מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
היי חברים יקרים. לאחרונה רכשתי את המפרט הבא ללא מסך: Intel Core i9 13900K / 1700 Box NZXT Kraken Elite 360 RGB Black Water Cooler Corsair DDR 5 64G (32x2) 6000 Dominator Platinum RGB Samsung SSD 1TB 990 PRO NVMe M.2 Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AORUSX W-24GD Gigabyte Z790 AORUS XTREME ועכשיו בחיפושים אחר השלמת הסטאפ עם מסך איכותי לחוויית גיימינג מקסימלית מתלבט בגדלים וגם אם כדאי ללכת על אולד (סכנת צריבות) אודה לעזרתכם בהכוונה כאמור תקציב עד 10K תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, יש לי מסך LCD שהוא 17 אינץ' LG L1732TQ. יש לי אותו בערך שנה, ומתחילים להיות סימנים שחורים כאלה על הסמך של עיגולים כאלה, ופתאום גוונים קלים של שחור על המסך. הבנתי שהגיע הזמן לניקיון אבל אני מפחד לגעת במסך שלא יתקלקל בו שום דבר. תוכלו להסביר לי איך לנקות את המסך או להפנות אותי למדריך אחר? תודה רבה רבה מראש.
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
באיזה אופן רצוי לנקות מסך LCD מאבק וכתמים ? יש איזה חומר או תרסיס ניקוי מתאים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן יש לי בעיה מציקה שהתחילה לא מזמן. קבעתי בעבר שהמסך (ולא המחשב עצמו, אלא רק המסך) יכנס למצב חסכון לאחר דקה ללא שימוש, ועד עכשיו זה פעל כמו שצריך. לאחרונה, לוקח למסך זמן עד שהוא חוזר, כלומר אני יכול להזיז את העכבר ולהקיש על המקלדת, אבל לוקח למסך מספר דקות לחזור. המסך של דל, דגם 2311 אני חושב, ממה יכולה לנבוע הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
לצערי הרב אין לי זמן לבדוק מסכים אבל אני סומך עליכם . אני חייב לרכוש את המסך עד מחר (רביעי על הבוקר). * התקציב עד 2000 ש"ח (אם יש משהו ממש ממש טוב שעולה קצת יותר אז תמליצו חופשי, יש סיכוי שאשקיע עוד). * הגודל 19 אינטש. * חברה מוכרת! (או חברה לא מוכרת שהתרשמתם ממנה לטובה). * אחריות נורמלית (פיקסל פגום 1 = החלפה) שנתיים שלוש. המסך ישמש בין השאר למשחקי מחשב ולכן חשוב לי שהמסך יתמודד הייטב עם FPS גבוה ועם כמה שפחות מריחות.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כרגע יש לי את המסך CMV CT 720D 19' http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=5&id=1363 http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={7D0F23D1-529E-4152-8FD9-E18B9FF7C33C} האיכות שלו לא משהו, ישדליפת אור בצדדים גם. אני רוצה מסך חדש שאהנה יותר בצפייה בסרטים ובמשחקים, הכרטיס מסך שלי הוא X800GTO2, אם אני מחליף את הכרטיס מסך אני אראה יותר טוב גם בסרטים או רק במשחקים? התקציב של המסך הוא גג 1500+- שיהיה מסך טוב, בעיקר לסרטים HDTV ולמשחקים כבדים
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
מבקש המלצה למסך LCD 19 לצורכי גרפיקה ,עריכת תמונות וקצת עריכת וידאו. לא חייב להיות מותג , רצוי המצלה על מסכים שנותנים תמורה גבוה ביותר לכסף
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי. במהלך שיטוטי באינטרנט נתקלתי בשלוש הערות/ביקורות על ה U2410 שגרמו לי להרים גבה. אשמח אם בעלי המסך יתייחסו אליהן. 1.בביקורת ב flatpanelshd על ה Eizo FS2331 השתמשו ב U2410 כמסך ביקורת. מן הביקורת משתמע שה U2410 הוא בעל מסך קריסטלי!...האם DELL הדרדרו עד כדי כך? הנה הציטוט: 2.ביקורת משתמש מאתר DELL טוענת שאם מכבים את המסך כשוינדוס 7 עובד, הוינדוס מתחיל לעשות "התאמה מחדש" למסך והפיתרון היחידי הוא ריסטרט או להעביר למצב שינה...לי לא מתאים דבר כזה..כשאני יוצא מהחדר אני מכבה את המסכים....אני מקווה שלא הבנתי נכון את הביקורת... 3.ביקורת משתמש מאתר זאפ טוענת ש"המסך לא זוכר הגדרות": מה זה אומר...? האם אחרי שבעל המסך עמל ומכוון את המסך עד שישביע את רצונו, הוא מאפס את כל השינויי…
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לקבל המלצה למסך מחשב LCD בין 800 ל 1200 ש"ח טוב. אבא שלי מבוגר כך שהוא הולך להשתמש ברזולוציה נמוכה. השימוש העיקרי הוא עבודה משרדית (בעיקר אינטרנט). למרות שהנכדים משחקים כל הזמן במשחקי און ליין במחשב. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום היקרים, כיום אני משתמש במסך של סמסונג 350A, יש לציין שמאוד לא מרוצה מאיך שרואים בו סרטים HD וכמובן בחוויה של המשחקים. אני מוכר אותו לחבר, מעוניין להשקיע עד 1100 ש"ח, אפילו יותר לכיוון של 1000 אם ניתן, רוצה לקבל מסך גיימינג חד ואיכותי שיבטיח לי חוויה טובה ומהנה מודה לכם מאוד מראש, לירן.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם שוב החלטתי שאני הולך על קניית המסך הנ"ל ואני אקח את הסיכון. דיברתי אם מוכר חנות שאני מכיר והוא אמר לי שהוא יכול לנסות אולי לארגן לי את ה S-IPS אבל הוא ביקש ממני להגיד לו איזה REVISION המסך. אני אשמח מאוד אם מישהו יוכל להגיד לי מהו ה - REVISION של הדל בעל פאנל ה - S-IPS. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין המסכים הנ"ל, השימושים שלי מצריכים בעיקר שטח עבודה גדול מה שאומר באופן טבעי ללכת על מסך בעל רזולוציה גדולה יותר, אולם, המחיר גם מהווה פאקטור רציני. קראתי כאן בפורום וראיתי שלמסכי 23'' יש בעיה עם הצגת פונטים? מישהו יכול להרחיב על זה? בנוסף גם קראתי שלצפות בסרטים בFHD לא מומלץ על מסכי 23'' ועדיף מסכי 24'' אם זאת, אני לא יודע עד כמה האמירות האלו נכונות או תלויות מסך, ולכן אני שואל אתכם. אם ההבדל במחיר היה מזערי הייתי הולך על ה24'' אבל בגלל שיש הבדל לא קטן על האינץ' הבודד אני רוצה לדעת אם שווה להשקיע את הכסף או שזה בזבוז. בנוסף, מה אתם אומרים על הסמך של סאמסונג שציינתי ואיך הוא עומד מול השניים האחרים? על הדף הוא נראה אותו הדבר(מול ה23). 2 שאלות אחרונות: אם י…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. הפונטים ב2007WFP קטנים יותר מב2007FP? 2. מה הגובה של המסך הרחב? זה גובה של מסך 17 או 19 אינץ'?
-
- 8 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני צריך מסך בעיקר לצורכי אינטרנט וסרטים: כנראה אני קונה מ IQPC האפשרויות שלי הם : SAMSUNG LCD 19" 931BF LG LCD 19" L1953TR VIEWSONIC 19" VX1945WM רחב VIEWSONIC 19" VX922 מה אתם אומרים? על מה ללכת? וגם אם יש לכם המלצות אחרות אשמח לשמוע! תודה!
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי תקופה ארוכה של שיטוט ברשת ובפרט בפורום הגעתי למסקנה שאין לי מושג איזה מסך לבחור. אז הדרישות הן: מסך, 22 אינצ' (אפשר גם 23-4 אם נכנס לתקציב), 99% מהזמן מוקדש לעבודה נטו, שזה אומר גלישה באינטרנט, כתיבת מסמכים, וכתיבת קוד. חיבור DVI (כרטיס מסך 9600GT). טווח מחירים של 800-900 ש"ח (גג 950). חשוב לי שהמסך לא יכביד על העיניים אחרי עבודה ממושכת, שהפונט יהיה ברור גם בעבודת עם רקע לבן וגם בעבודה עם רקע שחור. ברור לי שהתקציב הוא לא הכי גבוה שיש, אבל אני מאמין שאם אני מסתדר עם מסך של לפטופ שאין לי מושג מה הנתונים שלו אז מסך סביר של חברה מוכרת יספק את הסחורה. בעבודה אני עובד עם המסך של סמסונג B2240 והוא עושה את העבודה אחלה (מחיר של 840 ש"ח), אשמח לשמוע על עוד הצעו בסג…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מסך מחשב חדש, מסך קעור. אני מתלבט כרגע בין שני דגמים: Samsung S34E970C LG 34UC97 אני יודע ששניהם מצויינים אבל אני לא בטוח במה לבחור. אשמח אם תעזרו לי ותיעצו לי.