מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
טוב יש לי את הLCD הנ"ל עכשיו לא יודע אם קיימים פה עורכים וכאלה של גרפיקה אני עובד על הLCD לאחר תקופה גיליתי שהוא מבלבל יותר קונטרסטי יחסית למחשב רגיל , משהו שפוגע בעיצובים... השאלה שלי , יש איזשהו מדריך או איזשהי הגדרות שמתאימות למחשב מבחינת בהירות קונטרסט וכו?
-
- 8 תגובות
- 934 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 19" לא רחב ורציתי המלצות! אני לא ממש מבין בכל עניין הפאנלים וכאלה, אז רציתי מכם עזרה.. השימוש של המסך הוא הרבה וידאו וסרטים, פה ושם משחקים.. והרבה אינטרנט... חשוב לי שהוא יהיה 19 אינצ', אבל אם יש מסך 17 שבאמת איכותי ושווה את המחיר אז זה גם סבבה... תודה מראש על העזרה :]
-
- 8 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היום הייתי בחנות LCDTV, באתי כדי לראות את 2007FP ואת הדגם הנחות יותר בגודל 22 אינ'ץ. אבל המסך ה24 היה נראה לי גודל שהרבה יותר יכול לספק אותי. המטרה שלי זה לחבר אותו למחשב ולXBOX360 (את הXBOX עדיין לא קניתי). למעשה בגלל הXBOX אני מעדיף מסך 24 במקום 22. ממש אהבתי את המסך, הרזולוציה והאיכות שלו כולל הפיצ'רים הרבים שיש בו באמת מעולים. אבל יש דבר אחד שהפריע לי. הקטע שהוא נראה גדול מידי בשביל שימוש כללי במחשב ובעיקר לכתיבה וקריאה. בגלל הרזולוציה הגבוהה האותיות נראות קטנות מידי, ואני חושש שכשאני ארצה להשתמש במחשב בקריאה וכתיבה אז לא יהיה לי נוח לקרוא אותיות כלכך קטנות במסך כזה גדול ואאלץ לקרב אותו אליי במידה רבה ולא נוחה. אני יודע שיש אפשרות של הגדלת גודל אותיות DPI בווינדוס, וג…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי המחשב הבא: לוח אם 754PIN MSI K8MM3-V AMD ומעבד AMD סמפרון 2800+ המחשב משמש לעבודה משרדית ואינטרנט בלבד. אני מחפש מסך 19'' לשימושים האלו במחיר 1200-1400 ש"ח אשמח לקבל המלצות למסך מומלץ
-
- 8 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, אני רואה המון תכנים באיכות HD של 720P ונמאס לי כבר מהמסך הקטן (אך האיכותי) שלי בגודל "17 , רציתי לשאול היות ומסכים ברזולוציה הזו לא כל כך נפוצים האם יש לכם המלצות\ביקורות למסכים איכותים אך לא יקרים מידי (גדלים 27" ~) שכדאי לי לשים עיין עליהם ברזוליצה של 720P קרי 1280x720 ? תודה .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קודם כל אני החלטתי להשקיע ולקנות ת'מסך הזה... מכייון שיש פה המון המלצות עליו אבל אני רוצה לשאול האם בכל זאת יש לו כמה חסרוןנות ומה הן והאם הוא יעבוד לי טוב ברזולוציה הטבעית שלו אם הכרטיס מסך שלי זה ראדון X800GTO ואממ זהו בעיקרון אני דיי סגור עליו ואני מקווה שאני לא יקבל אותו עם פיקסלים שרופים למה אני מזמין אותו באינטרנט.... וחוץ מזה אני ישמח לשמוע עוד כמה חוות דעת עליו תודה רבה רבה רבה לעוזרים ומגיבים פה[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 23:56:27 ואם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה אני יותר מישמח לדעת עליה... כאילו חנות מקצועית ואמינה...ועוד שאלה היא כזאת לפי מה שהבנתי רוב הסיכויים שאני בכלל לא יקנה את המסך עם פאנל SIPS אלא עם SPVA והשאלה שלי האם ה פאנל PVA שווה את ה240…
-
- 8 תגובות
- 956 צפיות
-
-
אני יודע שזה חיבור למסכי LCD החדשים יותר השאלה שלי במה הם טובים יותר מהחיבור הנוכחי והישן ששכחתי מה שמו ועוד שאלה שלא קשורה כל כך לפורום אבל אין טעם לפתוח עוד הודעה סתם בכרטיסי מסך החדשים יש DUAL HDTV זאת אומרת שאפשר לראות בשני מסכים בו זמנית דברים שונים או את אותו הדבר (כשאני אומר שני דברים שונים אני לא מתכוון ללראות המשך תמונה אם המסכים צמודים לדוגמה, אלא לשתי תמונות שונות לחלוטין ולא קשורות אחת לשניה בשום אופן - פרט לחיבור לכרטיס עצמו כמובן)
-
- 8 תגובות
- 3k צפיות
-
-
