מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,882 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. לפני כמה ימים הגיעו חברים מחו"ל והחליטו להפתיע אותי ולקנות לי מסך חדש. הם קנו אותו בדיוטי-פרי בשדה-תעופה אמרו שכולם קונים אותו אז ... משום מה החברה לא מוכרת לי כלל וגם באינטרנט אני קצת מתקשה למצוא משהו נורמאלי. הינה הדגם המלא: Hisense Model: LCD24V86P האם מישהו יכול בבקשה להביע את חוות דעתו על המסך ולהסביר לי מה היתרונות\חסרונות שלו ? נ.ב אני מעוניין לחבר אותו לPC
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
מכיוון שאני לא מבין בטלוויזיות...ואני מעוניין לקנות אחת ממכרז אז אני צריך את עזרכתכם..דבר ראשון מה כדאי לי פלזמה או LCD ודבר שני איזה חברה תספק לי טלוויזיה אמינה ואיכותית..לגבי התקציב זה לא ישנה כי אני יוציא את הטלוויזיה במכרזז תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לרכוש מחשב חדש אומנם אני עדיין לא סגור על המפרט הסופי אבל אני מתכן להשקיע בכרטיס מסך חזק למשחקים וצפייה ב- HD (אני מתכנן להשקיע בכרטיס 2000-2600 ש"ח). עם המחשב החדש אני צריך לרכוש מסך ועכשיו ההתלבטות, יש לי כיום מסך של 23" של סמסונג ואני רוצה לגדול קצת בגודל, לפחות 24 " . בהנחה וארצה בעתיד להוסיף גם ממיר לצפייה בטלויזיה איך ניתן לעשות זאת בנוסף למחשב ומה הדרישות מהמסך החדש ? כעקרון יש לי רמקולים למחשב - האם צריך מסך עם רמקולים מובנים ? אני מניח שצריך HDMI לחבר את הממיר... תודה לכל עזרה.
-
- 8 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
DELL 2408, בטח אחד הילדים. יש מה לעשות בנושא?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בירצוני ליקנות מסך של סמסונג או של תושיבה בגודל 26'' שלאה ראשונה:איזה חברה עדיף לי ליקנות? שאלה שנייה:האם כדאי להשקיע ב full hd או שבגודל מסך כזה עדיף לי ללכת על hd אם זה יותר זול? שאלה שלישית:כשהרכיבו לי את המחשב מי שהרכיב לי אותו אמר לי שיש לי בכרטיס מסך(4870hdx2) חיבור hdmi האם זה ישנה לי משהו באיכות תמונה אם אני יחבר כבל של ה hdmi לכרטיס מסך מהמסך עצמו? אשמח לקבל תשובה ממישהו שמבין בתחום בתודה: omer_
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב גימיינג חדש והמסך בו אני הולך להשתמש הוא טלויזיה (איכותית?) samsung es6200 ארבעים אינץ'. אשחק בעיקר FPS למיניהם ואני רוצה לדעת אם היא מתאימה והאם יש דברים שצריך לקחת בחשבון בהרכבת המפרט החדש? מבחינת רזולוציה, כמות זיכרון לכרטיס, חיבורים (זו טלויזית תלת מימד) וכו'... אפתח ת'רד אחר בפורום מפרטי מחשב אחרי התשובות לשאלות פה. מאפייני הטלויזיה: http://www.samsung.com/nz/consumer/tv-audio-video/television/led-tv/UA40ES6200MXRD-spec
