עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by nrox76,

האם יש הבדל כלשהו בין IPS ל AH-IPS? איכות תמונה או זווית צפיה?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  2. היי . אחי קנה את המסך הנ"ל ב- 3800 ש"ח. האם משהו יכול לומר אם הקניה שווה או לא. הוא ביצע את הרכישה אתמול, לכן חשובות לי התגובות. הוא זכה בו במכירה פומבית. נתוני מסך גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 10 ms יחס ניגודיות: 700 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² גודל נקודה: 0.51 מ"מ זוית צפיה: 176 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון נתוני סאונד מצבי קול מתוכנתים: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול הגברת אודיו פנימית X2: 10 וואט תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט ע"ג מסך: כלול תמיכה ב-HDTV: כלול טלטקסט: כלול נעילת תחנות: כלול סריקת תחנות: ידנית ואוטומטית ט…

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by mj23,

היי אני מתלבט בין שני מסכים אשמח לעזרה הדגש הוא למשחקים ב2K QNIX QX2710 LED Evolution ll DP Multi TRUE10 או DELL U2515H הדיל יותר קטן אבל יש עליו המלצות חמות בחול תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, קניתי לאחרונה מסך מחשב זול ב400 ש"ח שחשבתי שהוא מספיק טוב, אבל רואים בו גרוע מאוד והקרינה ממנו נוראית(קישור למסך http://www.samsung.com/uk/consumer/it/monitor/led-monitor/LS22D300HY/XU ) לכן אני רוצה לקנות מסך יותר נורמלי, אבל לא יקר מדי. עדיפות ל700-800 שקל עם אפשרות לחרוג ל1000, עם חיבור HDMI, משדר ב full hd ואיכות צבעים טובה. תודה ושבת שלום.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Eyal-Style,

רוצה לדעת איך כדאי לשחק משחקים? אני הרבה שומע אנשים משחקים יל 1080p או על איכות hd ? כשאומרים את זה, מתכוונים להגדרה כלשהיא שגורמת למשחק להיראות באיות hd או שזה קיצור לרזולוציה מסויימת? יש לי מצך שהרזולוציה ההטבעית שלו היא 1920*1200, כדאי לי לשחק על הרזולוציה הזאת? או שכדאי לשחר על 1080p ? אשמח רגע להסבר ..

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אני חשבתי על אחד 27 מרכזי: 2560X1440 2 בצדדים 19/22/24 אנכיים 1920X1080 נתונים שחשובים: המסכים יהיו בעיקר לאינטרנט, המסך הראשי חייב להיות גם טוב לגיימינג - אבל לא כבד מאד. לנסות שכל 3 המסכים יהיו דומים: אותה חברה / אותו גודל שוליים / אותו עיצוב - לא אותו גודל גודל שוליים מינימליים אני נמשך לDELL וSAMSUNG כי איתם יש לי ניסיון טוב, אבל לא מצליח למצוא קונפיגורציה טובה. מישהו יכול לעזור? תודה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by IME3,

כרגע עובד עם SAMSUNG 971P שהוא פשוט מסך מעולה עם איכות צבע ותמונה מושלמים מבחינתי ואחרי שקניתי את הראשון אבא שלי הלך וקנה עוד שלושה בדיוק מאותו דגם וכולם היו מושלמים מהרגע שהוצאת מהקוספא ללא צורך במשחקים וקליברציות עכשיו המחשב של אמא שלי מת לו המסך והפתרון הכי משתלם זה להעביר את הסמסונג שלי למחשב שלה ולשדרג את עצמי למסך 1920X1080 דבר שרציתי לעשות כמה זמן כבר בעבר חיפשתי מסכי 24 אינץ והמסך האחרון שרציתי לקנות היה DELL UltraSharp U2410 IPS אבל אחרי שחרשתי וחפרתי על הדגם עלו יותר ויותר מידי בעיות אז ירדתי מזה ומאז בכלל ירדתי מכל העניין של לקנות מסך כי הייתי פשוט מרוצה מהאיכות של הסמסונג שיש לי כרגע אבל עכשיו נראה כאילו אין לי ברירה וצריך לקנות מסך חדש אז הייתי רוצה ש…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Konst1988,

שלום לכולם. אני מעוניין במסך 23-24 איכותי, אך איני יכול למצוא איך אני יכול לדעת איזה פאנל יש למסכים? זה לא כתוב לא באתר של סמסונג ולא באתר של LG.(או לפחות לא במקום שאני הצלחתי למצוא). אני אודה לכם אם תוכלו להגיד לי מה הפאנלים שלהם או איך לברר? ניסיתי לחפש באתר שכתוב בסטיקי אבל זה לא מצא אף אחד מהם. המסכים: E2350T P2370MS XL2370HD BX2450 BX2335 תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by X-Style,

כרגע יש ברשותי מסך של סאמסונג 22" דגם - 2243BW עם פאנל TN ואני מחפש מסך 24" עד 27" עם פאנל איכותי יותר. השימושים של המסך הם בעיקר משחקים ואינטרנט, ומדי פעם גם סרטים. עכשיו, הדגש במסך הוא ללא ספק הפאנל.. אני מעוניין לקנות את המסך עם הפאנל האיכותי ביותר, ואם אין מסכים גדולים מ24" עם פאנלים כאלו אז אני אסתפק גם בגודל הזה. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by swisaman,

ברשותי כרגע מסך DELL 2209WA,מסך מעולה בסה"כ אבל קצת התיישן. בעיקרון,אני מחפש להוסיף עוד מסך שישמש כמסך ראשי לגיימינג ולעריכות\עיצוב וב2209WA אני אגלוש באינטרנט \ יעשה משהוא אחר... מן הסתם ארצה לעלות לרזולוציית FHD לפחות ומסך כמה שיותר איכותי,חשבתי על 120HZ על מנת לצמצם מריחות ולהגביר תחושת משחק "חלקה יותר" - השאלה אם התוספת כסף באמת שווה את זה. התקציב הוא עד 1400 ש"ח ~ בגלל שהכרטיס מסך שלי כבר לא TOP מבחינת ביצועים אז מסכים בעלי רזולוציה דיי גבוהה הם לא אפשרות מפני שכניראה אצטרך להתפשר דיי הרבה במשחקים.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. נפל לידי מסך 17" 4:3 וחשבתי לחבר אותו למסך הקיים שהוא 19" 16:10 ככה שהוא ירחיב לי את המסך, חיברתי את שתי המסכים לכרטיס המסך(ATI HD4770) אבל לא הצלחתי להשיג את התוצאה שרציתי, הצלחתי רק לעשות ככה שהמסך של ה 17" ישכפל את המסך של ה 19" או מצב שהוא יהיה כהרחבה למסך של ה19" שאפשר לגרור אליו חלונות. התוצאה שאני מחפש היא ששני המסכים יתפקדו כך: http://img222.imageshack.us/img222/1074/snowboarding034cr8.jpg זה אפשרי במסכים בעלי יחס וגודל שונה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Nasok,

מה יותר טוב משניהם למשחקים סרטים אינרטנט וכו' כל דבר שילד בן 15 עושה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אני ממש לא מבינה בנושא ואשמח לכל עזרה בבחירת מסך טוב.ניסיתי לקרוא כאן בפורום ולהבין מה כדאי אבל ללא הצלחה הגעתי להבנה שיותר מתאים לשימושים שלי מסך רחב וגם שבין 20" ל22" עדיף 20". אני מבלה ה מ ו ן שעות מול מסך מחשב וצריכה משהו באמת טוב. ראיתי המלצות על: DELL 2007WFP ASUS PW201 VS2035 (איזו חברה לא הבנתי) כולם יפים אבל מה הכי כדאי/שווה/איכותי וגם מתאים לכרטיס המסך שלי: GeForce 7600GT ? כמובן שאם יש עוד דגמים אשמח לשמוע עליהם. אודה לכם על כל עזרה :hi:

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. היום המסך השלי החליט שלא בא לו לעבוד יותר, וכשחיפשתי מסך חדש מעל 21 אינצ' במחיר זול ראיתי את המסך הזה Mag LED H22N והמקום היחיד (בעולם) שמוכרים בו את המסך הזה הוא באייבורי. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9974 המפרט שלו יחסית למחיר שהם רוצים, בנוסף לזה שבכל האינטרנט אין שום איזכור למסך הזה קצת מוזר. למישהו יש רעיון מה זה המסך הזה? זה איזה מסך מדבקה סיני שלא שווה גם את ה 500 שקל האלו?

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אז ככה התקציב שלי הוא 1400 שקל אבל מחול זאת אומרת שמסך שעולה פה בארץ 2000 -2500 עולה לי הרבה פחות מחול כבר בדקתי כמה אני ממש אוהב את LG ראיתי את השלישיה החדשה שלהם של ה3D ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם (ראו באתר של LG) אני צריך את המסך בעיקר למשחקים ואחר כך סרטים אבל אני רוצה את כל חווית המשחק ככה שאם יש 3D אני יהיה מאוד מאוד שמח! הגדלים לא הכי משנים העיקר שיהיה יותר מ22 ולא יותר מ27 (אני יושב דיי קרוב למסך)

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום אני הולך לקנות מסך "19 של Samsong או של LG ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות לגיימינג-מסך בעל איכות אך לא יקר מ-1000 ש"ח... מישהו יכול לעזור לי בבחירה? מהי רזולוציה ומה הרזולוציה המומלצת ולא יקרה מידי לגודל "19 , ואיך מחליטים איזה יחס ניגודיות הוא הטוב ביותר במחיר המשתלם ביותר? ולסיכום: עזרו לי לבחור מסך LG או Samsong עד 1000 ש"ח, ובעל איכות!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. השימושים שלי הם בעיקר סרטים גלישה באינטנט וקריאה גם קצת פחות מה אתם אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. שלום לכולם אני בטוח שיש פה המון אנשים שמבינים קצת יותר ממני ויש להם קצת יותר ניסיון אז הייתי רוצה לשאול להמלצתכם אני עובד המון על המחשב שעות ארוכות והמסך שיש לי כרגע הוא LG 226WTQ ואני בכלל לא מרוצה ממנו... אני שוקל בין ה Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ל Dell 24 LCD 2408WFP HC Ultrasharp Black ו Samsung 24 LCD 2443BW מה הכי טוב? מה שאני בעיקר מחפש זה מסך חד מאוד אם צבעים טובים...

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. שלום, קראתי את המדריך לבחירת מסכי מחשב המופיע בפורום, אם הבנתי נכון , עדיף לבחור מסך VA , מהסיבה שהניגודיות הגבוהה שלו לא מעייפת את העיניים . המחשב ישמש לגלישה (כולל סרטונים ביוטיוב), קצת אופיס, סרטים מדי פעם. במחשב ישנן מספר כניסות HDMI , אין VGA התקציב כ-600 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה אם אין ברירה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום. אני מחפש צג (לא עבורי, אלא עבור אמא שלי) LCD בגודל 17 עם כניסת DVI. הדרישה היא שכולו יהיה כסוף, גם הצג עצמו וגם הבסיס. זה מה יש : עדיף שיהיה כמה שיותר אסטתי ובעל איכות תצוגה לא רעה. יש מסכים טובים שעונים לדרישות הנ"ל, עד 1600 ש"ח (ורצוי פחות)?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by bimbim,

שלום, אני צריך המלצות למסך בטווח ה1000 ש"ח שכולל חיבור HDMI משהו בין 20 אינץ ל24 אינץ יספיק. תודה לכל העוזרים!

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by cptariel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=31813&PHPSESSID=4e91018e17de27e5e02d334201eeba6d מה דעתכם? באופן כללי בלי קשר למחיר המוגזם איך המסך ? שמעתי שמתלוננים על הזמן תגובה עריכה: המסך הוא למשחקים סרטים וכאלה (כרטיס מסך gtx570)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by broshi,

בשבוע שעבר קניתי DELL U2311H חדש (Rev 02). המסך מחובר למחשב בכבל VGA. עבד מצוין כשבוע והיום בבוקר התחילה תופעה מוזרה: כאשר מדליקים את המסך הוא מציג את התמונה הנוכנה למשך שניה ואז מפסיק. אף כפתור לא מגיב (להצגת התפריטים) למעט כיבוי והדלקה. ההדלקה למשך שניה קורית כאשר מדליקים אותו או כאשר המחשב יוצא ממצב SLEEP כך שנראה לי שזה קשור לזיהוי אוטומטי של מקור האות, אבל מדוע התפריט לא נדלק? החיבור תקין, הוצאתי מהחשמל והחזרתי. אשמח לרעיונות לפני שאני מוסר לספק לתיקון / החלפה.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by nazgull,

שלום לכולם, אני צריך לקנות מסך מחשב עם רמקולים מובנים, עדיפות לכמה שיותר טובים תקציב עד 900 שקל+גודל 22-24 תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by chaim_f,

ראיתי את המסך הבא - [h=1]21.5 Dell E2214H - ב660 ש"ח[/h]איך הוא? השימושים זה אינטרנט וסרטים

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.