עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Evilized,

המסך יהיה בעיקר למשחקים וסרטים אני מתלבט בין שניהם וקשה לי להחליט הבנתי שלסמסונג אין אפשרות להטיה האם זה קריטי?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by kuku gril,

שלום לכולם , התחדשתי במסך סמסונג 203B מחובר אנאולוגית. המסך מרצד ריצוד אופקי - קווים אופקיים מרצדים כל הזמן כשהמחשב קורא מההארדיסק ,נניח בהפעלת ישום כלשהו ,הריצודים מתגברים. אין שום הפרעה חיצונית למסך ,לא ספק ולא רמקול. מה יכולה להיות הבעיה חוץ ממסך דפוק ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. יש לי U2414H עם בעיה שהוא לא מתעורר ממצב שינה ב-DP, רק כיבוי והדלקה שלו עוזרים. היה לי U2414H A01 עם הבעיה הזו ודל החליפו לי את המסך הזה לסדרת A03, וגם עכשיו זה שוב ממשיך אחרי שבועיים בערך שיש לי אותו. למה זה ככה? מוזר לי מאוד. במידה ואגיד להם את זה אקבל דגם אחר?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. אני צריך מסך למשחקים בעיקר, אך גם לסרטים ושיהיה מתאים לעבודות עם הרבה מלל. כרטיס מסך הוא 4870. מעבד הוא e8400. שהמסך יהיה 20"+. תודה רבה לעוזרים

5. Started by bg1987,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מסך LCD 24 למשחקים וסרטים (benq g2400w) ודיברתי עם חברים, והבנתי שזמן כל שהוא אחרי קניית המסך, המחשב שלי יתאמץ מאוד בשביל להריץ משחק על הרזולוציה הטבעית שלו, כרגע זאת לא בעיה כי המחשב שלי בן חודש (HD 4870, E8400 @ 3.0) ואני לא מעריך שהוא יתאמץ להריץ את המשחקים החדשים על הגדרות גרפיקה מקסימליות גם במסך 24" אבל בעוד כחצי שנה שנה, כאשר המחשב יחשב מיושן כבר, אם אני אריץ משחקים ברזולוציה נמוכה יותר, האם זה יפגע באיכות התצוגה בצורה דרסטית? אני שואל בעצם עד כמה רואים כשמריצים משחק ברזולוציה לא טבעית של המסך?

• 7 תגובות
    • 962 צפיות
  6. Started by hag911,

איזה מסך כדאי מ5 המסכים הנ"ל יש לציין שאת המסך אני לא קונה מהארץ לכן התקציב לא חשוב ממש... http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEWSFV/XAA http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEBSFV/XAA http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22PEJSFV/XAA http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS22MEXSFV/XAA http://us.lge.com/products/model/…

• 7 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by coorva,

אשמח לשמוע אם אתם מרוצים ממנו וממליצים עליו.

8. היי, האם כדאי להשאיר מסך LCD כל הזמן דולק או לתת ל WINDOWS להכניס אותו ל stand by? מה "ישמור" על המסך לאורך זמן? תודה, אופיר

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by mosh5555,

crt סוני טריניטרון מצויין. ישן. יש אפשרות לטפל איכשהו בשריטות? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by genia,

/

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. שלום, ההורים שלי זקוקים למסך חדש למשרד שלהם (סוכנות ביטוח). השימושים העיקריים והכמעט בלעדיים של המסך הם עבודה משרדית ו...עבודה משרדית. המון המון טקסים לאנשים שהראייה שלהם כבר לא.. משובחת במיוחד. התקציב הוא 600-100, זול יותר עדיף, מבלי לגרוע ולפגוע במסך. אין חשיבות מיוחדת לרכזת USB, שלל חיבורים וכו' - אולי רק Pivot. עדיף מTMS, אבל אם יש מקומות מומלצים עם מחירים טובים יותר/היצע טוב יותר - מה טוב. תודה, נעם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. אני מקווה שאני בפורום הנכון, במידה ולא אנא הפנו אותי לפורום הנכון, תודה. יש לי מסך LCD ובזמן האחרון מידי פעם אני רואה קו לאורך כל המסך (קו אנכי) בצבע תכלת בצד שמאל של המסך, קצת לקראת סוף המסך. לפעמים לאחר שאני מפרמט את המחש מספר פעמים הקו נעלם ולפעמים לא. לפעמים ימים שלמים אין את הקו הזה. גם במסך LCD השני שלי הקו הזה מופיע. מה ניתן לעשות? בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by deluxe,

החלטתי לקנות מסך של דל בגודל 23 אך נקלעתי למצב מבלבל: לאחרונה יצא לשוק הדגם החדש Dell U2312HM LED שהחליף את Dell U2311H LCD. על ה-LCD המליצו רבות וגם הביקורות משבחות, אך אין לי מושג אם האיכות של הדגם החדש בטכנולוגיית LED עולה על הישן. אשמח אם מישהו התנסה עם שני הדגמים ויכול לתת לי את חוות דעתו. אשמח גם אם מישהו יוכל להסביר לי איך ההבדל בין הטכנולוגיות בא לידי ביטוי בתצוגה ובכלל. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. אוקי חברים.. אני בבעיה מאוד מעצבנת ודיי פופולארית! אפחד לא יודע לענות לי... אז ככה.. קניתי נחמד לא מזמן והמפרט הוא כזה: מעבד: INTEL CORE i5 S1156 2.8GHz 760 - BOX לוח אם: GIGABYTE GA-P55-US3L זיכרון: KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ כמות: 2 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5830 1GB GDDR5 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GH-22LS50 X22 - LIGHT SCRIBE - SATA - RETAIL מארז: COOLERMASTER ELITE 310 BLUE w/o PSU ספק כוח: SEASONIC 500W : SS-500ET דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB SATA2 ויש לי מסך סאמסונג מדגם BX2450 ומאחוריו יש כניסות של 2 HDMI ואחד של VGA לפני המחשב החדש היה לי כרטיס מסך של 8500GT ומאחוריו היה 2 חיבורים של VGA ושל DVI. קיבלתי עם המסך כבל צד אחד הוא HDMI ומד אחד DVI ועבד…

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. המפרט שלי בצד ימין מה אתם אומרים יהיה לי יותר טוב עם הכרטיס מסך הנוכחי, בהתחשב שלא כל משחק הוא קריסיס ואני משחק על הגדרות הכי גבוהות תמיד. 22 זה יותר מדי בשביל הכרטיס הזה ? אולי 20.. לא ממש משנה לי בכל מקרה, משהו איכותי עם המלצות ואחריות של 3 שנים, כמה שיותר יותר טוב תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1GWLTW42DV

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  17. חברים יקרים, בוקר טוב. (לפני הכל הייתי רוצה להגיד אסירות תודה לHWZONE על כל מה שהאתר מביא לנו, אני ממש אוהבת את האתר, אז המון תודה וכל הכבוד.) - לענינינו, המחשב הישן שלי היה E6300 + 9500GT + מסך 19" 1280x1024 אז במחשב הישן שלי המחשקים היו נראים אחרת, הגראפיקה הייתה נראת אחרת. היה נראה לי שהתמונה מכילה המון מידע, התמונה היית ניראת קטנה ודחוסה ב...פרטים וטקסטורות....לא יודעת איך להסביר זאת אבל הייתה מוצגת ממש טוב. ומנגד: במחשב שלי היום, I5-2500K + GTX460 + LG E2241T 1920X1080 - התמונה לא נראת משהו מיוחד. לדוגמא במשחקים, נראה לי שבכל פעם שאני בוחרת הרזולוציה המקסימלית של 1920X1080, אני לא מקבלת את כל התמונה! אני מתכוונת שיש לי הרגשה (וסליחה זו כבר לא הרגשה אלא זו מציאות) ש…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by davidreznic,

א.לאחרונה שמתי לב לכתמים מוזרים שנראים שומניים (אין לי מושג מאיפה הם הגיעו) על המסך (DELL2009W לצורך הענין) אפשר לנקות עם מטלית עדינה ולחה? זה לא יהרוס את ציפוי המאט? ב.לבעלי מסכי DELL: האם גם המסך שלכם משמיע חריקות/קולות מתכתיים כשמעלים ומורידים אותו?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by japaN,

קנו לי הפתעה מסך LCD חדש דגם APEX LM-1901 אני צריך שתגידו לי אם הוא טוב הנה המפרט שלו: מסך "19 מתקדם תוצרת APEX DIGITAL. רק ב-APEX DIGITAL On Screen Display בעברית! קל משקל במיוחד - 4.32 ק"ג בלבד! כולל רמקולים סטריאופונים מובנים. קצב רענון מהיר במיוחד 8ms המתאים למשחקים גרפיקה וצפיה בסרטים. איכות תמונה/רזולוציה וצבעים בסטנדרטים הגבוהים! רמת ניגודיות גבוהה 1:500 כניסת DVI דיגיטלית. תקן VESA העולמי (מתאים למתלה קירי סטנדרטי). מסך TFT 19" LCD רענון תצוגה פעיל יחס תצוגה 5:4 שטח תצוגה : 376.32 *301.056 (mm) זווית צפיה רחבה במיוחד: 160o ניגודיות: 1:500 בהירות: 300 cd/m2 זמן תגובה: 8 אלפיות השניה 16.2 מליון צבעים כניסת DVI דיגיטלית רזולוציה גבוהה: 1280X1024(SX…

• 7 תגובות
    • 4.1k צפיות
  20. האם כרטיס המסך שלי יעבוד עם המסך של DELL 2007FP במשחקים ושימוש רגיל? כמו כן, איך יודעים בכלליות אם כרטיס מסך מסויים מתאים למסך מסויים? תודה.

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  21. יש לי שתי שאלות 1.) ל-LG יש אפשרות להגביה את המסך כמו שאפשר אצל ה-DELL ? לא צריך שיהיה אפשר להפוך אותו למצב מאונך ,מספיק שיהיה אפשר להגביה אותו לפי הנוחות שלי ראיתי שב-LG IPS236V אפשר לשחק עם הזווית למעלה ולמטה ,אבל זה לא עןזר לי אני צריך שהוא ממש יוגבה כמו שאת הדל אפשר להגביה יש את האופציה הזאת ב-LG ?? ואפשרות להפוך את המסך למצב מאונך יש בו? 2.) אם יש לי מסך עם רמקולים, ולמסך יש חיבור displayport ,ואני רוצה לחבר את המסך ללוח האם ,ובלוח אם יש חיבור HDMI ,אז אני רוצה להשתמש בכבל displayport TO HDMI , השאלה שלי היא האם כשאני אשתמש בכבל הזה אני אשמע סאונד דרך הרמקולים שבמסך? אם מישהו יודע תשובה רק לשאלה אחת שיענה לי גם ,תודה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. בס"ד שלום לכולם, הזמנתי בBLACK FRIDAY מסך מחשב מאמזון http://www.amazon.com/gp/product/B00B2HH7G0/ref=oh_aui_detailpage_o04_s00?ie=UTF8&psc=1 היום הוא הגיע ואין לי מושג איך לחבר אותו, DVI או HDMI או משהו אחר? בגדול מסך למשחקים כמו שאפשר לראות, יש לי מחשב ממש חזק וזה מסך למשחקים כבדים. איך אני אמור לחבר אותו? דרך איזה חיבור? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן, אני מעונין לקנות מסך LCD תומך בHD, ששימושו העיקרי וכמעט מוחלט יהיה סרטים. מעוניין להשקיע עד 2000 ש"ח. 22 אינצ' או יותר. יש לי כרטיס מסך nvidia 7800GT שלמיטב הבנתי תומך בHD, כלומר תהיה לי האפשרות לשידור HD, ואני עתיד לקבל בקרוב מערכת רמקולים 5.1 למחשב. (של Cambridge Soundworks). הבנתי שכדאי לי לבדוק מסכים של DELL ו-SAMSUNG. אני מעונין במסך שיתמוך ברזולוציה של 1920‎ x 1080 או 1920‎ x 1200 (לא ברור לי אם יש הבדל שניתן להבחין בו), כלומר שתהיה לי את האפשרות לFULL-HD. אני מתכנן להריץ עליו בעיקר קבצי .MKV , סרטים וסדרות שקודדו ל720p או 1080i. בהזדמנות זו רציתי לשאול אם זה יתכן שיש מסך בעל תמיכה ברזולוציה 1920‎ x 1080 אבל שלמעשה אינו ישדר את המקסימום מקבצי HD, כלומר האם הרז…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. כתוצאה מרעמים וברקים לפני כמה שבועות, נשרף המסך שלי, הוא היה מאג גדול ומסורבל אבל עם זאת מספק מאוד. אני רוצה עכשיו לקנות מסך LCD טוב, שהתקציב הוא 1200 ואפשר קצת לחרוג ממנו, לא הרבה. אני לא מבין במסכים כמו שאני מבין במוזיקה אז אני מבקש כאן ייעוץ פשוט. אני לא יודע מה יותר כדאי, מסך רחב או מסך רגיל, אז תגידו לי אתם ם: , רק לא 17 אינץ'.

• 7 תגובות
    • 797 צפיות
  25. המסך נראה בעל נתונים מעולים במחיר פשוט ריצפה והבנתי שזה מסך מבית טוב והחברה הזו הייתה פעם (או שגם היום) מהמובילות בתחום המסכים. איך המסך יהייה לשימושים של משחקים, ניגון סרטי HD (וגם DVDRIP), גלישה באינטרנט? האם הוא נופל ממסכי ה 24 של LG ו Sumsung? תודה רבה. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2814&CatCode=541

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.