עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by bunny12,

שלום, מעוניין לרכוש מסך מחשב למחשב נייח קיים, תקציב ~ 2k ש"ח המפרט של המחשב הקיים (חשוב שלא יידרש לשדרג את המחשב הקיים) תודה מראש

2. הי חברים. יש לי מספר שאלות שאני מתלבט לגביהם בהתקרבותי לרכישה. אני מעוניין במסך תלת מימד (רצוי אקטיבי). בKSP לדוגמא מוכרים כמה של 23 ו27 אינצ'. אני מדבר על סדרה T23A950 + T27A950. השאלות היא: 1. האם ה23 מספיק באופן כללי? האם יש הבדל משמעותי בין הגדלים? 2. איזה מהמסכים מומלץ יותר? (לעבודה בmaya בעיקר וסתם להשתעשע עם קולנוע 3D בבית). 3. מה העניין של ה3D vitsion 2 אם יש משקפיים אקטיביים למה שמישהו ירצה לקנות את הדבר הזה? 4. לאחר קריאה ונסיון למצוא מידע נוסף הבנתי שיש איזו בעיה עם FULL HD לשתי העייניים? במסך הזה זה גם קורא? אם כן איך פותרים? יש לי 560 GTX. תודה רבה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. חשוב לי תמורה למחיר תמיכה האפליקציות ממשק נוח עם השתלטת מהנייד ה tcl עולה 1350 ה lg עולה 1650

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. היי, מחפש מסך שהוא יחסית פשוט, דק מאד, גודל של 24 או יותר (קיים מוניטור גדול יותר?) שמתאים לתלייה על קיר במשרד רק לשם הצגת גרפים (בחיבור VGA) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by KF,

שלום, רציתי לדעת אם מישהו מכיר את המסך הזה ? Acer XB271HU אם הבנתי נכון הוא אמור להתחרות ב Gigabyte F127Q-P מי מבין השניים טוב יותר לגיימינג ? שואל ספציפית על האייסר כי אני יכול לקבל אותו במחיר טוב. תודה *אם יש דגמים נוספים של אייסר אשמח לשמוע - מעוניין ב 2K מינ' ורק 27 אינץ'

6. Started by hedva,

לפני מספר חודשים היו הרבה בעיות עם פיקסלים שרופים במסך הזה. האם המצב השתפר לאחרונה ומה המדניות הנוכחית לגבי פיקסלים שרופים? ועוד שאלה, האם יש לכם התרשמות על חנות או מספר חנויות מומלצות, שבהם אפשר לקנות מסך עם פאנל s-ips?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. היי, ברשותי מסך ישן עם פאנל TFT, דגם fujitsu LL3200T, נקנה לפני כ5 שנים בערך והוא בעל רזולוציה 900*1600. חשבתי על שדרוג מ900p ל1080p, אך לאחר רפרוף קצר מצאתי את הדגם של Dell P2416D שנראה מעולה ובעל רזולציה אף יותר גבוה והמסך יתאם לשולחן שלי יותר מהנוכחי אך אני בספק אם 1440p מהווה שדרוג נבון או "עכשווי" מאחר ומסכי 4k נהיים זולים יותר ואולי הם החלטה היותר משתלמת? למסך יש ביקורת טובה ביותר https://pcmonitors.info/reviews/dell-p2416d/ ורצתי להתייעץ ולדעת אם זהו שדרוג כדאי מכיוון שאני לא בקיע יותר מדי במסכים, התקציב שלי מוגבל ואינני בטוח ש4k משתלם לי מבחינת התקציב כיום וכך גם הGPU שלי, שיכול להריץ 1440p באופן טוב אך בוודאות לא 4k, ואני לא מעונ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Roman Kagan,

היי, אני מחפש מסך חדש שיחליף את המסך של המחשב נייד שלי. המטרה תהיה בעיקר ללימודים, סרטים וקצת משחקים ( FPS MMORPG, לחבר אליו PS4 אם יתאפשר) מחיר בסביבות 1500, מוכן להוסיף עד 300 שקל יותר. די ברור לי שלא אמצא משהו אופטימלי למשחקים, מחפש מסך שלא אתבאס לשחק עליו. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by boaz_aizik,

