מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול איזה מסך LCD זול כדאי לקנות לעסק שלנו? אני רוצה שעדיין הוא יהיה לא גרוע. אין ממש שימוש במשחקים וכד'. אני גם לא יודע איזה גודל כדאי. אולי 19 אינץ'. תוכלו להמליץ לי על מסכים שכדאי? הנה השוואת מחירים ב"זאפ": http://zap.co.il/models.asp?Sog=C-Monitor&DB4157=4159 והנה למשל גם השוואת מחירים בב"זמן": http://www.bazman.co.il/product_level.jsp?catId=224&orderBy=3&fromPrice=&toPrice=&keywords=&parentCatId=224&maker=0&att0=&att1=&att2=&att3=&att4=&attFilters= תודה,
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בינו לבין ה 931BF SAMSUNG אני יודע שסמסונג היא חברה יותר מוכרת השאלה היא האם באמת ניתן להרגיש בהבדל כאשר מדובר במשחקים והאם להיחנק קצת וקנות אותו או שאפשר לחסוך פה קישור ליונדאי http://www.hyundaiq.com/
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש מסך 24" שיתאים בעיקר למשחקים, ואחרי זה לעבודה משרדית (אינטרנט, מסמכים). צפייה בסרטים או עבודה גראפית לא חשובים כלל. שקלתי את ה- 2408WFP, אבל הלאג שלו די מדאיג אותי, ואני לא יודע מתי ה- A01 יגיע. חשבתי על ה- 24" החדש של HP, ה- HP LP2475W. הוא קיבל ביקורות מצוינות ב- Prad.de וב- TFTCentral.co.uk. גם הוא עוד לא הגיע לארץ (בנתיים?), למישהו יש איזשהו מידע לגבי מועד ההגעה שלו, אם יש כזה? אם הוא יגיע לפני ה- A01 של ה- Dell, אני מניח שאקנה אותו, כי הוא נראה לי כמו אלטרנטיבה לדל, הלא כך? במידה והוא לא תחליף לדל, אשמח מאוד להמלצות. אני לא מעוניין ב- TN. עוד אפשרות היא שאני אלך ל- Notebookclub ואראה אם הלאג מפריע לי (אני משחק הרבה, והרבה FPS - אבל לא ברמה תחרותית)…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך T220P (גרסה זו היא עם רזולוציה 1920X1200) שרכשתי לפני כ-8 שנים. הוא התחיל מאתמול לרצד באופן קבוע, והבנתי שהגיע הזמן להחליף מסך. הבנתי שכיום המצב שונה , ופאנל איכותי בהחלט בהישג יד ונגיש יותר מבחינת מחיר. ההתלבטות שלי היא האם ללכת על U2414 (או U2415) , או להשקיע את האלף ומשהו שקל הנוספים ולרכוש את הU2715 . לגבי U2414 - מה שלדעתי יכול להוות חסרון זה הרזולוציה 1920X1080 , לא מבין למה זה 1080 ולא 1200.. U2515 - מגיע כבר עם רזולוציה של 1920X1200 U2715 מגיע עם רזולוציה של 2560x1440. השימושים שלי חוץ מהדברים הרגילים כמו גלישה, צפייה במדיה מדי פעם וכדומה , הוא בעיקר תכנות. בעבודה יש לי מסך 24" עם רזולוציה 1920X1080 ואני מרגיש את ההבדל לעומת המסך 22" שלי בבית עם…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
פי כמה דגמים יש להם (P,U,H,M,D) . מבקש המצלמה למסך מחשב בגודל 24 אינץ עבור עבודה משרדית (משרד עורכי דין) , עבודה עם כמות מרובה של קבצים (מסכי וורד) פתוחים. מה ההבדל בין מסך שעולה 700 שקל לבין 1400 שקל (מלבד הארגונמיה). אשמח למסך מומלץ בתקציב הנמוך ולמסך מומלץ בתקציב הגבוהה. תודה מראש , דרור .
-
- 8 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות מסך חדש.. כרטיס מסך: GTX1070 שימושים עיקריים משחקים + תיכנות + אינטרנט. מבחינת מפרט: 144Hz, 1ms, אני חושב שפאנל VA מספיק (לפי הבנתי IPS מייקר מאוד ואני לא חושב שההבדל כזה משמעותי). תקציב: 1200~ בנוסף אם יש חריגה מאחד התנאים זה בסדר, כל עוד המסך מומלץ. כלומר לא אכפת לי להתפשר על זמן תגובה כל עוד משהו התנסה עם המסך וממליץ עליו. בנוסף יש לי שאלה נוספת לגבי הזמנה מאמזון, אני רואה שהמחירים שם יותר אטרקטיבים + הם עושים משלוח לארץ. משהו כאן התנסה בזה? איך מגיע המסך, בלי חבלות? זמן המשלוח סביר? איך זה עובד עם המיסים? תודה רבה לעונים..
-
- 8 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אני חושב ללכת על ה21 אינץ הכי זול שאפשר למצוא על מה אתם ממליצים לי ללכת? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מצטער אם זה לא המקום אבל לא ממש ידעתי איפה לשאול את זה... אז נשבר לי המסך של המחשב הנייד ואני לא ממש יודע באיזה חנויות כדי לי לתקן את זה או בכלל באיזה חנויות אפשר בכלל לתקן את זה... תודה מראש על העזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, לא מזמן רכשתי את המסך SAMSUNG 931B במבצע של האינטרנט. עכשיו בגלישה ועבודה רגילה במחשב לא שמים לב לזה, אבל במשחקים ובמיוחד בסרטים רואים כמו פסים כאלה ממש, אבל ממש קטנים על המסך שדי מטשטשים את התמונה ונותנים איכות לא טובה. בחלק מהמשחקים עוד לא ממש שמים לב לזה, אבל בסרטים זה פשוט הורס את כל האיכות של הסרט. התקנתי את כל הדרייברים שהאפשריים שבאו עם המסך על דיסק מיוחד בשביל זה. שיחקתי בכל האפשרויות בהגדרות, אבל אני פשוט לא מצליח פתור את הבעיה. למישהו יש פיתרון ויכול לעזור? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 948 צפיות
-
-
היי לאחרונה רכשתי מסך לעמדה שלי בעבודה והמחשב מסרב לזהות אותו כרחב, כלומר נותן לי אפשרות לכוון את הרזולוציות רק כאלה של מסך "רגיל" כמו 1280x1024 וכד' במקום הרזולוציה הטבעית שלו שהיא 1440x900. ניסיתי להתקין דרייברים מהאתר של סמסונג, מהאתר של DELL (המחשב בעבודה), של אינטל, כלום לא עוזר. הוא מזהה אותו כרגיל, ולמרות שהתמונה נפרשת על כל המסך, היא לא נראית טבעית וזה מפריע לעיניים.. אני בכלל לא מבין את הקטע של מסכים רחבים ובכלל יחס של 16:10 כמו המסך הזה זה לא טבעי.. מה לעשות? אם לא אצליח לסדר את העניין אז אולי תוכלו להמליץ לי במקום על מסך "רגיל" 3:4 עם פאנל איכותי יותר מ-TN? כי זה גם די מציק לי לעיניים - אצלי בבית יש DELL 2007FP והאיכות מורגשת. אבל אני לא מחפש מסך בכזה מחיר לעבו…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הטכנולוגיה, שפותחה על ידי AMD ומוצבת אל מול טכנולוגיית ה-GSync של Nvidia, תוצע במסכים זולים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%a1%d7%9b%d7%99-freesync-%d7%96%d7%95%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%91%d7%97%d7%95%d7%93%d7%a9-%d7%94%d7%91%d7%90/
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי היום SAMSUNG 2253BW בגודל 22" שהוא סביר כל עוד אני יושב בדיוק מולו (בעיקר בגובה) - ואז הצבעים ממש משתנים כל סנטימטר שאני מזיז את הראש... אני מחפש מסך שיתן לי צבעים אחידים בזווית ראיה שהיא לא רק 90 בדיוק (גם אופקי וגם אנכי). שימוש המסך הוא כללי וגם פוטושופ (הרבה שעות ביום מול המסך) רצוי גם מצב PIVOT לקרוא עמודי A4 על המסך. אני כנראה אחבר את שני המסכים במקביל, האם זה אומר שכדאי לי לקנות מסך 22" 1650X1050 (כמו הנוכחי)? תקציב 1500 - גמיש. תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קראתי עליו ביקורות ממש טובות, אבל לא מצאתי אף מקום שמוכר אותו, מישהו מכיר?
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מסך חדש בתקציב של 2,200 שקל גג. המסך מיועד לעבודות משרד, תכנות, גיימינג, סרטים. אני מעדיף מסך מעל גודל של 20' אינץ'. אני כבר ממש רוצה לסגור עסקה ... תודה רבה רבה לעוזרים. עריכה: שחכתי לציין שאני רוצה שלמסך יהיה תמיכה ב HDCP
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רואה שיש לי 4 עיגולים שחורים על המסך זה 100% פיקסלים שרופים... איך אני יכול לדעת במדויק כמה פיקסלים שרופים יש לי..? היתקשרתי לחנות ממנה קניתי את המסך והם אמרו לי שהם מחליפים את המסך אם יש מעל 21 פיקסלים שרופים.. אני לא יודע לעשות, הם אמרו לי להביא להם את המסך והם יבדקו. אבל הבעייה שאני נמצא בחיפה והחנות בת''א. ואני לא רוצה לנסוע סתם אם המסך, אם אני נוסע אז שיחליפו לי אותו ישר. תודה מראש, יניב.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי התלבטות בין MW221C לבין MK221H. האם יש עוד הבדלים חוץ מהמצלמה והניגודיות? אולי בארגונומיה? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרטיה ראשון שהוצע: PCX - QUADRO FX560 128MB 128BIT DDR3 - LEADTEK והשני: POWER COLOR - X1950 PRO 512MB GDDR3 ARCHTIC COOLING מה דעתכם - מה עדיף מבין שניהם? היייעוד הוא לעבודה עם תוכנות גרפיות כמו MAYA, 3D MAX וכו'..... בנוסף אם אפשר לשאול איזה מסך מומלץ לקנות בשביל עבודה עם התוכנות ועם מחשב שתומך התוכנות הנ"ל? תודה מראש לכולם - אחלללללללה פורום שבעולם יש פה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קניתי מסך U2312HM מTMS לפני כחודשיים. לפני יומיים הדלקתי את המחשב ופתאום ראיתי שכל הצד הימני של המחשב בצבע ורוד-סגול בהיר,מאוד מפוקסל,ברמה שאני בקושי קורא,אני רואה סוג של "השתקפות" של כרום אחרי שיצאתי ממנו, ו(לא יודע בדיוק איך לתאר את זה) אני רואה את הפיקסלים יורדים\זזים בפסים אנכיים(לא בטוח שבחרתי את המילה ההנכונה מימין לאמצע המסך) וזה משגע את העיניים.(שוב,רק הצד הימני,הצד השמאלי בסדר גמור) אז ניסיתי להליף דרייברים מגרסת בטא לגרסה מלאה ויציבה.לא עזר. ניסיתי לנתק את המחשב ולהיכנס לתפריט של המסך כדי לבדוק אם זה עדיין ככה.התפריט היה די מפוקסל(לא זוכר איך הוא נראה לפני שקרתה התקלה). ניסיתי לסובב את כבל הDVI ולהחליף אותו עם יציאת DVI אטחרת על הכרטיס מסך(אין לי כבל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לאח הקטן שלי, אין שימושים מיוחדים דרישות: 17-19 אינטצ' יחס של 3X4 זמן תגובה 12 ML ומטה כולל DVI ללא רמקולים יחס ניגודיות 1:700 ומעלה כולל מסכים שעולים קצת יותר וזמינים בפומביות עדיפות קטנה לזיגזג www.zigzag2000.co.il אם הם לא יקרים
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9271 מתי נראה לכם שיגיע לארץ ? בחו"ל הוא אפילו זול מה2209WA ב30 דולר בערך.. יש מסך נוסף חדש IPS FHD 23 של דל : http://accessories.us.dell.com/sna/products/Displays/productdetail.aspx?c=us&l=en&s=dhs&cs=19&sku=320-9270
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
או הוזלות נוספות בדרך.........
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
אהלן, היום התקנתי את המחשב החדש שלי יחד עם מסך U2711 של דל. 1. עיוותים: אחרי כמה שעות עבודה הופיעו לי עיוותים בתמונה במרכז המסך. זה היה ישר אחרי שעשיתי ריבוט מ WINDOWS UPDATE שבין היתר עדכן דרייבר של דל. זה היה נראה ככה: My new FAULTY Dell U2711... רק הרבה יותר קטן, ובמרכז המסך, משהו בסגנון הזה: עכשיו כשעה הכל בסדר, לבקש החלפה בכל מקרה? או שאם זה לא חוזר כמה ימים אין מה לחשוש ואולי זה היה רק חבלי לידה? 2. רזולוציה מקסימלית: כרגע ווינדוס 7 מציג לי שהרזולוציה המקסימלית היא 1680x1050. אני יודע שבעקרון המסך מסוגל לעבוד ברזולוציה של X2560 x 1440. קראתי בפורום ובאינטרנט שיתכן ואני צריך לקנות כבל מיוחד? נראה לי דיי הזוי. השתמשתי בכבל DVI שקיבלתי עם המסך. אני משתמש …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המסך שיש לי ובשבוע הבא אני מקבל ממיר של הוט לחדר, אני פשוט מחבר אותו עם HDMI וזהו נכון? ההתאמה של התצוגה לדעתכם תהיה טובה לממיר? (רזולוציה) ולגבי סאונד, אין לי רמקולים אלא רק אוזניות.. לדעתכם כדאי לקנות את הרמקול שמתחבר למסך הזה? (AC511) או פשוט לקנות רמקולים חדשים? אבל אצטרך בכל פעם לנתק אותם ולהעביר אותם מהמחשב לממיר במידה וארצה לראות טלויזיה? אני לא יודע עד כמה האופציה של לרכוש את הסאונד בר של דל יהיה חכם כי אמנם זה נוח אבל אם בעתיד ארצה לשדרג מסך ? למרות שאני מרוצה ממנו..
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מסך 24 או 27 אינץ' לבית לצורך צפייה בתוכן FHD ועבודה ממושכת. האם קיימת המלצה ספיציפית לאיזה דגם ? בעבר שמעתי על VIEWSONIC שהם מייצרים מסכים אייכותים, היום הם קצת נעלמו מהזירה. מהי המלצתכם ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בזמן האחרון כמעט כל המסכים שיוצאים לשוק ובמיוחד מסכים של מחשבים ניידים הם מסכים מסוג GLOSSY ,כלומר מסכים מבריקים. בשימוש בייתי זאת אולי לא בעייה גדולה משום שהמשתמש יכול לשלוט ולכוון את מקורות האור בבייתו שלו אולם בשימוש מחוץ לבית או בעבודה מסך שכזה הוא פשוט זוועה אמיתית שלמעשה במצבים רבים פשוט מונעת לגמרי את השימוש בנייד או שהופכת את העבודה איתו לסיוט אמיתי שמתבטאים בכאבי עיניים ,כאבי ראש ועייפות. שמעתי על אפשרות מסויימת של שינוי סוג המסך על ידי ציפוי עצמי. האם אכן ניתן להפוך כל מסך מבריק למסך מט על-ידי הדבקה עצמית של ציפוי מיוחד שמונע השתקפויות? האם הציפוי הזה יעיל באותה מידה כמו מסך מט במקור. אילו ציפויים נחשבים כאיכותיים ? האם יש צורך במיומנות כולשהיא כדי להדביק את הצ…
-
- 8 תגובות
- 5k צפיות
-