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הגיע אליי המסך הוא מדהים ביופי והגיע בזמן ובקרטון ענק והכול בסדר.. עכשיו תגידו איזה בדיקות אני צריך לעשות לו עם איזה תוכנות?? צריך את עזרכתם דחוף![br]פורסם בתאריך: 21.05.2008 בשעה 17:26:30 חברה בדקתי פיקסלים עים התוכנה DBP ולא מצאתי ברוך השם.. אבל בנוגע לצבעים ומריחות איך אני בודק? שמתי לב שכשאני מסתכל על המסך מהצדדים הוא נהיה לגמרי סגול זה נורמלי?<ובכלל יש גוון סגול בצד ימין.. מה לעשות כדי לבדוק?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בבחירת מסך מחשב חדש, מחפש מסך איכותי, אם מסגרת דקה שישמש לרוב לגלישה וסרטים ולעיתים רחוקות אולי למשחקים. החברה הנ"ל נחשבת לאיכותית ביותר המסך הנ"ל ניתן לרכישה בחול בסך של כ1500 ש"ח. האם הוא עדיף על פני מסכי DELL מסדרת U? כל דעה תתקבל בברכה במטרה להגיע להחלטה תודה
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני כרגע עובד על מפרט חדש בפורום הרלוונטי יחד עם הנ"ל הגיע הזמן למסך חדש אשמח לשמוע את דעתכם על: SAMSUNG S23A700D (זה 23 יש מקביל ב 24?) או Dell U2412M LED או כל המלצה אחרת תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות עם תצוגה גדולה של מסכים, שאפשר לראות בעיניים את ההבדלים בין המסכים?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שאם רוצים לכייל מסך צריך איזה מכשיר שנקרא ספיידר.. אם אין לי אותו, איך אני יכול לכייל את המסך? איך אפשר לגרום לו לעבוד בצורה אופטימלית? אני ממש לא מבין בתחום.. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אפשר להוציא ולחבר את הDVI מהמסך שהמחשב דולק או שזה הורס?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה אחרי שקראתי את המאמרים על המסכי ה -LCD ראיתי שהכי טוב לי זה הפאנל של AV עכשיו רציתי לדעת איזה מסך כדאי לי ללקחת עד 2000 זה מה שיש כרגע פתחתי נושא פעם על זה אבל לא הבנתי כל כך והמדריך עזר לי מאוד אז חשבתי לכת על זה LCD DELL E228WFP 22 ואם אני ישיג עוד 400 ש"ח אז על זה LCD Dell 2007WFP 20.1 כי הבנתי שהוא יותר טוב (מבחינת המדריך לפחות) 1.אז מה שרציתי לדעת סך הכל זה מה יותר טוב בתכלס מה יותר משתלם ? 2. עם איזה פאנל כל אחד מהם ? 3. האם יש משהו אחר בסכומים האלה יותר טובים (רחב) ?
-
- 8 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קודם כל אני החלטתי להשקיע ולקנות ת'מסך הזה... מכייון שיש פה המון המלצות עליו אבל אני רוצה לשאול האם בכל זאת יש לו כמה חסרוןנות ומה הן והאם הוא יעבוד לי טוב ברזולוציה הטבעית שלו אם הכרטיס מסך שלי זה ראדון X800GTO ואממ זהו בעיקרון אני דיי סגור עליו ואני מקווה שאני לא יקבל אותו עם פיקסלים שרופים למה אני מזמין אותו באינטרנט.... וחוץ מזה אני ישמח לשמוע עוד כמה חוות דעת עליו תודה רבה רבה רבה לעוזרים ומגיבים פה[br]פורסם בתאריך: 10.05.2007 בשעה 23:56:27 ואם מישהו יכול להמליץ לי על חנות טובה אני יותר מישמח לדעת עליה... כאילו חנות מקצועית ואמינה...ועוד שאלה היא כזאת לפי מה שהבנתי רוב הסיכויים שאני בכלל לא יקנה את המסך עם פאנל SIPS אלא עם SPVA והשאלה שלי האם ה פאנל PVA שווה את ה240…
-
- 8 תגובות
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכנן לקנות מסך 19" חדש ורציתי לדעת מה מומלץ עד סכום של 2100 ש"ח שיש ברשותי.. ראיתי כמה דגמים ורציתי להתייעץ (אתם מוזמנים להוסיף אם יש משהו מומלץ יותר ממה שראיתי) : LG L1970HR Samsung 960BF (במה הוא שונה מה931? ) ViewSonic VX922 תודה מראש לעוזרים..
-
- 8 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום צריך מסך "24 בעיקר למישחקים ולסרטים אבל גם שהכתב יהיה ברור התקציב הו עד 3k אבל אני רוצה את המסך המישתלם ביותר מבחינת עלות/תועלת בתודה לכל המשיבים
-
- 8 תגובות
- 884 צפיות
-
-
אז ככה, קודם כל רציתי לדעת האם ההבדל בתצודה בין 22' ל24' הוא באמת כזה משמעותי? מכיוון של24' צריך כרטיס מסך הרבה יותר חזק מל22'. כרגע נראה לי שאני ילך על ה22' והוא יההי בעיקר לגיימינג, איזה מסך אתם ממליצים לי לקחת בתקציב של נגיד גג גג 1700 ש"ח?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אילו מסכים 19-20 אינץ באים עם פאנל טוב של PVA או S-PVA? אילו מסכים בגודל אז מומלצים בכלל?
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
מקריאה בפורום הבחנתי ש U2414H הוא בין המומלצים. יש רעיונות אחרים ? שווה לחכות לדגמים חדשים ? (אני יכול להמתין כ 6 שבועות). תודה מראש !
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! לבסוף, אחרי הרבה מחשבה החלטתי לקנות מסך 17 אינץ' lcd. אני מתלבט בין שני המסכים הנ"ל ותהיתי, האם תוכלו לכוון אותי איזה מסך מבין השניים כדאי לי לקנות........? אם קיים מסך נוסף בתקציב של 1400 שקלים גג, שכדאי יותר מהשניים שהזכרתי, אנא אימרו לי עליו....
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זקוק להמלצה למסך LCD ב1500-1800 מTMS! אתר החנות: http://www.tms.co.il
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט אם לרכוש מסך 24' (חשבתי על פיליפס 240BW8EB ) עכשיו או לחכות לקיץ. כרגע יש לי radeon x1800 בתור כרטיס מסך, אני לא מתכנן לשחק במשחקים יותר מידי בזמן הקרוב אלא בעיקר לצפות בסרטי HD. בקיץ אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשדרג את הכרטיס מסך כדי שאוכל גם לשחק משחקים ב-HD. למה בקיץ? אני סטודנט ואין לי זמן למשחקים כרגע עד החופשת קיץ לכן אני לא רואה סיבה לקנות מחשב עכשיו. השאלה שלי היא, האם הולכים ליהיות שינויים גדולים עד יולי~ (במחירים/מסכים) שכדאי לחכות להם? אני לא לחוץ על מסך חדש לכן אם יהיה הפרש סביר במחירים או שיהיו דגמים אחרים טובים יותר אני יכול לחכות. אם לא הולכים ליהיות שינוים גדולים איך הפיליפס בתור מסך לשימוש ביתי(משחקים/סרטים)? האם יש דגם אחר שיותר משתלם לקנו…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות בימים הקרובים את המסך vp930B של viewsonic או 971P של סמסונג. מה שהיה חשוב לי זה פאנל איכותי (זויות צפיה זה גורם מאוד מכריע בחדר שלי) ואיכות תמונה. לא בחרתי מסך רחב כי אני צופה בממש מעט סרטים על המחשב. מישהו מכיר עוד דגמים שיכולים לעניין אותי לפני שאני קונה?
-
- 8 תגובות
- 992 צפיות
-
-
השאלה הנוספת היא, איך אני בודק את זה בחנות, מן הסתם יש שם תאורה כזאת חזקה שאני לא אשים לב
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש את המסך 2408WFP ולפני שאני נסגר עליו סופית רציתי לדעת אם הבחירה שלי נכונה. אני מתכוון לחבר למסך את המחשב, קונסולה והממיר של הוט. האם המסך הזה יהיה טוב לשימושים האלה? או שיש יותר טובים באותה מסגרת תקציב (3000+-)?
-
- 8 תגובות
- 914 צפיות
-