כנראה שירדתי מלקנות את ה 2007FP בגלל הגודל פיקסל הקטן, דווקא ה-22 לא רעים בקטע הזה אך הם לא ממש מצטיינים באיכותם, האם מישהו יודע על איזה דגם שיוצא בקרוב למסכי 22 שהוא גם איכותי וגם נותן את התוספות שיש ל2007? האם שווה לחכות עוד קצת? תודה

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=9&id=390 בהצלחה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by tascam,

S1910 EIZO vs Sony LCD SDM-HX95S אני מאוד מיתלבט בן שני המסכים לסוני יש X BLACK ויותר CMD למי יש יותר צבעים באמת ? מי מהיר יותר ? מי עדיף ? די דחוף לי כי אני ביומיים הקרובים קונה אחד משני המסכים האלה. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני מחפש מסך בעיקר עבור עיבוד תמונות, מה שחשוב לי מאד, 1. חדות (הבנתי שמסכי "20 חדים יותר מ "19 ו "22, האם זה נכון?) 2. צבעים וגוונים (הנטיה שלי היא לפנאל S-IPS) 3. יכולת הפרדת גוונים גבוהה 4. שלא יהיו הילות משונות במעברי קונטרסט וצבע איכות התמונות שלי חשובה לי מאד ולמסך יש השלכה ישירה על הפלט הסופי, לכן אני מחפש מסך איכותי וטוב מאד. גודל המסך יקבע בהתאם לתשובות על השאלה בסעיף 1 , תקציב 2000-3500 ש"ח אשמח לקבל כל המלצה, תודה. גל

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום חבר'ה, הזמנתי היום ב P1000 את המסך: ``24 ViewSonic Q241wb FULL HD DVI קראתי ב GOOGLE שיש למסך הזה פאנל VA שזה מעולה! אבל קראתי שנראה לי אחרי דצמבר 2007 הדגמים יצאו עם פאנל TN ו VIEWSONIC ערכו באתר שלהם ניגודיות מ 1:1000 ל 1:800 1:1000 זה היה VA ו 1:800 זה TN עכשיו פרט מוזר/מעניין, ב P1000 רשום 1:1000 וגם באתר הספק GENERAL LTD רשום 1:1000 בטלפון הספק לא ידע לומר לי... היא אמרה שאין לה פיזית אחד במחסן לבדוק. אז מה אתם אומרים? מה שיש בארץ זה VA או TN? יצא לי במחיר 1500 שקל, ב24 תשלומים שווים ללא ריבית! תודה!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by OmerMan92,

היי לכולם, אשמח להמלצה למסך מחשב עד 750 ש״ח. השימושים יהיו ללימודים - צפייה ממושכת בשיעורים אונליין וגם לתכנות (programming). לא מתכנן לצפות בסרטים או לשחק במחשב.. דאגה עיקרית - שלא יעייף את העיניים. חשבתי על המפרט הבא - אשמח לחוות דעת (אולי עדיף לי לשנות משהו) ולהמלצה קונקרטית אם יש (עדיפות לכזו שבמבצע): 23.6״ עד 27״ (עדיפות ל-27״) מסוג IPS רזולוציית FHD, לא צריך 4k.. עם איזושהי טכנולוגיית Flicker-Free לדעתי מספיק לי 60Hz כניסת HDMI, ואם יש USBC אז בכלל טוב (אבל לא חובה) אם במבצע בלאק פריידיי אז מצויין. מעדיף לקנות מרשת בארץ ולא להזמין מחו״ל כדי שתהיה לי אחריות על המוצר. ת…

15. Started by orkir,

יש מקומות שבהם רשום שהניגודיות של המסך היא 1:2000 ויש מקומות שבהם רשום שהניגודיות היא 1:1600, איזה מהם נכון? (לי יש מסך כזה ועל האריזה שלו היה רשום 1:1600, אבל ראיתי לפני כמה ימים באיזו חנות מחשבים על אריזה סגורה של מסך כזה שרשום 1:2000...)

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by maorbe,

אני קונה מksp 1) ?730BF 17'' LCD 4ms DVI? סמסונג 2) ?VX724 17'' LCD 3ms DVI? וויוסוניק 3) ?730b 17'' LCD 8ms DVI? סמסונג כמובן ההבדלים הם בזמן תגובה ולשני הסמסונג ניגודיות של 600:1 לעומת הוויוסוניק שהוא 500:1 המחיר כאן לא משנה שלושתם באותו סדר גודל אז על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום מחפש המלצה למסך 24 אינץ' כולל אפשרות של סיבוב המסך ב-90 מעלות לעבודה משרדית בעיקר תכנות. אשמח להמלצות. התקציב הוא אזור ה-1000 שקלים אשמח לפחות אם יש דברים טובים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. למסך דל U2413 יש מספר rev (עדכונים) על פי דל העולמי. היבואנים אינם "תורמים" מידע חשוב זה. מישהו מכיר עניין זה ?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by Weihenstephan,

שלום כולם כפי שאתם בטח רואים יש לי במפרט 5970 .. חשבתי לעשות עליו חוויית גיימינג ואני מוכן לשים על זה כסף (והרבה) מחפש 3 מסכי מחשב (מינימום 24 אינץ') ללא שוליים או borderless ללא פלסטיקה שחורה מסביב למסך.. לא אכפת לי איזה סוג פאנל (מצידי שיהיה TN) כמובן זה יהיה בשביל משחקים.. וכמובן עבודה במקביל על מספר שולחנות עבודה.. המסכים יהיו צמודים אחד לשני לכן חשוב שכמה שפחות שוליים יותר טוב.. אשמח להמלצות.. [br]פורסם בתאריך: 2.02.2011 בשעה 21:28:45 כנראה ביקשתי יותר מדי..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by PrinceVegeta,

התקציב שלי הוא עד 1200... ואני רוצה מסך 23-24 אינצ', מה אתם אומרים עליו שווה?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. אני משתגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע כל אחד ממליץ על מסך אחר ויש מלא מחירים ומלא מסכים שכולם ע"פ נתונים שווים אני לא מצליח להינעל על מסך וזה מתסכל אותי חבל שאין פה המלצות כמו בפורום של הרמקולים בקצב הזה כדור בראש לעצמי חח..

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by XnirX,

אני מעוניין בחוות דעת ממי שהתנסה עם המסך הנ"ל או מבין במאפיינים של מסכים.... הוא יהיה מספיק טוב עבור משחקים כבדים? .. עבור טקסטים..? אני לא מעוניין לשמוע אם מסכים עדיפים על פניו .. פשוט חוות דעת מקצועית.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הי, רכשתי צג חדש , סמסונג 931C עם חיבור DVI, וברשותי כרטיס מסך עם יציאת DVI, כך שנראה שיש התאמה ואפשר לבצע שידוך. לצערי , החיבור אינו עובד. אולי זה בעיית חומרה של אחד משני הצדדים ואולי זה הגדרות של כרטיס המסך. האם למישהו פה יש נסיון עם זה? ובכלל, האם שווה לי להתאמץ בכלל כדי לפתור את הבעיה : האם יש הבדל רציני בין חיבור אנלוגי לדיגיטלי? ועוד דבר : אפשר לחבר DVD או ממיר של יס למסך? אשמח מאוד אם אוכל. כך גם ניתן לבדוק איכות מסך ללא מגבלות רכיבי המחשב, לא? תודה, נמרוד

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Domovoi,

אז מה הכי איכותי? oled,SED or the old crt זמן תגובה רזולוציה (native or not) black levels בהירות

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by DerHunter,

היי, הסתכלתי על לא מעט מסכים וכרגע אני מתלבט בין שניים: Asus VG278QR: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1016265 MSI Optix MAG271CR https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998954 אני יודע שהMSI עם פאנל VA ורציתי לדעת אם הוא שווה את ההפרש בין המסכים. אם יש המלצה למסך 27" 144hz תומך g sync אחר באיזור המחירים האלה שעדיף אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים