עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by crazyfunk,

שלום לכולם, הגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד עם שני מסכי 19" ולא אם אחד רחב של 24" קיבלתי המלצות חמות ממנהל הפורום לגבי הVIEWSONIC 930B... ניכנסתי לאתר של CNET http://reviews.cnet.com/ViewSonic_VP930b/4505-3174_7-31517896.html ושם דווקא די יורדים עליו... ונתנו לו ציון 6.2 רציתי לשאול האם יש מסכים באותה קטגוריה שיהיו אלטרנטיבות שוות ?(ביצועים מחיר)? אני אגב עורך וידאו.. ומשתמש באפליקציות רבות במקביל (לכן שתי מסכי 19") כמו כן אם יש מישהו שמוכר את הVIEWSONIC יד שניה שיפנה אליי... כי עדיין המחיר בחנויות יקר לי מדיי עליו (אני הרי קונה 2). תודה רבה!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by SABONIS,

שלום לכולם. קיבלתי כרגע את ה DELL 2007WFP, גרסה A04. לא שיחקתי יותר מדי עם הכיוונים, רק הורדתי את הבהירות מעט, וזהו. אולם הבעיה היא שכרגע אם אני למשל פותח את האקספלורר בעמוד ריק (BLANK PAGE), או סתם שם דף לבן לחלוטין, אני רואה מעין כתמים קטנים כאלה. קשה להסביר את זה, כאילו המסך מצופה באיזשהו חומר ואני רואה מעין כתמים קטנים על כל המסך. זה מורגש במיוחד בתמונה בהירה, ובתמונה כהה זה פחות בולט לעין. הכתמים הללו מזכירים לי כאשר אני יושב מול טלוויזיה CRT רגילה ויושב קרוב אליה, אז גם ישנם כתמים כאלה. אם זכרוני אינו מטעה אותי ויכול להיות שהוא כן מטעה, במסך LCD 15" הקודם של ACER שהיה מותקן על המחשב הנ"ל לא ראיתי את התופעה הנ"ל, או יכול להיות שמכיוון ומדובר היה על 15" לא שמתי לב אלי…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Garm,

שלום, אני סטודנט המשתמש בנייד "14. ברצוני לדעת מהן האפשרויות הזולות למסך חיצוני בגודל "צנוע" שיאפשר לי להשתמש בנייד כשולחני, בעל יכולת הפרדה של לא יותר מ 1920x1080. התקציב הינו עד 1,000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Kgoba,

אהלן חברים, אז אחרי 8 שנים עם אותו מסך מחשב, הגיע זמננו להיפרד ( כמובן אחרי שהוא סיים את תפקידו בעולם - קיבל דום לב באמצע פרק של "האמריקאים") מחפש כעת אחר מסך חדש למחשב,אבל קצת מאד מבולבל מעודף מסכים וחברות שיש היום.. הפרמטרים החשובים לי: 1. מחיר , החלטתי להקציב 1000 שח 2. מיועד לצפייה בסדרות/וסרטים לכן איכות התמונה חשובה לי מאד, פחות כל העניין של זוויות וכו' - מכיוון שרוב השימוש שלי מול המחשב הוא על כיסא ישירות מול המסך 3. כמו ששמתם לב אני בכיוון של מסך גדול כלומר 23 אינץ' - כי הגיע הזמן לגדול לכן בתור אזרח ישראלי מצוי לא הרחקתי לכת ופניתי ל2 אתרים למכירת ציוד למחשבים - ksp ו אייבורי. שם הצלחתי לדוג מס' מסכים שעלו בחכתי. 1. מסך מחשב AOC דגם LED E2370SD גודל "23 ניגודיות…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by vvvictor,

שלום! רוצה לקנות מסך מחשב חדש U3011 DELL "30 . מישהו קנה כבר? מחפס יבואן אשר מוכן להביא אותו.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. היי שלום, לאחר שבועיים מתסכלים של חיפוש אינטרנטי אחר המסך המושלם לצרכים שלי, התייאשתי ואשמח לעזרתכם. מחפש מסך בטווח הגדלים הללו, ברזולוציית 2K ולא 4K. ההרצים פחות קריטי לי ואני 'אתפשר' גם על 100. השימושים שלי הם בעיקר עבודה עם הרבה חלונות, וגיימינג (בעיקר אולי גיימיניג) במשחקי סינגל, אני בכלל לא משחק קומפטטיבי (הכי הרבה שלי זה RDR2 Online - שזה גם לא באמת). אני אעשה גילוי נאות, יש לי טלוויזית OLED B9 בבית, אז התחלתי להבין את חשיבותו של המסך (גם אם הכרטיס מסך שלי לא יתמוך באיכויות הגבוהות ביותר של משחקי המחשב), ולכן אני רוצה מסך שיעיף אותי מבחינת צבעים, בהירות, ניגודיות וצבע שחור ופחות להש…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. האם טלוויזיה (לשימוש כמסך מחשב) שהינה 120Hz, לעומת 60Hz, דורשת פי 2 כוח עיבוד (וכל כן כרטיס מסך חזק יותר)? או שאין שום קשר בין הדברים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. אני רוצה LCD לחדר סטאנדרטי על כמה אינטצ' אתם ממליצים? ואיזו LCD עד 5000 שקל

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by davidz85,

היי, יש לי כמה שאלות לגבי SAMSUNG T220. לפני הכל אני אציין שעשיתי חיפוש בפורום ולחלק מהשאלות קיבלתי תשובות אומנם דלות ולא הכי מלאות. בגלל שהמסך יחסית שווק לא מזמן, נדמה לי שאיפשהו במאי 2008, יש עליו מעט מאוד ביקורות והמלצות ומעט מדריכים איך לשפר את חוויית הצפייה בו. בעיקרון אתמול קניתי אותו, וברוב הזמן אני עסוק באיך להגיע לצבע המושלם ולניגודיות ולחדות הכי מושלמים שאפשר להגיע עם המסך הזה. עבדתי ע"פ המדריך הזה - http://www.lagom.nl/lcd-test/. הצבעים נראים די בסדר, אבל לפי דעתי אפשר להגיע ליותר מכך. במשחקים המסך עובד פצצה אבל בעבודה שוטפת בווינדוס שזה אומר גלישה באתרים וקריאה וכל מיני ... אני מרגיש שהעיינים שלי מתעייפות, ושהתמונה "חשוכה" מידי, ומשחק עם הBRIGHTHESS לא ממש עוז…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by cryp,

שולם האם המסך הזה טוב למשחקים וסרטים? http://www.samsung.com/us/consumer/office/monitors/business/LS23B3UVMV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by willyp,

היה לי לפני-כן SAMSUNG 931B עם פאנל TN. בתור מעצב גרפי הבדלתי מיד בשינויים בצבעים, נכונים ומדויקים הרבה יותר אחרי כיול המסך... בהשוואה למסך הקודם - הבדלים שמיים וארץ. עומק השחור סביר ביותר, בתור בעל פיוניר קורו בסלון (הטלויזיה הטובה בעולם ב2D) השחורים היו יכולים להיות טובים יותר, אבל אני לא מאוכזב, עדיין טובים יותר מהמסך הקודם, כך גם התאורה האחורית, אין כתמי תאורה נראים לעין. יש לי שאלה בעניין הPIVOT - האם כשמסובבים את המסך הוא אמור לשנות לבד את התצוגה לאנכית? כי כשאני מסובב לא קורה כלום. בכל מקרה, מומלץ, נאמר לי גם שזה מהחתיכות האחרונות שנשארו מהמסך הזה בארץ, מי שרוצה - למהר.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by owen,

שלום לכולם, קיבלתי הצעת מחיר לAW2310 חדש ב2200 ש"ח האם הוא שווה במחיר הזה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Kukishin,

DELL 2408, בטח אחד הילדים. יש מה לעשות בנושא?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by אור כהן,

לי יש 19 CRT :'( לא נורא עוד מעט אני קונה 2007FP

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. מחפש מסך ב1200-1350 למשחקים וקצת עריכה..אם יוצא 20" גם סבבה. ושאלה.. כדאי להזמין מסך מחו''ל כי המחירים ממש ממש זולים.

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by ro-man,

אז ככה אני רוצה לקנות מחשב +מסך מחשב, הכרטיס מסך שהולך להיות לי או HD5750 או HD5770... השימוש במחשב ומסך יהיו למשחקים כבדים וסרטים באיכות HD... אם לDELL היה FHD הייתי לוקח ללא התלבטות... לLG יש FHD?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני קורא מאמרים כרגע ומתלבט בין ה DELL E228WFP ובין ה Samsung 225BW .. שמתי לב ששניהם משתמשים בפאנלים מסוג TN וזה מעט מאכזב, אבל יחסית לכסף הם נותנים תמורה מצוינת. אשמח לקבל דעות ואם למישהו יש אחד מהם אשמח לקבל התרשמות ממנו! תודה!

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום חברים, אני מחפש מסך זול עם כניסת DISPLAY PORT. למישהו יש מידע על המסך הזה של AOC? https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=24E1Q

19. Started by redersh,

אני רואה זליגת אור מארבעת הפינות של המסך האם זה אמור להיות כך? ניתן להחליף במצב כזה? המסך נקנה אתמול הבאתי גם תמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן, לפני כחודש קניתי מחשב חדש, חיפשתי כאן המלצה למסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי ולבסוף הלכתי על Dell 2007WFP. אולם, לא מצאתי חנות שמחזיקה את המסך הזה, הוא פשוט לא מיוצר יותר (וחבל) הדגמים החדשים יותר של דל (2009/ 2008 ) הם בעלי פאנל TN, ולכן החלטתי לוותר עליהם. אז שבתי לHwzone עם צורך להמלצה חדשה, של מסך 20 אינץ' בעל פאנל איכותי למשחקים, סרטים, והרבה גלישה באינטרנט. תקציב: עד 3000 שקל ( ממש לא חייבים לנצל הכל, עדיף באיזור ה2300+-) תודה מראש לעוזרים

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by DannyL6262,

היי חברים, רציתי להתייעץ איתכם לגבי רכישה של מסך מחשב. התקציב שלי הוא עד 1000 שקלים ורציתי להביא מסך שיחובר גם לסוני וגם למחשב שלי, בגודל 27". רציתי לשאול לגבי קצב רענון מסך, שכן אני יודע ומבין שעם מסך 144HZ אני לא אוכל להפיק ביצועים טובים יותר מהסוני שמוגבל ל60FPS, אבל קראתי (וראיתי סרטונים ביוטיוב) שמציגים שהLAG INPUT של מסך 144HZ משפר משמעותית חווית משחק בסוני מאשר צג של 60HZ. בנוסף אני מתכנן שהמסך יהיה מחובר גם למחשב כך שגם אוכל להנות מחוויה חלקה יותר גם בצפייה בסרטים. רציתי לשאול מה דעתכם והאם כדאי לי לרדת למסך 24" עם 144HZ (מפאת תקציב) או לדבוק ב60HZ אבל מסך 27"? האם שימוש בחוויה משרדית במחשב ואולי שיפור קטן בחווית משחק בסוני שווים את זה? ואם כן, מה אתם ממליצים…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Rockstatement10,

במידה ואני לא משתמש במחשב כמה דקות אז המסך נכבה (זה נורמאלי) אבל כשהוא נכבה ולאחר שרשום Entering Power save mode ואז המסך נכבה, אז לאחר מכן הוא נדלק שוב ושוב ורושם את ההודעה הזו ונכבה ונדלק כל הזמן עד שאני מדליק את המחשב. זו בעיה במסך?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by zzrxox,

הכרטיס מסך יהיה 6870, האם במשחקים יהיה לכרטיס קל יותר לעבוד על מסך ה- 22? האם בצפיה בסרטים יש הבדל משמעותי בין שני המסכים?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by TalShafir,

היי, עד עכשיו השתמשתי במסך(טלוויזיה) של סמסונג: Samsung SyncMaster T260HD והיום הוא עשה לי בעיה שהוא כל הזמן מעביר ערוץ אז הוא לא נשאר על HDMI ואם הוא לא יפסיק כשאחבר אותו שוב בימים הקרובים(אולי איפשהו בבית או אצל השכנים יש איזה שלט דפוק) אני אצטרך להחליף אותו. השימושים העיקריים שלי הם תכנות וקצת משחקים, ראיתי בפורום המלצות על Dell P2414H או Dell U2414H. אבל ראיתי את המסך: LG 27MP47HQ שגם נראה נחמד ויש עליו חוות דעת טובות באמזון. ומבחינת דרישות אני חושב להישאר על 1080p בשביל המשחקים אבל אם ההפרש למסך 1440P לא גדול מידי אפשר גם גודל אני לא כ"כ בטוח אני אצטרך לראות אבל אני חושב ש24" ומעלה אמור להיות בסדר. אשמח להמלצה אם כדאי ללכת …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. היי יש לי שתי מסכים 1 dellu13h ואחד samsung שניהם בגדלים של 27 אינץ כול אחד. ה דל מחובר כ dvi והשאלה שלי איך אני מחבר גם את הסמסונג כי יש לי רק dvi 1 בכרטיס מסך.כמו כן יש לי hdmi אבל ניסיתי וזה לא עבד,אשמח להמלצות לעזרה. תודה מראש :party0023:

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.