מסכי מחשב
מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות
15,876 דיונים בפורום זה
-
שלום כולם כפי שאתם בטח רואים יש לי במפרט 5970 .. חשבתי לעשות עליו חוויית גיימינג ואני מוכן לשים על זה כסף (והרבה) מחפש 3 מסכי מחשב (מינימום 24 אינץ') ללא שוליים או borderless ללא פלסטיקה שחורה מסביב למסך.. לא אכפת לי איזה סוג פאנל (מצידי שיהיה TN) כמובן זה יהיה בשביל משחקים.. וכמובן עבודה במקביל על מספר שולחנות עבודה.. המסכים יהיו צמודים אחד לשני לכן חשוב שכמה שפחות שוליים יותר טוב.. אשמח להמלצות.. [br]פורסם בתאריך: 2.02.2011 בשעה 21:28:45 כנראה ביקשתי יותר מדי..
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.michelschool.co.il/content.asp?cid=9&id=390 בהצלחה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני מספר חודשים היו הרבה בעיות עם פיקסלים שרופים במסך הזה. האם המצב השתפר לאחרונה ומה המדניות הנוכחית לגבי פיקסלים שרופים? ועוד שאלה, האם יש לכם התרשמות על חנות או מספר חנויות מומלצות, שבהם אפשר לקנות מסך עם פאנל s-ips?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את המסך של סמסונג ה-940BW, חיפשתי פה בפורום וראיתי תגובות טובות עליו, מה שכן, ראיתי כמה דברים שפה לא מצאתי תשובה אליהם ולכן רציתי לשאול : 1. לגבי כיוון הגובה של המסך, ראיתי ב-ZAP תגובות של גולשים שאי אפשר לכוון אותו, לעומת זאת ראיתי פה בביקורת : http://www.pcw.co.uk/personal-computer-world/hardware/2159088/samsung-syncmaster-940bw שכן יש לו כיוון גובה, אז רציתי לדעת, האם יש לו או אין לו ? ואם אין לו אז האם לפחות יש לו כיוון זווית כלפי מעלה או מטה ? 2. יחס הניגודיות 1:500 לא נמוך מידי בשביל טקסט ? בכל המערכת הפעלה ? 3. זה שהמסך הוא 16.2 לא מפריע, בסרטים ? משחקים ? עבודה שוטפת ? 4. ריזולוציה טבעית של מסך LCD 17 היא 1280X102…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט בקשר לקניית מסך (שישמש בעיקר לתיכנות/קריאת טקסט ולא לוידיאו/משחקים) התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בעבר היה לי מסך ''19 של פיליפס והייתי מרוצה ממנו. זה היה לפני כ-3 שנים, והמסך הזה לא נמכר יותר. הייתי במספר חנויות, כששאלתי לגבי מסך ''19 , המוכרים אמרו לי שהרזולוציה שהם תומכים היא נמוכה משמעותית מזו של מסכים ''22, ולכן לצורך שימוש במסך עבור טקסט, לא כדאי לי ללכת על מסך ''19. (וגם לא על מסך של ''20) שאלתי הראשונה היא: האם זה נכון באופן כללי ? מישהו מכיר אולי מסך של ''19 אינץ שטוב למטרת שימושי טקסט (אם כן אשמח לדעת מודל ורזולוציה) ראיתי שני מסכים שנראים לי כדאיים: Philips 220E1SB 22'' Wide LCD, 1920x1080 שמחירו כ800 ש"ח 5ms השני Philips 220CW9FB 22'' מחירו 8…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קראתי לאחרונה על 2 מסכים חדשים האחד [h=1]LG 34" Ultrawide Curved Gaming/Work Monitor[/h]והשני הוא המסך המדובר של ACER acer+XR341CK מי מהם טוב יותר. והעם יש עוד דגמים בסגנון הזה שכדאי לבדוק? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
דגם: BENQ 2420Z הרץ: 144 אינצ' - 24 למפרט המלא: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13451 ההגדרות מסך שהגדרתי הן: הגדרתי את המסך על standart brightness - 50 contrast - 0 motion blur reduction - ON sharpness - 5 low blue light - 0 gamma - 5 הגדרות NVIDIA: 1080 * 1920 הרץ - 144 השאלות שלי הן: 1 - אם הגדרתי את המסך בצורה תקינה שלא יזיק לעניים? 2 - ה - motion blur reduction היה מכוון על OFF, אחרי שסימנתי ON - המסך נהיה יותר כהה, מה הקטע של זה? * אני רוצה לציין כי אני על המחשב 12 שעות רצוף אפילו יותר והשימוש שלי מחשב הוא בפרט למשחקים עם גראפיקה כבדה ומתי שאני מפסיק לשחק אני ביוטיוב אבל עדיין על המחשב תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למסך דל U2413 יש מספר rev (עדכונים) על פי דל העולמי. היבואנים אינם "תורמים" מידע חשוב זה. מישהו מכיר עניין זה ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני שאתחיל לתאר את הבעיה אני מכרח לומר, המסירות והאדיבות של צוות האתר/הפורום הזה, ישנים וחדשים, פשוט נפלאים. תודה רבה על מה שאתם.(מתנצל על פרץ הרגשות הפתאומי, ריפרפתי בהודעות ישנות, והייתי חייב(שוב) להודות.) טוב הענין הוא, יש לי מסך בן 4.5 שנים viewsonic g90f המסך היה מעולה עד לפני שבועיים, הוא התחיל להראות צבעים דהויים, מין פליקרים פה ושם, וזה היה מסתדר מעצמו. לפני שבוע אחרי שהוא נכנס למצב כיבוי(רק המסך) ניסיתי לחזור לשולחן העבודה, המסך השמיע צליל הדלקה, אבל שום תמונה. עשיתי ריסט, והכל עבד. היום אותו הדבר, וכלום, הוא נדלק כשהמחשב מתחיל לפעול(הנורית הופכת ירוקה.) אבל אין תמונה. חששתי בהתחלה שזה הכרטיס מסך, אבל המסך השני שלי(טלויזיה LCD) משדר חלקלק. אני לא רוצה לעבור לLCD…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מחובר גם לטלויזיה LCD ושם אני רואה סרטים.. אני מחפש מסך טוב ,התחלתי להתעניין במסכים 22 אינטש אבל קראתי תגובות שהפנאל שלו TN לא איכותי כמו המסכים 19 אינטש.. חברה אני מבקש בבקשה המלצה למסך 19 או 22 אין לי מושג מה עדיף רחב או רגיל.. אבל חשוב שיהיה איכותי לא פחות מהsamsung 793df(מסך שמן) שיש לי כיום. נ.ב אני חייב להוריד את ההורים שלי מהווריד כבר שנתיים הם רוצים שאני אקנה מכספם מסך דק בגלל שאין לי מקום על השולחן (כדי ללמוד "בטח"). תודה רבה
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, איך שאני מדליק את המסך, יש לי 1-2 פסים אנכים בעובי של 1 פיקסל לכל אורך המסך שנעלמים לאחר כמה דקות. זה קורה רק כשאני מדליק את המסך אחרי שהיה בהשהייה למשך כמה שעות (לדוגמה לאחר לילה). יש לי אחריות על המסך לעוד חודש (סה"כ 3 שנים). הבעיה היא שקניתי את המסך בארץ (מפנדה ז"ל), אבל אני גר בארה"ב. בשירות לקוחות של DELL האמריקאי אמרו שהם לא ממש יכולים לעזור לי כי אין לי קבלה (יש לי, מפנדה, אבל היא בעברית והם לא מקבלים את זה). האם יבואן DELL בארץ יכול לעזור לי ולהחליף לי את המסך בארה"ב? או שאין סיכוי ולחשוב כבר על מסך חדש? (ד"א איך ה Dell UltraSharp U2412M 24" LED - בעיקר לגלישה באינטרנט וקריאת טקסטים). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, הגעתי למסקנה שאני רוצה לעבוד עם שני מסכי 19" ולא אם אחד רחב של 24" קיבלתי המלצות חמות ממנהל הפורום לגבי הVIEWSONIC 930B... ניכנסתי לאתר של CNET http://reviews.cnet.com/ViewSonic_VP930b/4505-3174_7-31517896.html ושם דווקא די יורדים עליו... ונתנו לו ציון 6.2 רציתי לשאול האם יש מסכים באותה קטגוריה שיהיו אלטרנטיבות שוות ?(ביצועים מחיר)? אני אגב עורך וידאו.. ומשתמש באפליקציות רבות במקביל (לכן שתי מסכי 19") כמו כן אם יש מישהו שמוכר את הVIEWSONIC יד שניה שיפנה אליי... כי עדיין המחיר בחנויות יקר לי מדיי עליו (אני הרי קונה 2). תודה רבה!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים, אז אחרי 8 שנים עם אותו מסך מחשב, הגיע זמננו להיפרד ( כמובן אחרי שהוא סיים את תפקידו בעולם - קיבל דום לב באמצע פרק של "האמריקאים") מחפש כעת אחר מסך חדש למחשב,אבל קצת מאד מבולבל מעודף מסכים וחברות שיש היום.. הפרמטרים החשובים לי: 1. מחיר , החלטתי להקציב 1000 שח 2. מיועד לצפייה בסדרות/וסרטים לכן איכות התמונה חשובה לי מאד, פחות כל העניין של זוויות וכו' - מכיוון שרוב השימוש שלי מול המחשב הוא על כיסא ישירות מול המסך 3. כמו ששמתם לב אני בכיוון של מסך גדול כלומר 23 אינץ' - כי הגיע הזמן לגדול לכן בתור אזרח ישראלי מצוי לא הרחקתי לכת ופניתי ל2 אתרים למכירת ציוד למחשבים - ksp ו אייבורי. שם הצלחתי לדוג מס' מסכים שעלו בחכתי. 1. מסך מחשב AOC דגם LED E2370SD גודל "23 ניגודיות…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה למסך 24 אינץ' כולל אפשרות של סיבוב המסך ב-90 מעלות לעבודה משרדית בעיקר תכנות. אשמח להמלצות. התקציב הוא אזור ה-1000 שקלים אשמח לפחות אם יש דברים טובים.