עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Thekingtom1992,

שלום מסך לגיימינג עד 2000 ש"ח, יש דבר כזה? מחפש המלצה מיועד לכרטיס מסך 1080

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by Aquestion,

היי מעוניין למכור שני מסכים ומעוניין לדעת מה השווי/עצתכם בתמחור אחד DELL U2713HTM בן כמה שנים, מצב מעולה, אך ללא הסטנד לתלייה בלבד השני ASUS XG258Q בן חצי שנה עדיין באחריות, מצ"ב מעולה תודה.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by smootskin,

הי, כבר במשך כמעט שנה אני מתכנן על קניית כרטיס והחלטתי שהחודש אני עושה את הקנייה הזו. בשום שלב לא התפתיתי אפילו לברר על AMD כיוון שאני סובל מהתמיכה הגרועה שלהם במשחקים והדרייברים המתרסקים בעלי באגים אינסופיים. לאחר שהעליתי את הנושא במקום אחר, התפלאתי לגלות שיש את אותו סיפור גם עם NVIDIA. אז אני שואל אתכם כמוצא אחרון, האם עליי לצפות לדרייברים יציבים יותר כאשר אעבור ל NVIDIA או שאתכונן לסבול מבאגים כמו ב AMD? ואם כן אז אולי עדיף לי בתקציב משוער של 1500 ש"ח + - לרכוש בעצם כרטיס מסך של AMD ולא NVIDIA? הכרטיס שארכוש הוא: GTX970. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. מישהו שמע על המסכים האלו? http://www.swiftworld.net/2012/04/14/budget-korean-27-ips-monitor-information-and-comparison-of-the-different-brands-and-models/ יש מספר דגמים שמוכרים בקוריאה המבוססים על אותו פאנל של LG שעליו מבוססים מסכי ה IMAC. הקטע הוא שמוכרים באיביי, החל ב 285$ ומעלה. בזאפ מסכים בגודל הזה וברזולוציה הזאת מתחילים ב 3500 ש"ח... זה נשמע מאוד מפתה, האם מישהו ניסה אותם? האם מישהו הזמין מסכי מחשב מחו"ל ויודע מה העלויות הנוספות הכרוכות בזה? מכס? מע"מ? מס קניה? אגרות שחרור ממכס?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 1.הבנתי שהמסכים הללו הם בבעלי פאנל IPS הכי מומלצים פה, רציתי לשאול, אם יש אולי עוד מסכים מומלצים עם פאנל זהה, אבל בעלי מסך דק יותר? אומנם רשום שהמסכים הם בעלי תאורת led, אבל הם נראים לי טיפה מיושנים מבחינת מראה ועובי, ולא דקים בדומה לשאר המסכים בשוק. 2.כמו כן, ראיתי שמדי פעם אנשים מזכירים את גירסת המסך Rev0, האם בקניית המסך חשוב להדגיש לקבל מסך מגירסא מסויימת? ומדוע? 3.ושאלה אחרונה, האם יש פה מישהו שקנה את ה24 אינץ על פני ה23, הבנתי שהתוספת אינץ היא רק לגובה, ויש תוספת מכובדת למחיר כאשר מסתכלים מבחינת ה% תוספת למחיר, ואחרי הכל זה נראה לא כל כך משתלם, או שיש משהו שאני מפספס, ויש עוד הבדים ביניהם פרט לאינץ הנוסף?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by MagnuM_47,

אני קונה בקרוב מסך יש לי בחירה, צריך את עזרתכם: 1) דגםT240 - אינץ24 (16:10) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,920x1,200dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI HDMI USBX2 AUDIO OUT FULL HD 2)דגם 2333HD-TV אינץ23 (16:9) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:10,000 רזולוציה 1,920x1,080dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI HDMI Component TV(Digital TV/Analog TV) Optical Out, Scart, CI Slot רמקולים 3WX2Ch FULL HD 3)דגם 2433BW אינץ24 (16:10) מהירות תגובה 5MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,920x1,200dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI FULL HD 4)דגם 2333HZ-3D אינץ23 (16:9) מהירות תגובה 3MS יחס ניגודיות 1:20,000 רזולוציה 1,680x1,050dpi חיבור: אנלוגי דיגטלי DVI תואם Mac מצטער על הבאלגן, ארבעת הדגמ…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. OK, אני רוצה לרכז כאן שתי שאלות שחשובות לי: 1. האם בצגים הנ"ל (Dell 2407, 2408) אפשר לשחק במשחקים ברזולוציה הרגילה שלהם בלי למתוח את המסך? כלומר לשחק ב-1600*1200 עם פסים שחורים בצדדים בלי למתוח את התמונה במשחקים שאין להם מצב של מסך רחב? 2. האם מישהו ראה השוואה רצינית / גיבש דיעה לגבי איזה צג עדיף - 2407WFP-HC או 2408WFP? אני צריך להחליט ממש מהר אם אני רוצה את ה-2408 או את ה-2407HC, ואני חושש לקחת את החדש לפני שראיתי ביקורת רצינית שמשווה ביניהם... orleans נתן השוואה קטנה בין 2408WFP לבין 2407WFP-HC. עד כמה שאני מבין ל-2408 יש delay גדול יותר. עד כמה זה משפיע בסרטים / משחקים מהירים? פה יש עוד שני מקורות עם מידע לגבי ה-2408, אבל לא ראיתי בהם השוואה ל-2407HC: http://monitort…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by proevo4ever,

שלום כולם, אני מחפש לקנות מסך למחשב בעיקר למשחקים, לאחר בדיקה קטנה ברשת הבנתי שמומלץ לקנות מסך מדגם DELL Ultrasharp ישנם 2 דגמים בהפרש של 300 שקל Dell UltraSharp U2415 או Dell UltraSharp U2412M האם ההפרש שווה? האם יש דגמים יותר טובים ומומלצים למשחקים? התקציב שלי הוא עד 1500 שקל.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום, מצאתי רשימה של מסכי Free-Sync שתומכים ב-G-SYNC: https://www.nvidia.com/en-us/geforce/products/g-sync-monitors/specs/ מישהו יודע אם ברשימה יש מסכים שנמכרים בארץ? יכולתי לבדוק ידנית ולמצוא מסך נורמלי אבל זה יקח הרבה זמן... ב-KSP חיפשתי... אין אפשרות למצוא Free-Sync מסכים שתומכים ב-G-Sync או שאתה שם פילטר על Free-Sync או על G-Sync

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by spaltiel,

האם מספיק רק להריץ את צבעי היסוד בכדי לגלות פיקסלים שרופים או שיש עוד דרכים בהם יש לי פיקסלים שרופים אך בבדיקה זאת אני לא אגלה אותם?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אשמח לקבל המלצות אם מישהו מכיר איזה מבצע או מסך איכותי לעבודה משרדית בתקציב הזה. רצוי שיהיה בעל שני חיבורים לפחות של VGA ודיגיטלי.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by CyberBot,

שאלה לגבי מסכים: אני בקרוב מתחיל לימודי עיצוב גרפי ואני מעוניין לקנות מסך נוסף,אני מוגבל בתקציב וארצה לחסוך כמה שאפשר יש את המסך הזה: https://ksp.co.il/?uin=34017&txt_search=p2417h ויש את זה: https://ksp.co.il/?uin=36300&txt_search=e2417 ברור לי שהP הוא בסדרה יותר איכותית,אבל בחיטוט יותר מעמיק נראה שאין כ"כ הבדל משמעותי מבחינת הפאנל,אלא יותר בנתונים הפיזיים. הP עם pivot וחיבורי USB שזה לא כ"כ קריטי לי אז מה אני מפספס?

13. Started by shapiro.guy,

שלום, אני מחפש לקנות מסך לעריכה גרפית, שישמש אותי כמוניטור לתוכנה after effects. התקציב שלי הוא 1000-1500 ש"ח. מדברים פה הרבה על הDell 2209wa, אבל הבנתי שהוא לא תומך בצורה מלאה בHD, ואני מתחיל לעבוד עכשיו הרבה עם HD. אתם יודעים האם אמור לצאת איזשהו שיפור למסך הזה שיכול להראות 1080p? יש מסך שתומך בHD עם פאנל כמו זה בתקציב שלי? כדאי לדעתכם להשקיע עוד בשביל שהמסך יוכל להגיע לרזולוציית HD, או שזה זניח? תודה! גיא

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by lompy,

הופיע לי איזה פיקסל באמצע המסך שתקוע על צבע טורקיז כזה. הבנתי שלא תמיד זה פיקסל מת אלא סתם פיקסל שנתקע על איזה צבע ואפשר לשחרר אותו איך שהוא אז באמת יש מצב לשחרר אותו לפני שאני ממש אחריות עליו

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=colspan: 2] [/TD][/TR] [TR] [TD=colspan: 2]שלום, אני מחפש מסך שיתחבר למחשב לעבודה רציפה עם הנייד כשאני בבית (מרחק צפייה של 65 סנטי׳ בערך) המחשב הוא מק עם רזולציית 1440p. ושישמש גם לצפיית סרטים בhd מהמיטה (מרחק של בערך 1.5 מטר). מה עדיף לקנות מסך מחשב או טלוויזיה? אני לא מתכוון להתחבר לyes/hot וכל הצפייה תעשה דרך xmbc. איזה גודל של מסך עם איזו רזולוציה? תודה מראש[/TD] [/TR] [/TABLE]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by LiorZi,

שלום, לפני כחודש קניתי את המסך הנ"ל ושמתי לב שיש בעיה בגוון השחור שלו, כאילו אין לו צבע שחור מלא, אלא שחור בתוספת סגול, משהו כמו בתמונה הזאת: http://i70.photobucket.com/albums/i115/icetrey47/DSC00945_resize.jpg זה לא המסך שלי, זו סתם תמונה מגוגל, אבל זו אותה הבעיה כמו אצלי רק שאצלי זה מפוזר יותר אחיד במסך. עשיתי Factory Reset, ניסיתי לשחק עם ההגדרות, לנקות את החיבורים וכו' וכו' אבל שום דבר לא עזר. מחיפוש בגוגל עולה כי הבעיה הזו נפוצה בעיקר במסכים עם חיבור RGB, אבל אצלי זה מחובר דרך DVI ישירות ללוח אם (כרטיס מסך מובנה), ככה שכבר אין לי מושג מה יפתור את הבעיה. אשמח לעזרה בנושא, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלום חברים, שלשום עקב הפסקת חשמל נשרף לי מסך מחשב אהוב (Viewsonic vp930b). כבר הספקתי לרוץ ולקנות אחד אחר במקומו (u2312hm) אבל ממש הייתי רוצה להשמיש את הישן. מישהו מכיר מעבדה אמינה לתיקון מסכי מחשב? המון תודה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. מישהו יודע האם מחשב ALLINONE עם יציאת HDMI יכול לתפקד גם כמסך עבור מחשב אחר ?

19. שלום חברים מה שלומכם?? אז ככה אני קונה מחשב חדש ואני רוצה מסך מחשב (מקריאה שלי פה בפורום הבנתי LED\ LCD לא כזה משנה אלה הפאנל והאיכות) איכותי, שמתאים למשחקי מחשב FPS בעיקר ושלא יעלה מעל ל-800 ש'ח(לא יהרוג אף אחד אם יחרוג טיפה ). תודה מראש לעוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום יש לי עכשיו מסך LG M1917A שיש בו חיבור ואפשר לראות בו גם טלוויזיה אני מחפש מסך מחשב מומלץ מאוד וטוב למשחקים שזו העדיפות הכי גבוהה שאפשר לראות בו גם טלוויזיה באיכות סבירה אין הגבלה ממש במחיר...

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by NoobSAviv,

שלום לכולם. משום מה נכנסתי לקייאספי כדי לתת לכם את המפרט המדוייק של המסך שקניתי מהם+לינק על מנת שתתנו לי מענה ועצה בנושא אבל אני רואה שכבר לא ניתן לקנות אצלם מסך 27inch בכלל והוא כבר לא מופיע כמוצר ואפילו כ-לא נמצא במלאי אצלם!!...קצת מוזר הזוי ומצחיק. בכל אופן עפ"י הקבלה זה המסך שקניתי מהם שד"א אני מאוד מרוצה ממנו: samsung s27e390hs led pls 27 inch 4sm vga hdmi wide screen black+blue קבלתי בצירוף דיסק התקנה..שאלתי אותם מה הצורך בדיסק? הרי הכרטיס מסך לבד עושה התאמה לרזולוציית המסך..אל תתפסו אותי במילה הטכנית של התשובה אני לא הכי בקיא במסכים ספציפית פשוט ראיתי עסקה שנראית לי עניינית ביחס לאינצ' ולגודל מול הסכום כסף אז הלכתי עליה. הנקוד…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום רב רכשתי מסך LG 24 אינט'ץ בו יש 2 חבירוים DVI וגם HDMI , שמעתי שהחיבור HDMI טוב יותר ואיכותי מ DVI באיכות תצוגה ובקול ועוד כמה דברים האם כדאי שאעבור לחיבור ממשק HDMI ? אני אשמח לקבל תשובות ממומחים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by guylederer0,

רציתי לפתוח תנושא ולשאול תשאלה אומרים שמסך 2 ms מומלץ למשחקים בגלל שהוא עקרונית "יותר מהיר" ממה שאני הבנתי העין האנושית לא שמה לב להבדל מתחת ל 8 ms אז בעקרון 5-2 זה בעצם אותו דבר לא ? ואם לא אז מה ההבדל האמיתי בנהם אני מבולבל וצריך הסבר רציני תודה :]

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by dani0147,

אני צריך המלצה למסך 24 אינץ לגיימינג עד 1350 ש"ח הכרטיס מסך שלי הוא HD 7870 תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by arield,

טוב אז סוף סוף אני מתחדש לי במסך מחשב חדש(אחרי הLG שיש לי אותו 7 שנים חח). בכל מקרה אני צריך המלצה על מסך מחשב שיהיה בגודל בין 20 אינץ' ל-22 אינץ'(עם עדיפות לקטן יותר מ22"). אני גיימר שמשחק הרבה במחשב(עם מערך כרטיסים GTX570).וחשוב לי שהמסך יהיה איכותי. חשוב גם שיתמוך בFHD. התקציב שלי הוא עד 1200 שקלים גג. איזה מסך אתם ממליצים לי לקנות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים