מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה , אני צריך שתתנו לי מסכים שתומכים בקצב רענון 120 הרץ שקיימים היום בשוק בחנויות בישראל , אודה לכם מאוד.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי הצעה לרכוש את המסך הבא (מחו"ל): דגם HP2711x VGA + DVI-D (HDCP) + HDMI (HDCP) 1920 x 1080 1000:1 (3,000,000:1 Dynamic) Contrast 300cd/m² Brightness 170°/160° Viewing Angles 5ms Response Time 72% NTSC Color Gamut אשמח לשמוע מה דעתכם ביחס למסכים המומלצים בפורום של DELL וסמסונג. האם האיכות שלו טובה ביחס אליהם ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחר מסך שישמש בעיקר ללימודים ועבודה משרדית (אינטרנט, אופיס, קצת פוטושופ) ומשחקים עם כרטיס מסך Radeon 5770. חשוב לי נושא הארגונומיה של המסך, שכן אני יושב קרוב למסך ואופציה לתלותו על הקיר יכולה להיות נחמדה כדי לפגוע כמה שפחות בראייה. הגודל המתבקש הינו 20-21.5, שוב כי אני יושב דיי קרוב ואם אני רוצה לראות סרטים אז המחשב מחובר לLCD 32". הקנייה תתבצע באייבורי, שכן אני רוכש שם עוד מספר דברים מחר. (אלא אם כן ישנה חנות באזור חיפה שמציעה מסך שנותן תמורה טובה יותר לכסף). תודה מראש לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים! חבר ביקש ממני המלצה למסך מחשב 30 אינץ איכותי. היות ואיני מבין דבר במסכים אני פונה אליכם המומחים להמלצה למסך 30" ממש טוב. לעזרתכם אודה, gov נ.ב המסך מיועד לגיימינג ( נזכרתי בסוף :-] )
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי 2 מסכים של SAMSUNG ישנים SyncMaster B2230 + Syncmaster 2033sw אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש תקציב 1000 ש"ח מקסימום ישמש אותי למשחקים וגלישה בעיקר מפרט המחשב שלי intel i5 4570 8gm ram radeon r9 280xvapor x המחשב שלי יוכל להריץ 1440P ? אני ממש יכול להסתפק ב1080P . לא מבין בעניין המסכים אבל המסכים שיש לי כרגע דיי מכאיבים לי בעיניים וזה מבאס . ואם בכלל החלפת מסך מומלצת בתקציב הזה אני ארגיש שינוי ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מסך מחשב בגודל כ21 אינץ לעבודה משרדית ממושכת. הבנתי שאם הספק הוא חיצוני אז יש פחות קרינה שזה חשוב לי מאחר ואני מול המחשב כ12 ולפעמים יותר שעות ביום. על מה אתם ממליצים? אין לי מגבלה כלשהיא מבחינת המחיר מאחר וזו קנייה אחת לכמה שנים תודה, אידו.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במסך lg דגם 43ud79 הבעיה משגעת אותי לפני יומיים שמתי לב שיש לי בעיה במסך והיא שחצי ממנו או חלקים ממנו או לפעמים כולו נהיה שחור אני איצרף תמונה של הבעיה היחלפתי כבל displayport איפסתי הגדרות מסך אך זה לא עזר הבעיה נמשכה יומיים אחרי זה היחלפתי מסך שמתי את המסך הבעייתי בצד ובמקרה היה לי מסך חדש של פליפס כשמתי אותו במקומו אין כבר שום בעיה דיברתי איתמול עם שירות הלקוחות של lg ואמרו לי שבעוד שבועיים בא טכנאי לתקן את המסך אז בשביל להיתכונן להגעת הטכנאי היחזרתי את המסך של lg ומה שמוזר כבר שלושה ימים נכון למועד כתיבת הודעה זו אין שום בעיה והמסך עובד תקין חשוב לי לציין שיש לי שני כרטיסי מסך של asus 1080ti לפני שקרתה הבעיה קיבלת…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז הילד התחיל לשחק פורטנייט וחשבתי לפנק אותו. אני מניח שמתישהו הוא יתקדם, אבל כרגע אנ'לא מחפש משהו High-end. צריך מסך בגודל בין 23.5-24.5, כניסת HDMI אחת לפחות, והכי חשוב - צריך גם מעמד וגם חורים ל VESA (כדי לתלות את ה NUC) תקציב אמור להיות סדר גודל של 1000. ואם בתשובה תוכלו לכתוב מה המינימום שאני בעיקר צריך לחפש (קצב רענון/זמן תגובה/פאנל) זה מאוד ישרת אותי. תודה רבה ותבוא עליכם ברכה אייל
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, שמתי לב היום לכתם אפור באמצע המסך,שלא היה שקיבלתי אותו (אתמול),וזה לא יכול להיות פיקסל שרוף,פשוט כי זה גדול מדי. ניסיתי לצלם אותו,אבל לא רואים אותו בכלל,ורציתי לדעת מה זה יכול להיות.(אני לא יודע אם זה לכלוך,כי שכיביתי את המסך,לא ראיתי את הכתם). רואים את הכתם בעיקר על רקע בהיר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיפשתי בכל מקום אפשרי אבל בכל מקום כותבים נתונים אחרים על הדגם הזה... לפי מה שהבנתי הוא יכול להגיע ל-2000X1500 (בקירוב), אבל אף אחד לא סגור על תדר הרענון (וכמה זה באמת חשוב אם זה 80 או 70, למשל?) והאם לא רואים מטושטש ברזולוציה הזו?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי המסך הנוכחי שלי מראה סימני גסיסה Asus 17" 3ms. אז החלטתי להשתדרג ל 22 אני לא מעוניין במסך FHD מהסיבה שאני עובד בעבודה על מסך 22 ברזולוציה הטבעית של 1680 על 1050 וגם שם מצאתי את עצמי מגדיל את גודל הטקסט ... ראיתי המון המלצות למסך dell 2209wa בפורום ובכלל ברשת רציתי לדעת עם יש עוד הלטרנטיבות ששווה לבדוק ? אני לא מתכוון לצפות במסך בסרטים. השימושים יהיו: גלישה ברשת, עבודות משרדיות (לימודים), תיכנות , עריכת תמונות ומשחקים. תקציב עד 1400. אשמח להמלצות אלעד נ.ב. מישהו יודע איפה אני יכול לראות את ה dell בתצוגה באזור הרצליה, רעננה או ת"א ?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קבלתי אותו היום חברתי אותו רואים בסדר גמור כאשר גולשים ברשת אבל בסרטים (אני משתמש ב VLC בשביל לנגן סרטים ובדקתי גם בנגן של חולונות) רואים נקודות ירקות קטנות כל הזמן גם בתמונות עם שחור רואים אותם צרפתי תמונה לדוגמא יש איזשה הגדרה שאני צריך לשנות? [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כבר איזה חצי שנה ריצודים במסך שמקשים עליי ישיבה ממושכת על המחשב המעבדה שהלכתי אלייה אומרת שהמסך תקין ואני דיי חסר אונים אני רוצה לדעת אם יכול להיות גורם אחר מלבד המסך כמו לדוגמא הכרטיס מסך שיכולים לגרום לתופעה הזאת? חבל לי לקנות מסך חדש ולגלות שהוא לא הגורם לבעייה. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני לקראת קנייה של מסך חדש ושמעתי הרבה על ה DELL 2209WA. מישהו מכיר מקום שבו אפשר לראות אותו בפעולה (איזור באר שבע) ? אני רק עובד על המחשב (קריאת טקסטים) ולא ממש רואה סרטים. עדיין יש יתרון למסך הזה בשבילי? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב רציתי להתייעץ בנוגע לרכישת מסך מחשב אני עובד בסטודיו של אולפן ורוב שעות היום אני על המסך רציתי לדעת איזה מסך 27 בתקציב של עד כ 1600 ש"ח 1800 יכול להתאים לי אני עושה גם עריכות וידאו לכן חשוב לי גם צבע די איכותי ומדוייק . כמובן אני לא מחפש את הרמות הגבוהות אבל משהו טוב למדי שנותן תוצאות יפות במסגרת התקציב כמו כן מסך נוח לעיניים שאינו מעייף אותם מהר .
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מינימום 29 אינץ, תקציב 3500 בערך. ראיתי את זה ביד שנייה: https://hwzone.co.il/advert/dell-3415w-ultrawide-219-2/ אבל זה קצת מעבר לתקציב.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
סתם רציתי לדעת כמה מחברי הפורום עדיין עם הטכנולוגיה הישנה והטובה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רכשתי את המסך בארה"ב והוא פעל יופי שבוע ושלשום הוא התחיל להקפיץ לי מסך כחלחל שכתוב בו: "This computer is not authorized For use with this LCD display. Please use the perfectSuite program to disable the Theft Deterrence feature" עכשיו עד לפני עשר דקות הtheft deterrence היה בכלל מבוטל ככה שלא היתה שום סיבה הגיונית למסך הכחול הזה. בחלק מהניסיונות שלי להיפטר ממנו ניסיתי לעשות enable לאופציה, הכנסתי סיסמא פעמיים לחצתי על accept והוא חזר חזרה למסך שבו כתוב לי שהtheft deterrence מבוטל. כלומר לא הצלחתי להפעיל את האופציה. לפני 10 דקות ניסיתי להתקין מחדש את התוכנה perfectsuit. התקנתי אותה בהצלחה ואז ראיתי שהtheft deterrence מופעל. למרות זאת המסך הכחול עדיין יושב לי פה באמצע המסך ול…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גודל המסך "17 צבע המסך שחור בהירות 300cd/m² רזולוציה 1024x1280 גודל פיקסל 0.264mm יחס ניגודיות 1:3000 מהירות תגובה 2ms כניסות + כניסה דיגיטלית DVI + כניסה אנלוגית (DSVB-15) מה אתם אומרים ??? מסך טוב?? והוא עולה רק 1188 שקל!! דרך אגב אני חדש ...
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני שוקל לקנות את המסך הזה, לצורך משחקים סרטים ותיכנות.. איך המסך הזה באופן כללי? מבחינת מחיר/תועלת ושמעתי שמסכי 22 לא משתלמים במיוחד.. למה? בנוסף, הבנתי שהמסכים הרחבים לא נתמכים ע"י חלק מהמשחקים..- משחקים חדשים? משמעותי?
-
- 27 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי , אני מחפש המלצה למסך LCD כאשר הדגש הוא על משחקים וסרטים בגודל 22 אינץ' בתקציב עד 1500 ש"ח. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה למסך 20-23 אינץ תקציב 1000-2000 ש"ח לשימושי מחשב כללי (גלישה באינטרנט ומשחקיםCOD 4, AA) לא לטלוויזיה וסרטים בשביל זה יש מסך 37 אינץ שמחובר למחשב תודה
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אני הולך לרכוש מסך UE55H6400 ככל הנראה מחר. דיברתי עם החנות, אמרתי לבן-אדם על עניין הפאנל המקורי של סמסונג, הוא לא כל-כך הבין, דרש שאביא לו קישור שיסביר על מה אני מדבר. בקיצור, אינני מבין בנושא, בכלל לא האמנתי שהוא ייתן לי את האפשרות לפתוח את האריזה, אבל לא הייתי אפילו צריך להתווכח איתו, בסוף השיחה שלנו הוא הציע שזה מה שייעשה, רק שאמר שהוא לא כל-כך מבין מה הוא אמור לחפש שיעיד על כך שמדובר בפאנל מקורי של סמסונג. הוא אמר שמחר יהיה לו את ה-55 אינץ' במלאי והוא יפתח את האריזה וינסה לבדוק לי אם מדובר בפאנל מקורי של סמסונג ורק אז ישלח לי את הטלוויזיה (כמובן שלא שילמתי שקל, עדיין). אנא עזרו לי, מה הוא צריך לחפש?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה PS4 לבן בקרוב בנוסף למחשב, החלטתי שזו השקעה משתלמת ובא לי לשחק את האקסלוסיביים, ובמיוחד פשוט נשבר לי לחכות לGTA V למחשב וכל עניין הדחייה הנוספת הזה עצבן אותי. המסך שלי הוא samsung sm s22b300 - די ישן אבל פאנל מצויין ואני לא רואה שום צורך להחליף אותו בקרוב. ראיתי שכל מפצלי הHDMI תומכים ב12 ביט לערוץ בלבד... כמובן שזה לא יעבוד עם המחשב וגם לא עם הPS... למחשב יש 32 ולPS אני מניח שגם. האם למישהו יש מושג היכן ניתן להשיג אחד שתומך 32 ביט במחיר נורמאלי? (במסך אין HDMI אבל יש DVI שזה אותו דבר בדיוק, ויש לי מתאם לHDMI.) המון תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! בקרוב אני קונה מחשב חדש ואיתו אני צריך גם מסך חדש. השימושים שלי זה יהיה בעיקר גיימינג, אינטרנט ועבודה משרדית. דוגרי התקציב שלי הוא גג 1000 שקל ושמתי עין על Dell u2312hm. דוד שלי עובד עם איזה ספק שיכול להשיג לי מסך של Samsung, Mag, Lg. אשמח אם תביאו לי המלצה אולי למסך של אחת מהחברות הנ"ל בתקציב של עד 1300 בגג שיעקוף את הביצועים של מסך הדל שציינתי בהתחלה, אם קיים דבר כזה. הגודל, כמה שיותר גדול יהיה יותר מבורך אבל שוב לא להתפשר על איכות בשביל הגודל, אבל המינימום זה 23 אינצ'. הכרטיס מסך יהיה GTX760 ואולי 770. סתם שאלה: יש למישהו מושג מתי יתחילו המבצעים של black friday בישראל? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-