עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. וגם שאין לי כרטיס מסך או גרפי אלא זה יהיה משולב בלוח אם. בקיצור הכי בסיס שיש. הלוח אם יהיה: GIGABYTE GA-M61P-S3 המסך יהיה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?model_id=469700 אין בעיה עם זה? המסך יעבוד? ועוד דבר: יש חשש לקנייה מהאינטרנט? לא צריך להגיע פיזית לחנות ולבדוק פיקסלים שרופים?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by qt1h00,

שלום, מצאתי את המסכים הבאים: BENQ 22 FP222W 2300 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2015&products_id=16394 ASUS 22 LCD MW221U 2500 שקל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_2260&products_id=15783 מישהו מכיר אישית את המסכים האלו? אני מניח מן הסתם שזו מטריצה ישנה יחסית אבל לפי הנתונים המסך נראה אחלה, נניח שמדובר ב 6 ביט הפרדת צבעים וכו' אם אני מעוניין במסך איכותי יחסית אך אני לא עוסק בעריכה תמונות ווידאו, בעיקר צפיה בסרטים, משחקים ואינטרנט האם נראה לכם שמדובר במסכים טובים?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

התקציב הוא 2300-2400 ככה... המסך מיועד למשחקים וסרטים..(ככה שצריך זויות צפיה רחבות)... גדול: 19 קיצור ראיתי את הנתונים של LG L1970HR והתרשמתי מאוד... מה אתם אומרים עליו? (המסכים האלו תתיחסו למסכים האלו SAMSUNG 960BF, LG L1932P, LG L1932TQ ,אם אפשר) תודה ירון..

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by dlivneh,

אני מתעניין ברכישת המסך. מסיבות בריאותיות אני צריך להגביה את המסך מהשולחן ב- 50 ס"מ לפחות. האם הרגל "החכמה" של המסך מתרוממת לגובה כזה. כמו כן, איפה אפשר לראות את המסך בתצוגה ? למשיב אודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. אני מעוניין לרכוש מסך טלויזיה לצורך עבודה עם המחשב מה אני צריך לבדוק לצורך הענין אם יש דגמים מועודפים התקציב עד 4K מיועד לחדר - לסרטים משחקים גלישה וכו' + איך מחשבים את המרחק מהטלויזיה (לדוגמא אם אני יושב כ- 3 מטר מהמסך לדוגמא) בתודה מראש, קובי

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by andeimirqhan,

שלום, ברצוני לרכוש מסך מחשב שישמש כיום חלק מתחנת עגינה מאולתרת לנייד ובעתיד הקרוב כמסך למחשב נייח. כמצוין בכותרת התקציב המתכונן הוא בין 900 ל1200, עם אפשרות לחריגה עבור מסכים משתלמים במיוחד. שימושים עיקריים הינם צפייה בסרטים וסדרות, קריאת מלל ומצגות ומשחקי אסטרטגיה ותפקידים. אין חשיבות לגודל המסך, הגדלים המצויינים הינם מההיכרות המועטה שלי עם טווח התקציב. עדיפות לכושר הפרדה גבוהה, צבעים מדויקים וזמני תגובה טובים על-פני גודל. אעדיף לרכוש מסך הזמין בחנויות הממוקמות בצפון הארץ, אך אין זו מכשלה אם מסך כדאי במיוחד זמין רק בחנות הממוקמת בגוש דן. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by סהר סופר,

שלום, רציתי לשאול האם המסך הזה BENQ GL2460 24 מומלץ לשימוש למשחקים? תודה.

8. Started by roma,

קניתי היום את המסך הנ"ל, אמא שלי בדקה פיקסלים מתים בחנות ולא היה, אבל היא לא בדקה צבע שחור אלא רק RGB. בבית הרצתי את הDEAD PIXEL BUDDY וגיליתי שרק בשחור פיקסל אחד לא פועל. בשאר הצבעים הוא עובד. רציתי לדעת מה בדיוק זה אומר.. ואיך מטפלים בזה מבחינת אחריות? ד"א החנות שממנה קניתי היא KSP.[br]פורסם בתאריך: 18.02.2009 בשעה 18:26:39 -הקפצה-זה ממש חשוב לי, אני רוצה לדעת אם הפיקסל הזה שלא מאיר בשחור ועפור כהה(כלומר נקודה לבנה), לאחר זמן מה פשוט יכבה ואני יראה אותו גם בגוונים בהירים כנקודה שחורה?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by x-niko,

25.5 אינץ' .. מישהו יודע אם הוא איכותי בתור מסך לגיימינג http://www.windowsmarketplace.com/details.aspx?view=info&itemid=6013825 וגם יש T260 רגיל בלי hd ..מה הבבדלים ביניהם? תודה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Snoway,

אז אחרי חיפוש קצרצר למסך מצאתי את שני אלו וראיתי שגוגל מביא יותר תוצאות על VIEWSONIC וזה נראה ממש יפה לדעתי כמו פה למשל : http://www.cybershack.com.au/review/australian-review-viewsonic-vx2363smhl-w וגם יש למסך 2MS שעד כמה שידוע לי זה דיי נדיר למסך IPS ? השימוש שלי למסך זה גיימינג בעיקר. המקום היחיד שמצאתי אותו זה פה : http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=VX2363S יש לכם מושג מי היבואן? (הם לא רשמו בפלונטר) יש למישהו ניסיון עם אחד מהמסכים? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by אישי555,

קניתי מסך מחשב Mag H2401C LCD וכשמדדתי את הרוחב שלו לעומת 22 אינטש שיש לי שמתי לב שהמאג צר יותר ב-1.2 ס"מ, אבל הוא ארוך יותר. האם זה הגיוני? כי חשבתי שככל שהאינטש גדול יותר גם הרוחב וגם האורך גדולים יותר. עשיתי קנייה נבונה? כי אצלי המסך תמיד הפוך ב-270 מעלות ולכן הרוחב מאוד חשוב לי

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אוקיי בוא נתחיל מזה שהתקציב הוא בסביבות 1200 ש"ח עדיף שיהיה מחברת KSP או חנות זולה אחרת בסביבת ראשל"צ אני מעוניין במסך "19 (עדיף שיהיה לבן) שיספק לי סך הכל גלישה באינטרנט (מקסימום משחק GTA) אין צורך ברמקולים אני צריך לפרט עוד משהו? יש מסך איכותי בגודל 22-20 אינץ' באיזור התקציב שלי? תודה לממליצים

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by rooster,

היי הייתי רוצה לדעת אם אתם חושבים שזה דבר נפוץ שמסך בגודל כזה מגיע עם פיקסל 1 שרוף או שאני אמור להחזיר אותו (הגיע עם שליח..) הדגם t260 תודה!

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מה הייתרון של הרזולוציה הזו (שעד עכשיו הייתה במסכי 24) על הרזולוציה הרגילה במסכי 22 1680x1050 ???

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by azaz,

אין לי מילים. לפני חצי שעה קניתי מהחנות מסך מחשב של סמסונג דגם 23 LCD FULL HD SAMSUNG דגם P2370MS. אני ינסה לקצר. המסך הולך לרוחב(הוא לא מרובע) וזה מה שהכי מפריע לי וחוץ מיזה הצבעים ואיך שרואים לא כמו המסך הקודם שהיה לי(המסך הקודם שהיה לי נשרף אחרי 3 וחצי שנים- גמר את הסוס) וחוץ מיזה המסך גם גדול מידי ואני לא צריך כזה גדול מספיק לי 19 אינץ אבל זה כבר טעות שלי,חשבתי זה יהיה טוב הגודל אבל זה מה יש. בקיצור מאוכזב קשות ואני הולך להחזיר אותו ביום ראשון. אגב המחיר שלו 1500. אל תקנו את המסך הזה ביזיון!

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by DeeKay,

אני מניח שהיה עדיף לשאול לפני קניית מסך אבל שיהיה. חיפוש בפורום לא מצא משהו ספציפי ובגוגל קיבלתי את זה, שלא כ"כ תורם להבנה. רק לסיום:

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by RealG,

ViewSonic VP930b Black 19" 8ms בסביבות ה 290 $. Brightness: 300 cd/m2 Contrast Ratio: 1000:1 Display Colors: 16.7 Million Display Type: UXGA Horizontal Refresh Rate: 24~92kHz Maximum Resolution: 1600x1200 Panel: Active Matrix, TFT LCD Pixel Pitch: 0.255mm Recommended Resolution: 1600x1200 Viewing Angle: 170°(H) / 170°(V) NEC Display Solutions 90GX2 Silver 19" 4ms LCD Monitor with 4-port USB 2.0 hub בסביבות ה 320 $. Brightness: 400 cd/m2 Contrast Ratio: 700:1 Display Colors: 16.2 Million Display Type: SXGA Horizontal Refresh Rate: 31.5-81.1 KHz Maximum Resolution: 1280x1024 Panel: TFT LCD Pixel Pitch: 0.294mm Recommended Resolution: 1280x1024 Viewing Angle: 170°(H) / 160°(…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. היי שאלה ראשונה: האם ה-730B הוא הבחירה הטובה ביותר בתקציב(ה-740B אני מעדיף שלא לקחת אותו מטעמי נוחות של קרבה לבית) למטרות גיימינג סדרות סרטים ואינטרנט שאלה שנייה- עמוד שני תודה מראש לעונים.

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. יש המלצות? שימושים עיקריים? תכנות, אינטרנט, אופיס, סרטים/סדרות וקצת משחקים ברמה של FIFA ו-PES, קצת עריכת סרטונים ביתיים וקצת פוטושופ (כתחביב, לא מקצועי במיוחד) רצוי מאוד: רזולוציה טבעית 1920x1080. הבנתי שעדיף להתרחק מפאנל TN, האם יש משהו בתקציב הזה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by proevo4ever,

שלום כולם, אני מחפש לקנות מסך למחשב בעיקר למשחקים, לאחר בדיקה קטנה ברשת הבנתי שמומלץ לקנות מסך מדגם DELL Ultrasharp ישנם 2 דגמים בהפרש של 300 שקל Dell UltraSharp U2415 או Dell UltraSharp U2412M האם ההפרש שווה? האם יש דגמים יותר טובים ומומלצים למשחקים? התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. לאחר כמה שנים עם מסך crt הוחלט לקנות מסך חדש התקציב עומד על על כ1500 ש"ח. יש 2 דגמים שהמליצו לי עליהם הdell u2312hm והdell u2412m ultra sharp האם הם שווים את הפרש המחירירם ביניהם? עריכה: ראיתי עכשיו גם את ה23 LG, IP-S236V LED איך הוא לעומת הdell? והאם יש משהו יותר מומלץ בתקציב הנ"ל?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by smootskin,

הי, כבר במשך כמעט שנה אני מתכנן על קניית כרטיס והחלטתי שהחודש אני עושה את הקנייה הזו. בשום שלב לא התפתיתי אפילו לברר על AMD כיוון שאני סובל מהתמיכה הגרועה שלהם במשחקים והדרייברים המתרסקים בעלי באגים אינסופיים. לאחר שהעליתי את הנושא במקום אחר, התפלאתי לגלות שיש את אותו סיפור גם עם NVIDIA. אז אני שואל אתכם כמוצא אחרון, האם עליי לצפות לדרייברים יציבים יותר כאשר אעבור ל NVIDIA או שאתכונן לסבול מבאגים כמו ב AMD? ואם כן אז אולי עדיף לי בתקציב משוער של 1500 ש"ח + - לרכוש בעצם כרטיס מסך של AMD ולא NVIDIA? הכרטיס שארכוש הוא: GTX970. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. OK, אני רוצה לרכז כאן שתי שאלות שחשובות לי: 1. האם בצגים הנ"ל (Dell 2407, 2408) אפשר לשחק במשחקים ברזולוציה הרגילה שלהם בלי למתוח את המסך? כלומר לשחק ב-1600*1200 עם פסים שחורים בצדדים בלי למתוח את התמונה במשחקים שאין להם מצב של מסך רחב? 2. האם מישהו ראה השוואה רצינית / גיבש דיעה לגבי איזה צג עדיף - 2407WFP-HC או 2408WFP? אני צריך להחליט ממש מהר אם אני רוצה את ה-2408 או את ה-2407HC, ואני חושש לקחת את החדש לפני שראיתי ביקורת רצינית שמשווה ביניהם... orleans נתן השוואה קטנה בין 2408WFP לבין 2407WFP-HC. עד כמה שאני מבין ל-2408 יש delay גדול יותר. עד כמה זה משפיע בסרטים / משחקים מהירים? פה יש עוד שני מקורות עם מידע לגבי ה-2408, אבל לא ראיתי בהם השוואה ל-2407HC: http://monitort…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by LiorZi,

שלום, לפני כחודש קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שיש בעיה בגוון השחור שלו, כאילו אין לו צבע שחור מלא, אלא שחור בתוספת סגול, משהו כמו בתמונה הזאת: http://i70.photobucket.com/albums/i115/icetrey47/DSC00945_resize.jpg זה לא המסך שלי, זו סתם תמונה מגוגל, אבל זו אותה הבעיה כמו אצלי רק שאצלי זה מפוזר יותר אחיד במסך. עשיתי Factory Reset, ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לנקות את החיבורים וכו' וכו' אבל שום דבר לא עזר. מחיפוש בגוגל עולה כי הבעיה הזו נפוצה בעיקר במסכים עם חיבור RGB, אבל אצלי זה מחובר דרך DVI ישירות ללוח אם (כרטיס מסך מובנה), ככה שכבר אין לי מושג מה יפתור את הבעיה. אשמח לעזרה בנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  25. 1.הבנתי שהמסכים הללו הם בבעלי פאנל IPS הכי מומלצים פה, רציתי לשאול, אם יש אולי עוד מסכים מומלצים עם פאנל זהה, אבל בעלי מסך דק יותר? אומנם רשום שהמסכים הם בעלי תאורת led, אבל הם נראים לי טיפה מיושנים מבחינת מראה ועובי, ולא דקים בדומה לשאר המסכים בשוק. 2.כמו כן, ראיתי שמדי פעם אנשים מזכירים את גירסת המסך Rev0, האם בקניית המסך חשוב להדגיש לקבל מסך מגירסא מסויימת? ומדוע? 3.ושאלה אחרונה, האם יש פה מישהו שקנה את ה24 אינץ על פני ה23, הבנתי שהתוספת אינץ היא רק לגובה, ויש תוספת מכובדת למחיר כאשר מסתכלים מבחינת ה% תוספת למחיר, ואחרי הכל זה נראה לא כל כך משתלם, או שיש משהו שאני מפספס, ויש עוד הבדים ביניהם פרט לאינץ הנוסף?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים