מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,887 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב, ראיתי באתר של אייבורי וק.ס.פ שיצאו שני דגמים חדשים של מסכי IPS בגודל 23' ל חברת MAG ו-VIEWSONIC ששנת הייצור שלהם היא 2014 וזמן תגובה שלהם הוא 2MS ו-4MS. אני מעוניין בחודשיים הקרובים לרכוש מסך חדש ורציתי לשאול אם יש פה מישהו שהתנסה עם אחד מאלו? חיפשתי באינטרנט ואין כמעט שום התייחסות אקטואלית אליהם. אני לא שכחתי את המסך של DELL HM2312 שיש עליו תגובות טובות בכל מקום, אבל עדיין המספר 2014 של שנת הייצור שלהם מאוד קורץ לי לעומת 2011 של HM2312 שמן הסתם יש לו גם זמן תגובה לא טוב של 8MS. אני מודע לכך שה-8MS האלה לא רלוונטים אבל עדיין... 2-4MS VS 8MS? כמובן שיש מסכי LG IPS, שאיני מתכוון לרכוש בשום אופן בעקבות עוגמת נפש מאוד גדולה שחוויתי עם כמה מוצרים שלהם בשנים האחרונו…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום! רוצה לקנות מסך מחשב חדש U3011 DELL "30 . מישהו קנה כבר? מחפס יבואן אשר מוכן להביא אותו.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למסך דל U2413 יש מספר rev (עדכונים) על פי דל העולמי. היבואנים אינם "תורמים" מידע חשוב זה. מישהו מכיר עניין זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המסך מיועד לגרפיקאי שיושב אצלנו במפעל (נגרייה, עיצוב מטבחים וכו). תקציב 2500 ומטה. אם זה מחיר לא הגיוני אשמח לדעת כמה אמור לעלות מסך כזה. לא מעניין אותי רמקולים וסוגי חיבורים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי חברים. יש לי מספר שאלות שאני מתלבט לגביהם בהתקרבותי לרכישה. אני מעוניין במסך תלת מימד (רצוי אקטיבי). בKSP לדוגמא מוכרים כמה של 23 ו27 אינצ'. אני מדבר על סדרה T23A950 + T27A950. השאלות היא: 1. האם ה23 מספיק באופן כללי? האם יש הבדל משמעותי בין הגדלים? 2. איזה מהמסכים מומלץ יותר? (לעבודה בmaya בעיקר וסתם להשתעשע עם קולנוע 3D בבית). 3. מה העניין של ה3D vitsion 2 אם יש משקפיים אקטיביים למה שמישהו ירצה לקנות את הדבר הזה? 4. לאחר קריאה ונסיון למצוא מידע נוסף הבנתי שיש איזו בעיה עם FULL HD לשתי העייניים? במסך הזה זה גם קורא? אם כן איך פותרים? יש לי 560 GTX. תודה רבה מראש לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי לכולם, אשמח להמלצה למסך מחשב עד 750 ש״ח. השימושים יהיו ללימודים - צפייה ממושכת בשיעורים אונליין וגם לתכנות (programming). לא מתכנן לצפות בסרטים או לשחק במחשב.. דאגה עיקרית - שלא יעייף את העיניים. חשבתי על המפרט הבא - אשמח לחוות דעת (אולי עדיף לי לשנות משהו) ולהמלצה קונקרטית אם יש (עדיפות לכזו שבמבצע): 23.6״ עד 27״ (עדיפות ל-27״) מסוג IPS רזולוציית FHD, לא צריך 4k.. עם איזושהי טכנולוגיית Flicker-Free לדעתי מספיק לי 60Hz כניסת HDMI, ואם יש USBC אז בכלל טוב (אבל לא חובה) אם במבצע בלאק פריידיי אז מצויין. מעדיף לקנות מרשת בארץ ולא להזמין מחו״ל כדי שתהיה לי אחריות על המוצר. ת…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
יש מקומות שבהם רשום שהניגודיות של המסך היא 1:2000 ויש מקומות שבהם רשום שהניגודיות היא 1:1600, איזה מהם נכון? (לי יש מסך כזה ועל האריזה שלו היה רשום 1:1600, אבל ראיתי לפני כמה ימים באיזו חנות מחשבים על אריזה סגורה של מסך כזה שרשום 1:2000...)
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי . אחי קנה את המסך הנ"ל ב- 3800 ש"ח. האם משהו יכול לומר אם הקניה שווה או לא. הוא ביצע את הרכישה אתמול, לכן חשובות לי התגובות. הוא זכה בו במכירה פומבית. נתוני מסך גודל מסך: 32 אינץ' יחס תמונה: 16:9 זמן תגובה: 10 ms יחס ניגודיות: 700 :1 רזולוצית מסך: 1366x768 פיקסלים בהירות: 500 cd/m² גודל נקודה: 0.51 מ"מ זוית צפיה: 176 מעלות מספר צבעים: 16.7 מליון נתוני סאונד מצבי קול מתוכנתים: כלול יציאה לרמקולים חיצוניים: כלול הגברת אודיו פנימית X2: 10 וואט תכונות כלליות טיונר מובנה: כלול מספר מצבי צפיה: כלול תצוגת תפריט ע"ג מסך: כלול תמיכה ב-HDTV: כלול טלטקסט: כלול נעילת תחנות: כלול סריקת תחנות: ידנית ואוטומטית ט…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מסך חדש שיחליף את המסך של המחשב נייד שלי. המטרה תהיה בעיקר ללימודים, סרטים וקצת משחקים ( FPS MMORPG, לחבר אליו PS4 אם יתאפשר) מחיר בסביבות 1500, מוכן להוסיף עד 300 שקל יותר. די ברור לי שלא אמצא משהו אופטימלי למשחקים, מחפש מסך שלא אתבאס לשחק עליו. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רזולוצית 1920*1080 גדולה מדי לצרכים שלי. מכיוון שמסכי LCD\LED מראים תמונה חדה רק על הרזולוציה הנייטיבית שלהם, אני צריך מסך קטן יותר. ראיתי שקיימים מסכי 19.5 אינץ' זולים, עם רזולוציה של 900 x 1600 , שזה סביר. הבעיה היא, שחשוב לי גם שהמסך יתאים למשחקים. אני יודע שיש חשיבות לזמן התגובה, אבל אני לא יודע אם יש הבדל פרקטי בין 5MS לבין 2MS. שמעתי פעם אחת טענה מפיו של מוכר, שהעין שלנו גם ככה לא מזהה את ההבדל. מצד שני, ראיתי אצל אנשים מריחה משמעותית במשחקים על מסך של 5MS(אני משתמש עד היום בCRT, לכן ה"סטנדרט" שלי למריחה עלול להיות גבוה יותר..) באייבורי ראיתי שלושה דגמים רלוונטיים: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13905 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13465 https://www…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כרגע עובד עם SAMSUNG 971P שהוא פשוט מסך מעולה עם איכות צבע ותמונה מושלמים מבחינתי ואחרי שקניתי את הראשון אבא שלי הלך וקנה עוד שלושה בדיוק מאותו דגם וכולם היו מושלמים מהרגע שהוצאת מהקוספא ללא צורך במשחקים וקליברציות עכשיו המחשב של אמא שלי מת לו המסך והפתרון הכי משתלם זה להעביר את הסמסונג שלי למחשב שלה ולשדרג את עצמי למסך 1920X1080 דבר שרציתי לעשות כמה זמן כבר בעבר חיפשתי מסכי 24 אינץ והמסך האחרון שרציתי לקנות היה DELL UltraSharp U2410 IPS אבל אחרי שחרשתי וחפרתי על הדגם עלו יותר ויותר מידי בעיות אז ירדתי מזה ומאז בכלל ירדתי מכל העניין של לקנות מסך כי הייתי פשוט מרוצה מהאיכות של הסמסונג שיש לי כרגע אבל עכשיו נראה כאילו אין לי ברירה וצריך לקנות מסך חדש אז הייתי רוצה ש…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך הזה ? Acer XB271HU אם הבנתי נכון הוא אמור להתחרות ב Gigabyte F127Q-P מי מבין השניים טוב יותר לגיימינג ? שואל ספציפית על האייסר כי אני יכול לקבל אותו במחיר טוב. תודה *אם יש דגמים נוספים של אייסר אשמח לשמוע - מעוניין ב 2K מינ' ורק 27 אינץ'
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
למשחקים (בעיקר מגוף ראשון ) חווית המשחק משתפרת פלאים עם מסך למשל 32 ,מאשר מסך 22 ?. כמובן כוונתי לטלוויזיה 32 . מהם איכות הצבעים וחדות במשחקים? ומהו המחיר שאפשר להביא מסך טלוויזיה נחמד שכזה?
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות מחשב +מסך מחשב, הכרטיס מסך שהולך להיות לי או HD5750 או HD5770... השימוש במחשב ומסך יהיו למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD... אם לDELL היה FHD הייתי לוקח ללא התלבטות... לLG יש FHD?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני שוקל לקנות בקרוב מסך מחשב חדש,שמעתי המלצות על המסך הנל במחיר 1500 ש"ח,אני לא כלכך מעודכן בנושא המסכים לכן רציתי לדעת אם בתקציב הזה יש מסך אחר שעדיף עליו ? השימוש העיקרי זה עבודה עם טקסט\אינטרנט ואופיס,הרבה שעות מסך. תודה מראש לעונים ;D
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, מעוניין לרכוש מסך מחשב למחשב נייח קיים, תקציב ~ 2k ש"ח המפרט של המחשב הקיים (חשוב שלא יידרש לשדרג את המחשב הקיים) תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, הבעיה היא כזו: הצבע הלבן של המסך בהיר- בוהק מדי, מה שגורם לאי נוחות בעיני וכאב במצח. לא מדובר בבעיה של קריאה או ראייה של אובייקטים על המסך, הראות היא טובה, אך לאחר מספר דקות בגלל שהלבן הוא כזה זוהר ודומיננטי מתחילה הרגשה של אי- נוחות בעיניים. הבעיה אינה מגיבה לנסיונות הגדרה, ניסיתי לשחק עם הcontrast וה brightness גם בOSD של המסך עצמו וגם בהגדרות של ה ATI CATALYST, מה שאומנם מוריד מסך כל איכות הצבע ויכולת רואי נמוכה יותר, אך למעשה הצבע הלבן- למשל בדפדפן או בתוכנת וורד של מייקרוסופט נשאר דומיננטי ובהיר באופן לא נוח.... אשמח אם מישהו יוכל לומר לי איך לטפל בבעיה הזו, אף על פי שקראתי שלסוג המסך הזה ישנה בעייה של בהירות...[br]פורסם בתאריך: 7.05.2009 בשעה 01:40:06…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב.. אחרי שאיחרתי את המועד בקנייה של הדל הרגיל, ועכשיו שלHC יש באגים, מה לקנות ?? אני יכול להגדיל את התקציב אבל לא בצורה משמעותית.. בינתיים אם אפשר הצעות למסכי 24" שיפעלו טוב בעיקר בסרטים (HD) ולגלישה באינטרנט.. לגבי משחקים- מתי שאני אקנה מחשב חדש (אולי בחופש ) אז אני אצטרך את המסך גם למשחקים, אז צריך שהמסך יפעל גם טוב למשחקים.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, ברשותי מסך ישן עם פאנל TFT, דגם fujitsu LL3200T, נקנה לפני כ5 שנים בערך והוא בעל רזולוציה 900*1600. חשבתי על שדרוג מ900p ל1080p, אך לאחר רפרוף קצר מצאתי את הדגם של Dell P2416D שנראה מעולה ובעל רזולציה אף יותר גבוה והמסך יתאם לשולחן שלי יותר מהנוכחי אך אני בספק אם 1440p מהווה שדרוג נבון או "עכשווי" מאחר ומסכי 4k נהיים זולים יותר ואולי הם החלטה היותר משתלמת? למסך יש ביקורת טובה ביותר https://pcmonitors.info/reviews/dell-p2416d/ ורצתי להתייעץ ולדעת אם זהו שדרוג כדאי מכיוון שאני לא בקיע יותר מדי במסכים, התקציב שלי מוגבל ואינני בטוח ש4k משתלם לי מבחינת התקציב כיום וכך גם הGPU שלי, שיכול להריץ 1440p באופן טוב אך בוודאות לא 4k, ואני לא מעונ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לאחרונה התחלתי לחפש מסך חדש שיהיה בטווח גודל של 22-24 אינץ' ושיתמוך בתלת מימד. כרגע אני בעל מסך LED IPS ואני מעדיף שהפאנל במסך החדש יהיה גם כן IPS. אם למישהו יש מסך להציע לי(גם לא עם IPS) אני אשמח! לא החלטתי עדיין אם המסך יהיה אקטיבי/פסיבי במיוחד מכיוון שלא ראיתי מסכים אקטיבים בארץ אז אני אשמח להצעות משני הסוגים. טווח המחירים הוא עד כ-2200 שח. מצאתי עד עכשיו עד המסך הזה: http://www.lg.com/hk_en/monitors/lg-D2343P-home שהוא נראה חמוד, אם למישהו יש אותו אני אשמח לביקורת! הבעיה היא שאני לא בטוח שהמוצר שיש ביבואן של LG בישראל זה אותו דגם בדיוק(ראיתי באתר האנגלי של LG שיש גרסה עם פאנל IPS וגרסה עם TN) אז אני אשמח גם לרעיונות שלכם/ן למסך! חשוב לי שהמסך יהיה זמין בארץ(…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעייה קטנה... יש לי פה מסך LCD שעובד רגיל והכל... אבל זה נראה כאילו הזכוכית שלו מנופצת כזה.. יש שברים על המסך. אני לא יודע איך זה קרה. יש קטע קטן כזה שנראה כאילו הוא מנופץ כמו חלון של אוטו שזרקו עליו אבן. אפשר לתקן את זה ? והאם זה יקר. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ושבוע טוב! קניתי לפני שבוע וחצי בערך מסך סמסונג T240 ואני מאוד מרוצה ממנו. רק יש לי שאלה אחת ואני מאוד מקווה שאוכל להסביר ושתבינו אותי: יש למעלה לפני המסגרת של המסך בערך עובי של כמה מילימטרים קו כזה, וכשאני פותח חלון בחלונות וגורר אותו לשם או שאני עובד במקסימום גדול של החלון, יש כזו "השתקפות" ורואים את החלון שמשתקף הפוך כזה אם אתם מבינים. האם זה דבר שמישהו מכיר האם זה בכוונה? תודה רבה מראש לכל עונה!
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, מחפש מסך שהוא יחסית פשוט, דק מאד, גודל של 24 או יותר (קיים מוניטור גדול יותר?) שמתאים לתלייה על קיר במשרד רק לשם הצגת גרפים (בחיבור VGA) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם: BENQ 2420Z הרץ: 144 אינצ' - 24 למפרט המלא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13451 ההגדרות מסך שהגדרתי הן: הגדרתי את המסך על standart brightness - 50 contrast - 0 motion blur reduction - ON sharpness - 5 low blue light - 0 gamma - 5 הגדרות NVIDIA: 1080 * 1920 הרץ - 144 השאלות שלי הן: 1 - אם הגדרתי את המסך בצורה תקינה שלא יזיק לעניים? 2 - ה - motion blur reduction היה מכוון על OFF, אחרי שסימנתי ON - המסך נהיה יותר כהה, מה הקטע של זה? * אני רוצה לציין כי אני על המחשב 12 שעות רצוף אפילו יותר והשימוש שלי מחשב הוא בפרט למשחקים עם גראפיקה כבדה ומתי שאני מפסיק לשחק אני ביוטיוב אבל עדיין על המחשב תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים ! אני רוצה לדעת איך אני יכול לראות ב2 מסכים את אותו הדבר כלומר לכרטיס מסך שלי (GFORCE7600GT ) יש שתי יציאות למסכים אז אני חיברתי אחת למסך במחשב והשניה לטלויזיה עכשיו הבעיה היא שהטלויזיה תומכת עד 1280X768 אבל זאת לא הבעיה האמיתית הבעיה האמיתית זה שאני חייב לשים את 2 המסכים ברזולוציה שווה כי אם אני שם נגיד במחשב 1280X1024 ובטלויזיה 1280X768 אז הטלויזיה מראה לי רק את הרקע וזהו ?! לא יודע למה ??? למשל אם אני סם במחשב רזולוציה של 1280X768 אז רואים בטלויזיה את כל מה שרואים במחשב שיחקתי אם ההגדרות של הדריבר ועדיין לא מצאתי את האפשרות תודה מראש לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-