עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by neshro,

שלום לכולם, כבר הייתי עם האצבע על כפתור הרכישה של המסך LG W2486L LED אך ביקורות שונות שקראתי עליו קצת הורידו אותי מהרכישה. שמעתי טענות בקשר לפאנל, צבעים "מתים" וכדומה. האם הדבר נכון? האם המסך לא שווה את מחירו ובאמת עדיף להשקיע אלף ש"ח יותר למסך 24 אינץ'? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by yonatanph,

אני חושב לקנות מסך חדש בגודל של 23-24 ורציתי לדעת האם יש מסך כיום שנחשב כבחירה הרצויה? לפני כשנה+ הDELL22 היה הבחירה האוטומטית לכל מי שחיפש מסך חדש 22'. זאת הייתה ההמלצה שחזרה על עצמה אינספור פעמים בפורומים. רציתי לדעת האם יש כיום מסך בתחום ה23-24 שהוא היורש הרוחני? מסך שעליו אפשר להמליץ ללא היסוס וללא מתחרים? (בכוונה לא ציינתי תקציב, כי השיקול שלי הוא לא שיקול תקציבי אלה שיקול עלות/תמורה ואיכות המסך -- אני מוכן לשלם יותר אם זה שווה את זה). אין לי בעיה לחכות חודשיים שלושה אם יש דגם שאמור לצאת בקרוב שצפויי להיות משכמו ומעלה. השימוש יהיה למשחקים וגלישה.

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. המסך מיועד לגרפיקאי שיושב אצלנו במפעל (נגרייה, עיצוב מטבחים וכו). תקציב 2500 ומטה. אם זה מחיר לא הגיוני אשמח לדעת כמה אמור לעלות מסך כזה. לא מעניין אותי רמקולים וסוגי חיבורים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. 1499 ש"ח ל-2007FP מחודש http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=lcd-02&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=21 2750 ש"ח ל-2408WFP מחודש http://www.nextop.co.il/Product.asp?Pid=LCD-DE24&Cat2Cat1ID=9&Cat2ID=33 ה-2408WFP כנראה לא כל-כך מעניין, כי מי שמשקיע סכום כזה, כנראה ישקיע כבר עוד כמה מאות שקלים לקבל מסך חדש. אבל ה-2007FP בהחלט עשוי להיות מעניין, שכן מסך חדש כזה כנראה לא זמין יותר. צריך לנסות לברר מה זה אומר "מחודש", כמה זמן היה בשימוש, האם יש פגמים ידועים, וכמובן איזה פאנל/רוויזיה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. שלום, אם ישנם חברי פורום שבבעלותם אחד מ-2 המסכים האלו ויכולו לארח אותי להתרשמות קצרה, זה מאוד יעזור לי להיסגר על הרכישה. אני באיזור חיפה-קריות, פניות ברדיוס של 50ק"מ מפה יקבלו עדיפות אבל כמובן כל הזמנה תתקבל בברכה... שבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by radicus,

שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים בערך את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=742296 אני דווקא מאד מרוצה ממנו אבל נאלץ למכור אותו עקב מעבר דירה עם החברה שיוביל לעודף מסכי מחשב. אין לי מושג כמה הוא שווה, ואני מאד אשמח אם תוכלו לייעץ לי בכמה כדאי למכור אותו. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by Revolver,

שלום, קראתי פה לגבי מסכים והבנתי שה DELL2007WFP ו DELL2007FP הם די אהודים כאן. רציתי לשאול אם הם יתאימו לצרכים שלי: 1. אני לא משחק במחשב. בטח לא את המשחקים המתוחכמים. 2. אני רואה סרטים 3. אני קורא מסמכים וספרים (Pivot) בטח יהיה נוח. 4. אני עובד הרבה ב Word, Excel, Programming Tools וכאלו. 5. יש לי מחשב די ישן (לפני חמש שנים הוא היה די טוב :-* ) אבל בלי השקעה בכרטיס מסך. יש כרטיס מובנה בלוח אם (אפילו ללא DVI). לגבי 2 - איך הם בסרטים? לגבי 3 - יש לו Pivot שנוח לסובב? לגבי 4 - הבנתי שיש עניין של אותיות קטנות - האם ניתן לכוונן את מערכת ההפעלה שתעבוד עם תווים גדולים יותר בלי לעשות בלאגן על המסך עם אפליקציות למיניהם שבונות על גודל פונטים מסויים? לגבי 5 - הבנתי שיש עניין עם תמיכ…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. דיברתי עם נועה ופנדה. פנדה אמרו שאין להם מושג מתי המסך הולך להגיע, ואולי הוא ידע מחר (ביום שישי אמר לי היום...) נועה אמרו לי שהמסך מגיע אליהם עוד שבועיים בפאנל S-ISP, והמדיניות שלהם לגבי הפיקסלים השרופים זה: פיקסל ומעלה באותו היום, ולאחר מכן 3 פיקסלים ומעלה תוך שנה ואת השאר אני לא זוכר. קיצר פנדה נשמעו לי בטוחים בעצמם, אני חושב להזמין לפני, לפני שכולכם תגמרו תמלאי מחדש : לגבי זה שמארגן את הקניה הקבוצתית, מה נסגר?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני יודע על VP930 ב2150 שח אבל יש לי שתי בעיות איתו: 1. אחריות רק ב 7 פיקסלים שרופים נראית לי גבוהה מדי 2. שמעתי שמסכי VS סובלים מאפקט "צריבת תמונה" האם זה נכון? האם יש מסכים אחרים בטווח הזה? אם לא, מהו מסך TN עם זווית צפיה רחבה ואיכות צבעים טובה? אני לא משחק בכלל והסרטים שאני רואה הם בסגנון אינגמר ברגמן 8) כך שזמן תגובה חשוב לי הרבה פחות מזווית צפייה ואיכות צבעים.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by commendor,

איפה אני יכול לקנות מסך "LCD 19 זול וטוב?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Chymes,

הורי החליטו להשתתף ברכישת מסך LCD למחשב ולכן התקציב עלה מ-2,000 ל-3,000 ש"ח. זה מסך בעיקר לסרטים/אינטרנט וקצת משחקים. מומלץ מסך רחב, אך לא חובה. יש הצעות?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by Yap,

נתוני מתח\זרם : DC 14V 3A. מסך סמסונג "15, אם צריך אני יביא את שם הדגם.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אשמח אם אחד יכול להסביר לי מה יותר מומלץ לעבודה לעיצוב ולעבודה עם אופיס וכו' מסך קעור או מסך רגיל ברצוני לקנות מסך 32 K4

14. בתקציב של כמה מאות ש"ח (אני מניח), אין דרישות מיוחדות, פשוט פשוט, אמין ולא יקר. תודה.

15. עריכה: אחרי עדכון הדרייבר לכרטיס המסך נוספו עוד מספר רזולוציות, אבל לא הרזולוציה הנ"ל... זה הכרטיס מסך SiS 661FX/GX Mirage Graphics 32 MB רק את זה יש בהגדרות תצוגה: 800/600 768/1024 864/1152 800/1280 1024/1280

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by Roman Kagan,

היי, אני מחפש מסך חדש שיחליף את המסך של המחשב נייד שלי. המטרה תהיה בעיקר ללימודים, סרטים וקצת משחקים ( FPS MMORPG, לחבר אליו PS4 אם יתאפשר) מחיר בסביבות 1500, מוכן להוסיף עד 300 שקל יותר. די ברור לי שלא אמצא משהו אופטימלי למשחקים, מחפש מסך שלא אתבאס לשחק עליו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by do_k,

שלום לכם יש ל-DELL מסך 2707WFP ומסך חדש שעדיין לא הגיע לארץ 2709W. מישהו יודע אולי באיזה פאנל מדובר? חיפשתי לא מעט ולא מצאתי התיחסות לפאנל. בכלל, איך המסך הזה? מישהו מכיר? האם יש מיסים במקרה שאני מביא מחו"ל? ואם כן, כמה? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by agility77,

שאני פותח את המסך רשום לי למעלה מצד שמאל ANALOG ואז DIGITAL ואז שוב, ANALOG.. הייתי רוצה לדעת איך משנים מהאנלוג חזרה לדיגיטל ולהשאר דיגיטל. ??? תודה מראש נ.ב המסך שלי הוא מדגם 2253BW של סמסונג.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני לא יודע עד כמה זה קשור לפה, אבל לא מזיק לשאול... יש לי מסך טלווזיה ''32 LCD FULL HD Samsung דגם: LA32B530 http://www.getit.co.il/Prod/53242/ האם הוא ישמש גם כצג מחשב טוב מספיק וינצל את היכולות של המחשב? זה הכרטיס מסך שלי Sapphire ATI Radeon 5850 1GB GDDR5 HDMI http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1218

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את המסך שלי. כרגע אני על סמסונג T260HD זבל כימי מצטער על המילים אבל איכות תמונה אני חושב מהגרועות שיש, עשיתי טעות גדולה שקניתי אותו לפני מספר שנים. אני רוצה מסך איכותי, עם צבעים נורמליים, שיתאים לי למשחקים ושיהיה גם נוח בעבודה רגילה . מבחינת תקציב אני לא רוצה לעבור את ה-3000 שקל. תדוה לכולם. אם פיספסתי איזשהו פרט אשמח להוסיף במידת הצורך.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. הי אני רוצה לקנות לבן שלי מסך מחשב (למישחקים וגלישה באינטרנט) שיהיה גם מחובר לממיר של הוט ויוכל לתפקד גם בתור טלוויזיה . התקציב הוא בערך 1200 ש"ח והגודל הוא מינימום 23". אשמח לעזרתכם במציאת מסך מתאים. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מסך של dell u3011 היתה לי טביעת רוק קטנה על המסך והיא נהייתה דביקה על מנת להוריד אותה השתמשתי בנוזל לניקוי מסכי lcd ובמטלית מיקרופייבר תחילה כיביתי את המסך וריססתי מעט נוזל על גבי המטלית וניקיתי בעדינות בתנועה סיבובית על גבי המקום עם הרוק עד שירד לי מהמסך לאחר מכן ניקיתי על יבש עם המטלית את כל המסך ואז הדלקתי אותו ומאז כשמסתכלים טוב טוב על המסך בתאורה חזקה שהוא חשוך או בהיר או מכובה רואים השתקפות של סימני הניגוב לרוחב המסך לכל אורכו מה הסיבה לזה והאם הסימנים הללו יעלמו או שזה לגיטימי שהסימנים הללו מופיעים על המסך לאחר הניגוב?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by Class889,

התקציב עומד על כ2000. לכל התחומים (משחקים, סרטים, יס, אינטרנט) חשוב לי מאוד ארגונומיה שזה מה שיש לפילפס. וחשוב לי שאני אוכל לחבר אותם לממיר יס. אני יודע שבסמסונג יש HDMI האם הוא יתן אותה איכות לעומת הפילפס ביחד עם כרטיס טלוויזיה? שניהם מסכים עם איכות טובה אך הפילפס עם יותר (לפי דעתי) אך הארגונומיה חשובה... מה הייתם ממליצים? אולי תאירו לי על נקודות שלא ראיתי? והאם יש מתאם מVGA/DVI לחיבור שיתחבר ליס?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by Hatzi6,

http://m.ksp.co.il/product.php?uin=31667# אני הבהתלבטות בין המסך הזה לבין הגרסה הזאת: Dell UltraSharp U2414H 23.8'' LED IPS http://m.ksp.co.il/product.php?uin=22773 אבל הבנתי מחיפוש פה בפורום שה- U2415 יותר טוב העניין הוא שהוא בקטגוריית "מציאון" עד כמה כדאי לרכוש אחד כזה שהוא מוגדר כ"מציאון"? זה באמת כמו חדש או להימנע?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. Started by bornio,

I would love to know , if someone here owns the LG L204WT LCD screen and can tell me how it performs to him. i am looking to buy it, though i was hoping to buy the Samsung 205BW but its impossible to find it in israel. unless you know otherwise, and you can tell me where??? thanks!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.