עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by ABL,

שלום. חשבתי לקנות את המסך LG 34UC89G-B מאמזון. העלות היא $649.99 על המסך + $395.29 הובלה ומיסים. אני יודע שהנקודת תורפה של המסך היא הרזולוציה אבל מצד שני גם יהיה קל יותר להריץ משחקים על FPS גבוה יותר ועל הגדרות גבוהות יותר. האם שווה לקנות אותו מאמזון? אני מחפש רק מסך 30 אינץ ומעלה עם G-SYNC וקצב רענון גבוה.

2. אהלן, אני מעוניין לקנות מסך חדש.. כרטיס מסך: GTX1070 שימושים עיקריים משחקים + תיכנות + אינטרנט. מבחינת מפרט: 144Hz, 1ms, אני חושב שפאנל VA מספיק (לפי הבנתי IPS מייקר מאוד ואני לא חושב שההבדל כזה משמעותי). תקציב: 1200~ בנוסף אם יש חריגה מאחד התנאים זה בסדר, כל עוד המסך מומלץ. כלומר לא אכפת לי להתפשר על זמן תגובה כל עוד משהו התנסה עם המסך וממליץ עליו. בנוסף יש לי שאלה נוספת לגבי הזמנה מאמזון, אני רואה שהמחירים שם יותר אטרקטיבים + הם עושים משלוח לארץ. משהו כאן התנסה בזה? איך מגיע המסך, בלי חבלות? זמן המשלוח סביר? איך זה עובד עם המיסים? תודה רבה לעונים..

• 8 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. רכשתי מסך טלויזיה 32 אינץ של פיליפס HD READY וחיברתי אותו למחשב ורואים גרוע שחבל על הזמן. בהתחלה גם לא היתה תמונה על כל המסך אבל הצלחתי לסדר את זה באמצעות הגדרות הגרפיקה של אינטל המובנות בכרטיס האם הראשי במחשב באמצעות התאמה אישית של יחס גובה ורוחב של המסך אבל עדיין יש שוליים שחורים מסביב לתמונה בערך של 7 מ"מ שלא הצלחתי להעלים אותם. מה שיותר גרוע וזה מה שחששתי אם אחליף את המסך מחשב מ-27 למסך טלויזיה-32 הוא שרואים גרוע את הכתב,הסמלים על שולחן העבודה וכו.... הכל מטושטש,כמובן שקריא,אבל מטושטש. ניסיתי לשחק בהגדרות של הטלויזיה ושום דבר לא עזר. כרגע הרזולוציה במחשב נמצאת על הרזולוציה המומלצת ע"י ווינדוס 10 והיא-720*1280 והמסך הוא HD READY.ניסיתי גם לשחק …

4. Started by בת-חן פנחסי,

אני מחפש מסך מחשב לתוכנות גרפיקה . מתלבט בין 24/27 ונוטה יותר ל27. הבנתי שDELL היא הכי מומלצת. וכמה יש הבדל בין 2K לFHD בתוכנות גרפיקה מתלבט בין מסך מחשב "27 Dell LED IPS P2717H מסך מחשב "23.8 Dell UltraSharp LED IPS U2417H תודה רבה מאוד.

5. Started by FishnZone,

קניתי מסך מחשב חדש, חיברתי אותו והכל נראה דהוי (מקווה שאני מסביר את עצמי טוב), ניסיתי לשחק עם הבהירות והניגודיות אבל זה לא כזה משפיע, עדין נראה דהוי. זה המסך: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19685 אמרו לי שזה בגלל שזה פאנל TN, זה נכון? אני בעיקר משחק משחקים כמו LoL למי שמכיר, סרטים ומתכנת. אז חשבתי על המסך הזה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=24640 איך הוא? דרך אגב, את המסך הבעייתי קיבלתי היום ופתחתי את האריזה ורק לאחר מכן שמתי לב לביצועים הירודים שלו, האם אייבורי יסכימו לקבל חזרה ולהחליף אותו באחר תמורת הסכום החסר?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by Spangly,

היי, אני מחפש לקנות מסך גיימינג עם 144hz שהוא 1920x1080 וכמה שפחות זמן תגובה, בנוסף גם חיפשתי מסך IPS בסגנון אך לא מצאתי משהו במחיר מתאים אז התפשרתי על מסך VA, המחיר שלי הוא עד 1500 שקל. מצאתי את המסכים: מספר 1 ו-מספר 2, רציתי לבקש חוות דעת, האם המסכים האלו טובים לגיימינג? האם הם שווים את המחיר? והאם יש מסכים יותר טובים ממהם בעד 1,500 שקל? ואיזה מהם עדיף? תודה רבה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by Rockstatement10,

זה המסך שיש לי ובשבוע הבא אני מקבל ממיר של הוט לחדר, אני פשוט מחבר אותו עם HDMI וזהו נכון? ההתאמה של התצוגה לדעתכם תהיה טובה לממיר? (רזולוציה) ולגבי סאונד, אין לי רמקולים אלא רק אוזניות.. לדעתכם כדאי לקנות את הרמקול שמתחבר למסך הזה? (AC511) או פשוט לקנות רמקולים חדשים? אבל אצטרך בכל פעם לנתק אותם ולהעביר אותם מהמחשב לממיר במידה וארצה לראות טלויזיה? אני לא יודע עד כמה האופציה של לרכוש את הסאונד בר של דל יהיה חכם כי אמנם זה נוח אבל אם בעתיד ארצה לשדרג מסך ? למרות שאני מרוצה ממנו..

8. Started by Shalev Abuhatzeira,

שלום חברים. בהנחה שהתקציב הוא לא בעייתי מבין 2 המסכים הבאים: U2518D VS U2419H איזה מהם יהיה הכי טוב עבורי בשביל עריכות סטילס ועריכות וידאו. (פה ושם קצת גיימינג אבל לא משהו קריטי בכלל) ההפרש במחיר ביניהם הוא זניח עבורי, השאלה אם קיים סיכוי בו עדיין עדיף את ה-24 אינץ' FHD על פני 25 אינץ' 2K. בכל אופן שאלת אקסטרה, ב-25 אינץ' יש אופצית HDR שלא ממש נחוצה לי וגם לא ממש הבנתי את ייעודה ומתי משתמשים בה, השאלה היותר חשובה לי אם מדובר בפיצ'ר שפועל כל הזמן ועלול לפגוע לי בתהליכי העריכה והדיוק בצבעים שאני עורך? מישהו יכול לשפוך קצת אור? תודה.

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. שלום חברים, יש לי מקבוק פרו 13' מהדור החדש ואני רוצה לקנות מסך לחבר אליו (אפשר עם חיבור hdmi או ישיר עם usb-c) אני 12 שעות ביום מול המסך, וחשוב לי מאוד שהמסך יהיה איכותי ולא ״יעייף״ את העיניים. אני בעיקר קורא מסמכים, כותב מסמכים וגולש באינטרנט, קצת נטפליקס ויוטיוב. עדיפות למסך באזור ה23-27׳. לא אכפת לי יותר גדול אם הוא קעור (למרות שלא הצלחתי להבין אם זה יעיל לשימושים שלי). התקציב הוא בין 1000-1500 ש"ח, כשאני מוכן לשלם קצת יותר במידה ומדובר במסך שמאוד שווה את זה (2k או 4k למשל). ראיתי את המסכים האלו במבצע והם נראו לי מעניינים, אני פתוח להצעות ואשמח לקבל המלצות https://www.bstudent.co.il/מסכים.html

10. Started by interfan7,

אני כמעט לא התעדכנתי במשך עשור :-) למסכים יש את הרזולוציה המיטבית שלהם. אם סרט ווידאו הוא ברזולוציה הזו, זה אידיאלי. אם הרזולוציה של המסך הוא כפולה של הרזולוציה של הסרט, זה עיבוד תמנוה פשוט שם שכפול פיקסלים ואין איבוד איכות מהמקור. סרטים רבים היום הם ב-FHD נכון? אם כן, הרי שמסך QHD אינו כפולה של זה, אז איך הסרט ירוץ? יש כאן איבוד איכות בגלל שיש עבודת עיבוד תמונה לההתאמת רזולוציה...?

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by DerHunter,

היי, הסתכלתי על לא מעט מסכים וכרגע אני מתלבט בין שניים: Asus VG278QR: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=1016265 MSI Optix MAG271CR https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=998954 אני יודע שהMSI עם פאנל VA ורציתי לדעת אם הוא שווה את ההפרש בין המסכים. אם יש המלצה למסך 27" 144hz תומך g sync אחר באיזור המחירים האלה שעדיף אשמח לשמוע תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. אשמח להמלצה למסך 27 אינצ', שיתחבר ללפטופ לנובו יוגה 930. למחשב יש חיבור thunderbolt3 וגם usb-c. כמו כן, אני מתכנן לרכוש תחנת עגינה כך שגם חיבורים אחרים יכולים להתאים. השימוש העיקר הוא לתכנות ושימוש יומיומי. הבנתי שעדיף לי מסך 2k ולא FHD. תקציב :1000 ש"ח יש לי ניסיון טוב עם מסכי דל ואשמח להמשיך איתם, אלא אם חברה אחרת עדיפה. תודה לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. התשובה די מפתיע: https://www.youtube.com/watch?v=V8BVTHxc4LM

14. שלום, אודה להמלצה למסך 27" שיתאים לגיימינג (RTS, SHOOTERS) ולעריכת תמונות/וידאו/תלת אפשרי להתפשר מעט על זמן תגובה במידה וחייב תקציב עד 2000ש"ח (המסך ישודך ל Gigabyte GeForce RTX 2060) תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by אריק פרלס,

היי, אני לא ממש מבין בכל הקטע של מסכים.. ואני מעוניין לקנות חדש.. אני צריך אותו בעיקר למשחקים וגם קצת לגרפיקה. אני לא כ''כ סגור לגבי הפאנלים של VA או TN וכל אלה יש איזה מדריך שטען שכדי VA כי הוא סוג של מערבב בין העולמות. חשוב לי איכות צבעים טובה וקצת רענון טוב חשבתי אולי על : Viewsonic VX2458-C-MHD https://www.printerdeal.co.il/items/2670761 או Dell S2419HGF https://ksp.co.il/?uin=55282&enter_zap=1&store=shipment&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap כרטיס המסך שלי כרגע הוא 1060 6GB מתכוון להחליף בקרוב ... מה אתם אומרים?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אהלן חברים שבוע טוב, אני עובד במשרד, עובד עם מחשב נייד ועוד מסך באופן קבוע. אני רוצה להחליף את העבודה עם המחשב נייד ולחבר למחשב 2 מסכים (שבכל מסך רואים תצוגה שונה, בגדול כמו שאני עובד היום - שבמסך 1 רואים שולחן עבודה, ובמסך 2 אני יכול לעבוד ולהעביר לשם דברים, והמחשב נייד שישב בצד) קניתי עד עכשיו מפצל 2 HDMI ל HDMI אחד ואני מחבר את זה למחשב וזה לא עובד (אני מצליח לחבר את 2 המסכים למחשב אבל אני רואה ב2 המסכים אותו דבר, אז זה לא פותר לי את הבעיה) קניתי ממיר HDMI ל USB ואז ניסיתי לחבר מסך אחד עם החיבור HDMI ומסך אחר עם החיבור של ה USB, גם לא עבד אני רוצה לדעת אם יש בכלל דרך לעשות את זה ואם כן אז איך עושים את זה? תודה !!!

17. Started by אברהם שביב,

שלום. רציתי להחליף את המסך מחשב הישן שלי שהתקלקל, במסך טוב יותר, וגם שהיה טוב לעינים שלי. אשמח אם תוכלו להמליץ לי איזה איזה סוג פנאל הכי טוב לעיניים? , וגם אם אני צריך לבדוק עוד פרמטרים בשביל שהיה טוב לעיניים? השימוש שלי בעיקר לעשות עבודות שלקחות כמה שעות טובות, ושהעיניים שלי כמה שפחות התעיפו ושלא יעלה לי את המספר (במשקפיים), ופחות בעניין של גיימינג ושזה היה כמה שיותר מהיר. אשמח לתשובה, וגם להמלצות (עד 500 אפשר גם יותר אם יש הבדל משמעותי). (דרך אגב קראתי מה שרשמו פה ואשמח שזה היה יותר רלוונטי לעכשיו).

18. האם יש מסך יותר טוב ממנו ב1500 ש"ח ? 24-25" וFHD. למשחקים ובנוסף גם שימוש כללי.

19. היי, האם במסך 34 רחב רזולוציה של 3440x1440 תיראה חדה יותר מאשר במסך 32 עם רזולוציה של 2560x1440 ? הרי מסך 34 רחב יותר אבל מבחינת גובה הוא בערך כמו 27 אינץ. תודה לעוזרים

20. אני מחפש מסך ''24 1920x1200. מחיר כ-1,000 ש"ח. צריך חיבור HDMI עדיף אפשרות לשנות גובה לצורך תכנות וגלישה באינטרנט. הייתי רוצה את Dell P2421 אבל הוא לא זמין במלאי בשום מקום. וגם דגמים דומים לא במלאי. כמעט ואין מסכים בגודל הזה וזה חבל כי מקבלים עוד 10% גובה ביחס ל-1080. האם מישהו מכיר מסך ברזולוציה הזו ובמחיר של כ-1,000 ש"ח עם המלצה מניסיון שהמסך טוב?

21. שלום לכולם אשמח לעזרה, קניתי מסך של DELL S2722QC. כאשר הרזולוציה של המסך ב 3840X2160, ה Refresh Rate על 30hz, ולא ניתן לשנות אותו ל 60. בעקבות כך, יש איזה לאג מציק עם העכבר כאשר עובדים איתו, הוא זז בצורה איטית וקופצנית.. בדקתי באינטרנט ואכן זה משהו מוכר כאשר עובדים עם 30hz. כאשר אני מוריד את הרוזלוציה ל 2K, המסך עובד עם 60hz והעכבר לא עושה את הלאג הזה.. אבל כמובן שאני רוצה לעבוד ברזולוציה הגבוהה. למסך יש חיבור USB TYPE C, ולפי מה שבדקתי אם אני יחבר אותו בחיבור זה למחשב, הוא יעבוד ברזולוציה הגבוהה וגם ב 60hz. האם יש למישהו המלצה על מתאם בין USB TYPE C במסך ל HDMI במחשב? אני מחפש המלצה על מתאם שיעבוד ו…

22. Started by Hatzi6,

היי מחפש מסך 4k לגיימינג ועבודה בטווח הזול, מכיוון שהכיוןן נע יותר לאזור עבודה (תכנות, מסך רחב ונוח...) נתקלתי במסך של שיאומי: Xiaomi Mi Curved Gaming Monitor 34 UWQHD שבלט במפרט והמחיר (1500₪~). תהיתי אם יש נורות אדומות בנוגע למסך הזה, ואולי שווה להשקיע טיפטיפה יותר במשהו יותר שווה בטווח הזה. תודה!

23. בעקרון חשבתי על מסך 27 אינץ' וגם חשבתי על תקציב סביב ה 700 שח, אבל הבנתי מהפורם שעבור מסך 27 אינץ' מומלץ ללכת על רזולוציה גבוהה מ FHD, דבר המייקר את המחיר מעבר לתקציב. השאלה קודם, האם מסך 27 אינץ מתאים לישיבה קרובה לצפייה בסרטים ? והשאלה השינה איזה מסך מומלץ ? (גם ב 24 אינץ). יתכן ואם השתכנע שמסך 27 יתאים אשקול להגדיל את התקציב. (לידיע: אני מתכוון אחרי שאבחר מסך להזמין מחשב חדש ונראה שהמסך יהווה שיקול בבניית המחשב, גם יתכן שישפיע על התקציב וגם מבחינת החומרה) תודה

24. היי חברים יקרים. לאחרונה רכשתי את המפרט הבא ללא מסך: Intel Core i9 13900K / 1700 Box NZXT Kraken Elite 360 RGB Black Water Cooler Corsair DDR 5 64G (32x2) 6000 Dominator Platinum RGB Samsung SSD 1TB 990 PRO NVMe M.2 Gigabyte GeForce RTX 4090 (DLSS 3) GV-N4090AORUSX W-24GD Gigabyte Z790 AORUS XTREME ועכשיו בחיפושים אחר השלמת הסטאפ עם מסך איכותי לחוויית גיימינג מקסימלית מתלבט בגדלים וגם אם כדאי ללכת על אולד (סכנת צריבות) אודה לעזרתכם בהכוונה כאמור תקציב עד 10K תודה רבה.

25. Started by ARI_ARI,

אני מטלבת בין הLG L1970HR ו LG 1953TR וSAMSUNG 931C בעיקרון מסכי 2MS עם נגידויות גבוהה... ומה זה DCR? (לדוגמא1:3000 DCR)... כאילו רק למי שיש מעל 1:1000 כתוב DCR... אז מה זה? עכשיו יש לי מסך LCD שלSAMSUNG לפני זה גם היו לי 2 מסכי LCD נוספים (אחרים) של SAMSUNGואני מאוד מרוצה מהחברה ... היה לי גם LCD של LG ולא ממש טוב היה טוב לעומת הSAMSUNGS... אז מה כדאי לקנות כיום? LG או SAMSUNG? או מהשהו אחר? (מסכי 19") (אין חשיבות למחיר!) תודה.

• 8 תגובות
    • 902 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.