מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
אני צריך המלצה למסך LCD זול וטוב.. נועד בעיקר לסרטים ומשחקים . עד 2000 שקל גג שבגגות מעדיף להוציא אפילו קצת פחות.. 22 אינץ' תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בחדר טלויזיה LCD 32 בת חצי שנה היום בבוקר 2 האחים הקטנים שלי שיחקו ואיכשהו הטלויזיה נפלה קדימה על המיטה אך נפגה בפינות של השולחן ויש מין פיצוץ במסך בשני צידיו על הפאנל עצמו לא על המסגרת... בקיצור הפעלתי את הממיר HOT ורואים קווים וצבעים בקיצור לא רואים הלכה הטלויזיה מה אפשר לעשות? יש לכם אולי איזה רעיון נחמד מה אפשר לעשות או שפשוט לזרוק :'(
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מסך יותר טוב? מבחינת הנתונים אני רואה שהGIGABYTE עם זמן תגובה של 0.5 ms לעומת 1ms של האסוס, האם זה משמעותי? בנוסף ראיתי שסוג המסך של ה-GIGABYTE הוא IPS לעומת VA באסוס, האם זה גם יתרון לגיימינג? המשחקים העיקריים זה cod ו-fifa.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין שהמחשב יישדר את אותה התמונה ל 4 מקרנים שמפוזרים בחדרים שונים הכבל היחיד שעובר בין החדרים זה כבל רשת..... הבנתי שיש מתאמים מיוחדים שיודעים לעשות את זה... מישהו מכיר?
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה מסכי LCD איכותיים יש עד 2,000 ש"ח? (מומלץ פחות) המסך מיועד למשחקים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מתכוןן לקנות מסך נוסף (יש לי מסך אחד שמחובר למחשב) שבוע הבא, ואני די אבוד בנושא הבחירה. העבודה שלי היא עריכת וידיאו ותמונות, אז אני צריך מסך עם תמונה טובה מאוד. אני כרגע מנסה לבחור בין המסך הזה של אסוס - "23 Asus IPS LED VX239H-W https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14815 והמסך הזה של דל: http://m.eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=15094 ראיתי שלשניהם יש ביקורות טובות מאוד, למרות שהאסוס קיבל ביקורות טובות יותר. אני צריך שהמסך יהיה עם HDMI, ושכמובן יציג את התמונה הכי מוצלחת שאפשר ושלא יהיה יהיה באק-לייט (האור הכחול הזה שלפעמים יש במסכים כאלה). יש גם את מסך ה-4K הזה של סמסונג, אבל אני עדיין לא סגור אם כדאי להשקיע במסך כזה. http://m.eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=1614…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי צג LCD מדגם Flatron L1953TR, אותו רכשתי לפני כחודשיים. עד הלום, לא היו לי בעיות עם פיקסלים (רק לכלוך, פה ושם). היום לפתע שמתי לב שיש לי פיקסל קטן ושחור ברקע כחול. הפעלתי את UDPixel, העברתי למסך כחול לגמרי, ואיתרתי פיקסל שחור ורע בצד השמאלי התחתון של המסך. ניסיתי להפעיל את אפליקציית ה UDPixel למספר שעות, אך ללא הועיל. ניסיתי את Jscreenfix לכחצי שעה, גם-כן, אין תוצאה. גם "הלחיצות" לא עזרו. בכלל לא השפיעו על הפיקסל השחור, ברקע הכחול. הייתי מעוניין לדעת האם אכן מדובר בפיקסל מת לגמרי, או פיקסל תקוע שאולי אפשר להציל. אני יודע שישנה מדיניות "נוקשה" של X פיקסלים עבור מימוש אחריות (לא יודע בדיוק כמה בLG, אשמח לדעת) אבל אני, כמו כל אדם אחר שנתקל בבעיה שכזו, בטח…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. המסך מיועד בעיקר למשחקים ועבודה ברשת, אבל סביר ביותר להניח שהוא גם יחליף את הטלויזיה בחדר (הגודל לא בעייתי, המיטה די קרובה). אני לא יודע אם צריך משהו גדול יותר, מה שכן אני צריך שהוא ירוץ על כרטיסי הדור הנוכחי גם במשחקים, אז מסך 40 אינץ' לא בא בחשבון. אני לא בקיא בכל סוגי ה-HD לצורותיו (FULL/READY וכדומה), אז אני לא אתעמק בזה. חשובה לי איכות תמונה טובה, אם צריך לחרוג מהתקציב אז זה גם בסדר (אבל לא באלפי שקלים כן?). פאנל איכותי חובה, ואני צריך גם אפשרות לכוונן אותו ושזווית הראיה תהיה רחבה עד כמה שאפשר. בבקשה, כשאתם ממליצים - תכללו פירוט של היתרונות אבל גם של החסרונות.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש כל מיני מבצעים במגה על טלויזיות LCD איזה חיברוים אני צריך לבדוק שיהיו ? אני רוצה משהו איכותי..
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
סתם חיפשתי בהרבה אתרים מסכי LCD 24 אינץ וראיתי שכל המסכים מ 20 אינץ הולכים יותר לרוחב,כאילו המסך לא נראה ריבוע יותר זה מלבן. אז רציתי לשאול אם יש דבר כזה מסך 24 שהוא לא רחב? ומה ההבדלים בין מסך רחב לרגיל? מה יותר טוב?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אשמח להמלצה למסך מחשב 21 21.5 אינצ בריא לעיניים אני עובד המון שעות במחשב עם חיבור hdmi ניסיתי בעבר גודל 24 והיה לא נוח עבורי תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך את עזרתכם בבחירת מסך או טלויזיה לחדר שינה ילדים. השאלות הם:איזה גודל מסך מומלץ,והכי חשוב שלא יהיו מריחות במסך במהלך המשחק. חשוב לציין שאני מחפש עלות מול תועלת ולא מעוניין להיכנס להוצאות. אשמח לקבל את הדגמים המומלצים. תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, מתלבט אם לרכוש מסך מחשב חדש (או שמא טלוויזיה?). כיום המסך שלי הוא: Philips 231E1SB 23 inch Wide LCD 1080p DVI https://www.amazon.co.uk/Philips-231E1SB-inch-1080p-Monitor/dp/B002L6OAY8 הצרכים שלי: עובד מהבית כבר 7 חודשים (OUTLOOK ותוכנות רגילות. לא משהו שדורש יכולות מיוחדות אבל העבודה שלי כוללת המון מלל). בנוסף ולא פחות חשוב. ה PS4 (פיפא בעיקר) מחובר למסך. אחי המלךךךךךךך הציע לי את מסך מחשב Lenovo L27Q-30 27'' LED IPS https://www.amazon.com/Lenovo-L27q-30-27-inch-Monitor-Backlit/dp/B089FMXYHT אשמח לעזרתכם, המלצות וכיוון. תקציב: 1100 שח תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אם ישנם חברי פורום שבבעלותם אחד מ-2 המסכים האלו ויכולו לארח אותי להתרשמות קצרה, זה מאוד יעזור לי להיסגר על הרכישה. אני באיזור חיפה-קריות, פניות ברדיוס של 50ק"מ מפה יקבלו עדיפות אבל כמובן כל הזמנה תתקבל בברכה... שבוע טוב.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עקב ריבוי הדיונים בנושא בתקופה האחרונה וחוסר התועלת שבדיונים אלה ינעל כל דיון חדש שיפתח בעיניין. דוגמא לנושאים שנידונו לאחרונה: 1."קניתי את ה 226BW, איזה פאנל יש לי בפנים?" 2."מה עדיף פאנל S, C או A?" 3."איפה אני יכול למצוא 226BW עם פאנל X?" 4."מה היתרונות של פאנל TN X ב 226BW ע"פ פאנל TN Y ב 226BW" כאמור מעטה ינעל כל דיון בנושא הנ"ל! זאת מכיוון שאין שום טעם לדון בסוגיות הנ"ל כי: 1. אין דרך לדעת איזה פאנל יש במסך שלכם בגלל שסאמסונג לא רושמת זאת יותר. 2. זה לא משנה יותר מידי מכיוון שמדובר על מסך עם פאנל TN שאינו איכותי בכל מקרה. אם קניתם את המסך ואתם מרוצים זה מה שחשוב, אם עדיין לא קניתם מסך ואתם חושבים על 22" אני ממליץ להמתין לביקורת הבאה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על מסך 19" לא רחב עם תקציב עד 1500 ש"ח ומה לגבי המסך הזה http://www2.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-Monitor&model_id=479861 ומה דעתכם על החברה BENQ בקשר למסכים איזה חברה כדאי ?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אשמח לדעת האם ניתן להתקין G-SYNC על כל מסך ואם כן מהיכן קונים את הצ'יפ?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, מחפש מסך מחשב לנייח של הילדים - משמש בעיקר לגלישה באינטרנט וצפיה בסדרות טלויזיה ומשחקי כדור-רגל. מאחר ומדובר בצפיה ישירה, ובתקציב מוגבל, לא צריך את המסך האולטימטיבי. גודל סביר נראה לי 19-23" (אם 19 אז 4:3 - אם יש עוד כאלה ?) איזה מסך מומלץ ? ראיתי גם פרסום של בזק סטור למסך פיליפס 226V4LSB ב 600 ש"ח. האם שווה ? האם יש אלטרנטיבות טובות יותר במחיר של 500-600 ש"ח. תודה מראש! בעז
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
למישהו יש משהו רע להגיד על המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=128 כי המחיר די אטרקטיבי ביחס לשוק ואני מחפש מה לא טוב- לפי מה שכתוב יש שם פשוט ה-כ-ל. אני הולך להשתמש במסך בעיקר כטלויזיה (תלוי מעל המיטה) אבל פעם ב לחבר את הלפטופ כדי לעבוד על מסך גדול יותר.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
LG L227WT Samsung לא יודע איזה ASUS MW221C ? למשחקים וסרטים הייתי לוקח את ה ASUS כי הוא זול ומצוין אבל לפי מה שראיתי אין לו אפשרות של 4:3 .. האם זה נכון? ואם כן איזה מסך כדי לי שיש לו את האפשרות הזאת? לגבי המחיר המקסימום שאני מוכן להשקיע זה במחיר של ה LG שרשמתי שזה משהו כזה 1800-1700 שקל
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הייתי עם האצבע על כפתור הרכישה של המסך LG W2486L LED אך ביקורות שונות שקראתי עליו קצת הורידו אותי מהרכישה. שמעתי טענות בקשר לפאנל, צבעים "מתים" וכדומה. האם הדבר נכון? האם המסך לא שווה את מחירו ובאמת עדיף להשקיע אלף ש"ח יותר למסך 24 אינץ'? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לשימושים של עיבוד תמונה (פוטושופ + לייטרום) וגלישה, איך המסך Dell S2718D לעומת Dell U2717D? כולם ממליצים בדר"כ על סדרת ultrasharp, אבל יש מחיר טוב על Dell S2718D באמזון כרגע. תודה, מאיר
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי לאחר שקיבלתי הבהרות בנוגע למסך הנ"ל החלטתי לנסות את מזלי במכרז והצעתי 1450 שקל לפני משלוח. אתמול קיבלתי הודעה שכמעט זכיתי אבל היו הצעות גבוהות יותר. היום הצעתי אותו מחיר וזכיתי כי כנראה זה המחיר שחיון יכולה לחיות איתו. מה שכן בוואלה הצעתי אותו מחיר והוא לא התקבל. אני מקווה שעשיתי החלטה נבונה כי זו פעם ראשונה שאני עובר מ CRT ל LCD. תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש לקנות בתקציב מוגבל של עד 1500 שח מסך מחשב למשחקים נטו. ראיתי את המסך הזה של סמסונג כאופציה טובה במחיר ממש נוח - http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24CMKKFV/ZA# לא הבנתי את ההבדל בינו לבין ה T240 חוץ מהעיצוב ( שלא מעניין אותי ) וזה שאין לו HDMI . הוא נחשב למסך סביר למחיר שלו ? מוכרים אותו ב KSP ב 1350 שקל, מחיר מדהים למסך 24" של מותג כמו סמסונג. אשמח לדעות לפני הרכישה , תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המסך שהכי שווה לקנות בתקציב הזה..?? אם אפשר להביא גם הצעה למסך ב1100 ולמסך ב1200 ואולי אני אבחר באחרים.. בכל אחד משלושת התקציבים את המסך שהכי משתלם לקנות..
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-