מכיוון שאני לא מבין בטלוויזיות...ואני מעוניין לקנות אחת ממכרז אז אני צריך את עזרכתכם..דבר ראשון מה כדאי לי פלזמה או LCD ודבר שני איזה חברה תספק לי טלוויזיה אמינה ואיכותית..לגבי התקציב זה לא ישנה כי אני יוציא את הטלוויזיה במכרזז תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר התלבטות ארוכה שנמשכה מספר חודשים החלטתי להחליף את ה-XJ500T שלי במשהו פחות מרצד ומזיק לעיניים. לאחר סקר שוק קצר ועיון בפורומים, כולל הפורום בו נכתבות שורות אלה, הגעתי לשלב הגמר עם המסכים הבאים : Samsung 730BF , Samsung 760BF Viewsonic Vp730, Viewsonic Vx724 האם לדעתכם יש מסך ספיציפי עליו תמליצו מבין הארבעה ? והאם Vp730 תואם מבחינת הביצועים/איכויות לאחיו הבכור המהולל Vp930 מסדרת ה-pro ? והאם לדעתכם ה-Vp730 אכן שווה את המחיר של כ-2200 ש"ח עבור "17 ? רק אציין כי המסך הינו למטרת "כלבו", כלומר : משחקים, צפייה בסרטים ובעיקר עבודה ב-word ואינטרנט. התקציב בסביבות 1800-2000 ש"ח. תודה מראש לכל המגיבים, שבוע טוב.
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כיצד מחברים כ"כ הרבה מסכים בבת אחת למחשב שכאשר לכ.מסך יש 2 יציאות למסכים ? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
אין לי שמץ איזה מסך כדאי לי לקחת, ואם בכלל כדאי לקחת LCD בתקציב הזה, אבל אני ישמח מאוד לשמוע את ההצעות שלכם! אני ממש חייב לבחור היום, אז אני באמת מבקש שתעזרו לי עם זה בהקדם האפשרי :-* :-* :-* נ.ב- המחשב ישמש אך ורק לעבודה משרדית, אני בספק אם יריצו עליו flash בכלל. עריכה- הייתי חייב להחליט היום עד 8 בערב, כנראה שהדרישה הייתה מוגזמת לקבל תגובה מעכשיו לעכשיו, בכל מקרה הלכתי על 740N, אם עשיתי טעות ענקית אז תגידו, יש מצב שאני יצליח לשנות
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
טוב, אתמול אחה"צ קיבלתי את המסך הנ"ל, דבר ראשון ששמים לב כשפותחים את הקופסא, מבינים למה כל הביקורות דיברו על כך שהרגל של המסך "שבירה", צריך באמת לקרוא את ההוראות בשביל לפתוח אותו, חבל סתם לשבור, ממש לא מסובך. לגבי המסך עצמו, דבר ראשון הוא נראה טוב, הכפתורים (חוץ מהכיבוי) לא ממש נוחים, אבל אני מעדיף אותם ככה, מוסתרים. בפעולה, משחקים - נוסה רק FIFA WORLD CUP 2006 עד עכשיו, עבד חלק ללא שום מריחות, אפילו יותר טוב מה CRT שלי. סרטים - ניסיתי עם מצב MOVIE, בן זונה, הבדל דיי גדול מהCRT שלי, ממש תמונה יפה. טקסט וכאלה, המסך נוח לי יותר מהCRT שלי מכיוון שהוא מאוד בהיר למה שאני רגיל, פחות מעייף את העיניים, הכל יותר ברור וחד. המסך גם נוח מאוד מכיוון שאפשר לשחק עם הגובה והזווית שלו בצו…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רואה זליגת אור מארבעת הפינות של המסך האם זה אמור להיות כך? ניתן להחליף במצב כזה? המסך נקנה אתמול הבאתי גם תמונות [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי התלבטות על האם לקנות את המסך הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824014105&ATT=24-014-105&CMP=OTC-C173T או הDELL 20.1" ב50 דולר או משהו כזה יותר אם למשהו יש המלצות אחרות אני ישמח לקבלן תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מהם ארבעת מסכי ה - LCD המהירים ביותר?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב, החלטתי להעיף את ה-CRT שישרת אותי כל כך טוב במשך השנים ולהחליפו במסך דק ועדכני. כמו כן, בגלל שאין לי טלויזיה בחדר ויש לי שני ממירי YES מיותרים החלטתי להוסיף לי אחת כזו לחדר. אבל שני מסכי LCD זה יקר מאוד... אז הגעתי למסקנה, למה שלא ארכוש מסך אחד בגודל 21" שישמש כשניהם. אז ככה, זה בכלל אפשרי לחבר את המסך (בהנחה שזה מסך מחשב) לשני מקורות מידע שונים ולהחליף בניהם? אם לא, מסך טלויזיה יספק תוצאות טובות כשישומש כמסך מחשב (שזה יהיה רוב הזמן)? התקציב כרגע אינו מוגדר אבל אני לא רוצה משהו כמו הטלוויזיות של סוני ב-24 אלף שקלים... תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בהחלט נקודות מעניינות , תשמע אני משער שיש סיבה להוצאה של זמני תגובה קטנים מ 8 מ"ש כנראה החישוב שלך לא כולל גורמים נוספים שקשורים לאיכות הקריסטלים במסך , כי הבנתי שכל חברה עושה תערובת שונה ולכן הנתונים היבשים הם רק חלק מהתמונה הכוללת.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לבסוף, אחרי הרבה מחשבה החלטתי לקנות מסך 17 אינץ' lcd. אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל ותהיתי, האם תוכלו לכוון אותי איזה מסך מבין השניים כדאי לי לקנות........? אם קיים מסך נוסף בתקציב של 1400 שקלים גג, שכדאי יותר מהשניים שהזכרתי, אנא אימרו לי עליו....
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך LCD 19 לצורכי גרפיקה ,עריכת תמונות וקצת עריכת וידאו. לא חייב להיות מותג , רצוי המצלה על מסכים שנותנים תמורה גבוה ביותר לכסף
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לצערי הרב אין לי זמן לבדוק מסכים אבל אני סומך עליכם . אני חייב לרכוש את המסך עד מחר (רביעי על הבוקר). * התקציב עד 2000 ש"ח (אם יש משהו ממש ממש טוב שעולה קצת יותר אז תמליצו חופשי, יש סיכוי שאשקיע עוד). * הגודל 19 אינטש. * חברה מוכרת! (או חברה לא מוכרת שהתרשמתם ממנה לטובה). * אחריות נורמלית (פיקסל פגום 1 = החלפה) שנתיים שלוש. המסך ישמש בין השאר למשחקי מחשב ולכן חשוב לי שהמסך יתמודד הייטב עם FPS גבוה ועם כמה שפחות מריחות.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כולם, רכשתי את המסך סמסונג 930B ב1550 שקל התקנתי אותו והוא מסך מרשים ואיכותי מאוד במשחקים. הבעיה היא שאחרי קריאת טקסט מרובה, גם אם המסך במצב "טקסט" העיניים כואבות. ( = דימוי נחמד למצב) התקנתי את הדרייבר של המסך והרזולוציה עומדת על 1280*1024@75HZ. יש איזה הגדרות מסויימות שיעזרו לי? כי אפילו כשאני כותב את ההודעה הזאת קשה לי להסתכל על המסך.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למען האמת - הסמסונג עולה יותר מ-300 ש"ח פחות מה-LG. אותה ניגודיות ואותו זמן תגובה. 300 ש"ח לא הולך ברגל, וסמסונג בחזית יצרניות ה-LCD. אמנם, כולם מתלהבים כאן מה-LG הזה, וגם אמרו לי להזהר מה-BF. ובכן - האם יש הבדל משמעותי בין השניים, שיצדיק 300 ש"ח? סמסונג 2MS עם ניגודיות 2000 ב-1,700 ש"ח? נשמע כמו מציאה, אלא אם אני מפספס משהו. ועוד דבר מוזר - המחירים (לפחות ב-ZAP) משונים מאוד. מסכים עם נתונים פחות טובים עולים יותר לעיתים קרובות. ולהיפך. איך אתם מסבירים את זה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש.. ולא החלטתי איזה מסך לקנות אני רוצה מסך 22 אינטש עד 32 אינטש משהו ביניהם עד 6000 שקל.. המחשב בעיקר למשחקים והרבה סרטים.. לא משנה לי עם יהיה רחב או לא בכלל הציעו לי לקנות טלוויזית LCD אז אני לא ידוע אם לקנות מסך מחשב רגיל גדול LCD או טלווזית LCD יש את הבעיה שאי אפשר לשנות מרזולוציה טבעית ככה שאם הרזולוציה של המסך גבוהה אני לא אראה טוב בווינדוס אז מה אתם ממליצים לעשות?! מה לקנות?!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה יש לי מחשב נייד lg חדש חדש יש לי אותו 5 חודשים עלה לי 7000 ש"ח עכשיו המסך של המחשב נייד הוא "15 רזולוציה 1024*768 בעל 60 הרץ עכשיו הLCD בעל "17 עכישו כדי שיראו טוב צריך לשים 1280*1024 בעל 60 הרץ עכשיו ברגע שפותחים חלוןוהוא בצבע לבן הוא מרצד ממש קצת אבל מרצד ורואים ונגיד פותחים חלון יעני נגיד נכנסים למחשב שלי אז המסך מרצד שממש רואים עד שנפתח החלון והבעיה לא במסך כי חיברתי אותו במחשב נייח בבית ועובד כמו כדול מה אפשר לעשות? איך אפשר לתקן? תודה מראש לכולם ויום טוב!
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-