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את ה- samsung 2243BW ויש לי כמה שאלות: איך מעבירים לPIVOT? רוב הסרטים שלפחות בדקתי לא מתאימים לגודל של המסך (אני משתמשת ב- bsplayer) וכשאני מנסה להתאים אז הכתוביות לא נכנסות במסך יש מה לעשות עם זה? תודה לעוזרים =]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן כולם! אחרי שבשעה טובה הגיעה המחשב החדש, עכשיו הגיע הזמן להביא את המסך החדש. אני מתלבט בין 4 מסכים כרגע שהם: Dell 24 e248WFP Asus 24 mk241h Philips 24 240bw8eb Xerox 24 xm7-24afw אשמח לקבל חוות דעת על המסכים הללו. ממה שהבנתי ה-DELL הוא מסך טוב, אבל לא הצלחתי למצוא איזה פאנל הוא. ה-Asus נחשב נחות יחסית. אני צודק? ו-2 המסכים האחרים אני לא באמת מכיר. כמו כן שאלה כללית, האם באמת אפשר למצוא מסך טוב למשחקים (המון שעות מול המחשב) ב-2500~ או שאני חייב להתקדם לכיוון ה-3000 ולקחת את ה- DELL 2807 wfp או אחד מחבריו? המון תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב נמוך, אבל אני קונה מסך רק כי הקודם נהרס, וזה בא לי בהפתעה ולכן אין לי כל כך הרבה כסף כרגע להשקיע בזה. איזה מסך הכי מומלץ במחיר כזה? אני צריך את המסך בעיקר בשביל גלישה באינטרנט, סרטים, ומשחקים אבל לא כאלה עם גרפיקה מטורפת אלא משחקים בסגנון פרו אבולשן 09 למשל. תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכם, אני משתמש כבר שלוש שנים במסך מחשב של סמסונג מדגם 226BW שהוא כמובן 22 אינץ. בחודשים האחרונים יש לי מספר בעיות איתו. הראשונה מבינהם היא שהתחלתי להרגיש ריצודים. מה שלא הרגשתי קודם כי לא הייתי מספיק מפעיל מדיה במחשב... עכשיו היות וזה מאוד מאוד מפריע לי - אשמח לקבל המלצה כלשהי למסך חדש בגודל בין 23 ל 26 אינץ שלא יהיו לו ריצודים עד כמה שרק אפשר... מעבר לזה איכות התמונה והצבעים של המסך גם חשובים לי. יש המלצות למשהו טוב? תקציב? לא חושב על זה נראה קודם כמה עולה משהו טוב ואז אכין תקציב תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך של ATI דגם Radeon X700. אני מנסה לחבר אותו ל-LCD של טושיבה. הרזולוציה המקסימלית של המסך הנה כמקובל 1366x768. מע' ההפעלה היא Windows Vista 32bit. חיבור המחשב למסך LCD של מחשב הכל תקין. במסך בסלון לא הצלחתי להגיע למצב שאני רואה תמונה כמו שצריך. כאשר אני מנסה להגדיר את הרזולוציה בהתאם, נוצרו מס' בעיות: 1. התמונה היתה קטנה וכסתה רק חלק מהמסך. כל ניסיון לשנות רזולוציה תמיד נתן תוצאות מוזרות, פעם יותר מדי, פעם פחות מדי. 2. קצב רענון התמונה עומד על 30Hz בלבד ואיני יכול לעלות (מבחינת האפשרויות בהגדרות) לגבוה מזה. 3. הפונטים אינם ברורים ומופיעים בתמונה כפולה במסך ולכן כמעט ואינם קריאים. ניסיתי לעבוד הן עם הדרייברים המקוריים של Windows והן עם הדרייברים מהאתר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, פירסמתי בפורום ציוד היקפי אבל אולי יותר מתאים כאן. אני צריך להקרין תמונה לשלושה מסכים חיצוניים האחד בVGA (זה מוניטור אלי) והשניים האחרים צריכים לקבל DVI. כרגע רק אחד עובד בכל פעם, ובזמן שהוא עובד השני מכובה. מה שעשיתי עד כה היה לקנות כרטיס שמתאים לשתי יציאות ובכל פעם להחליף את יציאת ה DVI במסך הרצוי. בנוסף הכרטיס עובד במוד עבודה של מסך עבודה מוארך. אני מחפש פתרון אחר, ובלינק קודם ראיתי כבל מפצל DVI כזה: http://www.amazon.co.uk/DVI-D-Dual-Link-Splitter-Cable/dp/B000X7TNK8 שאלה - עד כמה שימוש בכבל כזה יפגע בתמונה היוצאת למסכים? האם יש דרגות איכות למפצלים? אם כן מה הדרגה הטובה ביותר ומה הכי מומלץ? האם יש פתרון זול נוסף?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לשים במסך רזולוציה של 1280X720 כאשר אני מחבר כבל DVI המסך מוצג לי רק על חלקו כלומר לרוחב הוא מלא אבל בגובה הוא רק באמצע ולמטה ולמעלה יש פס שחור אין לי אפשרות בהגדרות המסך להגדיל ולהקטין את המסך כלומר Adjust כאשר אני מחבר כבר VGA רגיל D-SUB אני יכול לשים את הרזולוציה שאני רוצה ואני יכול לעשות Adjust כך שהמסך יוצג בגדול השאלה שלי היא למה זה ככה? והאם ישלי אפשרות לחבר כבל DVI אבל ברזולוציה שאני רוצה תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חשבתי על זה : http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=502783 אתם ממליצים לקנות אותו או שממליצים על אחרים? כל החוות דעת עליו שם ממליצות לי לקנות אותו.
-
- 8 תגובות
- 660 צפיות
-