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה המצב אנשים, עוד לא רכשתי מסך חדש, אבל בזמן האחרון אני הייתי עצל חבר לפירמוט של כמה מחשבים שלו, יש לו מסך EX2200 שהוא 22" 16:9, עד עכשיו לא מצעתי שום יתרון ברזולציה גדולה משום מה, כלומר איפו היתרון שלה ? לדוגמה בגלישה, כולכם פה עושים זום לפחות 150%? או איך? חוץ מתוספת שטח עבודה ויותר מקום לאייקונים, איפו באמת היתרון האמיתי? אני יכול לתת לדוגמה את ה IPAD החדש שהוא רק 9.7 אבל רזולוציה גדולה מ FHD, גודל המסך הרי אותו דבר , אז בממשק אין הרבה הבדל חוץ מתוספת חדות, אבל מה לגבי אפליקציות וגלשיה? בדומה לתוכנות למחשב , כמו שאין הרבה תוכנות שמותאמות ליותר מליבה אחת חח, בקיצור השאלה כמו שהבנתם, איפו היתרון ברזולוציה גדולה ? כי במצב הזה אני יכול להסתדר אם טלוויזיה 32" שתהיה מצ…
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש מסך זול עם כניסת DISPLAY PORT. למישהו יש מידע על המסך הזה של AOC? https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=24E1Q
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי היבהובים במסך LG E2350T. זתומרת מהרגע שאני מפעיל את המחשב כל הקטע שעולה הלוגו של השם של לוח אם עד לטעינה של הווינדוס הוא מהבהב וכשהוא מגיע כבר לחלון ברוך הבא הוא מפסיק... מה זה?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
גודל המסך לא משנה לי, העיקר שיתמקד בגיימינג ויהיה full hd ו 16:9 בבקשה. המחיר מגיע ל 1300 עם חריגה של 100. בבקשה תעזרו לי למצוא את המסך המתאים ביותר ולהשתדל להשאיר את המחיר נמוך >: תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי אני מחפש מסך חדש שיתאים ל GTX980. מצאתי המלצות טובות על המסך AOC G2770PQU שגם תומך ב GSYNC. חשבתי להזמין אותו מאיביי AOC G2770PKU יוצא טיפה יותר מ 1700 ללא מע"מ\מכס. ראיתי פה בעבר אנשים שהזמינו מסכי ענק מאיביי מעניין אותי לדעת אם העסקה הזו שווה. או שיש אופציות עדיפות
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שנים שבהם מסכים שידעו להציג גוונים בעומק של 10 ביט היוו נישה יוקרתית ויקרה למקצוענים בלבד, שנת 2017 עשויה לסמל את נקודת המפנה בה נראה שינוי גדול במגמה, ותודה ל-HDR10 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
לאילו שימושים הנ"ל יתאים ולאילו לא וכן חוות דעת באופן כללי.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי צג LCD מדגם Flatron L1953TR, אותו רכשתי לפני כחודשיים. עד הלום, לא היו לי בעיות עם פיקסלים (רק לכלוך, פה ושם). היום לפתע שמתי לב שיש לי פיקסל קטן ושחור ברקע כחול. הפעלתי את UDPixel, העברתי למסך כחול לגמרי, ואיתרתי פיקסל שחור ורע בצד השמאלי התחתון של המסך. ניסיתי להפעיל את אפליקציית ה UDPixel למספר שעות, אך ללא הועיל. ניסיתי את Jscreenfix לכחצי שעה, גם-כן, אין תוצאה. גם "הלחיצות" לא עזרו. בכלל לא השפיעו על הפיקסל השחור, ברקע הכחול. הייתי מעוניין לדעת האם אכן מדובר בפיקסל מת לגמרי, או פיקסל תקוע שאולי אפשר להציל. אני יודע שישנה מדיניות "נוקשה" של X פיקסלים עבור מימוש אחריות (לא יודע בדיוק כמה בLG, אשמח לדעת) אבל אני, כמו כל אדם אחר שנתקל בבעיה שכזו, בטח…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה דעתכם על המסך הזה של DELL ? איך הוא בהשוואה ל - VIEWSONIC VP930B ? לינק - http://www.buy4less.co.il/product.asp?f=1470&aff=zap
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני מעוניין בחוות דעת ממי שהתנסה עם המסך הנ"ל או מבין במאפיינים של מסכים.... הוא יהיה מספיק טוב עבור משחקים כבדים? .. עבור טקסטים..? אני לא מעוניין לשמוע אם מסכים עדיפים על פניו .. פשוט חוות דעת מקצועית.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-