עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. כרגע אני משתמש ב-19" רגיל (לא רחב). השימוש שלי בעיקר לסרטים וגלישה ופחות משחקים. חשבתי על 24" כי המרחק של המחשב מהמיטה 1-1.5 מטרים (אני רואה סרטים משם), אז לדעתי ניתן להשתמש בו לצפיה בסרטים, טלויזיה 32" תהיה בזבוז כנראה. אני מודע לכך ש-24" יהיה קצת בעייתי במשחקים בגלל הכרטיס מסך שלי אבל בהמשך אשדרג אותו. ראיתי שמוכרים בחנויות מסך 24" של חברת Xerox במחירים די טובים (לצערי לא רשמתי את הדגם), נראה טוב ומציג טוב, ציפוי זכוכית. לא מצאתי ביקורות על מסכים שלהם כלל... רציתי לשמוע על דגמים של 24" מומלצים ולא יקרים מדי או לחלופין טלויזיה 32", אם המחיר חורג אז לא נורא כל עוד יש התמורה טובה... תודה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by mc_elad,

הכרטיס שאני בונה עליו יהיה ה +GF9800GTX שיצא בקרוב.. אז ככה הבנתי שזה לא ינצל את ה 24(מדובר ב- DELL ב3200שח) אז אולי כדיי 22(אם לדעתכם עדיף 22 אז אשמח לקבל המלצות -הכיוון משהוא טוב+ אבל לא צריך את ההכי טוב) אני לא יודע מה לעשות.. בבקשה תגיבו

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן, אני משתמש חדש, וזאת ההודעה הראשונה שלי, קראתי את ההמלצות השונות והביקורות וגם ההשוואת שבפורום למסכים השונים, ורציתי לבקש המלצות למסכים שמיועדים כאמור לגרפיקה, אך עם טוויסט קטן(אני מודה שחיפשתי בפורום ולא מצאתי ממש התייחסות לזה, אולי כי זה לא משהו שבדרך כלל משתלב) - יכולת לשמש במקביל גם כמסך טלוויזיה באופן מובנה, מבלי להשתמש בהתקן מיוחד חיצוני או כרטיס טלוויזיה וכו'. חיפשתי גם ב ZAP וראיתי אמנם כמה מסכים שמוצגים כמסכים משולבים, אך רובם(לפי מה שהבנתי) הם עם פאנל TN, וזה לא ממש טוב. השימוש העיקרי אמור להיות גרפיקה, ושילוב הטלוויזיה זהו רק תוספת שתחסוך מקום בחדר. אם יש לכם המלצות והן חורגות מהמחיר המדובר, זה עדיין יכול להיות רלוונטי, אבל כמובן שבמסגרת ההגיון. תודה

• 7 תגובות
    • 918 צפיות
  4. אז ככה אני קונה מחשב חדש בקרוב ואני קונה איתו מסך 22" עכשיו יש שני מסכי ASUS שאני מתלבט ביניהם: 1. מסך מחשב Asus 22" MW221C 2ms LCD ¤1393 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51434 2. מסך מחשב Asus 22" VK222U 2ms LCD ¤1171 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=51435 השאלה שלי היא האם יש הבדל מהותי בין השניים שאני ירגיש ששווה את ה-200 שקל האלה? וגם ליותר זול יש מצלמת אינטרנט מובנית שזה די מתאים לי כי אני לא רוצה להשקיע עוד במצלמה. אז מה דעתכם?

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  5. Started by NuXeR,

שלום, קיבלתי סוף סוף אחרי ציפיה ארוכה את המסך 28" של HannsG. רואים נהדר, ואני מאוד מרוצה.. רק בעיה אחת משגעת אותי - אני מחובר דרך DVI, וכל פעם שאני מכבה את המסך ומדליק מחדש הוא לא מזהה שידור... ואז צריך לנתק ולחבר מחדש מיליון פעם, ולפעמים לעשות ריסט כדי שהוא יקלוט שיש שידור.. עוד מישהו נתקל בזה? שמעתי כמה דיווחים ברחבי הרשת על בעיה כזו, גם במסכי ACER למשל. האם אפשר/צריך למשש אחריות על "תקלה" שכזו? והאם זו בכלל תקלה? תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. ברצוני לקנות מסך במחיר 1800 שח טוב לגרפיקה ולשמוש רגיל של טקסט ותמונה. איזה מסך מומלץ ? dell 2208wfp או asus vw2224 איך אפשר לדעת אם המסך אינו tn ושיהיה כפי שאני רוצה-va או s-ips תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, בעוד כחצי שעה אני נוסע עם חבר לקנות לו מסך 22", התקציב הוא כ 1300-1400 ש"ח .. החנות המיועדת היא ככל הנראה KSP קריות שממש קרוב לבית שלנו ואנחנו לקוחות קבועים שם כבר בערך 6 שנים.. איזה מסך הכי מומלץ משם בסכום הנ"ל ? אין לנו בעיה גם לסוע לאייבורי או רשת אחרת שיש באזור.. הכל הולך. (אבל לא זאפ) *שימושים למסך - בעיקר אינטרנט , סרטים ומשחקים. תודה לעונים , שחר. *עריכה - הפזילה כרגע היא לכוון ה 2253BW או 2243BW ..

• 7 תגובות
    • 884 צפיות
  8. Started by SmurFin,

מה יותר טוב ומה הכי מומלץ ל19 אינץ S1931SH או S1932SH ?

• 7 תגובות
    • 961 צפיות
  9. Started by chicks,

שלום, קראתי את כל המאמרים בנושא, אך אינני חש כי יש המלצה חד משמעית למסך 22 אינטש אשר יוכל לשמש גם למשחקים וגם לטסקט ותכנות. כמובן שאעדיף שיהיה 1:1000 ו- 2MS. האם מישהו יודע להמליץ על אחד שבוודאות יענה על התנאים הנ"ל? תודה על העזרה.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אז ככה אני חושב על קנייה של מסך חדש.. בעיקר למשחקים, משחק הרבה.. לא צריך משהו יותר מדי איכותי או מסך רחב, מעדיף את הרגיל (FP). יש לי כרגע LCD של 17 אינץ' ואני רוצה עכשיו אחד יותר גדול, 19 אינץ', LCD כמובן. חשבתי על זה: Dell 19" 1908FP 5ms LCD . המחיר שלו איפה שאני אקנה אותו, אם בכלל זה 1170 ש"ח. יש הצעה למשהו טוב יותר בתקציב? תודה מראש !

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  11. מבקש עזרה בבחירת מסך , גודל 19 או 22 , רגיל או רחב, הכי טוב שיש, תקציב לא מוגבל תודה אבירם

• 7 תגובות
    • 800 צפיות
  12. היי, מחיפושים שלי באינטרנט ובפורום הבנתי שהנושא של קצב רענון (לדוג' 60 Hz או 75 Hz) במסכי LCD הוא לוט בערפל... יש כאלה שאומרים שזה לא משנה וזה משפיע רק במסכי CRT וראיתי גם אנשים אומרים שזה כן משנה... מה אתם אומרים אנשים, משנה או לא ? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Baz34,

שלום לכולם, הייתי מעוניין לקבל המלצות למסך 22'' , שימוש עיקרי: משחקים (במיוחד FSX ). שמעתי טענה נפוצה במסכי ה-22'' לגבי הרזולוציה שלהם. האם אכן ישנה בעיה מסוג זה או אחרת במסכים בקטגוריה זו? תודה מראש למתייחסים

• 7 תגובות
    • 771 צפיות
  14. שלום חבר'ה, הזמנתי היום ב P1000 את המסך: ``24 ViewSonic Q241wb FULL HD DVI קראתי ב GOOGLE שיש למסך הזה פאנל VA שזה מעולה! אבל קראתי שנראה לי אחרי דצמבר 2007 הדגמים יצאו עם פאנל TN ו VIEWSONIC ערכו באתר שלהם ניגודיות מ 1:1000 ל 1:800 1:1000 זה היה VA ו 1:800 זה TN עכשיו פרט מוזר/מעניין, ב P1000 רשום 1:1000 וגם באתר הספק GENERAL LTD רשום 1:1000 בטלפון הספק לא ידע לומר לי... היא אמרה שאין לה פיזית אחד במחסן לבדוק. אז מה אתם אומרים? מה שיש בארץ זה VA או TN? יצא לי במחיר 1500 שקל, ב24 תשלומים שווים ללא ריבית! תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. אני צריך מסך למשחקים בעיקר, אך גם לסרטים ושיהיה מתאים לעבודות עם הרבה מלל. כרטיס מסך הוא 4870. מעבד הוא e8400. שהמסך יהיה 20"+. תודה רבה לעוזרים

16. הסתכלתי באתר של Bug ו- KSP וראיתי שם מספר מסכים אני לא יודע איזה מהמסכים שנמצאים שם הם איכותיים ושלא יהיו לי הפתעות אחרי שאני קונה אותו... אז ככה. בעיקרון אני יותר מתמקד על מסכים 19-20 אינץ' ולא רחבים (wide-screen) בתקציב של עד 3000 ש"ח אם יש הצעות נוספות, הן יתקבלו בברכה 1. SAMSUNG 932BF 2. SAMSUNG 961BF 3. LG L1953S 19'' LCD 5ms 1:5000 4. LG L1953TR 19'' LCD 2ms 1:5000 DVI 5. LG L1972HR 19'' LCD 2ms 1:5000 DVI

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  17. קניתי לאחרונה מחשב עם 4870 של ATI ואני רוצה להוסיף למחשב החדש מסך חדש, אני מתלבט בין 2253BW ל-2053BW. אני רוצה להנות מהמסך למשחקים, אבל קשה לי לדעת כמה ה-2" הנוספים יוסיפו לחווית המשחק וכמה יורידו מה-FPS, אשמח לכל דעה בנושא. בתודה מראש.

18. שלום. אני מחפש מסך 19 אינץ' עד 1200 שח. מכיוון שיש לי כרטיס מסך HD4850 הבחירה לניצול טוב הוא 19' . תקנו אותי אם אני טועה. אם כן יש שינוי בין 19 רגיל ל19 רחב מבחינה ביצועית של הכרטיס מסך.? אני מציין שהמסך לשימוש ביתי רגיל +משחקים. אנא עזרו לי ותמליצו לי על מסך איכותי ששוה את הכסף ונותן את הביצועים בתמורה לכסף. עדיפות למסך שחור להשלים את הסט.

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  19. אני מתכוון לקנות את המסך DELL 2407WFP אבל אם אני יעמד אותו סתם ככה על השולחן הרמקולים יסתירו אותו או שהוא יצטרך להסתיר את הרמקולים.. (הרמקולים שלי בגובה15 ס"מ מהשולחן.. האם הם יסתירו את המסך, או שאפשר לכוונן את המסך שיתחיל מ15 ס"מ??) אז יש את ה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=39_1771&products_id=10928 האם הוא מתאים למסך שאני מתכוון לקנות?? והאם יש משו יותר טוב במחיר הזה או עד 500 שיהיה עדיף משמעותית?? תודה רבה מראש לעונים.. זה חשוב מאוד בשבילי..

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by Anonymous1,

ראיתי כתבה באתר על מסך l1960tr שהוא לא תומך בתמונה רחבה והוא מותח אותה. גם כאשר התמונה היא רחבה מעצמה, היא נמתחת? ובכלל עדיף מסך אחר ברמת מחירים הזאת של 1500 ש"ח?

• 7 תגובות
    • 779 צפיות
  21. Started by benjo_s,

היי 1.מחפש מסך מחשב רחב 20": שימושים - גרפיקה אינטרנט ופיתוח הכוללת יישיבה ממושכת מול המחשב - משחקים ,אם בכלל , לא יותר משעתיים שבועיות.. מחיר - בסביבות 2000 ש"ח. כרטיס מסך נוכחי - NVidia 7300 2.ואני יקדים שאלה לתשובה , היכן ניתן לראות את ה 2007wfp באזור רמת גן ? תודה.

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  22. הרגל של המסך היא גדולה ומכוערת . האם ישנה דרך לתלות את המסך על הקיר ? האם צריך לקנות התקן מיוחד ? תודה ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, היכן ניתן לרכש את ה- 2007wfp באיזור המרכז עם אחריות לפיקסל שרוף של לפחות שבוע? חלק מהחנויות מאפשרות לבדוק את המסך במקום אך מפנות ליבואן אם יש בעיה כעבור מספר ימים. תודה.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  24. שלום לכולם.. יש לי מסך samsung 206bw.. אני מאד מרוצה מהמסך אבל אני משחק לפעמים משחקים ישנים שלא תומכים ברזולוציות של מסך רחב כגון starcraft. בגלל שהמשחק לא תומך התמונה יוצאת מרוחה וזה די מפריע לי.. למרות שעדיין אפשר לשחק.. הבנתי שלרוב המסכים יש פונקציה שמאפשר לי להציג רזולוציה של מסך 3:4 ע"י שימוש בחלק מהמסך (עם פסים שחורים בצדדים) השאלה שלי זה איך אני עושה את זה? צריך תוכנה מיוחדת כלשהי? (אם כן, מישהו יכול להמליץ על אחת) או שיש אופציה בהגדרות של הכרטיס מסך. יש לי BFG gforce 8800GTS 640 mb אהה ועוד דבר קטן.. הכרטיס מסך נותן לי להשתמש ברזולוציה של 1680 על 1050 אבל לא 1400 על 900. יש דרך להוסיף אותה? תודה מראש ושנה טובה!

25. Started by ori83,

המסך נועד בעיקר לצפייה בסרטים ולגלישה באינטרנט. דברים שאני אשמח שיהיו אבל לא חובה: PIVOT וחיבורי טלויזיה (COMPONENT ו COMPOSITE). רשמתי שהם לא חובה כי עבור מסך יותר איכותי אני מוכן להתפשר בסוגיות הללו. תודה רבה וחג שמח

• 7 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.