עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כבר זמן רב שאני מתלבט לגבי הקנייה של המסך הזה. אך יש מספר דברים שקצת מרתיעים אותי. כרגע אני עם מסך 19 אינץ' של פיליפס ברזולציה 1440X900. השימושים של הם משחקים סרטים מוזיקה תכנות אינטרנט ועוד. העניין הוא שאני לא נוהג לשדרג את מחשב כל שנה זה לא בראש סדר העדיפויות שלי. עכשיו השאלה היא כזאת, בהנחה שעכשיו אני מוכן להוציא סכום כסף לא מבוטל על מחשב(נגיד עד 5K) פלוס המסך שזה עוד 2.3K בערך, ואני לא הולך לשדרג את המחשב ב-3 שנים הקרובות לפחות. השאלה מה עדיף, להישאר עם מסך 19 ברזולוציה כזו שיכול להיות שגם בעוד 3 שנים יהיו משחקים שיעבדו עליו על הגדרות מינימליות ואולי אפילו טיפה יותר, או לקנות מסך FULL HD וכבר בשנה הבאה כנראה להרגיש ירידה ניכרת של ביצועיים, שלא לדבר על ההגדרות שאני אשח…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. היי, אני רוצה לדעת אם מישהו עשה משהו דומה או יכול לייעץ איך אני יכול לעשות דבר כזה: 1.לחבר את מסך המחשב_22" לזרוע על קיר בצמוד למיטה. 2. המסך יעמוד במצב "סטנדביי" בזווית הקיר כמו שתלויים מסכי טלוויזיה על קירות. 3. במצב אקטיבי הזרוע תצא מהקיר לכיוון המיטה והמסך ישנה זווית אל כיוון הישיבה על המיטה. 4. יהיה אפשר לנעול את המסך במצב הזה כדי שלא יזוז ויהיה אפשר להשתמש בו לצרכי המחשב, בעת סיום נחזיר אותו בקיפול של הזרוע אל הקיר למצב סטנדביי. נשמע תמוהה או אפשרי? לגבי חיווט והכל עם נועלנים לקיר. משהו אולי בסגנון הזה: http://www.ebay.com/itm/TV-Computer-Flat-Screen-LCD-Plasma-Display-Articulate-Swivel-Tilt-Arm-Wall-Mount- /400449827665 מדובר במסך Philips 226V3L , ללא תקן תליה(אין …

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by ranrubin1,

ברשותי 2 מסכים של SAMSUNG ישנים SyncMaster B2230 + Syncmaster 2033sw אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש תקציב 1000 ש"ח מקסימום ישמש אותי למשחקים וגלישה בעיקר מפרט המחשב שלי intel i5 4570 8gm ram radeon r9 280xvapor x המחשב שלי יוכל להריץ 1440P ? אני ממש יכול להסתפק ב1080P . לא מבין בעניין המסכים אבל המסכים שיש לי כרגע דיי מכאיבים לי בעיניים וזה מבאס . ואם בכלל החלפת מסך מומלצת בתקציב הזה אני ארגיש שינוי ?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by GODFATHER4,

אבא שלי שמע על ה-LG ממישהו שהפיקסלים נשרפו לו והוא כנראה יורד מה-LG הוא רוצה לקנות את זה: http://www.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=410907 זה מסך טוב?...הוא 2MS עם DVI.....

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. האם זה גם פאנל TN רגיל? למה למשל במסך שכזה הזווית צפייה היא הרבה הרבה יותר גדולה ממסך מחשב עם פאנל TN? למשל יש לי טלויזיה מחברה שהיא בטח גנרית, TOPFIELD, 42 אינץ שהיא פול HD, כרגע המחשב שלי מחובר ממנה ובמשחקים וכדומה רואים מדהים, פשוט ממש מושלם, במיוחד עם סרטי FHD. אז מה כל ההבדל בין מסכים כאלו לכאלו? תודה על התשובות

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by d800,

שלום חברים אני מתלבט בין שני המסכים, מבחינתי אין משמעות לפערי המחיר בין המסכים, חשובה האיכות וגם גודל המסך (שיהיה גדול). אני עובד הרבה הרבה על פוטושופ ועריכת וידאו מידי פעם. https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5239 או https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13955 אשמח לשמוע דעתכם המקצועית תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by pms1,

שלום עיקר השימושים שלי זה word קריאת מסמכים באיזה מהמסכים יהיה יותר נוח לעיניים לקרוא ? מבחינת גודל נקודה שלא יהי קטן מידיי ? חדות ? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by boss,

Samsung T27A950 3D Led 27'' 2ms 2xHDMI WideScreen Black‎ אני לא מוצא מידע על שלט אם לא, תציעו לי מסך מחשב+טלויזיה כולל שלט HDMI הכי חדש תקציב עד 4000 שקל תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by carpedm,

היי, האם יש מישהו שיש לו את המסך הזה ויכול לתת לי רשמים א. לגבי ביצועים שלו (בעיקר לגבי סרטים) יש לי חשש כנראה בלתי מוצדק מזמן תגובה של 8ms ב. האם מישהו יכול להעלות לפורום או לכוון אותי לקישור בפורום שיש תמונות של המסך הזה (הייתי שמח לראות אותו מחוץ לקונטקסט של פרסומות)

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by נמשל,

שלום, יש לי מסך דל 2407 (מסך מדהים, מומלץ). עקב הברקים ניתקתי אתמול את המסך והמחשב מהחשמל. כשהחזרתי אותם אחרי כמה שעות, המחשב עולה, אך המסך מסרב בכל תוקף לעלות. הוא מוסר שאין לו signal מהמחשב והוא נמצא תחת save power הוא מחובר תחת כבל DVI כל מה שעשיתי לא עזר: עשרות פעמים ריסטרט למחשב, ניתקתי את הכבלים והחזרתי זה כבר קרה לי בעבר אך הוא חזר לעצמו הפעם כבר יממה ואין שום פתרון באופק יש למישהו רעיונות? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלו את השולחן עבודה,או בנגן שאני רואה בו את הסרט לבחור את הרזולוציה הזאת? או שזה לא משנה בגלל שלסרט יש רזולוציה משלו?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. מסך המחשב לא עולה לי בכלל (משמש אותי לעבודה) אמנם נורת המסך נדלקת למסך שלי מסוג VP 930B של VIEWSONIC 19 (מסך מעולה שהיה לי 4 שנים) אך המסך לא מראה שום דבר וגם לא רואים בו כלום נורית החיווי של ההדלקה עדיין בצבע ירוק ונדלקת. חיברתי את המחשב למסך אחר והכל בסדר עם המחשב כי יש תמונה במסך האחר! לכן אני מניח שהתקלה היא במסך לצערי ! פתחתי את המסך אולי למצוא פיוז או משהו שנראה שרוף אבל לא מצאתי כזה. להיפך ראיתי כי יש מתח יציאה של כ 5V בכל מיני מקומות כולל ביציאה, וכך אני מניח שהשנאי לא נשרף. יש כדאיות בכלל לתקן מסך כזה? במסך חוץ מלד ההפעלה לא דולק שום דבר גם לא שאני לוחץ על כפתורי השליטה שלו תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. מה אתם אומרים על מסך - Fujitsu דגם LED L22T-2 גודל ''21.5 לשימוש ביתי אם זה לא לענין אז אני מחפש משהו עד 700 ש"ח ומסך כולל רמקולים

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מישהו יודע האם מחשב ALLINONE עם יציאת HDMI יכול לתפקד גם כמסך עבור מחשב אחר ?

15. מחפש מסך 22+ עד 1700 שקל מיועד למשחקים וסרטים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by israel1970,

אני מחפש מסך 4K עד 3000 (יש חיה כזו?) קראתי את הביקורות על הדל והסמסונג( P2815Q , U28D590D) ואני מחפש המלצה קצת יותר טובה לא אכפת לי גם אם המסך מחו"ל (אעשה ייבוא כנדרש אם צריך) השימושים העיקריים הם גרפיקה, אינטרנט, סרטי וידאו ומוזיקה) כ המסך שיש לי כרגע: 560TI תודה רבה על כל המלצה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. שלום לכולם חבר שלי בנה לילד שלו מחשב גיימינג ועכשיו הוא צריך מסך מחשב שיתאים לכך הוא מכוון ל24 אינץ' עם אופציה (לדעתי בלתי אפשרי בתקציב) ל27. מה שחשוב זה מינימום 144 הרץ. זמן תגובה נמוך כמובן. התקציב הוא 1000 ש"ח , כשבמדית הצורך אפשר לחרוג ולהגיע ל1200. הוא ראה את המסך הזה : https://www.htzone.co.il/item/48721/מסך-גיימינג-_23.8/#productFullSpec2 שעולה 1250 באתר אבל הוא יכול לקנות ב1175 . המסך הזה טוב ? יש המלצות נוספות ? תודה

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  18. Started by avinatbezeq,

נבחר CNET "אחד מהמסכים הכי טובים שראינו, אבל יקר. זה המסך לקנות אם יש לך את הכסך. בכנות, גם אם אין לך את הכסף, כדאי שתתחיל לחסוך בשבילו - הוא עד כדי כך טוב". ועכשיו הדילמה - להישאר עם ה-2410 שקניתי ועוד לא הפעלתי ומחכה למחשב החדש, ולהפעיל אותו בשלישיה עם עוד שני עשרים אינטש עומדים, או למכור את ה-2410 ולקנות את ה-2711.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. קודם כל - המסך מדהים. מייד רצתי להפעיל סרטים לראות אם אני רואה בעיה כמו שאמרו פה שקיימת - אבל לא ראיתי כלום, צבעים נכונים יותר ממה שהייתי רגיל, סוף סוף פוקוס בטקסטים בתוכנת עריכה, וכו'... השאלות שלי: 1. חיברתי עם החיבור שמגיע עם המסך עצמו ולא DVI, אבל לכרטיס מסך שלי אין כניסה למשהו חוץ מ DVI, אז יש לי פלאג קטן שממיר את מה שמגיע עם המסך לDVI (ואיתו השתמשתי). ניסיתי לראות ריצודים בסרטים כמו שהזהירו אותי בפורום שיקרה - אבל לא ראיתי והאיכות מדהימה לדעתי. האם עדיין יש טעם לנסות להשיג / לקנות כבל DVI ? האם זה יוכל לשפר את האיכות עוד יותר ? 2. האם יש צורך בהתקנת הדרייבר המצורף למסך (בא בדיסק) ? מה יש שמה והאם זה נחוץ כדי לשפר את האיכות? פשוט הוא נראה לי מצויין כרגע גם ב…

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by DudyW,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה, אני מחפש מסך 20" רגיל (4:3) כשהרעיון הוא שיהיה לו יחס ניגודיות גבוהה (עדיף יחס סטטי) אם אין בנמצא אז אולי 19.. המלצותיכם ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by xeyt,

אוקי אני הולך לקנות מסך LCD 19 8MS כנראה proview או סמנסונג עכשיו יש שתי אופציות יש את ה מסך רחב שהוא עולה סך הכל 90 שקל יותר והמליצו שם מאוד עליו פשוט לא הייתי בטוח ויש כמובן את הרגיל מה עדיף?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. שלום חברים אני מחפש מסך למחשב שלי יש לי כרטיס מסך 1080T ומחשב מאוד חזק המסך שיש לי כרגע מאוד מאוד יישן אין אפילו חיבור HDMI פשוט הוא בין 10+- לכן אני רוצה מסך מחשב שיתן לי לנצל את הכסף שהשקעתי במחשב. מחפש מסך מחשב 24 איצ' ומעלה עדיפות למסך מעוגל 2K שיהיה 144HZ עם זמן תגובה של 1-4MS אם נכנס לתקציב אז גם G-SYNC בעיקרון המסך בשביל משחקי מחשב ובעיקר ללימודים וקריאה ועבודה מרובה לכן חשוב שלא יכאיב בעניים שיתן ביצועים כמה שיותר טובים וכמובן שלא יחרוג מהתקציב התקציב זה 2,000 ש"ח אם חריגה של 500 ש"ח.. אשמח להצעות או לסיקורים על משהו טוב ומומלץ

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך של dell u3014 ניקיתי אותו מאבק באמצעות המברשת ונישארו לי סימנים קטנים על המסך כמו "שריטות" קטנות ועל מנת להוריד אותם הייתי צריך להשתמש במטלית לניקוי משקפיים. מדוע המברשת השאירה לי את הסימנים הללו? למרות שהיא מיועדת לניקוי מסכי lcd והאם מותר להשתמש במטלית לניקוי משקפיים לניקוי אבק?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. שלום אני מחפש מסך למחשב שלי בגודל 24 אינץ בטכנולוגיית FULL HD שיתמוך ברזולוציה 1920 על 1024 , דגש על מסך באיכות גבוהה עם חיבור HDMI ורמקולים טובים תקציב עד 1400 ש"ח מחנויות בקריות וחיפה בלבד או חנויות שעושות משלוח עד הבית. תודה.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. כמעט כל מסכים היום על 300 cd/m² והבנתי מפה שזה לא בריא- לעניים ועושה כאבי ראש.. זאת אומרת שכל המסכים (LCD) לא "בריאים", אפשר איך שהוא להוריד את הבהירות בהגדרות או שפשוט צריך להיות פחות במחשב?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים