טועה? מה אומרים המומחים?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
-
המסך מאפס את עצמו כל כמה זמן,וכשאני מפעיל את המחשב יש מסך לבן וכתוב ''תצורה אוטומטית''. כבר ניסיתי לעשות הכל. מישהו יודע מה מתרחש? או שהגיע סופו של המסך?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המסך יומיים ורוצה לדעת: 1. איך בודקים אם יש פיקסל/ים שרופים? 2. איך מנקים את המסך...באיזו שיטה? חומרים מיוחדים? 3. האם אסור לגעת במסך? האם זה מקלקל ( שנידע) THX
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מזמין את המחשב עוד היום.. ואני רוצה לדעת האם כדאי, המוכר ב-TMS המליץ לי עליו יותר מה- Dell ... הוא הגירסא החדשה של 226BW.. בבקשה דחוף חוות דעת עליו הוא מחכה לתשובה..
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מסך מחשב 24" בשביל אבא שלי, בעיקר לצורך עבודה עם חלונות רבים של סביבות פיתוח לתוכנות ופשוט גלישה באינטרנט. תקציב - משהו בתחום של 1000-1400 ש"ח. שאלה קטנה - אם כל מה שהוא עושה עם המחשב זה מה שציינתי פה, צריכה להיות איזושהי בעייה אם הכרטיס מסך הוא כרטיס מובנה בלוח אם? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו שמע על המסכים האלו? http://www.swiftworld.net/2012/04/14/budget-korean-27-ips-monitor-information-and-comparison-of-the-different-brands-and-models/ יש מספר דגמים שמוכרים בקוריאה המבוססים על אותו פאנל של LG שעליו מבוססים מסכי ה IMAC. הקטע הוא שמוכרים באיביי, החל ב 285$ ומעלה. בזאפ מסכים בגודל הזה וברזולוציה הזאת מתחילים ב 3500 ש"ח... זה נשמע מאוד מפתה, האם מישהו ניסה אותם? האם מישהו הזמין מסכי מחשב מחו"ל ויודע מה העלויות הנוספות הכרוכות בזה? מכס? מע"מ? מס קניה? אגרות שחרור ממכס?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם במסכי FHD גודל הטקסט יהיה שונה בין מסך 22 לבין מסך 24? אני מחפש מסך לשימוש כללי ומעוניין שטקסטים לא יוצגו קטן מידיי ברזולוצייה האופטימלית
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-