עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מסכי מחשב

מסכי מחשב מומלצים, סקירת מושגים, המלצות רכישה - כל השאלות והתשובות

1. Started by Roee Ekman,

שלום לכולם, צריך בבקשה המלצה על מסך בגודל 24'' או 25'', בתקציב של עד 1000 שקל (חריגה של 200 שקל מצד אחד, מצד שני לא חייבים לנצל את כל הסכום). השימוש במסך הוא בעיקר לגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. צפוי גם שימוש בפיפ"א. מכיוון שהמסך הוא לטווח ארוך, האם כדאי ללכת על 4k או שמשהו אחר (מה למשל) יהיה מצוין? תודה מראש!

2. Started by djz,

רציתי לדעת אם יש אפשרות לראות את המסך מוצג איפה שהוא? ניסיתי בכמה וכמה מקומות שרובם לא מוכרים אותם והשאר פשוט לא מציגים אותם.. רציתי לדעת אם מישהו יודע אם ניתן לראות את המסך בתצוגה (באיזור המרכז)?? ועוד דבר.. רציתי גם לדעת איזה REV הוא העדכני כרגע כדי לדעת מה אני מקבל כאשר אני אקנה את המסך תודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. http://www.i-in.co.il/cust2/electra/acer/minisite3.html?gclid=CPeavaSMh5kCFQNOtAod8h1nmg ברור מראש שמדובר כנראה ב-19' WIDE TN מהסוג הנחות ביותר, לא? מישהו יודע דגם מדוייק?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by redersh,

אני רואה זליגת אור מארבעת הפינות של המסך האם זה אמור להיות כך? ניתן להחליף במצב כזה? המסך נקנה אתמול הבאתי גם תמונות [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Psycho_mAn,

שלום חברים!!.. שמתי לב שמהיום בבוקר התחיל ריצוד יחסית רציני של המסך. הוא מורגש היטב בחלק העליון (למרות שיש גם בחלק התחתון), עד כדי כך שזה מאד מפריע לעין. בדקתי את ההגדרות מסך במטרה לעשות איפוס למסך... אין שינוי. אבל שמתי לב שכשנכנסתי להגדרות מסך (במסך) החלון של ההגדרות לא ריצד, מה שאומר שזה מגיע מהמחשב. המחשב היה מכובה זמן מה וזה קרה ישר אחרי ההדלקה. ובכל מקרה כדי לשלול בעיה של חום בדקתי טמפרטורות של המעבד, לוח אם והכל תקין. ניסיתי אולי לשחק עם הכבלים של המסך אך אין שום שינוי... אפילו הרחקתי עוד יותר את המארז מהקיר ופתחתי חלק מהמארז כדי שיתאוור... המסך שלי זה samsung 930b דגם לוח אם: kn51pvmt-9 של ג'יגה בייט. הכרטיס מסך מובנה, דגם 6150 (ג'יפורס). והטמפרטורות: לוח אם: 35 מ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by BlindFaith,

שלום. יש לי מסך LG Flatron L1953HM-SF כבר מעל לארבע שנים והוא מעולם לא עשה לי בעיות. אתמול הוא הפסיק לעבוד, ונראה כאילו הוא לא מקבל חשמל. כשאני מחבר אותו לחשמל ולא קורה כלום, אבל אם אני מחבר אותו לחשמל לאחר כמה זמן שהוא לא היה מחובר (בערך מעל ל10 דקות), הנורה שלו לרגע נדלקת בצבע כחול (הצבע שמורה שהוא דולק, כאשר צבע כתום מורה שהוא במצב stand by), ולאחר מכן נכבת שוב. בגלל זה אני מאמין שהמסך לא מקולקל, אלא נמצא במעין safe mode או משהו בסגנון, אבל לאחר הרבה בדיקות באינטרנט, לא הצלחתי למצוא פתרון. תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אהלן, אז לאחר שהVP930 שימש אותי נאמנה 5 שנים אני מתקדם הלאה ומחפש המלצה למסך 24" לשימוש כולל - סרטים, משחקים אבל בעיקר קריאת טקסט (דפי אינטרנט וכו..) התקציב הוא כ2200 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 200 ש"ח.. מחיפוש בפורום אני רואה שהרוב ממליצים על הDell U2410. הדבר היחידי שמטריד אותי במסך הזה הוא שהוא כבר בן למעלה משנה ובעולם הטכנלוגי של היום זה אמור להיחשב כמוצר די ישן.. ולא בא לי להוציא 2300 על מסך "ישן".. ראיתי בזאפ שיש גם כמה "חידושים" למסך.. REV A05 וREV A01.. האם יש עוד? חדשים יותר שעלי להתעקש בעת הקנייה? אז האם יש עוד מסכים מומלצים לשימוש ובתקציב הזה? או שהדל עדיין שולט? תודה מראש לכל העוזרים..

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by furyanaor,

היי, עשיתי טעות ורכשתי טלוויזיה כצג ראשי למחשב וניופאן מסכימים לעשות לי טריידאין מול טלוויזיה אחרת. אני זקוק להמלצה בעבור דגם עדכני של טלוויזיה מחברת טושיבה\פיילוט\האייר עם ציפוי ANTIGLEAR. תקציב עד 2000 עד 3000 ש"ח גג והגודל לא משנה!@ אבל שיהיה בין 27 ל40 אינץ. דבר נוסף שהוא לא פחות חשוב זה עניין ה TIMEOUT - כיבוי אוטומטי של המסך כאשר אין אות בחיבור HDMI (מיועד כצג ראשי למחשב) פשוט מסתבר שחיבור DVI כבר לא קיים בטלוויזיות.. יחד עם זאת VGA בגדליי טלוויזיה מתבטא בקווים מגעילים ככה שזו לא אופציה. כל התכונות האילו קשות מאוד לסינון כיוון שבדרך כלל הם לא מצוינות בשום מקום ובאתרים השונים, לכן אני זקוק לעזרתכם. *שאר התכונות לא חשובות כלל. שרק יהיה ברזולוציית FHD. כל השאר לא רלוו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by TiGeRGuY,

שלום לכולם. אתמול באתי למחשב אחרי שהוא היה כמה דקות במצב שהמסך כבוי (אחרי שומר מסך) ושהזזתי את העכבר כדי שהוינדוס יחזור ראיתי דברים מוזרים על המסך. בהתחלה שהבעיה היא בכרטיס מסך ולאחר בדיקה קצרה הגעתי לכך שהבעיה היא במסך. הבעיה היא שהצבעים של המסך השתנו והתמונה מתחלפת כל הרבה מאוד זמן, רואים קווים על המסך, התמונה הקודמת נשארת על המסך ולוקח לה זמן רב להעלם.. בקיצור נדפק המסך??? להלן תמונות של הבעיה: מדובר במסך PRIMEVIEW 17' LCD מישהו מכיר את הבעיה? אם כן אפשר הסבר עליה? יש אפשרות לסדר אותו? אם כן כמה עולה תיקון בערך? עוד הצעות אם יש.. תודה! עריכה: מצטער על הגודל של התמנונות.. איך אני עושה שהם יהיו קטנות ושלוחצים עליהם הם יגדלו?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. היי, כמו שאתם יכולים לראות כמה הודעות למטה אני מתלבט בין כמה מסכים ועדיין לא יודע מה אני קונה, אני רק יודע שמה שזה לא יהיה זה יהיה מחר כי אין לי ברירה, מחר בבוקר אבא לוקח אותי לתל אביב ואו אני או הוא בוחרים מסך... בנתיים האופציות הם: LG L2000C: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=415703 SAMSUNG 970P: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=385253 VIEWSONIC VP930: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=369995 EIZO S1920: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353108 ה-LG הוא 20 אינטצ ואני מפחד שזה אוליי גדול מידי ושהרזולוציה הטבעית תהייה לי קטנה מידי ככה שאני אשמח לשמוע מה דעתכם על לקחת מסך כזה עם רזולוציה כזאת... אבל מצד שני ל-LG אין מסך 19 עם פאנל טוב ולפי מספר הצב…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by crazyfunk,

בהזדמנות זו רציתי לאמר תודה לכל חברי הפורום שסייעו לי בכל השאלות (הלפעמים בנאליות) ובמיוחד לבאגירה. שחלק את הידע העצום שלו איתי. קניתי אותו היום אצל NEXTSTOP (ירושלים), חבר'ה נחמדים שנתנו לי לעשות כמה בדיקות שרציתי על המסך. כולל בדיקת פיקסלים שרופים. השוואה בין הרחב לזה ובדיקת פאנל (יצא לי 210 יעני IPS) הרגע חיברתי אותו והוא סבבה.. (אצטרך להתרגל לפונטים הקטנים האלה) נתקלתי בתופעה מוזרה אני חיברתי את הכבל DVI ומשום מה לא משנה איך הגדרתי הוא לא מזהה את המסך ופשוט רושם: ENTERING POWER SAVE כאשר חיברתי מסכי LCD עם DVI בעבר לא היתה שום בעיה.. יש לציין שכ. המסך שלי הוא: ATI RADEON 9600 PRO כרגע אני מחובר דרך VGA... אבל אני לא מתכוון להשאר ככה... בכל מקרה אם מישהו נתקל בתופעה הז…

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Sargon,

חיפשתי בZAP מסך מחשב תלת מימד, יש בסךהכל 4. בנוסף אני גם לא אוהב ACTIVE SHUTER GLASS, נראה לי שהאכות של זה גרועה. זה תמיד מאוד כהה. וזה גם מעצבן. מה גם שצריך לרנדר הכל בקצב כפול לפחות. אז מצאתי את המסך הזה שהוא עם PASSIVE GLASSE, שכרגע זה נראה לי הטכנולוגיה האופטימלית. http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2402705,00.asp http://www.tamlil2100.co.il/Product.aspx?cid=112&pid=23397 מה אתם חושבים? יש לכם עוד כל מיני דעות והמלצות על מסכי תלת מימד למחשב? אני בעיקר רוצה את זה בשביל משחקים ובשביל הפיתוחים שלי.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. שלום רב, לאחר חיפוש מתיש בפורופ מצאתי שכדאי לי לבחור אחד מהמסכים האלה: LG 2486L DELL 2209WA DELL U2311H LG E2360T מה אתם אומרים? אני רוצה לקנות מסך למשחקים בעיקר ולאינטרנט וקריאה. מעוניין להשקיע במסך פעם אחת לכמה השנים הבאות. תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by Garm,

שלום, אני סטודנט המשתמש בנייד "14. ברצוני לדעת מהן האפשרויות הזולות למסך חיצוני בגודל "צנוע" שיאפשר לי להשתמש בנייד כשולחני, בעל יכולת הפרדה של לא יותר מ 1920x1080. התקציב הינו עד 1,000 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום לכולם, אני רוצה לרכוש את המסך של סמסונג ה-940BW, חיפשתי פה בפורום וראיתי תגובות טובות עליו, מה שכן, ראיתי כמה דברים שפה לא מצאתי תשובה אליהם ולכן רציתי לשאול : 1. לגבי כיוון הגובה של המסך, ראיתי ב-ZAP תגובות של גולשים שאי אפשר לכוון אותו, לעומת זאת ראיתי פה בביקורת : http://www.pcw.co.uk/personal-computer-world/hardware/2159088/samsung-syncmaster-940bw שכן יש לו כיוון גובה, אז רציתי לדעת, האם יש לו או אין לו ? ואם אין לו אז האם לפחות יש לו כיוון זווית כלפי מעלה או מטה ? 2. יחס הניגודיות 1:500 לא נמוך מידי בשביל טקסט ? בכל המערכת הפעלה ? 3. זה שהמסך הוא 16.2 לא מפריע, בסרטים ? משחקים ? עבודה שוטפת ? 4. ריזולוציה טבעית של מסך LCD 17 היא 1280X102…

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by harbinger,

קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא מומחה או משהו בסגנון סתם מביא את חוות הדעת שלי לאחר הקנייה אז ככה קודם כל העיצוב של המסך הוא מאוד יפה לטעמי , הפאנל בצבע שחור כך גם החלק התחתון של התושבת והחלק העליון שלה בצבע אפור חיבורי המסך הם משני צידי המסך , לא נתקלתי ביותר מדיי בעיות איתם , DVI ו VGA , סטנדרטי לגמרי הכפתורים של השליטה הם לא נוחות יחסית , הם לא כפתורי לחיצה ולא כפתורי מגע , משהו באמצע , כלומר יש את המקום שבו יש את ה"כפתורים" אבל אין בליטות או משהו בסגנון פשוט מוטמע האותיות , ושמה אתה אמור לגעת בצורה שהיא בין לחיצה לנגיעה , לא מצאתי את זה נוח במיוחד אבל מתפשרים לאור העובדה שאפשר לגשת אל תכונות המסך דרך המחשב לאחר התקנת התוכנות הנלוות הרכבת המסך הייתה לי שם בעייה אחת…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by ASTR4L,

שלום הזמנתי מאמזון את המסך asus vg248qe עכשיו גיליתי שיש גירסה עם g-sync המסך בדרך (משלוח ימי). מקצת חקירה הבנתי שיש ערכה של עשה זאת בעצמך של g-sync איפה אפשר להשיג כזו?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Kgoba,

אהלן חברים, אז אחרי 8 שנים עם אותו מסך מחשב, הגיע זמננו להיפרד ( כמובן אחרי שהוא סיים את תפקידו בעולם - קיבל דום לב באמצע פרק של "האמריקאים") מחפש כעת אחר מסך חדש למחשב,אבל קצת מאד מבולבל מעודף מסכים וחברות שיש היום.. הפרמטרים החשובים לי: 1. מחיר , החלטתי להקציב 1000 שח 2. מיועד לצפייה בסדרות/וסרטים לכן איכות התמונה חשובה לי מאד, פחות כל העניין של זוויות וכו' - מכיוון שרוב השימוש שלי מול המחשב הוא על כיסא ישירות מול המסך 3. כמו ששמתם לב אני בכיוון של מסך גדול כלומר 23 אינץ' - כי הגיע הזמן לגדול לכן בתור אזרח ישראלי מצוי לא הרחקתי לכת ופניתי ל2 אתרים למכירת ציוד למחשבים - ksp ו אייבורי. שם הצלחתי לדוג מס' מסכים שעלו בחכתי. 1. מסך מחשב AOC דגם LED E2370SD גודל "23 ניגודיות…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום. אני קונה מחשב בקרוב, עם המסך SAMSUNG 2333SW FULL HD - ככל הנראה (במידה ויש הצעות אחרות במחיר הזה - 1100 ש"ח אשמח) רציתי לדעת האם אפשר לחבר למסך הזה ממיר דיגיטלי ושהוא ישמש גם כטלוויזיה? במידה וכן האם האיכות תהיה טובה פחות כשרואים טלוויזיה, מאשר מסך שהוא לא FHD? נניח 22 אינץ'? תודה רבה..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by shahaf.sega,

שלום לכולם, יש לי בעיה עם המסך מחשב - samsung syncmaster TFT-LCD, כעיקרון החשמל זורם והנורה דולקת אבל אחרי 3 שניות הוא משמיע קולות כאילו נגמר לו הכח והתצוגה הופכת לשחורה - לא רואים כלום. אם אני מכבה את המסך ומדליק אותו אז זה אותו סיפור, יש 3 שניות שהוא דולק ומשמיע קולות מאמץ ואז התצוגה מחשיכה. רק אם אני יושב שעות על המחשב ומדליק ומכבה את המסך כל הזמן זה מסתדר לכמה דקות. אבקש את עזרתכם, תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Eli100,

אם אפשר אז להצביע בבחירה שלך ואז בתגובה לרשום מקום ראשון שני ושלישי יום טוב

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by levy18,

יותר לסדרות וסרטים מאשר משחקים (אבל גם משחקים) מסך מחשב LG W2486L LED http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741793 מסך מחשב Samsung BX2450 LED סמסונג http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=765588 מסך מחשב Dell U2311H LCD דל http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=762793 ה-LED הוא לא LED אמיתי, נכון? והאם המסכים תומכים ב-3D? אם לא אז איזה מסכים כן? בקיצור איזה מסך עדיף?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. אין תקציב כי אני פשוט תלבט בין שני דגמים מסויימים, המסך הוא למשחקים, וידאו, תוכנות גרפיות (פוטושופ, פלאש, אילוסטרייטור...) אני מתלבט בין הדגם L246WH של LG http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=61&subcatid=103&prodid=320&keySearch= לבין T240 של סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/spec.do?group=computersperipherals&type=monitors&subtype=lcd&model_cd=LS24TWHSUV/ZA&fullspec=F אני לא ממש מבין בפרטים הטכניים אז אני אשמח לעזרה בבחירה... חשוב לי גם המעמד של המסך, כי הוא יהיה על שולחן ואולי מעבר לשימוש הרגיל מולו על כיסא אולי אני ארצה להיות גם על מיטה (לוידאו) ואז אני אצפה בו מלמטה.. (אז הזווית צפייה היא שונה.. וחשוב שה…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. שלום, קראתי את המדריך לבחירת מסכי מחשב המופיע בפורום, אם הבנתי נכון , עדיף לבחור מסך VA , מהסיבה שהניגודיות הגבוהה שלו לא מעייפת את העיניים . המחשב ישמש לגלישה (כולל סרטונים ביוטיוב), קצת אופיס, סרטים מדי פעם. במחשב ישנן מספר כניסות HDMI , אין VGA התקציב כ-600 ש"ח עם אפשרות חריגה קלה אם אין ברירה. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Kodak997,

שלום, אני מחפש מסך LCD בתקציב של עד 2000 שקל (או טיפה יותר). סדר העדיפויות שלי (בסדר יורד) הוא: - בריאות (לא רוצה כאבי ראש) - קריאה - התאמה להצגת טלויזיה (מכרטיס) - סרטים - משחקים - כמובן שהתמונה תהיה טובה, אני מאוד אוהב שחור אמיתי - גודל (רצוי 20 ומעלה) בגלל השילוב בין סרטים לקריאה, רצוי שיהיה רחב אבל עם Pivot. כמובן dvi. אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על מסך או לפחות על פאנל שמתאים לדרישות האלה ולתקציב.. בתודה ניר.

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים