עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. שלום, שמתי לב היום לכתם אפור באמצע המסך,שלא היה שקיבלתי אותו (אתמול),וזה לא יכול להיות פיקסל שרוף,פשוט כי זה גדול מדי. ניסיתי לצלם אותו,אבל לא רואים אותו בכלל,ורציתי לדעת מה זה יכול להיות.(אני לא יודע אם זה לכלוך,כי שכיביתי את המסך,לא ראיתי את הכתם). רואים את הכתם בעיקר על רקע בהיר. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by morgoth,

רכשתי את המסך בארה"ב והוא פעל יופי שבוע ושלשום הוא התחיל להקפיץ לי מסך כחלחל שכתוב בו: "This computer is not authorized For use with this LCD display. Please use the perfectSuite program to disable the Theft Deterrence feature" עכשיו עד לפני עשר דקות הtheft deterrence היה בכלל מבוטל ככה שלא היתה שום סיבה הגיונית למסך הכחול הזה. בחלק מהניסיונות שלי להיפטר ממנו ניסיתי לעשות enable לאופציה, הכנסתי סיסמא פעמיים לחצתי על accept והוא חזר חזרה למסך שבו כתוב לי שהtheft deterrence מבוטל. כלומר לא הצלחתי להפעיל את האופציה. לפני 10 דקות ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה perfectsuit. התקנתי אותה בהצלחה ואז ראיתי שהtheft deterrence מופעל. למרות זאת המסך הכחול עדיין יושב לי פה באמצע המסך ול…

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. נניח את הצ'אי מאי 22 אינצ'.. אפשר להפוך לטלביזיה ע"י חיבור אנטנה או שרק מסך טלביזיה יכול לשמש לזה? במידה והתשובה שלילית.. קיים מכשיר המאפשר את הדבר הזה?

4. אז קניתי מסך LCD חדש. ה-L1970HR של LG (כן נו...). בקצרה, זה חרא של מסך, ואו שאני קיבלתי משהו דפוק, או שבזאפ ישנם 17 אידיוטים עם ראיה 2:2. רוצים LCD דחוף? תחסכו למינימום פאנל MVA או תשברו תוכנית חסכון. בכל אופן, בעיה נפוצה (עד כמה שאני מבין) היא בהירות משתנה במסכי TN. אני מן הסתם לא היחידי בעולם עם הבעיה הזו כך שיכול מאד להיות שקיים פתרון. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Eliya,

רשום בכותרת הכל שיהיה רזולוציה 1920X1200 למשחקים וסרטים ב1400 אולי חריגה קטנה גם טוב אשמח לשמוע הצעות

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Eugene,

שלום התחדשתי במסך T240 Samsung ורציתי לחבר אותו לממיר יס. האם עליי ללכת לקנות את הכבל VGA ל- RGB ובזה ניגמר הסיפור? או שעליי להשיקע כסף גם בכרטיס טלויזיה. סליחה על הבורות אוליי כבר שאלו את השאלה הזאתי אבל לא מצאתי תשובה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by seladlev,

שלום רכשתי מסך של lg w2042t יש לי כרטיס מסך geforce 8500 512mb יש לי חיבור dvi וחיבור vga 1) מה ההבדל בין החיבורים 2) איזה חיבור עדיף ולמה? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Idosavir,

שלום, מעוניין לרכוש מסך מחשב בגודל כ21 אינץ לעבודה משרדית ממושכת. הבנתי שאם הספק הוא חיצוני אז יש פחות קרינה שזה חשוב לי מאחר ואני מול המחשב כ12 ולפעמים יותר שעות ביום. על מה אתם ממליצים? אין לי מגבלה כלשהיא מבחינת המחיר מאחר וזו קנייה אחת לכמה שנים תודה, אידו.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by avivlevimz,

קניתי מסך 32ינ'צ ואני רוצה לתלות אותו על קיר גבס, האם אפשר לעסות זאת? אני רוצה עם יד או משהו, האם כדי לתלות עם יד או פשוט להניח את הLCD על שולחן?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by DakloN,

בשעה טובה ומוצלחת אתמול הוא הגיע אלי.. מהתרשמות ראשונית איכותו ממש טובה ולא נופלת מהVP930 שהיה לי... אממ מה עוד.. הגודל.. כן הגודל!!! חברים אמרו לי שזה גדול מידי עד ששיחקו. ומיד שינו את הדעה שלהם!. זה חויה ומתרגלים מהר מאוד... צבעים טובים, ביצועים טובים בסרטים ומשחקים... בקיצור.. ממליץ לכולם בחום למי שיש תקציב ולא מפחד מהגודל! [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. אני הדלקתי תמסך וזה פתאום ניהיה כבר איזה שבוע זה ככה.מה זה מיהו יודע..? וזה מסך crt

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by IGk,

שלום אני מחפש המלצה למסך 20-23 אינץ תקציב 1000-2000 ש"ח לשימושי מחשב כללי (גלישה באינטרנט ומשחקיםCOD 4, AA) לא לטלוויזיה וסרטים בשביל זה יש מסך 37 אינץ שמחובר למחשב תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by bbking,

שלום לכם אני רוצה לקנות מסך האם מה שהבאתי כדאי לקנות ? כן/לא? תקציב עד 700 ש"ח לרוצים להביא מסך מומלץ אחר לינק http://www.shirion-computers.com/pl_product~LG-E2242TC-LED~20~93.htm תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ashraf,

שלום, לפני כיומיים רכשתי לעצמי את ה 2209 - חיברתי אותו דרך יציאת ה VGA (אין לי יציאת DVI) וזה עבד מצויין. אחרי כמה דקות של שימוש התחלתי להבחין בטשטוש/רעש מסויים בעיקר סביב הטקסטים. לא כל כך קל להבחין ברעש אך כשמסתכלים מספיק טוב ניתן להבחין בכך שהפיקסלים "רועדים". יש לציין שלאחר ביצוע AUTO ADJUST הבעיה נעלמת אך היא חוזרת אחרי מספר דקות. האם יש פתרון טוב יותר מאשר להחזיר את המסך לאייבורי?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by lompy,

אני לא מבין גדול במסכים אבל על פניו נראה קניה טובה מסך 19 8MS ניגודיות 1:600 כולל DVI מחיר 1700 ש"ח בדקתי קצת על החברה ועל הדגמים אחרים ובסה"כ התגובות טובות (על המסך הזה לא מצאתי ביקורת בשום מקום) אני מניח שלעבודה שוטפת הוא יהיה סבבה אבל השאלה הגדולה איך הוא במשחקים אם יש לכם המלצה למסך דומה בנתונים ובמחיר דומה אני אשמח לשמוע

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Guymz,

אהלן חברה, יש לי כרגע מסך ישן של סמסונג והצבעים בו גרועים ממש ובא לי מסך חדש. במידה והשימוש העיקרי שלי הוא עריכת תמונות, צפיה בסדרות וקצת גיימינג, האם המסך הזה יספיק? מה אתם חושבים עליו? https://www.wellcom.co.il/index.php?route=product/product&product_id=15538 אני שואל כי יש מסך דומה במחיר של קצת מעל 1000 ש"ח: https://www.wellcom.co.il/u2417h האם ההפרש במחיר מוצדק? ובנוסף, יש לי שאלה נוספת. אם אני קונה כבר מחשב חדש אני שוקל לקנות 27", אבל בתקציב שלי נכנס רק 1080P, האם הרזולוציה הזאת לא נמוכה מידיי למסך בגודל כזה? תודה מראש, גיא.

17. Started by yair85,

שלום... אתמול קניתי מסך סמסונג 2253, והיום אני מעוניין להחליף אותו ל2243 או לLG 2253 רציתי לדעת מהם ההבדלים בניהם, ובאיזה מסך רואים טוב יותר, ובכלל.. מה ממולץ יותר? בתודה מראש [br]פורסם בתאריך: 30.10.2008 בשעה 05:46:35 עוד שאלה קטנה...ב lg 2252 יש אפשרות להזיז אותו לצדדים כמו ב- 2243 ? או שהוא קבוע כמו ה- 2253 ?

18. Started by GbeTech,

הזמנתי מחשב מ www.rsm.co.il, והם הפסיקו למכור את המסך שהמליצו לי עליו פה - Samsung P2350 23". במקומו הציעו את ה LG E2350, שעל פני השטח נראה יותר טוב, עד כמה שאני מבין. ה LG: http://www.productwiki.com/lg-e2350/ ה SAMSUMG: http://www.productwiki.com/samsung-syncmaster-p2350/ בנוסף, הוא LED. איך זה משפיע על ביצועים למשחקים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  19. אני רוצה לקנות מסך 22" ודיברתי עם מישו ואמר לי שהחברה הזאת מישתווה לMW221C ASUS מישו מכיר יודע משו!?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by רמי כהן,

יש לי שאלה : קניתי מסך מאייבורי לפני שנתיים בערך הבעיה שתמיד שאני מעלה רזולוציה מעל 1024X768 רואים ממש גי'פה למה ? אפשר במסך הזה לראות רק 600X800 , 1024X768 , 1280X1024 כל השאר המסך ניהיה מרוח או שרואים ממש לא ברור ! הבעיה בכרטיס מסך או במסך עצמו ? לוח - G41 אינטל . http://www.nu-global.com/product.aspx?cid=C_00000001&ccid=C_00000006&pid=P_00000011

21. Started by Enthalpy,

אני מחפש מסך LCD רחב למשחקים בעיקר. וראיתי כמה אפשרויות הChi Mei 22 ה Dell 20 Asus 22 וה W2221AוNu Tech כולם בתקציב הנתון כאשר שמעתי התרשמויות טובות גם על הNu Tech וגם על הDell והכרטיס מסך המיועד הוא הR600 כאשר הוא יצא.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by nimrodgans,

חברי הפורום היקרים! אשמח לעזרה ברכישת מסך הכי טוב שניתן בהתאם להגבלות - 24 אינץ' ומעלה. - עד 1100 ש"ח. - לא מיועד לגיימינג אלא בעיקר לעבודה. - שוליים דקים, אנחנו לא בשנת 2000. - ללא רמקולים מובנים וכל מיני דברים גרועים כאלה למיניהם. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by David Ell,

שלום לכולם אני כרגע בונה מערכת חדשה (ברובה לפחות) ואני צריך המלצה למסך חדש. אני רוצה רזולוציה של 1440/1600P (לא בשתי מסכים אם זה אפשרי). תקציב גג 1,000. אני לא מבין גדול במסכים ככה שאני לא יודע אם זה נחשב תקציב טוב למסכים האלה. אני גם רואה המון סרטים וסדרות, אז אם יש הבדל בין מסך רגיל לבין כזה שאיכותי יותר בסרטים כדאי את האיכותי יותר. ואם אפשר שיהיה 120FPS זה מעולה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by ronen100,

קניתי מחשב עם כרטיס RTX 2060 SUPER ועכשיו מחפש מסך שינצל את היכולות של הכרטיס ,מחפש מסך 27 (עדיף) או 24 ( אם יותר איכותי ) עם 1440p 144hz ראיתי את המסך של asus designo mx27aq האם זה מסך טוב או כדאי לחפש מסך אחר ( מעדיף להישאר בתקציב של עד 1800 אבל אפשר למתוח עד 2000 )

25. Started by metalfolks,

שלום כולם, העולם מלא במסכים ואני לא יודע במה לבחור (דומה לרוב ההודעות בפורום הא?) תכנות זה המטרה של המסכים האלה. כרגע אני משתמש במסך טלוויזיה HDTV ענק שלא נוח לי. אחרי הפוסט הזה, הגעתי למסקנה שכדאי לי לנסות. המצב האולטימטיבי, הוא שלושה מסכי "משנה" (כשאני אומר משנה אני מתכוון באיכות, שכאשר מיועדת לתכנות, נראה לי הדבר היחידי שחשוב הוא שהטקסט יהיה ברור וכמה שפחות eye-strain, כן?), או שניים, לפי המצב של המחיר בישראל (גאד אני שונא את מצב המחירים בישראל). הדבר העיקרי שאני עושה על המחשב; תכנות. בלי צחוק. אני מתכנת יותר מדי כדי להיות עם מסך לא בסדר. אין לי עדיפות לכלום, אני לא בטוח איזה גודל מסך אני רוצה, 19-23 נראה לי בסדר, לא? אני לא בטוח כמה זה עולה, אז אני לא בטוח כמה תקציב י…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.